Temné cvrlikání

Autor

Krátký organizační úvodník:

Přátelé, ve středu budu v Liberci, kam mě pozvali místní organizátoři za PRO. Akce začíná od 18.00 v Koloseu. Já tam jako obvykle budu o něco dřív. Pokud byste se chtěli speciálně potkat se mnou, případně byste si chtěli vyzvednout knížku, budu vám k dispozici.

Dále hlásím, že jsme dosáhli stavu, kdy objednané knihy expedujeme nejpozději do tří dnů po zadání adresy. Pokud jste si tedy zadali adresu a je to už deset dní, co vám kniha nepřišla, obraťte se na mě mailem. Tu a tam se nějaká zásilka prostě zatoulá. Jsem na to připravený a reklamace vyřizuji obratem.

A teď už dnešní text:

Začnu jednou nevyžádanou radou všem začínajícím alternativním blogerům a dosud neznámým politikům. Chcete si zajistit dosah? Chcete, aby se o vás lidi dozvěděli? Chcete mít téma, které zaujme a které funguje? Poukažte na nějakou mediální manipulaci České televize. To je pro celou Alternativu jak rudý hadr na býka. Použijte v textu slovo Řezníček, Wolner, čétéčko, Události, ČT24, či něco podobného a lidi lajkují a komentují jak šílení. Z komentářů se hned dozvíte dalších deset témat o našich pravdomluvných novinářích, takže hned můžete připravit další texty, pořady či přednášky, to zafunguje stejně dobře a v podstatě už nemusíte dělat nic jiného. Multiplikační efekt zajištěn… naše nezávislá média udělají všechno za vás. Na fejsbůku je dneska celá řada velmi vtipných influencerů, kteří v podstatě jen srovnávají staré a nové titulky ze zpráv. Kdyby se ukázalo, že se tím uživí, vlastně bych se tomu vůbec nedivil.

Já dneska víceméně udělám to samé… Poukážu na jednu jedinou událost poslední doby. Wagnerovci jaksi dobyli Bachmut. Udělali si videjko, jak vztyčují vlajku na posledním paneláku, natočili to na mobil, který je dneska dostatečně kvalitní, aby byla v dálce vidět slavjansko-kramatorská aglomerace a je vyřízeno. Ruská média to s gustem pustila do světa, ale vlastně ani by nemusela. Sociální sítě to udělaly samy a ještě rychleji TASS.

Vrchní obchodník s deštěm, František Vrábel, pak musel dát v pravdoluvném médiu rozhovor, že nejhorší dezinformace jsou stoprocentně pravdivé… Ano, s pravdou se fakt blbě bojuje. Názor je možné stavět proti názoru a podporovat ho argumenty. Ale co s ruskou vlajkou na posledním paneláku v Bachmutu, že? Nebo je to už zase Arťomovsk? Skončil názor, začala realita. Před tou už je jen možné zavírat oči, odkazovat se na brzkou změnu v budoucnosti, ale nikdo už z internetu nevymaže všechno to, co zaznělo předtím.

Ve stejnou dobu, kdy sociální sítě rozšířily ono wagnerovské videjko, tak naši pravdomluvní novináři ještě zveřejňovali analýzy všech těch Visingrů a Vojáčků, jak se Ukrajinci drží a nebo dávali zaručeně pravdivé zprávy, jak Ukrajinské síly naopak postoupily o celé kilometry. A když se to ukázalo jako neudržitelné, bez mrknutí oka začali dávat nové analýzy, že Rusové jsou skoro obklíčení, ačkoliv i laik podle mapy pozná, že obklíčení vypadá poněkud jinak…

Pamatujete? Je to tak měsíc, kdy zaznívaly hlasy, že dokud Ukrajina drží Bachmut, tak dostávají ze západu zbraně i prachy. Když o Bachmut přijdou, mohli by transatlantičtí papaláši dojít k názoru, že Ukrajina by také nemusela zvítězit a mohli by svoje štědré dlaně poněkud uzavřít. Pamatujete, jak jakýsi vysoký západní představitel hlásal, že kdyby Ukrajina prohrála, byl by to konec celého Západu?

