Sílí nám démon, sílí!

Autor

V posledních měsících jsem v souvislosti s Ukrajinou vícekrát psal o vyvolávání démonů. Ne, všichni Ukrajinci nejsou nacionalisté, mám mezi nimi spoustu přátel, kteří fakt nefandí Putinovi a jsou na Rusy hodně nabroušení, že vpadli do jejich země. Znám spoustu Ukrajinců, kteří celou tuto válku nepoměřují hodnotami jejich odbojných hrdinů z doby Druhé světové války. Znám i u nás celou řadu lidí, kteří Ukrajincům pomáhají prostě proto, že Rusko vpadlo na ukrajinské území a ne naopak. Nehledají za tím další příčiny. Nepoměřují tuto válku prizmatem přibližování základen NATO k ruským hranicím. Rusko prostě vpadlo na Ukrajinu a nemá tam co dělat, tečka.

A musím říci, že i mezi těmito lidmi se začíná rozmáhat obava, že se tam na Ukrajině nějak moc rozmáhá fašistický duch. K Babímu Jaru se jde třídou Stěpana Bandery a za mostem navazuje ulice Romana Šuchevyče. V Plzni se dělají Bandera párty. Teď to teda přejmenovali, protože si toho Češi všimli. Ale žádný Ukrajinský uprchlík který tam chodil přispívat na válku proti Rusku se nad tím nepozastavil a nevyzýval naše úřady, aby s tím něco dělaly. Našim lidem Bandera párty vadila… ale Ukrajincům nevadila ani trochu. Palec nahoru plzeňskému primátorovi, který projevil vzácnou odvahu. Kdybych byl Plzeňák, měl bych koho volit.

Teď prolétla fejsbůkem fotka jedné moc pěkné ukrajinské SPZtky… určitě je to fotomontáž, Cemper to brzy odhalí.

Dávný démon prostě vystrkuje růžky. Když vyzýváte ducha, tak nejhorší chvíle není ta, když si zapálíte ty svíčky a odříkáváte kouzelnické formulky. Nejhorší chvíle je ta, když se to povede. Nejprve byly ohňové pochody, začaly první sochy, správně pojmenované ulice, pak přišel Pravý sektor, prapor Azov či Kraken… pak přišly na řadu první lidské oběti v Domě odborů a teď už tam na Ukrajině žere lidské maso ve velkém.

A teď si toho začínají všímat i ti, kteří nad tím dosud zavírali oči.

Ne u nás samozřejmě. Naše novinářská banda drží lajnu a s pravdou to nemá nic společného. Jindra Rajchl měl demonstraci, západní média psala o protivládní demonstraci, ale jen ti naši psali o demonstraci proruské. Prostě klasika. Ale jinde už to prosakuje. V poslední době je těch Bandera zpráv nějak moc.

Já jsem před tím varoval. Jak jednou toho démona vyvolají, tak už ho nedostanou zpátky. Jakmile ho nakrmí lidským masem a lidskou krví, tak už se ho nezbaví. On pak žije vlastním životem a velice rád se potměšile obrací proti těm, kteří ho vyvolali.

Dneska varuji znovu. Zase ten démon pokročil. Zase se dostal dál. Zase se nám Stěpan Bandera lépe etabloval. Banderův duch se dostal až ke Zdechovskému do ojroparlamentu.

Ne, nebudu rozebírat celou kauzu Matouše Bulíře. To je jeden z těch proukrajinských idealistů, který si celou válku odůvodnil nevyprovokovaným ruským vpádem a který si tam donedávna hrál na hrdinu. Měl poměrně sledovaný fejsbůkový profil a byl podobný brouk Pytlík jako já. Také se vyjadřoval úplně ke všemu… Narozdíl ode mě ale jel přímo do centra dění a udělal si obrázek na vlastní oči. Já jsem na takový idealismus málo cáklý. Kromě toho má Bulíř ještě další vlastnosti nevhodné do dnešní doby – nechává i druhým své názory.

No a teď dával z Ukrajiny videa, která příliš nenasvědčovala vítěznému narativu našich médií. Byl tak trnem v oku našeho lidoveckého europoslance Tomáše Zdechovského, až ho normálně napráskal ukrajinským orgánům a Bulíř dostal na budku za to, že lže. Abych řekl pravdu, nejvíc mě na tom překvapilo, že nedostal nakládačku už dávno. Že tuhá vojenská cenzura tyto videa nějak přehlídla a ony se dostaly až k nám. A dvojnásobně mě překvapilo, že ještě žije… I když… prý už o něm dva dny nikdo neslyšel.

