Portál pro zasílání knihy

Autor
Štítky

Přátelé, můj bratr dokončil práce na odesílacím portálu. Vy, co jste mě podpořili a poslali jste mi peníze na knihu, vy si ji můžete nechat zaslat domů na svoji adresu. Portál je dostupný na stránkách Vidlákovy kydy v záhlaví pod názvem "Objednat knihu"

Přímá adresa je zde: https://kniha.vidlakovykydy.cz/

Jak to funguje:

Zadáte do příslušných kolonek svojí adresu a uvedete číslo účtu, ze kterého jste poslali peníze. Aplikace provede kontrolu platby a adresu si zaznamená. Já si pak adresu vytisknu, nalepím na obálku, do obálky vložím knihu a odnesu ji na poštu.

Pokud jste poslali peníze ve více platbách (ale ze stejného účtu), nevadí, aplikace vidí celkovou částku, kterou jste poslali a bez problémů vás odbaví.

Někteří z vás mi poslali částku, která stačí na více knih. Na to je pamatováno – můžete uvést, kolik knih chcete obdržet.

V této chvíli rozesílám knihy těm, kteří mě podpořili v prosinci 2022 a v lednu 2023. Aplikace zatím nemá zadané únorové platby, takže vás nepustí dál. Předběžně počítám, že únorové objednávky vyřídím během března, ale to bude záležet na našich balicích a odesílacích schopnostech.

Prosím vás všechny o shovívavost. V následujících několika dnech vše poběží ve zkušebním provozu. Musíme se s tím sami naučit dělat. Pokud vás aplikace neobslouží ku spokojenosti, ačkoliv jste přesvědčení, že jste vše udělali správně, prosím zkuste to třeba o den či dva později. Případné chyby budeme ladit, jak přijdou.

Nestandardní případy (poslali jste částku ze dvou různých účtů, poslali jste platbu z druhého konce světa, poslali jste platbu složenkou na účet.. a podobné případy) budeme řešit po mailu.

V následujících dnech se budeme snažit shromáždit všechny adresy k rozesílání. Následně začneme rozesílat. O postupu budu průběžně informovat a pokud se vyskytnou zádrhely, budu je řešit a komunikovat. Rozesílat budeme podle pořadí ve kterém jste zadali vaší adresu.

Apeluji na všechny, kteří moji knihu opravdu chtějí, aby si ji nechali zaslat. Budu se snažit objet republiku, ale všichni víte, jaká je situace. Kdo chcete knihu, nechte si ji poslat. Je to nejjistější. Vy, co jste mě podpořili v prosinci a lednu, pro vás zaručeně vystačí současná zásoba knih.

 

Připravuji dotisk knihy, takže kdo mě chce dále podpořit, máte možnost poslat částku alespoň 350,- Kč na mé číslo účtu: 164 883 276 / 0300. Až budou nové knihy hotové, budu je rozesílat stejným způsobem.

Děkuji vám všem. Jste největší bohatství mého blogu a pomohli jste mi, když jsem vás potřeboval. První knihy přijdou ke svým majitelům kolem 20. – 21. února. Budu se snažit rozesílat alespoň sto zásilek denně.

Váš Vidlák

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4 (33 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Jak říkávala moje babička: každá legrace něco stojí. Ta nejmenší na hubu.

Dík za knihu. A hodně štěstí!

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

KDYZ NAM NEBUDET VALORIZOVAT DUCHODY(aby jsme si mohli koupit knihu panaVidlaka)TAK MY VLADO NEUMŘEME!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

knihu nevyžaduju a padám odsud. Nějak si s tím ansáblem, co se na Tebe nalepil, poraď, Vidláku, já u toho bejt nemusím. Ať se Ti daří!

Průměrný počet slepic: 2.7 (14 hlasů)

jsem Vidláka zatím nepodpořil, ale podpořil jsem slepicemi Normana. Proč si Vidlák tady pěstuje takové kokoty jako je např. Tdx, Jarin, Vilík a mnozí další, toť záhadou. Zřejmě ho to nějakým zvláštním způsobem obohacuje a naplňuje. Inu, zjevně existuje mnoho způsobů masochismu.