Tak přesně o tom si vrabci začínají cvrlikat. Cvrliká se o zraněném Zalužném, cvrliká se o ofenzívě, která nemá šanci na úspěch, cvrliká se o ruských obranných pásmech, cvrliká se o marných ukrajinských snahách na postup. Cvrliká se o zvýšené radiaci z chmelnického výbuchu. Rusům henta munice, jídlo ani lidi pořád ne a ne dojít a ani ti Wagnerovci pořád nějak neztratili dech. Zelenský se na Ukrajinu už raději nevrací a cvrliká se, že to má zřejmě nějaký důvod.

Jestli ono to nevypadá na konec celého Západu… Protože co je dneska Západ? Vlastně už jen síť velkých médií, která se zoufale snaží udržet si informační monopol. Protože když máte jen televizi, tak rozhoduje nějaký šéfredaktor, co v ní uvidíte. Když máte jůtub, rozhodujete vy sami, co budete hledat. Je Západ ještě centrum výroby, těžby, průmyslu a služeb? Mnohem víc je centrem propagandy… tam za posledních třicet let směřovaly všechny investice.

Do čeho dávala peníze EU? Do neziskovek. Do evropské integrace. Do Sorosových fondů. Do indoktrinace ve školách. Na čem vydělal Fiala? Na barmských ženách. Opět – neziskový sektor. I ty evropské banky už přece mají posuzovat klienty podle grýndýlu a ne podle výdělku. Kam dal ukrad… totiž vydělané prachy Bakala? Do čeho dává prachy Lukačovič? Všichni musejí ta média dotovat, protože novináři jsou dneska ta nejhorší šmíra. Okaté pravopisné chyby jsou v Seznamu naprosto běžné. Průmysl odešel do Asie a aby to veřejnost zkousla, musela se část zisků investovat do majnstrýmových lžimédií. Továrny na zboží se odvážely a budovaly se továrny na lži. Tak velké a tak silné, že si Fiala myslí, že může klidně komplet zahodit předvolební sliby a lidi to nepoznají.

Jenže se ukazuje, že sice můžete mít svoje podpůrné struktury z neziskovek a médií jakkoliv materiálně vyfutrované, můžete to mít podložené spoustou zkorumpovaných expertů, můžete mít jakékoliv Vrábely a jejich sémantické vize a všechna ta televizní studia, mediální redakce, přenosové vozy, televizní štáby… to všechno prohraje proti jedinému videjku na posledním bachmutském paneláku… Protože když se něco ukáže jako pravda, jsou i miliardy peněz na propagandu poněkud slabé.

Mobilní telefon a sociální sítě jsou v podstatě zadarmo… a v kombinaci s pravdou přeperou i miliardové struktury lžimédií i s jejich mediálními radami, kodexy a dalšími kecy.

Je to samozřejmě temné cvrlikání… Jestliže Rusko vítězí a Západ jde do háje, tak naše prohrávající elity nasadí všechno, co ještě mají. A když nemají ani továrny ani peníze, tak alespoň ještě zmobilizují svoje továrny na lži. Ale… ani takřka nekonečné (natištěné) peníze ze lži pravdu neudělají. Neudělá to ani rada České televize, ani deset novinářských kodexů, ani Cemper ani Vrábel, ani Rakušan, ani Stříž, ani Rychetský.

