Abych pořád jen nestrašil...

Autor
Štítky

Před několika dny prosákla na veřejnost informace, že náš největší bojovník proti dezinformacím, Vítek Rakušan, přímo programově dezinformace vyráběl. Na svých debatách „bez cenzury“ měl najaté ochotníky, kteří ho tam chválili a milovali. Vrcholem byl prozřevší dezolát, který podle svých slov přišel PreVítkovi vynadat, ale nakonec si to rozmyslel, když ho slyšel mluvit a nakonec si s ním chtěl podat ruku. Byla to prostě domluvená habaďůra a je dost pravděpodobné, že STAN stálo docela dost peněz, aby na těch debatách zazněla nějaká chvála a udělaly se kvalitní fotky pro Vítkovu kampaň.

Stejně tak chci připomenout, že Saša Promopro Vondra mával při debatě na Primě papírem v azbuce, který údajně sám neuměl přečíst, nevěděl, co je na něm napsané, ale jasně věděl, že je to důkaz kolaborace Zdeňka Jandejska s Ruskem. Bylo tak trapné, blbé a okaté, že mu to nesežrala ani Terezie Tománková. Vondra měl tři měsíce do voleb, kde byl oslaben už tím, že jde v jednom týmu spolu s Niedermayerem z TOPky a Zdechovským z KDU, ale přesto ze sebe udělal debila touto ukázkovou dezinformací. A ještě si za to vysloužil trestní oznámení, což mu do voleb také ohromně prospěje.

Šéf BIS, Koudelka, se zase nafotil jak do Kosmopolitanu (to takhle šéfové tajných služeb dělají) a poreferoval, jak rozkryl ruskou vlivovou síť, která ničila evropskou demokracii tím, že publikovala mizernější články s menším dosahem než já. Prý ještě rozdávali peníze a měli na to dva miliony korun, aby tím upláceli (koho jiného, než poslance německé AfD), přičemž normální příjem každého tohoto poslance je pravděpodobně vyšší než celá částka, kterou měli tito velmi nebezpeční ruští agenti k dispozici.

Já nevím, čemu se mám smát dřív. Jestli tomu, že je pro Putina tak levné, uplácet europapaláše, kteří za vyslovené drobné zrazují evropské hodnoty a nebo jestli jsme už tak daleko, že k tomu Putin peníze vlastně vůbec nepotřebuje a nepotřebuje ani Voice of Europe, protože chytřejším Evropanům už dávno došlo, že pravda a láska je v řiti.

Macron šel na kobereček k Američanům a ti mu vysvětlili, že by si svoje napoleonské choutky měl víc kočírovat. Ano, je pochopitelné, že Eman potřebuje nějaký politický úspěch před volbami, protože jinak ho Francouzi nebudou mít úplně důvod volit, ale vojenské dobrodružství na Ukrajině není úplně dobrý nápad. Lepší bude, když svým francouzský muslimům vysvětlí, jak je důležitá genderová diverzita a rozmanitost. Prostě francouzští imámové by o gayích neměli říkat, že jsou to buzeranti a slibovat svým posluchačům, že je už brzy budou shazovat z Eifelovky.

Proč to všechno píšu…

Jestli nás něco v minutě dvanácté zachrání, bude to tohle. Zbabělost a neschopnost těchto liberálních elit. Jejich ubohost, tupost, absence rozhledu i strach z následků. Oni se totiž chytají stébel. Jakýchkoliv. Už se neřídí nějakou logikou nebo chladným pragmatismem. Už je to jen panika. Starý svět končí, ale oni už nejsou u kormidla vývoje. To si jaksi převzalo Rusko, které není izolované, není ekonomicky na dně, není před kolapsem a Putin vyhrál už jen tím, že si troufnul na celé NATO.

Neříkejte mi, že by si někdo příčetný vzal na kandidátku Danuši Nerudovou. obzvlášť po tom, co předvedla v prezidentské volbě…

Pokud nás něco zachrání, tak to, že všichni ti Fialové, Rakušanové, Leyenové a Timmermansové ve skutečnosti nemají žádnou hrdost ani čest, pro kterou by přemohli svoji zbabělost. Ano, rádi by nám zakroutili krkem, rádi by nás všechny zablokovali, zcenzurovali a pozavírali… ale ono je to zakázané. Už tu není žádný Havel, který alespoň řekl, že se dá i humanitárně bombardovat a byl ochoten se podepsat pod dopis Bushovi, aby se do Iráku pořádně pustil. Už tu není Zeman, který řekl, že teroristům se neustupuje… Už tu nejsou lidi, kteří by měli nějakou osobní kredibilitu, kterou by dali pro pravdu a lásku. Už je tu jen Eva Decroix…

Naši poskoci by rádi skákali tak vysoko, jak jim řeknou, ale oni na to prostě nemají. Ani lidsky ani manažersky. Nejsou schopni udělat z BIS skutečnou rozvědku. Nejsou schopni z České republiky udělat zbrojovku NATO. Dokonce nejsou schopni z České republiky udělat ani silnici pro americká vojska. Zkuste přejet z Prahy do Brna uvidíte. Jsou schopni jen fejkových fotek na debatách bez cenzury a vypouštět ubohé dezinformace v přímém přenosu. Už jsou schopni jen vymýšlet různé Pandora papers, které ale už netáhnou, protože opakovaný vtip přestává být vtipem.

