Kde to začíná a kde to končí

Autor

Tak nám Blízký východ zase hoří o něco víc, než předtím. Američané a Britové provedli nálety na jemenské Houtie, kteří svými lacinými drony ohrožují civilní dopravu v Rudém moři. Ne všechnu. Jen tu západní a proizraelskou. Výbuchy po náletech vypadaly na sociálních sítích velmi efektně, ale výsledek je prý pět zabitých Jemenců… Vzhledem k tomu, že Izraelci bombardují Gazu už dva měsíce a Hamás stále střílí svoje raketky na Izrael, mám z toho pocit, že americký nálet byl plánován stylem „hlavně už něco udělejte, protože tohle je průser.“

Jemenci samozřejmě okamžitě vyhlásili, že v útocích na lodě budou pokračovat… Jak to říkal kapitán Hamáček? Lidí je jak sraček, Kefalín.

Ne, o Jemenu dneska psát nebudu, chtěl jsem jenom ilustrovat, jak moc se změnil svět a jací „zoufalci“ si klidně troufnou na světového četníka, protože vědí, že už není světový četník a sám světový četník to ještě neví… Třicet let utrácel Západ neskutečné stamiliardy dolarů na zbraně páté generace. Lobovalo se kvůli tomu, dělaly se kvůli tomu převraty, politici chodili políbit prsten zbrojařům, aby měli na volební kampaň… a výsledek? Drnohryzové si troufají na pány, protože zjistili, že cep s hřebíky je lepší než obrněný rytíř.

Proč? Protože bylo zakázáno pokládat prokleté otázky. Bylo zakázáno přinášet prokleté informace. Začalo se bojovat proti tomu, aby se pojmenovávaly problémy. Západ přece zvítězil ve studené válce. Západ nalezl šém k řešení všech ekonomických i vojenských otázek… A ve chvíli, kdy se ukázalo, že to není tak úplně pravda, tak Západ zareagoval zákazem pochybností. A bylo to účinné. Dlouhá léta se jelo dál ve stejných notách, všichni mocní dělali to, co znali, všichni zbrojaři dál vyvíjeli zbraně podle naznačeného mustru z osmdesátých let, kritické hlasy byly přehlušeny nepřetržitou televizní zábavou a díky tomu teď všichni čumí jako vrány, že NATO nevítězí nad „mongoloidními hordami z Russka,“ Izrael nevítězí nad „džihádisty z Hamásu,“ letadlové lodě nevítězí nad chudým Jemenem a dokonce i Saúdská arábie vyjadřuje znepokojení nad americkými kovbojskými manýrami.

Jen Blyštivý Péťa se culí, přijímá ty správné signály a je stále přesvědčen, že co EU dělá, to dobře dělá. Uvěřil západní propagandě a alternativní média nečte…

Podívejte, jak daleko to došlo u nás. Před vánoci se pro filozofické fakultě proběhl šílený střelec, povraždil patnáct lidí a ve jménu… já vlastně ani nevím čeho… se o tom celkem úspěšně mlčí. Tisková konference policie pochybnosti nerozptýlí, ale naopak posiluje a žádný novinář nepoložil jedinou relevantní otázku. Existují prý dva dopisy střelce, ale obsah je tak tajný, že je v nich nejspíš napsáno, že se střelec zhlédl v módním přelidnění planety a rozhodl se ho trochu zmenšit, aby ulevil přírodě a klimatické tísni. Kdyby se shlédl ve Vladimíru Putinovi, tak už jsme znali všechny podrobnosti včetně dvaceti analýz od psychlogů i psychiatrů a Respekt už by měl na stáncích speciální vydání o zrození dalšího teroristy.

První výsledky zakázané debaty se už dostavují. Střelec sice všechny své oběti zavraždil pistolí, ale je zapotřebí okamžitě začít regulovat útočné pušky. On jí totiž měl na tom ochozu, soudruzi. Moc mu to střílení na náměstí nešlo, i když mu policie evakuovala lidi z budovy přímo na mušku. Ale ty pušky… to bychom měli zakázat. Stejně tak je třeba okamžitě zavést psychotesty, kterými by ale střelec bez problémů prošel, protože inteligentní blázen umí předstírat, že není blázen. Ještě pořád o celé události skoro nic nevíme, ale už se chystají dvě opatření, která zřejmě vůbec nic neřeší.

Pokud někde někdo zabíjí nelegální zbraní, řešením je omezení legálních zbraní… logika, vole!

