Mladej Babiš byl pro Ruské tajné služby příležitost...

Autor
Štítky

To nám povídá náš ó nejvyšší v NATO - generál Petr Pavel. 

Vidíte? Máte tady celoživotního vojáka, absolventa všech možných komunistických i postkomunistických armádních škol a kurzů, přidělence k misím Unprofor, Kfor, Sfor a kdo ví jakých dalších "fórů". Máme tu člověka, který byl vysokým generálem, tuším i náčelníkem štábu a zastával poměrně vysoký post v NATO. 

Jeho plat určitě také stojí za to. Rozhodně mu nějakých třicet táců měsíčně stačit nebude. Býti generálem bude určitě docela dobré bydlo. 

Tato hlava pomazaná, od všech možných autorit posvěcená nám řekne, že mladej Babiš byl pro ruské tajné služby soustíčkem, že by z něj Rusové mohli vytěžit nějaké informace. Prý je to jen spekulace... ale na rozhovor na TV Seznam to stačilo... Alespoň víme, kolik dalších blbců tam sedí.  Ruské tajná služba totiž získává informace zejména od schizofreniků. 

Na druhou stranu, máme věřit celé té slavné kauze Novičok... (myslíte že Skřípal ještě žije?) To musel vypotit někdo stejně geniální jako náš generál v NATO. 

Z Vidlákova hlediska je to celé poměrně jednoduché. Vidlák totiž ví, protože zná ty, kteří vědí. A protože v česku se všechno vyžvaní, donese se to až k Vidlákovi. Přímou cestou. 

Mladej Andrej je totiž úplně normální zlatá mládež. Táta v nedohlednu, rozvedenej, ale platící alimenty. Peněz spousta na jakoukoliv blbost a na konci toho všeho kokainek a pervitinek. Žádné svinstvo koupené od dealera se žloutenkou, který to vyráběl doma ve vaně. Kvalitní materiálek, který vám přinese chlápek v obleku. Nic složitého, jen úplně normální závislost a od ní odvíjející se stále horší tělesné i duševní problémy. 

Proto také tatínek tak chodí kolem horké kaše. Raději syna schizofrenika, než bývalého (a možná i současného) feťáka. 

Ano, mladýho Andreje odvezli na Krym proti jeho vůli. Protože ho odklízeli od jeho kamarádů z mokré a kolumbijské čtvrti. Proto nad ním byl dohled. Aby si v nestřežené chvíli znovu nešlehnul. Proto na Krym, protože mladej se tam nedomluví. Proto ta přítelkyně... neboli další ošetřovatelka s jiným způsobem terapie.  Každej táta (obzvlášť při penězích) by to tak udělal. 

Ale samozřejmě pro naší generálskou gumu by mohlo dojít ke zpravodajskému pokrytí...  Jo, tajné služby o něm určitě věděly. A věděly zcela určitě i to, jak na tom je a že z něj nedostanou jedinou kloudnou větu oproštěnou od iracionálních představ a bludů. 

Nicméně si za to můžeme sami. Když jsme dopustili, aby něco takového dodělalo školu a stalo se to generálem, tak se nemůžeme divit. Vždycky když něco podobného slyším, tak si říkám, že by opravdu ty vysoké školy měly být za peníze. Nějak se nedokážu vyrovnat s tím, že někdo takový vystudoval i za peníze mého táty. 

Kdysi říkal Napoleon, že s blbostí rakouské generality se dá počítat jako s konstantou. Myslím, že zhruba totéž si může říct i Putin o představitelích v NATO.  

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Onen generál, po svém působení v NATO zvládl za krátkou chvíli sdělit národu tolik pitomin, že zcela zřetelně pověděl o sobě vše potřebné. Jen mi není zřejmé, zdali těm svým výplodům věří, nebo o tom plkotá pro další angažmá. Pokud jeho výkony porovnám se sněmovnou, pak i takový Kalousek je vlastně férovej chasník.

Zatím bez slepic

Ten uz tomu veri.

Je tak hezkej, ze je neco jako Virginia Secret Angel, jen pro generalske uniformy.

Jo jo, ani u generalu vzhled a inteligence nechodi vzdy ruku v ruce, ale maji na sebe nekdy primo averzi.