Už teď je u značné části populace slovo „česká televize“ termínem pro manipulace a lži. A tato populace poměrně rychle roste. Vidím to před očima. Každý, kdo se proti České televizi staví, dostává punc bojovníka za pravdu a za svobodu. Tak daleko to pražští kavárníci dotáhli. Tak daleko to dotáhli ti, kteří měli být pojistkou demokracie. Ostatně… Goebels také tu propagandu uměl… hodně se toho dá udělat. Lidského ducha je možné takto motivovat k neuvěřitelným pitomostem… stačí se podívat na český twitter… ale nenahradí ani munici ani tanky. Propaganda může zařídit, že se pravda těžko hledá, může zakrývat realitu, může bránit poznání, ale jakmile je pravda jednou nalezena, jakmile vyjde najevo, jsou všechny lžistruktury rázem zbytečné. Lusknutím prstu. Z hodiny na hodinu.

A to se teď děje.

A jak se to jednou utrhne, bude to takový fičák, že budeme všichni koukat. Pak se bude lámat všechno. Ze dne na den. Možná je to ode mě troufalé a v tomto ohledu je moje přání otcem myšlenky… ale páni poslanci… přemýšlejte! Fakt chcete ratifikovat tu obrannou smlouvu s Amíky? Vrabci si cvrlikají, že to celé dopadne jinak. A pokud to fakt dopadne jinak, dopadne to především na vás. Z této odpovědnosti se nevyvléknete.

Cvrliky, cvrliky… Zelenský mimo Ukrajinu, Zalužný těžce raněn… Cvrliky, cvrliky, Bachmut dobyt… Cvrliky cvrliky, Ukrajinská ofenzíva nedopadne, bo Rusové jsou opevnění jak u Kurska… Cvrliky, cvrliky, Prigožin bájil, že nemá munici a zřejmě se svými videi postaral, že Ukrajinci u Bachmutu ztratili další tisíce a tisíce mužů, protože žili v dojmu, že stačí jen trochu zabrat a zvítězí. Rusové zřejmě vědí, co dělají. Cvrliky, cvrliky, Biden bloudí a zdraví jeřáb. Cvrliky, cvrliky, odchází se od dolaru, centrem finančnictví se stává Dubaj, americké banky poněkud krachují. Cvrliky, cvrliky, lídrům EU ruplo v bedně a grýndýl se jim vymstí… a vám, co jste pro to hlasovali, taky… Cvrliky, cvrliky, naše tanky jsou v podstatě nepojízdné, Řehka chtěl rezignovat… asi ví, co ho čeká. Cvrliky, cvrliky, vojáci jsou na straně dezolátů, policie taky. Cvrliky, cvrliky, národ se probouzí a proti pravdě nevyhraje ani Franta Vrábel ani jeho sémantické vize. Cvrliky, cvrliky, novináři i experti se právě ztrapňují v přímém přenosu…

Abyste brzy nezjistili, že se to celé obrátilo proti vám. Ze dne na den… Z hodiny na hodinu. Dejte si na tu smlouvu bacha. A vůbec si dejte bacha na tuhle vládu. Vrabci si cvrlikají o jejím konci…

Pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 350,- Kč si může v objednací aplikaci na Vidlákových kydech zadat adresu pro zaslání knihy. Platby jsou už spárovány s aplikací. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód.

Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“ Všem dárcům děkuji.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (243 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:

Dnes se vám, přátelé, musím přiznat k jednomu svému hlubokému omylu.

Konzistentně jsem tvrdil, že po působení Věry Jourové v pozici českého eurokomisaře už nemůžeme klesnout hlouběji.

Dnes jsem si však přečetl, že vláda uvažuje o tom, že by ji mohla na tomto postu nahradit Danuše Nerudová.

Tudíž je třeba férově přiznat, že jsem se zásadně mýlil.

Vypadá to, že ono pověstné dno je teprve před námi.

--------------------------------------------------------------------

Názory:

To dno bude ještě pokračovat. Každý den z nich vyleze nějaká hovadina! Místo toho, aby jí vyšetřovali, jak to bylo s těma rychlotitulama, tak jí pošlou do EU? To si tam nasadí taky všechny svoje lidi, ale to si myslím, že už bude úplně jedno, protože budem stejně už v p.. !!!

