Jde to strašně rychle

Autor

Když mě v listopadu navštívila Ivana Svobodová z Respektu, vedli jsme naprosto mimoběžný rozhovor. Já mluvil o mediálních manipulacích a vytváření iluze místo skutečnosti, ona se domáhala, abych se jí omluvil za to, jak jsem po ní vyjel při našem prvním setkání. Hodinu jsme vedli rozhovory dva. Jeden o KoZe a druhá o voze. Bezútěšnost této marné domluvy ještě podtrhával fakt, že Svobodová a její tým od první minuty odmítali jakoukoliv moji pohostinnost. Sice jsem jim, jako každému hostu, nalil své portské, ale ani se ho nedotkli.

Když pak odcházeli, zeptala se se mě Svobodová jedovatě, jestli jí ukážu někoho, kdo jako v posledním roce zchudnul. Jestli jí ukážu nějaký konkrétní případ lidí, které si beru do huby, aby sama posoudila, jak se jim vede. To jsem zase odmítl já, protože by mě prokleli, kdybych k nim přivedl tuhle jedubabu, aby zkoumala jejich těžké životy a arogantně jim vysvětlovala, že se vlastně ještě mají dobře.

Ano, takhle to naši pravdomluvní intervjuci mají. Vždyť není tak zle. Ve jménu evropských hodnot se musíme trochu uskromnit. Ukrajina musí zvítězit, to stojí za menší výplaty. Vždyť se podle statistik máme jako v roce 2019. To přece není nic strašného. Dezoláti a dezinformátoři straší. Lidi pořád kouří a pijí, pořád jsou vidět plné nákupní košíky… holt mají lidi trochu dražší elektriku a plyn, alespoň nebudou tak rozmazlení a nebudou doma chodit v trenkách.

Chvíli poté vyhasly vysoké pece v Liberty steel a ukázalo se, že nejspíš definitivně… Včera tam zase prodlužovali odstávku. Následovala stávka učitelů, demonstrace odborářů, zoufalé snahy České televize to nějak zamaskovat, pak začaly prosakovat zprávy, jako moc se zase zdraží elektrika, tentokrát kvůli cenám distribuce… a teď zase statistici přinesli zprávu, že v loňském roce skončilo rekordní množství živnostníků.

Reálný schodek rozpočtu je 420 miliard…

Ano, v průměru se máme jako v roce 2019, ale bohatí energobaroni jsou mnohem bohatší než tenkrát a když jsou oni mnohem bohatší, tak jiní musejí být mnohem chudší než tenkrát. Jinak by ten průměr nevyšel. Nejenomže jsme pod vládou Petra Fialy zchudli, ale ještě k tomu jsme nezchudli rovnoměrně. Někdo díky válce na Ukrajině a energetické krizi ohromně vydělal a jiné to zničilo. Někdo si prostě jen stáhl termostat o jeden stupeň a jiný je rád, že nezrušil doma komín a mohl si tam napojit kamna, ve kterých pálí cokoliv co hoří. Někdo arogantně mává rukou nad problémy obyčejných lidí a jiní dostali výpověď, protože železo (nebo sklo) se už tavit nebude.

Včerejší události v Německu ukazují, že ani tam to nebylo jinak. Ani velmi bohatí Němci se o to wir schafen das nepodělili rovnoměrně. I u nich na tom někdo zbohatl a jiní se dostali na hranu přežití. Jejich ekonomika má samozřejmě úplně jinou strukturu než ta naše, ale liberalismus je tam úplně stejný. Jejich vláda myslela stejně jako ta naše. Respektive, naše vláda myslela stejně jako ta jejich…

A najednou mají v Německu největší protesty od roku 1945. I u nás jsme měli jedny z největších demonstrací od roku 89. Tady i tam se novináři postavili proti obyčejným lidem. Tady i tam se z nich stali velmi agilní sluhové režimu a k ničemu nebyly všechny zákony na jejich ochranu. K ničemu nebyly všechny etické kodexy ani královské platy Václava Moravce. Je lépe sloužit mocným než lidu.

Místo zákonů na ochranu novinářů potřebujeme zákony na ochranu před novináři.

