Už se stalo

Autor
Štítky

Ani nemusím čekat na konec voleb amerického prezidenta, protože všechno podstatné už se stalo. Doníkovi vítězství uniká, neb se sčítají korespondenční hlasy, které jsou (stejně jako všude na světě) vždycky ve prospěch pravdy a lásky a nikdy jinak. Svým způsobem se teď už jen budeme dívat na to, jak Trumpovi unikají poslední státy a nejsme daleko od okamžiku, kdy Joe Biden "vyhraje". 

Mezitím se ukázaly zajímavé věci... například že se sčítají hlasy, Bidenovi jich naskočí sto tisíc, ale Trumpovi ani jeden přátelé.  Samozřejmě guvernérem příslušné země je demokrat... 

Trump už se nechal slyšet, že mu demokrati kradou vítězství, napětí v ulicích by se dalo krájet. Zřejmě se hlasy budou přepočítávat, ale i po přepočítání nepochybuji, že budou v Bidenův prospěch.

Putin se chechtá až z Kremlu odpadávají cihly, protože nic lepšího si nemohl přát. Ať to dopadne jak chce, nový prezident si potáhne dost ošklivou pachuť volebních podvodů. A Rusko v tom navíc vůbec nefiguruje. 

V předchozích čtyřech letech jsme poslouchali, jak Trump  šlápl na kuří oka zavedeným šíbrům, jak bojoval proti deep state, jak ho vlastně nikdo nemá rád a i jeho vlastní poradci odcházeli zhrzení a psali pak ošklivé knihy. A tak se ptám... má Trump jinu možnost, než se podvolit? Má na své straně reálnou americkou moc? Trump ukázal, že má koule na to, rozkopávat zavedeným šíbrům jejich bábovičky. Ale má koule jit do něčeho, čemu ještě nikdo jiný nečelil?

Nepochybuji o tom, že Trump má v USA miliony příznivců. Ale... je schopen je mobilizovat? Je schopen se postavit do jejich čela a bojovat? Nebo se prostě skloní před volebním výsledkem? A i kdyby mobilizovat mohl, má reálně šanci něco proti deep state uhrát? Postaví se za něj další guvernéři, soudci, armádní generálové? Nebo jsou všichni skutečně mocní spíš na straně Bidena, protože stařík nebude dělat potíže? 

Na můj vkus příliš mnoho otázek, než aby z toho vedla jednoduchá odpověď. 

Já osobně bych řekl, že se ukáží meze prezidentké moci v USA. Že Trump bude volky nevolky hladce odstaven a ještě s tím sám rád bude muset souhlasit. Myslím, že většina Pentagonu bude spíš na straně Bidena. A lidé v ulicích... ti znamenají mnohem méně než to vypadá. Navíc Biden má také své příznivce v ulicích. A není jich málo. 

Svým způsobem je to ale jedno. Ať se prezidentem stane kdokoliv, začne svoje období s tím, že došlo k volebnímu podvodu. Tohle našeho světového hegemona rozhodně neposílí a ani se lidi nemusejí postřílet v ulicích. Korespondenční hlasy... až bude chtít Putin nebo kdokoliv jiný rozložit naší republiku, stačí aby tohle proloboval i u nás. Pak už nikdo nebude věřit, že volby byly regulérní i kdyby byly. Alexandr van der Belen by mohl povídat. 

V této chvíli je jistá jedna věc... USA už nemá jeden cíl. Má minimálně dva a ty jdou proti sobě. Po tom, jak šili do Trumpa kvůli Rusku už americkému volebnímu systému nikdo neodpáře, že je možné v  něm podvádět. Zasadili vítr a teď sklízejí bouři. Teď uvidíme v přímém přenosu, jak daleko všichni zajdou. 

Ale i kdyby se Biden tím prezidentem fakt stal a všichni to nějak uznali... myslíte, že zvládne něco víc než Trump? Ústup ameriky z prvního místa začal dávno před ním a bude pokračovat ještě dlouho po něm. Biden bude jen ten další, kdo bude svému národu vysvětlovat, že je zase menší. 

