Zodpovědný občan

Autor
Štítky

V některém článku nastolil Vidlák otázku, zda je Okamura tlučhuba nebo ne. Sám si myslí, že ano.

Co s tím zodpovědný občan? Existuje teze, že kritériem pravdy je praxe. To zní rozumně. Takže dejme tedy Okamurovi šanci a praxe ukáže. Ovšem pozor! Kdo že tuto tezi vyslovil? Jistý Voloďa Iljič? Ale fuj! Slušný a zodpovědný občan přece nemůže věřit takové zrůdě. To přece ví i Jakub Janda. A navíc Vidlák přece myslí …. Takže nic takového.

Zodpovědný občan přece neuvrhne sebe, rodinu, známé potažmo celý národ do nejistoty. Zodpovědný občan nehraje s osudem národa loterii. Zodpovědný občan není hazardér. Zodpovědný občan volí jistotu. Zodpovědný občan volí toho, u něhož má stoprocentní jistotu, že s ním opět vy..be. Třeba se při tom naučí nějakou novou pozici. A to se vyplatí.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Komentáře

Nestačilo. Bylo by minimálně třeba zakázat pěstování plodin na biopaliva, a tvrdě zpoplatnit beton, továrny, fotovoltaické panely, atd. na úrodné půdě. Ovšem co udělat s krustou hnojiv na zemědělské půdě už ví jen bůh.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už nějak po revoluci jsem četl článek, kde bylo napsáno : "1/8 půdy v Německu je zabetonovaná. U nás to nebude v současné době lepší. A ten beton nám vláhu neudrží.

Zatím bez slepic

Nebojte, Brusel poskytne dotace na bourání betonu. :-)

Zatím bez slepic

Bezva fór. Jsem rád, že jste jej fotráku připoměl. Jakže to bylo? A kde je Lenin? No přece na dovolený ve Finsku.

Zatím bez slepic

D. T., nezoufejte, naštěstí máme mezi sebou uvědomělé české Evropany, kteří si uvědomují, že jsme páchali strašné zločiny a na rozdíl od nacistů jsme se s nimi ještě nevyrovnali. Proto v 2008 M. Mejstřík a J. Hybášková (manžel I. Gabal) uspořádali mezinárodní konferenci, kde byla přijata Pražská deklarace, která vyzývá EU, aby nám s komunistickými zločiny pomohla (mmj. pomocí poskytnutí finančních nástrojů, tedy založení nadace)). Prvním signatářem byl V. Havel a pak další morální velikáni (vedle výše jmenovaných) jako např. J. Hutka, J. Urban, jmenovec Vidlákova prasete J. Štětina).
Poté v 2010 byla přijata Deklarace o zločinech komunismu, která žádá celoevropský zákaz jejich popírání a vytvoření nového mezinárodního soudu EU pro zločiny komunismu. V 2011 je založena neziskovka Platforma evropské paměti a svědomí. Soud ještě nebyl vytvořen, přesto PEPS neklesá na duchu a pracuje zatím sama a žaluje české občany u německých soudů, https://www.klub-pohranici.cz/news/prohlaseni-vlasteneckeho-fora-k-akti…
A vypadá to, že se PEPS dílo daří (od 16. minuty), https://www.ceskatelevize.cz/porady/11129264015-tyden-v-justici/3182813…

Zatím bez slepic

humáč.
Sbírka soudruhů, kteří to podepsali, mne ovšem nepřekvapuje. Na prvním místě Venca Veškrnů, jak jinak. Šílený Urban a magor Mejstřík pak nemohou překvapit. Nu a Hutka by chcípl hladem, takže to beru jako normu.

Zatím bez slepic

Targusi, to teda je. Náhodou jsem včera před půlnocí slyšela tu reportáž v ČT.