A ptát se? Chraň Bůh, policie eviduje už sto šedesát strašných zločinců, kteří měli nevymáchanou hubu a ve své neomalenosti řekli něco, co se dá vyhodnotit jako trestný čin…

Na jedné straně jsme viděli, jak policie evakuuje lidi přes náměstí, které měl střelec na mušce, ale na druhé straně nepouštěli do budovy zdravotníky, díky čemuž téměř vykrvácela dcera poslance Richtera, protože jí nikdo „nesměl“ pomoci. Myslíte, že se na to někdo policajtů zeptal? Ne, novináři se spokojili s policejní sebechválou, jak akci perfektně zvládli. Intervjuci výmluvně mlčeli a napsali do svých plátků, že policie akci skvěla zvládla a žádné pochybnosti nejsou.

Mimochodem… milí vlastníci zbraní. Především vy, co vlastníte zbraní větší množství a máte i henty útočné pušky. Víte, co vám v očích laické neozbrojené veřejnosti dost uškodilo? Že jste tak hlasitě dávali najevo, jak máte rádi tu Valkýru na ministerstvu obrany. Já vím, ona vám prosadila to ústavní právo nosit zbraň, ale ve světle posledních událostí vám fakt nepomohlo, že jste se k ní přidali ve válečném štvaní. Když vlastníte zbraně a veřejně propagujete sbírky na tanky Tomáše, raketomety Přemysly a vrtulníky Čestmíry, tetelíte se ve fejsbůkových diskusích, jak je skvělé, že to bude zabíjet Rusy, protože jsou to agresoři, tak se nedivte, že si to po řádění na filozofické fakultě také někdo přečte a začne přemýšlet, jestli lidé s plnou hubou zabíjení, opravdu mají mít právo nosit zbraně. Nota bene, když jsou zbraně konstruované právě na to, aby snadno a lehce zbavovaly života. Kozák to názorně předvedl.

Nebudu jmenovat, sami si sáhněte do svědomí. Karma je zdarma. Jeden šílený střelec a všechno najednou vypadá úplně jinak… Vlastně můžete být rádi za Františka Matějku a třeba Dana Vávru, kteří si poslední dva roky udržovali nadhled a nepodlehli válečnému šílenství. František Matějka by si zasloužil medaili, protože jestli někdo udržel příznivé veřejné mínění ve prospěch majitelů zbraní, tak to byl on.

Naše společnost dospěla do bodu, kdy už nikdo vlastně nedělá chyby. Tedy… pokud jsou u moci ti správní politici. Představte si, kdyby byl ministrem vnitra třeba Hamáček. To by intervjuci řvali po zjištění, že policajti přišli na fakultu s fotkami, zeptali se vrátného, jestli Kozáka náhodou neviděl, neupozornili nikoho z vedení, neřekli, že ten člověk může být smrtelně nebezpečný, ačkoliv to už vyšetřovatelé dávno věděli… To už by Hamáček neministroval a policejní prezident by chodil kanálama.

Ale vidíte, stačí jmenovat toho správného ministra a co policie dělá, to dobře dělá. Bez otázek. To už není demokracie. Někteří už jsou si tady rovnější. Někteří mohou určovat, jaké otázky ne nepokládají. Někteří mohou dělat opatření, aby se určité informace nedostaly k lidem. Někteří si osobují právo rozhodnout, která informace je škodlivá, její šíření je tedy trestné a mohou mít klidně dvojí metr. Výzvy k vraždění od jedněch společensky nebezpečné nejsou, ale výzvy od jiných společensky nebezpečné jsou. Ne náhodou jsou všichni liberálové u moci zcela bezúhonní a všichni ostatní jsou kolaboranti a zrádci.

Právě v těchto dnech vidíte mikrokosmos i makrokosmos. Vidíte přesně, kam vede zákaz prokletých otázek. Jestliže policie selhala proti střelci z fakulty, ale všechno je v nejlepším pořádku, tak jednoznačně selže znovu. A jestli jediné opatření bude cenzura, tak je nulová šance na zlepšení stavu. Výsledek vidíte i ve velkém světě. Ani letadlové lodě za miliardy dolarů, ani armáda za osm set miliard dolarů nedokáže řešit útoky levných dronů. Západní HDP nedokáže vyrobit tolik granátů jako Rusko. Izrael nedokáže zvítězit nad nestátní entitou, Evropa nedokáže sehnat levné suroviny… už vlastně umíme jen jedno. Kriminalizovat vlastní proroky, kteří o tom zkoušejí mluvit.

Blyštivý Péťa musí předstírat světový význam tím, že jede na regionální indický veletrh a nechá se natočit, jak sedí u kolovrátku. A jak vidíte, i to je naprosto v pořádku, mééédia jsou se světákem Fialou naprosto spokojená. Otázek netřeba. Zpochybňování je zcela nežádoucí, neomalené huby je třeba umlčet, evropské hodnoty zvítězí prostě tím, že existují. Západ je dobro a dobro vždycky vyhraje. Co na tom, že hodnotu svobodné diskuse a svobody slova jsme už dávno škrtli…

Na začátku je mediální ticho, když bačují ti správní. Na konci jsou pak zbytečné, ale zato drahé letadlové lodě, učitelé, co se bojí učit, protože jde o život, migrační výměna obyvatelstva, sebevražedný grýndýl, školní vrazi, ekonomická izolace a nevítězství na všech frontách.

