Taktika KDD

Autor
Štítky

Jistě vám neuniklo, že v minulém týdnu britové zveřejnili zprávu, že už vědí, kdo stojí za útokem na agenta Skřípala a jeho dceru. Doložili to pár fotkami, harmonogramem a prakticky celý mainstream se mohl přetrhnout, by to všechno co nejrychleji zveřejnil. Mělo to palcové titulky, vyjadřoval se k tomu leckdo z celebrit i mocných. 

Pak se ozvali šťouralové. Například u Vlka na Kose najdete moc hezký rozbor, ke kterému nemám co dodat. Vlk nebyl jediný, pokud zabrousíte jinam než na web České televize, zjistíte tolik nesrovnalostí, až hanba. Když to jen krátce shrnu - Přijeli dva agenti GRU, museli přijet na speciální Schengenské vízum (kde se dávají otisky prstů), nijak se nemaskovali, prošli pasovou kontrolou ve stejnou vteřinu, takže umějí i cestovat časem. Jed měli ve flakónku a natříkali to na vchodové dveře, neměli žádný atombordel, nic se jim nestalo. Zároveň se podle kamerových záznamů museli pohybovat rychlostí světového rekordu v běhu na jeden kilometr.  Není divu, že ti přemýšlivější zk začali ťukat na čelo a ti pracovitější o tom začali psát na svých blozích. 

Promiňte mi, já prostě v tak nebetyčnou demenci nevěřím. Nevěřím tomu, že by někdo tam u Terezky Májové opravdu zkoušel opít veřejnost takovým rohlíkem. Oni mají takřka neomezené prostředky. Neměl by pro ně být problém nafalšovat mnohem mnohem lepší false flag operaci. I ten Hitler věděl, že v té Gliwici potřebují mrtvolu ve správné unifromě a je nutné si dát s celou akcí trochu záležet. Tihle prokazují neuvěřitelný amatérismus. 

Nejsou jediní. Pamatujete, jak nám byl jako důkaz ruské účasti na Donbase předkládán snímek z družice zobrazující prý raketomety a přitom to byly kombajny? Pamatujete všechny ty vyšetřovací skupiny kdo ví odkud se snímky z jakýchsi google přeletů, kterými nás měli přesvědčit? Obdobně to dělají v Sýrii při těch chemických útocích a to mám pocit že ti Bílí Přilbové to dělají lépe. Samozřejmě z Jemenu nemáte jedinou fotečku Ani tu nejmenší. 

Spíš bych řekl, že tam někde na té Downing Street dochází k bratrovražednému boji někde mezi úřednictvem, politikou, koalicí a opozicí. Podobně to máme v USA, kde deep state válčí s Trumpem, ten válčí s demokraty i republikány, do toho ještě strká prsty CIA, armáda a její generálové, vojenskoprůmyslový komplex, FED a Wall Street. Anděla Merkelová to nemá o nic méně bojovné. Tam nevládne jednota. Naopak zuří tam politická válka. Jde o prachy, koryta a vůbec o jejich budoucnost. Trump jim udělal cla, britský lid zvolil brexit, Angela se tak tak stala kancléřkou. Itálie už má úplně jinou vládu, z Macrona si dělají všichni jen srandu a pokud u nás politik jen pípne o přijímání migrantů, má zaručený politický sešup. Oni jsou v háji. Na jejich místa se třesou noví a to budou jiní sekáči. A tak se tonoucí stébla chytá a je schopen pustit do médií cokoliv. Taktika KDD - každý den dobrý. 

Ale vraťme se do Británie.

Já osobně z toho mám pocit, že někde na začátku se to Terezce ohromně hodilo, ukázat na Rusko. Nedařilo se jí s brexitem, lidi ji nemají rádi, nikdo ji nemá rád, zřejmě ani manžel ji nemá rád a tak se hodila nepodložená informace.  Čím dál více mám totiž pocit, že na začátku byl nějaký únik materiálu z té jejich slavné továrny poblíž. Proto doktoři věděli (samozřejmě přísně tajně) co se může stát a byli na to připraveni. A takový únik, kdyby se to provalilo... to by padaly hlavy, možná by z toho byly i nějaké dlouholeté tresty v base a tak se všichni snažili tutlat a tutlat. 

