Bezpečná Evropa...

Autor

Ano, je to volební heslo SPOLUkoalice do europarlamentu. Bezpečná Evropa… Asi nejblbější fráze ze všech hesel. Naprosto infantilní a nulová míra sdělení. Obzvlášť v době, kdy nemine den, abyste si v majnstrýmu nepřečetli, že bezpečná už Evropa není. Odkudsi vyskakují jacísi islamisté, školy terorizují dětské gangy, firma Victorinox kvůli tomu bude vyrábět zavírací nože bez nožů, princip multikutlury selhal… přejet hranice se zálesáckou kudlou na opasku znamená si koledovat o malér s německými úřady, ale s migrací to jednou pro vždy NE-SOU-VI-SÍ.

Dokonce i Kandidátuše má mnohem lepší heslo, že chtějí Evropu tvořit a ne bořit. Je to samozřejmě také blbost, protože kdo je dneska proevropský, ten je jednoznačně protičeský. Evropská agenda není o ničem jiném, než o rozložení a zničení národních států. Ale volební heslo STAN má alespoň nějakou sdělovací hodnotu. Alespoň víte, co si pod ním představit a co bude Nerudová v Evropě dělat. Mně se z toho ježí chlupy na zádech, ale alespoň vím, na čem jsem.

Ale heslo o bezpečné Evropě je tak infantilně blbé, že jsem se normálně začal zamýšlet, jestli za tím něco není. Ano, slavná SPOLUkoalice je po všech stránkách v prdeli, protože světový lídr není světový lídr, ale neschopný hlupák, pod Pekarovou se houpe židle a KDU se už brzy sloučí s ODS, ale v pozadí mají pořád ještě Blažka či Drobila a to žádní imbecilové nejsou. Navíc, přes ODS teď tečou válečné, ukrajinské a stíhačkové prachy, takže chudáci také nejsou a mohou si dovolit dobré marketéry.

Přesto dospěli k heslu, které by vymysleli žáčci třetí třídy.

Já vím, že člověk nemá hledat zlý úmysl tam, kde se vše dá vysvětlit obyčejnou blbostí, ale stejně mi to nedá. V hlavě mi naskakuje to, co jsem psal ve včerejším článku. Čuč.gen. Koudelka varuje před ruskými teroristickými útoky v Evropě, protože když Rusové vyhrávají, používají chlór a nic si nepřejí víc, než aby se Evropa vzpamatovala a přešla na válečné hospodářství. Francouzi už snad mají na Ukrajině i první mrtvé vojáky (ne žoldáky, ale regulérní francouzské vojáky), vydávání Ukrajinců domů na jatka začíná být hotová věc, obzvlášť po prvním červnu, až Ukrajina všem zneplatní pasy…

Do toho se ausgerechnet v Praze odehrává mistrovství světa v hokeji, kde budou lidé z celého Západu a bez Ruska… Všechny naše sdělovadla přišly s tím, že Rusko na frontě použilo chlorpykrin…

Bezpečná Evropa nedává smysl a je to nejblbější volební heslo všech dob… tedy, pokud se nestane něco zrůdného a hodně ošklivého s velkou spoustou mrtvých. Nejlépe mrtvých dětí nebo týnejdžrů… Pokud někde něco ošklivě vybuchne, lidé se nadýchají nějakého svinstva a najde se u toho ohořelý ruský pas, pak najednou heslo o bezpečné Evropě začne fungovat. Zatím je tohle heslo jako balón. Velký obal a uvnitř prázdno… Ale stačí nějaký ten oheň a začne nadnášet.

V dnešní době už si člověk dovede představit všechno. Od doby, kdy chtějí porazit Rusko semknutím a vykřikováním hesel o ruské zaostalosti, od doby, kdy nám vysvětlují, že jsme na jadernou válku připraveni a tvrdí nám, že pár jaderných výbuchů není nic fatálního, od doby, kdy Timmermans řekl, že Rusko zaútočilo na Ukrajinu, aby odvrátilo pozornost od klimatické krize, se už nedivím ničemu a spekuluji o stále divočejších scénářích, neb vynalézavost blbců úplně hypertrofovala.

Rusko mezitím hrozí cvičením s taktickými jadernými raketami a Ukrajinci se ptají, jestli henty jaderné rakety vůbec fungují. Jaká se na tohle dává odpověď? Jaderný test v atmosféře?