Jak dlouho asi potrvá, než se z nevítězství začnou stávat opravdové prohry?

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (353 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

a válčit nechci. Co se mnou ? 😁

Průměrný počet slepic: 4.9 (79 hlasů)

sunak zelenski

Anglosasové a EU v další akci na podporu ukronácka Zelenáče. Máme se na co těšit.

Jestli si myslíte že brzo skončí válka na Ukrajině teď co Rusové drtí Ukrajince tak jste na velkém omylu.Ti kteří rozdmýchali válku na Ukrajině teď přilejí další olej do války a prodlouží útrapy obyčejných Ukrajinců. Za to fanatičtí Ukronáckové včele ze Zeleným šaškem jásají blahem. V pátek totiž přiletěl do Kyjeva věrný kamarád Zelenského (teda kamarád dokdy mu bude potřebný) Rishi Sunak Britský premiér . Sunak se setkal ze Zelenáčem vřele ho objal, přislíbil 2,5 miliardy liber na vojenskou pomoc Ukrajině a zavázal se, že Spojené království nezakolísá v době, kdy se vojenská pomoc od USA zastavila. Oba lídři vedli rozhovory a podepsali novou britsko-ukrajinskou bezpečnostní smlouvu která zaručuje, že Spojené království poskytne „rychlou a trvalou“ pomoc, pokud Rusko znovu zaútočí na Ukrajinu. Britský premiér nazval podepsanou víceletou bezpečnostní smlouvu s Volodymyrem Zelenským jako „silný signál pro Putina“.

Zelenskij který jásal blahem označil pakt, který zůstane v platnosti do vstupu Ukrajiny do NATO, za bezprecedentní. „Dnes je den, kdy se změnila historie Evropy,“ řekl, když popsal Spojené království, jednoho z nejvěrnějších spojenců Ukrajiny, jako prominentní globální mocnost zapojenou do společného úkolu zastavit ruskou agresi.

Zároveň pro podporu Zelenáče se přidává EU. Poté co USA se rozhodly už dále Ukrajinu finančně nepodporovat tak EU se rozhodla ji nahradit teď co dostává Ukronácek Zelenáč na frak. Evropská komise je ochotná přistoupit na některé požadavky Maďarska výměnou za souhlas Budapešti s finanční podporou pro Ukrajinu ve výši 50 miliard eur jak informuje o tom list Financial Times s odkazem na nejmenované vysoké unijní představitelé.

Výsledek ukrajinsko-ruské války jak se vyvíjí je vcelku jasný, Rusko porazí Ukrajinu. To je všem lidem s racionálním myšlením jasné. Ukronáckové ale to nevzdávají chtějí zmobilizovat a poslat na jatka dalších 500.000 Ukrajinců. Nový UA zákon o mobilizaci zatím ukrajinským parlamentem neprošel, kvůli odporu opozice. Bývalý generální prokurátor UA Jurij Lucenko zveřejnil v ukrajinské televizi ztráty vojáků 500 tisíc trvale vyřazeno z boje. Rozkoly mezi Zelenskyjm a armádou jsou všeobecně známé, stejně tak nedostatek zbraní, vojáků a munice.

Ukrajina je sud s prachem, který co nevidět bouchne. Ale to politici EU a anglosaští štváči vidět nechtějí. I když není v možnostech Ukrajiny Rusko porazit tak přilévají další olej do bratrovražedné války Slovanů a prodlužují útrapy obyčejných Ukrajinců.
 

Průměrný počet slepic: 4.9 (118 hlasů)

Vystav zde nástěnku ze své včerejší práce. Dyť je to hezký, kolik času kvůli mně obětuješ a jak propaguješ moji maličkost. ;o))

Průměrný počet slepic: 2.2 (34 hlasů)

Velice rád Ti vyhovím když si to i Ty  přeješ viz zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2145241#comment-2145241
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

Antoníne, 

tohle není škodolibé rýpnutí, ale jen malé upozornění na význam některých slov. Aby se toho například nechytil nějaký trol ethanol, jak ee košile.

Aukce je synonymum pro dražbu. Používá se to víc v případech, kdy se draží umělecká díla a děje se tak v aukčních síních. Teď mě nenapadá jiná, než ta nejprofláknutější "Sotheby's".

Akce je prostě akce.

Není mi známo, co uměleckého by mohl Zelňák dražit. Leda tak mísu špenátu.

