Horizont události

Autor
Štítky

Koukám se takhle na ČT 24 na pořad Horiziont a co nevidím... 

Mou oblíbenou Ukrajinu, kde mám polovici rodiny. 

Reportáž o letním táboře, kde se ukrajinské dětičky učí zacházet se zbraněmi, dozvědí se tam, že Rusové nejsou lidi, dozvědí se tam, že bojují za bílou Evropu a vůbec se tam naučí dovednostem potřebným  pro zabíjení lidí. Kdo to organizuje? Ukrajinští nacionalisté. Kdo na to přispívá? Ukrajinský stát. 

To ujž v reportáži nebylo, ale stačilo koukat na výložky a zkouknout Google. Člověk nemusí být génius, aby zjistil, že ti anonymní ukrajinsší nacionalisté jsou Pravý sektor a slavný pluk Azov. 

Chvíliemi to bylo až dojemné, jak chudák ukrajinský osmiletý klouček nemá ani sílu, aby natáhl závěr kalašnikova... ale snahu měl. 

Naše vaše ČT se samozřejmě snažila a doplnila rychle druhou reportáž, jak totéž dělají i na druhé straně - to víte Rusové také učí děti bojovat proti svobodnému světu. Akorát pak z toho vylezlo, že reportáž je dělaná na jakési akci armády, která pro děti uspořádal zábavné odpoledne, aby když tak mladé kluky po základce nalákala do svých řad. Předvedli jim pár zbraní, ukázali nějaké ty dělobuchy... Právě jsem zjistil, že i já byl zamlada lanařen, abych se stal vrahounem. Ve škole mě naše zelené gumy navštívily několikrát. Taky jsem měl v ruce samopal, granát a zkoušel jsem uzvednout podstavec minometu... No nic...  snaha reportérů byla, ale moc se to nepovedlo. 

Chudák ČT... mají tam nějakého ruského trola a málo elfů. Tolik práce s vykreslením našeho hlavního nepřítele. Naše vrchní guma v NATO - kenerál Pavel Petr, nebo naopak... rozpovídal se o tom, jak je nám Putin nebezpečnější než terorismus. A pak ti troubové ve zpravodajství dají takovou reportáž... A dva roky propagandy jsou během dvou minut v troskách. Asi ti elfové hledali na špatném místě. 

A propo... kam zmizel Míra Karas? Ten by podpobné faux pax nedopustil. Ten by si dal víc záležet, aby se zpravodajství nezaplevelilo takto nebezpečným materiálem. 

Ne, dělám si srandu... reportáž uděla někdo ze zahraničí a ČT to prostě musela odvysílat... už to před ní odvysílali úplně všude a světe div se, leckde i bez toho kopnutí do Ruska. Že by loutkovodiči definitivně Ukrajinu a její demokraty odepsali? Že bychom se najednou dozvěděli, jací hajzlíci se tam skutečně dostali k moci? 

Díky milí demokratičtí a svobodní novináři... my už to víme dost dlouho... My četli Kosu. Těžko nám k tématu můžete říct něco nového. Ale v Praze byste mohli najít dost posluchačů, kteří to ještě nevědí a Ukrajinu milují pro její snahy vybřednout z Ruského vlivu a stát se pochodní našich evropských hodnot. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Loutkovodiči Ukrajinu neodepsali. Podařilo se jim to co chtěli: vyvolat chaos na hranicích Ruska a na hranicích Evropy. K tomu jsou nárazníkové státy jako Ukrajiny ideální. Také se jim podařilo vybagrovat a vytěžit vše cenné z Ukrajiny - od zlata, peněz, půdy, dřeva, levné pracovní síly, atd. Nestabilní Ukrajina bude vázat a oslabovat síly a peníze Ruska a také Evropy. Ideální!

Trochu to kazí to, že se nepovedlo umístit USA jednotky na Krymu. Ale dnes jsem dostal od "Lékařů bez hranic", neziskovky, která je na předních místech v pašování a dovozu fanatických islámských imigrantů, žádost o příspěvek. Je to dokonale sluníčkové a kavárenské. Přiložena je mapa světa - a ta je zcela v duchu Evropských hodnot. Mapu vytiskl Map Design, s.r.o. v roce 2018. Krym na této mapě patří Ukrajině. Kosovo samozřejmě není srbské. Tůdle nůdle!

Mimochodem, Ukrajina vymyslela prý plán, jak dostat zpět Krym. Ukrajina věnuje Krym USA. USA si samozřejmě nenechají líbit, že Rusko jim okupuje americké území. Takže si to s Ruskem vypořádají a zíkají ho zpět. A pak možná USA vrátí Krym Ukrajině.