Ale teď si dovedu představit, že ten ústup z předních pozic vezmou zkratkou přes jižní ameriku. Vlastně je to takové pěkné. Budou mít prezidenty dva. Jako Venezuela či  Bělorusko. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (83 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

A krátký půlnoční vzkaz Alici, píšu ho sem, neboť nic není staršího než včerejší Vidlákovy noviny.
Meritum věci:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/1935076#comment-1935076
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/1934910#comment-1934910
Alice, jestliže jsem účelově objevil až teď body 4-7, jistě to můžete doložit nějakými odkazy na mé starší příspěvky.

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

" americkému volebnímu systému nikdo neodpáře, že je možné v něm podvádět" - jaký volební podvod byl prokázán? Je pěkně rozumět šití, ale co kdyby jste doložil, co píšete?

"Mezitím se ukázaly zajímavé věci... například že se sčítají hlasy, Bidenovi jich naskočí sto tisíc, ale Trumpovi ani jeden přátelé." A kde se toto stalo? Prosil bych doložit údaji z příslušného statistického úřadu a nikoliv z internetových malůvek, které nezachytí přesné aktualizace při sčítání v okrscích, kde má jeden z kandidátů velkou převahu.

Slzavému údolí přeji sladké sny :-)

Průměrný počet slepic: 1.3 (41 hlas)

In reply to by pollacs (neověřeno)

Trvalý odkaz

Slzavému údolí přejete sladké sny, no dobrá a co tedy říkáte tomuto. Nutno přečíst a podívat se pak na odkaz, který je součástí článku. Ten graf který je v odkaze jasně ukazuje zajímavý fakt o kterém dnes napsal Vidlák a je to zajímavost v podobě vývoje křivky započítaných hlasů ve dvou státech. Ten strmý nárust hlasů pro Bideta. Jestli vám to příjde normálka, tak se vraťte zpátky na lůžko, je nejvyšší čas.
http://www.novarepublika.cz/2020/11/ukradene-volby.html#more

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

- dejte mi prosim odkaz na udaje z prislusneho statistickeho uradu (nebo jeho ekvivalentu), ktery zverejnuje oficialni data z jednotlivych okrsku. Internetove maluvky si dejte omalovanek, me zajimaji jen oficialni vysledky - jen tyto rozhoduji

Průměrný počet slepic: 1.2 (35 hlasů)

jsou zřetelné na všech dostupných serverech. Servery přebírají data ze statistického úřadu, který má sčítání hlasů na starosti.

Například zde:
https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-pre…
1. Klikni na "Wisconsin"
2. Klikni na "Full Wisconsin results"
3. Klikni na "See full race results"
4. Viz graf "Tracking the vote count" (bohužel není k dispozici zvětšení, ale zub je vidět jasně - přivezli Bidena :)
5. Analogicky Michigan

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

Něco takového jsem čekal - webový graf nebude natolik jemný, aby rozlišil desetinky - na konci se tedy tlustá červená a modrá čára překrývají, přičemž viditelná je jenom ta, která má o pár desetinek větší čislo.

Jen hlupák z toho může udělat závěr, že republikánské hlasy někam zmizely.

Ovšem rozhodující jsou - opakuji, opakuji - data ze příslušného úřadu: u nás je to statistický úřad, jeho americké analogie neznám a proto jsem se na ně ptal. Je tady tolik expertů na americké volby, že bych snad mohl dostat odpověď :-)

Průměrný počet slepic: 1.2 (20 hlasů)

In reply to by pollacs (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak jsi jeste cekal? Stale cekas a nic nepriochazi, neni to smutne? Co otevrit oci a divat se? Nestaci psat bez toho,a by jsi se dival, chapu, ze dneska se kazdy vymlouva na neshopnost soustredit se, ale fakt, kdyz se na to nepodivas a zacnes popisovat jenom podle politickeho skoleni, tak ukazujes blbost politruka ne rozum cloveka ;)
Fakt, kdyz budes psat jak politruk, tak vysledkem bude, ze budes vzdy za hlupaka ;) Komunisti to zjistili mezi lety 48-89, a ted to jako nova generace zase poznavas ;) Holt, na vlastni kuzi poznavas ze neznalost tve vlastni historie, te vede k opakovani chyb ;)

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

poláci, anebo poláky, podle toho jestli ještě žijete, anebo jste už jen na mašince, co takhle ozdravný pobyt v Bohnicích?