Zkrátka a dobře, člověk už vidí bubáky všude. Dokonce i v blbosti SPOLUkoalice, která nebyla schopná si ani vymyslet pořádné volební heslo a spáchala tak okatou blbost, že za tím člověk hledá nějaký záměr. Člověku se prostě nechce věřit, že eurovolby jen tak prošustrují vlastním přičiněním. Obzor je příliš temně zamračený a v mracích se ozývá příliš zlověstné dunění, než aby se člověk Modroptákům jen tak posmíval za marketingovou impotenci.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (331 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

zelene

Průměrný počet slepic: 3.7 (20 hlasů)

.. rezignoval generál Jan Beroun.. Takhle to heslo začne dávat smysl a oni budou moci říkat: "My jsme vám to říkali.." Historie je plná operací pod cizí vlajkou, potopení Lusitanie, Tonkinský záliv, Glivice..

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)

Všechna ta pohlaví co milují Danuši jsou nadšená. Vidlák napsal, že jemu se ježí chlupy na zádech zděšením z rozložení a zničení národních států. Stejně tak těm všem co Danuši milují, ale naopak, také  se jim ježí chlupy na zádech, ale radostí, naděením a pocitem blaha, že našli konečně tu správnou, která udělá všechno proto, aby pomohla rozložit a zničit národní státy. A ona nezůstane jen u toho. Je to jasné. Evropská liberální politika ženy potřebuje. Danuše má plán, už ho i vyslovila „když to bude potřeba, vrátím se z Bruselu sestavit vládu.“ A nebude na to sama. Když mladá a pohledná Danuše přibere do týmu další mladé a pohledné ženy, napříč politickým spektrem, například: Pekarovou Adamovou, Černochovou, Jermanovou, Richterovou, Němcovou, Decroix, Gregorovou, Michailidu, Šojdrovou, Marksovou, Langšádlovou, Drábovou, Maláčovou, Hubáčkovou, Sommerovou a Kateřinu Bursíkovou Jacques, dá klidně parádní a feministickou vládu dohromady. Všechny členky budou mladé a pohledné tak jako ona. Radost pohledět. A zdaleka to nejsou věechny ženy, co mají podobné ambice. Tak vidíte, jak Špidla řekl: „Zdroje jsou!“

Průměrný počet slepic: 4.7 (84 hlasů)

mají radost, že kandiduje tvor blbější než jsou oni sami

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

musím souhlasit s Martinem Kollerem, který říká, že volby do EP nic nezmění, protože fašizace Evropy jede jako rozjetý vlak a nedá se zastavit. Tedy v dohledné době jistě ne.  Musíme spadnout až na samé dno, abychom si uvědomili, že 80 let života v klidu a míru není za darmo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

zlute

Průměrný počet slepic: 3.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes si připomínáme porážku nacismu a fašismu, zároveň konec 2.světové války. Zatímco v Evropě se od té doby s výjimkou rozpadu Jugoslávie napadení Srbska Američany na konci minulého tisíciletí neválčilo, pak nacismus se vrátil v nečekané podobě především tím, že se ve velké míře projevuje v řadách občanů bývalé součásti Sovětského svazu. Ano, na Ukrajině má nacismus svou historii, ovšem jen málokdo očekával, že se tamní tradice dokáže stát státní doktrínou podporovanou Západem.

  Je smutné, že se nacionalisté z Azovského pluku a Pravého sektoru stali pro část Ukrajinců hrdiny a společně s ukrajinskou armádou stojí proti té, které v květnu 1945 ukončila Hitlerovo tažení Evropou a Afrikou. A paradoxem zůstává i to, že bývalí spojenci Sovětského svazu nyní vyzbrojují nepřítele nástupce Rudé armády. Britové dokonce dodali rakety dostatečně dlouhého doletu k zasažení ruského území s dodatkem, že je Ukrajina může začít používat k ohrožení ruského svrchovaného území. Následovala protestní nóta z Moskvy doplněná varováním před okamžitou reakcí zaměřenou na vojenské základny dodavatele zbraní, dojde li k použití britských raket proti Rusům za hranicemi lokace současného konfliktu. Přidáme li vlakové konvoje s vojenskou technikou směřující z Evropy přes rumunské a polské hranice na Ukrajinu, musíme konstatovat, že jsme skutečně na pokraji 3.světové války.