Jo, k tvému původnímu příspěvku přidávám 5 pipin.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Opraveno 

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Ano, taky jsem včera četla, je vidět, že korupce bují už úplně všude a už se tím ani netají..., podplatit Maďarsko, aby souhlasilo s podplácením Ukrajiny...., divadlo "kamarádů", když všichni víme, co je to za kamarádšoft a jak umí zradit - smlouva nesmlouva, tak ano, válka prostě "muší bejt, vy kluci pitomí...".

Průměrný počet slepic: 5 (32 hlasů)

Dmitrij Medveděv varoval Británii před rozmístěním jejích jednotek na Ukrajině. „Umístěním jednotek na Ukrajině, Británie vyhlásí válku Rusku, zdůraznil. Svůj názor vyjádřil na kanálu Telegram . Napsal, že britský premiér přijel do Kyjeva, aby podepsal „historickou bezpečnostní dohodu. Doufám, že naši věční nepřátelé, arogantní Britové, pochopí, že rozmístění jejich oficiálního vojenského kontingentu na Ukrajině bude znamenat vyhlášení války naší zemi,“ napsal místopředseda Ruské bezpečnostní rady.


 

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)

Vůladymyr Šmelinskij a Rychly Čurak poměřili si svůj pyj  a dohodli se na tom, který z nich je větší durak.

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

Ukrajinská vláda stáhla z parlamentu návrh novely mobilizačního zákona, protože odpor poslanců byl nepřekonatelný! Vláda má zákon přepracovat, a to nebude jen tak! Britský premiér slíbil Zelenskému zbraně za 2,5 miliardy liber, ale nejprve musí Kyjev mobilizovat novou armádu! Pomoc 2,5 miliardy liber je kapka v moři, protože Kyjev na udržení ve válce potřebuje 60 miliard USD na výplaty vojáků!

Ve čtvrtek odpoledne nastalo v kyjevském parlamentu to, co se de facto již několik dní očekávalo. Vláda Zelenského stáhla z parlamentu svůj návrh novely mobilizačního zákona, který narazil na obrovský odpor mezi poslanci, a to v opravdu nezvyklé míře i mezi poslanci Zelenského partaje Sluha národa. Výsledky ukrajinské armády na frontě totiž ukázaly, že současná ukrajinská armáda nemá prostředky a sílu na porážku Ruské armády, a proto logicky ani politici už nechtějí zvedat pro další mobilizaci ruku.

Vláda stáhla zákon  údajně k přepracování a k zakomponování pozměňujících návrhů, ale ve skutečnosti se jedná podle novinářů o taktický zdržovací manévr, kterým chtějí poslanci získat čas v naději, že mezitím válka skončí, anebo Zelenský skončí ve funkci, o čemž se hovoří v souvislosti se stále zablokovaným balíkem 60 miliard USD v americkém kongresu. Z tohoto balíku se mají platit mandatorní výdaje státu, především starobní důchody a výplaty státním zaměstnancům a žoldy vojákům.

Znovu je třeba zopakovat, že služba na frontě je placená, každý ukrajinský voják dostává žold ve výši přibližně 2 500 USD (100 000 hřiven) měsíčně a Zelenský to zdůvodňuje tím, že tolik peněz budou vojáci, kteří drží zbraň v AFU, dostávat až do konce války. Peníze na tyto mzdy pochází z jediného zdroje, a to jsou americké finance, které se ke konci roku 2023 vyčerpaly.

Peníze byly až donedávna jediný motivační faktor, proč ukrajinští muži šli na frontu, protože se jim to nezdálo jako rizikové povolání, protože všude slyšeli, že se chystá mamutí ofenzíva, která požene Rusy pryč z Ukrajiny a ti budou utíkat. To se ale nestalo. Namísto toho, podle odhadů v neúspěšné ofenzívě zahájené 4. června 2023, zahynulo na 150 000 Ukrajinců, prakticky úplně celý kontingent, který byl od konce roku 2022 až do počátku léta 2023 na tuto ofenzívu připravován. Byl to naprostý masakr a jatka. A něco se změnilo.

To jsou jen úryvky článku, celý článek viz zde:
https://aeronet.news/ukrajinska-vlada-stahla-z-parlamentu-navrh-novely-mobilizacniho-zakona-protoze-odpor-poslancu-byl-neprekonatelny-vlada-ma-zakon-prepracovat-a-to-nebude-jen-tak/

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč tedy nezveřejní znění těch dopisů, které vrah údajně zanechal... Oni řeknou, že se v nich přiznal i k vraždě otce s dítětem v Klánovickém lese - tak kvůli důvěryhodnosti by je snad mohli zveřejnit, přece nic horšího nebo dalšího než ti mrtví z toho už nebude, tak proč by to měli před kým zatajovat. Podle způsobu vyjadřování a stylu psaní by mohlo mnoho lidí (kteří ho znali) říct, že to skutečně psal on, pakliže to psal...

