Volby (zdá se) budou

Autor
Štítky

Tak  se nám ty krajské volby blíží. A všichni na vládě se pořád tváří, že budou. Epidemie neepidemie, volební místnosti se otevřou a volební urny budou. K tomu se udělají nějaká ta opatření proti nákaze, ale svátek demokracie se prostě odehraje i kdyby trakaře padaly. 

Volební kampaně vrcholí, předvolební debaty v televizi už jsou skoro kompletní, fejsbůk je přeplněn volebními hesly všeho druhu, mordy na bilbórdech nás oblažují už nějakou dobu. Volební hesla už znám nazpaměť, strategie vše stran, hnutí i Babiše jsou známy a nedojde-li na nějaké politické překvapení na poslední chvíli, vlastně už bychom měli mít jasno, komu to hodit a komu to zaručeně nehodit. 

Tož pojďme si udělat v diskusi obrázek o našich preferencích. Pojďme si dnes říci, kdo, koho a proč. 

Já první: 

Nejspíš to hodím Babišovi. Jeho místní hejtman Šimek pro mě není ničím zajímavý, o celé místní ANOpartaji toho moc nevím, kromě obviněného Švachuly - to mi nějak utkvělo. Jinak volbou Šimka stejně volím Babiše a Šimek vždycky udělá jen a pouze to, co mu Veĺký Bocián nařídí. 

Mně prostě štve, jak Babiš může úplně za všechno. Za zo, že zakázal cestování, že zavřel republiku, pak za to že ji otevřel, za to, že neudělali žádná opatření i za to, že jich udělali moc. Prostě Babiš je univerzální zlo a může vždycky za všechno.  Tenhle přístup mě neskutečně vytáčí. 

Aby nedošlo k mýlce... stejně neskutečně mě vytáčí, když je Babiš bůh a cokoliv dělá, to dobře dělá. Chytrou karanténu si Babiš podělal sám, stejně tak to bylo na něm, když chtěl Maďar roušky a Babiš chtěl brát ohled na lidi, kteří ho stejně nemají rádi a stejně ho za tu ohleduplnost volit nebudou. 

V současné době ke měn ale mnohem víc doléhá, že Babiš může za všechno a tak jsem nějak vnitřně na jeho straně. Kdybych byl obklopen babišovými apologety, nejspíš bych měl tendenci přesně opačnou. 

Babiš nemá na výběr, než jít na ruku voličům, protože pro všechny mocné tohoto světa je parvenu. A já jako volič nemám na výběr, než jít Babišovi na ruku, protože všichni ostatní jsou taková banda idiotů, že to nemá obdoby. Babiš je králem i jako jednooký... 

Měl bych volit ČSSD, protože náš starosta za ni kandiduje a ve Vidlákově se za ČSSD angažuju. Já vím, že kraj je něco jiného než parlament, ale vždycky když vidím Petříčka, okamžitě mě jakékoliv sympatie k ČSSD zase přejdou. Kromě toho se mi moc líbí jejich volební heslo, jak nás v krizi ochrání - třeba tím, že počty nakažených lámou rekordy a Hamajda mluví o tom, jak budou nemocnice naplněné. 

Navíc... všichni kopírují Babišovu kampaň. Uvěř voliči, že volíš Babiše, ti místní jsou jen podržtašky, které stejně nikdo nezná. A je to pravda. Ještě takový Hašek - to byl alespoň známý politik, ale jinak jsou to napříč partajemi samí mladí chytří a krásní, všichni s tituly, všichni podnikatelé a doktoři jako obvykle, ale všichni jako by se vynořili včera. 

Jediná partaj, která má trošku známé lidi, jsou Starostové. František Lukl jakožto starosta Kyjova je známý a poměrně oblíbený. Pak tam mají ještě pár dalších starostů, takže bych si myslel, že do krajského zastupitelstva nejspíš dolezou. 

