Dobře, že to víme...

Autor

Tak jsme se od našeho Blyštivého Péti dozvěděli, že ve čtvrtek pojede spolu s Markem Výborným na Agrární komoru vyjednávat… Byl to asi první tweet od premiéra, pod kterým bylo sto procent hejtů. Měl to tam plné zemědělských plakátů, které zvaly všechny do Prahy na devatenáctého února a pak neuvěřitelnou smršť odsudků všeho druhu.

Traktory v Praze už jsou celospolečenské téma.

Ještě totiž nevyjely a vláda už vyjednává. Jako vždycky se ukazuje, že funguje jen nátlak. Čím větší, tím lepší. Servilita a poslušnost vzbuzují jen aroganci moci. Nikdy a nikde to není jinak. Ale jakmile hrozí průser, najednou to jde. Dovedete si představit, co všechno půjde, až bude Praha zablokovaná a protesty se budou ještě stupňovat? Až se ukáže, že to není jen tisíc traktorů, odbory, profesní svazy, ale i široká veřejnost?

Premiér jede vyjednávat na agrární komoru… jenže, ta to už nemá v rukou. Ta protesty neorganizuje, naopak se od nich distancovala. Jan Doležal nemá od protestujících zemědělců ani ten nejmenší mandát na jakékoliv jednání. Už teď je jasný výstup z tohoto jednání… pustí se nějaké drobné ústupky, vláda bude tvrdit, že o požadavcích zemědělců začne jednat, samozřejmě jen tehdy, když nebudou stávkovat… a budou doufat, že to zemědělce rozdělí.

Naštěstí si zemědělci ještě pamatují, jak s nimi Výborný zacházel, když do sněmovny přinesli svoji petici. Mnozí další přišli s ministrem jednat a on je všechny vyfakoval, nebo jim řekl, že o věci se bude později (za dva měsíce) jednat. Koordinátoři si vyslechli neuvěřitelné příběhy ministerské zvůle a arogance.

Ale díky za ně, Marku Výborný! Podařilo se ti zemědělce vytočit. Teď chystají traktory a plánují trasy, protože přišli jednat a setkali se s tvým zdviženým prostředníčkem. Podařilo se ti něco neuvěřitelného. Znepřátelil sis i ty, kteří ještě před měsícem byli na vaší straně. A teď jste vašim ohlášeným jednáním už dopředu ukázali, že funguje jedině nevybíravý tlak. Tahle zkušenost už zůstane.

Za muže teď budou mluvit činy. Zemědělce ke stávce nepřesvědčil nikdo jiný, než Marek Výborný. Fakt se mu to podařilo. Jeho přezíravost, dlouhodobé odmítání a ještě delší arogance teď vyústily v bytostný odpor. Dva roky se zemědělci snažili mluvit. Dva roky se vás snažili upozorňovat na chybnou politiku. Chodili k vám na jednání, přinesli vám petici, mluvili o svých problémech s každým, kdo byl ochoten naslouchat. Bohužel, ministr zemědělství mezi nimi nebyl. Ani předseda vlády ne. Teď to jedním společným kafíčkem na Agrární komoře fakt nedoženou.

Najednou je premiér ochota sama. Ale až poté, co se zemědělci sdružili vystupňovali tlak. Dobře, že to víme. Ukázali jste nám, že:

  1. Je zapotřebí vydržet. Zatnout zuby, nevzdat protesty, vytvářet spojenectví, když to nejde zprava, zkusit to zleva, když nejde zeď prorazit hlavou, musí na ni alespoň dlouho močit.

2. Je zapotřebí se bouřit. Kdo nekřičí, nic nedostane. I orel nakrmí první to mládě, které nejvíc píská. Maďaři se bouřili a dostali Rakousko Uhersko. Češi byli loajální a nedostali nic.

3. České televizi se nevěří.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (412 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Nejméně dva!

Průměrný počet slepic: 4.4 (54 hlasů)

.. Mají to v náplni práce..

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Daniel dneska upozorňuje na blyštivého Péťu, který se rozhodnul jednat s klonem Středuly. Tak hloupě nejednali ani představitelé ÚV KSČ v roce 1989. Nechali společnost pobublávat a postupně předávali "vývoj" běžet podle přání cinkajících občanů. 

Nicméně teď právě je v rozdělené společnosti a rozdělených generacích neskutečný zmatek, kterého i hlupáci ve vládě rozhodně využijí. Proto je NUTNÉ jakýmkoliv způsobem podpořit spanilou jízdu zástupců zemědělské obce. 