Zatím bez slepic

Vážení – vidláku „gosudáre“, přispěvovatelky a přispěvovatelé…
Po delší době jsem opět zavítal na „vidlácký dvoreček“ a co nevidím !! Ona tu byla zabijačka, ba skoro v přímém přenosu. A v neděli probírka těch „drobností“, co se zrovna nepovedly na první dobrou a je nutné je propříště zlepšit … ale proč to píši.
Z diskuzí pod oběma články vyplynulo, že se zde šíří „nezdravé myšlenky“, ba „falešná slovíčka“, na některé naše zastupující v EUparlamentu, nebo v našem odpovědném PS či Senátu. Tak takto tedy ne.
Podle vyjádření EU hodnot, kavárenských hodnot (ba již i brněnské vinárny) či dokonce i vyjádření rektorů našich předních Univerzit a VŠ, se přeci můžou „beztrestně propírat a hanobit“ pouze současný prezident (a jeho rodina), jeho mluvčí, dále současný premiér, jeho rodina a všichni co patří k Agrofertu … viz Nekonečný příběh - „Čapák v přímém přenosu“ na Seznamu a spřátelených mediích. (Teď jsem se dozvěděl, že to bude v budoucnu znovu zfilmováno, snad pod názvem Demokracii si ukrást nenecháme. No má to být bezceler, velkofilm a „bůhvícoještě“ … určitě to dostane Oskara !!)
No ale k věci. Zjistil jsem, že jste naplnili všechny body níže uvedeného textu (který vyznávají ti odpovědnější weby) a který by si majitel „virtuálního dvorku“ měl doplnit do „hlavičky“.
Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvědčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky, nebo jiným způsobem porušující Etický kodex vkládání příspěvků. Přestože Vaše osobní data chráníme, v případě podezření z trestného činu však poskytneme orgánům činným v trestném řízení dle 8 odst. 1 trestního řádu plnou součinnost a předáme veškerá dostupná data.
Ano, takto by se mělo postupovat proti všem rozvracečům naší drahé kapitalistické vlasti.
Loučím se s vámi ;-)) a myslím na vás …
PS. Počítám samozřejmě i s nahlášením mých údajů, protože na takovýto „protistátní prostor“ se nemá chodit. Nu což, půjdu se vyzpovídat, zapálím svíčku, snad to pomůže …

Zatím bez slepic

Snad ne osobně Pepa Řepa.
Snad na Vidláka neskočí Janda,jsme tu všichni hetero.

Zatím bez slepic

Fito,
ale EU nám se zločiny komunismu pomohla a páchá pod jménem všeobecného dobra nové zločiny sociálního inženýrství.

Zatím bez slepic

Ak by na hranici zabili niekoho z Vasej rodiny, nota bene aj v pripade, ze Vas pribuzny uz stihol byt na uzemi ineho statu, tiez by ste to bral takto a nechal to byt? Alebo by ste chcel, aby sa tieto odporne zlociny vysetrili?

Zatím bez slepic

se zločin vyšetří, tak ti mrtví obživnou?
Tak to je fakt super. Beru. Kolik a které neziskovce mám poslat? Nestyďte se, klidně si řekněte.

Zatím bez slepic

U nás se stalo. Už stihl být na území jiného státu, ale přežil. Následky pro širokou rodinu si jistě umíte představit.
Ale proč bych měl adorovat množinu současných šmejdů a jejich činnost proti státu?

Zatím bez slepic

Mily JAHA a nevadi Vam, ze byvaly vojak a clen Pohranicnej straze ktory asi tiez po utekajucich strielal, mimochodom jeho meno je Remias, alias byvaly pracovnik SISky, v momente ked mu hlavou preletel ako posledna myslienka karburator, v tej chvili prave vymahac dlhov v akcii, takze nevadi Vam, ze prave takyto chrapun ktory mozno tiez ked bol v sluzbe zabil niekoho na hranici, je velebeny do neba a stavaju ho ako obet na piedestal nevinnosti? ..ked uz je rec o tych odpornych zlocinoch...

Zatím bez slepic

Jaha, kolik obyčejných německých vojáků bylo odsouzeno v Norimberském procesu?

Zatím bez slepic

Pisal som niekde to, k comu sa podo mnou vyjadrujete, alebo som napisal nieco ine a vy sa vyjadrujete k niekomu inemu? Alebo, i to je moznost, budem musiet pisat polopatisticky, aby ste rozumeli?

- pisal som o nejakej nadacii?
- pisal som o 2. svetovej vojne?
...
...
...

Zatím bez slepic

Nemecko by melo byt opet rozdeleno. Po druhe svetove meli oddelit Bavorsko. Poruri udelat samostatnym statem, Hamburg s okolim samostatnym statem, Alpske reginy samostatnym statem. Ale v Postupimi sedeli lide bez predstavivosti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsem nejspíš poněkud natvrdlý, ale modrá vlajka s pruhy je řecká. Nějaký jinotaj?