Každpádně se budu rozhodovat až těsně před volbami a dovedu si představit i situaci, že tam vůbec nepůjdu. Dovedu si také představit velmi malou účast díky epidemii a dovedu si představit, že to s preferencemi hodně pohne. A dovedu si představit, že nějaké nečekané překvapení nebo nečekaný velký průser mohou letošní volby vyhrát nebo prohrát. 

Tolik za Vidláka

Teď vy.

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (69 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

jsou čtyři!
No to mě podrž. To je ale musí Vidlák sejřit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

jste mně Targusi dostal. Skvělé!
Vidlák je nesejří. Mají jen úkol dát hned po 0:00 Vidlákovi slepici. Nic nečtou, ztráta času, na nic nemyslí, jen plní úkoly a plán. Je to krásný jednoduchý svět pro primitivy.

Průměrný počet slepic: 4.9 (37 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oba Vás zklamu, jednoslepice jsou už pár vteřin po půlnoci (do 6 vteřin už tam jsou), takže elfíci mají nějakého počítačového robota, co práci koná za ně.Každý večer se přihlásí a pošle jednu slepici. Kromě toho jej mají nastavený i na některá nickname, kterým také posílá po 1 slepici, ať napíší cokoliv.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

pouze tři, takže soudruzi navýšili kapacitu.
Mně chodí jednokury taky, ale ne ganc vždycky. Což mne uráží. Dostat jednokuru, to je něco jako kdysi "zasloužilý umělec".

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

Vypadá to, že elfí robot je nastaven na určité časy, kdy nám sem prskne pod vybrané autory po jedné slepici. Vidlákovi už pár měsíců pod každý článek prsknou 4 jednoslepice. A skutečně trochu navýšili kapacitu jejich robota. Jinak se pravděpodobně elfí robot objeví denně a napráská po 1 slepici vybraným autorům. Ovšem v 0:00 tam jednoslepice už jsou do 6 vteřin po půlnoci. Ani si nestihnou přečíst, o čem článek vůbec je, tkaže kdyby Vidlák zveřejnil oslavný projev samého Velkého Kartouze, taky by od svých elfů dostal 4 jednoslepice.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechci se tu nikoho dotknout, ale na "Kydy" chodím od jejich počátku, čtu všechny články a většinu komentářů a "slepičí hodnocení" v tom pro mě není relevantní. Nechci Vám sahat na Vaše kury, ale myslím, že se trochu přeceňují.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Rodáku,
ty 4 jednoslepice spíše ukazují na kvalitu článku, jen se musí obrátit pořadí přidělování hodnocení. To jen elfové snaží prsknout jedovatou slinu, čímž ukazují, co jsou skutečně zač, banda nedobrá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Snad mě za to Hospodin vyvaleného národa neztrestá...
Naštěstí my matrikální katolíci máme vždy po ruce instituci ušní zpovědi, to je moc báječný Boží dar !!!!

Technická.
U vlka ale smečka :-D)) činí se tak, že pokud tyto ElfElf manny nějaký tamní článek příliš dráždí, seběhnou se tam do jednoho a značkují a značkují....
Proč je ale dráždí i skvělé úvahy Lea K. o demokracii...to nechápu. Neb oni rádi všade řvou, že jim jde právě že o demokracii...

Ještě se ujistím, napsal jste : sahat na Vaše kury, že ? Je to " kury" napsáno tak, jak mělo být napsáno , že ANO ?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

z toho jsem VYVALENÝ 😀

Zatím bez slepic

Marně hledáte jinotaje. Opravdu jsem psal jen o slepicích.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

tak hodně chytrý, mladý a krásný, jako většina zdejších kydačů, byly by kury alfou i omegou vašeho žití. Takto nelze usuzovati jinak, že se řadíte k těm hnusným a nablblým páprdům, kteří nám programově kazí naše chytré, krásné a mladé (komouši říkali jenom "světlé") zítřky. A to je ta závada, bo my tu kurami bojujeme za lepší příští hen to oné vyonďaté.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

horší jsou kazatelé. :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

A umíte si představit, že by blboni přestali bejt blboňama a začali by volit přímo to, co chcou?