Kdyby teď vládnul Andrej, bylo by to dost možná nebezpečnější. On by totiž přesně tohle uměl. Udělat z naší země zbrojovku NATO, udělat z naší země silnici pro tažení na východ a být skutečně platným členem v kolektivní obraně NATO. Možná by se víc mluvilo o míru, ale v zákulisí by se podstatně víc udělalo pro válku. Teď je to spíš obráceně. Mele se o válce, ale rozvrácený průmysl, rozbité zemědělství a totálně rozbité vztahy se zeměmi globálního jihu spíš směřují k trapnému míru než ke šturmu na Moskvu.

V posledních týdnech opakuji, že pro velkou válku jsou splněny všechny podmínky, ale jestli je v něčem naděje, tak v Petru Fialovi, že toho v praxi vůbec nebude schopen. Bude příliš zbabělý, než aby to udělal bez Američanů, Francouzů, Němců a Uršulky Leyenové a ti jsou na tom stejně jako Fiala. Vrána k vráně. Budou příliš neschopní, než aby se vůbec nějaká mobilizace rozeběhla. Budou příliš zbabělí, než aby tu odpovědnost na sebe vzali. A budou příliš slabí, než aby je to nesmetlo.

Průzkumy sice ukazují, že Pětikolka v eurovolbách nedopadne až tak špatně, ale vzhledem k jejich hemžení a nervozitě bych řekl, že nikdy nebyly výsledky průzkumů tak cinknuté, jako letos.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (387 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pro pana ANTONÍNA!!

Pane Antoníne, jistě se shodneme, že tady jsme na Vidlákovo kydech.

Chodíme sem číst jeho postřehy, názory, shrnutí a hodnocení různých událostí a situací. Toto vše píše zajímavou, čtivou a inspirující formou vedoucí k vlastnímu zamyšlení. K jednotlivým článkům je otevřená diskuse, která se má věnovat především tématu článku!

Je hezké, že máte snahu a potřebu informovat další lidi, co se ve světě děje. Nic vám nebrání, abyste si založil své “Antonínovo kydy“ a tam své čtenáře informoval o tom, co vás zajímá.  Nic proti článkům p. J. Kulhavého, rád si je také přečtu, ale tam kde je on publikuje!

Jsem přesvědčen, že děláte Vidlákovo kydům medvědí službu a ničíte diskusi k jeho článkům. Když to vadí mně[IK1] , tak určitě to také vadí dalším lidem - mlčící většina? Vás nezajímá, co v novém článku Vidlák píše, vy jen čekáte, až článek publikuje (22°°hod)  a v té minutě do diskuze kopírujete jiné články! Prosím můžete s tím přestat?!  Založte si své kydy, nebo svůj web a tam si publikujte, co chcete a co budou vaši čtenáři číst.  Tady jen parazitujete. V diskusi je dost prostoru pro vaše vlastní názory, ale ne každý den pro CTRL “C“ a CTRL “V“. Děkuji. Pravidelný čtenář kydů Ivan.


 [IK1]

Průměrný počet slepic: 3.8 (183 hlasů)

Další potvrzení že premiér Fiala je ukrajinský premiér a ne český premiér potvrzuje viz níže zpráva že Fiala z našich kapes nás českých poplatníků zaplatí Řecku 150 milionů eur za munici pro Ukrajinu!

Řecko se připravuje k prodeji velkého množství munice do ČR pro Ukrajinu, uvádí místní list iEidiseis.

Munice bude pocházet ze zásob řecké armády a vedení armády vyhodnotilo její kvalitu jako „vhodnou k použití“, píší média.

Řecko plánuje prodat Česku munici za 150 milionů eur, teď musí toto rozhodnutí schválit parlament.

zdroj: https://t.me/neCT24/53435

Průměrný počet slepic: 3.9 (69 hlasů)

Asi proto, že kromě našich pablbů jim nikdo nedovolil používat je na teroristické akce proti civilnímu obyvatelstvu v Rusku.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

cesky a recky fiala

Oba dva premiéři Česka a Řecka  jsou kamarádi,  jsou liberálové, to jest oba stejně blbí, oba jsou proameričtí a protiruští. Ten řecký Fiala (jménem Mitsotakis) je ještě horší protiruský fanatik než náš český Fiala a posílá řecké zbraně na Ukrajinu i když je Řekové nutně potřebují kvůli stálé hrozbě proti věčnému nepříteli Turkům. Z druhé strany řecký Fiala zase není tak blbý aby dal munici Čechům zdarma, kdežto ten náš Fiala je tak blbej proukrajinskej fanatik že ji od Řeků kupuje a dává Ukrajincům zdarma!

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

Vážený pane Ivane,

stejně jako Vy i já jsem pravidelným čtenářem a pouze občasným přispěvatelem na kydech. Na rozdíl od vás jsem ale ráda za články např. od pana Kulhavého, které sem Mája či Antonín kopírují.  Nemám tolik času, abych lezla po všech alternativních serverech a na kydech mi právě vyhovuje, ze se zde dozvím i jiné informace než jen to, co krásně píše Vidlák. A domnívám se, ze jediný, kdo má plné právo se proti tomu ohradit/to eliminovat, je Vidlák sám. Nechte moderaci prosím na něm. Děkuji.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (151 hlas)

Já si příspěvky od pana Antonína rád přečtu.