Zatím bez slepic

... s hvězdami v kruhu. Psal jsem rychleji než jsem přemýšlel.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na vaši jasnou otázku:
"Kolikrát jste viděl v médiích zmínku o Leninovi?"
moje stejně jasná odpověď:
"Tolikrát, že mi to poznamenalo půlku života".

Zatím bez slepic

To bylo ovšem v době, kdy se razila dnes už nežádoucí verze historie, že Němci jsou agresoři, co způsobili dvě světové války a leccos dalšího. Nyní už se to nestává.

Zatím bez slepic

Ale fuj, Němci nás chtěli za 2. světové války pouze vyhladit nebo asimilovat. Dnes tu samou asimilaci provádí EU prostřednictvím pozvaných muslimů. Jak chcete soudit Němce za totéž, co je dnes vynášeno do nebes?

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přičemž ty muslimy pozvala do Evropy především jakási Angela Merkelová. Jestli ona to nebude nějaká vysoká německá představitelka nebo tak něco...

Takže můžete v zásadě soudit Němce i za nacisty i za muslimy.

A klidně můžete soudit Němce i za komunismus, protože "Das Kapital" a "Manifest der Kommunistischen partei" - jak v origiálne zní základní bible moderního komunismu napsali Němci. Vladimír Iljič Lenin dostal na rozpoutání revoluce v Rusku a vyvraždění carské rodiny 20 miliónů marek - což není zrovna ruská měna. Důvod VŘSR je jednoduchý - západní Evropa měla strachem sevřené půlky, protože Rusko mělo na zač. 20. století nakročeno na to stát se nejbohatším státem Evropy. Bylo proto potřeba jim tam importovat nějakou tu barevnou revoluci. Později za Leninem dorazil ještě Trockij, ten ale měl kopat do USA, protože USA chtěli z rozmašírovaného Ruska mít taky nějaký love, že jo.

Mimochodem, komunismus v České republice je přímým důsledkem 2. světové války. Kdyby nebyl Áda Hitlerů, tak u nás nemáme komunismus.

Němci si mohou hrát na civilizovaný a prospěšný národ jen pokud zapojí šílené manipulace a přepisování historie. Ministerství propagandy ála Joseph Goebbels je důležitou součástí toho, aby Německo vyšlo s jakž takž čistým štítem.

Němci věděli, proč musí rychle obsadit česká média, a pohlídat si správné verze dezinformací servírované Čechům. Jinak by měli rychle Němci po srandě.

Němci se nestydí ani za to, že chtějí prachy za sudetské Němce. Daniel Herman dokonce zignoroval den uctění památky obětí Terezína, a namísto toho jel do Norimberku na sudetoněmecký sraz, kde jako oficiální zástupce české vlády se omlouval za svinskost Čechů.

Zatím bez slepic

Daniel Herman je ale brněnský Němec, ne? Přeci soukmenovce nepodrazí. Krev není voda. Má ale přeci jen jednu sympatickou vlastnost, nenamnožil se.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Těch Němců musí být více.

Polovině české armády velí německé velení. Možná že čeští vojáci zabití v Afghánistánu byli do té nesmyslné akce zahraní nějakým velícím Helmutem, kdo ví. Protože co německé generalitě záleží na českém kanonénfutru?

Německá policie může klidně přejet české hranice a bez vědomí českých úřadů sebrat a odvléci do Německa kohokoli si zamane.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Středa, 19. října 2016: Česká a německá policie (ve složení Saská policie, Bavorská policie, Spolková policie a německá Celní správa) nacvičovala ve dnech 19. a 20. října 2016 společně potlačování demonstrací. Cvičení se konalo v sousedních pohraničních obcích: Mníšek (části obce Nová ves v Horách) a Deutschneudorf (spolek obcí Seiffen/Erzgeb.). Z policejní tiskové zprávy: „[Policejní cvičení] obnášelo společný doprovod průvodu demonstrantů, zjišťování totožnosti osob, společné vyklízení pasivní blokády názorových odpůrců demonstrace a posléze i ochranu samotného průvodu. Poté, co průvod demonstrantů překročil státní hranici, německý a český velitel zásahu si plynule předali velení. Díky nové úpravě, která umožňuje nasazení policistů druhého státu k podpoře na vlastním území, se bez problémů dařilo podřídit si síly nasazené hostujícím státem.“