Zatím bez slepic

Fito, to musí být od autora těžká ironie, tolik moc vzdělaný pán a navíc neurolog. Ale ještě se musí hodně učit, k Větvičkovi či ke zdejšímu Asfaltovému holubovi má ještě dost daleko jak po fabulační, tak i slohové stránce :-).

Zatím bez slepic

Fotráku, Payne je především ETIK, dokonce Biokvality! :-)

To, že je neurolog, vzbuzuje podezření, že sám na sobě provádí odvážné experimenty a výsledky pak překvapují široké okolí.

Je fakt, že článek je těžký kalibr. Co se týče stránky slohové, tady bych konkurenci neřešil, Payne píše natolik sevřeným a úderným stylem, že se mu tam téměř žádný sloh nevejde. :-)

Z ironie bych ho nepodezíral ani náhodou, kdysi dávno, v dobách Stejskalových, jsem pod jeho blogy diskutovával.
Hlupák to také není. Nepřekvapilo by mě, kdyby jej kolegové diagnostikovali jako psychopata. Což ovšem nikterak nesouvisí s inteligencí !
Domnívám se, že na rozdíl od gen. Pavla svým (nebo jemu podstrčeným) vývodům věří.
Není od něj ovšem hezké, že ve vzájemně propleteném rejdění soutěžících dvoj-troj- a vícenásobných agentů zcela zapomíná na CIA ! Být pracovníkem americké ambasády, urazím se a už ho volám na kobereček pro pohrdání hegemonem! Kdyby se nepolepšil, mohli by ho poslat třeba spřáteleným kolegům na velvyslanectví na rychlokurs bioetiky.
Mimochodem, Payneho článek obsahuje poněkud ozobané zrnko pravdy. Ale nejsem ona příslovečná slepá slepice, abych jej hledal.

Zatím bez slepic

AH, škoda, že se právě o tom ozobaném zrnku pravdy J. Payne více nerozepsal. Před týdnem měl zrovna pěkné datum k vzpomínání, jak s bráchama uvěřili D. Drážské (historku s mrtvým studentem Šmídem), kterou k nim přivedla M. Litomiská (příbuzná chartisty Litomiského), která na škole náhodou kamarádila s pozdějším studentským vůdcem M. Mejstříkem.

Zatím bez slepic

Fotráku, Payne je především ETIK, dokonce Biokvality! :-)

Ano - ETIK z domacich seminaru. I nase spoluzacky chodily na domaci seminare. Inu, ne tak uplne domaci, spis chatove. Meli tam uplne specialni doucovani a nejruznejsi testy, ktere jim pak moc pomahaly pri zkouskach. Jen jsme nevedeli, jestli si profesori na ty studentky davaj typy nebo maj ty chudery proste jen stesti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hodně nekorektní článek - kam kráčíš NATO:
http://www.zvedavec.org/komentare/2018/11/7765-genderova-politika-a-pot…
Vypadá to, že generál Pavel není nahodilý výskyt blbosti ve strukturách NATO , ale že se blbost šíří systematicky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gen. Petr Pavel v.v. musí hovořit tak jak hovoří, pokud chce být zaměstnatelný v rámci systému.

Zatím bez slepic

Jenze na to je nejlepsi sam tak zacit myslet. - Samkova i Hampl takove zmeny pozorovali i na sobe, uz po kratke dobe, nez z te situace zas utekli.

Zatím bez slepic

Smutné. Nejen ta vychcanost a prodejnost názorů, kdy jako nezáleží na tom, že budu deklarovat pravý opak toho, co chci, když je to právně nevymahatelné, ale i ta schematičnost myšlení, kdy jako buď budeme adorovat každou blbost, kterou na západě vymyslí nebo nás pozře Rusko a navrátí nás do doby kamenné. Jak často se s tím setkávám. Nakonec bude koalice Ano s Okamurou to nejlepší, co dokáže česká politika vyprodukovat. Ach jo.