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

pt. Targusi ... jakýpak polák, vždyť to je "jednonoha" scallop ... co se nám převrátil a sem zase vrátil ...

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

- dejte mi prosim odkaz na udaje z prislusneho statistickeho uradu (nebo jeho ekvivalentu), ktery zverejnuje oficialni data z jednotlivych okrsku. Internetove maluvky si dejte omalovanek, me zajimaji jen oficialni vysledky - jen tyto rozhoduji

Průměrný počet slepic: 1.4 (27 hlasů)

Elf ten tvrdej chleba má, musí makat i po půlnoci a ani se nevyspí. Neporušuje náhodou elfí zaměstnavatel zákoník práce co se týká délky pracovní doby a přestávky mezi dvěma po sobě následujícími směnami? Protože je zde elf ve dne v noci, má směny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V podstatě jste otrok, elfe!

Průměrný počet slepic: 4.5 (34 hlasů)

Copak si asi budou myslet miliony voličů Trumpa? Ti se spokojí s vysvětlením, že internetové malůvky nejsou přesné? Že Trump všude vedl, ale pak najednou se objevovaly další a další pytle obálek s hlasy, které byly výhradně pro Bidena? A až vystoupí představitel "příslušného statistického úřadu" podaří se mu uklidnit veřejnost, že se nic nestalo?  

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

tak tohle musel čekat ve státech, kde korespondenční hlasy sčítají jako poslední.

Jestli to není demokrat a nezajímají ho fakta, tak ani nerozlišuje mezi státy, které korespondenční hlasy sčítají hned po uzavření volebních místností (a tedy na konci sčítání nešli nahoru demokraté) a státy, kde je sčítají jako poslední.

Jestli je trouby volič konspirator, má od začátku jasno: je to planetární spiknutí Židů a elfů a Clintonová je pedofilka pojídající malé děti.

Koho nezajímají fakta, tomu zbývající konspirace. Ještě Vy sám jste tady myslím nedávno tvrdil, že trumpetě může prohřát covid a najednou se divíte voličům, kteří kvůli riziku infekce volí korespondenčně.

Většinový volič demokratů i republikánů kouká na Foxe nebo CNN a jejich odhady se moc neliší.

Průměrný počet slepic: 1.4 (29 hlasů)

nýbrž všechny udivuje jejich náhlý přírůstek pro bideta ve čtyři ráno.
Tedy v době, kdy všichni normální lidé chrápou.
Ale rozumím tomu, že tento podivný úkaz v podobě příjezdu poštovního vozu s ofrankovanými obálkami mimo jeho řádnou pracovní dobu je mimo váš duševní obzor.
Klofejte dál, máte-li to aspoň nějak, když už ne slušně placeno.

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

- od chvíle, kdy se začaly sčítat korepondeční hlasy (což někde bylo až po sečtení prezenčních hlasů), začaly narůstat hlasy demokratů, protože ti kvůli kovidu hlasovali více korespondečně. Podivný ůkaz nejste schopen prokázat - kdesi vylovený hrubý graf je Váš problém, já potřebuji oficiální výstupy z jednotlivých volebních okrsků nebo oblastí.