Skoro tři sta tisíc živností loni skončilo a jen šedesát tisíc vzniklo. Nebojte se žádat o příspěvek na bydlení, nikoho nenecháme padnout… tedy jen na jeden rok. Pak změníme parametry a na dávky už si nesáhnete. Hlavně že jsme se zbavili Babiše, protože musíme skoncovat s tou jeho pětiprocentní inflací. Deštník proti drahotě, vole!

V Německu novináři dlouhá léta nálepkovali protestující, že jsou to nacisté. U nás, že jsou to proruští kolaboranti. Požadavky demonstrujících jsou tady i v Německu v podstatě stejné. Libtardi by se měli domluvit, jestli jsou jejich soupeři rusáci a nebo náckové. Obojí dohromady úplně nejde. Je to ruské a nebo hitlerovské, chtít ukončit grýndýl, ukončit migraci, ukončit nepřátelství, skoncovat s cenzurou a kriminalizací svobody projevu, obnovit právní stát, přestat živit neziskovkářské darmožrouty ze státního rozpočtu?

Hele, pokud Němci se svými protesty uspějí, musíme my také. Protože nejjednodušší řešení pro každou německou vládu bude v tom, že oberou nás. Zavolají Fialovi a ten bude poslušně skákat, jak oni budou pískat. Je úplně jedno, jestli se bude lísat k Scholzovi nebo k Merzovi nebo k někomu úplně jinému. Nejednodušší řešení německých problémů je v Praze. I když sympatizuji s požadavky německého lidu, nedělám si iluze, že by jim vadilo, kdyby se jejich problémy napravily na náš úkor. Bližší košile než kabát. V celoevropské řešení věří jen čeští libtardi.

Sype se to, sype… budou nové poměry. Všude. Připravujme se, abychom do nich měli co mluvit. Jde to totiž strašně rychle.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (412 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Místo pro komentáře na Vidlákův článek...

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Česká republika jde ekonomicky ke dnu, což byl asi první úkol pětikoaliční vlády. Systematickou prací vede náš národ do náruče Evropské unie a z chudáků poctivě dělá žebráky. A daří se jí to znamenitě. Polovina občanů ČR je na hranici energetické chudoby, protože po zaplacení nájmů a energií jim už zbývá na jídlo tak málo, že mají problém přežívat na aspoň trochu solidní úrovni. U mladých rodin to odnáší i děti. Některé nejen, že jsou nuceny obětovat kroužky a sport, mnohé se nedostanou ani na školou pořádané akce, např. na lyžařský kurs. Naopak potomci u nás uhnízděných Ukrajinců mají výhodu v štědrém sociálním systému podporujících jejich rodiče.

Na scénu se díky Ministerstvu zdravotnictví vrací vakcíny na covid. Přestože existuje skutečně dost analýz, přiznání lékařů i bývalých zaměstnanců Big Pharmy, že šlo o obrovský podvod, navíc ohrožující zdraví těch, kteří podlehli tlaku a nechali se mRNA pseudovakcínami očkovat, Válek spustil kampaň na další kolo očkování. Možná to dělá i proto, že se chystá obrovská diktatura WHO a my dle zvyku musíme ukázat, jak dobře umíme poslouchat. Samozřejmě se nevylučuje ani osobní prospěch ministra, to už bychom ale spekulovali. Nicméně se zdá, že pro některé lidi covid ještě neskončil.

V médiích se usilovně medializuje euro a jeho přijetí u nás. Zatím je silný tlak na co největší oddálení tohoto kroku. Eurohujeři hledají i sebemenší důvod k co nejrychlejšímu vstupu do eurozóny, euroskeptici doufají, že se do té doby EU rozpadne, odborníci kroutí hlavou nad zaprodaností liberální Pětikoalice ignorující realitu, kterou jsou problémy států euro využívající. Generálprezident Petr Pavel tak svým vánočním projevem vytvořil prostředí, které média i politici potřebují k zvyšování tepové frekvence těch, kteří preferují českou korunu. Mimochodem, fanouškům eura je třeba připomenout, že jeho digitální podoba je za rohem. Jestliže se dosud banky chovají jako bandité, tak poté by to bylo ještě mnohem horší. Totální kontrola, to je digitální měna.

