Co je a co není

Autor

Demonstrace skončila, bezprostřední a emotivní dojmy vyprchaly, henty internety jsou zaplavené fotkami shora, zdola, zevnitř i zvenku, příslušníci a přisluhovači naší vlády se ozvali a také zhodnotili situaci, tož se na věc podívejme trochu s odstupem a možná i s trochou nadhledu. Pojďme si říct, co doopravdy je… a co doopravdy není.

Na první dobrou bych řekl, že svým způsobem všichni máme, co jsme přece vždycky chtěli.

Chtěli jsme, aby chodili mladší lidi? Tak chodí. Tentokrát už demonstrace vypadala jako setkání širokých rodin. Lidé začali brát sebou svoje děti… (mimo jiné také proto, že demonstrace jsou bezpečné a nějaká bitka, při které by vnouček přišel k úhoně, ta je hodně nepravděpodobná. Chtěli jsme, aby to bralo za srdce? Potvrzuji i s razítkem. Atmosféra byla zase lepší než minule.

Chtěli jsme spojování? Z pódia hovořili Matěj Gregor, Klára Samková, Jaroslav Foldyna, Bohumír Dufek, Ondra Dostál… i nějaký Vidlák… Pokud vím, žádný z jmenovaných není v PRO a ani se k tomu nechystají. V davu byl stánek Svobodných, zahlédl jsem Miroslava Ševčíka za Trikoloru, Jiřího Skalického za Národní radu obnovy, prý byli viděni i někteří poslanci za ANO a tihle všichni si tam měli s kým podávat ruce.

Není snadné stavět mosty, ale jestli si někdo myslí, že přes Foldynu netečou signály od Rajchla k Okamurovi a zpět, tak rozhodně tečou. Zatím si kluci nepadají do náruče, protože mají spoustu důvodů k ostražitosti, ale „horká linka“ už existuje. To samé platí pro Trikoloru, která se spojila s SPD a samozřejmě i pro Svobodné.

Chtěli jsme pluralitu názorů? Na pódiu zazněla slova o ukotvení v západních strukturách, zazněla slova o jejich podmínečném opuštění, zazněla slova o novém středoevropském prostoru, který nahradí EU a Klára Samková sklidila bouřlivý potlesk, kdy řekla, že nechce být součástí Západu a požaduje aby byl Fiala vynesen v zubech a postaven před soud. Já mluvil (jako obvykle) o ekonomických tématech a představil jsem svojí agendu pro příští měsíce – pět jednoduchých a snadno zapamatovatelných požadavků.

Tohle všechno zaznělo na jednom pódiu. A mnoho dalšího. Pamatuju si, jak loni Láďa Vrábel bděl nad tím, co budou řečníci říkat. Bděl nad tím, co se říkat může a co nemůže… Teď nic. Když to tak vezmu, PRO samo sebe deklarovalo jako pravicovou stranu, která se cítí být součástí Západu… a Foldyna zároveň jinými slovy říkal „volte SPD,“ my chceme opustit EU co nejdřív a na nějaký Západ zvysoka sereme. Na jednom pódiu bylo obojí!

Nechci bojovat proti líbodémo tím, že si na alternativě uděláme stejnou cenzuru a stejnou nenávist ke všemu, v čem se byť jen trošičku lišíme. Jen s opačným znaménkem.

Když jsem si povídal s lidmi pod pódiem, tak tam létalo ještě mnohem širší názorové spektrum. Spojuje nás shodný postoj k vládě Petra Fialy a celé Pětidemolici. A pak budou muset být volby, protože podle stávajícího rozdělení parlamentních i neparlamentních názorů to prostě už nejde. Není jak.

Chtěli jsme strany, které nepodvádějí voliče? Chtěli jsme strany, které neskrývají svou orientaci a nenechávají si ta nejzásadnější prohlášení až po volbách? Tak je máme. PRO jasně deklarovala, co chce dělat, jak to chce dělat a kde chce stát. Všichni jsme to slyšeli. Některé to přisympatizuje blíž a některé to odsympatizuje kousek dál. Ale křičet, že nikdy PRO nebudu volit, to má asi stejný význam, jako když se tu mluvilo o tom, že za covidový teror už nikdy nebudeme volit Babiše. A pak jsme mu to v prezidentských volbách docela hojně házeli. Menší zlo… prostě zbyl a byl přijatelnější než Petr Pavel.