USA se 5 miliard dolarů investovaných do rozvrácení Ukrajiny bohatě a mnohonásobně vrátilo zpět. Včetně koláčků rozdávaných Viktorií Nulandovou přímo v Kyjevě. V roce 2004 se "Oranžová revoluce" nepovedla, v roce 2014 už to nenechali náhodě. Dokonce zapojili pověršivost! V roce 2012 nechali členku skupinu Femen podříznou 4metrový ochranný kříž v Kyjevě! Aby neochraňoval Ukrajinu! Na náměstí republiky umístili černomagického anděla, aby se barevná revolůuce povedla. A na střechy okolních domů umístili odstřelovače Mossadu, CIA a dalších zahraničních jednotek, aby vyvolali paniku a rozdmýchali občanskou válku. Nakonec se povedlo, a po únoru 2014 a Majdanu ještě pokračovala akce, kdy bylo třeba sprovodit ze světa hlavní osoby Majdanu 2014, aby neexistovali svědci. To se také podařilo.

Ukrajinci vůbec mají nešťastnou ruku. Ve 2. světové válce vítali Adolfa Hitlera, a trochu pozdě jim došlo, že Adolf Hitler to s nimi vůbec nemyslí dobře. Teď se snažili přivinout k ruce Západu, a opět jim nedošlo, že Západ to s Ukrajinou nemyslí dobře.

Mimochodem, Krym byl darován Ukrajině, protože existoval plán vyhnat všechny obyvatele Ukrajiny, a darovat Krym Židům. Měl to bý takový malý Izrael - pouze Židé. Nějak z toho potom sešlo, či se to zvrtlo.

Zatím bez slepic

In reply to by Donald Trump (neověřeno)

Trvalý odkaz

Krym nebyl darován Ukrajině, to by ani nešlo. Byl jen převeden do správy kvůli lepší obslužnosti v rámci SSSR. Přeci jen z pevniny to šlo o fous lépe. To, že kvůli Jelcinovi nedošlo k nápravě po rozpadu SSSR je bohužel průšvih, který pak byl zneužit západem, kdy do toho bylo přimícháno Budapešťské memorandum, které ale bylo o něčem jiném.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ČT vůbec nesleduji. Na hlody Václava Hlodavce, pardon Moravce, nejsem zvědavý. Už se to nedá poslouchat ani jako vtip. Místo Kalouska si teď zve pořád Jiřího Pospíšila, což je Kalousek v trochu kulantnějším vydání. Nesleduji ani pořady Nory Fridrichové, Horizont a další aktivisty pražské kavárny s těmi jedině správnými názory. Nakonec si ty debatní kroužky na ČT potvrzují pouze své předem potvrzené názory. Připomíná mně to debatní kroužek členů nějaké sekty. Třeba církve pastafariánů, která věří na Létající špagetové monstrum https://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9taj%C3%ADc%C3%AD_%C5%A1pagetov%C3%… . Krátký výňatek:

„Je mi líto, že křesťané shledávají víru, že Létající špagetové monstrum stvořilo vesmír, jako „nesmyslnou“, ale, opravte mě, jestli se mýlím, křesťané věří, že vesmírná židovská zombie, která byla svým vlastním otcem, může nechat člověka žít věčně, pokud budeme jíst symbolicky její maso a telepaticky jí řekneme, že ji přijímáme za svého pána, čímž nás ona oprostí od zla, které je v podstatě lidstva schované proto, že jakousi ženu, která vznikla z žebra, přemluvil mluvící had, aby snědla jablko z magického stromu. A oni si myslí, že představa, že úbytek pirátů způsobil globální oteplování, je směšná?“
Globální oteplování bylo totiž podle pastafariánů způsobeno úbytkem pirátů. Henderson to dokazuje na Somálsku, kde je nejvyšší počet pirátů a díky tomu nejmenší koncentrace CO2 na světě). :-)
Podobně postupují redaktoři na ČT. Vezmou náhodně sebraná fakta a k nim si přizpůsobí teorii, která dokazuje, že za vše může Putin. Když Rusové v 1945 a Putin později nás ovlivňují ve prospěch zájmů Ruska, proč je tak ticho po pěšině na vliv Německa na obyvatele ČR? Taky nás ovlivňují už od roku 1939 a v roce 1945 nás jen pár dní před Rusy ještě hodně ovlivňovali.
Smutné je, že ti debatující na ČT myslí svá moudra opravdu vážně a vůbec ve své sociální bublině netuší, jak moc jsou směšní a vzdálení realitě. Vlastně ve svém okolí znám jen pár lidí, kteří se dívají na ČT. Děti na Déčko a pár lidí na pořady o zvířátkách. ČT1 a její bláboly už asi nesleduje vůbec nikdo a kdyby ji politici zrušili úplně, většina lidí by si toho ani nevšimla.