Dalším ,,silným tématem jsou korespondenční volby. Pětikolka tuší komplikace a pravděpodobnost krachu vlastních akcií a bije na poplach. Přeci jenom si uvědomuje, že vítězí ten, kdo hlasy počítá, což v případu jakýchsi korespondenčních lístků dává možnosti ,,hlasovat“ i těm, kteří už třeba dávno hlasovat nemohou nebo nechtějí. A pokud Rakušan, Pekarová Adamová či třeba Fiala hovoří o tom, jak je tento způsob voleb potřebný, pak inteligentní člověk musí zbystřit a takovou možnost zamítnout. Vezmeme li v úvahu vše, co tu pro blaho národa současná vládnoucí banda dělá, je vcelku jasné, že i korespondenční způsob volby je další ,,levá“.

Zbraně v rukách občanů jsou pro bruselskou šlechtu trnem v oku a existenčním nebezpečím. Evropa své obyvatele už tohoto ,,problému“ většinou zbavila a naše republika je poslední, která se nátlaku dokázala bránit. I přesto byla připravena změna zákonu o zbraních. A jako blesk z nebe (opravdu?) přišla střelba na Karlově univerzitě. Do středu pozornosti se dostávají tzv. útočné pušky. Proč jsou tak označovány, to netušíme, nicméně rozhodně nejsou o nic nebezpečnější než jiné zbraně. Spíše naopak, k vystřílení velkého množství lidí je mnohem vhodnější zbraň krátká. Dlouhé pušky se hůře přepravují, skrývají, střelba v dávkách u civilních verzí není možná. Salámová metoda, jak odzbrojit Čechy, započala snížením kapacity zásobníků, co bude dále?

Vláda Petra Fialy má za sebou dva roky příprav na další sjednocování české legislativy s představami Bruselu a věřte tomu, že udělá vše proto, aby zadání splnila a zároveň se udržela u moci. Má podporu médií, důvěřuje jí ještě pořád čtvrtina našich spoluobčanů. Úkolů má ještě mnoho, bohužel mezi nimi není náš blahobyt.

Jindřich Kulhavý 15. ledna 2024👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.8 (201 hlas)

zemedelci rumunsko

Proti vládě a vysokým daním protestovali už i zemědělci a silniční dopravci v Rumunsku. Dopravu zablokovali na okrajích velkých měst a na hranicích s Ukrajinou. Tu viní z tlaku na pokles cen obilí.
„Některá nařízení už nejsou finančně snesitelná,“ řekl novinářům rumunský dopravce Danut Andrus. Protesty budou podle jeho slov pokračovat, „dokud úřady neotevřou oči a neuvědomí si svou neschopnost.“
Rumunští řidiči nákladních vozidel si stěžují na příliš vysoké sazby pojištění a daní a také na příliš dlouhá zdržení na hraničních přechodech. Zemědělci zase vyzývají vládu, aby urychlila harmonogram vyplácení dotací, a požadují odškodnění za následky sucha a za ušlé příjmy v důsledku otevření evropského trhu pro obiloviny z Ukrajiny.
„Ukrajinců mi je líto, ale musím myslet i na sebe,“ uvedl nedávno pro The New York Times rumunský farmář Robert Viera a dodal: „Mám plné sklady neprodané loňské úrody.“
„Nemůžeme tomu konkurovat. Nikdo tomu nemůže konkurovat. Samozřejmě, že chceme Ukrajinu podpořit, ale máme rodiny a dětí, o které se musíme také postarat,“ dodal jeho kolega, vlastník rodinné farmy v okrese Galati, Bogdan Dediu.