Jak budou vypadat preference PRO před volbami, to bude záležet, kdo všechno postaví kandidátku a kdo na ní bude. Pak teprve bude mít smysl řešit, kdo má sympatičtější program, kdo má peníze na kampaň a kdo má dostatek spolupracovníků… Zřejmě také budou všechna volební témata mnohem naléhavější než dnes.

Tohle všechno dozrálo v posledních dnech či týdnech a v sobotu jsme to sklidili. Trvalo to a nešlo to lépe, protože se nenašel nikdo, kdo by to lépe udělal. A nebudu zakrývat, že jsme si přáli větší úrodu. Ale naše alternativní hektary zatím větší výnosy nedávají. Potřetí jsme si potvrdili, jak daleko dosáhne svolávací zvon Jindry Rajchla a celá řada dalších demonstračních pokusů ukázala, že zvon zvaný Rajchl má v Kotlince nejsilnější hlas.

Co naopak není? Není bezbřehá důvěra. Vše je nutno odpracovat. Český člověk si za posledních čtyři sta let odvykl věřit na zázraky. Není žádná šance, že by pravdomluvná média ubrala ze svého aktivismu. Zřejmě není šance na nějakou zkratku, která by nám cestu k budoucnosti usnadnila a je pravděpodobné, že si ještě lecčímž projdeme.

Myslím, že v příštích týdnech budeme všichni vstřebávat realitu. Jak tu politickou… mimoparlamentní i parlamentní, tak tu hospodářskou. Něco mi říká, že i agenda našeho Péti pomalu dochází svého naplnění a všechny jejich představy o naší pozici na Západě se v této zimě vyjeví. Za čtrnáct dní se uvidí, jak dopadly volby na Slovensku. Během podzimu to nebudou jediné volby.

Cena ropy se blíží ke sto dolarům za barel a nějaký cenový strop už nikoho nezajímá… Všechny problémy světa zůstaly, válka zůstala, eskalace jede. Čeká nás hodně práce…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (255 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Chce to kromě kritiky vlády i spojovací program, ale ne tak, aby to bylo rozbředlé.

 

Můžou se spojit i strany co mají trochu odlišné cíle, aby splnily cíl hlavní - sesadit tuto vládu skrze volby. A pak se můžou rozpojit po volbách, ale do voleb se spojit. Aby prošly do parlamentu a tato hrozivá pětikolková vláda neměla už příště většinu.

 

Spojit by se měla Trikolora plus SPD a třeba PRO a Šlachta, když už je víc vlastenecký než kdysi. Možná i lepší část socanů a komunisti (i když je rád celkově nemam, ale ti naši jsou konzervativnější než naše údajně konzervativní TOP09, což jsou ve skutečnosti hlavně kulturní neomarxisté pro LGBT a gender a multikulti agendu, ekonomicky jsou to neoliberálové, byť Green deal z EU berou za fakt a podřizují se, to je naše slavná T0P09)

 

Pak pokud uspějeme - se ale nějak vlastenci domluvit stejně musí. Odložit nevraživost či jiné cíle stranou a to kde se překrýváme - tam to brát jako hlavní, byť třeba dočasný cíl: dát stát dohromady, ekonomiku a tak. Rozdat si to někdy v budoucnu o to, zda pryč z EU hned či až-jestli se rozpadne nebo nás vyhodí. A tak dál.

 

Ekonomika středová či  středolevá, ta nás může spojit, být sociální, ale ne k  těm, co si to nezaslouží a jejich předci si to neodpracovali u nás, nejsou také menšiny jako menšiny a cizinci jako cizinci. Statistiky existují.

A pak kulturní program: národně konzervativní, spíš sekulárně, ne moc katolicky či nábožensky, to maj Poláci, ale u nás potraty a jiné věci tohoto druhu nejsou téma. Manželství homosexuálů a trans nesmysly, to už je jiné. Tam neomarxismu vzdorovat.

 

Svobodní jsou libtardi, na to pozor, sice chtějí svobodu, ale zásahy do trhu a vlastenectví často odmítají ve prospěch trhu = západních neomarxistických korporací, které nedávno vyzvaly Fialu k uzákonění svazků homosexuálů a tak dál. Tihle ovládají náš trh. Takže to jde proti vlastenectví a konzervativně národním cílům, tam se míjíme jak s neomarxisty, tak s liberály a libtardy. Eurokonzervatismus u nás je zároveň spíš sekulární než náboženský. Ale s Poláky i tak můžeme vyjít ve společných cílech proti Green dealu a tak dál. To samé Orbán.