Také jsem dostal podobně jako Targus složenku od Lékařů bez hranic. Se srdceryvným příběhem, jak jezdí zachraňovat děti do Afriky, ale vůbec nic o tom, že by něco udělali pro lidi v ČR. Tak jsme si vzpomněl na provozování lodě Aquarius ve Středozemním moři organizací Lékaři bez hranic a je mně jasné, proč potřebují tolik peněz. Lékaři bez hranic mají smůlu, totálně se zdiskreditovali.

Ukrajina má smůlu, že se stala příslovečným mouřenínem na zničení Ruska. Aktivity praporu Azov jsou směšné, leč úporné. Rusko se lehce zničit nepovede a mezitím vyroste Čína. Co by se stalo, kdyby skutečně došlo k pádu Ruska, jak si v USA přejí? Jaderné zbraně by se prostě ztratily a dostaly se do rukou mnoha šílenců, kteří by je neváhali použít. Stačila by jim k tomu hlavice a detonační zařízení, na místo cíle ji může dovézt sebevražedné komando. Čína by okamžitě zabrala Sibiř. A USA, které se tolik snaží tu Sibiř získat, by neměly nic.
Trump si docela dobře uvědomil, že hlavním nebezpečným konkurentem USA je Čína. Ovšem Demokraté a státní administrativa stále považují za hlavní nebezpečí Rusko a Čínu za vedlejší nebezpečí. Tak proto naše ČT tak intenzivně bojuje proti Rusku a semtam proti Číně. USA si představují, že Sibiř získají nějak podobně jako Aljašku. Přeci jednou se to už povedlo, že? Žádné vznešené cíle, jde pouze o Sibiř a její nerosty, které USA stejně mít nebudou.
No nic, jsme svědky realizace několika šílených plánů, které mají původ pravděpodobně v CIA. Nejdříve pokus vyvolat válku Ukrajina - Rusko, kdy se oba vyčerpají. Proč by Rusové válčili kvůli Ukrajině, která se stejně za pár let rozpadne? Stačí si počkat a Ukrajinu si rozdělí s Polskem. Ukrajinu můžeme považovat za další rozpadající se stát. Druhým plánem USA je vytvoření muslimské armády v Evropě a její pochod na Moskvu osvědčenou cestou, kterou šli už Napoleon a Hitler. A k tomu potřebují nějaké muslimy dovézt. Tak je dováží, seč jim síly neziskovek stačí. K válce musí dojít včas, aby jim ti nadějní mladíci nezestárli. Úředně jsou to sice mimina s plnovousem, ale biologický věk neošidí ani směrnice evropského komisaře. Nejdříve vytvoří společnou evropskou armádu. Do jejího čela dosadí pár gum s vymytými mozky a vyhlásí nábor muslimů. Pak pár imánů vyhlásí džihád a všichni se nadšeně pohrnou na smrt. Pro změkčilé evropské obyvatelstvo není v plánu místo, k ničemu se nehodí. My jsme určeni jako potrava pro děla a postupnému vyhlazení metodou asimilace do muslimských velkorodin se 4 manželkami.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Abych řekl pravdu, tak dovozu muslimů a spol do Evropy moc nerozumím, pokud to opravdu není jen čiré šílenství někoho z mocných. Evropa je jen dnes prakticky výrobce "luxusního" zboží pro svět, nemá žádné velké přírodní zdroje a udržet se na špici není nic pro blbouny, když na jedné straně tlačí USA se svými postlihy tu dieslů, tu bank, certifikacemi, audity a pod. a z druhé strany Dálný východ - Čína, Korea - se spotřebním zbožím za lidovku. Kvalitnéjší výrobu s naředením obyvatelstva prostě nezajistíme, spíše naopak. Takže se můžeme pouze zbavit, toho co Evropa - resp. Němci umí. Žádná pozitiva pro budoucnost "luxusní" výroby na obzoru nejsou, s inženýry a programátory z Afriky a BV.
Stejně jako s armádou proti Rusku, za jak dlouho ji chtějí vybudovat? 10, 20 let? Nebo za rok? To je nesmysl. Kudy na to Rusko půjdem? Přes pobaltí? Ukrajinu? Nebo ještě rozvalíme Bělorusko? S frontálními útoky muslimů typu Taliban není proti Rusku žádná šance. Dáme jim něco teplého na zimu nebo na to zapomeneme jako Adolf v 41?
Ani jedno mi nedává smysl, snad jen to čiré šílenství - to se stává.
Na druhou stranu, pokud by se Německo spojilo s Ruskem, tak na ně pravděpodobně nikdo mít nebude, ani USA či Čína.
Hezký den.