Průměrný počet slepic: 2.7 (11 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Boj s větrnými mlýny je ztáta času.

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je velký rozdíl. Mazat je a banovat by vyžadovalo spoustu času i energie a stejně se to dá vždy obejít. Prostě se musíme naučit je po chvíli snahy ignorovat.

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

Ignorace nepříjemných pravd je vskutku doména spousty účastníků místních diskuzí.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

Ty lžeš stejně jako Fiala se svým souborem hyen.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

V čem konkrétně?

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

on nelže, on ,je fakt, tak blbej, že tomu, co píše i věří, jako komsomolci v minulosti. Bída dnešních dnů..

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

že Jarin věří tomu co píše. Je to bohužel ještě smutnější, než kdyby úmyslně nebo i placeně provokoval, protože to ukazuje, jak se dnes vzdělává.
Mimochodem nádherně o tom hovoří Lenka Procházková s panem profesorem Oskarem Krejčím.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

Řekla bych, že základ je "přesvědčení" na základě vytrvalé propagandy a její vsakování, ale ty peníze tam budou také, to se nevylučuje:-)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ajo, nelze si nevšimnout, že každý, kdo má jiný názor než vy, je podle vás blbec. Při vší úctě k vašim šedinam, nemohlo by to být trochu jinak?

Průměrný počet slepic: 2.1 (8 hlasů)

Jiří, nejsem neomylná, ale žiju už příliš dlouho, abych si na rozdíl od mnohých nevšimla, jak jsme pokrokově v prdeli. Vy ne? pak je to fakt ješčtě horší, než si všímám!!!!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

K tomu,aby způsobili vítězství pana doktora Reichla podporovaného SPD a panem Babišem,kteří zvítězí ve všech budoucích volbách jen když podají k soudu žalobu na všechny vlady,ktere nezajistily do Ústavy Sociální stát jako to mají sousedé už desítky let a tím způsobili svým voličům Česku bilionove ßkody neboť nyní chybí zákony,které by znemožňovaly rabování dvou třetin platů a penzí a to je opravdu,ale opravdu VELKA SKODA!
Důkazy budou hledat a najdou tito progresiviste v čele s prý vládním pirátem JARINEM,no stačí si přečíst Základní Zákon sousedů,kde je mistr a kapitalisté tam z toho státu gigantický ZBOHATLI!
Toto opatření pana Šefa je vedeno proto,že budeme jinak bojovat proti BIDÉ snižováním platů a tedy zvyšováním bídy,kdy absolutní IGNORANCI samých voličů ,vychází najevo,že tyto peníze nechtějí již 34 let!SLlABE se ozývá jen jedna osoba ANNA 2,že chce vědět jak uděláme místo Policejního státu stát Sociální,aby se režim nezměnil jak to chteji potvorou těch progresivisttu prý tajné služby!A vo tom to je ty knihy!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