A ty slepice pod jeho příspěvky o tom také vypovídají. 

Dnes vyženete Antonína. Zítra Inzu. Pozítří Včelku. Popozítří Hejnice....

Stačí jeho příspěvky prostě nečíst!

Já to tak u některých také tak dělám. 

Z vás mám takové nepříjemné šimrání v zátylku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (109 hlasů)

potřebujete k tomu zabrat Vidlákovi většinu diskuze a nestačí vám jen odkaz?

Průměrný počet slepic: 3.2 (26 hlasů)

a není to málo, Ivane Pavloviči, do půlnoci 55 hlasů? 

Kromě pana Vidláka nikdo víc nedostal. Jste zázračný vítěz? 

U koho uvidíme  úrodu jednoslepic? 

Už mě v zátylku nešimrá, ale mrazí!

Průměrný počet slepic: 4.1 (48 hlasů)

Zdravím vás pane Agarine, rád vás zde vidím. Ohledně uživatele Ivan kliknutím na Vidlákovy Kydy jsem nezaznamenal ani jeden příspěvek od tohoto uživatele. Pravděpodobně se jedná o falešný profil který zde někdo vyvěsil s přezdívkou Ivan jen aby provedl zmatek na našich Vidlákových Kydech. Ten zázračný růst pětislepic pod profilem Ivan který si Ivan sám přidává mi velice připomíná zázračný růst pětislepic které si přidával sám sobě v minulosti jistý uživatel Ethanol který byl vyhozen od Vidláka za narušení V.Kydech a přímý útok na našeho Daniela Sterzika. Takže pane Ivane Ethanoloviči váš  pokus narušit Vidlákovy Kydy je marný - marný - marný :-) :-) :-)

Průměrný počet slepic: 4 (65 hlasů)

Zato tvé pokusy jsou vysoce úspěšné. Myslím, že tví fandové z tebe budou jednou hodně nepříjemně překvapeni.

Už dávno se ti podařilo zajistit, že než aby se mohlo začít pořádně diskutovat k Vidlákovým článkům, prskneš na začátek diskuze cokoli jiného, aby byli čtenáři rozptýleni.

Díky za demonstraci toho, že je snazší lidi podvést, než je přimět pochopit, že byli podvedeni. Ještě si tě chválí! (:facepalm)

Průměrný počet slepic: 2.9 (47 hlasů)

jak moc je ten profil falešný, ale i kdyby byl, má pravdu, ty články sem nepatří z více důvodů, které už jsem několikrát napsal. Ovšem lid to tak chce. Chtěl taky Zemana - ten udělal z hradu chlív a prodal např. banky a teď máme protažené ksichty (ale lid je spokojen), lid chtěl i Babiše, Fialu, PePu, teď zas jiné komouše. Mno, kdo chce kam...

Průměrný počet slepic: 2.4 (36 hlasů)

Chyba byla, že jste nepřemýšleli a všichni (drtivá většina) jste se chtěli nacpat do té tragikomedie zvané EU. Pozdě bycha honit, taky s tím dnes nic nenaděláme. Bohužel na všechna zjištění je život příliš krátký, takže máme, co jsme si zvolili (nebo zasloužili...?).

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Ty mu mohl naklikat kdokoli. Vždyť i ten zlý, zlý Ethanol se podivoval nad vysokým počtem hlasů pro Antonína a demonstroval, jak je jednoduché naklikat hlasy jakémukoli příspěvku. Vůbec bych se nedivil, kdyby je naklikala nějaká jednotka těch, kteří pomáhají a chrání... Antonína, aby ten mohl brečet, co je za ubližovaného chudáčka.

Pravda ale je, že i ten Ivan může (a nemusí) být součástí této hry.

Vidlák je zcela jistě trnem v oku vládnoucí lůze a bylo by bláhové si myslet, že toto fórum zůstalo stranou zájmu fízlů.

Průměrný počet slepic: 3.4 (42 hlasů)

může ovšem být každý z nás, nebo z těch, co čtou, ale nenapíší nic.

Průměrný počet slepic: 4.7 (9 hlasů)

To je odpověď "charaktera", co? Ani si nepřejte vědět, jak se na mě ten "charakter" obořil, když tady fungoval systém rozdělené diskuze, kdy se dal speciální první příspěvek a reakce přímo na Vidlákův článek se dávaly jako odpověď na něj, a já jsem si ten systém dovolil využít, takže jeho příspěvky najednou nebyly první!

Jeho napadání sice nedávalo na rozdíl od mé slušné a věcné obrany žádný smysl, ale přesto dostaly vyšší hodnocení, takže si z argumentů o jeho vysokém oslepicování a oblíbenosti nic nedělejte. Vím o několika lidech, kteří sem kvůli němu přestali chodit, nebo sem chodí minimálně.

Nebo jak se mu podařilo totálně zasvinit diskuzi v den první vidlácké demonstrace.