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

ale "poznána nutnost"
Na to je ještě brzy

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

To se lidi eště nepoučili?
Stále se chcou nechávat od demosgratického rozhodování o svých a společných věcech odstrkávat politickýma partama? Nebo dokonce věří, že ti, co tam sou, sou rozumnější než naši lidi?

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

nastane až po totálním pádu na hubu, a k tomu ještě kousek chybí, než Kalijuga dodýchá. A tak se v tom mezičase může hrát, jako že jsou dva: blbý a ještě blbější.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

profláknu se, nemáme krajské volby :-)

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Přišel jsem domů ze šichty, ztrhaný jak péro v budíku, "bo se robi same štrnastky, cype, ot pěti rano, končise o sedme večer, jak uš je tma jak v řiti," a s nosem v polévce jsem z posledních sil otevřel velkou obálku s tím, že mi domácí bramboračka Staré Jahody pomůže strávit tu smečku deb..., ééé, pardon - soupisku těch jedině správných uchazečů, kteří mi hodlají na vlastní náklady zařídit nebe na zemi.
Já debil si na to dokonce nasadil brýle na čtení, takové ty za stovku z drogerie, nebo kde je sebrala moje životní družka.
Hrábnu do listí - a skla dolů z nosu a už je čistím ve zmazanym tryčku na břuchu, bo naisto zle vidím!!!
Ty cype, to nima možne! Naš starosta se presuje na kraj? Na dyby na kraj velke ďury, do kere by po volbach zahučel, tuš fajne, ale v budniku krajske gminy žadne ďury nesu!!! Fakt ni!!! Dokonca ani plytke!!!
Z mnoha úspěchů našiho ratuza nelze nevzpomenout povedenou ulici, na níž ze dne na den zmizely chodníky a z několika kanálových vpustí zbyla jen jedna. Je pravdou, že zde vyrostlo záchranářské centrum, po novymu í vé cé, to isto temu, aby měšťacy mohli hrať piškforki s fajermanami aji ze sanyťakami, inakši duvot mje něnapada.
Ale proč vytrhali obrubníky a asfalt nalili až ke zdem domů, to můj zakrnělý mozek ne a ne pochopit.
A absence chodníku je to nejmenší. Výjezd z uličky na hlavní cestu je tak úzký, že nákladní auto (aji to fajermanske, cype) musí přejet do protisměru, aby nezbouralo barák, který se tam stavěl, ještě když se pošta vozila koňmo.
A rovněž je nutno zmínit skutečnost, že po zkolaudování soudruzi "najednou" zjistili, že centrum má těžce poddimenzovný příkon elektrické energie, takže se bude kopat znovu...
... no neber to...
https://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/jablunkov/11000020706/hasici-s…

Čtvrtá sekunda záznamu.
Prostě Pat a Mat jsou proti našim soudruhům zoufalí zakrslíci...

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

zřejmě, aby se hlasy naředili. A kolikže lidí se zas začíná ohánět Moravou... a fuj....Jaký dává smysl - Za práva zvířat - 9kousků - bez titulů , Moravané - pro zachování Moravy -42kousků- 18 titulovaných, Zdraví sport prosperita -21 - 4 tituly- , , Spolu pro Moravu/09+zelení+liberálně-ekologická+moravské zemské hnutí+idealisté, -70 - 58 titulů, Starostové pro Moravu -70-45 titulů, Levice -19-6 titulů, Čistý kraj - 8 -0, Trikolora hnutí občanů - 68,-34, Rozumní-68-6 kousků,, Nejbizarnější je - oDS s podporou svobodných a hnutí Starostové a osobnosti pro Moravu - 70 kousků
Vážně jedna neví, myslej-li to vážně nebo jestli si z lidí a voleb dělají prču. Ještě zítra spočítám věkový průměr a docela jsem zvědavá kolik to hodí a jestli je ta b.... obecná, nebo co..
Vypadá to že zase to hodím jako minule, ač se mi ten kamarádšoft s modroftáky moc nelíbí a zase menší zlo... ach jo...