Úplně se to nepovedlo a zřejmě Terezka žvanila na veřejnosti dřív, než někdo potichu přilezl a řekl jí, že její vysoký generál, tajný agent něco podělal, případně selhala celá nějaká operace a Skřípal v ní byl také namočený. A pak už to nešlo vzít zpátky.  A pak se už vícero znepřátelených skuin snažilo to utajit nebo naopak vynést. Terezce bylo stále hůře, její debilita byla stále zjevnější a tak pověřila nějakého podržtašku tvorbou důkazů. Akorát si vybrala stejně dobře jako Babiš Ślechtovou a tak z nich vypadlo tohle. 

Smysl už to má jen jeden. Zjistit, kdo je natolik vazal, že se s takovou kravinou spokojí.  Při té příležitosti jsem celkem spokojený, že naši politici zatím drží huby, bo možná tuší, že by se spolu s Terezkou mohli ztrapnit také. Zatím se k Terezce přidal jen ten americký deep state a to zřejmě jen proto, že Trump má plné ruce práce s volební kampaní. 

Dnešní mocní končí. Vědí to a tak už jen oddalují konec. Každý další den ve funkci je dobrý. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Mne sa napriklad rozbor na Kose velmi pacil.
Chlapci z GRU su odolni proti jedu, rychli ako blesk a k tomu babraci co "trousi" ten jed dookola ale zase machri, lebo nik z takto roztruseneho jedu nie je otraveni, len ti, ktori byt mali. I ked tam opat boli babraci, bo ich neotravili, ale len priotravili.
Proste GRU... :D :D :D
A pacil sa mi aj vlkov dodatok, ze nech sa praiznivci zemana daju vypchat a nech mu laskavo neohviezdickuvavaju clanok, bo ich aj tak nema rad :D . To nemalo chybu....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Osobně mám jen problém s fotkou obou agentů v místě Skřípalova bydliště. Co tam dělali? Byla fotka podvržená? Pokud podvržená nebyla, tak co agenti GRU dělali poblíž domu Skřípalových? Tedy jestli tam vůbec byli.
Po první kauze, kdy se politikům, kteří se neochvějně přihlásili do šiku proti Rusku, všichni vysmáli pro neomezenou hloupost, teď raději drží klapačky.
Dnešní demokraturní režim je už stejně směšný jako režim KSČ. Projev Terezky Mayové je ještě hloupější než slavný projev Miloše Jakeše Jako kůl v plotě z Červeného Hrádku.
V dálce je slyšet cinkání klíčů a čeká se jen na poslední indicie, než celý ten současný spolek neomarxistů z Bruselu padne na smetiště dějin. Až se o nich budou jednou děti učit historii, budou UV KSČ i Miloš Jakeš vypadat jako prudce inteligentní oproti spolku neomarxistů z Bruselu.
Vypadá to, že se k pochodu na Rusko nikdo nechystá. Netečnému obyvatelstvu stačí znát, jak dopadl Napoleon nebo Hitler. Noví Evropané plavící se na bárkách z Afriky nepřežijí ani mírnou ruskou zimu. A LGBT komunita se asi nerozroste, aby z ní bylo možné postavit údernou růžovou divizi.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Srovnejme si matematicky tažení Napoleona do Ruska 24.6. 1812 - 14.12.1812 (5 měsíců, 2 týdny, 6 dní), Hitlera 22.6.1941 - 5.12.1941 (5 měsíců, 1 týden a 6 dní) a zkusme z nich udělat logickou řadu (1812 = 12, 1941=15, další 18, popř. součet všech čísel v datu zahájení války, tj. 24, 25 a další bude 26). Vychází nám logicky datum začátku dalšího útoku na Rusko 20.6.2079. A válka bude trvat 5 měsíců a 6 dní, tedy skončí ještě 28. listopadu 2079. Útočníkem bude stejně jako v předchozích dvou případech ten, kdo bude ovládat Německo a Francii. Brusel už to asi nebude, ale nějaký nástupnický byrokratický moloch tvrdého jádra Bruselu?
Nevadí, víme, kdy to zase začne a kdy prohrají. Úplný konec bude ale až v roce 2084 nebo 2085. :-)