Pondělí 24. žíjna 2016: Ministr kultury Daniel Herman (KDU–ČSL) se v debatě o česko–německých vztazích vyjádřil: „Čistě teoreticky bychom mohli být jednou ze spolkových zemí, protože naše ekonomika je navázána na ekonomiku Spolkové republiky a myslím, že tomu také vděčíme za celkem velmi úspěšný hospodářský rozvoj.“ Debata se konala v Malostranské besedě úřed posluchači. Pořádal ji Institut pro křesťansko–demokratickou politiku ve spolupráci s Nadací Hannse Seidela. Debatéři: Daniel Hermann, Petr Brod (novinář, bývalý redaktor německého deníku Süddeutsche Zeitung v Mnichově), Pavel Fischer (ředitel agentury STEM, bývalý pracovník pro Václava Havla).

Zatím bez slepic

Před chvíli skončil pořad Na prahu změn (Slob. vysielač) se Stan. Novotným a archivářem A. Kretschnerem. Zaznělo tam, že D. Herman jako ředitel ÚSTRu poskytoval historické materiály M. Albrightové. A také o tom, jak Němci mohli využívat po devadesátém (ale i předtím) složky s našima, co s nimi spolupracovali. Když u nás něco potřebovali, mohli na dotyčného vytáhnout hříchy jeho otce nebo dědy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prokázal,že je moc netrpěliví,nepočkal si na tu hlášku,když se dva perou třetí se směje,nebo také,bude on vítěz.
Pokud si své zápory uvědomí a poučí se,je naděje,že o něm ještě uslyšíme i vyslyšíme.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím s tou netrpělivostí a dříve mluví, než přemýšlí. V případě AB ml. Okamura zaujal hned od začátku postoj, "jednou jsme hlasovali pro nedůvěru, budeme znovu". Zde je jeho první vyjádření na tiskovce ve 13:00 hod. 13.11. (od 20:10), takže chápu, proč se pak připojili k Demobloku, https://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/21841105833…
Jinak O. poslouchám na Svobodnem-radiu.cz, kam chodil hodně před volbami a slíbil, že bude i nadále, pokud bude zvolen. Oceňuji, že to dodržel. Má tam prostor dvě hodiny, není ve stresu z novinářů, proto se, dle mne, i lépe vyjadřuje. A nebojí se odpovídat i na nepříjemné otázky volajících. O nikom jiném z 200 poslanců (mimo poslanců SPD, kteří také mluví ve SR nebo Svob.-vysilaci.cz), který by toto dělal, nevím (párkrát ještě Foldyna). Někdo si řekne, že to je znak populistů, může být, ale pro mne to jsou plusové body.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

s autorem souhlasím. Soudruh Kožený hlásal jisotu desetinásobku.
Klasické politické strany hlásají jistotu sexuálních radovánek. Totiž že s námi voliči opět vysouloží. Na rozdíl od mojí staré, která se přede mnou zamyká.
Nu a jako práchnivějící dědek si prostě chci ještě jednou užít, když už za mnou ostatní furt běhají s dřevěným spacákem, abych neotravoval a trénoval skok do truhly.
Takže ve finále budu:
- odpovědný,
- nezadlužující své vnuky.
- štědrý sponzor zavedených politických stran a soudruhů v neziskovkách, které to se mnou myslí jedině dobře,
- jistý si svým skálopevným ekonomickým postavením hladem zkomírající lopaty.

A to je dobře, tak to má být.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nekdo videl Babise v patek rano - Vypravel tam o 25 000 es ti bi, co se ztratili

Pak vcera na nove taky... to mu to mourenin utnul, ale rikal jiny veci a ve skutecnosti si s Okamurou povidaj a vyzsvetlili se.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prvykrat som videl pana Okamuru v ceskej televizii. To este bol aj pre CT vazeny clovek - uspesny podnikatel. Islo o nejaku sutaz, kde mohli prichadzat zacinajuci myslitelia, majstri, podnikatelia...so svojimi napadmi pred porotu (partia podnikatelov) a uchadzat sa od nich o nejaky startovaci prispevok.

Nebolo to az tak davno. No potom Tomio zalozil stranu a az je v Cesku za blbecka, extremistu a fasistu...

Rychla premena (Tomia ci ludi?).

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

JAHA.
To je nejlepší známka od všech propagandistů pro Okamuru,nazvat ho blbečkem,extremistou a fašistou.