To jsou jen úryvky článku, celý článek viz zde:  https://www.fintag.cz/2024/01/15/zemedelci-i-autodopravci-protestuji-uz-i-v-rumunsku/
ps. pro čtenáře pro které se neotevře stránka, tak ji otevřete přes VPN. Někomu se nelíbil úžasný článek dne 22. 12. 2023 s názvem "Komentář: Táhněte do háje, všichni pryč…! "od Šéfredaktora Daniela Táchy ohledně střelby na FFUK a proto zařadili webovou stránku www.fintag.cz na black.list. Tento skvělý článek je zde:  https://www.fintag.cz/2023/12/22/komentar-tahnete-do-haje-vsichni-pryc/  stoji za to si ho přečíst ti kteří ho nepřečetli 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)

Kdo řekl že čeští občané jsou pasivní a nechají si líbit hrůzy fialové vlády? To už se začíná měnit, i nás v ČR se začínají bouřit zemědělci.

hnuj

Hnůj před Úřadem vlády na protest proti Fialově politice

Televize Raptor TV natočila v pondělí před Úřadem vlády občanský happening českých vlastenců Jakuba Netíka a Aleše Svobody, kteří přijeli před Úřad vlády v autě s přívěsným vozíkem, ve kterém měli hnůj. Po zaparkování auta na chodníku skočili na korbu vozíku a vidlemi a lopatou začali hnůj kydat na dvůr před vchodem do budovy vlády. Policisté vyzývali oba aktivisty k zanechání protiprávního jednání, ale přesto se Jakubovi a Alešovi podařilo před budovu nakydat zhruba třetinu obsahu vozíku, než byli zpacifikováni a stržení z korby vozíku.

Výše máte krátkou ukázku, ale celé video včetně rozhovorů po akci najdete na Raptor TV na Facebooku . Celá akce byla protestem proti politice Fialový vlády, která svou politikou podpory Ukrajiny a sankcí proti Rusku přivedla české podniky a český průmysl a zemědělce ke kolapsu, ne náhodou úplně stejně, jako Olaf Scholz ze stejných důvodů sankcí proti Rusku přivedl na pokraj kolapsu německou ekonomiku. Ty procesy se totiž kopírují.

chomutov protest 2

Protest českých zemědělců v Chomutově. Foto: Facebook

Aktivisté sdružení pod občanskou iniciativou Občan v odporu v pondělí uspořádali v Chomutově protestní sjezd zemědělců z celého kraje na podporu německých kolegů. Na jejich FB máte i videa. Kolona traktorů českých zemědělců byla vskutku impozantní, ale ani v případě akce před Úřadem vlády, ani v případě této akce v Chomutově, se nejednalo o akce, které by podpořila Agrární komora ČR. Na rozdíl od německých protestů, které mají plnou podporu Německého svazu zemědělců, což je německá obdoba České agrární komory. Proč Česká agrární komora oficiálně nepodpoří české zemědělce v protestech, to je opravdu podivné a zarážející.

chomuotv protest-3

Protest českých zemědělců v Chomutově. Foto: Facebook

Německem otřásají obrovské protesty zemědělců proti daňovým a fiskálním reformám, které jsou pro německé zemědělce nejen likvidační, ale probíhají v souladu s plánem Světového ekonomického fóra na tzv. postupné vyřazení agrokulturní ekonomické činnosti ve většině vyspělých evropských zemích. Již před lety s tím začala bývalá globalistická holandská vláda Marka Rutteho, která se snažila o vybití skotu a prasat v Holandsku pod zástěrkou dusíkové zátěže, což vedlo k obrovským demonstracím a dokonce ke střelbě policistů do protestujících zemědělců. Tato vlastizrádná činnost vedla zaslouženě k pádu Rutteho vlády ve volbách, ve kterých zvítězila vlastenecká fronta Geerta Wilderse. A ke stejnému procesu se schyluje v Německu ohledně nástupu AfD a s určitým opožděním i v Česku.

To jsou jen úryvky článku, celý článek viz zde: https://aeronet.news/jmenem-zakona-zanechte-hazeni-toho-hnoje-to-stacilo-jeste-chvilku-dvojice-obcanskych-aktivistu-vykydala-z-privesneho-voziku-za-autem-hnuj-na-prijezdovou-plochu-pred-uradem-vlady-na-protest/

Průměrný počet slepic: 4.9 (44 hlasů)

"Proč Česká agrární komora oficiálně nepodpoří české zemědělce v protestech, to je opravdu podivné a zarážející."