Diskuze se pro mě stala jakž takž přehlednou až ve chvíli, kdy jsem si napsal uživatelský skript do rozšíření Tampermonkey v prohlížeči a jeho příspěvky si skrývám.

P. S. Na telefon se mi ho naneštěstí nahrát nepodařilo.

Průměrný počet slepic: 3.5 (41 hlas)

..každý má na to svůj názor.
Člověk na webech ledacos přehlédne, nebo se mu to nechce rozklikávat a tady to dostane na podnose. Nic se samozřejmě nemá přehánět.

Jinak dnešní Vidlákův článek velmi pobavil - pravda a láska je v řiti a Eman :D
Začíná to vypadat, že se pětikolce drolí hovínko co mají v rukách, ale nesmí se podeňovat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Ivan: ..."Vás nezajímá, co v novém článku Vidlák píše, vy jen čekáte, až článek publikuje (22°°hod)  a v té minutě do diskuze kopírujete jiné články!"...

Vy jste tedy taky čekal na 22 hod, a v té minutě...? :-)) A "neviděla" jsem vás ani v diskuzi... (sorry 😉) 

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

už mě taky napadlo, jak během několika sekund po 22:00 stihne Tonda přečíst celý Vidlákův report.

Průměrný počet slepic: 3.3 (13 hlasů)

To on si ho třeba přečte potom, ale představuju si, jak i Ivan musel určitou dobu čekat, aby ho nikdo nepředběhl a úderem Vidlákova času ve stejné minutě (vteřině...:-)) to sem prdnul..., jak si to sesumíroval dopředu a pak udělal to kritizované CTRL... a žádná reakce na Vidláka. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

a ještě těch "slepic" na dvorku! To je snad rekord! 

To mně připomíná Krakušanovo fansklub, který si sebou začal vozit do svých onemannshow po sálech čezkých.  

Ono to je velice podobné slavným Novinkám, kde "nejlépe hodnocený příspěvek" drží primát, ačkoliv skóre tomu naprosto neodpovídá.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Nenávist Západu vůči Rusku se stupňuje. Vladimír Putin je v mainstreamových médiích i z úst liberálů nazýván už jen jako diktátor, což potvrzují slova moderátorky hlavních zpráv TV Nova Borhyové, která toto spojení použila v přímém přenosu. Nulový respekt vůči muži stojícímu v čele rozlohou největšího státu světa zaznívá ze všech stran. Má budit dojem, že je Rusko slabé, schopné válčit na Ukrajině a v bojích o malé vesnice vyčerpává své vojenské možnosti. Stále více se množí srovnávání techniky použitelné ve válce, přičemž je ignorována síla ruského raketového vojska a tvrdí nám, že Rusové jaderné zbraně nikdy nepoužijí.

  Paradoxně nejaktivnější v přípravě na válku jsou bývalé státy Varšavské smlouvy. Poláci již zákonem upravili možnost odvodů na případnou frontu a i naše Ministerstvo vnitra v podobě přívěšků k jiným schvalovaným  zákonům a bez upozornění spící opozice připravuje podmínky k vyhlášení mobilizace. Přestože je jisté, že minimálně 2/3 Čechů, Moraváků a Slezanů by za stávající situace odmítlo jít válčit a umírat za ideály pomatených liberálů, navíc proti Rusku, zákony budou nastavené tvrdě a odmítačům zahrozí tvrdé tresty. Kdo nestačí utéct dříve, přes hranice se nebude muset dostat a následovat tak příkladu Ukrajinců opustivších včas svou zemi. Mimochodem nejvíce ze Zakarpatské Rusi, kde dosud i dva roky po začátku speciální vojenské operace žádná válka není. A nebýt teroristického činu v Moskvě, za kterým Kreml vidí ukrajinské tajné služby, nehrozil by tam ani nedostatek elektřiny způsobený odvetnými opatřeními v podobě likvidace ukrajinské energetiky přímými zásahy ruských raket. Utekli tak především před odvody a povinností jít bojovat proti Rusům

  Proč bychom se tedy měli bránit odvodům do armády připravovaným vládou Petra Fialy a vedením armády představovaným pomateným generálem Řehkou?

1.Ukrajina si své problémy způsobila sama přistoupením na plán USA usadit se co nejblíže k ruskému impériu. Navíc ji vede naprosto zkorumpovaná vláda a tamní mafie na celém procesu extrémně bohatne.
2.Samotní Ukrajinci odmítají z velké části umírat za svou zemi a za cizí ideály, buď emigrovali nebo jsou loveni na ulicích komandy zajišťujícími nový materiál na frontu.
3.Jakákoliv válka mezi Západem a Ruskem se bude odehrávat na našem území, jsme jeden z prvních terčů.
4.Pro Západ nejsme nijak podstatní a reálně máme dodat pouze bojiště a lidské zdroje s omezenou životností.
5.Rusové jsou Slované, Západ představují především Germáni a Anglosasové, od nichž k nám nikdy nepřišlo nic dobrého.
6.I přes přesvědčování, že patříme na Západ, jsme středoevropskou slovanskou zemí s vlastní identitou.
7.Západní ideály se za posledních 30 let výrazně pokřivily a jejich dopady nás vedou právě do války. Nejde o nic jiného než o moc a peníze, přičemž obojího se Západu přestává dostávat.
8.Do války nás vedou naprosto amorální lidé sloužící cizím zájmům, kteří si navíc vše nastavili tak, aby sami do žádné války nemuseli.
9.Na válce s Ruskem bychom nic nezískali a vše ztratili.
10.Umírali by v nesmyslných bojích naši muži, otcové, synové. A nakonec bychom přišli nejen o své děti, ale i o domovy. A to jen pro nereálné válečné choutky malého množství štváčů sedících ve svých kancelářích či pro zisky už tak bohatých západních elit.