  Nadšení pro její začátek s našimi politiky nesdílíme. Jejich optimismus také ne a na odstraňování památníků věnovaným hrdinům 2.světové války hledí většina Čechů s despektem. Síla ruských zbraní může být důvodem k diskuzím, nicméně je jisté, že jaderné zbraně má Rusko možná na světě nejúčinnější a jejich využití nejpropracovanější. Stejně můžeme hovořit o jejich nosičích schopných záměny hlavic s různým vybavením. Navíc historicky Rusové války neprohrávají a mají solidní zázemí Západem sice předurčené k rozdělení si mezi vlastní členy, ovšem to až poté, kdy by s tím Moskva musela souhlasit. A věřte, to se nikdy nestane. Stejně, jako to, že by Češi šli proti Rusům dobrovolně do války. Myšlen celý národ, ne pár pošuků, naivních a zmanipulovaných jednotlivců či vládních politiků.

  Dnes se však věnujme spíše osvětě a mládeži připomeňme, že to byli především Sověti, potažmo Rusové, kdo zvrátil vývoj 2.světové války. Za cenu 20 milionů lidských životů z vlastních řad vytlačila Rudá armáda Němce, nacisty a fašisty z Východní a Střední Evropy, zatímco z druhé strany se k demarkační čáře přiblížili především Američané. Nacismus byl na pár desítek let potlačen, přeživší vězňové z koncentračních táborů osvobozeni a mohly začít novodobé evropské dějiny. Že je liberálové dokázali tak rychle ovlivnit a vedou Evropu do další války, je jen smutný důsledek naivity Rusů a důvěry poskytnuté Západu po ukončení socialistického experimentu ve Střední Evropě. Nicméně se Rusko vrátilo zpět, je silné a budí respekt,. Který může zajistit světovou rovnováhu.

  Děkujeme tímto každému sovětskému, ale i americkému či jinému vojákovi, kteří se podíleli na porážce nacismu za 2.světové války. A stejně tak i těm, kteří s tímto záporným fenoménem bojuje i nyní. Naše speciální poděkování míří do Moskvy, která už před svými branami fašisty porazila.


Jindřich Kulhavý   8. 05 2024

zdroj:    www.inadhled.live

Průměrný počet slepic: 4.8 (136 hlasů)

ovšem Slovanů se odhaduje 28oooooo mrtvých, z toho 14 milionů mrtvých Rusů a 7

 milionů Ukrajinců........ Proti německému živlu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (34 hlasů)

nebo berrnardovi praskne cévka

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislavském Slavíně, kde jeho vláda uctila Den vítězství nad fašismem. Při této příležitosti vypustili bílé holubice. To na českém internetu vyvolalo velmi negativní ohlasy. Ficův kabinet někteří označují za zoufalství či tragédii slovenského národa a gesto odsuzují.

Fico v rámci této pietní akce také zdůraznil, že Slovensko a Československo osvobodila Rudá armáda a vojáci rumunské armády. To podle něj vytváří silné pouto mezi lidem Slovenska a lidem bývalého Sovětského svazu. Premiér odmítl překrucování historie a opakovaně uvedl, že na porážce fašismu a vítězství ve druhé světové válce mají největší podíl vojska Rudé armády bývalého Sovětského svazu.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zvrhlost-Fico-vypustil-holubici-miru-Ceska-kavarna-vybuchla-vztekem-754978

A po této akci, která proběhla při příležitosti uctění památky padlých, oslav konce války a také jako poselství pro mír, se kavárna hustě vyzvracela!

Připadá mi, že mezi nimi asi musí být vysoké procento duševně nemocných, protože taková síla zášti a agrese není snad opravdu normální...doufám...

Takže:

Kavárník Lukáš Valenta na adresu Ficovo kabinetu prohlásil, že jde o národní tragédii. „Tragédie slovenského národa v jednom videu. Holubice míru nacpané do krabice od větráku "vysvobozené" triem banditů Ficem, Blahou a Blanárem,“ popsal video svými slovy.

Bývalá dětská herečka Michaela Kudláčková popsala vypouštění holubic členy Ficovy vlády jako zoufalství. „No ty vole... Neumím si představit nic víc zoufalého, než tohle, co předvedli. A přesně s takovou úctou a důstojností přistupují ke všemu včetně toho míru. Otřesný! Primitivní... ...to snad není možný,“ napsala pohoršeně.

Ostrým výrazivem nešetřil současnou slovenskou vládní garnituru ani Jan Bartek: „Představitelé Slovenska jsou nechutné, tupé, Putinovy onuce,“ poznamenal znechuceně.