Nejspíš proto, že tam jsou stejní paňáci. Kdo je dnes tím správným člověkem na správném místě...!?

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

"Proč Česká agrární komora oficiálně nepodpoří české zemědělce v protestech, to je opravdu podivné a zarážející."?

Jak to napsal slovenský občan na internetu :
Není to zarážející,  je to přesně jako na Slovensku – komory, asociace a všechny kdejaké svazy dostávají prachy od státu aby mohli dělat své hounodělení. Jsou to sofistikovaní paraziti. Na SK několik asociací a občanských sdružení lidských práv mají bývalí mluvčí-úředníci a vyšší úředníci z úřednické mafie. Chceš prachy - drž hubu. To je pravidlo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

Německý ministr zemědělství a český šéf agrární komory jsou ze stejné líhně.

Nedělají pro zemědělce nic v jejich prospěch, ale naopak. 

Jsou tam proto, aby jich zařízli co nejvíc!

Je to jako naučit psa žrát echt gold granule a pak ho vyhnat z domu na ulici.

Kdo chce přežít, bude žrát u popelnic. Nebo může svobodně chcípnout hladem.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

To není podivné a zarážející, to je na defenestraci! Na druhé straně si je někdo zvolil jako své mluvčí a obhájce! Tak když se jim to nelíbí, ať jdou a vykopou je z kanceláří. A tak je to se vším, lidé nadávají, to či ono se nám nelíbí, ale nic proti tomu nejsme ochotni udělat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Jde o to, jestli si je vůbec někdo zvolil, jestli nebyli dosazení stejně jako např. v Dopravním podniku..., kde jsou také různé "zájmy" různých stran..., a kolik takových "voličů" vůbec bylo - aby to nebylo jako s naší dnešní vládou. Jakmile jde o funkce, spojí se i čert s ďáblem.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

viz video u budovy předsednictva vlády a rozhovor s redaktorem prima cnn:
bylo legrační, jak oba aktivisty chtěl redaktor umotat na ukrajině, aby je rakouské kuliočko mohlo sbalit, bradáčová před soud postavit a uvědomělý soudce do krimu posadit. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

dost znepokojuje, že  zbraně jsou v rukách takových dobrodějů jako je Řehka, Pekarová nebo Černochová a jim podobných, kteří si na řadě diskuzí už už těší, až si prásknou.

dokážou rozpoznat, kdo je  vrah a kdo oběť?? nebo se rozhodnou podle nášivek na bundě? a Džamila je  diagnostikovat taky nebude?

proč by měli mít zbraň i lidé, kteří vážně uvažují  o tom, která z nich je vhodnější k vystřílení většího množství lidí?

Kdo si chce zastřílet má kromě her možnost také vstoupit do těch  branných skupin, které cvičí vojenský výcvik, a takové tady jsou zcela legálně, cvičí pod vedením znalých instruktorů, jak doufám,, a výcvikem se snaží zauomatizovat reakci ozbrojence na nebezpečí, podobnějako  ve škole smyků se lidé snaží o totéž při ovládání auta v nebezpečí  nebo zdravotníci při akutních zásazích. hysterický a  vyděšený ozbrojený řešitel konfliktu je pro mne  asi větší hrozbou než chladnokrevný útočník, protože se nabízí otázka.-koho asi tak trefí???

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

In reply to by Bubkabelzebubka

Trvalý odkaz

jsou jen takový pokus o novodobé LM. Vede je sionistický režisér Marhoul a podle toho to vypadá 🤮

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by Bubkabelzebubka

Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Nikita-Michalkov-Dopis-Rade-Evropy-749208

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

je se mi nezdá, že lyžování je dovednost, po které každé dítě touží a potřebuje ji. Na rozdíl třeba od plavání. Kdo se chce naučit lyžovat, zvládne to za dvě dopoledne.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)
8 x 4 slepice = 32 slepic
2 x 1 libtardovaná slepice + 6 x 5 slepic od normálních čtenářů = 32 slepic

Průměrný počet slepic: 4.3 (45 hlasů)

Ano, libtardí jednoslepice byly na svém místě :-)

-----------------------------------------------------

pozn. Inzo, chybíte tady, tak to "neflákejte" a pište... :-))

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

ti blbci nějak iritují 😁 třeba potřebují jednoslepice jako součást pohlavního sebeuspokojování 😁

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

 je soutěž o nejvyšší počet slepic? Nebo snad nedej bože o názorech diskutérů k článku páně Vidláka? 