Zatím bez slepic

Sam jste si odpovedel. Je to silenstvi mocnych.

Zatím bez slepic

Já bych se více zamyslel. V první řadě jde o obchod. Ale ne obchod neziskovek, které dostávají sice astronomické peníze, ale stále jen drobky.

Zamyslete se, kdo jsou pohádkově bohatí lidé? Jsou to dvě skupiny:

1) Západní multimiliardáři, obvykle bankovní či surovinoví magnáti. Nemylte se ale, jejich jména nikdo nezná. Ty, které jsou uváděny jsou jen bílí koně, včetně George Soroše, včetně celé rodiny Rotschildů a Rockefelerů. Je někdo kdo tahá za nitky i tam.

2) Muslimové, kteří sedí na ropě.

Rozdíl mezi skupinou 1 a 2 je jednoduchý:

1) Ti první chtějí jen moc, prachy a bohatství. Nemají vyšších cílů, jen materiálních. Se smrtí veškeré jejich přání a ideály končí - jejich chtíče jsou jen pozemské a hmotné.

2) Ti druzí mají ještě jen cíl, který je přeci jen o maličko vyšším ideálem, než jen mrzká hmota. A to násilně převést celý svět, aby se klaněl Alláhovi. Je to možná psychopatický cíl, ale jsou ochotni za něj něco obětovat - život nebo část bohatství.

Mezi oběma skupinami došlo k dohodě. Muslimští multimiliardáři přepustili část bohatství a část pozemské moci západním multimiliardářům. Ale žádají zato pomuslimštění celého západního světa. To je západním u zadele, a považují to za nepodstatné, jich osobně se to konkrétně týkat nebude.

Proto se tahá za nitky od nejmocnějších mužů planety. Kritizovat islám je trestné. Islámu se umetají cestičky. Šoroš jako bílý kůň rozhazuje miliardy dolarů, aby podpořil neziskovky, univerzity, a každého užitečného idiota, aby zavlekl do Západu milióny muslimů a podpořil muslimské obce a rozmach islámu. Ti mocní zařídili, že se západní soudy, vlády a policisté bojí zasáhnout proti islámu a dát mu jen stébélko přes cestu.

Dá se to říci jednou větou: Nejmocnější a nejbohatší západní muži prodali evropské a americké muže a ženy jako Jidáš Ježíše za pár stříbrňáků navíc fanatickým muslimům. Říká se jim vlezdozadelsky elita, ale jsou to jen prodejné děvky. Kteří bohužel drží spoušť na penězích. A každý, kdo prosazuje liberální pravicové kecy ve stylu, že zisk je hlavní, všechno by mělo být soukromé, stát by měl být slabý, atd. - jim hraje v tomto do not. Tedy i do islamizace Západu.

Zatím bez slepic

Ad 1 - ale mají většinou děti, chtějí předat dál své "dílo". Peněz mají tolik, že je ani nemohou utratit, použít.
Nevím, sice je velmi mnoho indicií, které potvrzují to co píšete (např. podpora IS a jiné bojové skupiny islamistů), ale trochu mi to zní konspirativně.
Dle mého není budoucnost muslimské evropy, snad jen jako periférie vandráků živená almužnou - ať už v jakékoli formě.

Zatím bez slepic

"Argument", že něco zní konspirativně je ze stejného ranku jako že je něco "homofobní", "islamofobní", málo "sluníčkové" nebo "nenávistné". Nezlobte se, ale na toto se nedá reagovat.

Zkuste přestat myslet jako člověk dole, zkuste začít myslet jako ten nahoře. Peníze pro ně nejsou cílem - oni jsou ti, kteří peníze tisknou. Mohou si jich natisknout libovolné množství. Jsou to jen a pouze zelené papírky, kterých mají tolik, kolik roztočí rotaček v tiskárně. Případně ještě jednodušeji se v počítačových databázích bank prostě připíše číslíčko do databáze. Proto je tak rádi rozdávají v miliardách skrze George Šoroše a další cesty. Nic je to nestojí. vůbec nic. Peníze jsou lidský výrobek, a lze ho vyrobit v libovolném množství - nemá žádnou cenu z pohledu těch, kteří peníze vyrábějí.