Průměrný počet slepic: 1.2 (15 hlasů)

Tak jiste, je normální statistický úkaz, že korespondecni hlasy jsou jenom demokraticke a priobivaji skokem, tedy spoctou najednou v 5 minutach, proste 100 tisíc obalek je normalni prepocist behem minut a je normalni ze vsechny jsou jenom pro jednoho kandidata :D

Chlape, kdyz to pises, ze to je normalni, fakt si myslis, ze nebudes za vetsiho vola nez si byl dosud :D Holt si to priznej spojene staty se oficialne staly rozvojovou zemi, belorusko hadr :D
Doted si clovek rikal "jeste tam je civilizace", tedy si rika, holt latiska amerika pokrocila na sever :D

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Sčítá se i strojově.

Před volbami jsem se vrátil na hnojník, jen abych si ověřil svůj odhad, že hodně vidláků nejsou demokraté - volbami se ohání jen když vyhraje ten jejich jediný správný kandidát. Ano, odhadoval jsem správně - vypadá to na úspěch zde neoblíbeného kandidáta, takže se vytahují všechny možné a nemožné faktory, které ovšem u amerických voleb byly vždy - je nevadily, když uspěl ten jediný správný Trump.

Děkuji za spolupráci.

Průměrný počet slepic: 1.6 (17 hlasů)

Ty tady za nic neděkuj, čůráku.

Průměrný počet slepic: 3.3 (13 hlasů)

No a ja napsal ze se nescita strojove? Prosim cituj me, kde jesem to napsal? Mam takovej pocit, ze rad podsouvas nekomu nejaky text, aby jsipak dokazoval, ze je lhar ;) Ale problem je, ze podobny diskusni faul u vas na skoleni nikdo nevidi, nedostatek vlatniho mysleni to nedovoli, jedete jenom naucene fraze :D

Takze znovu k tomu co jsem napsal, najednou dorazilo behem 5 minut od posty 150 tisíc hlasovacích lítků a vsechny zázrakem pro jednoho kandidáta :D Kruci, Biden si mel vsadit v kazde zzemi spportku, protoze takovy stesti je vetsi nezpad meteoru na hlavu :D

Spolupráci? Chlape, já mám to slovo spojeno, jenom když vidím dokumnet jak o nekom ukazují spoluprácio s bolšešvikama, chlape, takovej slovník, ty taky spolupracujes, ze mas to slovo rád? Zase potvrzení, že neznalost historie tvé země tě vede, zase, že spolupracujes se stejnou sešbrankou jako nastoupila po roce 48 i ten slovník máš stejný :D

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

ze Vy jste napsal, co tvrdite o me, ze ja jsem napsal?

:-)

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

Neodpovedels? Pokus odpovedet otazkou? Fakt?

Takze znovu,odpovis nebo jako male 8 lete dite se budes snazit zacit mluvit o jinych vecech? Jako, na stavbe to vidim jeste u nekoho, kdo ma jenom zakladku, ale Elfove sec chlubí přehledem a hlavne rozumem, takze cekam, odpoved jako od dospeleho, tak co zachovas se jako dospelí člověk a budeš mi citovat, kde jsem to rekl a dostanes omluvu nebo se omluvis za lzive podsunuti co jsem nerekl?

Tak bobane, co budes, male 8 lete rozmazlene dite nebo dospeli sebevedomi clovek?

P.S. Jak to rekl Einstein? Clovek dela chyby, ale jenom blbec nebo maly ddítě trvá na omylu ;) Tak co, jak se Pollacs zachovas ;)

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Úplně vidím toho řidiče FedExu s kamionem pošty, jak předává borci od sčítací komise zásilku: Tak tady je těch sto tisíc Bidenů, jak jste si objednali, Tuhle mi to jen podepište.

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

To nepis, proste mají stroje, které to dokážou ;) Scítájí přeci strojově, a ten stroj nakrmí za 5 minut najednou v kazdem obvode a ve stejnou chvilu to zadaji do systemu, proste dokonala koordinace, jakou zatim nedokazi ani roboti v automobilce, Tesla by mela najmout USA postu + scitace hlasu a vyhodit ty pomale roboty co to delali dosud :D

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

bude si pořád mlet svou - dejte mi přesný odkaz, dejte mi to a ono. Kdybyste mu to dali, tak začne s novým požadavkem a tak pořád dokola.
Poláku, dohledej si sám!