Nerudová v europarlamentu 🤮??Na druhou stranu čemu se divit... myslím, že až se bude jmenovat nový předseda ÚS,bude to ten samý pád, nebo ještě horší 🤮🤮🤮 Choré mozky, lháři a zaprodanci této země mají pré.Co s tím uděláme Jindro??Chce se mi brečet, řvát vzteky a zvracet zároveň 🤮🤔😡 Doufám jen, že tato kreatura nedostane ani jeden hlas.

Prostě za každou cenu se chce dostat do politiky 😡 čím blbější tím spíš se tam cpe,podvodnice jedna.Boze chraň nás 🙏

Nerudová a Zdechovský to bude dvojka. Blbý a blbější 2 😕😕

Dnes platí , že čím větší podvodník , tím větší šance se dostat na ty nejvyšší posty.

CHTĚJÍ TAM DOSADIT NESCHOPNOU ZLODĚJKU !

Čím větší debil, tím vyšší funkce.

Výměnný obchod nic víc

Paní Jourová, zapomněla na vlastní příběh, ve kterém ji semlel státní mlýnek. A hlavně zapomíná na ty, kteří ji vytáhli z bahna...paní Nerudovou nelze slušně komentovat.

Nechápu jak někdo nemůže vidět že je to jen jakási dutohlavka tupá které její loutkovodič předříkává to,co jí potom leze z huby. Cikorky to mají pojmenovaný jako DYLINA

Tak to je dobrý vtip 💪👌😂😂😂😂😂 ...ale nedivím se musíme ji protlačit stůj co stůj ..takové odborníky musí vidět celý svět a ona tam zapadne .. ona nám vysvětlí i tu Istanbulskou úmluvu .. jak jsem byla letitý nevolič už se na volby těším .. ikdyž pokud budou poctivé ..to je taky otázka ...

V principu mi to už dlouho nedává smysl co se všechno děje, co snášíme z EU a co snášíme od naší vlády, takže jednoduchá otázka jak to vyřešíme!? chci vědět datum a čas a kam mám přijít a co si vzít s sebou. Prosím pojďme tomu udělat už přítrž - nebo čekáte na dalšího Palacha nebo čekáte až budeme rýt hubou v zemi a ptát se sami sebe proč jsme něco už dávno neudělali???? Přála bych si vládu odborníků, kteří komunikují a konají v souvislostech a pro dobro této země. Přeji si to hlavně pro naše děti.

Teď pochybuji o tom že někdo z nich má svědomí a mozek. To všechno co říkáte je pravda a víme to všichni, tak se už konečně něco musí stát....!

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (76 hlasů)

Všichni si budeme pamatovat, kdo pro tu smlouvu (pokud se podepíše) bude hlasovat. Budou za to nést odpovědnost a lidi jim to nezapomenou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)

Američany dosazená loutková vláda Kuby, co prakticky darovala (pronajala za 2000,- zlatých / 4000,- USD) kubánské území Guantánamo američanům, ti dožili a jejich rodiny vegetí na Floridě, a celou Kubu mají u (_!_)

Američani se na Kubě roztahují již 120 let a nikdo je již odtud nedostane.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

A možná nebudou jinde. Američani Guantánamo potřebovali, protože na Kubě byl Rus.

V Evropě se na jejich základny třesou v Polsku, a to je strategičtější území než ČR, a i některé bývalé země SSSR.

Zájmu našich fialových nul spíš odpovídá strach, aby je LID v nejbližší době nevynesl v zubech. Fakt mají asi slušné bobky, když na to ta ulízaná intelektuální nula tak tlačí.