To, že mají děti je ok. Oni si jednoduše myslí, že pro své děti a pro své rody uchrání místa a prostory, které nebudou kontaminovány tím, co naordinovali druhým. Koneckonců jejich děti se klidně pasují oficiálně za muslimy - byť jen naoko. Budou učeny, že jsou to pouhé mimikry, a proniknou samozřejmě do vyšších muslimských struktur. Budou řídit, co přesně islám znamená pro člověka - a budou to oni, kdo budou vydávat příručky a kázání, jak má správný muslim konat.

Zatím bez slepic

Německo prohrálo dvě světové války?
Jedna jasná odpověď. Obě války byly opotřebovávací, Blitzkrieg ani jednou nevyšel. A součty průmyslového potenciálu a lidských zdrojů dávaly jasnou odpověď.
A poslední věta dává odpověď, kam směřují snahy dvounožců ze zámoří. Zavléci Rusko do dlouhé opotřebovávací války, v níž Rusko může úplně v pohodě vyhrát. Ale je nutné, aby se co nejvíce vyčerpalo.
Až budou obě strany, Ojropa i Rusko, v prdeli, budou dvě varianty.
A/ dorazit zdychající mrtvoly
B/ udělat se dobrým a vnutit oběma živolám Maršálův plán, který je obživí, ale rovněž bezpečně připoutá a spoutá. Alespoň na pár desítek let. Navždy ne, páč války jsou potřeba, nejel by válečný průmysl.
Když jsem tohle napsal vlkovi, poprvé se na mne nasral, z čehož usuzuji, že jsem se trefil do černého.

Zatím bez slepic

O Blitzu jsme se už bavili :-)
1) A co s Evropu bez zdrojů, vzdělanosti, plnou arabášů a podobných? K čemu Marschallův plán? Má Evropa dneska jinou cenu než BMW, Porsche, parmazán, Paříž, Řím, Benátky a pod? Nic z toho už pak nebude.
2) Opotřebovací válka musí být alespoň trochu horká, sankce jsou (téměř) k ničemu.
3) Evropa stále a i to Rusko do poslední chvíle hrálo s USA hru na globalizaci, obchodovali, kupovali US dluhopisy, téměř jako vzorný žáček (tzn např. natěží vyrobí titan a prodají ho za $). Tak co je důvodem US přitvrzení?

Zatím bez slepic

Je radost viděl přemýšlivého člověka, jako je Josefka!

Momentálně se hra hraje více penězi. Jde o to zhamtnout majetek pomocí zadlužení a ožebračení států a obyvatelstva. Zdůrazňuji majetek, ne peníze - ty bezcenné toaletní papíry! Jde o majetek: zdroje surovin, cenné továrny, know how technologií, technologické postupy, infrastruktura, sítě.

Děje se to tímto mechanismem: Banky si vyrábějí vlastní peníze, ty půjčují. Dlužník bank ovšem není v rovném postavení, nemůže si natisknout vlastní peníze jako banka. Musí bance dát reálné peníze a reálný majetek. Banky tak půjčují bezcenné papíry a žádají a dostávají reálný majetek. Tato hra postupně vysaje veškerý reálný majetek směrem k bankám. Státy a lidé budou mít jen sluhy a žádný majetek - budou jen bezzemci a otroci. Zatím to běží, a dokud se vysává majetek, bude to běžet. Pak teprve nastane fáze dvě, mnohem mnohem drsnější.

Zatím bez slepic

Nemůžete. Jednak nevíte, kdo je kápo. Druhak beze změny chorého a nemocného západního bankovního systému můžete vraždit bankéře ve velkém a ničeho nedosáhnete.

Zatím bez slepic

označení nějakého konání. Já jsem ten termín použil pro zjednodušení a zkrácení svého pokecu.

Evropa bez zdrojů ja naprosto skvělé nástupiště a seřadiště pro Drang nach Osten. A nemůže se začít škubat, páč je závislá na dovozu surovin a později i žrádla. Ideální stav.
Opotřebovávací válka už dávno fičí. Už od r. 1991. Těch konfliktů, do kterých se Rusáci namontovali, bylo za tu dobu nemálo. A všechny hezky pouštějí ekonomice žilou. Že se to moc nedaří, je věc druhá.
Kolikrát nic umořilo osla? Tisíc? Dva? Ale umořilo.

USA zpřísňují sankce toliko pro Ojropu, a to jen pro nýmandy. Makrela i Makarón jsou tam pečení vaření. Chce to poštudovat výsledky vzájemného obchodu RF - USA, kteréžto i přes sankce rostou.