 

(ps. dodávám a dopisuji, že BIS  a média se budou snažit naše "kohoutky" na vlastenecké scéně rozhádat a půjde jim to poměrně snadno, protože jsou to kohoutkové opravdu, navíc když v Německu může tajná služba sledovat AfD, tak u nás BIS může skoro všechno, počítám... i občasné provokace... tak pozor na to)

Průměrný počet slepic: 4.4 (82 hlasů)

Zkrátka demoliční vládu za každou cenu odstavit od koryt, všechno ostatní řešit potom, ať už v jakékoliv sestavě - horší než teď už to být nemůže.

Průměrný počet slepic: 4.7 (77 hlasů)

VIDEO: Vlastenci na obrovské 100 000+ členné demonstraci v Praze slyšeli od Jindřicha Rajchla a Petra Vacka prakticky všechno, co chtěli slyšet, až na dvě klíčové věci! Doktor Vacek poté promluvil a najednou jsme slyšeli Tomia Okamuru! Žádné vystupování z EU a z NATO, ale reforma zevnitř! A když se nepovede, tak až potom se uvidí! Fialova vláda však má strach, nespokojenost se rozrůstá a na demonstraci už byli i politici z Hnutí ANO!

V sobotu 16. 09. 2023 proběhla v Praze na Václavském náměstí obrovská demonstrace a podle statistického síťového modelu se účast v nejvyšší špičce demonstrace pohybovala okolo 107 000 demonstrantů, což je znovu potvrzení neutichající a trvalé nespokojenosti obyvatelstva s vládou Petra Fialy, jehož vládnutí se projevuje dvěma naprosto nezvládnutými krizovými procesy. Tím prvním je extrémní sektorová inflace, o které se vláda na základě doporučení poradců vůbec nezmiňuje, protože růst cen v sektoru nájmů, bydlení, energií, elektřiny, ale i potravin a dokonce i služeb atakuje inflační hranice 35 až 48% v průměru.

To je suverénně nejvíce v celé Evropské unii. A to jsou pouze průměry, což znamená že některé osoby čelí daleko vyšším sektorovým inflacím. Fialova vláda se zaklíná jen plošnou inflací, protože ta je statisticky snižována tzv. spotřebním košem, do kterého jsou úmyslně zahrnovány sektory a produktové oblasti, které mají nízkou inflační elasticitu, např. sektor hromadné a městy regulované dopravy. Fialova vláda tak na tiskových konferencích vždy šermuje jen výhradně s mírou plošné inflace, protože ta vychází statisticky méně děsivě. A tím druhým nezvládnutým procesem je obří deficit spojený se zvyšováním daní.

Fialova vláda má strach z mediálního a politického posunu v české politice, alternativa překresluje volby na Slovensku a teď se to již kopíruje i do Prahy

Tyto obrovské demonstrace nahání vládě Petra Fialy hrůzu, ale z jiného důvodu, než byste si mohli myslet. Fiala nemá strach z tzv. dezolátů a pro-ruských švábů, jak české vlastence nálepkují kromě premiéra i ministři jako třeba Vít Rakušan nebo senátorka za ODS Miroslava Němcová. Fialova vláda má strach z toho, že odpor proti evropskému a pro-válečnému liberalismu sílí už i mezi politiky a poslanci tradičních systémových stran, což je signál o posunu tzv. volebního spektra. A to hlavně při pohledu na obrovský posun spektra na Slovensku před volbami do parlamentu.

Demonstrace Česko proti vládě, 16. 09. 2023

Demonstrace dostala označení “Česko proti vládě“, což je název, který si možná pan Rajchl vypůjčil z mého pořadu na SVCS, když jsem po jeho poslední demonstraci lehce zkritizoval, že název “Česko proti bídě” mi připadá poněkud mylně mířený a název demonstrace by se spíše měl jmenovat “Česko proti vládě Petra Fialy!” Nevím, jestli jsem pana Rajchla inspiroval, ale tentokrát je možné říct, že název demonstrace byl úplně správně. Český mainstream přitom zřejmě na příkaz či kvůli servilitě ze shora od Fialova režimu tvrdil, že na náměstí je jen pár tisíc lidí. Záběry níže není třeba komentovat, kde je pravda.