Aby současní sedláci a podnikatelé v zemědělství nedopadli jako jejich předchůdci u Chlumce, je naší povinností vyjít z ulit a podpořit je.

Pro odlehčení přidávám odkaz, který se netýká sedláků, ale je dostatečně hořce vtipný. Rád bych se dožil toho věku, ale netoužím po možnosti stát se milionářem... Chybí mi k tomu přesně 28 let, ale doma nezůstanu. Zemědělci už mají traktory naleštěné...

děda
To sedí...

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (80 hlasů)

On Fiala by to rád zrušil stejně jenom kvůli tomu, aby se mohl venku chlubit tím, že U NÁS se nic podobného jako v Evropě neděje, protože U NÁS jsou lidi spokojení. Vůbec to nechce kvůli lidem, jen kvůli sobě. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)

že ti dva dávají nejen jednoslepice (nejen u článku ale i někde, kde je třeba odpověď na jednoduchou otázku typu "byl jste na vojně?" nebo i třeba k té otázce), ale že na největší blbosti dávají slepic pět (když někdo zjevně lže, nebo se jasně mýlí).

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

Hlavně by pro Vidlákova bratra nebyl nejmenší problém je v databázi identifikovat a zneutralizovat.

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

Danieli, ve vašim dnešním vzkazu jste oznámil že ve čtvrtek Blyštivý Péťa, pojede spolu s Markem Výborným na Agrární komoru.

BUĎTE OPATRNÍ V TENTO DEN, MŮŽE SE POTVRDIT ŽE TO BUDE OBZVLÁŠŤ ZÁLUDNÝ DΕN PRO VÁŠ OPRÁVNĚNÝ BOJ.

Ti tři totiž Petr Fiala, Marek Výborný a Jan Doležal je stoprocentně jisté že vypracují plán jak bojkotovat a zhatit vaše tažení 19.2.2024 s traktory na Prahu.

Fialovi a Výbornému nejde o vás zemědělce, již to potvrdili 2 roky když odmítali každou diskuzi s vámi, jde jim jen o to aby nebylo uskutečněno tažení na Prahu a proto přes Doležala s různými sliby o částečném splnění některých vašich požadavků  se pokusí zasít semena pochybností mezi vámi zemědělci aby jste zrušili tažení na Prahu.

POZOR NA ČTVRTEK MŮŽE SE POTVRDIT ŽE TO BUDE ZÁLUDNÝ DEN PRO VÁŠ OPRÁVNĚNÝ BOJ !!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (111 hlasů)
Trvalý odkaz

Rád vás zde vidím pane Starý Kocoure . Oni ti trolové jsou stále na stráži. My ale víme jak na ně :-)

Průměrný počet slepic: 3.8 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Ministr Výborný je strachy bez sebe a o moc více je jeho šéf blyštivý Péťa. 

Oba dva totiž ví co se děje v Evropě, ví to od jejich kolegů  premiérů a ministrů Německa, Francie 

a jiných evropských zemí kde zemědělci stávkují. 

Už jen představa Fialy a Výborného že Praha je zatarasená stovkami traktorů a desítkami tisíců občanů 

kteří se rozhodli vzít svůj osud do svých rukou a přijít na podporu stávkujících zemědělců, 

dohání tyto dva vládnoucí činitele k šílenství. 

Oni moc dobře ví že řeka se již nedá vrátit zpět

My všichni , zemědělci a občané zaplavíme Prahu a vyhodíme z oken 

tu vládnoucí lůzu která nás dva roky utlačuje a ničí naše životy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (116 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč, když mě někdo furt provokuje, nemyslí to se mnou dobře, hází mi klacky pod nohy a já to nevydržím, tak mu nakonec dám po držce a vy se snažíte vyjednávat, ale ten druhý vás neposlouchá, zařizuje, že se máte čím dál hůř, tak vy vyrazíte traktory na Prahu, tak proč já jsem špatný a vy dobří? V čem jsme vlastně rozdílní?

Průměrný počet slepic: 2.3 (50 hlasů)

A to je reakce na co? nějak se ztrácím ve vašich myšlenkových procesech. S většinou vašeho světonázoru bych souhlasil, pokud tedy jste skutečný Berrnard a co o sobě píšete je pravdou. Ale myslím, že máte příliš zbytnělé ego a prostě musíte být stále středem pozornosti. Mě osobně se to upravilo samo kolem 50, ale každý jsme individalita, třeba se vám to neupraví ani po 60. MMK

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)

Byl tu odsuzován za řešení problémů násilím, no a teď ti co odsuzovali k násilí vyzývají. Asi jste to nezaznamenali.