Zatím bez slepic

Pokiaľ by sa spojilo Nemecko s Ruskom, už nikdy v budúcnosti sveta ich neohrozí. Ti Američania vedia a urobia všetko proti. Germani aj Slovania sme stále Slovania. Súčasť Veľkej Tartaria. R1A1.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Nemusím nic psát,jen chválit.
Jen u mě u všeho napadá podobnost s kolonizací USA,také se nemazlili s Indiány a tak to dělají i s dalšími státy,buď utečeš,nebo zahyneš.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A úplně stejně to dělá třeba Izrael nebo Saudská Arábie.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je vidět Vidláku, že jsi se nedíval až do konce. Protože v závěru reportáže paní Oksana Pelenská z radia Svobodná Evropa. vysvětlila, že šlo o skautský tábor s tematikou ruské agrese, která je vším vinna. To nevymyslíš. :-D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jistě jste si už přečetli "výbušnou zprávu" o tom, jak hrdinové ze Seznamu Slonková-Kubík donutili Babišova syna "zpívat" Větší hnůj než tato dvojice a ještě několik seznamských /Šídlo a spol./ snad novinařina nemá. No blíží se podpisy paktů - dneska hezky pan Leo na Vlkovi- a také načasování - před 17. listopad - je třeba shodit vládu. Hnus

Dále jen zajímavost - po podepsání petice srbského režiséra Malagurského proti přijetí Kosova do Unesca mi chodí různé zprávy a nyní Malagurski informuje, jak v Paříži na hlavní tribuně stál představitel Kosova, také "vlajka" Kosova vlála na Notre Dame a srbský představitel na vedlejší mezi diplomaty. Přetisknu to sem, bohužel v originále i fotografie, které se ale nenačtou
Dear friends,
.
France has insulted Serbia in the worst possible way. Despite the fact that in WWI Kosovo Albanians largely welcomed the Austro-Hungarian and Bulgarian occupiers as "liberators", the president of the so-called "Republic of Kosovo" was seated in the 2nd row at the commemoration ceremony in Paris, while their quasi-flag was flown at Notre-Dame cathedral. Serbia's president wasn't even seated at the same podium where the leaders of the main winning nations were seated.
.
No matter what your political views are, this is a huge slap in the face for Serbia, an insult without justification. Serbia won WWI, lost 28% of its population (the largest percentage of all nations), over 60% of its male population and liberated its territory from occupiers. Our ancestors died for freedom and it's time we give thanks by defending the truth! This is my humble contribution to the struggle against the fabrication of history:
.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pani insegnante.
Pokud to sledují,tak mě vychází,že nejen Slonková a Kubík jsou moc BIStrý a pracují skvěle.
Pokud by se prokázal jeho pobyt na Krymu,tak to bude v rámci obchodních jednání Agrofertu,které musí být utajeny,tak si vysvětluji,že to bude řečeno.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak snad jim to nevyjde, mladý Babiš je nemocný člověk a kvůli tomu jej policie nemohla vyšetřovat. Takže si spíše všichni pučisté zase naběhli. Ale co stojí za zmínku je vyjádření některých havloidů ohledně Krymu. Prý únos do Ruského Krymu. Tak už se těším, jak Ukrajina na tyto debílky jako je ten Pesziňský a spol uvalí sankce. To prostě nevymyslíš.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dá se to jednoduše shrnout do "zkratky" podle Shakespeara - Mnoho povyku pro nic-. ( No to nic je myšleno velice volně)
Protože jde o uplatnění geniální globální zásady - Rozděl a panuj -.
Černý sen anglosasů je spojenectví Německa a Ruska, jak správně vystihla Josefka.
Německo je okupované, z Ruska je vytvořen strašák Evropy, to jsou dva konce hole, kterou se ovládá poloostrov zvaný Evropa. Padne jeden konec hole, padne i druhý a to by nastal konec architektury Evropy, tak jak ji nastavili bankéři.

Zatím bez slepic

Přesně tak! Jen je to černý sen Anglie a Francie. Německo a Rusko bylo v historii mnohokrát spojeno dokonce příbuzensky na panovnické úrovni.

Základní činnost, která se děje, je už 100 let podle dvou záklandích zásad:

1) Rozeštvat Rusy a Němce co největší agresí proti sobě.

2) Udržet Rusko za branami Evropy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jo to slovo Ruského tam být nyní prostě muselo, protože to je přece ta ruská stopa, univerzální viník světový.