Video, jak Bulíř dostává po hubě, už oblétlo internet, kdo chce, najde si ho během pěti minut. Nepřekvapí, že ho řežou jeho čeští spolubojovníci…

Ovšem úplně nejzajímavější je ten duch starého Bandery, který se projevil právě u soudruha europoslance. Měl velkou radost z toho, že se mu podařilo přispět k likvidaci nepohodlného názoru (a možná i člověka) Fakt velkou radost. Také toho byl plný internet. Byla to tak velká radost, že jsem měl před očima ty stromy ověšené mrtvými polskými dětmi, které tam naaranžovala UPA, jako cestu k budoucnosti. Měl jsem z toho naprosto stejný pocit.

Nezůstanu jen u Zdechovského (kdyby se u něj v kanceláři našel obrázek se Stěpanem, vůbec by mě to nepřekvapilo), ale i Pavel Novotný Řeporyjec se nám moc hezky vyjadřoval o Češích… a také mu to prošlo. Zdeněk Šarapatka se také ukázal jako kovaný demokrat a také žádný prokurátor nekoná. Prapory s Azovem také nejsou problém, Karpatská sič také není problém, nic není problém. Problém začíná tehdy, když na to někdo upozorní.

Vidíte, jak se nám démon rozmohl? Jak zesílil a co všechno už smí? Tohle má Zdechovský opravdu společné se Zelenským… pěkně spolu krmí démona a mají radost, že roste. Nemohu totiž uvěřit, že by právě Zdechovský měl tak malý rozhled a byl tak přízemní. Nemohu uvěřit, že si Banderu hýčká z neznalosti. Nemohu uvěřit, že chodí upírovi brousit zuby a netuší, co činí.

Začalo to dýkou pro Savčenkovou, pokračovalo to praporem Azov v europarlamentu (zdravím Štětinu), přišly Bandera párty, teď jsme u mlácení Bulíře, čemuž ojroposlanec rád a s chutí dopomohl. Už nejsme moc daleko od první české krve. Nejsme daleko od první české oběti démonu Banderovi. Už teď si démon užívá mlácení... až to přijde, česká krev mu bude chutnat také. Má tu už dost zastánců, kteří se nemohou dočkat, až se zahryzne do prvního českého masa.

Stačilo pár měsíců. Pár měsíců, kdy odpovědní nekonali a naopak to schvalovali. Upír se nám osmělí ještě víc. Mohl tady nosit prapory, mohl dělat Bandera párty, může mlátit Bulíře za jiný názor. Bude toho smět ještě mnohem víc.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (325 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Zdechovský si objednal vraždu bojovníka, tvrdí dezinformátoři. Prasárna, odmítl europoslanec
Téma: Ukrajina Viet Tran 17. března 2023 08:00

Průměrný počet slepic: 2.5 (15 hlasů)

Rajchl:

Přátelé, policie aktualizovala na svých stránkách informace k jejímu zásahu před Národním muzeem.
V nově přidaném odstavci uvedla, že "kdokoli se domnívá, že se setkal s nevhodným, případně protizákonným jednáním policisty nebo zaměstnance policie, má právo na tuto skutečnost upozornit a podat podnět k prověření u útvaru Policie ČR, proti jehož příslušníkovi směřuje."

Pokud se tedy domníváte, že jste se osobně či na videu setkali s nevhodným jednáním nějakého policisty, můžete na tuto skutečnost upozornit, či podat podnět k prověření.

Já osobně budu svůj podnět k prověření směřovat na Speciální pořádkovou jednotku v Praze a Krajskou pořádkovou jednotku v Praze a doplním jej o videomateriál prokazující evidentní exces a protiprávní zásah směřovaný na základě pokynu velitele zásahu vůči pokojně stojícím demonstrantům před budovou Národního muzea, zejména pak vůči anu Karlovi Kočímu, jenž byl několikrát tvrdě udeřen pěstí jedním z příslušníků zásahové jednotky, aniž by byl následně zajištěn či zadržen, a vůči doc. ing. Miroslavu Ševčíkovi, jenž byl bezdůvodně natlačen na zábradlí u schodů před budovou Národního muzea.

Pokud by se totiž prokázalo, že byl zásah vůči druhému jmenovanému neadekvátní, bez zákonného důvodu a bez porušení jakéhokoliv právního předpisu ze strany výše jmenovaného, pak by jej asi jen těžko mohl někdo vyzývat k rezignaci z postu děkana Národohospodářské fakulty VŠE. Proto připojím k žádosti o prošetření rovněž žádost o sdělení, jakého konkrétního přestupku či dokonce přečinu se docent Ševčík dopustil.

Na závěry tohoto vyšetřování jsem velmi zvědav.

Adresa pro podání je:
Policie ČR
KŘP hlavního města Prahy
Speciální pořádková jednotka
Kongresová 1666
140 00 Praha 4 - Nusle
Tak třeba se někdo z vás připojí. 🙂

---------------------------------------

Dotaz:
A doktore, nechcete k tomu přidat i podporu fašismu, kdy jsme porovnáním fotek zjistili, že jeden z těch protestujících "ukrajinců" na chodníku, co držel vlajku fašistického praporu "síč" je policista, který byl medializován už za Sobotky jako "muž v hnědé kožené bundě" při sabotování demonstrací Martina Konvičky?