PS: pozor, argumenty ad hominem jsou ubohé. Aby pak někdo nezačal soudit vás.

Průměrný počet slepic: 2.9 (10 hlasů)

obávám se, že vám nikdo nemusí házet klacky pod nohy.

Z vlastní zkušenosti vím, že když hodně bezobsažně špačkuju, mohu k tomu občas prohodit i nějaké to moudro, ale i tak zakopnu o  klacek. Bývá to nevyhnutelné. Pokud navíc rozdávám po držce, musím počítat s nějakou tou ránou pro sebe. Když jdu neuklizeným lesem, a naše diskuse na kydech, i jinde takové bývají, zaručeně o nějaký ten klacek, někdy z neopatrnosti, jindy ze zbrklosti musím zákonitě občas zakopnout. Jen ve skutečném lese mohu nadávat sám sobě. Tady vás nějaký ten klacek více, či méně oprávněně určitě přetáhne, jen jde o to, jestli jej nepoužíváte i vy a k tomu potom mohu doporučit. Naplakat a přemýšlet. Proč?

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé 19.2.2024 my všichni zaplavíme Prahu.  

Pětidemolice se bojí, oni se třesou strachy že je smeteme s jejich  křesel

kam se podvodem našeho lidu dostali.

19.2.2024 všichni v Praze.

Přišel náš pravý čas. Buď teď anebo nikdy.

blokada v praze
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (103 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)

za Husáka by seděli na Ruzyni vedle Havla 

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano Vidláku , budeme se držet tvého tématu který jsi dnes nastolil.
V Praze 19.2.2024 my všichni budeme tam spolu s našimi zemědělci na jejich podporu.
Protože je to i naše podpora, je to podpora našich životů,
Fiala a Výborný musí dostat pořádnou lekci kdo vládne v naší vlasti.
Zda je to tato vláda která nemá už ani 20% podpory 
anebo jsme to my drtivá většina našeho lidu

Průměrný počet slepic: 4.7 (74 hlasů)
Trvalý odkaz

pozadujeme v praze

Průměrný počet slepic: 4.6 (56 hlasů)
Trvalý odkaz

.. s orly zkušenost nemám, ale vím jak je to u poštolek.. Když samička sedí na vejcích, dále snáší vajíčka. Mláďata, která se vylíhnou z těch nejmladších vajec jsou k trýznivé smrti hladem odsouzení náhradníci, kteří se vylíhnou jen proto, aby nahradili své starší sourozence, pokud by se nevyvedli. 

Jeden pár poštolek měl v hnízdě DEVĚT mláďat. (to bylo unikum, ostatní hnízda měla od 3-6 vajíček) Ti nejstarší už byli ochmýření, a nejmladší holátka se k potravě nedostala. Bylo mi jich líto, chodil jsem je totiž pravidelně kontrolovat, a hlásil počty vajec a mláďat starému dědovi ornitologovi, kterému se mezi poštolníky špatně přelézalo po trámech..

Zavolal jsem tedy na letiště Chotusice (tam jsou ty Gripeny) sokolníkům o radu, co si s těmi hladovějícími prcky počít, protože jsem ze svého dětství měl zkušenosti jen s kuřátky. Tak jsem na jejich radu koupil kuřecí prsní řízky, nakrájel je na tenoučké nudličky a pinzetou začal přikrmovat těch nejmladších pět. 

Všechny poštolky vyrostly, přikrmil jsem i čtvrtá a pátá nejmladší ptáčata v ostatních hnízdech, viditelně se odlišovala kondicí od o pár dní starších sourozenců.

Ano, je třeba se hlásit o svá práva, a je třeba si je VYBOJOVAT. Všechna poštolčata dělala kravál, ale najíst dostaly jen ty, které se k rodičovským zobákům probojovaly. Stejně tak se musí zachovat i naši zemědělci a vůbec všichni, kdož chtějí něčeho dosáhnout.  V protestu zemědělců vidím naději, že se další a další lidé osmělí a začnou také házet vidle do plánů globálních lichvářů.

Zpět k poštolkám.. Staří totiž dokázali zcela nakrmit jen ty 3-4 mláďata, pokud jich bylo více, všechny rostly pomaleji a ty úplně nejmladší uhynuly hlady a zřejmě byly i sežrány.

Když jsem důsledně krmil jen ty nejslabší, a ty silné nechal ve výhradní péči rodičů, tak i to nejslabší holátko dohnalo a předehnalo své starší sourozence, nakonec vylétly z hnízda všechny v rozmezí 3 dnů.