Zatím bez slepic

:-) :-) :-)
Gerde,
Vy fakt nejste hodný chlapec !!!

Zatím bez slepic

Ne, jsem jen špatná reinkarnace Nostradama. Natolik špatná, že ani nechápu Čtyřverší a jen tupě zírám, co z toho kdo dokázal vydedukovat. přitom jsem jen zkoumal účinek výtažku cypřiše, kosatce, červené růže a dalších složek. Těmi dalšími složkami se myslí několik dílů lihu. A tak jsme se sjel, že jsme v deliriu tremens napsal pár čmáranic - a z té hatmatilky francouzských, latinských, řeckých a provensálských výrazů ve formě anagramů, alegorií a mytologických narážek vzešla taková změť, že se jí dá odůvodnit cokoliv. :-) Teď předpovídám jen z logických datových řad. :-) :-))))) A ať mě někdo usvědčí ze lži! Do 20.6.2079 je to jak se Schrödingerovou kočkou, do otevření krabice nevíme, zda je kočka živá nebo mrtvá. Moji dnešní kritici musí vyčkat do roku 2079 a pak teprve mohou přijít.Značná část jich do té doby zemře, nebo bude mít Alzheimera nebo Parkinsona. Ti s Parkinsonem si sice budou vše pamatovat, ale nezvládnou zazvonit. Zaklepat by zvládli, ale znělo by to jako zrychlený datel. :-))))

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V tom, co pustili v Británii jako doklad svých obvinění jsou ta veliké a tak lehce odhalitelné rozpory (vlk, ostatní zdroje), že to zaráží.

Osobně považuji britskou tajnou službu za špičku a proto se dá vypuštění takhle zfušované a amatérskými chybami plné zprávy za velice podivné. Považoval bych za normální, že taková věc, projde pře vypuštěním dvou, tří stupňovou kontrolou, ta by rozpory musela odhalit stejně, jako to dokázali snadno jiní. Ale ono zřejmě né.

Po zveřejnění takového zmetku by museli padat hlavy. Jak těch, co takový blábol vytvořili (a poškodili tím VB) tak Maiové, která se s tím oháněla a poškodila tím důvěryhodnost VB.

U nás by měli vrátit školní vysvědčení všichni, co se za VB v kauze Skřípalů postavili. Jsou za blby.

Zatím bez slepic

hlavní chyba?
Jste hloupí, staří a škaredí.
A šéfové institutů, ve kterých vznikají tyhle zfušované Skřípalovic Pohádky Ovčí Babičky ( dále jen POB) jsou vaším pravým opakem, tudíž se nějakou vícestupňovou kontrolou, potažmo analýzou předhozených pseudodůkazů vůbec nezatěžují.
A víte proč? Protože jsou neochvějně přesvědčeni, že NIKDO nebude takový idiot, aby předhozené POB nějak podrobněji hodnotil, analyzoval (leda tak análně lízoval, to jo) a ze zjištěných skutečností vyvozoval nějaké dalekosáhlé závěry.
Myslíte si, že jsem hňup? Zajděte některé povíkendové ráno, kdy má většina omladiny ještě absťák, a zeptejte se několika týpků, za jaký čas běhají špičkoví atleti stovku (metrů) a za kolik jeden kilometr.
A tak to je se vším.