Přesto přípravy na válku pokračují. Nemáme  k ní reálné důvody, sklady zbraní jsou prázdné, bojová morálka je až na výjimky nulová, nenávist k domnělému nepříteli existuje jen u malé části zfanatizovaného obyvatelstva. Chceme li tedy bránit Českou republiku, pak jedině vyhnáním liberálů ze Strakovy akademie, z Parlamentu a Senátu ČR. A pokud opravdu dojde k mobilizaci, pak právě k té proti válečným štváčům. Diktátorské manýry jsou u současné vlády (ono i u té předešlé za covidu) evidentní a je legitimní se jim bránit. A to jakoukoliv cestou, protože náznaky skutečné demokracie už dávno zemřely a v podstatě ani v totální podobě nikdy v širším měřítku demokracie neexistovala. Jde totiž o výmysl starověkých filozofů, jedná se o nesplnitelný sen, jehož uvedení do reality je nemožný. Věřit v ní mohou pouze idealisté. Vidíme to na všech procesech kolem nás. A pokud někdo považuje nynější vládu za demokratickou, má omezené vnímání. Ostatně způsob vládnutí Pětikoalice je více diktátorský, než tomu bylo za komunistů. A opatření vedoucí k vyvolání války tomu stále více nasvědčují. Pojďme válce zabránit.

Jindřich Kulhavý 2-4-2024
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (133 hlasů)

..."Jestli nás něco v minutě dvanácté zachrání, bude to tohle. Zbabělost a neschopnost těchto liberálních elit. Jejich ubohost, tupost, absence rozhledu i strach z následků...."

Škoda, že nás nezachrání silná a chytrá opozice (jako s Ficem na Slovensku), ta u nás taky absentuje a čeká....(na Godota) 

Průměrný počet slepic: 4.8 (92 hlasů)

Docela nedávno to byly dva roky, kdy jsme si připomněli začátek horké fáze konfliktu Ruska a Ukrajiny. A zítra to budou dva roky, co definitivně zkrachovalo jednání mezi Ukrajinou a Ruskem, protože s válečnými zločinci se přece nevyjednává.

Vpád armády Ruské federace na Ukrajinu tehdy nikdo moc nechápal. Z ruské strany nedorazilo žádné plauzibilní vysvětlení kromě žvástů o denacifikaci. Všichni si ale byli jisti, že tohle šílenství musí skončit, čím dříve tím lépe, a proto by obě strany měly zastavit bojové akce, zmrazit status quo, zamezit další vojenské eskalaci a začít vyjednávat, přesně jak řekl Henry Kissinger. Jenže po čase musel Kissinger tuto svoji tezi odvolat.

Skoro to dopadlo, jak zpočátku Kissinger říkal. Zřejmě na obou stranách v té době ještě existovali lidé, kterým došlo, že pokud se nějak nedohodnou, alternativou bude pouze dlouhá a nesmyslná válka, která bude v různé míře devastující pro obě země, a nakonec se stejně dohodnout budou muset. Tehdy zhruba před dvěma roky by se patrně ještě mohli nějak dohodnout za přijatelných podmínek, na to dnes mohou na Ukrajině zapomenout. Jenže východ si tehdy chtěl zaválčit, západ si chtěl taky zaválčit, a naše válečné roztleskávačky, ty chtěly válčit úplně nejvíc ze všech. Tak se tedy dodnes válčí. Ukrajinský hlavní vyjednávač někam zmizel „při plnění úkolů“ (prý ho zastřelili rovnou na ulici), rozhovory byly ukončeny a k dalším už nedošlo. Postupem času nám založili do hlav, že jednat o míru je něco amorálního, nečestného a opovrženíhodného, protože masakr v Buči a protože a protože a já vlastně nevím co. „Chcimír“ je urážka, kterou pravdoláskomilové nedbale častují zbytek populace, který nechce ve jménu pravdy a lásky zabíjet lidi. Dilema vyjednávat vs. válčit je přitom falešné a jedná se o manipulaci. Mezi jednat a válčit je celá řada mezistupňů, jak ostatně ukázaly jiné konflikty, a konec konců každá válka zatím skončila jednáním, jen se měnily podmínky, které přitom jednotlivé strany měly.