Průměrný počet slepic: 4.9 (98 hlasů)

Pane Richarde, vy který jste tak sečtělý, víte tolik věci z historie lidstva a o boji utiskovaného lidu proti krutým vládnoucím elitám, hoďte sem nějaký váš výstižný příklad či citát či cokoliv jiného aby se motivovali i ti nejslabší z nás a vyrazili jsme spolu do Prahy 19.2.2024 na podporu našich zemědělců.

Průměrný počet slepic: 3.7 (28 hlasů)

To je poctivá dezolátská hospoda, tam jsme se scházeli po demonstracích, před nedávnem si mne tam jeden pán spletl s Martinem Kollerem.. Dobře tam vaří.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

poštolek, nemám je ráda, protože mi vychytali v krmítku 8 sýkorek, které jejich rodiče vypiplali v budkách rozvěšených na zahradě.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

To o malých poštolkách bylo hezký, je to i trefný příměr!

(ale na druhou stranu smutný to se sýkorkami...)

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano pane RichardCZ, budeme krmit ty nejslabší aby jsme je přesvědčili že i oni musí jít do Prahy 19.2.2024,

Ti nejsilnější to jsou již naši zemědělci kteří s traktory vyráží  na Prahu a ukazují nám všem cestu

spolu se zemedelci tahneme na Prahu

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Na zprávy mně adresované v diskuzi pod minulým článkem jsem odpověděl tam.

Dobře vymyšlený systém je kvůli přehnané aktivitě jednoho místního ne příliš bystrého Hujera minulostí, a i když sem dává spoustu dobrých příspěvků, tak se mi to množství opakovaných a ne příliš se lišících (např. 4x traktory) nelíbí, prostě to diskuzi znepřehledňuje. Ještě že nemám nic přímo k článku, protože to by se tady už ztratilo.

Podle mě by se každý bystrý člověk měl naučit nebo neměl bát používat "tough love", jinak tyhle diskuze zůstanou tím peklem, jakým jsou. A to se týká i Dana, jak jsem napsal v odpovědi včelce Máje pod minulým článkem.

P.S. Jo, český král z boje neutíká, jak mi bylo řečeno. Škoda, že nejsem král. Poznal jsem tu několik lidí, které opravdu oceňuji, ale fakt nevím, jestli to vyváží fakt, že má nervová soustava ty věci, které se tu na můj vkus dějou příliš často, nemusí vydržet.

Průměrný počet slepic: 2.8 (22 hlasů)

.. do google translatoru si to zadat umím, ale nevím, co tím chtěl básník říci..

Neustále sem dávat oficiální letáky na 19.2. mi připadá jako nošení dříví do lesa, nebo sov do Athén. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

je matka moudrosti. Ovšem, někdy se to zvrhne a člověk z toho opáčka snad úplně zblbne.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

Přátelé RichardCZ, Antilibtard, CHANDRASEKHAR prosím vás aby jsme nezačali neúrodnou diskuzi v podstatě o ničem.
Narážky" ne příliš bystrého Hujera minulostí" , či "aktivní jedinec je horší než třídní nepřítel", nepovedou k ničemu.
Nikdo z nás není správce tohoto fóra aby jsme určovali co zde bude každý psát a jak bude psát. Toto právo má jen tvůrce tohoto fóra pan Daniel Sterzik, náš pan Vidlák. 

Dále se již nebudu vyjadřovat, každá další snaha krmit toto téma je krmení trollů kteří je jisté že se zapojí a pokusí krmit toto téma.

PS: @ RichardCz - Opakované výzvy o tažení na Prahu není nošení dřeva do lesa , naopak je to burcování všech kteří mají pochybnosti jet do Prahy 19.2.2024, jinými slovy je to krmení těch slabých ptáčků které jste uvedl ve vašim příkladu.

Přeji všem hezký den
Antonín

Průměrný počet slepic: 4.1 (31 hlas)

nekoho vyburcuje k účasti na demonstraci ? To asi možná funguje na vás, neznám nikoho koho by nějekej letáček někam posunul, to smrdí úplně stejně jak billboardy od nutely :)

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

Dát jeden letáček je vítáno. Dávat ho do každého druhého příspěvku je na přesdržku. Dotyčný by se měl zamyslet nad sebou, a ne vyzývat ostatní, aby to odpovídajícím způsobem nekomentovali. Ta jeho obrovská slušnost vůbec nepůsobí upřímně - spíš vypadá jako podlézavost, ergo jméno filmové postavy - a rozhodně nevyvažuje destrukci, kterou v ideologickém zápalu páchá.