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

Líbí se mi, že se uklízečky politicky organizujou.

Nelíbí se mi, že žádná z nich dosud nemá vysokou školu.

Podle mě by i vysoké školy měly začít fofrem inkludovat!

Jinak budou uklízečky co nevidět vytlačeny absolventkami genderstudies, které si postgraduálně zvýší kvalifikaci v oboru počišťování.
Řečeno slovníkem Pepy Řepy z Aktuálněho, z džendrtet povýší na hajzlbáby.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Já chodila na A.cz hlavně kvůli němu a jeho komentářům! :-)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Mladá fronta dnes a datovaná patrně na minulé pondělí(scan je neostrý a já slabozraký), stránka z domova: M. Pekarová Adamová, TipŤOP09 - "Koalice s ANO? Možné to je!" A její koment:"Máme našlápnuto k lepšímu výsledku než v předchozích volbách.... A já jsem duhová víla:-) Za stranu, za lidí, pozn. přřekladatele zasraný náledí neb Sv. Martin letos přijede dřív, než mu přimrzne rouška k hubě :)
Naskenováno ze stránky toho média, takže obrázek. Vyvěšeno mým kamarádem na FB. Takže věřte nebo nevěřte!

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Psi táhnou za čubama, když ty jim začnou učurávat pod čenich libé hormony
Jenom nevím, jaké libé hormony upouští tak kýžené koryto.
Ale jisté je, že nějaké musí učurávat proudem přímo na čenich Pekarový. Protože ta se nabízí jako stará vydra.
( A když pán připustí, jaký budou kamarádi s Andrejkem! Romeo a Julie hadr))

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

Minar by vstupoval ...
Zakladatel a předseda spolku Milion chvilek pro demokracii Mikuláš Minář už několik měsíců jedná o svém vstupu do politiky. Nejprve byl v úzkém kontaktu s předsedou Starostů a nezávislých Vítem Rakušanem, který mu angažmá v barvách STAN otevřeně nabídl. Teď vyjednává o možné kandidatuře do sněmovních voleb v příštím roce s předsedou hnutí Praha sobě a starostou Prahy 7 Janem Čižinským. Týdeníku Euro to potvrdily dva zdroje ze spolku Milion chvilek pro demokracii a další tři zdroje z Poslanecké sněmovny. Čižinský ani Minář to na přímý dotaz nevyvrátili.
https://www.euro.cz/politika/milion-chvilek-se-meni-zakladatel-mikulas-…

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

Slovenský Minář, J. Šeliga, to bačováním “Za slušné Slovensko” dotáhl v letošních volbách v Kiskově triku až do křesla podpředsedy NR SR.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

ještě dál.
"500 milionů pro kancléře? Mynář domlouval na Hradě prodej dolu."

Průměrný počet slepic: 2.4 (18 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

:-(

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

No a Masný...
Na mě to působí dojmem tunelu vyhloubeného Pekingem, prostě tamní šikula "přesvědčí " (za kapitalismu se nejlépe přesvědčuje při pomoc peněz) nějakého jiného šikulu ze státního či kvazistátního investičního fondu, jak že je ten důl lukrativní...no a zbytek už je jen formalita a dělba kořisti.
Nejde o pravdu, jen spekuluji.

Prý dle jisté osůbky máte závidět špínu.
Kdoví jak to u nich doma vypadá.