Přeji prima den.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

V roce 1903 již byl na na Kubě byl Rus?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Všichni jinde nebudou, měli bychom si je pamatovat a u voleb se na takové vykašlat.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

ale lze si to i vyhledat přímo v archívu PS. Například zde https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=38530 je hlasování pro zákon o podpoře OZE, který nám nadělili soudruzi a dodnes platíme jak mourovatí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

KŠEFT MINISTRA VNITRA RAKUŠANA:

NÁKUP PĚTI VYPROŠŤOVACÍCH AUT ZA 100 MILIONŮ PRO HMOTNÉ REZERVY

Správa státních hmotných rezerv (SSHR) vypsala na podzim 2022 soutěž na nákup pěti velkých vyprošťovacích vozidel. Podle Kverulanta byla soutěž předem připravena pro jediného zájemce. Nejen, že jde pravděpodobně o korupci, ale nabízí se otázka, proč potřebuje správa hmotných rezerv pět osmikolových vyprošťovacích aut. Když se na to Kverulant zeptal, tak mu SSHR odpověděla, že nákup je přáním ministra vnitra Víta Rakušana. Kverulant má k dispozici dopis, který to dokazuje. Přesto policie Kverulantovo trestní oznámení na Rakušana odložila. Kverulant se s tím odmítá smířit a podává proti odložení stížnost. Rakušan nesl Kverulantova odhalení velmi nelibě, a tak ministerští právníci dali Kverulantovi 8. února 2023 pětidenní lhůtu na odstranění tohoto článku. Kverulant se tomuto nátlaku nepodřídil, svůj článek nestáhl a je připraven čelit žalobě i šikaně ze strany ministerstva vnitra.

Průměrný počet slepic: 4.7 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

Odpovědnost ponesou tak maximálně politickou, tedy žádnou. A myslím, že do půl roku se na smlouvu zapomene, protože sem žádný US voják nepřiletí. Ledaže by se konflikt mezi RF a Ukrajinou rozhořel na plné pecky. Ale to už asi pak bude všechno jedno...

 

Milkman

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Co vidíme a slyšíme my, to že si umíme dát dohromady 1+1

To se ale svazáků netýká.

Ti si takovými primitivními procesy nebudou kazit svůj ideologický status.

Ti se drží osvědčeného:

"Jdi někam s tou pravdou, drž hubu a plav!"

https://www.youtube.com/watch?v=BitaNlyFg1A

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

"Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně.  A pokud ano, pak už to není slečna, ale paní"

Tohle bylo oblíbené pořekadlo našeho stařičkatého pana profesora. Pan profesor se nikdy nemýlil,  takže je téměř  jisté, že ani žádný režim nemůže trvat věčně. Někdy to sice mohou být  nepříjemná desetiletí, ale vzhledem k proklamacím, že to bude "... na věčné časy ... "   jsou desetiletí jen mžik.  A popravdě,  desetiletí života  za dob socialismu mi při s rovnání s dneškem připadají  jako docela fajn časy.  Minimálně z hlediska sociálních jistot. 

Problém je však v tom, že činy všech  jelit   jsou  zcela odtržená od reality ( ale my už tak začínáme tušit, že to je spíše záměr než  debilita  a neschopnost  )  přehazují  výhybky směrem, kam žádný alespoň trochu uvažující člověk jít nechce. V souvislosti s tím vřele doporučuji shlédnout dnešní MAP1685 ( www.michalapetr.com ).

Jinými slovy: jde nám o čas, protože se rychle blížíme do okamžiku, kdy na změny už bude pozdě. A ONI to vědí, proto tak úporně tlačí. 

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

V neděli 18. června u hlasovacích uren, nebo již dříve odesláním hlasovacích lístků poštou, se mohou Švýcaři vyjádřit ke 3 tématům, přičemž současně v jednotlivých kantonech k dalším záležitostem.