myslíš mně? Tak to jsi na omylu. Já vůbec nechci SOCIÁLNÍ STÁT! Já chci MALÝ stát, který by dělal jen to, co po něm chceme, tzn. postaral se o bezpečnost, zdravotnictví, výstavbu potřebné infrastruktury (cesty, elektrárny apod.) a pak se už do ničeho nepletl. Nepotřebujeme tisíce úředníků, kteří jen znepřijemňjí život, nepotřebujeme neziskovky, které jen lidem vymývyjí mozky, nebo se snaží "začleňovat" nezačlenitelné - stejně se jim za tu dobu, co to dělají podařilo si jen namastit kapsy, začlenily snad někoho?! Nepotřebujeme tlusté zákoníky, které nám zakazují kdeco, nepotřebujeme tolik právníků - kdyby byly zákony jednoduché a srozumitelné, tak by se v tom mohl vyznat skoro každý. Možná by stačilo i jen Desatero. Nakonec - nepotřebujeme ani politické strany, které, pokud nejednají přímo PROTI NÁM, tak jsou stejně bezzubé, ALE dostávají od nás peníze na svou činnost. A když se nad tím pořádně zamyslíte, tak když se zruší to všechno nepotřebné, tak lidé zase začnou volně dýchat, probudí se v nich chuť něco dělat, podnikat, a ten sociální stát bude potřeba jen pro důchodce.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obdobná GŘ monopolu na veřejnoprávní informace ohlupeny natolik,že si nedáte vysvětlit od třídy hezky českych intelektuálů co je to SOCIALNI STAT a ostatní holubičky to samé!Je to totiž terminus technikus a i kdyby jste chtěla MALY STAT tak vám nikdo ze sociálního inženýrství rozumět nebude!
Proto se SV tj celá Společnost Voličů dals tak lehce podvést a pokračuje to dále tahem bílého koně s klapkami na očích do Programu Národní Zabijačky PNZ(-) vlády prý toho maršála Pepeho a to si lidé načisto ohlupeni funkci GŘ televize,která proto nesmi byt zrušena ve volbách přeji a budou dále přat!
Domnívají se totiž,že když budou ty KOLA HRUZY schváleny,že půjdou zastavit,tak jako se snad domníváte i vy!MERDE! To je francouzský a nechtějte překlad!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Vždyť už Vás žádám asi potřetí, ať mi pošlete materiály ohledně PNZ(+), a Vy nic! Tak ještě jednou mail: poradnah@gmail.com. Stačí odkazy!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kde jeho bůh doporučuje klamat okolo sebe všechny ostatní ,ale POZOR ti tzv OSTATNI to nesmí zpozorovat pokud možno nikdy!
A právě na to byli vybráni ezi jiným Česi!Odůvodnění je,že je to prý jeden z národů,kteří dokáží zničit sami sebe naprosto bez skrupulí!Proto je zbytečné usilovat tyto kola hrůzy zastavovat a dávat tady příběhy z
K
O
C
O
R
K
O
V
A
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

To by neměl zaručit stát ?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víš Zaubere, ono by to vypadalo dost divně, kdyby velký bijec za svobodu slova cenzuroval diskuzi pod svými články. To, že to nedělá je jedna z věcí, kterou na vidlákovi oceňuju, že tu nechává zaznít všechny názory, i ty co jsou k němu kritické.

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

ale Jarin a Milan to už nejsou názory, to je opravdu jen rozbíjení diskuse.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stále mi dluzite odpověď na otázku, zda Němce, kteří zemřeli při okupaci Československa litujete stejně, jako rusy, kteří zemřeli v pondělí u Vuhledaru.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

debata s jedním z deseti Ukrajinců, který mám momentálně na povel. On - Rusko je Zlo, chceme do EU! Já - když půjdete do EU, budete platit, ze všeho. On - jak, platit? Já - máš 15 hektarů pole, roubenku s pozemkem, studnu... ze všeho budeš platit daň. On - nesmysl, vždyť je to moje, na mým pozemku, proč bych měl platit? Já - ok, uvidíš. Neuvěřil. Njn, svý tvrzení jsem neměl ozdrojovaný, žádnej seriózní odkaz - takže hodně štěstí, lidi!

Průměrný počet slepic: 4 (22 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stejně má nadměr. Půda podílníků by měla být měřena rovným dílem, nigdo nikomu od prdele neodpad. Ale placením se to nespraví. Na to musí přijít pozemková reforma a fšichni koloniálisti se svejma skladama pryč.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

zkušenost...
Lidi taky dělají pořád tytéž sekance a odmítají se poučit z chyb svýc předků či předchůdců.
Bohužel je faktem, že jisté děje jsou jen obtížně vratné...

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pod NARODNI RADA OBNOVY 20 požadavků na vládu Črto si dejte do hledáčku,odkaz totiž vedle zmizel!
Je tam návrh ,podle kterého se zvýší daň z nemovitostí na dvojnásobek a později na 25 násobek!Takže místo 10 000 rocne e bude platit prý
250 000 ročně a to by v tom byl čert,aby nebylo na válku,říká námi zvolena vlada!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Hmm, ..Zadáte do příslušných kolonek svojí adresu a uvedete číslo účtu, ze kterého jste poslali peníze. Aplikace provede kontrolu platby a adresu si zaznamená. .."