Průměrný počet slepic: 3.5 (38 hlasů)

Kocoure, pokud máte jak a čím doplnit Vidláka, a vyjádřit se k článku, (máte místa dost hned po úvodním upozornění na komentáře k článku) - udělejte to. Vymyslel to zde Inza a už nějakou dobu to tak funguje. Všechny reakce na článek tak budou pohromadě hned na začátku. 

----------------------------------------------------------------------------------------

(V neděli se vám článek J. Kulhavého líbil a dnes vám "vadí" slepice...?)

Napsal uživatel Starý Kocour dne Ne, 14. 01. 2024, 00:14In reply to Jindřich Kulhavý: Válka by včelka MájaTrvalý odkaz

Souhlas

S Jindřichem. Myšlenky mu nekulhají!

Průměrný počet slepic: 3.9 (24 hlasů)

včelko Májo.

Já jsem jenom vyslovil pochybnost, o co v té diskuzi jde. Jestli o věc nebo o ty slepice čili o nějaký všeobecný souhlas. 

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Jde o názor kohokoliv, kdo sem napíše, který je aktuální nebo o kterém si myslíme, že stojí lidem za přečtení. Slepice jsou vedlejší, je to jen ukazatel, co lidi zaujalo nebo s čím souhlasí. O co v diskuzi jde, je snad jasné - o to, kdo sem co napíše (a vždy jde o ten náš šlendrián, tedy o politiku, výjimečně o něco jiného). Téma nahodí Vidlák, a pokud k tomu chce kdokoliv cokoliv konkrétně dodat, má možnost hned v prvním komentáři. Vidlák ale většinou řekne všechno a dodávat cokoliv, je (alespoň pro mě) dost často zbytečné.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Dle Vidlákových pravidel si píšu, co chci, ostatně stejně jako Vy. Pár článků nazpátek mě zaujalo, jak prvních pár hodnotitelů dalo jednu slepici, a zatím ještě mě to baví sledovat.

Průměrný počet slepic: 3.7 (26 hlasů)

Tady se čas od času vyskytne názor, ze kterého přímo čiší, že je ten jediný správný a podle toho by tady všichni měli psát.  Na to je jediná odpověď - založ si svůj blog. Takže na to nehleďte, dokud k tomu něco nenapíše Vidlák. 

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Pro některé jsou vidlákovi slepice jedinný úspěch v jejich životě. Tak jim tu radost nekaž. ;o))

Průměrný počet slepic: 2.9 (25 hlasů)

Já bych dal místo slepic přednost standardu na jiných webech, to je palec nahoru a palec dolů. Součet těch i oněch vystihuje líp názory ostatních diskutujících.

A pokud Tě názory jiných diskutujících nezajímají, není nic jednoduššího, než je nesledovat. Pokud Tě názory jiných lidí v běžném životě taky nezajímají, a považuješ se za natolik výjimečného že ten ostatní plebs je nezajímavý, tak potěš Pánbu  Tvé okolí. 😊

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

Pleteš si slépky s názory.

Slépky jdou opravdu mimo můj zájem. Ovšem názory druhých sleduji, dokonce s nimi (většinou s těmi chytřejšími příspěvky k věci) i polemizuji.

Ale nejsme stejní, nepovažuji jako ty slépky za důležité k něčímu názoru. A jestli ty soudíš někoho podle sympatií ke slépkování, které si mylně vykládáš za nezájem o jiné názory, tak to je tvůj boj. ;o)

Průměrný počet slepic: 2.9 (16 hlasů)

je srozumitelnější. Nevím jak koho, ale mě zajímá kolik čtenářů s mým (s jinými) názorem souhlasí, nebo nesouhlasí. Říká se tomu zpětná vazba.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Ano. Vystihl jsi to přesným termínem, zpětná vazba. Lidé se liší v mnoha ohledech a jeden z nich je, sledují li názory jiných lidí, nebo jsou li jim jejich názory lhostejné.