Po skřípajících v menší ale stále lišácké Velké Británii, co je ale se svým Brexitem mazaná, nastoupila aféra důchodce z Rakouska, co prý byl, je a jistě i bude agent Putina.
No a nyní se Babiš sám zřejmě spojil s univerzálním viníkem světovým numero UNO a odklízí k němu děti, však už jak do Ruska vyjel na cestu předseda parlamentu z ANO, to byl taky mediální masakr.

Jak píše i Insegnante, odmítnout podpis k migraci a poslušnost prstenu je těžký hřích.

Teď to bude mediální kobercový nálet.

Pokud AB uklízí i děti k psychiatrům, aby nebyl sklizen a odklizen, je to hra o vše i o duši.
Já spíše dumám nad tím Babišovým neštěstím, že obě jeho dospělé děti skončili (KDY?) s pochroumaným duševním zdravím.
S tím by si člověk neměl NIKDY zahrávat, geny teda jsou "sviňa" , a já ty náznaky bipolární poruchy občas vidím bohužel i na otci, ale může být herec..... a nebo jen blbě vidím.
V parlamentu přísahal, jak začal první hon, na zdraví svých dětí, a to už byly ty dospělé takto nemocné?
Věřící by řekli, že třeba přišel tak rychlý trest boží....
Byla by to jen fraška, kdyby nám všem nešlo o tolik!
Držím nám pěsti!

Zatím bez slepic

Kdyz se chcete hodit marod, tak je psychicka porucha docela dobrej napad. Kdysi se na to dalo vyhybat vojne.

Ale pamatuju si, jak Babis rekl neco o ty familii Pajerova - Smetana-Haj a jak se rychle stahl.... to jsou lidi s opravdovou moci.

Zatím bez slepic

Rada pro mezinárodní vztahy (CFR) byla založena v USA v 1921. Její členové jsou politici, státní tajemníci, ředitelé CIA, bankéři, právníci, majitelé mediálních agentur. Na shromáždění se setkávají vládní úředníci, majitelé nadnárodních firem atd.
Česká pobočka CFR byla založena 1994, vedle J. Dienstbiera st. také Olgou Sozanskou, matkou M. Pajerové a K. Jacques Bursík, http://www.rmv.cz/cz/detail-clanku/vybor-rady/#.W-rlxeuPWrU
G. Soros letos v květnu na konferenci CFR promluvil o tom, že EU je v existenční krizi, https://www.lidovky.cz/svet/je-tezke-byt-padouchem-tvrdi-soros-orbanova…
Prostě ti nahoře spolu mluví, plánují a ti dole, sedí sami doma a nemluví často i se sousedem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vypadá to, že svoloč chystá na 17. lumpárnu a že k tomu provedli přesně načasovanou špinavost a tím zahájili přípravnou bubnovou palbu.

Nejsem Babišův volič. Pro mě je Babiš nedostatečné a nejisté řešení. Nicméně, když člověk vidí, kdo proti němu a s čím proti němu stojí, má moji podporu a pokud se nenaskytne nic jiného mě bližšího, dostane příště i můj hlas.

Zatím bez slepic

že voličů s podobným náhledem bude přibývat. Být v lednu volby, dostane Babiš zase svých 30%. Nějaké kanály má a marketing umí.
Nejvyšší míru odolnosti proti spravedlivému rozhořčování zatím projevují komunisti. Uvidí se, co SPD - stranou nejspíš nezůstane (nemluvilo by se o ní) a bude se muset přidat buď ke sprostému podezřelému velkokapitalistovi nebo k profláklému velkogaunerovi. No a ČSSD má jedinečnou příležitost za sebou definitivně zaklopit víko.

Zatím bez slepic

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už to jede, všichni demo-kradi proti jinému. To zaklapnuté víko tomu zřejmě pomůže, protože některé zbylé to i tak zajistí minimálně materiálně a to se počítá. AB čeká nyní boj o vše a to doslova.
A nás nejspíše předčasné volby, a v mezidobí se někdo podepíše za ČR k migraci , protože pozornost voličů bude i mediálně odvedena jinam.
A Okamura už stojí v jednom šiku proti vládě AB.
A já jen dumám když se perou, kdo se bude smát....

Zatím bez slepic

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chtějí vyslovovat nedůvěru (demograti a piráti). No dobře. Státotvorní hoši z ČSSD si zřejmě také bude chtít smočit. Bude hodně záležet na postoji Okamůry, jak to celé vyhodnotí a na tom, kolik asassinů má Bábiš ve sněmovně.