Zatím bez slepic

Podle natoeuhujerštiny Lipavského a psaní na Aktuálně je možné, že se chce z poslance stát euposlancem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ale pan generál je fešák, tvrdí moje stařičká maminka. Takže alespoň nějaký klad, aby to bylo vyvážené.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nevím, jestli pan Vidlák má představu, kdo šel studovat na vojenskou vysokou školu za komunismu - vojáci dělávali na školách těžký nábor, školy jezdily na exkurze - například do Vyškova - a buď tam šly děti z vojenských rodin bez ohledu na schopnosti studovat nebo často flákači, kteří čekali, jak prožijou život povalováním se a nicneděláním. /čest výjimkám, ale tou není náš zmiňovaný generál/. Musím přiznat, že někdy i děti z chudých rodin, kde nebyly peníze na studium. Možná, že pana generála připravuje někdo z šedých eminencí na příští prezidentskou kandidaturu - vždyť jednou se už o tom mluvilo - a starých "dámám" by se takový fešák na hradě určitě líbil. Blábolí, ale podívejte se, kam až se problábolil Drahoš. Postesknutí pana Vidláka, kdože to studoval i za peníze jeho otce chápu, jen dodávám - kolikrát větší množství naprostých pitomců studuje za "naše" peníze dneska - všechny ty šílené soukromé školy, které sice vybírají tučné školné, ale vysoké procento nákladů jim financuje stát a z nich pak vychází "ta mládež nová", s úplně vymytými mozky.
Dnes Vlk opět ryje do Zemana a Babiše - má pravdu, kvůli jejich postojům k Afghanistanu, ale dále se dočteme, jak úžasní jsou Windsoři, kteří do boje vyslali i své dva následníky. To je manipulace hrubého zrna - pamatuju, jak se psalo, když sloužil Harry, jaké obrovské potíže to dělalo, protože ho museli extra chránit. Ale k manipulaci se hodí všechno.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

To jsem nečekal, hned na mě vybafl Babiš se Zemanem. Jak to ten Vlk dělá. Samozřejmě , že mě Babiš a Zeman s jejich postojem k Afghanistánu štvou , ale právě ta manipulace od Vlka je zoufalá. Jeho oblíbenci jako je Drahoš a celé vedení socanů chtějí to samé co Zeman s Babišem, to ale Vlkovi nevadí. Ale co , již mnohokrát jsem napsal dost bylo Vlka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Godot.
Sice se to říká o blondynkách,ale může se to říkati o g.Pavlovi
Co Bůh přidal na kráse,ubral na rozumu.
Co píše p.Vidlák,viděl bych to podobně,že na tu odvykací léčbu to bylo vhodnější za hranice u nás by ho vyšťourali,a bylo by to ještě horší.
K tomu bych dopsal svůj pohled,na dnešní článek Vlka o naších vojácích v Afghánistánu.
Jsme tak zalezlí v Americké prdeli,dokud Američané nestáhnou kalhoty,nevylezem,ani z Afghánistánu.
Podobnou službu pro USA děláme i v Africe.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Od Talibánu. Akorát nesmějí vystrčit nos z kasáren.

Zatím bez slepic

Pucku,
neznevažujte to, oni opravdu osvobozují od talibánu a jiných Afgánců!

Talibán používá sebevražedné atentátníky - nebo atentátníky, kteří počítají s tím, že budou po činu buď okamžitě nebo po výslechu zlikvidováni.
Takže přinejmenším na jednoho atentátníka sice zahyne několik našich či spřátelených osvoboditelů, nicméně ubyde jeden zákeřný Talibánec!

Sice za něj okamžitě nastoupí náhradník, ale chvilka s kalkulačkou nás ujistí, že pokud do Afganistánu náš tábor demokracie a kapitalizmu stačí průběžně doplňovat několik málo desítek miliónů osvoboditelů, ukáže svou převahu!

Nutně pak talibáncům dojdou atentátníci a vzhledem ke kolaterálním ztrátám civilního obyvatelstva i kolaterální děti a kolaterální ženy, nehledě na kolaterální zemědělce, co zrovna nepěstují mák (pro euroamerické budoucí schizofreniky!) a vyrábějí potraviny pro ty i ony.

Zatím bez slepic

Jako ironie dobrý, nicméně chci jen dodat, že nárůst obyvatelstva válkou nepřetržitě zmítaného Afghánistánu je neskutečná. Bohužel jsem nedohledal zdroj článku o který opírám své tvrzení ale pamatuji si to velice dobře. Bylo to někde uprostřed dole vpravo, nebo možná vlevo, ale zcela jistě letos.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Šukání vždycky bylo nejoblíbenější zábavou těch nejchudších. K tomu trochu máku na poli a absence jakýchkoliv informací o antikoncepci. Celkem jednoduchá rovnice, křivka nárůstu nejspíše exponenciální.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

soudruha mladého Anďocha dodám jen odkaz na ACZ.
Svého času tam psal blogy jistý Martin Jarolímek, prý psychiatr. A ten si jednou drze dovolil napsat, že zhruba třetina nových případů schizofrenie js spuštěna šlukováním marjány.
Ale samozřejmě, že nic takového není vůbec pravda.
Není, protože proto.