U politiků a politických stran je to stejné.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

V laboratoři v Petriho misce. V reálu se z toho dříve nebo později díky proletářům stane forma třídního boje. Smysl zpětné vazby je nabourán a přestává být přínosem. Ale proti gustu ..... ;o)

Průměrný počet slepic: 3 (16 hlasů)

Tady slepice, a jinde palce, vyjadřují určitý názor na určitý příspěvek. Těch názorů bývají u některého příspěvku i stovky. Je dobře že většina diskutujících vyjádří svůj názor takto ve zkrácené formě. Pokud by se ty stovky slepičích reakcí proměnily v byť i velmi krátkou psanou reakci, stal by se tento i každý jiný Web naprosto nepřehledný.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Pokud vyžaduješ ocenění svého diskuterského výkonu, tak ano - užij si slepice. Nepříjemné příspěvky, kdy se kolikrát i snažím (e) "nastavit zrcadlo", ti palce, slepice, atd. jsou k ničemu. Nemluvě o třídním boji proletářů, pro které je  kádrový profil důležitější než myšlenka. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

Všechno má svá pro a proti. Mnohdy při hodnocení příspěvků nejde o třídní boj, ale o sympatie nebo antipatie k jednotlivým diskutujícím. Pozoruji, že mnohdy dostávám několik jednoslepic, a stejně vyznívající příspěvek vedle od jiného psavce, dostane pětislepice. V takovém případě, bych raději uvítal psané zhodnocení svého příspěvku, ale přesto si myslím, že je dobře že diskutující mají možnost vyjádřit se obojím způsobem.

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

tu existuje nezávisle na našem přání. Kdo to neví, nebo ho ignoruje a přitom bojuje "za lepší svět", je nutně za Sisyfa! Ale jak říkáte: Proti gustu žádný dišputát! Vám se možná zamlouvá multikulturalismus, genderismus, LGBT+, Green Deal, pokrytectví korektnosti a další zvrácené projevy ideologie liberalismu. Možná se vám dokonce líbí rusofóbie a amerikanofílie, tleskáte militarismu a těšení se na třetí světovou. Jste třeba rád, že se Československo rozpadlo, že se z ČR stala kolonie, ve které už Čechům skoro nic nepatří. Možná dokonce fandíte sebezničující politice EU... Já rozhodně ne! A viním z toho skupinu lidí na samém vrcholu ekonomické moci. Za starých časů se jí říkalo buržoazie. Nebo také vykořisťovatelská vládnoucí třída. Že se dnes tyto pojmy nepoužívají, že se nepěkné a špatné věci pojmenovávají jinak ještě neznamená, že neexistují. I ten třídní boj tu je, jen se o něm nemluví. Demokracie dokáže být stejně nebezpečná, jako diktatura. Nejsme toho právě svědky?

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

říkám jen, že proti gustu žádný dišputát a také o vás "netvrdím", ale říkám, že "možná". Nesouhlas jako takový mi vůbec nevadí, ale jsou mi protivní diletanti, kteří o co méně toho vědí a znají, o to více o tom mluví a poučují. Viz. krásným příkladem budiž naše vláda, potažmo Parlament.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

Palec nahoru/dolů by jako všude asi stačil, alespoň by odpadly někdy trapné diskuze o "slepicování".

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

Vidlák to má dobře vymyšlené. Jsme na Vidlákových Kydech, kydáme s vidlemi hnůj našich "vzorových vládních "politiků a slepice na venkově se hodí líp než palec nahoru