Průměrný počet slepic: 4.9 (106 hlasů)

...jen my koukáme jako tele…na nová vrata. O dění v Německu jsme informováni jen velmi povrchně, přestože se k zemědělcům přidali nejen železničáři, ale i plno dalších oborů i jednotlivců. Tamní protivládní mítinky a hromadné akce jsou dokonce větší, než organizátoři očekávali. Nespokojenost Němců vygradovala a skutečně připomíná kanadské truckery, kteří sice svou bitvu s Trudeauem nevyhráli, nicméně jej dokázali zatlačit do rohu na plno dní. Naopak holandští farmáři v podobném boji připravili Ruttuovi porážku a ukázali částečně cestu ostatním. Němci dokáží být důslední a Olaf Scholz má jistě těžší spaní. Naše média mlží a hledají cokoliv jiného, čím by nás zabavila, jen abychom si moc nevšímali dění kolem nás.

Ať už to v Německu dopadne jakkoliv, jisté je, že nám nepomůže nic a může být hůře. Slíbí li Scholz levnější elektřinu, nám se zdraží. Vytvoří li tlak na výrobce potravin, u nás to zkusí zahraniční majitelé dohnat, podobně obchodní řetězce. Snaha Fialy a jeho vlády o snížení cen našich potravin má směšný výsledek v haléřových hodnotách, ovšem když vláda sousední spolkové republiky zavelí, prodejci i výrobci poslechnou. Ovšem jen ve své zemi, u nás se usmějí a my to celé zaplatíme. Takže můžeme mít radost z aktivit demonstrantů, ovšem případné dopady dle zákona o padajícím lejnu nás už tolik potěšit nemusí. Za to nemůžeme vinit tamní agrárníky, strojvedoucí, kamioňáky a ostatní, ti si jdou za svým, chyba je na naší straně a v neochotě a neschopnosti správců a politiků chránit občany jim svěřené České republiky. Netýká se to pouze vládní Pětikoalice, i když ta je perlou v náhrdelníku sestaveného z kolaborantů se Západem, ale i vlád předešlých již od dob vstupu tatíčka Havla na pomyslný piedestal.

Aby toho nebylo dost, včera, aniž by opět redaktoři z největších médiích byli na místě a přinášeli informace, vyšli do ulic Poláci. Jestliže polský eurořiťolezec Donald Tusk ve volbách nevyhrál, přesto se stejným způsobem jako naše Pětikoalice spojilo více stran, aby vítěze PIS odstavily od vlády, začal svou premiérskou pouť zatčením opozičních poslanců a převzetím moci nad největšími médii, polští občané se šli hned zeptat, jak to tedy s tou demokracií myslí. A bylo jich mnohem více než Čechů na pražském Václaváku. Netušíme, dokážou li naštvaní Poláci přistřihnout Tuskovi jeho eurohujerská křídla, nicméně se ukazuje, že to ti liberálové začínají mít se svou přeměnou Evropy v americkou chudnoucí kolonii druhého řádu těžší. Po volbách v Holandsku, kde vyhráli euroskeptici vedeni Wildersem a nenáviděný Ruttu utřel nos, na Slovensku se vrátil zase Fico odkazující dalšího eurosatanistu Šimečka do jeho kouta a Maďarsko už několik let vede i přes enormní snahu Sorose to změnit pro Brusel nepříjemný potížista Orbán, je tak horko i v dalších zemích.

U nás je zatím klid. Pětikoalice si řeší vnitřní problémy s mejdanem na Ministerstvu práce a sociálních věcí a spustila komedii kolem údajné sebereflexe Jurečky, kterého nakonec jeho už téměř nikým nevolená strana podržela. Takže z demise nic nebude. Ministerstvo vnitra pro změnu zase vysílá signály o kvalitní práci Policie ČR a velmi nekvalitní PR připravilo tiskovou konferenci vracející se ke střelbě na Karlově univerzitě. Jestliže doteď měla řada pochybovačů o skutečném průběhu obou kauz, tedy té z Klánovického lesa i univerzity, jisté pochyby a teorie, pak po pokusu policistů vše uvést na pravou míru vytažením dalšího nově nalezeného údajného dopisu domnělého vraha už je třeba se ptát, zda li se ministerští tvůrci jediné pravdy skutečně nezbláznili. Po tiskové konferenci je otazníků mnohem více a celé se to zdá být už hodně přitažené za vlasy. Kdyby Policie ČR mlčela a nevynášela na světlo smyšlené informace, případně vše zjednodušila, lidem by asi nedošlo, že vše mohlo být jinak. Jenže Češi jsou rýpalové a nejsou úplně blbí, takže klasickým švejkovským přístupem dokonale rozebírají jednu policejní teorii za druhou. Už se asi nikdy nedozvíme pravdu ani o jedné z obou událostí, nicméně těch podivností je tolik, že machinace s fakty tlučou do očí i slepé. Hlavně, že se podaří zpřísnit už tak velmi tvrdý zákon o zbraních. A nejlepší by pro euronašeptávače bylo nám je vzít všechny.