Ale potřeby každého z nás ani prd, že? Jen hamty hamty, ostatní potomky, keří by si taky chtěli poslat potřebu nikoho nezajímají.
A to je velevážení krystalicky čistá podoba demosgráce.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Judp

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Judp

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

další pablb, který sem přišel exibovat.

Průměrný počet slepic: 3.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak to nás všechny uklidnil...?

Ministr Rakušan: Prý jsem „ministr cenzury“. Represe je až nejzazší mez. Ctím odkaz roku 1989

Prý jsem „ministr cenzury“, dočetl jsem se v jednom rozezleném komentáři. Ten komentář sice nebyl doplněný nějakým konkrétním příkladem toho, co nebo koho jsem „zcenzuroval“, ale to nevadí. Dobře víme, jak často platí princip „to je blbý, to se bude líbit“.

Já tuším, jak a proč tyhle nálepky vznikají – politický boj je neúprosný a v poslední době se zdá, že je v něm povoleno vše, ostatně mohli jsme to zblízka sledovat v nedávno skončené prezidentské kampani. Fakta jsou zpravidla trochu nudná a jen zřídka skandální.

Fakta jsou ale důležitá. Pro mě, a věřím, že i pro vás. A fakta jsou následující:

Jakožto ministr vlády, demokratický politik a občan samozřejmě ctím a respektuji zákony. A zákon říká, že předběžná cenzura je u nás zakázaná. Svoboda slova je zakotvená v Listině základních práv a svobod, která je součástí Ústavy. Pro mě je to hodnota nedotknutelná, něco, co jsme si znovu vydobyli v roce 89 a o co v žádném případě nechceme přijít.

Dezinformace jsou fenomén všudypřítomný a zřejmě věčný. Nikdo rozumně uvažující nemůže žít v domnění, že je vymýtí. Jsou často hloupé, nesmyslné a poškozují kvalitu veřejné debaty, ale jedinou funkční obranou proti nim je odolnější, to znamená vzdělanější společnost, osvěta, neúnavné (i když nekonečné) vyvracení lží a nesmyslů s pomocí argumentů. Sisyfovská práce, o kterou se musíme podělit my všichni: státní správa, samospráva, občanská společnost a média.

Represe je až nejzazší mez a týká se jen velmi specifického typu dezinformací. A tady ministerstvo vnitra svou roli nepochybně má a má mít. Vnitro se zabývá těmi dezinformacemi, které mají potenciál ohrozit vnitřní bezpečnost našeho státu, jako jsou například výzvy ke svržení demokracie v ČR nebo k rozsáhlým násilným akcím či šíření závažných poplašných zpráv a podobně. Policie řeší ty, které vykazují rysy trestného činu podle platných zákonů. Když bych to zjednodušil: kdokoliv může beztrestně prohlašovat, že Putin je skvělý a že ho miluje; schvalování masového zabíjení civilistů ruskou armádou nebo hanobení národa už je ale podle našich zákonů trestný čin a tady svoboda slova narazí na svůj pochopitelný limit: končí tam, kde zasahuje do práv druhých. Pro někoho může být ta hranice tenká a někdy málo zřetelná. Od toho ale máme nezávislou justici, aby to posoudila.

Když bych to shrnul: hlouposti, jako že letadla vypouštějí chemtrails nebo že 5G sítě způsobují koronavirus, nejsou „trestné“. Pouze nám signalizují, že část společnosti chová nedůvěru k „oficiálním“ informacím a jejich zdrojům. Smysluplným řešením tedy není přezíravost vůči konspiračním teoriím nebo výsměch jejich nositelům, ale už zmíněné vzdělání, posilování důvěry napříč celou společností a zasypávání pomyslných i skutečných příkopů. Tedy práce mravenčí a nikdy nekončící. Taková… typicky starostenská, co myslíte?