Zatím bez slepic

Jako správný hnidopich podotknu, že špičkoví atleti kilometr neběhají.
60 (v hale), 100, 400, 800, 1500, 3000, 5000, 10 000, marathon.
Časy mlaďoši najdou na googlu, protože (a v tom máte pravdu) vědí celkem hovno.
P.S.: A kilometr by většina z nich neuběhla a Skripal i s novičokem je jim fuk.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Špičkový atlet, je rychlejší, než nešpičkový atlet a čas obou na 1 000 metrů se nebude rovnat součtu jejich deseti vlastních časů na 100 metrů. Zde pak narazíme na převody sekund a minut a já si troufám říct, že takovou hlubokomyslnou rozvahu většina Mlamodyjů prostě a jednoduše nedá.
Souhlasím, že nějaký Skřípal jim je u zádele, nicméně vyprodukované POB jsou právě určeny potenciálním čtenářům tohoto typu (tedy mladým a chytrým nejen věkem, alebrž i "novým" myšlením). Tedy s mozkem vypraným v Persilu.
A Persil se na bohatém západě užívá - na rozdíl od zaostalého východu - nepřetržitě již od dob naší první republiky.

Zatím bez slepic

což je velká závada, páč víte hovno, jestli zlí soudruzi vyzvědači nemuseli přeskakovat přes lavičky a zábradlí a kaluže a mnoho jiných hrozných věcí a předmětů a lidí a tak všelijak podobně.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

parkúr se tryskem nejezdí.
Kromě toho by po koních zbyly kobylince, nebo alespoň jejich části.
Sic by ti koně byli špecyjální a zpod ocasu káleli novičok.
Terka Májová by měla upozornit své vyšetřovatele na tuto alternativu a nechat to prošetřit.

Zatím bez slepic

Targusi,
vše je možné v Salisbury. I tryskem projetý parkur rychlostí geparda. Je to uvěřitelnější než otrava Skřípalových.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

píchá s hnidami, je možný i průjezd salisburským parkúrem na gepardovi. Godot by se mohl zdržovat během zrychleného přesunu někde mezi ušima šelmy.
A že se ani nepochlubil, že je trpaslíček, Godot jeden...
Tohle je teda verbež, tady u Vidlákova hnoje...

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Grd.
MI6 bych nepodceňoval.
Nebyl problém,najmout si tyto dva chlápky,aby se prošli po Salisbury.
Jasně to dokazuje jejich přirozenost,vůbec si neuvědomovali,že můžou být sledování,protože nevěděli k čemu mají posloužit.
Takhle by se nechoval ani začínající agent v cizí zemi.Jak už někdo jinde poznamenal,je to předzvěst něčeho většího.
Vámi poznamenané začátky válek,můžou něco napovídat u toho posledního datumu si dáme místo 7,1 to vypadá pro nás špatně.
Říkalo se že první světovou spustil atentát na Ferdinanda u druhé toho bylo více a teď je toho také více,rychle za sebou Zacharčenko,Abcházký premiér,Moldavský prezident,kdo bude další.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče, to je opravdu zajímavé, nejen Zacharčenko, tam se to určitě dalo čekat, ale ty dvě prezidentské nehody - zajímal by mne názor diskutujících na to zveřejněné video - mně se to rozhodně nezdá jako "nehoda"

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
třeba to byli namaskovaní dvojníci. :-)

Zatím bez slepic

".... páč víte hovno..."
Ano, tak to je. Smutné zjištění na stará kolena. Vůbec a obecně kolem a kolem vím stále větší. Kladem je jen to, že si to uvědomuju. Zatím.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oni to nehledají na Goglu, ale vycházejí ze svých zkušeností, kdy dosahují rychlosti světla po chodníku na kole řezajíc roh za který nevidí myslíce že jsou pány světa.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nechavas tu mluvit muslima, dal uz neni treba si hrat na moralku a necemu se divit.

Zatím bez slepic

Předpokládám, že se jedná o ironii - ale co kdyby ne??
Dneska už radši nevěřím ani sám sobě.