Zatím bez slepic

Nejen šlukováním trávy, jsou i mnohé jiné psychotropní spouštěče - pokud má člověk tu správnou genetickou dispozici (nebo pokud se v jeden okamžik sejde několik příčin).
Marihuana má na svědomí nejvíc případů prostě proto, že je nedostupnější a nejvíc rozšířená.
Bohatí synci se ovšem nemusí omezovat na RELATIVNĚ neškodnou bylinu chudých.
(Chudí mykologové s odporem k zahradničení ovšem zase mají své houbičky, znám osobně jeden případ s fatálními následky).

Zatím bez slepic

Prý (kamarádka dělá s drogově závislými) u těch s genetickou dispozicí může marjána používaná v dospívání vyvolat nemoc v mladším věku. Jinak by třeba člověk onemocněl až po čtyřicítce. Plus u nás se více kouří marjána s THC, ten působí právě více na tyto složky psychiky, po marjáně obsahující více jiných látek (neznám z hlavy) se člověk směje. Celkově prý se u nás stále více většinou fetují nekvalitní věci, Tam hrozí, že to člověka zničí mnohem dříve. Proto pracháči jedou na koksu, záruka kvalityKámoška říkala, že zná lidi, co si vařili pro debe perník v sedmdesátých letech a ti ještě teď(nějteří samozřejmě) jsou schopní fungovat. Dnešní svinstva děti odrovnají do dvaceti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tam se začalo šťouchání s Rusy kolem Kerče. Zprávy různé divoké. Jeden zraněný Ukrajinec, dva, šest, vojenské lodě zabrané Rusy, stanné právo na Ukrajině. Nevěděl by to uvést Vidlák na pravou míru?

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aldo.
Jak i dodává Pjakin,jsme v hybridní válce,stačí pak nějaká provokace a jsme ve skutečné válce.
Na Ukrajině je dost dlouho udržován válečný stav,takže stačí povel a tím Porošenkovím stanným právem to zavání střelným prachem.
Někdo by měl sledovat pohyby kolem Ruských hranic,už něco mělo začít na Bělorusko.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady je to úžasné , Vidlák něco načne a vůbec se nedurdí, když po malé chvilce jím nadhozené téma je odhozené a začíná se nové , to aktuálnější a faktem je, že situace na Ukrajině je jak říkají Slováci "sůrná" tedy naléhavá. Již delší dobu přisouvají banderovcido oblasti Donbasu těžké zbraně a dokonce i SS 300. Něco připravují, ať už kvůli volbám nebo na něj jen tak tlačí páníček. Rus už pochopil a nebude se jen pasivně bránit. No uvidíme, ale situace je napováženou. Nemám z toho radost, myslel jsem si, že Ukrajina dojde sama k poznání. Co pane Vidláku, nemáte nějaké zprávy od rodiny?

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná, že to celé je především už součástí nadcházející volby prezidenta na Ukrajině. A sice 31. března 2019. To je tak akorát vyvolat zostření vztahů s Ruskem stejně jako v roce 2014.

Zatím bez slepic

Totiž, podle předběžných průzkumů má zatím jediný ohlášený kandidát Tymošenková 21 procent zatímco současný Porošenko pouze něco kolem šesti.

"Podle průzkumů veřejného mínění jsou obyvatelé Ukrajiny s působením prezidenta Porošenka nespokojení. Ten podle nich nesplnil své předvolební sliby a ztratil tak veškerou důvěru. Není tedy pravděpodobné, že by měl v případě kandidatury v dalších volbách výraznější šanci na úspěch."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V roce 2007 zahajoval ve foyer Filosofické fakulty tehdejší rektor Univerzity Karlovy Václav Hampl, dnešní senátor, výstavu prvních podpisů Charty 77. Když promluvil o „Chartě sedmdesát osm“, hrklo ve mně, že mi už jebe, avšak moje manželka se na mě podívala s takovou směsicí nevěřícného pobavení, že jsem se uklidnil: mně ne.