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

JAHA haní Okamůru - neklamné znamení, že to s ním i přes některé vady (netrpělivost, ukvapenost) docela dobré. Až JAHA začne Okamůru chválit, zapřemýšlím a podívám se pozorně, co je s ním špatně.

Zatím bez slepic

JAHA nenávidí všechno české podobně jako nenáviděl Heidrich Čechy a Himmler Židy,
na rozdíl od nich je ale mnohem méně inteligentní a mnohem více zakomplexovaný. Ale pro jistotu bych byl ostražitý i vůči okamůrovi.

Zatím bez slepic

Kopicek, alias, alias, alias..., ktory melie tu istu mantru cca 10 rokov? Ci nejaky jeho napodobnovatel?☺

Zatím bez slepic

In reply to by JAHA (neověřeno)

Trvalý odkaz

To byla ceska verze Drangon's Den.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

S tou minulostí je to jednoduché. Zločiny 2. světové války nemají na svědomí Němci, ale nacisté. Normalizaci a 50. léta nenmají na svědomí komunisté, ale Rusové. To je oficiální linie. Co záleží na tom, že ani jedno z toho není rovná pravda...

Zatím bez slepic

Nejhorší ovšem je od Rusů, že do myslí evropských občanů zasévají nedůvěru v Evropskou unii, v myšlenky pravdy a lásky, v nadřazenost homosexualismu, ve feminismus a genderové vědy, v mírumilovnost islámu. Nebýt Rusů, tak všichni milujeme Brusel až do morku kostí.

Také bych zmínil skodlivé působení Ruska v to, že ještě existují ti, co mají řádi svou vlast, tedy neonacisté. Také jsou v důsledku škodlivého působení Putina lidé, kteří ochraňují svou rodinu. A také běloši, co si nemyslí, že jsou rasisté, xenofobové a strůjci všeho zla na světě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

If you have further questions don't hesitate to ask. Have a nice day. Kind regards Johnny

19. 11. 2018 13:13:13

Patrně i vy jste již během tohoto víkendu zaznamenali v médiích informace o tom, že ne vše kolem sobotní demonstrace na Staroměstském náměstí bylo tzv. "čisté". Dovolte mi proto, abych vás se svou osobní zkušeností seznámil i já.

V sobotu 17. listopadu po obědě jsem se rozhodl, že si udělám pár fotografií podzimní Prahy. Vydal jsem se proto na svou oblíbenou trasu na Petřín a odtud jsem pokračoval přes Strahovský klášter a přes neprávem opomíjenou (leč o to malebnější) uličku Nový svět až na Hradčanské náměstí. Zde mě téměř až zaskočilo obrovské srocení neuvěřitelného počtu lidí. Samozřejmě, že jsem velice dobře věděl, že se v ten den slaví státní svátek, ale i tak mě ta ohromná masa lidí překvapila. Ještě předtím, než jsem se v nastálé situaci vůbec zorientoval, přistoupila ke mně sympatická dívka (patrně vysokoškolská studentka) a se slovy: "Chcete si přivydělat?" mě k sobě téměř až přivinula. Celý zmatený a zaskočený nenadálou a zcela nečekanou přízní tak nádherného stvoření (dívka byla skutečně velice atraktivní) jsem pouze tiše hlesl: "Ano." V ten moment mi dívka téměř až vrazila do ruky letáček s textem "Demisi!" a opodál stojící mladík přispěchal s transparentem "Babiše do koše!", který mi se stejnou razancí vložil do obou rukou. Dívka mi ještě stačila říci, že výplata je po 20:00 v Domě u Zlatého prstenu v Týnské ulici, že dostanu 2 500 Kč na ruku a že musím předložit leták s textem "Demisi!", takže abych ho neztratil, jinak že bych nic nedostal. Chtěl jsem se jí zeptat, co to má celé vlastně znamenat, že ničemu nerozumím, že jsem si pouze přišel udělat pár snímků pražských památek, když v tom se celý průvod dal do pohybu a mně nezbylo nic jiného, než jít také...