Průměrný počet slepic: 4.5 (54 hlasů)

Nejlepší na tom dění u muzea bylo to, co jsem se dočetla v jednom článku (myslím, že zde), že lidi ukazovali a volali "sundejte ten hadr...", a "chceme českou vlajku"...
To jsem se hodně nasmála, když z toho ukazování naši čučkaři udělali hajlování. Akorát si nějak při tom prý nevšimli toho "nesprávného" úhlu paže a třepetání prsty... :-))))

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)

A s takovýmito psychoušskými Novotnými se u nás roztrhl pytel. Hanba vládě!!!

https://www.expres.cz/zpravy/matous-bulir-tomas-zdechovsky-ukrajina.A23…

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

Pište svoje základní potřeby, sečtou se s potřebami Alice, Anny krtečka, a dalších a při inaguraci našich potřeb si nigdo na psychopaty ani nevzpomene. Dokonce si myslím, že by se, cink cink, začali léčit sami.

Průměrný počet slepic: 2.5 (10 hlasů)

Všimněte si že retor na pódiu je vy skutečnosti jen na vlně SOCIOLOGA,který shrnuje to co všichni kteří na alternativě jsou jakoby dávno věděli a za to retorovi tleskají!?
Sociologové jsou podporování mocenskou třídou a jejich výsledky "pozorování"ji slouží k udržovani moci.Co lidé však nezpozorovali,je že tito "sociologové" NIKDY nesmí navrhnout davu pod tribunou,který vlastně tvori SV tj Společnost Voličů jakýkoli druh řešení.ve formě dejme tomu programu!To mají přísně zakázáno!
Nadšený dav nechápe že jen jmenovat problémy není řešení.
Ája tu na mě kazatelku SH tj Sociálních hodnot vytasila svoje primitivní ohlupeni když se zeptala co jsem JA pro SV udělala konkrétně ,když Babiš dál duchodcum trochu peněz a pan doktor Reichl svolal velký,ale přece jen male segmenty SV a hned si ty komunisty a další držel od téla.
Komu to není jasné že je to špatné ,ten si to teprve musí uvědomit a taky to musí spadnout zase jen do oblasti CHIMER a teplého vzduchu.
Nabízím změnou vadného režimu ,což je prý pro načisto levé leváky příliš mnoho práce a nechtějí dvě třetiny platu a penzí navíc.
To že jsou JIM kradeny nesmí ohlupena Ája,která tu reprezentuje GR TV ohlupenou žabu vařící se v kotli nikdy pochopit a tak mám JA jen jednu slepičí a hotovo!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

Je to marný, blboni prostě chtějí jen nadávat. Od potřeb je svede i ten nejblbější roztleskávač, kerej začne zase s názorama. To je peklo, nejde s tím hnout.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Ty marnej blboni, svolej lidi a udělej ten seznam potřeb, co s tím tady furt prudíš, je to na tobě ty hlavo jednobuněčná, už s tím lezeš každýmu na nervy a proto na tebe kašlou.
Muheheee

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

Anonyme, nehartuste tolik, Sasin, bude mít trauma.....

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kolik bereš důchod? Ty voe to je k posrání, co je tady za pakáž, co si dovoluje urážet bez smysluplných argumentů. Jen kecy, zblitky, ukradené názory z internetu, nejlépe od slouhů kapitalizmu feudálních pánů. To je k posrání. To skončí jedině až umřete hlady. vy obludy morálních postojů demosgrátické federace. Socík je už vyžranej, co se udělalo se zaprodalo nebo zahrabalo, nemáte žádnej důchod z té doby. Berete jen mordechujckou apanáž, držhubné.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Ovšem když domorodci chtějí nadále být olupování o dvě třetiny platu stejně se stále mají dobřé i z té žebracke třetiny co dostávají si rvou i peníze na tanky Tomaš zbytek dají na inflaci a brzy další odpustky té strany KDU ministra Zelneho údělu, tak je třeba dále podpořit maximálně vládu ASvS a HLAVNE ministra zeleniny KDU ČSL,který se chystá k jejich dalšímu rabování jejich kapes!
Co tak ,kdyby jsme my alternativa nečekaně přešli na stranu ASvSatanistú s cílem pomoci jim ty domorodce ještě více a rychleji vyždimat a skripnout ,ať se ta salámová metoda zničeni republiky urychlí a dozvíme se konečně to tajemství co má vláda použitím našich poslancu tzv ničemu za lubem!
Možná má v plánu udělat z Česka doutnající ruiny jako to mělo na začátku Německo a tak ty naše knedlíky vzbudit a bum pak se mohou v ruinách pohybovat třeba opravdoví muži a měnit svoje vajca za cigarety a bude klid!
Pak teprve totiž dostanou na příklad pokladní v Lidlu 14 eur na hodinu jako jim to tam zařídil jejich paànbuh!
No ni?.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