„Ten rituál vypouštění holubic míru mi přijde stejně nechutný jako vytahování holubů z nosu,“ neudržel se uživatel Radek Pelikán.

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (62 hlasů)

Zítra proběhnou oslavy konce války, tak jen zase upozorním na pražské "akce" k výročí

KSČM 10,00-11,00 u tanku ( Kinského zahrada, Švandovo divadlo)

Ne základnám 15,30 Vrchlického sady u sochy Sbratření, která ovšem chybí, byla polita a odstraněna

KSČM a další 17,00 Olšanské hřbitovy 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

Den Evropy, který připadá na 9. května, je každoroční oslavou míru a jednoty v Evropě.

V tento den si připomínáme výročí historické Schumanovy deklarace, v níž byla nastíněna myšlenka nové formy politické spolupráce v Evropě, jež měla zajistit, že válka mezi evropskými národy je již naprosto nemyslitelná.

Dne 9. května 1950 přednesl francouzský ministr zahraničí Robert Schuman deklaraci, v níž navrhl vytvoření Evropského společenství uhlí a oceli (ESUO), jehož členové by zavedli společnou těžbu uhlí a výrobu oceli.

Toto společenství, mezi jehož zakládající členy patřily Francie, Spolková republika Německo, Itálie, Nizozemsko, Belgie a Lucembursko, bylo první z řady nadnárodních evropských institucí, z nichž nakonec vznikla dnešní Evropská unie.

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Pan Švamberk napsal svůj příspěvek trochu v duchu, aby se "vlk nažral a koza zůstala celá", ale to se dnes dá určitě pochopit. Takže mu za toto poděkování a snahu o objektivitu děkuji! Je jich jak šafránu...A ač s něčím v textu nemohu souhlasit, taková je doba, tak považuji celkově příspěvek za velmi přínosný! Děkujeme!

Níže cituji i názor jednoho z diskutujících, se kterým se ztotožňuji!

 

KOMENTÁŘ: Historii nelze změnit – Alex Švamberk

Na dnešek připadá výročí konce druhé světové války v Evropě. Sice od něj uplynulo nekulatých 79 let, ale to nic neubírá na potřebě si ho připomínat. A nejen proto, že bez porážky nacistického Německa by nebylo možné obnovit Československo.

Je třeba si připomínat, k čemu mohou vést zrůdné ideologie, jako ta o rasové nadřazenosti, která vedla k plánovitému hromadnému vyvražďování Židů, přičemž Slované měli následovat. Nakonec se proti nacismu dokázaly spojit i antagonistické režimy.

Při připomínce výročí by se nemělo zapomínat, že většinu území Československa osvobodila Rudá armáda. Je to trochu žinantní vzhledem k tomu, čeho se nyní dopouští Rusko na Ukrajině, ale nežijeme v orwellovském světě, aby se měnila minulost. Pokud bychom to dělali, nahrávali bychom současnému Rusku, které by pak mohlo oprávněně tvrdit, že se upírají zásluhy sovětských vojáků, kteří nesli největší tíhu bojů.

 
Před 1 dnemUpraveno
 

Pan Švamberk se pokusil být vyvážený doufám, že mu to neublíží. Poděkovat za osvobození a záchraně existence našeho národa Sovětské armádě je povinnost a hlavně slušnost. Poděkování pochopitelně patří i vojákům rumunským, americkým i dalším, kteří k osvobození přispěli také, i když třeba o hodně menším dílem. Samozřejmě historie běžela dál, a tak se po 2. světové válce, jak tehdejší sovětská, ale hlavně i americká armáda, zapojily do různých i velmi krvavých konfliktů, ale to nic na jejich zásluhách na našem osvobození nic nemění. Nic to ale také nemění na faktu že hitlerovské Německo bylo poraženo sovětskou Rudou armádou, byť pochopitelně za pomoci ostatních. Druhá západní fronta byla otevřena až v roce 1944, kdy Sověti wermacht už jen grilovali a spojenci pospíchali obsazovat tu část Evropy, kterou si při jednáních vítězné čtyřky zamluvili. Proto je dnes správně říci. Děkujeme všem, kteří k vítězství nad 3. říší přispěli.

 

 

 

 

 
 
 
 
Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

Hezký den vítězství. Jdu poděkovat, uctít a položit kytičku!