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

Smekám +5 kousků hrabavých

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Odkaz na sarkastické komentování = nadsázka a vtip? Aleno, fakt na vtip chcete důkaz ? Myslíš to vážně? Jestli jo, tak nevím co napsat, požadovat dokazování vtipu, to nechtěli ani komunisti ;)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Aleno, kdyz odpovis=zmacklas tlacitko na muj prispevek, pak urcite musim vedet, ze neodpovidas na muj prispevek?

Nebo jak mam pristupovat na odpoved na muj prispevek? Necham si poradit ;)

Zatím bez slepic

Mir ;)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

je to, že ve středu ráno vysčítali korespondenční lístky a naráz všechny byly pro Bidena, např. ve Philadelphii naskočilo Bidetovi naráz 25277 hlasů, žádný pro Čundráka. To je prostě statistický zázrak, že v těch mnoha pytlích s lístky byly jen a pouze ty Bidetové.
Inu země neomezených možností.

Jo a odkaz tady:
https://www.lifesitenews.com/news/another-enormousbatchof-23277-votes-i…

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

A kdo mi vysvětlí, že Bidenovi přibyly hlasy lidí od více než stoletých či zemřelých a nebyla to žádná troška 1,8 milionů hlasů. A již se začínají objevovat další zajímavosti.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

A kdo mi vysvětlí, že Bidenovi přibyly hlasy lidí od více než stoletých či zemřelých a nebyla to žádná troška 1,8 milionů hlasů. A již se začínají objevovat další zajímavosti.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

pro Pollacs: "When Ms. Bowen and her team sent the county’s unofficial vote counts to Michigan officials early Wednesday, they accidentally reported Mr. Biden’s tally as 153,710, when it should have been 15,371, she said. About 20 minutes later, she said a state elections official called her to ask if the number was a typo; Shiawassee County doesn’t even have that many residents. Ms. Bowen said she corrected the figure and the number was updated."

Neříkám, že zrovna zde šlo o podvod. Ale minimalne to ukazuje, že v americké veřejné správě panuje bordel a je to země třetího světa. Jak je možné, že se neoficiální výsledky vůbec dostanou na verejnost?

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Co kdyby komise udělala nějaké malé typo, všiml by si toho někdo? U nás v ČR každý člen komise musí podepsat protokol s konečnými výsledky. To si pak může zkontrolovat ne netu. Děje se tohle v USA?

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Ale hlavně v Česku panuje v komisi důvěra. Dělají se chyby, ale jen z přehlédnutí nebo špatné organizace práce.

V Americe, pokud tomu rozumím dobře, tak většinou státní zaměstnanci nebo na státu nějak ekonomicky závislí. Nízkopříjmoví lidé s malým povědomím. Často třeba černoši, ti často mají třeba i nižší IQ. Jistě, někdo tam na tyto zaměstnance dozírá, ale zdá se, že v komisích v USA jsou úplně jiné typy lidí než u nás.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

každá strana, která se v ČR účastní voleb si může do kterékoliv volební komise nadelegovat svého člena.
Takže pokud je třeba 20 volebních stran v nějakých volbách, v každé volební komisi může být až 20 + 1 členů
Z obecního-městského úřadu je proškolený zapisovatel/ka.
Každý člen volební komise podepisuje zápis, jinak ho místo pro předávání výsledků nepřijme.
Jsou tam také všelijaké kontrolní součty, což by 3/4 Američanů nejspíš nedokázalo spočítat.
Pokud by byla jakákoliv chyba i v těch kontrolních součtech, přebírací místo to také nepřevezme.
Volební komise bude sedět pod zámkem ve volební místnosti tak dlouho, dokud všichni nepodepíší zápis a všechna čísla souhlasí.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Každý volič prokáže svou totožnost, člen komise jej odfajfkuje, dostane obálku, a může volit.
Mají při korespondenčním hlasování nějaký kontrolní kód?
Nebo klonují?