Nám patří naše zem. šmejdi co si najebali parchanty si myslí že nás přečíslují. A co oni dělají, co není přibitý, zabetonovaný, nebo bez dozoru šlohnou, privatizují , odkloní do svých kapes. S něma nebudu vyjednávat. Seru na pokladní a ostatní imbecily, co dělaj pro korporát. Klidně ať zdechnou tou bídou kapitalizmu gdyž bez teho nemůžou žít. A klidně o tem můžou, než se to stane, vykecávat svý imbecilní názory na fejsbůůku, nebo na Kydách. Umřete, a co zbyde. Humus. problémy.
Nerozumíš? Děláš si srandu? Potřeby, štítíš se jich, je ti to žinantní, nespolečenské nebo sprosté, ty voe, napiš svých 10 potřeb pod sebou ať jeno čem jednat.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Vypal ode mne ty naleštěná zlodějská bído. Ale ty nerozumíš českým potřebám, tak keep away from me.
https://www.youtube.com/watch?v=PjACk_dw1v8

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Celá republika vidí že sousedé,kteří válku prohráli a jsou dodnes okupování se rozhodli v té době,kdy se z ruin zpusobenych spojeneckým letectvem ještě kouřilo, instalovat tzv SOCiALNI stát a nikoli dravý dřevní kapitalismus,který prostřednictvím staropresidenta ODS byl vnucen naší republice! A VYLUPUJE JI!
Za tento manévr zla,nasazený tehdy bohaté republice nyní mají platit domorodci totálním vyrabováním ASvSatanisty,kde jejich buh Satan takové triky doporučuje a bude se dále s nimi radovat jak se to daří a ani doktor Reichl nedokáže rozpoznat proč rabování bude dále pokračovat a nemuze proto ani jmenovat konečný cíl NEOmarxisticke ideologie vlády zla,zřejmě ani neví co to za ideologie je!
Pan Sasin má samozřejmě na své úrovni vzdělání "přání ",ale nechápe,že se musí,dostat ze smrtelného sevření režimu dřevního kapitalismu!/
Totež na své úrovni nechápe ani pan doktor Reichl,ignoruje proto Program Národních Zajmu PNZ a domnívá se,že muže PIVOTOVAT jako individualista možná dokonce bez SV tj Společnosti Voličů a tutéž chybu dělají ostatní politické formace a pana Babiše to rozmaširovani na prašek,nechtěl se mezi námi objevit a vystavil si SAM!!
Proto občane zastupování takovými formacemi nemohou nikdy zvítězit a démon Satanismu bude sílit!
Ten démon si však stanovil jednu podmínku, Občane nesmí poznat. JAK a proč to vyznavači vládního satanismu dělají co je jejich cil.V tomto případě se totiž obrátí proti svým "věřícími"a udělá z nich sračku,
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Ty, co si nakradli nejvíc blboni obdivují, je to marný. Dělají z nich prezidenty, premiéry, podnikatele a ták. Uznávají kapitalizmus jako nejdřevnější libodemo. Ostatní smazáno

Blboni se choděj rádi dívat do obchodů, sou plný, páč si nemůžou koupit co potřebují, jen to, na co mají.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Ale co z toho máme,když naši fujeři jsou prázdni neboli DUTI jak peň a dají se jen oslavovat potleskem za svoje kecy, místo,aby dali tah na branku ve svých akčních programech začínajících programem Národních zájmu a potreb!
Zlo tuší osamělé jen naš pan Šefvidlak a správnými nadpisy vede vlastence bohužel jen prý do pekla!
Dyť naše slabé volání po nápravě nikdo stejně nesmí slyšet neboť pozice hlásné trouby obsadil GŘ veřejnoprávní televize,který je hlavním ohlupovatelem se zuboženych bidniku,kdy se s nami ten zmetek nechce dělit o svúj luup našich koncesionářských poplatku,dá se námi vydržovat našimi miliony a naší tzv "zastupci" nemají v programech ani tak jednoduchou věc jako je odstranění jeho monopolu,rozdělení jeho lupu fifty fifty a my si už dovedeme vytvořit svou internetovou televizi typu ABY BYLO JASNO která je už jak víme funkční,ale stále jen v plenkách!Za to by zasluhovala jeho funkce dávno,zrušit! Co by mu to udělalo,kdyby přestal být zločincem a dával na sklo dnem i nocí skvělý program SV kde je sám členem a ta neexistující formace prý má dosahovat 8 275 752 členu !
To by byla aspoň prča a ne poslouchat kydy tlupy ASvSatanistu,kteří zatnuti do žlabu nechtějírealizovat NOVě VOLBY,aby se do Ústavy dostal stát,který nebude krást dvě třetiny přijmú a vylupovat všemi silami satanismu zbytek!
No ni bo co?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Europoslanec KDU-ČSL