Na federální úrovni se bude hlasovat o:

  1. Zdanění velkých podnikatelských skupin v rámci  OECD/G20
  2. Zákonu o ochraně klimatu, který je nepřímým protinávrhem k Iniciativě na ochranu ledovců
  3. Změně zákona o covid-19

Videa s úvodem do problematiky na stránkách švýcarské administrativy
Podklady pro hlasování od Spolkové rady (7-členné vlády)

V kantonu Bern se současně hlasuje o:

  1. Změně kantonální ústavy - Uvolnění dluhové brzdy
  2. Kantonální lidové iniciativě "Pro kantonální rodičovskou dovolenou"


Zájmové skupiny přitom v rámci základních ústavních práv - Svoboda názoru/projevu, Svoboda médií - využívají různých možností k ovlivnění výsledků hlasování. Již nyní se kupříkladu, na plné pecky rozjela kampaň proti zákonu na ochranu klimatu (o redukci emisí CO2), do domácností přicházejí letáky, v lokálních tiskovinách vycházejí inzeráty s příslušnými texty tohoto druhu:

Ochrana klimatu 18. června "NE" - Frutiger Anzeiger 23. května 2023:

  • Kdybychom museli klima chránit a bylo by to možné, museli bychom tak činit, ať to stojí co to stojí
  • Doposud probíhaly klimatické změny, ale žádné katastrofy. Ty příští jsou jsou generovány modely, které už dnes nesouhlasí s realitou.
  • Údajný vliv CO2 na klima není znám dokonce ani IPCC, který odhaduje možné oteplení mezi 0.6°C a 9°C. Tento údaj je nepoužitelný.
  • Dosavadní redukce CO2, jako je "Čistá nula", nic nepřinesly. Jeho koncentrace nadále stoupá, v poslední době dokonce rychleji.
  • "Spolkový zákon na ochranu klimatu" spočívá na pouhých předpokladech a stanoviscích.


Leták do domácnosti od Komise "Záchrana Švýcarska jako pracoviště":

  • Tak zvaný zákon na ochranu klimatu je ve skutečnosti deprivačním a prohibičním zákonem (jak ožebračit a zakázat).
  • Vede k výrazně vyšším nákladům na topení a elektřinu, vyšším nájmům a cenám potravin. Jezdit autem budou moci jen bohatí. Zchudneme. Náš průmysl kvůli vyšším cenám energií nebude konkurenceschopný a tisíce z nás ztratí pracovní místo. Zničí přírodu a krajinu. Ohrožuje nás výpadky proudu. V zimě budeme mrznout. Stojí nás To. Podle propočtů ETH Lausanne přibližně 400 miliard franků.
  • To vše probíhá, protože již dlouhá léta je vyvolávána panika, hlavně americkými miliardáři, kteří dělají obrovské obchody se strachem. Financují kampaně organizací, které tlačí na pojišťovny a penzijní fondy, aby investovali do jejich projektů. Ovlivňují oportunistické politiky, kteří vykrmují/mastí kapsy tzv. klimatických vědců pomocí "výzkumných programů" financovaných daňovými poplatníky
  • Výsledkem jsou paniku vyvolávající teoretické klimatické modely, které selhávají již na historickém vývoji klimatu. Proto se neštítí falšovat data o historii klimatu, jako například podhodnocováním středověkého období vyšších teplot.
  • Všechny tyto modely tvrdí, že hlavní příčinou oteplování je lidmi produkovaný CO2. Přitom významní seriozní vědci vycházejí z toho, že toto má jen stěží měřitelný účinek, oproti jiným faktorům, na něž nemáme žádný vliv. Média o tom bohužel mlčí.
  • Současné asi 200 let trvající postupné oteplování, následující po 500 leté době ledové, podporuje růst rostlin a produkci potravin. Nepředstavuje vůbec žádné ohrožení. A CO2 je nejdůležitějším stavebním kamenem všech rostlin.
  • Skutečně se chcete stát, kvůli tak nesmyslnému, škodlivému zákonu, chudými lidmi, ohroženými výpadky proudu, v zimě mrznoucími? Chcete zohyzdit naši krásnou zemi, jen abychom se opičili v každém nesmyslu po Němcích?
  • Pokud to nechcete, pak hlasujte 18. června s NE proti "Zákonu na ochranu klimatu"
  • S přátelským pozdravem sponzorujte na IBAN ...