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

knýže uplatil obecně krajského úředníka aby mu dal osvědčení a on získal restituce? A ještě se s touhle "protislužbou chlubil v telce? Já to slyšela

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chápu, na “ikony” občanské společnosti se nesahá.
Teď mne v této souvislosti napadlo, že to možná Minář bude chtít dotáhnout tak daleko jako slovenská občanská aktivistka Z. Čaputová☺️

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

Co jiného může být lepšího, než pobírat docela solidní prachy za ústní mletí hoven a notorické obelhávání všech kolem dokola, včetně sama sebe? Ať přemýšlím, jak přemýšlím, lepší džob mne prostě nenapadá.
P.S. rozhodl jsem se na popud dvou zdejších mamlasů - pardon - diskutérů, že vás budu občas urážet přidáním čárky nad malým "e" ve vašem nicku. Homér byl stará obluda a hnusné hovado, kteréžto si dovolovalo opisovat z tehdejší černé kroniky, a to ještě v pitomých veršovánkách, stejně jako tady náš protivný Ládik!!!, který mi složil na požádání zdarma sváteční básničku.
Pokud se cítíte dostatečně uražen, je mi ctí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

mě neurazí, protože má školní/trampská přezdívka je opravdu Homér.
Homer bez čárky nad "e" , protože ve svém životě v 99% používám anglickou klávesnici, takže si ulehčuji život nepsaním diakritiky i ve své přezdívce ;-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

...zaslechl hovor mladých perspektivních ctižádostivých lidí o literatuře...a že kdo jako toho "Houmra" má číst, dyť je to tlusté jak bible.
Ono to fakt není snadné čtení. Můj kolega - sečtělý Řek, ale tvrdí, že to je překladem, že v řečtině je to nádherné a poutavé čtení.
No, všecko mít nemusím. Jsa býti odkojen Mertlíkem, pátrám občas jen po střepech původního....zde krátká odbočka. Za povinnou četbu bych ale dal " Diogenes Laertisos : Životy, názory a výroky proslulých filosofů". Pomaličku se to přečíst dá, tato nejstarší dochovaná práce týkající se předmětu historie filosofie. A možná že upoutá natolik, že se dotyčný bažák (" profesor" Hron) vrhne třeba i na Kalandrovu (odsouzen v procesu s Horákovou) práci o Parmenidovi (a vzápětí na to opět filosofii odvrhne....:-D))).

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Když ono překládat řecké verše do češtiny - jazyka s pevným přízvukem na první slabice - je machrovina, nicméně stejně to zní zní občas jako když hrbatej padá ze schodů.
Když to překládá opravdu machr, padá ten hrbatej zpomaleně a elegantně.
Číst se to dá, s recitací je to horší, buď to vypadá jako próza nebo to zní afektovaně.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

aspoň trochu chytrý, maličko mladý a pořádně krásný (hnusáky fakt nesnáším, proto jsem vyházel z baráku všechna zrcadla), přijel byste do Gorolistánu a vyžebral ode mne pár litříků jakéhokoli kvitu s adekvátním počtem procent.
A to byste pak viděl, jak byste po namazání krásně, mladě a chytře přednášel Houmra v češtině.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

znamenám do svého bonzbloku a brzy vás řádně urazím za prznění jazyka českého, nákup nečeských předmětů a tak všelijak podobně. Už si štelujte nervy, potečou vám, jako horká čekuláda.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

měl by si to rozmyslet, aby nebyl partají jednoho muže. Protože ti mladí - jsou tak akorát na deb.... ANONYMNÍ pořvávání na placech/by a že se něco děje/, ale systematická práce nee....

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukazuje se, že nám opravdu nezbývá nic jiného, než ty vidle. Těmi reálnými u Vidláků na dvorku bych si nejspíš způsobil zranění, ale s těmi imaginárními se, volky nevolky, budu asi muset sžít.

Možná bych to i hodil Burešovi, ale když on tady má v čele takové hovado, že to nedokážu. Jmenuje se Zarzycký.

Můj problém je v tom, že na kandidátkách valem ubývají lidé, které bych znal osobně. No jasně, věk. Známí dílem vymřeli a dílem tráví těch posledních pár svých let na chalupách a tak. A když někoho znám osobně, je to většinou takový šmejd, jako ten Zarzycký. Výjimkou je Ilonka Mauritzová, lídrující v ODS, jenže tahle strana se zase spojila s TOP, a to je obdobná zábrana, jako ten Zarzycký. Navíc za Ilonkou vykukuje Fiala, no..... a tak je to vlastně se všemi.