Zdechovský podpořil páchání násilí na českém dobrovolníkovi z Ukrajiny
Autor: Lukáš Lhoťan | Publikováno: 16.3.2023 | Rubrika: Evropa
kdu
Toto téma není vůbec o islamizaci, ale je to ukázka toho, co se kolem nás děje a jak se chovají politici stran tvořících současnou vládu Petra Fialy. Uvádíme zde příklad europoslance za KDU-ČSL Zdechovského, který na sociální síti Twitter symboly oslavuje a podporuje násilí spáchané skupinkou českých dobrovolníku na jiném českém dobrovolníkovi, který si dovolil kritizovat Západ a Zdechovského, byl poté na ukrajinské frontě dohledán jinými dobrovolníky (nejspíše na podnět Zdechovského) a zmlácen a nejspíše i mučením donucen k doznání.

Zdechovsky oslavuje a podporuje násilí na Bulířovi
Bylo by dobré vědět, jak se k podpoře násilí ze strany Zdechovského staví vedení KDU-ČSL a členové té strany?
V každé slušné, a hlavně křesťanské, společnosti by Zdechovský okamžitě měl rezignovat ze své politické funkce europoslance!!

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Stále hledají nová dna!
A že se jim daří!

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já myslím, že většího dna už snad ani nemůže být.
U těchto individuí u moci už mě nepřekvapuje vůbec nic.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oni ti "vyvolení" ho nějak pořád dokážou posouvat...
No snad je ta propast časem "pohltí"

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oni totiž už to dno prorazili.
Morálka veškerá žádná, to je zřejmě novodobý "český" absolutismus.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

nevíme, kde bude to nejhlubší dno, na které jako společnost narazíme. Kdo z těch, co si dělí moc (což samozřejmě nejsou naši provinční maňásci kompenzující si svojí lokajskou podřízenost autokratickým ovládáním svého malého pískoviště) má vůbec představu, co bude dál? Jsme pomalu vařené žáby, nenápadně se přizpůsobujeme tomu, co bychom předtím v představách nepřipustili ani náhodou. Pamatujete? Když Rusové byli u Kyjeva, posílaly se helmy, vesty... Tanky byly nepředstavitelně za hranou. Dnes jsou nachystané stihačky a staré MIGy se Zelenskému nezdají být dost, požaduje F16. Hned. Vydaním mezinárodního zatykače na Putina přiléváme olej do plamenů nenávisti. Rusů vůči Západu a naopak. Zákon akce a reakce. Podléháme cílenému psychologickému účinku represí. S tím se počítá. Podle prastarého hesla: Ať nenávidí, jen když se bojí. Zdechovský se bude naoko od zmlácení Bulíře distancovat kvůli veřejnému mínění, ve skutečnosti se ale dosáhlo cíle - veřejné exemplární potrestání provinilce šířícího nevhodné myšlenky. Pro výstrahu, pro vyvolání strachu... co myslíte, proč se to drastické video natáčelo a zveřejnilo? Ano, i pro odstrašení. Nakonec historie naší civilizace je plná "mravoučných" poprav. Vidlák má dnes velikou pravdu. Pravdu obvykle symbolizuje světlo, tato však je temná, jako hlubina, do níž padáme.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

Speciálními metodami ohlupovsni veřejnosti se dosahuje,že není možné odhalit skutečně cíle tlupy Asociální vlády Satanistu a tak sami účastníci zdejší diskuse jsou hnáni samopohybem proti zdi a na rozvalu republiky bud chté nebo nechté se svou zabejčenosti očividně učastni!
Opakují tady proto marně,že ani jedna politická formace nedokáže NIKDY PIVOTOVAT a dochází k rozbíjení celé SV,kdy demonstrace vybraných segmentu Společnosti Voličů ma vést k nápravě,ale nepovede!
TO JE TOTIŽ VYLOŽENA CHIMERA,že demonstraci se dosahne nápravy a SV je tím stále dokola rozbíjena Policejním státem doslova i dobíjena.pričemž tu vidíme značne primitivní komenty typu AJA,která ve skutečnosti celé SV škodi a stojí v cestě ostatním,kteří jsou tak ohlupeni,že se ocitají v zajetí metody CHUCPE a.kazdy den jsou přední místa místa k diskuzi zabarikádovany a směr diskuse kanalizovan nadále zaměrné špatnym směrem,(kecy) namísto,aby voliči pochopili,že beze změny režimu jsou naprosto a už brzy jen uvařené žabičky!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Také si bohužel nemyslím, že nám to "dno" už ukázali...
Ty "červené linie" se dál stále posunují. Vždycky tak, abychom řekli, tak dobře, ještě tohle necháme být, ale víc už opravdu ne. A pak se i třeba trochu postavíme a zase to vše skousneme...
Vždyť co už se vše za ten čas stalo!
Pominu-li teď neuvěřitelnou legislativní nouzi a vysvětlení "hospodářskou škodou", kterou má být valorizace a tady na všechny strany tečou peníze v mnohonásobné výši, tak už jen to jak začali vypnutím webů...
A my nic...
Ten opravdový princip ohřívané žáby...postupně, ale další a další posuny, přitvrzování.
To co by nám před pár lety přišlo nemyslitelné, tak tomu se postupně hezky podvolujeme a přizpůsobujeme.
Jen váš příklad s dodáváním na Ukrajinu hovoří za vše. Teď už stíhačky...
Ta naše propast asi zdaleka zatím nemá dno. Zvlášť, když to trpíme...
A ještě k Bulířovi... Ač jsem se o něj předtím, přiznám, nijak zvlášť nezajímala, tak od noci myslím na to, kde je, co s ním je a obávám se o něj...
Ten člověk ho vystavil hroznému riziku...
Ve válce mlčí múzy a nejen ty...naivita se nemusí vyplatit...
Pokud někdo má info...?

