Epštajnovská budoucnost

Autor
Štítky

Jistě jste všichni zaregistrovali ponurý příběh amerického miliardáře Epštajna, který po svém pohádkovém zbohatnutí usoudil, že už patří mezi ty, co jsou si před zákonem rovnější a zařídil si ze svých domů i letadel luxusní bordel pro superprominenty a jejich politické kamarády. Tam pořádal orgie, provozoval kuplířství, držel si sexuální otrokyně a vůbec se ukáže, co ještě dělal. 

Pak se na něj sesypala obvinění, policie si ho odvedla v klepetech, soud na něj uvalil vazbu a v té... prý spáchal sebevraždu. Aktuálně proběhla pitva při které se zjistilo, že mu dost pravděpodobně někdo pomohl. To se ostatně šuškalo hedn po nalezení jeho těla. Vězňům v USA dávají papírové oblečení a vůbec se dost starají, aby neměli možnost tu sebevraždu nějak zařídit. Dozorci ho měli hlídat, ale hlídali nějak špatně, jsou mimo službu (a za nějaký čas se objeví povýšeni v jiném oddělení státní správy).

Některá americká média si zaspekulovala o Billu Clintonovi, který měl s Epštajnem velmi přátelské vztahy a objevoval se na jeho divokých večírcích, kde samozřejmě zcela slušně seděl, decentně upíjel bourbon a dělal že ten sex kolem sebe nevidí. V Epštajnově bytě se našel obraz, kde Clinton sedí v Oválné pracovně v šatech a lodičkách...

Samozřejmě naše vaše ČT vám o tom nic neřekne, to musíte na xenofobní, dezinformační a konspirační weby, které vám nejen nabídnou český překlad, ale i odkazy na americké originály.

Dokonce se v USA objevil seznam lidí, kteří měli s Clintonovými podobné techtle a zemřeli velmi podezřelou smrtí ve chvíli, kdy to vypadalo, že by mohli začít zpívat a nebo Billa s Hillary vydírat. 

Mně na celé věci ovšem zaujalo něco jiného - jak vidíte, stačí jeden odhodlaný státní zástupce, jeden odhodlaný soudce, co podepíše zatykač a uvalí vazbu a celý miliardář patřící do té nejelitnější elity skončil jako ten nejposlednější zlodějíček v brazilské věznici. Zavražděn na objednávku, čistá práce, nikdo nic neví, nikdo nic nevyšetří.

Nepomohly mu ani kontakty, ani miliardy dolarů, ani ochranka, ani armáda právníků, nepomohlo mu nic. A hlavně - jeho miliardářský kamarádi za něj neztratili ani slovo. 

Vidlácky bych řekl, že svět neovládají jen prachy a elitní majitelé těchto prachů. Respektive, majitelé prachů se zase tak úplně jako jedna třída nechovají a také mezi nimi probíhá boj o vliv a moc. A státní aparát, justice a policie jsou činitelé, které není radno podceňovat. To ostatně známe i od nás, že Ištvane? Proto také Babiš jede na tygrovi a má budoucnost jen dokud bude vítězit ve volbách. 

Dále mám pocit, že přesně takhle bude vypadat budoucnost. Tohle je přesně to, čím bude Trump a jemu podobní bojovat za stát proti nadnárodním korporacím. Co má společného Trump, Salvini, Němečtí Zelení, Alternativa pro Německo, Orbán, Kačinský a další? Oni si před velkým kapitálem na prdel nesednou. Oni už někde promýšlejí, jak ho dostat na kolena, jak si zařídit peníze na své vlastní plány. Zrušit elektrány, dostat do Německa migranty a nebo zabrat znovu Sudety, to bude stát strašné peníze a běžné obyvatelstvo už není na čem sedřít z kůže. 

Zatím je nereálné zkoušet nějaké protiglobalizační zákony na to je celá chobotnice pravidel a mezinárodních smluv příliš složitá. V rámci stávajících pravidel je to úkol na sto let. Ale takhle někoho sebrat, dát mu do držky a vysvětlit mu, že odteď převede prachy domů a bude pěkně danit (a nebo alespoň sypat) pro rozpočet, jinak se mu stane nehoda, to je celkem jednoduché... Počkat... to už před patnácti lety začal dělat Putin. 