Zatím bez slepic

Babiše jsem taky nevolil a současnou situaci mu přeji, alespoň se bude muset rozhodnout a konat (tedy měl by, ale nemusí a tím si flustraci jenom bude prodlužovat). To má za svoji hru na všechny strany, především jeho média - Lidovky. On je živí a oni produkojí přesně takovou atmosféru, která jde Babišovi po krku. Není tak hloupej, aby nevěděl, že ta hysterie proti Rusku, Zemanovi atd je nesmyslná. A naopak ví, že Hamáček je, jako politik, blbec (a jestli ne, tak si to všechno zaslouží). No uvidíme, jak se pochlapí. Možnosti, především v účetních, finančních a pracovně právních oblastech, má.

Zatím bez slepic

Spíš bych se ptal,jak to,že psychický nemocné děti dostali dotace na Čápí hnízdo.
Snad nejsou zbaveni svéprávnost?
Asi to Babiš odkoukal od souzení muslimů za trestné činy v Německu,nebo Anglii,prohlásí je za psychopati.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

USA potřebují probudit Evropu z blahobytné letargie. Plán je hotov a dobře se daří jeho naplnění.

Když se na politiku USA podíváme podrobněji, zjistíme, že Američanům nejde o to, aby Evropa byla rovnocenným partnerem, ale o to, aby se Evropa stala vazalem, plně odkázaným na diktát z USA.

Největším nebezpečím pro USA, je tandem Evropa - Rusko. Čínu zatím můžeme vynechat, ta jenom čeká, jak se věci vyvrbí.
Hospodářská úroveň a zároveň potenciál růstu by byl ohromný. Rusko suroviny, velké prostory, které znamenají pro přelidněnou Evropu takřka nekonečnou nabídku pro rozvoj, Evropa pak vyspělé technologie,
vzdělané a pracovité obyvatelstvo.
Toto nebezpečí se začalo jevit jako reálné, když se začala slibně rozvíjet spolupráce Rusko - Německo. V USA zavětřili a zjistili, že rozbití těchto vztahů je prioritní záležitost, pokud si chce USA zachovat svůj vliv i nadále.
A nikdy bych nevěřil, že to lze dokázat pomocí tak jednoduchých opatření, které Spojené státy použily.

1. Odposlechy. Ty dokázaly evropské politiky, a především ty německé, postavit před jasnou volbu. Poslouchat, nebo odejít.
2. Donutit Evropu, aby vnímala Rusko jako svého nepřítele. Dnes už se to jeví jako něco samozřejmého, ale ještě za Jelcina žádný evropský politik takto neuvažoval.
3. Donutit Evropu na základě nepřátelství k pořádnému zbrojení. Nepřítel je za rohem a jen blázen by čekal až zaútočí.
4. Obyvatelstvo Evropy připravit na skutečnost, že budoucím místem střetu může být opět jeho území.
5. Vybudovat předpolí pro možný střet. A tady jsem opravdu nešťastný, jak snadno se dokázaly dva bratrské národy pustit do sebe. A z celkem nepatrných příčin. Rusové americkou politiku dobře četli a nechtěli, aby se Ukrajina připojila k EU. Doba ještě neuzrála, ještě pořád hrozilo nebezpečí, že se hospodářská závislost použije i pro mocenskou závislost. Stalo se ! Na Ukrajinu se vozí tuny vojenského materiálu. Zatím jen v noci.

Jak píše Gerd - Američané tuto rozvratnou politiku umí perfektně.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zrovna jsem dokoukal kolečko briefingů všech parlamentních stran. Je mi z toho
nevolno. Ani ne tak ze závěrů, ale spíše z toho kdo a jak hovořil. Slizký nástupce
Kalouska dokonce nám sdělil, že jako ministr spravedlnosti nepamatuje causu
podobných rozměru. Asi zapomněl na causu Mostecké uhelné, kde spolu s Kalouskem
dva roky nereagovali na žádost policie ŠVÝCARSKA o pomoc řešit 12 miliard ulitých
Ve Švýcarsku. Zapomněli na všechny prasárny a zlodějny za vlád ODS. KDU- ČSL ,ČSSD..
Chtějí prý zajistit důvěru občanů v právní stát. V následujících zprávách ČT 24 šla
informace o jednání soudu v cause CASA. Trvá to již 9 let a zase se nic nestalo a
nikdo si nic nepamatuje. Všechno prý bylo v pořádku řekl Nečas. Dnes trvají na tom
aby PĆR urychleně konala. Zapomněli asi na výsledky voleb a třesou se na koryta.
To bude zase v Praze halali. Doufám, že ovčanům dojde trpělivost vrátí se paměť.

Zatím bez slepic