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Soňa Peková: O DEMONSTRACÍCH, spiritualitě a PÁDU SYSTÉMU.

https://www.youtube.com/watch?v=VQQvGBFUpUM

RAJCHL:
Nenacházím slova, kterými bych dokázal vyjádřit to, jak nesmírně si vážím slov, které mi v rozhovoru s Tomáš Lukavec věnovala Soňa Peková.
Podpora od kohokoliv v době, kdy dřete 20 hodin denně, a každý druhý se snaží se na vás svézt a zadarmo si zvýšit sledovanost, vždy potěší.
Ale když jsou pronesena naprosto jedinečnou dámou a úžasně charakterní bytostí, ke které chováte tu nejvyšší možnou úctu, tak vás to prostě naprosto dostane.
Moc Ti děkuju, Soničko. Z celého srdce. Tvá podpora pro mě znamená neskutečně moc.

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)

Nestává se často, že by v knihách, které teď vycházejí, citovali nějakého Čecha, ale existuje výjimka, tou je Soňa Peková. Ve dvou knihách které, v posledních letech vyšly na Západě o Covidu, uznávají, že právě Soňa byla mezi prvními, ne-li první, která zjistila na základě analýzy, že Covid byl vytvořen uměle - genovou manipulací. To, že to není člověk, který by žil pouze svojí vědou, dokazuje tento rozhovor. Určitě si jej poslechněte. Stojí za to, se nad jejími slovy zamyslet!!!

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

Rádo se stalo. Je to delší (poslechne si možná málokdo), ale moderátor ji nechává mluvit bez přerušování. I já to poslechla "bez dechu".
Já si ji z té doby pamatuju, mluvila mi tenkrát z duše s tím covidem, protože jsem o tom byla úplně stejně přesvědčená,
ač ne molekulární genetik jako ona.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Odpoledne chodím venčit našeho pejska, taková hodinová procházka, on si očuchá co potřebuje a já si přehrávám a přebírám si to, co mě během dne potkalo. Dnes to byl především ten rozhovor se Soňou Pekovou, u té první částí, tam nebyl žádný rozpor, s tím plně souhlasím. U té druhé části zabývající se intuicí, mystičnem a vírou, tam toho bylo k přežvykování dost. S intuicí problém nemám, s tou mám zkušenosti i u mě poměrně slušně funguje. Je to citové nasměrování při řešení racionálních úkolů, to není nic, co by bylo nějak v rozporu s mým ateismem. Tak jsem zkoumal, zda já jako ateista mohu mít stejný pohled na svět jako hluboce věřící Soňa. Jak jsem to přežvykoval, tak se mi tam připletl i takový ten notoricky omílaný a na první pohled nabubřelý citát od Kanta: údiv "nad hvězdným nebem nade mnou a mravním zákonem ve mně". Nemám rád patetická slova, ale musel jsem mu dát za pravdu.
Když to vezmu od konce, od toho hvězdného nebe, tak je to pokora, prostě velká pokora k tomu, co nás převyšuje ať je to příroda nebo třeba bůh. Prostě člověk si musí klást k sobě přiměřené cíle a nakonec si uvědomí, že ta cesta k tomu cíli byla pro něho důležitější než to vlastní naplnění toho cíle. Tak proč si tu cestu kazit, něčím za co by se pak musel vnitřně stydět. Jenom psychopati si chtějí podřídit celý svět.
No a ten vnitřní zákon, to postupné budování své vnitřní integrity, nějaké harmonie v sobě, aby tam nebyly trhliny rozporů, aby když to člověk potřebuje se mohl o to mohl opřít. Aby se to při zátěži nezhroutilo jako domeček z karet. A je jenom naprostou soukromou otázkou z čeho si člověk to své vnitřní já buduje. Určitě i víra je velmi dobrý materiál, který zajistí soudržnost té konstrukce. Tak proč ne. Jako ateista s tím nemám vůbec žádný problém! Jen používám jiný tmel, ale to není vůbec podstatné.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