Vidíte, stačilo pár let a už má následovníky. Půjde se cestou velepokut za naprosté prkotiny, jako že Fejsbůk nezařídil vymazání jednoho nenávistného příspěvku, nebo že Google nesplnil nějakou nesmyslnou podmínku z GDPR a podobně. Tu a tam pak nějaký další Epštajn skončí jako Chodorkovskij, protože to nepochopí a ti ostatní pak už snadno přijmou nová pravidla hry a půjde to i bez zkorumpovaného parlamentu. Postačí státní zástupce a soudce  a zákulisní hrátky. Nepomohou ani miliony ani miliardy. 

Ostatně jak jinak by si měli ti trochu rozumnější elitáři zachránit krky? Lidi nebudou věčně jen chudnout a bít se práva superbohaté menšiny. Nové víry na základě kterých se bude sjednocovat už jsou... zelená planeta, nacionalismus, velká amerika... skoro to vypadá, že to bude stačit. Minimálně to bude stačit na sjednocení dostatečného počtu lidí, státních zástupců a dalších úředníků... firem a lidí, kteří jaou v balíku, těch je. Z toho se dá postavit solárních elektráren, vodíkových aut a nakoupit u Putina plynu... I na armádní divize zbude... 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Přiznám se, že jsem čekal, že celý případ spíše vyšumí do ztracena. Zajímalo by mě tedy v tomto kontextu, kolik podobných Epsteinů ve skutečnosti existuje, protože pochybuji, že by se tolik nedotknutelných jen tak nechalo připravit o svou zábavu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nechce sa mi dnes citat komentare - tak ak to uz niekto napisal - tak sorry.
Epstein - jasne ze ma nieco s Izraelom. Jeho bordelmamá Maxwell je z toho isteho kmena.

Odporucam vsetkym si precitat knizku "Lstí a klamem - znepokojivý pohled do nitra Mosadu" od nejakeho Viktora Ostrovskeho. Je to uz historicka literatura z 1991.

Okrem zaujimavosti co vsetko si chlapci dovolili a kde vsade ... je tam aj zaujimava pasaz, ako Mosad vyhotovoval zaujimave videjka. Len jedneho sejka sa im nepodarilo nikam dostat, nakolko ked mu to predostreli co maju, tak chlapik bol nadseny a chcel zabery aj z ineho uhla :D - samozrejme - ak maju :D

Cize jednoducha konstrukcia, pan E. dostal prostriedky a krytie na svoje zaluby. Pani M. dostala prostriedky a krytie. Nic tak nepotesi ak je pre cloveka praca zabavou. Pan E. dodaval zaujimave zabery, ktore potom vhodne pouzival zadavatel. Kazdy politik splasne, ked mi niekto ukaze ako sulozi 13-rocnu. Nieco sa stalo, mozno ze pan E. zacal v ramci nudy pracovat na vlastnu past, alebo aj pre inych zadavatelov. Strata krytia. Dostatok svedkov. Vysetrovacia basa. Smrt. So easy. Pani M. je zjavne v klidku, nic nevyviedla. Darmo sa noviny pytaju, preco ju nik neobzaloval....

Svet mily Vidlaku je vyrazne vacsia zumpa ako sa ti vobec snivalo. Amen.

Zatím bez slepic

Co si myslíte o tomto, je to jen výkřik a nebo to otřese maximálně jen nějakým Blahou?
Nebo máte na Slovensku také nějaké ty dle Vidláka "odhodlané" státní zástupce :-)
https://ac24.cz/-/-vysvetluj-caputova-vysvetluj-blaha-promluvil-o-infor…

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

priznam sa, ani som o to nesakopol. Inymi slovami. Blaha steka, karavana ide dalej. Smer sa potapa.
Ak by mal Blaha dokazy, fici v plnom prude trestne oznamenie. Takto je to len nejaky stek na FB. Kludne tam moho napisat, ze Caputova bola v Area 51 a je zo suhvezdia Arkana :D
Nic. Nula. Skoda tomu venovat energiu/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kechlibar

https://kechlibar.net/2019/08/17/z-romanu-1984-se-stal-policejni-manual/

citace

spiked: Co se při policejním vyšetřování stalo?