Tak, jak jsem tu už psal před pár dny, zvolil metodu do soukolí vražených vidlí, hlavně po tom, co zas předvádí EU/EK/EP. Já samozřejmě vím, že okamurovci, jimž to hodlám hodit, z pozice Krajského zastupitelstva těžko ovlivní vývoj v BB (Berlíně a Bruselu), ale dětinsky se chci podílet na vyslání signálu, že lidi jsou už na ten evropský spolek opravdu, ale opravdu nasraní. Kdo za SPD kandiduje ani nevím, a ani to není důležité. Pokud v Krajském zastupitelstvu někdo z nich skutečně bude, stejně tam (skoro) nic neovlivní. Prostě jen chci, aby Okamurovi přibyly svaly, nic víc.

Kritikům hned napíšu, že bych (zatím) určitě nechtěl, aby strana SPD sestavovala vládu. Ale chci aby její lidé byli v zastupitelských sborech, a to dosti početně. Nebojím se toho, protože zkušenost ukazuje, kterak europoslanci David a Blaško rozhodně více hájí moje zájmy v EP, než Charanzová s Jourovou, které mám také chuť urazit jako toho zmrda Zarzyckého.

Takže za mě SPD. Až tam mě bruselští dohnali.

Průměrný počet slepic: 4.9 (53 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ze stejných důvodů budu volit taky tak.

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím s Gerdem, udělám totéž. Alespoň ty "demokraty" bude někdo štvát, a koukat se jim pod prsty...

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

In reply to by George Gaucho (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím s Godotem...

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by George Gaucho (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavní je přeci s někým souhlasit, ne ? Pakliže je jich mnogo, nemůžu tím nic pokazit. To platí dnes stejně jak např. před 80 nebo před 40 lety....:-D
No, volby jsou sice tajné, ale co už...soudruzi anonisté propagandisté...:-D)))

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

dospel jsem ke stejnemu zaveru, chte nechte to dam SPD

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

já už jsem se tady dříve přiznávala s mojí volbou SPD, na scéně není nikdo, komu by to člověk hodil rád, kromě éry komunistů jsem fakt poctivě volila ve všech volbách, vždy jsem se spletla, než člověk došel k závěru, že pravo-levo vše jedno, plní vždy jako marionety zadané úkoly /na parlamentní a vládní úrovni úkoly bruselsko-americké, na regio a lokálních úrovních úkoly místních kmotrů/. Kdo se jim vymyká - jako např SPD, proti tomu dští oheň a síru, dehonestace, pomluvy atd. V základních rysech politiky SPD nemám problém, že Okamura chvílema blábolí - řekněte mi, kdo z nich ne a jde právě o to naředění a to nejen místně ale hlavně v senátu a proto by měli lidi k volbám fakt jít. Jenom mi prosím Vás vysvětlete, proč takové "chtě nechtě" a "ze zoufalství" atd ve vztahu k SPD? Jsou tam lidi, kterých si velmi vážím, např. poslanec Jiří Kobza, jejich dva europoslanci a další - jestli mají nějaké vnitrostranické problémy je jejich věc /která strana se vnitřně nehádá/. Vzpomeňte, jak na Okamuru v jeho dřívějším Úsvitu ušili boudu s jakýmisi zpronevěřenými penězi - nakonec se nic neprokázalo /o tom už nikdo neinformoval/ ale cíle bylo dosaženo, klub /i strana/ byl rozbitý. Netvrdím, že budou naši "zachránci", ale soukolí moci je třeba trochu narušovat a nechat zaznívat jiné hlasy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Poslanec Jaroslav Foldyna, bývalý místopředseda ČSSD, se stal členem poslaneckého klubu SPD.

Průměrný počet slepic: 4.4 (20 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechci Vás ovlivňovat, to ho*ado tam bude i bez Vašeho hlasu.
V době, kdy všichni jedou proti ANO, budou schopni sestavit nějakou rozumnou koalici.
Nekritizuji, ale pouze počítám.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)