:-), to bylo dobré přirovnání...
Právě proto je člověk ochoten i někdy přehodnotit nějaký ten svůj názor..., jenom si to v sobě musí sám přežvejkat (a nenechávat si to předžvejkávat jinými :-)) jako ta kráva, což mě taky pobavilo - ale je to tak.
Tady je ten rozdíl v lidech. Někteří nejsou schopni ani ochotni se alespoň soustředit, vyslechnout a zamyslet nad třeba touto filosofií Pekové, slyšet něco nového a udělat si názor na věci, o kterých můžu něco tušit, ale nevím, takže by mě nenapadlo o nich takto zapřemýšlet.
Já mám například ráda dokumenty o vesmíru, ale třeba přítele nekonečno děsí.
Jsem ochotná přijímat různé názory a popřemýšlet o nich, hlavně ale nesmí být hloupé, nekritické a primitivní..., což se právě kolem nás dennodenně děje.
Jinak - taky jsem ateista, ale jak už jsem jednou psala - kdo ví, co to s člověkem udělá, když cítí, že má odejít z tohoto světa a zbývá mu už jen pár chvil.
Gott měl taky svou vlastní filosofii a víru, která se lišila od té klasické... Ke konci života pak ale chtěl, aby mu jeden doktor četl některé části z Bible.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Nepustili k ní naše lidí přesto že to byl její telefon a když jsme řekli,že to stojí v časopise Náture doslova přesně vypáleno,bylo našemu doktorovi řečeno že to doktorka prý nepotřebuje a "NEZKOMA"ačkoli po takové informací pásl celý svět,neboť virus C19 nikdy v přírodě neexistoval!Kdykoli to mužeme dát tady znova na školo kteří vědci a asi 6 institutu ho umělé vyrobilo,kdo to financoval a jak ta aktivita zabíjení
byla řízena,Takže tak!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

Já jsem zase viděl video, kde někdo poškodil projíždějící automobil, napadl řidiče za povzbuzování: "Dej mu! Dej mu, hajzlovi! Putina! Putina na vás!" Milí lidičkové...

Průměrný počet slepic: 3.4 (15 hlasů)

Fakt? No to je drzost, já jsem zrovna dopsal článek, https://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/stanou-se-schody-k-narodnimu-…
Když se Havloidé chodí každý rok klanět místu, kde se před 33 lety položil na studenou zem agent Zivčák, tak my budeme mít svoje kultovní místo schody do Národního muzea.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Byl to fakt on? Podle obličeje je to zatím takové - že by mohl i nemusel. Ale jestli jo, tak je to nářez...

Zatím bez slepic

Aniž by naše inteligence objevila PROČ tak zcela záměrně čini?
Cíl tohoto rabování režimu dřevního kapitalismu vychazejiciho,z gangsterismus a dezinformací není nikomu z inteligence znám,ani tak chytrému politikovi,začatečnikovi,jako je doktor Reichl se ho nepodařilo odhalit a omezil se jen na sociologii,kde řešení žadne nesmí být tvořeno!
Sjednoceni je možné,ale vidíme,že se nám to tady všechno v těch politických formacích drolí a jen SV má skvělý program,který si mohou dát do svých bobkových listú všechny politické formace,jinak si bude muset dát SV tj Společnost Voličů inzerát,že hledá skutečná zastoupení a ne chaos bídu,inflaci hyperinflaci a následně i VALKU!
O tom by měly být lidové komenty zdejších elitních lidových komentatorů!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Moc mi není jasné, jak se vám povedlo spojit nakládačku Bulířovi s Banderou. Já to video viděl a nic o Banderovi tam nebylo. Prostě ho nějakej machýrek pocuchal, protože usoudil, že lže. A neschvaluju to, měli mu spíš vysvětlit co jim vadí.

Průměrný počet slepic: 3 (21 hlas)

nebo je to důsledek methanolu,,,?

Průměrný počet slepic: 3.4 (23 hlasů)

A nenapadlo vas, ze ho pocuchal třebas proto, ze mluvil pravdu?