Fialova pozice je zatím pevná, nicméně se kolem Pětikoalice vytváří dojem, že má širší podporu než skutečně má. Opět se více angažují herci a známé ,,osobnosti“. Například Ondřej Vetchý propaguje sbírku na drony pro Ukrajinu, Pekarová Adamová s Vystrčilem totiž slíbili v Kyjevě další zbraně. Také kolem Petrem Pavlem vyhlášeném tahu na euro, tedy pohřbení koruny, bylo celkem rušno a vyjadřuje se k němu kde kdo. Jenže realita i u nás se mění. Fiala jako premiér zklamal většinu občanů České republiky, důkazů o pochybeních je skutečně mnoho. Stanjura tahá čísla o rozpočtu z klobouku podobně jako Rakušan dopisy hromadného střelce. Snad jen Kupka svými kontrolními dny na stavbách tunelů a dálnic boduje, ovšem podstatné komunikace se nestaví dva dny a není to zásluha Pětikolky. Jo, to kdyby došlo na dostavbu Pražského okruhu, to by byla jiná. Jenže to by nesměli existovat Piráti. Ostatní ministři, a že jich je, jsou tak nějak radši skryti veřejnosti. Jak dlouho budeme u nás ještě v klidu? V mnoha zemích už lidem dochází, že migrace, covid, Ukrajina a Green Deal jsou jen plán, jak nás všech dostat na kolena. Normální je bránit se útlaku a represi. Pochopí to někdy i Češi.

Jindřich Kulhavý 12. ledna 2024 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 5 (146 hlasů)

nic  neřekne, jenom mží. Hlavní náplň její práce se skládá se lží.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

policejní prezident a mluvčí policie "mohou" informovat veřejnost podle not Rakušana osobně. Tak to vždycky bylo.

To neznamená, že bych to omlouval, že by mi bylo ředitele líto. Líto je mi spíš řadových policistů a občanských pracovníků všech policejních složek, že musí držet basu pod hrozbou minimálně propuštění.

Ale všeho do času.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

všechny Indy dostaly. Proto českému lokaji, povolí otevřít konzulát v Bombaji. Navíc, Fiala s tím jeho SPOLU, přivezou indické lvy pro Zoo i pro Vémolu. Snad za to, jak umí dobře lhát, udělili Indové Fialovi čestný doktorát. A tak tento kašpar fešný už je taky doktor čestný.

Průměrný počet slepic: 4.8 (60 hlasů)

Chyběl jsi nám Ty a Tvé kouzelné básničky.

Ve Tvých rýmovaných verších se skrývá mnohonásobná síla.  

Jsi náš básník,  jsme na Tebe hrdí  a jsme rádi  že Tě zde máme. 

basnik zauber

Průměrný počet slepic: 4.5 (44 hlasů)

A to, z kraje plného chlastu, hlavně vína.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

Zase jsi dokázal vykouzlit úsměv na mé tváři :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Co by Fiala neudělal pro indický "doktorát", třeba si i přičapne k místní ženštině-tkadleně a čumí, jak se dělá koberec..., v Africe šel na kafe, v Indii mezi lid. Indický lev nám pomůže v té bídě vybrat peníze v ZOO, budou se po očesání českých důchodců hodit na patrony.  

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

je na hovno akorát!

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

"Česká republika musí v důsledku války na Ukrajině hledat spolehlivé demokratické partnery ve světě a Indie hraje v tomto ohledu klíčovou roli, uvedl ve středu premiér Petr Fiala ve svém projevu na ekonomickém fóru Vibrant Gujarat Global Summit v indickém státě Gudžarát."

"Rusáci" nám svojí náturou nevoní. Zato Indové, to je jiné kafé! Samozřejmě, že se mezi 1,5 miliardou lidí najde "hrstka" několika milionů vzdělaných a kvalifikovaných, současně vyvolených a bohatých. Že tam stovky milionů lidí žijí feudálním kastovním způsobem v takové bídě, až je to neuvěřitelné, to je našim sluníčkářům šuma fuk. Na jedné straně světová špička, na straně druhé světové dno.

"Z politického hlediska jde o svazový stát (federaci) se socialistickým,[3] demokratickým, parlamentním zřízením (někdy je označována jako „největší demokracie světa“). Je členem Commonwealthu, má jaderné zbraně a disponuje vlastním kosmickým programem. Její ekonomika vykazuje po Číně největší růst na světě."