Záběry německého štábu AFP na zaplněné Václavské náměstí, o kterém česká MSM média dezinformovala jako o shromáždění “pár tisíc” lidí

Celou demonstraci přenášela [1] v živém přenosu ČTK, což je velké překvapení, to se dříve jen tak nestávalo a obvykle celé demonstrace točila jen nezávislá Raptor TV a rovněž TV Prima. Nasazení přenosové techniky přímo ČTK ukazuje, že demonstrace Jindřicha Rajchla byla vyhodnocena jako opravdu klíčová a zásadní, kterou musí pokrýt i ČTK.

A o to více se potvrzuje to, co jsem napsal nahoře, že právě proto má vláda Petra Fialy strach, protože se ukazuje, že i média jako ČTK začínají proces tzv. mediálního posunu. To je situace, kdy média si začínají uvědomovat, že se mění politické prostředí a rozložení sil, a proto je potřeba o tom začít informovat, protože už nejde o bagatelní demonstraci několika stovek lidí. Proto jsem se rozhodl, že udělám sestřih úvodních projevů Jindřicha Rajchla a jeho pravé ruky Petra Vacka, které máte v úvodu článku ve videu.

Česko proti vládě!

V projevu Jindřicha Rajchla zaznělo v podstatě všechno, co píšu tady na Aeronetu a co komentuji na SVCS každý pátek. V podstatě jsem slyšel sám sebe, až mně to trochu zaskočilo. V projevu pana Rajchla jsem nenašel absolutně nic, s čím bych nesouhlasil. To je opravdu velké překvapení. Kdyby stranu PRO tvořil systémově pouze Jindřich Rajchl a konceptuálně si držel tuto linii, dokážu si představit, že by se stal autentickým Viktorem Orbánem v ČR. Zopakujme si, co od Jindřicha Rajchla zaznělo:

Odchod z Lipské burzy, aby se česká elektřina neprodávala zpátky do ČR za nehorázné marže

Bohatství ČR musí zůstat v ČR, zastavení vyvádění dividend a zdrojů na západ

Na Ukrajině se neválčí za české zájmy, válka musí skončit, jedinou cestou je mír

Pomoc Ukrajincům nesmí probíhat na úkor českých občanů

Nebudeme se připravovat na válku, budeme chtít válce předejít

Expulze veškerých neziskovek z českého školství, ukončení indoktrinace dětí

Odmítnutí Istanbulské úmluvy, povinné migrace a povinných kvót na migranty

Ústavní ochrana české koruny a její nenahraditelnost jinou cizí měnou

Vrácení svobody a suverenity ČR

Pronárodní vláda, kde občané jsou na prvním místě

Všechny tyto teze jsou v podstatě stěžejní body z vlasteneckého katalogu a nelze na ně namítnout naprosto nic. Prostě projev Jindřicha Rajchla byl po stránce vlasteneckých tezí v mnoha ohledech ostřejší, zřetelnější a jednoznačnější, než v minulosti bývaly výroky Tomia Okamury. V tomto ohledu není divu, že mnoho vlastenců cítí v Jindřichu Rajchlovi to, co necítí a nevidí v Tomiu Okamurovi, což se dá opravdu očekávat, že až budou volby do sněmovny, bude strana PRO nejvíce přitahovat právě voliče SPD. A vzhledem k tomu, jak obrovské demonstrace dokáže Jindřich Rajchl svolat, na rozdíl od SPD, tak bych měl na místě Tomia Okamury obavy o to, aby voliči SPD nepřeběhli do strany PRO. Je velice pravděpodobné, že velká část voličů Rajchlovy strany se bude etablovat právě z SPD....

https://aeronet.news/…il/

Průměrný počet slepic: 4.7 (76 hlasů)

Tak já PRO s Reichelem fotbalovým mágem zaručeně volit nebudu! 

To raději Tričkloru, Příšahu nebo něco podobného.

Fakt nechci, aby mně vládnul takový ortodoxní Klausovec-Kočárníkovec zlatých devádesátek minulého století.

Ještě pořád je tady co zprivatizovat, zpoplatnit, vytunelovat.... 