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

In reply to by Jura Sedlar (neověřeno)

Trvalý odkaz

Viděl jsem video pana Bulíře a slyšel jsem nahrávku jeho konfrontace s tím násilníkem a že by mu vyčítal pravdu mě z toho fakt nenapadlo. Ale napadl mě pravý opak, že mu vyčítá to, že lže o pomoci od nás na Ukrajinu.
Pan Bulíř byl prý na Ukrajině dvakrát a jednou si vystřelil ze zbraně. Na základě toho tvrdí, že naše pomoc UA je zbytečná, protože žádná technika ze západu na frontě není. Přitom to není pravda. Západní technika je nasazená třeba u Bachmutu. Pan Bulíř to asi neví, protože tam nebyl, nemohl objet celou frontu a skouknout veškerou techniku co se kde používá. Ale šíří videa, kde na základě těchto svých velmi omezených zjištění dělá obecné závěry a zpochybňuje naši pomoc. A já bych řekl, že tohle mu bylo vyčteno a za tohle byl odeslán domů.
Neschvaluju žádné násilí, ani to co bylo předvedeno na videu ohledně pana Bulíře.
Už je to pochopitelnější pane Sedlar? Kdyby ne, tak ještě dovysvětlím. Klidně se ptejte.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

jsou? Pan Bulíř tam nebyl - a vy píšete přímo od Bachmutu? ** Není tajemstvím, že zahraniční žoldáci a ua ostřílení bojovníci byli v Bachmutu částečně pozabíjeni, zbytek byl z Bachmutu stažen - je to gró ua armády a nechtěli je nechat pozabíjet. A tito umí s tou západní technikou zacházet. Nyní se do Bachmutu posílají mobici, kteří neumí ani hodit granát - jak by asi obsluhovali tu západní techniku?

Průměrný počet slepic: 3.3 (10 hlasů)

A ti mobici tak dlouho odolávají Vágnerovcům? To jsou tak dobří nebo Rusi tak zoufalí?

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

In reply to by Luky (neověřeno)

Trvalý odkaz

proto se pořádají ty hony na další a další mobiky

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

Přečtěte si třeba tohle: https://www.voxpot.cz/rez-u-bachmutu-rusove-muzou-na-kazdeho-z-nas-vyst…
Píše se tam o poškozeném tanku T72, který byl dodaný z česka. Západní technikou nemyslím jen zbraně na západě vyrobené, ale taky zbraně sovětského původu dodávané ze západu, třeba i od nás.
Bulíř prostě nemohl být všude a vidět všecko. Tenhle od nás dodaný a u Bachmutu poškozený tank asi taky neviděl. Ale to mu nedává právo tvrdit, že tam žádná technika od nás není. Reportéři voxpotu tam zdá se byli a tu techniku viděli.

Průměrný počet slepic: 3.5 (10 hlasů)

Bulíř je bývalý volič SPD (tvrdí to na svých stránkách), který byl odsouzen za výtržnictví v památníku v Letech. Původní právní kvalifikace jeho skutku bylo schvalování genocidy https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3409104-podminky-za-protiromske-ce… . Už vidím, jak český nacek jede podporovat obranu Ukrajinců proti rusum. Ten tam jel škodit hned od začátku.

Průměrný počet slepic: 2.3 (7 hlasů)

Ptám se tady zase, mám totiž pochybnosti, že dotyčný co "mu vyčítá to, že lže o pomoci od nás" "mohl objet celou frontu a skouknout veškerou techniku co se kde používá. Ale šíří videa, kde na základě těchto svých velmi omezených zjištění dělá obecné závěry a" NE"zpochybňuje naši pomoc" ? Zkráceně, Bulíř nemohl, bijec mohl a viděl?
"Pan Bulíř byl prý.." a dotyčný nakladatel byl prý taky... Samé otázky, žáno.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Beneš poslal na smrt desítky a stovky tisíc Němců při divokém odsunu, takto divoký odsun se nedělal ani ve Francii a jinde. Jen u nás a možná v Polsku. A bylo už po válce. Byly tam i ženy a děti.

Bandera naopak seděl v koncentráku skoro celou válku, i za té Volyně.

Beneš rozkazoval z centra, Bandera byl v koncentráku a neměl možnost ovlivnit nějaké tlupy na Ukrajině.

Beneš mohl ovlivnit, co nakázal. Spojenci nikde nepsali, že máme při odsunu zabíjet ženy a malé děti a civilisty.

Váš Okurek

Průměrný počet slepic: 2.4 (31 hlas)

Benešem přijatý odsun většina přežila a ukončoval Němci začátku válku, ale ten předchozí dělající místo pro Němce měl za cíl vyhlazení Čechů..

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

In reply to by paja66 (neověřeno)

Trvalý odkaz

To jsme měli být stejní jako nacisté? Nebo používat jejich metódy? :(

Pokud vím, ani nacisté nás reálně neodsunuli po milionech, my je ano.

Průměrný počet slepic: 1.9 (22 hlasů)

A co se chystali? Kdo ví...
Kdo ví, co by se stalo, kdyby vyhráli válku, víte prd, jen coby kdyby

Průměrný počet slepic: 3.6 (18 hlasů)