Kdo si počká, ten se dočká. Já tedy budu čekat na ten zázrak, který se z obcování Nutelly s Módím narodí (jak asi dlouho museli Módímu vysvětlovat kde se ČR nachází a co je to vůbec za stát?) . Možná to bude import několika tisíc členů kasty nedotknutelných, kteří obohatí naši zaostalou společnost. Jak ale znám práci našeho ministerstva světa, bude z toho nejspíš opět jen samovolný potrat!

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Co by Fiala neudělal pro návštěvu v zemích, kde ho nikdo nezná a kde nikdo neví, co ze svého národa udělal za poskoky a chudáky. Asi proto jezdí do nám tak vzdálených zemí. Příště by mohl navštívit taky Zéland a doplnit indického lva o zélandského papouška nebo ptáka kiwi, výlet sem - výlet tam..., Bobe, a to se vyplatí.

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Intel (společnost USA) průměrný plat inženýra nejnižšího stupně (5) 250 000 Kč měsíčně, seniora (8 stupeň) 1 495 000 Kč měsíčně. Nerozumím CO Fiala hledá v Africe, Indii.. Vy ano?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

už má na kahánku. Zatím blouzní v polospánku. Ovládly ho přeludy a tak vypráví jen bludy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (49 hlasů)
Trvalý odkaz

1

Průměrný počet slepic: 4.8 (44 hlasů)

In reply to by Ethanol

Trvalý odkaz

Renčínovi 5 slepic in memoriam. :-))))

Průměrný počet slepic: 4.9 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

lidé jako Piráti, nelze se divit že jsme tam, kde jsme. Na celostátním fóru Pirátů promluvila jakási Gregorová, kandidátka na předsedkyni strany, a svůj projev zakončila infantilním pozdravem "čauky, mňauky". To by byla premiérka!

„... prohlásila Gregorová v uvolněnějším kandidátském projevu zakončeném pozdravem „čauky, mňauky“.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

jsem znal matku Gregorové. No, taky to byla pěkná, falešná pí ča. Jsou si podobné v obličeji i velikosti koz.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Hned vedle to ale taky vře         13. ledna 2024 👉 @cz24news

NĚMECKO: Tisícovky německých zemědělců a dopravců od pondělí protestují proti vládě Olafa Scholze a některým jejím krokům. Zatímco jde o nejmasovější protest v moderních dějinách Německa, americký moderátor Tucker Carlson se pozastavuje nad tím, že ve Spojených státech o tom nepadlo v médiích ani slovo.

Německo je od pondělí paralyzováno blokádou naštvaných zemědělců, kteří zablokovali dopravu na mnoha místech země. Zemědělci, kteří protestují proti chystanému snížení dotací na zemědělskou naftu a zrušení dalších úlev, zablokovali centra měst včetně Berlína, Mnichova, Mohuče a mnoha dalších.

K zemědělcům se postupně přidali i dopravci nebo železničáři. V centrech měst se pohybují tisícovky traktorů a kamionů a na okolních tazích vznikají desítky kilometrů dlouhé kolony. Lidé mají problém dostat se do práce, automobilka Volkswagen na několika místech raději zastavila výrobu. Německá vláda ale nehodlá ustoupit a na schválených změnách trvá.

Moderátor Tucker Carlson se podivuje nad tím, že o tak závažné věci americká média mlčí. „Nedává vám to úplně velkou důvěru v americká média, když se ve světě dějí zásadní události, které mohou mít historický charakter a ve Spojených státech téměř nikdo neví, že se něco takového děje a už vůbec ne, proč se to děje,“ říká Carlson.

A něco takového se přitom právě nyní odehrává v Německu, v nejmocnější zemi Evropy a důležitého amerického spojence v NATO. Tam probíhají masivní protesty, kdy farmáři blokují města a silnice po celém Německu,“ pokračuje Carlson.

Nizozemská reportérka Eva Vlaardingerbroeková tvrdí, že němečtí zemědělci už si řekli dost! „Cítí se nevyslyšení, cítí se nechtění a v zásadě mají pocit, že je vláda vyhazuje z jejich půdy. Mají pocit, že jim vládnou lidé, kteří je nenávidí. Proto vyjeli na silnice a do ulic v masovém protestu, který v takové míře v Německu dosud nebyl k vidění,“ tvrdí reportérka, která je na místě.