 

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

KAREL GOTT: BOMBARDOVÁNÍ ČESKOSLOVENSKA SPOJENECKÝMI VOJSKY (AMERIČANY) NA „KONCI“ 2. SVĚTOVÉ VÁLKY (VIDEO)

Náletů byly desítky a začaly už v roce 1944!!!! A byly na celém území tehdejšího protektorátu. Jak při těchto faktech naivně zní, že se jednou prý spletli s Drážďany a bylo to 62 bombardérů. Asi 62 omylů!!!

V souvislosti s těmito civilními oběťmi by měla každého napadnou otázka: Kde mají naši občané vzpomínkové pomníky, pamětní desky a vůbec připomínky těchto válečných a často zbytečně zabitých obětí?

V Praze je jen jeden malý pomníček z bombardování v r. 1945. Je třeba ho rychle vyfotit, než ho současní přepisovatelé dějin odstraní. Vždy marně čekám, že v těchto květnových dnech někdo ze současné vládní garnitury zmíní tyto oběti spojeneckých (amerických) náletů na konci již dávno rozhodnuté 2. sv. války, kdy bylo jen otázkou času, kdy vše skončí a smyčka se uzavře.

Zpracoval: ANS, Aliance Národních Sil               https://cz24.news/…eo/

8. května 2024

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (87 hlasů)

Je smutno z toho "přepisování", je smutno z toho "zapomínání", je smutno z toho nedostatku vděku a úcty!

Mrazí z toho, že vše je součástí nějakých obludných plánů kohosi! A mrazí z těch popletených co v tom vyrůstají, žijí a přijímají to!

 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (74 hlasů)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

Moci se ve světě i u nás chopilo nefalšované zlo, potomci nacistů a hrobaři civilizace.

Průměrný počet slepic: 4.7 (66 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Je to divoká doba. A zlá, těžká doba, máte pravdu. A kdo a co za tím je...teorií je dost. Ale stejně pořád máme naději a pořád doufáme. A snad se to třeba ještě podaří zlomit...

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)
Trvalý odkaz

 Vážené dámy, vážení pánové, vzácní hosté. Nejprve dovolte poděkovat organizátorům za milé pozvání. Čas plyne a je až neuvěřitelné že od konce druhé světové války uplynulo 79. let, říkám a konstatuji to i s tím že si dodnes pamatuji autobusy se 40.                                                                                                     

Ano, pohyb času nezastavíme, je neúprosný , s tím se prostě nic dělat nedá. Díky tomu autentických pamětníků ubývá a je jich poskrovnu. Přesto bychom neměli na události spjaté s tímto tragickým obdobím našich dějin opomíjet, zapomínat na ně, ztrácet přehled a vědomosti, a už vůbec ne elementární úctu k obětem a hrdinům. Bohužel dnešní trend, či přání některých je zapomenout či zlehčovat přínos jednoho a já bych řekl toho nejdůležitějšího člena protihitlerovské koalice a to Sovětského svazu a Rudé armády. Protestují proti přepisování historie, nenechme si vnutit zvrácený výklad dějin. Více než 140 tisíc rudoarmějců položilo život při osvobození naší vlasti, jejích památka nesmí být zapomenuta, jejich čest nesmí být poplivána. Samozřejmě moji úctu má i armáda americká, každý voják který padl za naši zem má mojí hlubokou a nefalšovanou úctu. Každá taková oběť a smrt někoho zarmoutila a způsobila nesmírnou bolest. Právě v těchto dnech umírá nedaleko od nás mnoho vojáků, nenechme si namluvit že mír je sprosté slovo, nepřípustná je i myšlenka že život těchto vojáků vlastně nic neznamená.                                                                             

Jakákoliv válka je selhání diplomacie, nesmíme se bát to říkat suverénně a dostatečně nahlas. Děkuji vám za pozornost.

https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Josef-Slama-3775/clanek/Projev-Josefa-Slamy-na-Klarove-134707

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (74 hlasů)
Trvalý odkaz

V prvním komentáři k tomuto příspěvku naleznete link na debatu v americkém Kongresu, kde zastupitel za stát Florida Matt Gaetz totálně umlátil argumenty amerického ministra obrany Lloyda Austina ohledně nespolehlivosti F-35.

Z celé americké flotily jich je bojeschopných pouze 29%!!!! Nadto se snižuje jejich spolehlivost, a tudíž se plánuje zkrácení jejich životnosti.