Vůbec nic jsem nechápal - co a proč se kolem mě děje, ale vidina 2 500 Kč (čistého!) za necelých 5 hodin mého času byla až příliš lákavá. Hned jsem si začal představovat, kolik kinofilmů si za ně pořídím a rázem mi bylo veseleji na duši. A tak jsem celou cestu poctivě a z plných plic skandoval. Tu "Demisi", tu "Babiše do koše!", tu "Ať žije Havel!" a já nevím jaké další pokřiky. Pravda, sem tam jsem to trochu flákal, to když třeba celý průvod přecházel přes Vltavu a já se nechal unášet nádhernými panoramaty Pražského hradu a Petřína. Razantní a velice bolestivé bodnutí transparentem pod moje žebra ze strany jedné mojí "kolegyně" a její přísně znějící: "Skanduj pořádně!" mě ale rychle vrátilo do reality, já jsem rázem pochopil proč zde jsem a počal jsem opětovně nadšeně skandovat...

Čas plynul poměrně rychle i poté, co celý průvod dorazil na Staroměstské náměstí a netrvalo dlouho, bylo tu vytoužených 20:00. V ten moment se celé - do té doby stojící, náměstí dalo do pohybu směrem do navazující Týnské ulice, k Domu U Zlatého prstenu, k předem avizovanému výplatnímu místu. Ač početný dav čítal odhadem několik tisíc lidí, vše probíhalo naprosto hladce a já jsem tak již ve 20:45 hrdě třímal v ruce svých 2 500 Kč (a odznáček s podobiznou George Sorose k tomu) a spokojeně pospíchal do oddělení fotografických potřeb do obchodního domu Kotva, abych zde zakoupil sadu nových kinofilmů...

O to větší (a bolestnější) překvapení pro mě potom bylo, když jsem se druhý den z televizního zpravodajství postupně dozvídal, čeho jsem to vlastně ve skutečnosti byl v sobotu v podvečer součástí. A téměř mě až dopálilo, jak zákeřně bylo zneužito mé touhy po nových kinofilmech k pochybným politickým záměrům ze strany ještě pochybnějších zájmových skupin.

Přijměte proto vy všichni, kteří se od sobotní demonstrace hrstky pochybných zaprodanců jednoznačně distancujete, mou upřímnou omluvu za to, že jsem takto vážně, i když zcela nechtěně a neúmyslně, pochybil. A stejně tak se omlouvám i panu premiérovi:

Je mi to upřímně líto, pane Babiši a slibuji Vám, že již nikdy podobnou chybu neudělám

Zdroj: https://filipfuchs.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688445

Zatím bez slepic

Tohle by chtělo potvrdit s více zdrojů. Taky to může být kachní hovno. Nebo je to ironie?

Ten člověk, co to psal, byl zřejmě dlouho držen na pustém ostrově a tam se živil lovem želv, proto tak pomalá reakce. Člověk odvykne.

Zatím bez slepic

To je tak blbě napsáno, že autory by snad mohli být i studenti Masarykovy univerzity, odborníci na dezinformace a převýchovu.

Zatím bez slepic

Přečtěte si od toho pána i další kousky, píše v tomhle duchu skoro všechno a tepe i na jiné strany, zdá se. V diskusi někdo předpovídá, že si tohle budou tupé babišovské koblihy přeposílat ještě dlouhé dny, tak by bylo fajn na to hned nenaskakovat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

1) lekce šachu pro začátečníky (tak tři čtyři od Zemana nebo, pokud by to pobral, by stačila jedna od Putina)
2) nácvik držení huby, pro začátek v řádu vteřin, později desítek vteřin, ještě později nechat druhého domluvit a v poslední fázi si dopředu rozmyslet, co odpoví - viz bod č. 1
3) kvalitní personalista, který by k němu dokázal sehnat nejméně pro pozice "stínové vlády" lidí, kteří dokážou profesionalitu aspoň úspěšně předstírat

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čas od času se stane něco co asi nebylo zamýšleno. Demokratický blok s Okamurou jsou pro demisi vlády a vyvstala zásadní otázka, kdo ji nahradí, onen plán Bé. Tento okamžik nasvítil onu personální bídu opozice.
Jak si to tak probírám, hodnotíc každého "lídra" opozičního spolku včetně Okamury, došel jsem k nemilému zjištění, Babiš se nám nějak zařadil mezi vyhraněné lídry ke Klausovi a Zemanovi. Je to smutné, ale v současnosti nemáme nic lepšího, kdo by přece jen něco byl schopen posunout dopředu, než Babiš. Okamura je populární, ale bez lídrovitosti, nemá na to. Je mu možné přisoudit druhé housle u Babiše, ale to je jeho maximum.

Zatím bez slepic