Takže asi takto se z mého plebejského pohledu jeví ti akademici. A to jsem ještě zapomněl na protagonistu všech těchto akcí, přisátých na nedávnou historii, nynějšího poslance Pavla Žáčka. Opíšu jenom to, co sdělil sám o sobě, jak donesl studentský časopis na StB, protože nic výstižnějšího snad není možno formulovat.

V knize „Sto studentských revolucí“ (1999, strana 848) najdeme toto: „V Bartolomějské (pozn.: vyšetřovny StB) jsem si to zavařil především tím, že se ‚nějak‘ řeč stočila k Protu (pozn.: studentský časopis ‚Proto‘, jehož byl Žáček šéfredaktorem) a já se jich ptal, zda mají poslední číslo, protože jsem si myslel, že ho mají. Řekli, že ne, ale stejně už ho asi měli. Domníval jsem se, že nebude nic proti ničemu, když jim ho nechám, ‚když půjdu kolem‘. Pak jsem vypadl, oddechl jsem si, ale říkal jsem si, sliby se mají plnit, tak jsem přišel asi za týden na vrátnici a říkal jsem tomu dozorčímu, že tady mám nějaký časopis a kde ho mám nechat, že to je na jméno Šrámek.“

Citovano z:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Statni-svatek-Melo-by-b…

Zatím bez slepic

Jo, Syrovátka Vidláka odhalil:
"Jednou z možných perspektiv, která může oslovit i osoby nemající zájem o problematiku související s bezpečností, může být například poukázání na skutečnost, že řada platforem šířících dezinformace představuje zároveň výnosný a nepříliš etický byznys. Při čtení těchto platforem se lze často setkat s prosbami o příspěvky na fungování či s propojením s e-shopy s rozličnými „zázračnými“ medikamenty."

A je jasné, co tu Vidlák tropí se svým vepřovým, jitrničkami a jelítky. To jsou ty hnusné "zázračné medikamenty", kterými nás chce zničit. Ještěže moudří alternativci, podporovaní mocně EU, nám ty hnusy brzy zakážou. A Vidlák bude nahranej!

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejhorší by bylo, kdyby k chutnému špeku, jitrnicím a jelitům začal Vidlák propagovat Šaratici ! To by byl konflikt zájmů, hodný zásahu Ústavního soudu !

Zatím bez slepic

Admirále, skoro jste se strefil. Syrovátka studoval Politologii na Masarykově univerzitě. Musím se ho částečně zastat, on je výsledek svých profesorů. Prolítla jsem teď v rychlosti jeho bakalářku na téma Pojem fašismu v ruském mediálně-politickém diskurzu. Jeho vedoucí práce prof. PhDr. J. Holzer, Ph.D. (odborník na politiku Ruska) ho nechal psát, co chce, bez odkazů, např. že v Rusku byly v 2011 falšovány hlasy ve volbách. Prostě studenty tito novodobí politruci naučí plivat správným směrem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ano, jedna z reálně možných spekulací, Vidláku. Zcela jistě reálnějších než vznáší fedrychoidní komentátoři.

A k podstatě? https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/kauze-capi-hnizdo-andrej-babis-mla…

Takže ukončení vyšetřování kauzy Čapí hnízdo se nám odkládá. Důvodem je přešetření zdravotní způsobilosti Babjše juniora.
To zase bude fendrychoidního hnoje od závislých i nezávislých superanalytiků.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Apropó. K tomu budoucímu spekulativnímu hnoji fendrychoidních komentátorů a ke spekulaci Vidlákově připojím spekulaci svou, jako reakci na následující spekulace stran prodloužení vyšetřování policie, kterak je Babiš ovlivňuje a protahuje.
Policie obdržela lékařskou zprávu stran babiše juniora, která říká něco o tom, že Babiš junior trpí nějakou duševní chorobou a jeho výroky tak mají nulovou relevanci a jeho stav by se jeho výslechy mohl zhoršit. Protože jí navíc bylo známo cosi o jistě někdejší autonehodě a následné hospitalizaci v důsledku jeho reakcí, rezignvala logicky na výslech Babiše juniora.
V důsledku politického tlaku, vzniknuvšího na základě ruského jména psychiatričky a jejího spojení s ANO a Babišem, musí onu zprávu nechat přezkoumat nezávislým soudním znalcem v oboru psychiatrie. A jde to jen přes spolupráci se Švýcarskem, protože matka nechce svého syna vystavit tlaku českých novinářů typu Slonková Kubík.