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

S tím souhlasím, Vidlák a slepice se k sobě hodí víc..., ale člověka už unavují diskuze, ve kterých jde a priori už snad jen o ty slepice... Od chlapů bych něco podobného nečekala, pořád mlít o počtu slepic nebo o ignorování slepic, jako kdyby to bylo téma dne. Kdo tady třeba dnes má příspěvek přímo k Vidlákovu článku..., v úvodu, kde je na to přímo vyhrazené místo, žádný nevidím. Ale kritizuje se to pořád.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

našich slepic, a ty tvrdily, že lepší hodnocení než přes slepice není. Kohout ale měl jiný názor, a to, že slepice nikomu dávat nebude. Tak si pak vyberte.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Milá Včelko, Vidlák je pánem na svém statku , jen on rozhodne na svých Kydech co a jak  a ne různí čeledíni kteří si zde nárokují  jen ten jejich názor 

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

Vidlákovo vedení tohoto statku, tu pokud vím nikdo nezpochybňuje, ale nikdo, ani šéf tu není nekritizovatelný, a myslím si že by si něco takového Vidlák ani nepřál.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Slepice se na tomto webu hodí více, ale palce nahoru a dolů mají větší vypovídající schopnost. Palce Vám řeknou, kolik čtenářů s vámi souhlasí, a kolik nesouhlasí. V případě slepic to nevíte.

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

     Anebo také - doba se vymkla z kloubů. Jen mám obavy, aby nám ten výmyk doby nepřinesl nové číslo 18 nebo 88 s knírkem pod nosem. To už tu jednou bylo. Náš nutellový podporovatel nácků na Ukrajině, PreVít Rakušan, Svetrová Dvousvetrová, Tchajwanec a další lintardí zloduši k tomu nemají daleko. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)

Ano příteli CHANDRASEKHAR souhlasím s Tebou "doba je těhotná" .

V Polsku to už začalo s novou vládou Donalda Tuska přes Agenturu pro vnitřní bezpečnost (ABW). Polský režim zabavuje desítkám aktivistů telefony a počítače.

"Agentura pro vnitřní bezpečnost (ABW) mě právě kontaktovala, vtrhli dovnitř v 6:02, důkladně prohledali a sebrali mi vše: telefon, notebook, staré telefony a karty fotoaparátu s fotkami mých dětí," napsala právní poradkyně Katarzyna Tarnawa-Gwóźdź na sociálních sítích.

„ABW od rána prohledává byty a domy a zabavuje počítače, notebooky a telefony. Cílem jsou lidé, kteří během pandemie a blokování poskytovali právní pomoc jiným lidem na sociálních sítích,“ napsal na platformě X polský poslanec Bronisław Foltyn.

vzkaz na platforme x

Vzkaz na platformě X polského poslance Bronisława Foltyna

Polský aktivista Jakub Kuśpit ze sdružení Obránci uniforem pro budoucí generace potvrzuje, že cílem akce byli i členové sdružení. "Přišli jsme o všechny datové nosiče, všechny počítače, všechny telefony," říká.
zdroj: https://tarnogorski.info/mecenas-tarnawa-gwo/

Na viz níže videu na tiktoku Vladislav Vrábel přináší první rozhovor s jednou s dotčenými osobami, s polskou advokátkou Katarzynou Tarnawa, která je jedním z nejaktivnějších advokátů při ochraně lidských práv v oblasti nátlaku na očkování a dalšího porušování práv lidí a jejich svobod v souvislosti s koronavirem. Rozhovor je v cizím jazyku a na videu je v dabingu přímo v českém jazyku
https://www.tiktok.com/@lavrbel/video/7324286501192338694
 

Průměrný počet slepic: 4.9 (36 hlasů)

myslíte, že vláda  PiS měla  zájem na ochraně jakýchkoliv lidských práv? a ty ženy, které zemřely, protože se nedočkaly potratu  plodu neschopného života mimo dělohu, a čekaly do smrti na to, až se porodí, si to myslely taky? to je pro příklad.... já to vidím tak, že Polsko se z louže dosalo po volbách pod okap,. chybí tam autentická levice a nikdo jiný se s problémy neporadí.  a o očkování proti covidu je zbytečno  diskutovat, protože nikdo nevíme nic, oč se lze bezvýhradně opřít.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

V Polsku a nejen tam, chybí silná strana schopná vyhrát volby, která se nebude řídit demagogickými hesly ale zdravým rozumem. Je celkem jedno, bude li to strana pravicová, nebo levicová. U nás je to podobné.

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)