Kongresman Gaetz nazval letoun F-35 dokonce slovem "100 million dollars paperweight", tedy "těžítko za 100 milionů dolarů". Což má pro nás hned dvě zásadní konotace:

1) F-35 je fakticky nebojeschopný šrot

2) pokud dle amerického ministra obrany stojí jedna F-35 cca 100 milionů dolarů, což je při aktuálním kurzu cca 2,3 miliardy Kč, tak jak je možné, že my kupujeme jeden kus za 6,25 miliardy Kč????

Koukám, že F-35 je nejoblíbenější holkou v alianci zejména pro lobbisty, kteří si na tomhle šíleném obchodu museli neskutečně namastit kapsu.

Jana Černochová reálně vyhodila vašich 150 miliard korun z okna.

Tudíž si dovoluji zformulovat dvě výzvy:

1) vyzývám kteroukoliv z našich televizí či internetových portálů, aby mi umožnila duel s Janou Černochovou. Dejte lidem šanci si poslechnout naši přímou konfrontaci!

2) vyzývám Janu Černochovou k podání demise. Tenhle její skandál nemá jiné akceptovatelné východisko.

Strana PRO se samozřejmě konstantně vyslovuje proti tomuto obchodu a je připravena jej v případě převzetí vládní odpovědnosti okamžitě zrušit.

Pro vaši představu za tuto částku, za níž dostaneme 24 stíhaček, z nichž bude funkčních odhadem 8, bychom měli plně vybavenou fakultní nemocnici ve všech 14 našich krajích!

Nepřipustíme další plundrování naší země.

P.S.: Děkuji za sdílení tohoto příspěvku - ať se každý dozví, jakým způsobem hospodaří pětikoaliční vláda s našimi penězi.

--------------------------------------

Děkuji České televizi za potvrzení mé teze, že podle angažovaných svazáků hrajících si na reportéry naší veřejnoprávní žumpy, je kritika vlády Petra Fialy proruským postojem.

Včera v pořadu Reportéři ČT se o mně opět neopomněli otřít.

Že prý na naší demonstraci "vystupovali řečníci s projevy nahrávajícími ruské propagandě".

Vzápětí poté následoval střih na mě na pódium, kde říkám:

"Už nesmíme dopustit, aby nám vládla loutková vláda dosazená do svých postů mainstreamovými médii ovládanými tuzemskými i zahraničními oligarchy."

Z toho vyvozuji, že Česká televize považuje kritiku České televize za proruskou propagandu.

Aneb kdokoliv kritizuje Petra Fialu a jeho skupinku prolhaných loutek, případně jediného vlastníka pravdy v naší zemi, tedy ČT, je automaticky Putinův agent.

Zase a znovu se potvrzuje pravidlo, že jediný, kdo lže v téhle zemi víc než česká vláda, je Česká televize.

Pojďme tuhle hlásnou troubu bruselské propagandy společně porazit.

A pak s ní udělat krátký proces - stejně jako na Slovensku Robert Fico.

Jinak nám budou na Hrad a do Strakovky dál dosazovat bruselské a washingtonské maňásky a my se nepohneme z místa ani o krok.

Jdete do toho s námi?

(FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (102 hlasů)

F-35 je fakt neuvěřitelná "kavkárna"! (býti za největší kavku:-) )

Tak hlavně, že se ušetřily "velké peníze" třeba na důchodech! Hospodářská škoda! Ta je teda opravdu někde jinde:-)

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (49 hlasů)

Slovenský premiér Robert Fico spolu se svými ministry a místopředsedou parlamentu Ľubošem Blahem vypustil na bratislavském Slavíně holubice míru...

—————

Slovenský europoslanec Radačovský se postaral o rozruch v Europarlamentu. Při svém vystoupení o potřebě míru na Ukrajině, vypustil holubici. Měl ji schovanou pod sakem v tašce...

—————

Papež vypustil holubice míru...

—————

My jsme už před časem vypustili „dárek pro Putina“ tank Tomáš , který je modernizovanou verzí tanku T-72. Tomáš se dostal v těchto dnech až do Moskvy. Nyní je vysatven v moskevském památníku s názvem Park vítězství. Tomáš je zde na očích zástupům zvědaců...