Znovu zdůrazňuji, že jde o spekulaci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, prozatím bych odložil čapí hnízdo, až bude po válce.
Rozhodující slovo budou mít přece ukrajinští vyšetřovatelé a jejich psychiatři, když už se mladobabiš ukryl abstinovat na krymském, to jest ukrajinském území, to dá rozum.
*****

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/zive-ukrajinska-armada-je-po-ruske…

Pusťte si video, které natočili ukrajinští námořníci ze SVÉ lodě.
Sledujte, jak se přibližuje mrak na obzoru vlevo k nějakému referenčnímu bodu na okraji ukrajinské lodě...

Závěr:
Ruská válečná loď se úmyslně přibližovala k ukrajinské (předpokládám, že předtím se pokušela o radiovou či optickou komunikaci či výstrahu, ale to není důležité.)
Ukrajinská loď - mnohem lehčí a rychleji ovladatelná než obrněná válečná - v poslední chvíli úmyslně zatáčí směrem k ruskému obrněnci, aby došlo k výraznému kontaktu.

Z videa sice vystřihli některé části, ale zapomněli vyretušovat mrak na obzoru, který je možno použít jako referenční bod k určení záměrné změny dráhy ukrajinské lodi SMĚREM k lodi ruské.
Jinak by bylo došlo pouze k bočnímu kontaktu při zhruba nulové RELATIVNÍ rychlosti.
Možná ke škodě na nátěrech, což by ke svolání Rady bezpečnosti nestačilo.

Zatím bez slepic

musíte furt srát svoje vyasfaltované ozobení všude tam, po čem je vám houno, že jo.

Tady soudruzi to ladí minimálně dva roky a vy jim to pokadíte při prvním zkouknutí.

Zatím bez slepic

Při třetím. Už stárnu, oči mé ale avšak už mi neslouží a synapse jak jen můžou, tak nesepnou.

Zatím bez slepic

Ááá, starý poustevník Rudi Sch.! :-)

Zatím bez slepic

Celé to vypadá na provokaci ze strany Ukrajiny.

Zatím bez slepic

Ano, jde zcela jasně o provokaci Ukrajinci mají i nahrávku z lodi RF. Byli na to připravený. Nevím jak dnes probíhá komunikace na lodi, ale nejspíše ne formou nějakého vysílání na běžné frekvenci. Takže speciální technika nejspíše Ukrajincům umožnila záznam. Nebo se mýlím?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ke Kenovi v uniformě se nebudu vyjadřovat.
Ale ten AB. ml.:
Na celém tom veřejném humbuku mne zaujalo, jak snadno se dle tzv. 106 dá dostat k něčemu, co bych o sobě tedy já nikdy číst v médiích ani omylem nechtěla.
A, že je to dokonce v době ochrany kde čeho před kde čím legální!!!!!

https://www.pecina.cz/files/Usneseni_OS-HB_21.7.2015-an.pdf

Chováte se nějak podivně - šup a jste tam, souhlasíte, nesouhlasíte, rozhodnutím soudu do blázince snadno a rychle.
Já vím, je třeba chránit....Snad všichni mluvili pravdu, a bylo to tak, a soudce věřil a nepochyboval, a místo znalce soudní úřednice ověřila, že se chová divně a hotovo!
A ještě to nakonec je pak celé to rozhodnutí soudu legálně ke zveřejnění, a začernění je k ....., když se ví "o koho go"
Píšou tam, že drogy NIC.
Ale nedá mi to - byl pilot a chvilku, co v práci v 2015 skončil, se ten incident stal.
Nechci se k tomuto vyjadřovat, nemám informátory jako Vidlák, nejsem doktor a i kdybych věděla nevím co. nepřísluší mi to.
Jen mi je fakt dost silně "eklhaft", že toto Usnesení soudu, kde Vás zavřou na léčení s popisem, je možné dle zákona VEŘEJNĚ získat!
Tady by měli zákonodárci zapracovat, a tomuto dát fakt STOP, protože jednou se to může týkat každého z nás, i "bloklých demokratů"!
Zkuste si na chvilku představit, že jste AB ml., i kdyby to bylo, jak píše Vidlák!
Ten mediální zájem, propírání a striptýz veřejně je fakt "na blázinec" nyní už i jen sám o sobě.
A na starostlivého tátu s Krymem v 2017 nyní nemyslím ani na okamžik.
Pořád mi vychází, že fakt jen díky otci je junior minimálně "res publica", a ještě to jak je vidět naprosto nekončí!