Čím dál více se ukazuje, jak velké taktické selhání to bylo. Nenapadá mě větší pitomost, než dlouhá materiální válka s Ruskem. V něčem takovém drží Rusko zákonitě delší konec, s jeho prakticky nekonečnými zdroji a sklady nacpanými technikou z dob studené války. Je přitom jedno, jak dobře se na Fóru 24 baví zastaralými tanky z 70. let, protože jsou to sice zastaralé, ale pořád ještě tanky a jsou schopné usmrtit celou četu hitech ukrajinských hrdinů s drony, než ho někdo trefí vysoce sofistikovanou západní střelou, jejíž výroba navíc spotřebovala více zdrojů než ten padesát let starý tank, který je již desetiletí vyrobený a zdroje v současné ekonomice nespotřeboval zdroje žádné. Skutečně mě nenapadá způsob, jakým chřadnoucí západní ekonomiky oslabené zelenou církví chtějí udržet s Ruskem krok v materiální válce. Tohle se fakt hodně nepovedlo. Lidé se naštěstí neptají své válkychtivé politické reprezentace, jak chce řešit tento malý problém, snad nám v tom pomohou nebinární záchody a tak spěme sladce.

Napadá mě – je válka uhlíkově neutrální? Pociťují piloti ruských strategických bombardérů, kteří každou noc létají odpalovat střely s plochou dráhou letu, flygskam neboli stud z létání? Ruská armáda se jistě třese strachy, až do boje dorazí solární tanky, které avizoval marxista Stoltenberg. Pravděpodobně se tak nestane hned, protože takové tanky je třeba napřed zkonstruovat a vyrobit, uvést do provozu a vycvičit těhotné tankistky, aby dosáhly se svými stroji požadovaného stupně bojeschopnosti, což s takovým bojovým systémem nebude snadné. Síla jejich pampeliškových kanónů bude jistě smrtící. Do té doby platí pro nás obyčejný kannonenfutter, že máme platit zvýšené daně, cítit klimatický stud, babce zakážou kamna na brikety a dědovi rezatou jedničkovou Octavii na dehet, protože je třeba bojovat s tím smrtícím CO2 a záchrana planety je priorita všech priorit, jinak se zastaví golfský proud a sněhulákům budou stát mrkve až do června. Kolik toho smrtícího CO2 se vyprodukuje například při aktuálním vojenském cvičení NATO, při kterém si víceméně fiktivní západní armády poměřují pindíky (těhotné tankistky z Německa prominou) s Putinem?….

…...Co je příčinou tohoto stavu? Názory jsou různé a já taky nějaký mám. Každá úspěšná válka v moderní historii, ať už byla spravedlivá nebo nebyla, ukázala, že klíčem k úspěchu je silný leader v čele společnosti a alespoň nějaká taktika. Taktiku jsme probrali shora a leadershipu politických vůdců napříč Evropskou uhnijí vůbec nemá cenu se vyjadřovat, protože jsou to všichni jeden jak druhý panáci vyhnaní public relations a mediálním marketingem. Stačí se podívat na našeho zoufalce Fialu. Schválně, nechali byste po sobě střílet pro takového neužitečného debila?      celý článek: https://cz24.news/…lo/

Průměrný počet slepic: 4.7 (115 hlasů)

Češi nemají vládu.

Češi mají organizované

zločince!

Co můžeš urvi, Co nemůžeš, zkurvi!

Průměrný počet slepic: 4.9 (83 hlasů)

Dokonce už i v USA  vědí, že válka s Ruskem není  dobrý nápad.  Jen *retardovaní    mopslíci dosazení do vlády ČR to a mnoho dalšího  ještě nepochopili. A podle toho to u nás vypadá. S podporou války na Ukrajině, s nákupem předražených stíhaček F-35,  s cenami energií, s cenami potravin,  situací v průmyslu, státními hmotnými rezervami, potravinovou soběstačností a zemědělstvím, rozvrácením V4, rozvrácením vztahů se Slovenskem, rozvrácením vztahů s Čínou,  .... atd. atd.  A korunu tomu dal  náš   jejich PEPA107,  který  shání granáty jako vyšinutý. Jenže za naše peníze .....  Krátký úryvek z dnešního MAP1956  : 

" ...   Biden včera telefonicky prosil Xi, aby se Čína zapojila do hledání mírového kompromisu na Ukrajině, a sliboval na oplátku další ekonomickou spolupráci, a oznámil, že konkrétní ekonomické a finanční otázky další mírové spolupráce Číny a USA ihned vysílá do Pekingu vysvětlit jak ministra Blinkena, tak ministryni financí Yellenovou. A ujistil Xi, že USA už v žádném případě nepodporují pokusy Tchajwanců se od Číny odtrhnout a nechtějí ani rozvoj Číny nijak zpomalovat. Krom toho Blinken také oznámil, že USA nepodporují ukrajinské útoky na ruské elektrárny a rafinerie, jimiž se tamní režim v posledních dnech chvástá ... " 

* POZNÁMKA 1 : význam slova retardovaný podle ABC slovníku cizích slov:  zaostávající, zpomalený (mentálně, vývojově)