Průměrný počet slepic: 3.1 (10 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ministr Rakušan:
Prý jsem „ministr cenzury“, dočetl jsem se v jednom rozezleném komentáři. Ten komentář sice nebyl doplněný nějakým konkrétním příkladem toho, co nebo koho jsem „zcenzuroval“, ale to nevadí. Dobře víme, jak často platí princip „to je blbý, to se bude líbit“.
----------------------------------------------------

AHA, TAK HLAVNĚ ŽE UŽ VÍME,
PROČ A NA JAKÉM PRINCIPU PROTĚŽOVALI AGENTA PÁVKA,
KDYŽ PLATÍ, ŽE "TO JE BLBÝ, TO SE BUDE LÍBIT".

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ve vojenském újezdu Libavá na Olomoucku cvičí druhá skupina ukrajinských vojáků. Černochová:
Výcvik několika set příslušníků ukrajinských ozbrojených sil se týká hlavně základních schopností pozemních sil, jako je střelba z ručních zbraní, pohyb jednotek po bojišti nebo třeba minometná palba. Na Libavé je navštívila ministryně obrany Jana Černochová s náčelníkem generálního štábu Karlem Řehkou a s delegací poslanců a senátorů. 
„Děkuji vám, že na Ukrajině bojujete i za nás,“ řekla ukrajinským vojákům ministryně. Ujistila je o dalších dodávkách techniky a materiálu...

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Co tím myslíte sebereme důchodcům ať na to máme? To, že je průběžný důchodový systém v deficitu nemá nic společného s podporou Ukrajiny. Jednoduše se na sociálním pojištění nevybral dostatek peněz. Ten deficit by existoval i pokud by podpora Ukrajině neexistovala.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

Včera ve zprávách - nebudou od ledna 24 valorizovat penze o inflaci, pouze o část.
Má to údajně trvat po dobu 2 let. Nemají prachy na Ukrajinu, tak potřebují, aby jim čeští důchodci přispěli.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Jak už jsem vysvětloval výše. To, co říkáte je nesmysl. Průběžný důchodový systém je v deficitu i bez Ukrajiny. A díky inflaci bude ten deficit ještě větší.

Podpora Ukrajiny s tím nemá nic společného.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Jarine, je to stejné, jako kdyby tvůj zaměstnavatel chtěl na norkový kožiuch své ženy a strhl by ti ze mzdy třetinu toho, na co máš dle smlouvy nárok. Blbý příměr stejně, jako je blbá nejen ekonomicky, celá vláda a tobě podobní, co to podporují. ˇZe je státní pokladna prázdná, je všeobecně známo, ale neví se proč, když jen na inflaci stát vybral o 100 mikiard víc, o sto miliard pumpne energetiky,.,ale je tak nenažraný,že sobě přidá na platech,bobtnají na ministerstvech náměstků plná prdel,kdyby zastropovali elektriku uý výrobců, nemusili by jim platit vápaln, ale to nemohou, protože přesně tito giganti, je dostali k moci !!!To je ta pravda a jako vždy, když se dostal po slibech .že nebudou zvyšovat daně pravice, tak první, co udělá je, že zvedne daně a to hlavně, těm nejpotřebnějším. odporné,ale s podporou idiotů, jako jsi ty, jim to asi projde.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak ještě jednou. Důchody jsou financované ze sociálního pojištění. Peníze vybrané na sociálním pojištění pomoc Ukrajině neovlivňuje.

Průběžný důchodový systém je v deficitu, protože vybrané peníze nestačí na pokrytí nákladů na důchody. Kromě let 2018 a 2019 byl v deficitu každý rok za posledních 10 let.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

nepochopí to. Najděte si, jak se s ním včera snažil Peter Sly, až se to trollství naplno projevilo.

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2117435#comment-2117435

a

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2117510#comment-2117510

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Jiný názor neznamená troll.