Ano, svoboda projevu a tisku umožňuje publikovat tvrzení nejen pravdivá ...

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukrajinská armáda provedla diverzní operaci v Belgorodské oblasti uvnitř Ruska s cílem odvést pozornost západních médií od katastrofální porážky AFU v Bachmutu, která už pomalu rýsuje konec vojenské pomoci USA! Majitel restaurace a 60 000 trestanců zničili v Bachmutu ukrajinskou armádu, kterou NATO cvičilo 9 let! Kyjevu už nezbývá nic jiného, než předvádět cirkus s nezadržitelně smutným koncem pro Ukrajinu! Hrozící default USA znamená přesun financování Kyjeva na bedra EU!

Dobytí Bachmutu oddíly PMC Wagner bylo minulou sobotu opravdu katastrofálním okamžikem pro Kyjev, protože toto město bylo zásluhou Volodymyra Zelenského povýšeno de facto na ukrajinský Stalingrad a obrovský symbol, kterému začala věřit i západní média a hlavně politici. Udržení Bachmutu mělo být symbolem odhodlání a neporazitelnosti ukrajinské armády, což by ujistilo západní sponzory a mecenáše kyjevského režimu o tom, že má smysl pokračovat ve vyzbrojování Ukrajiny.

 

Kvě 22, 2023

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

vadí to absolutní zatracování Západu.

Západ dokázal v celé historii tohoto lidstva jednotlivci dát tu největší svobodu a nejvíc mu naplnit břicho.

A že dneska blbne svými grýndýly a lgbt a podobnými kravinami a řeže si větev sám pod sebou, tomu já říkám blbnutí z přežranosti. Ale rozhodně nevidím řešení v příklonu k režimům někde v čajně, nebo u rusáků, ale v reformě toho, co zde máme. Chápu, že když se někdo bude cpát od rána řízkama a uzeným, dost blbě se mu bude vysvětlovat, co je to hlad. Když bude znát válku pouze z učebnic a televize, taky to nepochopí. Lidi na Západě si musejí zase krapet nabít držky, ale pak se musejí zase vydat tím směrem, jako jejich předci.

Já nechci jiný režim, já chci ozdravení toho stávajícího.

Jsem naivní? Možná.

Je naivní ten, kdo si myslí, že by mu bylo líp pod režimem jako maj u putny? Dle mého je naivní zcela určitě.

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

že ozdravení tohoto hnusně prohnilého režimu už není možné.  Já taky zrovna nevolám po komunistech padesátých let, ale to co předvádí dnešní kapitalisti, to je snad ještě větší hnus.

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)

Problém je v tom že Západ blbne čím dál tím víc. Vůbec nic nenasvědčuje tomu, že šéfové kteří udávají směr něco pochopili. O mládeži ani nemluvě.

Asi plně nedoceňujete problémy které nás čekají. (No, mne v mých letech už naštěstí ne). Základ každé společnosti je rodina. Bohužel představy naší mládeže se generaci od generace liší od tradiční rodiny s jejími povinnostmi ke svým rodičům i ke svým dětem. Upřednostňují singl a užívání si života a partnera i děti jim nahradí psí mazlíček. Společnost, ve které mladá generace upřednostňuje takový životní styl je odsouzena k zániku.

Je zajímavé že kolem sebe vidíte, jak nám naše sdělovací prostředky lžou, a přesto jim věříte to jaká je situace v Rusku nebo Číně.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

chtěl dát Rusku mat, žel neumí moc šachy hrát. Pro útok má jenom pěšce a s tím se matí  hodně těžce.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)