Demonstrace proti vládě Miloše Zemana a Fialy však podporuju.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Zdravím, spojování ano, ale aby to nedopadlo jako u pětikolky. Jediné společné téma bylo pouze “Antibabiš”. Dle mého názoru, je jedno která z nynějších opozičních stran jednou bude u kormidla, ale dlouhodobé strategické zájmy naší země by měly být jednotné a nemá se na ně sahat. Dělat opatření na 4 roky vládnutí naprosto postrádá jakýkoliv efekt a smysl vůbec. Shoda asi není předmětem debaty a pokud se strana či hnutí chtějí nazývat pronárodní, musí najít kompromisy s kýmkoli, pokud je to v zájmu této země. Neexistuje člověk, co ví vše a jen debatou jsme schopni se podívat na daný problém z jiného úhlu pohledu. Pokud to někdo myslí s novodobým obrozením skutečně vážně, strach bych neměl.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Vláda nás zatahuje do nesmyslné války, zaznělo na pietě. Armáda projev odmítla

PETR ŠVIHEL / VČERA 22:42

Militaristická vláda s odpornými kroky.“ Taková slova zazněla na akci u Památníku letců v Žatci. Jeho autor si stěžuje, že bývalý stíhací pilot Václav Vašek využil pietu k prokremelské rétorice. Armáda se od projevu distancovala.

Pro širokou veřejnost nenápadná pietní akce u Památníku letců - hrdinů Ústeckého kraje v Žatci dostává rozměry skandálu, který nechá prověřit ministryně obrany Jana Černochová (ODS).

Pod dohledem vojenské čestné stráže zazněla například slova o kolaborantech, kteří přesvědčují český národ, že je ve válce.

Armáda se od projevu oficiálně distancovala. Náčelník Generálního štábu Armády ČR generál Karel Řehka na síti X, dříve twitter, uvedl. „Armáda České republiky se důrazně distancuje od zneužití oficiální vzpomínkové akce 14. září u památníku Hrdinů - letců z Ústeckého kraje v Žatci v Podměstí a od slov předsedy Českého svazu letectví Václava Vaška, která na této akci zazněla. Zároveň s okamžitou platností ukončujeme veškerou spolupráci s tímto spolkem a podporu akcí, na kterých se podílí.“

Stíhací letec a předseda Českého svazu letectví Václav Vašek - muž, který měl hlavní proslov, zase argumentuje svobodou slova a tím, že byl za své názory kriminalizovaný za minulého režimu a v současnosti je mu tím opět vyhrožováno.

Co ve čtvrtek odpoledne 14. září na pietní akci za účasti příslušníků armády z úst Vaška zaznělo? V úvodu například tvrzení, že kolaboranti dnes přesvědčují český národ, že je ve válce, podobně jako se němečtí kolaboranti po osvobození změnili na národní gardu. V ironickém kontextu také zmínil, že znásilňování žen ukrajinskými mladíky sice není kolektivní vina, ale ruská operní pěvkyně Anna Netrebko přesvědčila Vladimira Putina k napadení cizího státu, a proto nesmí v Česku vystupovat. Závěrem pak uvedl, že lidé mohou jen doufat, že se „dnešní militaristické vládě“ svými „odpornými kroky“ nepovede národ vtáhnout do „nesmyslné války za naprosto cizí zájmy“.

Hořký návrat letců RAF: Z hrdinů udělali komunisté zrádce a kriminálníky

13. 8. 2022 15:50

A k tomuto asistovala Armáda České republiky jako právoplatný člen NATO. Těmhle šíleným výlevům. V slavnostních uniformách a řečník si pak jde stoupnout k velitelům. To je neuvěřitelné,“ tvrdí autor památníku Jan Hančl.

Určitě se nebudu chodit ptát kohokoliv v tomto státě, jestli u toho památníků můžu říkat to, či ono,“ reagoval pro Seznam Zprávy Václav Vašek. Motivovaný je současnou společenskou situací a v proslovu se podle svých slov obracel napřímo k letcům z druhé světové války, o kterých tvrdí, že s většinou byl kamarád.

Prokremelské názory a MiG na pozvánce

Architekt Jan Hančl se rozhodl aktivně ohradit proti celé atmosféře, která se zformovala kolem pietního aktu – uskutečněné v den výročí odhalení památníku. Kritizuje zejména to, že oficiálním organizátorem je město Žatec.

Má právo (Václav Vašek, pozn. red.) si říkat, co chce, ale ať si k tomu udělá svůj mítink a nezneužívá pietu. Hnusným způsobem se odvolával na letce a celé to bylo naprosto jasně protievropské, proti NATO a proputinovské,“ tvrdí autor památníku, který se snaží zkontaktovat armádu, město, ale i organizátory.