Jsem vděčný za každý muslimský názor.
Třeba jen proto, abych byl schopen mu oponovat - nebo pochopil jeho vnitřní logiku. Nebo naopak nelogičnost.
Takže ať žije Vidlák, křesťan - nemazač!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nacasovany perfektne a komentare... uz som sa davno tak nepobavil. Ked ku tomu pridam posledne komentare Jakoba Kedmiho tak mi vychadza, ze s tymi blbmi si uz ani tajne sluzby nevedia poradit. Iba CIA nahodou a so zotrvacnosti nahodou nabali do stihacky tie menej humanitne fosforove bomby. Snad im zostali nejake iluzie.
Takze idem dokupit nejake potraviny do protiatomoveho krytu (nie ze by to pomohlo ale aspon robim nieco) a pripravim kluce pre tu lepsiu variantu riesenia. Aj tak od 89-teho iba zahalali.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidlák píše "Dnešní mocní končí." Bohužel i on podlehl iluzi, že ti šašci, co vidíme jsou mocní, jinak by nemohl napsat ta slova. Mění se kulisy a loutky, to jistě, a zajisté i často, ale HRA a skuteční hráči a formy her?! No nám v davu stačí radost, že loutky odcházejí, že je "nachytáme" při lži, a ty cupujeme, a chvilku tleskáme i loutkám novým. A pak čas oponou trhne a zase čumíme.
A je celkem jedno zda jsem mladí nebo staří, vymytí každá skupina či každý z nás něčím jiným, prostě hráči si už z lidí i svých loutek dělají víceméně veřejně s prominutím prdel. A za oponou běží furt dokola a stále funkční ROZDĚL a PANUJ jedno jak, jedno čím, jedno s kým. pro hráče je totiž i HRA cíl.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

a neviem povedat ani ake bude zajtra pocasie. Kym sa zajtra nepozrem z okna. Ale ako musi skoncit kazde imperium a trebars lutky na cele toho imperia, tak nakoniec skoncia aj lutkovodici - to sa da predpovedat. Jednoducho zdegeneruju casom. Pretoze su to vlastne nacisti vyznavajuci cistu krv. Okolo nich su sice otroci ale otroci ktori musia bojovat o zivot kazdu minutu a zostavaju z nich iba ti najlepsi. A tak je to snad po tisice rokov. Niekto zamrzol v case a niekto v tom case zije a zomiera a rodi sa opat. Takze mozno zajtra mozno o tisic rokov. Priroda je nemilosrdna a Boh ma zakryte oci...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když se Tereza jala vysvětlovat v britském parlamentu co britské tajné služby s policií vyzkoumaly v záležitosti novičok a Putin, všichni se tvářili smrtelně vážně. Šlo o ctihodné, ve volbách pečlivě vybrané, zástupce lidu, vesměs starší osoby, u kterých se předpokládá jistý rozhled a dobrý úsudek. Nikoho z nich nenapadlo, že poslouchají nesmysly.
Vypadá to tak, že Putin vymyslel nový bojový plyn a použil ho přímo v britské, parlamentu. Je neviditelný, bez zápachu, bez zjevných následků na zdraví. Má pouze jeden účinek, způsobuje, že o slovech autority se nepochybuje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

vo takový přeplněný korejtko, jakým je plně placený pobyt v British Parliament, taky by ses při Teryny kecech taky tvářil jak na mámině pohřbu.
A ty odulé a strnulé ksichty jsou výsledkem prosté úvahy, jak dlouho může ještě tupý britský ovčan a volič vydržet tyhle ty žvásty poslouchat a neukroutit si z volebního lístku cigáro. Pochopitelně s marjánou, páč tabák se nepovoleně nesmí kroutit už dávno.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Ono je to všude stejné s těmi parlamenty,ale ten Britský to je unikum po mnoho let.
Když lhala Tacherová,když lhal Blair,Cameron,teď Mayová,jsou ticho jak myšky.

Zatím bez slepic