POZNÁMKA 2: být retardovaný není omluva  a už vůbec ne pro někoho, kdo se vecpal do vedení státu. Politici jsou naši zaměstnanci placení z NAŠICH prostředků. Pokud mají tu "odvahu" či spíše  drzost  rozhodovat v protikladu s vůlí občanů, musí být pohnáni k zodpovědnosti. Jedná se tady totiž o stovky miliard korun a  vystavení  nebezpečí zatažení do války ( a najde se toho určitě ještě hodně).  Ale ne před běžný soud, ten je v ČR dnes poněkud ...  ehm .... "ohebný",  viz Rychetský.  Tihle musí  před  tzv. všelidový soud !   Pokud je jejich počínání v souladu s národem, nemají se přece čeho bát. Pokud se však ukáže a vše tomu nasvědčuje, že jednali v rozporu s Ústavou České republiky a proti zájmům obyvatel ČR,  je nezbytně nutné EXEMPLÁRNÍ potrestání těchto škůdců. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (44 hlasů)

To, že máme šašky ve vládě, je obecně známo. To, že mají nastrčenou loutku v Amíkově, taky... Ale že ji nechají takto škemrat, člověku připadá až nemožné. Jestli je to pravda, tak Bidet poletí na smetiště dějin bez skrupulí. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

v soukromé akciovce, za pár týdnů by ho valná hromada vyhodila, protožé by jinak firmu zničil. Přišlo by jiné vedení, začalo by se chovat rozumně a  vzhůru k vyšším ziskům... V politice? Nic takového, naopak, hloupý volič zblblý koupenou propagandou, zvolí tyhle kretény zase. Pokud se nezmění systém a volič nebude mít možnost jím zvoleného zástupce odvolat, kráčíme ke tmavým zítřkům... 

Průměrný počet slepic: 5 (38 hlasů)

Jako by to začalo připomínat jeho "slavný" výrok o vedení státu jako firmy, nad kterým se všem libtardům kroutily i prsty u nohou.  

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)

..a pravdivý.

Je dobré dávát linky na původní články, aby se tvurcům zvedla sledovanost. CZ24 je fajn, ale ve finále jen přebíraj cizí tvorbu...
https://dfens-cz.com/nejak-se-to-nepovedlo/


U Dfens mají na konci ještě toto...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Andy, ten dodatek od Orwella v angličtině je i v tom odkazu ode mě - je na samém konci (článek byl dlouhý, raději jsem to zkrátila - ale ne zas tolik, protože vím, že odkazy se nečtou tolik jako přímo články.)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Koncem ledna se u nás rozhořela kauza Fialovy kampeličky. Premiér totiž před veřejností zatajil část svých úspor. V letech 2015 až 2020 měl v Podnikatelské družstevní záložně uložený necelý milion korun.
Fiala tvrdí, že prý udělal chybu ve formuláři, za kterou se omlouvá. „Toto je snaha opozice vyrobit kauzu za každou cenu,“ uvedl.
Služby záložny však využíval nejen Fiala, ale i mnozí další vlivní lidé z ODS. Kampelička fungovala jako jakýsi klub jen pro zvané a sehrála zásadní roli ve zmizení stamilionů korun z úspor tisíců lidí. A to za přihlížení policie i České národní banky.
Například se v kampeličce ztratilo 14 milionů eur, které ukrajinská vláda vyčlenila na nákup munice pro armádu. Mělo za ně být objednáno 100 tisíc kusů minometných granátů. Jenže peníze odtekly do zahraničí a ukrajinská strana neviděla jediný objednaný granát.
Služba bezpečnosti Ukrajiny, tedy kontrarozvědka přímo podřízená prezidentu Zelenskému, koncem ledna oznámila, že odhalila skupinu, která podle ní stojí za zpronevěrou. Podle ukrajinské tajné služby skončily peníze na účtech „Fialovy“ záložny.
Takže pokud připustíme, že kampelička fungovala za přihlížení Fialy, Kyjev má na českého premiéra solidní kompro. Fialova vláda by zveřejnění takové citlivé informace nejspíš neustála, navíc by to poškodilo i reputaci ČR jako partnera mezi spojenci.

zdroj: https://t.me/neCT24/53431
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (73 hlasů)
Trvalý odkaz

nejhorsi vlada v cr1

Průměrný počet slepic: 4.5 (86 hlasů)

co jsou SPOLU, táhnou Česko jenom dolů...

Průměrný počet slepic: 4.5 (48 hlasů)

žádná vláda není. Já tam vidím jenom samá přirození.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

takže si dovolím napsat, že nejen Fiala a jeho melody boys, ale i naše opozice je blbá jak sáňky v létě a plná Napoleonů, kus po kuse. Zkuste abybylojasno.cz a Opoziční guláš a rizoto...

Průměrný počet slepic: 4 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Vidlák:...Nejsou schopni z České republiky udělat zbrojovku NATO...

Sice Danieli z ČR zbrojovku NATO neudělají, zato zbrojovky v ČR si s válkou na Ukrajině "napakovali" pořádně své kapsy viz níže zprávu:

Český vojensko-průmyslový komplex zbohatl na ukrajinském konfliktu, píše list Euractiv.

Největší české zbrojařské firmy loni vykázaly rekordní prodej zejména velkorážní munice. Většina produkce byla odeslána na Ukrajinu.

Na smrt Ukrajinců tak firma Colt CZ vydělala téměř 600 milionů eur. Miliony také vydělaly společnosti Omnipol a Czechoslovak Group.