Vadí mu i to, že na pozvánce bylo nad obrázkem památníku logo žateckých letců s vyobrazeným MiG-21, což je podle něj symbol letectva Varšavské smlouvy z dob perzekuce a normalizace.

Václav Vašek se nařčení, že je prokremelský, ohrazuje. „Za bývalého režimu jsem byl ve vyšetřovací vazbě. Nemám vůbec důvod být prokremelský. Nemám rád Američany, zrovna tak nemám rád Rusy a Číňany, všechny velké národy, všechny velmoci, které si hrají na to, že mají jedinou pravdu,“ říká bývalý stíhací letec a zmiňuje, že na akci s ním nesouhlasil pouze autor památníku.

Dnes mi zase bude někdo vyhrožovat, že mě bude kriminalizovat za moje názory?“ dodal ještě hlavní řečník.

Nemluvil jsem, to byl signál, říká starosta

Ministryně obrany Jana Černochová pro Seznam Zprávy uvedla, že na vyznění akce, které se účastní zástupci armády, zatím nebyla upozorněna. „Nechám to v pondělí prověřit,“ napsala během neděle redakci.

Starosta Žatce Radim Laibl (ANO) se akce osobně účastnil, ale proslov neměl. „Já už jsem letos řekl, že mluvit nebudu. Možná je to signál,“ vysvětloval s tím, že měl dopředu obavy, aby ho skupina letců do něčeho nezatáhla.

Za mě jsou žijící letci taková specifická skupina, která mluví svým jazykem a nebere si servítky,“ říká dál starosta a zdůrazňuje, že z proslovu Václava Vaška není patrné, že by někomu fandil – a kritizuje jak současnou vládu, tak i Andreje Babiše.

Podle starosty tak zářijové řečnění u památníku zatím nepřekročilo mez, aby se od akce město distancovalo. „A možná je to z toho důvodu, že toho šéfa letců znám, vystupuje takto hodně na pietách. Kdybych ho neznal, tak bych se možná zarazil.“

 

https://www.seznamzpravy.cz/….cz

Průměrný počet slepic: 4.7 (51 hlas)

Je to dlouhé, proto jsem to nepostoval celé:

http://cssl.cz/2023/09/15/pietni-akt-u-pamatniku-cs-letcu-v-zatci/

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Jo jo - to bylo setkání a střet hrdiny se spodinou, která kromě lezení do těch "správných zadků" nedokázala nic. Jakpak to asi paní Černochová chce "vyhodnotit", když verbálně zmasakrovala sportovce Svobodu za jeho správné vyjádření.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

To je dobrý program, odpor proti přijetí Ukrajiny do NATO je také správně..

Je třeba ji neustále opakovat, že garance TERITORIÁLNÍ INTEGRITY dostala v Budapešti UKRAJINA bezjaderná a NEUTRÁLNÍ, ne Ukrajina, co se cpe do NATO a masakrující vlastní občany jen proto, že mluví svý rodným jazykem.

Průměrný počet slepic: 4.7 (54 hlasů)
Trvalý odkaz

Co takhle je napsat, aby byly pohromadě?

Mně utkvěla v paměti 1 kWh za 2,- Kč, bo jsem elektrikář, a co další čtyři?

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, nahrávka na eso, tedy bod z podání. Za měsíc od koně začněte projev: JÁ NEJSEM TCHAJVANEC! To lidi rozesměje a pobaví.

Průměrný počet slepic: 4.2 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Dopředu upozorňuji, že jsem libtard, volič pětidemolice a od nedávna člen jedné ze stran koalice Spolu. Jsem podle jednoho z komentátorů tohoto webu ovce a jsem na to všechno hrdý.

Tak ověření realitou autorovi předpovědi zase nesnesly, neboť pokud tam bylo při stejné účasti hodně vnoučků, tak prostě část babiček nedorazila. Tolik k naději na změnu a spaseni hoštaplerem od fotbalu. Další srážku s trealitou autor podstoupí v EU volbách.