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

troll je definován chováním. Proto jsem zde dal odkazy na včerejší snahu diskutovat ze strany Peter Sly, kde jsou tyto definice ze strany Jarin jasně naplněny. Třeba si definici troll někde ve svých pramenech najdete, ale já to s vámi probírat určitě nebudu.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ano, jé to marné. Zdejší osazenstvo nechápe rozdíl mezi příjmem státu že sociálního pojištění, že kterého se financují důchody a další dávky a daňovými příjmy, že kterých se mimo mnoho jiných položek financuje i zahraniční pomoc. Změna výpočtu valorizace důchodů se připravuje proto, že podle současných pravidel nyní rostou důchody rychleji než mzdy. Důchody se totiž v současnosti valorizuji o inflací+ polovinou růstu reálných mezd. A to i vícekrát ročně. Mzdy nyní nerostou ani o inflací. O zvýšení platu vícekrát za rok si také většina zaměstnanců může nechat jen zdát.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Kájo, stát na inflaci vybral o 100:::: miliard více, o to okradl, nás všechny! svými špatnými rozhodnutími,snížil životní úroveň všem. Stejně tak celá slavná EU. Tam, je zakopaný pes!!!!! Jen debil,,se zřekne prosperity s levným plynem a ropou a za cenu ožebrašení svých občanů, bojuje tu otřesnou válku na Ukrajině:: potom tu samou !! ropu a zkapalněný plyn dovezenou z Ruska ,obchoduje přes USA za několikanásobné ceny. To může dělat jen debil nebo zločinec. V tomto případě, jsou správně obě varianty!! Pročpak vyletělNordstream ___ Prča co_A pokud stát dobře hospodaří, podpoří i důchodový účet.Nejsou peníze, nejsou děti, nejsou plátci do soc. pojiščtění, NENÍ NA DUCHODY, ale 150 miliard na valku JISTĚ BUDE,žeKadle,je to tak???

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

V danokracii a dluhokracii vsech moznych exekutorskych vyderacskych demokracii..
Vlada tvrdi za nas , takze ukrove bojuji za nas. ty nas jsou ovem jenom vlada a jejich koryta .
Co dostaneme my , kdyz vyhrajou.
Zatim nam vyhrali ,ze jsme bez plynu , nafty , s velkou inflaci a zdrazovanim a ukradanim nasich duchodu. Vyhrajou nam , kdyz zvitezi, zaplaceni vsech jejich astronomickych dluhu. Diky.
A vyzivu hmyzem.
Mimo jine. Ze nam vyhrali statisice vitezu , ktery uprchli z boje za nas pryc ,co nejdal , Dekujeme..
V Polsku a jinde jsou jich velky miliony tech bojovniku..Aby si nahamtali nase penize..
Dekujeme..A nevime vsechny pohromy v prubehu vitezeni jeste prijdou. Zatazeni /v zadnym pripade nas , dekujicich Cernochovistu , co nedelaji nic jineho nez ze libaji a lizaji vdecne i holy pr...le tem, na ktery se jim ukaze ajeste podekuji /,ale vzdycky tech co nedekujou..
Vidlak se uz procpal na tribunu demonstrace , gratulace , muze ted i recnit projevy , necekam ted uz nic jinyho , nez , nepricetne prudky........ zlepseni vseho..

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně tak Včelko:-).
Ten článek jsem sem dala, protože mi přišel dostatečně děsivý a dostatečně vypovídající o tom s kým a čím máme tu čest!
A řekla bych, že krom jiných informací, z něj jednoznačně vyplývá, že je vše bohužel jen otázka času. Pokud se něco nezmění! Ty uváděné "slizké větičky", že se vlastně nic neděje, že on jen "pracuje pro lid", v sobě mají vcelku dost jasnou hrozbu, že?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

takové bylo naše mládí. Nikdy už tak dobře, pohodově a mírově nebude.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

Za pohlazení duše. Ty kalamáře a skřípající pero také. Jenom táta místo řemenu používal proutek. A my jsme svým životem reagovali: " Ohýbaj ma mamko , keď su eště Janko. Neohneš ma mamo až už budem Jano"

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)