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Josef (neověřeno)

Trvalý odkaz

když to naskočí Kalousekpartaji z korespondenčních
jak v emerice

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Abby stressed that these were unofficial results. And even if they weren't caught immediately, they would have been before they became official. That requires certification by two Republicans and two Democrats who check all poll books, ballot summaries and tabulator tapes.

Tohle alespoň tvrdí jistý Jack Nicas, "New York Times reporter. I cover Silicon Valley and more. WSJ, Boston Globe alum. Jumbotron regular. DMs open."

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Jak je to možné? Já Vám nevím, z pohledu země, kde se všechno rozkecá a oficiální covidová omezení se ministři dozvídají z Prymulova twitteru, mě to zrovna nešokuje.

Zkuste do USA sám vyrazit a projet ji od zapadákova v Montaně po sillicon valley. Najdete tam příklad na všechno.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

celou drůbežárnu a vy na mně s držkou, že prý fuj, už zas kury. A jako vždy - já chci něco lepšího, dražšího, luxusnějšího..., blablabla.
Nicméně jsem takový dobrák, že vám opět dobrovolně a hlavně zdarma poradím.

1/ zajděte do bufetu, kde vám šmakuje, a kupte si kuřecí grilované stehýnko.
2/ hladově se do něj zakousněte, hmm-kejte a mlaskejte.
3/ po spolknutí prvního sousta nakrčte zlehka čelo a brumlejte si:
Je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka,
je to kačka, fajna kačka, ... ... ... ...
... blablabla... ...
Po půlhodině opakování této zaklínací formule budete tak zpitomělá, že uvěříte tomu, co vaše mlsná a mastná huba bude neustále opakovat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak mohlo Bidenovi jen tak mýrnyx týrnyx naskočit ve Wisconsinu 118.000 hlasů bez adekvátního poskočení sečtených procent hlasů? Našel jsem jedno možné vysvětlení. Přijeli pošťáci s náklaďákem a sdělili sčítací komisi, že se na ten náklaďák zapomnělo a právě ho našli. Takže ani nemohl být percentuálně očekáván. Přitažené za vlasy? Dobrá, má někdo lepší vysvětlení?

Putin? Doník se mu po čtyři roky málo věnoval, spíš jen okopával kotníček. A tak Putinovi hackeři nehnuli před volbami prstem.

Trump? Do poslední chvíle bude bojkotovat volební výsledek a hledat právní kličky k jeho zpochybnění. Až bude definitivně rozhodnuto, že Biden, zahájí plynule Trump kontinuální čtyřletou kontaktní volební kampaň. Spanilé jízdy od města k městu, ovace davu, poznávání krás a všech koutů rodné země, to není špatná vyhlídka. S takovou kulisou se bude Bidenovi prezidentovi spávat nedobře.

Biden? V posledních dnech začínám mít pocit, že je to dobře maskovaný kyborg s živým skeletem a pozitronickým mozkem, napojeným na CML. Občas taky kiksne, zejména když se mluví o lidských záležitostech, jako je třeba mrtvý syn, ale jinak je to v porovnání s cukající se hlavou Hilary Clinton dost vylepšený model.

Harris? Úlohou Bidena bude obnovit vazby v bažinách a vrátit Ameriku do stavu před Trumpem. Pak bude nahrazen hlavní postavou Kamalou Harris a teprve se začnou dít věci. Ona je ta osoba s agendou, nezatížená nevhodnými tradicemi a nevyužitelnými životními zkušenostmi. Napojená na Matrix bude fungovat bezchybně, vstříc k virtuální re(tot)alitě. Prostě nový sekáč. Ten se nezakecá!

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

Žena, barevná, bezdětná, manžel Žid.
Extrémně levicově liberální s mimikry středové demokratky.
Těžko hledat "lepší kvalifikaci".

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to žena?Jeden nikdy neví...

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by Dita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Džamilla?

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)