Přestože se řadím k libodémo, necítím k názorům autora a ostatních komentátorů žádnou nenavist, Přestože si myslím, že pokud by se jejich představy zrealizovat, přineslo by to českému národů jen bídu a utrpení, i tak Vám dám jednu a pravda nevyžádanou radu. Pokud není Vaším cílem jen nadávat a řvát pod koněm a chcete něco změnit, přestaňte hledat spasitele zapojte se třeba do činnosti SPD fašistů pro vyučené, Trikolory nacionalistů pro maturanty, ANO pro sobecké kobliháře a důchodce nebo změňte na vlasteneckou politiku nějaké další ze stran, co Vám nejméně vadí. Tohle je jediná cest ke změně - přesvědčit ostatní co chtějí něco změnit a taky pro to něco dělat. Takoví lidé jsou převázně v politických stranach.

Jinak budete jen vyřvávat pod koněm bez šance na změnu.

Průměrný počet slepic: 1.8 (24 hlasů)

až se tam nahoru ten Jindra dostane.

Od revoluce jsem zažil už mnoho spasitelů, ale ani jeden zatím nepřesvědčil pak svým výkonem. Něco jiného je kritizovat, něco jiného tvořit. Tak by mě zajímalo, až si jejich guru přičichne k moci, tam se střetne s realitou, začne to dělat taky blbě, jako všichni před ním, na koho zde pak budou držkovat.

Jó, taky jsem věřil, že to někdo dá do kupy. Nikdy se to nestalo. Takže zavírám branku, nabíjím pušku a vně mi všichni vyližte prdel. Pochopitelně, sleduji situaci a budu se snažit se jakémukoli systému přizpůsobit, ochcat ho a mít se v něm co nejlíp, stejně, jako to dělali moji předci 2 000 let. Kupodivu, když jsem ještě byl naivní a věřil v očistu společnosti, nebyl jsem moc spokojený. Dnes, při té druhé strategii, si nemám na co stěžovat. Akorát se bavím zde nad vaší bezmocnou nasraností a vědomím, jak to zase dopadne.

Průměrný počet slepic: 2.4 (25 hlasů)

Proč ten úvod nerozšíříš o to, že jsi vůl provokatér ? Hezky česky.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Jsem vůl provokatér, který si ale myslí, že má pravdu, stejně jako vy.

Ale pokud se to Jindrovi povede, smeknu klobouk a zatleskám. Pokud zase ne, jako pokaždé, vysměji se vám. A schválně hádej, jaká varianta má větší pravděpodobnost.

Průměrný počet slepic: 2.6 (13 hlasů)

nad sebou spíš zaplakej

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Zatím mi přijde, Bobe, že spíš plakáte vy. Nad systémem, nad životem, nad nespravedlností. A víš, jak se stalo, že dnes můžeš držkovat na tomto webu s plným břichem? To takhle tvoji předkové museli přežít jakoukoli dobu a povedlo se jim to. Někdo se u toho měl lépe, někdo hůř, mnozí to nepřežili, ale ti posledně zmiňovaní logicky nemohli být tvoji předci, ale tomu se říká evoluce. A v ní vyhrávají jedinci, kteří dokáží přežít a nepotřebují tudíž nad sebou plakat.

Pokud se ale někde hromadně sejdou davy a stěžují si, že se mají špatně, tomu se říká pláč. Plakej ty, Bobe.

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

Proč tam vůbec ti tzv. fandové chodí, jezdí, létají do Tramtárie, když vůbec, ale vůbec neovlivní výkony a výsledky těch her?

Výsledky jsou závislé přece na těch, jejichž jména nevysloví v hrůze ani ti předsedové a prezidenti týmů a svazů? 

Myslíte, že delegace papalášů a milionáři někde na Olympijádě nebo mistrovství světa ovlivní výkony a výsledky? 

Proč se táhly tisíce NATOistů do Mošnova na válečnou parádu, když to všechno mohou vidět doma a zblízka? 

Proč sype Zemanova vláda ČR do Ukraruska miliardy, když výsledek rozhoduje někdo jiný někde jinde? 

Kolik jste tou Tečkou zachránily babiček, které vám teď užírají z  hodokvasu?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

A koho si myslíš, že tady zajímá nějakej libtardí pošahanec z mama hotelu... Než se naděješ, ani nemrkneš a bude z tebe dědek s pemprskama.

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Jejich reakce na sobotní protesty mnohé vysvětluje, proč v roli hospodářů vedou naši zemi přímo do prdele.

Dyť ti diletanti neumí počítat. Napočítat na sobotní akci pár tisícovek? To je výkon na úrovni legendární Plzeňské vysoké školy. ;o))

Bodejď by naše ekonomika nebyla v řiti pod vedením takových počtářských kapacit.

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)


počty ?

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)