Harry Miller: Bylo to v lednu, zrovna jsem šel nakupovat a seděl jsem na parkovišti, když mi zazvonil telefon z práce a říkali mi, že do kanceláře přišel policajt a chce se mnou mluvit. Dali mi jeho číslo a já jsem mu zavolal. Vůbec jsem netušil, o co jde. Řekl mi, že mě hledají kvůli transfobním projevům nenávisti (transphobic hate speech). Někdo z jihu si stěžoval. Řekl prý, že mé pracoviště je kvůli mně velmi ‘nebezpečným’ místem. To se mi zdálo směšné. Zeptal jsem se policisty: ‘Spáchal jsem nějaký zločin?’. Řekl: ‘Ne, nespáchal jste žádný zločin.’

Policie měla třicet mých tweetů. Zeptal jsem se policisty: ‘Co je nejhorší, co máte? Co se nejvíce blíží hranici nebezpečného zločinu?’ Řekl: ‘No, ten limerick.’. Na to jsem mu odpověděl, že žádný limerick jsem nenapsal. A on řekl: ‘Ne, ale retweetnul jste ho.’ Přečetl mi ho a já na to, ‘To si snad děláte srandu’. Nebyl to ani limerick, byl to kus textu feministické písničky. Řekl mi, že s tím musím přestat. Zeptal jsem se znovu, čeho špatného jsem se dopustil. A v ten okamžik mi řekl tu nesmrtelnou větu: ‘Musím prověřit vaše myšlení.’

Vyprávěl jsem mu o Georgi Orwellovi. 1984 měl být dystopický román, ne policejní manuál. Nikdy o Georgi Orwellovi neslyšel, takže to nepochopil.

a dalsi perla

https://blisty.cz/art/96636-o-mytu-eurarabie-jak-ovladly-lzi-o-muslimsk…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

kus som tu zevrubne pocital,dostal som echo od spojky v pepikove na to hnojiste tu,paci sa mi vyjadrovanie tu,take normalne bez velkych slov s mocnym obsahom na rychle porozumenie,ci navodenie dumania danej holoty,kydaca hnoja vidlaka poznam z wolf pack,co sa tyka chazarika stejna jeden z mnohych,co ma prachov a kurevky za darmo nejebu,uz bol primknuty,vyhovorka o vazenskej sluzbe,ze robila prescasy,to jak soudruh pisal,ze rusi 3 dni zostrelovali korean air,cudujem sa jak kazdy ma nejaku teoriu,jedno je asi jasne,ze nezije a nikto nerozpraval,ci v danej vaznici nerobil,pisanie,ze ho strazili jak eichmana bajecka na dobrou noc,proste mal toho dost,najnovsi biznis tu ,ze kopa piciek si spomne,ked ma svoje odlietane,ze bola zneuzivana,islo hlavne z neho vybit money,toto tu moda par rokov,ked vyscyhajuce kvetinky chcu byt v obraze a chcu ziskat svoju vonu kvetu peniazom,ktory vybiju z daneho jebaka,bo este zatial nepisali o nejakom jimi,ktory robi na vysokozdviznom voziku v sklade za 9 $,ze ho sudia herecky z columbia studio,proste cisto novy trend skurvenych advokatov tu a ich klientiek,ktore cuju smrad zlateho prachu,moj zjeb nemusi byt pre niekoho vyvazeny,ale jak expert to asi tak lookujem,ked bude vadit moje vyjadrovanie vidlakovy,ci narusim letovy provoz tu,bez problemu opustim letovy koridor,citat mozem tu a potom si mozem sadnut na balkon dat foukacku a povedat veverkam,ktore krmim,jaky je moj zjeb na dany drist nazdar,at skvetaj ceske chovy,zral som z nich ovarek nedavno,smakoval mi.

Zatím bez slepic