Průměrný počet slepic: 4.8 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tesne-pred-volbami-hrozi-Fialovi-prekvapeni-Probehlo-jednani-754963

Těsně před volbami hrozí Fialovi překvapení. Proběhlo jednání

VIDLÁKŮV TÝDEN K protestu odborů, ohlášenému na 21. května, by mohl coby překvapení přibýt i další protest zemědělců. „Takže ano, zemědělci nejsou klidní, ale zato jsou stále jednotnější a jednotnější. Odboráři také mílovými kroky překonávají rozpory, a tak bych řekl, že se vláda do voleb ještě dočká,“ řekl moravský zemědělec a bloger Daniel Sterzik, známý jako Vidlák, ParlamentnímListům.cz po návratu z jednání spojených zemědělců. Stalo by se tak těsně před volbami do Evropského parlamentu. Sterzik se vyjádřil také k nové reportáži ČT, která se nejen jeho osobě věnovala.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Pohled na dnešní situaci je pohled do nekonečného světa idiotin. O nekonečnosti Vesmíru by se dalo pochybovat. O nekonečnosti lidské hlouposti nepochybuji. (volně Albert E.) 

Slova, slova, slova. Nic než slova! (Shakespeare)

S realitou tento námi vytvořený idiovesmír vlastně ani nesouvisí. 

Naštěstí.

Průměrný počet slepic: 3.9 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

ZÁPAD REAGUJE PO RUSKÉM JADERNÉM VAROVÁNÍ....


INFOBRICS, Drago Bosnic, 9. května 2024
Jazyk diplomacie může být značně zastřený, jak je zvykem u diplomatů, kteří se snaží zachovat úroveň bontonu. To se však děje pouze při jednání s těmi, kteří si zaslouží respekt. A pak je tu politický Západ, entita, která ukázala, že si respekt nezaslouží. Slova jeho "vůdců" neznamenají téměř nic, jejich sliby mají menší cenu než papír, na kterém jsou napsány, zatímco jejich představa o vedení diplomacie je na úrovni těžce mentálně postiženého jeskynního člověka.

A  vůbec jednat s NATO při jeho neskrývané podpoře terorismu, který nedávno zabil a zranil stovky ruských civilistů . Takže při jednání s takovými subjekty je třeba zapomenout na civilizované způsoby a chovat se podle toho . V souladu s tím byli velvyslanci Spojeného království a Francie v Moskvě předvoláni na ruské ministerstvo zahraničí, kde jim bylo bez obalu sděleno, co je čeká, pokud budou Londýn a Paříž pokračovat ve svém barbarství a válečném štvaní .

Na videozáznamu, na němž oba diplomaté opouštějí budovu, je vidět, že jsou viditelně otřeseni. A mají k tomu dobrý důvod, protože země, které zastupují, záměrně překročily všechny červené linie Ruska, aby vyprovokovaly reakci . No, politický Západ byl docela úspěšný, protože reakce se dostavila. Jen se jim nelíbí výsledek.

Dalo by se říci, že udělat něco, co v někom vyvolá určitou reakci, ale pak se mu nelíbí reakce, o které věděl, že přijde, se nazývá schizofrenie nebo jiná forma duševní poruchy . Zdá se však, že to je jediný způsob, jakým v dnešní době (přesněji řečeno v tomto století) funguje agresivní pól politiky.

Mezitím se ruská armáda zabývá cvičením, na němž se simulují taktické jaderné útoky. Zřejmě jde o další " vodítko" pro válečné zločince z NATO, protože nejagresivnější vyděračský kartel na světě, zřejmě nepochopil zprávu z poloviny dubna, kdy Moskva otestovala nejmodernější balistickou raketu středního doletu s možností nést jaderné hlavice.

Ruské ministerstvo zahraničí vyjádřilo naději, že vojenská cvičení se simulovanými taktickými jadernými zbraněmi zchladí všechny horké hlavy vlád na politickém Západě a "pomohou" jim konečně, aby si uvědomily, že riskují svůj život. Pokud budou pokračovat v dosavadním kurzu, budou ze svých protiatomových bunkrů vládnout jen radioaktivní skleněné poušti. Je třeba poznamenat, že i když to zní dost drsně, je to nutné zlo.

Jak bylo uvedeno výše, Spojené státy, Evropská unie, NATO atd. opakovaně prokázaly, že je prostě nelze přimět k rozumu. Buď se otevřeně chlubí zabíjením ruských vojáků, včetně využívání pokročilých systémů umělé inteligence, nebo se snaží přehazovat horký brambor, když jsou přistiženi při činu. Moskva se snažila využít diplomatických zadních vrátek, aby je přiměla ustoupit, ale bezvýsledně. Jako jediná možnost tak zůstalo oficiální varování, a přesně to Kreml učinil vydáním oficiálního prohlášení.