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

K poslednímu řádku - dalo se s tím počítat od okamžiku, kdy fotřík vlezl do politiky. Ve chvíli, kdy se na něj začlo koulet Čapí hnízdo, už to bylo nevyhnutelné... Mě osobně by snad už jenom zajímalo, zda byla obě děcka spolumajiteli Čapího hnízda v době rozhodné doopravdy (ať už jako bílí koně nebo to dostali na hraní), nebo nějak dodatečně. Protože jestli doopravdy, byla to pro Babiše fakt prekérka - buď bude mluvit pravdu - a pak to bude on, kdo vtáhne děcka do hry - nebo bude kličkovat, ale pak bude samozřejmě obviněný z kličkování. A všichni víme, že nejdřív kličkoval. Bylo to proto, že nechtěl děti do toho zatáhnout? No, nakonec mu moc na vybranou nedali....
Už jsme o tom u Vidláka debatovali. Prostě to Čapí hnízdo byla pro demograty výhra a Babiš se chytil do pasti dřív, než vůbec si někdo nějaké pasti všiml...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Miroslav Charvát - Dnes 9:19

Pane Teličko, předem Vás moc zdravím a děkuji za Vaši práci v Evropském parlamentu.
Nepřemýšlíte o vstupu do některé ze stávajících politických stran nebo neuvažujete o vlastním projektu v tomto smyslu? Patříte mezi ty , které bych velmi rád viděl na naší politické scéně i nadále.

Pavel Telička: Dobrý den, pane Charváte, děkuji. Vzhledem k tomu, že politiku nedělám kvůli sobě a svým zájmům, tak taková slova vždy potěší. O vstupu neuvažuji, ostatně jsem rád, že jsem nevstoupil do ANO a čekal, zda bude naplňovat slíbené. O tom druhém nyní vážně uvažuji.

Zatím bez slepic

Bude nutné jít k volbám do EP a zařídit, aby se nemohlo stát, že nějaký Míra bude mít možnost gratulovat lidem typu Telička, nebo alespoň zařídit, aby jich tam bylo co nejméně.

V minulých volbách jsem volil Kellera a s ním soc. dem. Keller dobrý, ale to co se tam protáhlo s ním...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Legracni-Tereza-Spencerov…

Ukrajina dle své verze poslala dva dělové čluny a remorkér z přístavu v Oděse do Mariupolu v Azovském moři, do kterého vede cesta skrz Kerčský průliv a je klíčový pro vývoz ukrajinského průmyslu. Přístup do Kerčského průlivu měl být zatarasen tankerem a omezen Ruskem z bezpečnostních důvodů. Podle ukrajinského námořnictva Rusové najížděli na jejich remorkér, zadrželi ukrajinské lodě i s 23 námořníky, a dokonce na lodě spustili palbu. 6 námořníků prý bylo zraněno. Rusové obvinili Ukrajince z narušení jejich svrchovaných vod a potvrdili, že stříleli, aby lodě zadrželi. Podle nich zranili námořníky tři. Ukrajina se však brání, že úmysl poslat tyto lodě do Mariupolu předem oznámila a zadržení lodí považuje za Ruskou agresi. Dopad incidentu na Ukrajině je takový, že dnes se bude v ukrajinském parlamentu jednat o vyhlášení stanného práva.

Celou událost komentuje na Facebooku Tereza Spencerová.

„To jako Porošenko fakt poslal těch pár námořníků na sebevražednou misi, aby donutil Rusy zasáhnout,
mohl vyhlásit válečný stav a pak ho prodlužovat tak dlouho, aby mohl za čtyři měsíce zrušit předem prohrané prezidentské volby a zůstat u moci?“

Zatím bez slepic