Situace je podle ní stejná i v Nizozemsku, kde také probíhaly velké protesty a i v jiných západních zemích, jejichž vlády svazují zemědělce dalšími a dalšími pravidly, restrikcemi a nutnými zelenými inovacemi, přičemž jim poskytují stále menší dotační podporu. Vlaardingerbroeková podotýká, že se k zemědělcům přidala i další nespokojená odvětví a protestující mají podporu velké části obyvatel.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Novinář Hinkle: ZELENSKYJ ZAVRAŽDIL AMERICKÉHO BLOGERA GONZALA LIRU NA BIDENUV POKYN!
USA: Amerického blogera Gonzala Liru, který kritizoval ukrajinskou vládu, zabil Vladimir Zelenskyj na příkaz amerického prezidenta Joea Bidena, vyjádřil se tak novinář Jackson Hinkle na své stránce na sociální síti X.

Americký novinář Tucker Carlson dříve s odvoláním na Gonzala Leara staršího uvedl, že americký bloger zemřel ve věku 55 let v ukrajinském vězení, kde byl zadržován za „zločin související s kritikou vlád Zelenského a Bidena“.
„Nikdy nezapomenu, co vám Zelenskij a jeho nacistická ukrajinská vláda udělali na příkaz Bidenovy administrativy. Uvěznili, mučili, vydírali a nakonec zabili za to, že jste mluvili pravdu,“ napsal Hinkle.
Podle novináře se vrazi blogera, kteří považují Lyrinu smrt za porážku jeho myšlenek, vážně mýlí. Uvěznění blogera, poznamenal Hinkle, „zapálilo oheň v jeho srdci“, aby odhalilo pravdu o „bojujícím impériu“ Spojených států.
„Zajistíme, aby váš odkaz žil i pro příští generace a aby svět hleděl na váš hrdinský příklad odvahy tváří v tvář imperialismu,“ uzavřel Hinkle.
SBU začátkem května zatkla zahraničního blogera. Ukrajinská publikace Strana.ua poznamenala, že pravděpodobně mluvíme  o Gonzalovi Lirovi. Zpravodajská služba odůvodnila jeho zatčení podporou speciální operace a pokusem o „útěk před spravedlností“.
Podle informací z otevřených zdrojů je Gonzalo Angel Quintilio Lira Lopez původem ze Spojených států a má chilské občanství. Ve svých videích na sociálních sítích kritizoval NATO, Bidenovu administrativu a Zelenského.
První náměstek stálého představitele Ruska při OSN Dmitrij Polyansky označil smrt amerického blogera Gonzala Leara v ukrajinském vězení za ohavný zločin.
Elon Musk, miliardářský generální ředitel společností SpaceX a Tesla, dříve požadoval od prezidenta Zelenského vysvětlení týkající se zadržení Liru. Tucker Carlson, prominentní moderátor Fox News, také zdůraznil případ Liry ve svém pořadu, čímž dále upozornil na situaci.
Smrt Gonzala Lira přináší do popředí naléhavou otázku bezpečnosti novinářů a svobody projevu. Zatímco svět truchlí nad ztrátou odvážného novináře, stále sílí výzvy k důkladnému vyšetření jeho smrti.

Zdroj: https://cz24.news/novinar-hinkle-zelenskyj-zavrazdil-americkeho-blogera-gonzala-liru-na-bidenov-pokyn/
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

nova posila

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

z Jemena nejsou žádná vemena. To stejné se netýká světového četníka. Když drnohryzů je jak sraček, četníkovi dají na fráček. Jejich levný dron zasáhne jak hrom. Americký četník si své hodnoty může cpát už jenom do Evropy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

a 5 mrtvých. To je efektivita 😁

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

s námi hrají divadlo. Asi dobře znají Jámu a Kyvadlo. Na tiskové konferenci se jen tlachalo, informací přinesla méně než je pomálo. Všichni všechno plnili, však nejsou žádní debili. Netřeba jim lézt kanály, neb jsou zralí na metály!

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

se nepřiznal v dopise k vraždě Otýlie Vranské

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Vidlák opět exceloval. Uděluji mu 10 virtuálních slepic. Myslím, že má hodně společného s prvním organizátorem demonstrace - Vrábelem.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

ale je to marný, je to marný, je to marný. Tak třeba to bude mít úspěch když to sklerotikům připomene někdo jiný:

https://cz24.news/zlociny-vlady-behem-covidismu-nezapomeneme/

PS: k tomu abych tapetoval kopiema se nikdy nesnížím, tak si laskavě klikněte.

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Já sám jsem vlastníkem desítek zbraní, včetně úúúúútočných pušek a chlapi na střelnici jsou na tom stejně. QA jedinej z nás nepodporuje to čůzu na ministerstvu obrany, ani jeden nepodporuje válku na Ukrajině, ani jedinej neposlal korunu na poražení mongoloidních hord. A co mluvím se střelcema z ostatních klubů, tak jsou na tom všichni stejně. Ano pár vyjímek se najde, hlavně mezi prachatýma podnikatelama, ale i těm už začíná docházet, že je něco špatně.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)