Za poslední dva roky se celková výroba v některých provozech společnosti rozšířila přibližně desetinásobně. Podniky jsou přesvědčeny, že zájem o jejich produkty bude pokračovat i po skončení konfliktu na Ukrajině, protože země NATO budou muset své zásoby něčím doplnit.

zdroj: https://t.me/neCT24/53419
 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

O velikonočních svátcích jsem s chutí utekla od nepříjemné reality k starým dobrým pohádkám. A velice mě zaujal začátek pohádky “S čerty nejsou žerty”. V pár větách shrnuta žhavá současnost… rodina mlynáře Máchala si krásné žila… až do doby, kdy v jednom knížectví měli pocit… a třetí knížectví se přidalo … a páté čekalo, jak to dopadne… a války trvaly celých dlouhých 10 let. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (49 hlasů)
Trvalý odkaz

že dal Vidlák na mou prosbu a nasadil konstruktivní notečku.  Žádné chlácholení a hlava v písku, ale dobrá úvaha, že není ještě vše ztracené a že tímto přístupem  je věci pomoženo více, nežli strašením i když občas oprávněným. Lidé potřebují postrčit k přemýšlení, rozhodnutí je nutné nechat na ně, protože předestřením té jediné pravdy nikam nedojdeme. Takže milí spolukomentátoři, nyní je nutné dobře rozvážit koho do Europarlamantu volit, abychom přibrzdili to šílenství, které na nás chystají a mluvit o tom s těmi, kteří ještě nechápou, nebo nejsou rozhodnuti.

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

Mach a Šichtařová!

Průměrný počet slepic: 3.8 (17 hlasů)

zbrusu nový: Co to hodit Šebestový?

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

kouzelného sluchátka

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

nevím kde je. Ono je jako utržené ze řetězu.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Nepodceňoval bych €věrchušku a Pětidemolici ze zbabělosti a neschopnosti. Oni totiž nejednají z vlastní vůle, ale jsou zcela ovládáni svými židobankéřskými loutkáři. Hurvínek by taky zabil Šmidru, kdyby to Skupa chtěl. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Pávek zraje jako kořalka. Fušuje do důchodů, nově do lesnictví, zemědělství. A nejvice vrtím hlavou, jak se stejní pitomci jako on k němu chodí radit, ač jsou  taky neumětelové. Už nevěřím, že volby něco můžou v ČR zgruntu změnit, neboť bankrotujeme duchem.

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

..pěkně to popsala paní Karol u Xavera v pondělí na konci. To jak se PePa předvádí na člunu, s padákem, ve stáhačce, to je to co měl dělat a co ho evidentně baví.
A ne se nechat nacpat někam, kam nepatří a čemu nerozumí. Doufám že skončí jako nafrněná Čaputice.

Včera u Tuckera nějakej německej doktor říkal, že Covid byl vyrobený, aby napadal část mozku se vzpomínkami.
Nevím co je na tom pravdy, ale na zhlouplé České ovčany by to sedělo.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Záhada Klánovického lesa.  Informace ze spisů kriminální služby ( i mezi Rakušanovým sborem se  najdou slušní policisté). Jistě jste si všimli, jak dlouho trvalo vyšetřování vraždy novorozeněte a jeho  otce v klánovickém lese. Policie se ,,neměla čeho chytit“. Vše však bleskově vyřešila střelba studenta  na Pražské fakultě. Zemřel, tak proč na něho nehodit i Klánovické vraždy?!  
Zdůvodnění. Bylo  zjištěno, že matka a družka zavražděných v klánovickém lese byla Ukrajinka, která byla vdaná za  Ukrajince- vojáka  jednotek AZOV. Před začátkem Rusko-Ukrajinské války  emigrovala do ČR. Zde se  seznámila s Čechem, se kterým měla dítě. Odstěhovali se z centra Prahy do Klánovic, do domku, který  zdědil její druh po prarodičích. Stalo se však nečekané. Její Ukrajinský manžel byl zraněn a  transportován do ČR na léčení. Po vyléčení však začal svoji ženu hledat a našel ji. Jak to dopadlo již  víme. Zastřelil muže i dítě. Potom se i se svojí ženou urychleně vrátil na Ukrajinu. ( jistě jste si všimli,  že o matce dítěte a ani o dalších příbuzných nebyla nikde ani zmínka, i když u jiných kauz se informuje  o celém příbuzenstvu? Reportéři vyčenichají i nemožné).   
Na vše bylo uvaleno přísné informační  embargo. A jak se přišlo na to, že v lese vraždil střelec z fakulty? Našla se u něho vražedná  zbraň. Zajímavé je, že při první prohlídce domova střelce se našel celý arzenál zbraní a teprve při  druhé prohlídce se údajně našla vražedná zbraň z Klánovic. Kdo hledá, najde to, co chce.

Mrtvý už nic vysvětlit nemůže a policie vyřešila případ. Rakušan si myje ruce.  Přikryl kamaráda ve zbrani - Ukrajince. Úsudek nechť si udělá každý sám.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

bych se vůbec nedivil. Nejdříve poldi tvrdili, že u střelce z FF našli smrtící zbraň z Klánovic, ale pak z toho vylezlo, že je to jen stejná ráže. Fízli evidentně lžou a mlží.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)