Stručně řečeno, kromě varování před válečnickou rétorikou západních zemí poukázalo ministerstvo zahraničních věcí Moskvy také na podporu terorismu ze strany NATO, jakož i na stále častěji možné přímé vojenské angažmá na Ukrajině. Kreml rovněž varoval před množstvím stále modernějších zbraní, které dostává neonacistická junta, jakož i před skutečností, že politický Západ otevřeně podporuje jejich použití proti cílům hluboko uvnitř Ruska, včetně civilistů.

Poukázal rovněž na to, že USA a jejich vazalské a satelitní státy rozmisťují nejen v okolí Ruska, ale i Číny zmíněné rakety středního doletu, které dříve zakazovala již neplatná smlouva INF, jejíž platnost Washington DC jednostranně zrušil již v roce 2019. Zmíněna byla i dodávka stíhaček F-16, přičemž Rusko zopakovalo, že "je bude považovat za nosiče jaderných zbraní a bude tento krok považovat za záměrnou provokaci. Je třeba poznamenat, že Sergej Lavrov před tím varoval i v loňském roce.

Rusko rovněž zmínilo polské požadavky Washingtonu ohledně rozmístění amerických jaderných zbraní na svém území. Moskva varovala, že "tyto a některé další kroky ve skutečnosti naznačují, že vědomě směřují k další eskalaci ukrajinské krize směrem k otevřenému vojenskému střetu mezi zeměmi NATO a Ruskem" a že ruská armáda na takovou agresi odpoví, a to i termonukleárními zbraněmi.

Zdá se, že na některé země, například Francii a Itálii, to zabralo, protože projevily strach. To platí zejména pro první jmenovanou, neboť Paříž nyní trvá na tom, že "není ve válce" s Ruskem a jeho obyvateli (ačkoli záběry z bojiště naznačují opak, navzdory snahám mainstreamové propagandistické mašinérie prohlásit to za "konspirační teorii" ).

Prohlášení prezidenta Macrona se stala méně přímočará a více nejednoznačná poté, co se jeho velvyslanec v Moskvě nechal slyšet, co by se stalo, kdyby se NATO zapojilo příměji. Zdá se však, že ostatní na obavy reagují jinak. Například USA a Německo povolaly své velvyslance zpět do svých zemí (pravda, Rusko u toho také nebude chybět). Je zřejmé, že Washington a Berlín se chtějí podobným (ne)příjemnostem vyhnout, protože jsou si dobře vědomy toho, že Moskva o jejich podpoře terorismu a neonacismu ví vše .

Chtějí se také zřejmě vyhnout osudu jednoho z Macronových předchůdců. Konkrétně v roce 2007 se bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy pokusil hrát s Putinem tvrdou hru. Nedopadlo to pro něj přinejmenším dobře . Po setkání byl tak otřesený, že západní média informovala o tom, že byl opilý. Dalo by se namítnout, že Sarkozy byl skutečně opilý, jenže strachem , protože byl tak vyděšený, že byl sotva schopen pronést souvislou větu.

A to je zřejmě přesně to, co by očekával každý, kdo má alespoň jednu polofunkční mozkovou buňku, když se snaží zastrašit zemi, která může jedinou ICBM - mezikontinentální balistickou raketou -  vyhladit celou Francii. Je smutné, že politickému Západu je to třeba připomínat až příliš často.

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Mně to celé připadá, jako když rodičové musejí stále dokola usměrňovat svoje pubertální parchanty, kteří si nedají říct, dokud jim něco nepřistane na palici. KoZa snad pořád nevěří, že by bylo Rusko schopné udělat, co říká, a co by pro něj bylo to jediné možné, pokud by ho k tomu dohnali. Evidentně se ve světě dostaly k moci s*ačky bez mozku. Kvůli Ukrajině, o kterou vlastně nejde, protože je to jen záminka k válce s Ruskem, chtějí páprdové světa vzít s sebou na onen svět všechno a všechny. Je vůbec možné, že o něčem rozhodují tihle šílenci s vylízaným mozkem?! 

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

kdy začne cvičení AČR pod vedením samotné ministryně války ve shozu gumových granátů z horkovzdušného balónu na Kreml.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

tak prý za to může Putin a kampaň prorusssssssských kolaborantsssssských ssssssil

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Mít takového kreténa, rozvedu se taky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)