Průměrný počet slepic: 3.4 (15 hlasů)

Tak si do translatoru zadejte toto: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tough_love

Extrémním příkladem tohoto by bylo chování dr. House k vlastním kolegům, který z nich dělal lepší doktory.

Podle mě se hodně lidí bez tough love obejde, používání na některé je naopak nutnost.

P.S. Omlouvám se za anglismus, ale v češtině jsem nepřišel na výraz, který by byl někde pořádně popsán.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Ale jistě, tak mi najdete někde článek na téma "přísná láska" nebo "tvrdá láska"? Něco, co by mě jako nekonfesního zaujalo, ne tohle? O to tu jde. ;)

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Nevím, třeba něco jako "vášeň pro hrubost"...? :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

     když byla ještě povinná tzv. VZS (pro mladší mamánky na mamáhotelu vojenská základní služba) platilo, že aktivní jedinec je horší než třídní nepřítel (tedy místo slova "jedinec" se užívalo jiné slovo). Platí to i dnes. Kulantně řečeno - někdy méně, je více. Jinými slovy - opakující se články, výzvy a přeplakátování nemusí být vždy ku prospěchu věci. Někdy je fakt docela fuška se v té diskuzi neztrácet. 

Průměrný počet slepic: 3.9 (34 hlasů)

A pro méně chápavé ještě napíšu, že to tu pan CHANDRASEKHAR nenapsal bez příčiny.

Průměrný počet slepic: 3.3 (12 hlasů)

Je mi celkem u zadku zda se příspěvek k článku dává pod čárku nad čárku za dvojtečky nebo do kosočtverce. Pokud k článku něco mám napíšu a vložím.

Průměrný počet slepic: 3.7 (31 hlas)
Trvalý odkaz

     najít, vypíchnout, vyčenichat zdánlivě nepodstatnou událost a ukázat na ní světu, jak důležitá a rozhodující pro dění může být. A umí ukázat širší souvislosti. S tím servilním bezvýznamným Doležalem, s neschopným a slabošským Fyjalou a především s arogantním a přezíravým černoprdelníkem Výborným naprosto přesně trefil hřebík na hlavičku. 

     Včera jsem tady psal, že pětidemoličníci mají STRACH  !!!   A co jiného než STRACH  !!! donutilo fy-jalovýho šaška a černoprdelníka začít uvažovat o jakémsi vyjednávání? Oni jsou úplně blbí a tak jdou vyjednávat s Doležalem, který má na protesty vliv asi jako moucha na otáčení Země. Tedy žádný. Ale to není podstatné. Podstatné je to, že se BOJÍ. Celá ta parta okolo toho fy-jalovýho šaška jsou ve skutečnosti slaboši, kteři se poserou při prvním zadupání. 

     Antonín je zde v jednom ze svých více než četných příspěvků chce vyházet z oken. Víte, co znamená výraz "prolomit psychologickou bariéru"? 

     

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)

.. neztratit tvář. Proto jdou za Doležalem, který je již mimo hru, a chtějí ho zpět do hry vrátit. Zřejmě předpokládají, že Doležala začnou zemědělci znovu brát vážně, když dorazí s dary. Nic nového pod sluncem.

Doležal udělal chybu. Talleyrand říkal, že chyby jsou horší než zločiny. Nejen v diplomacii. Doležal vyrazí na jednání a potáhne za sebou na provázku nějakou obdobu Trojského koně. Pustí ho Jandejsek za hradby Tróje? Domnívám se že nikoliv. To by byla chyba horší než zločin.

Na nás je zajistit, aby se tažení na Prahu nezvrhnulo ve frašku, protože pak budeme jíst jihoamerické maso, ukrajinské obilí a ještě něco dalšího chtějí dovážet z Keni. Zkrachují středně velké zemědělské podniky, z malých zemědělců se na čas stanou záhumenkáři, postupně všechnu půdu vykoupí zahraniční investoři a nakonec ovládnou i Agrofert.

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)

co jde z Ameriky, to stojí za hovno. Američané jsou takoví syčáci, že jim není rovno. Ukrajinské obilí je vhodné jen pro americké debily. USA a Ukrajina společně se tuží, než Evropu zatáhnou do války, tak jí hodně zadluží.

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

žádnou tvář nemají, mají jenom prdel. Proto na nás takhle serou, vždyť jsme národ trdel.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)

     Jestli ale půjde fy-jalovej šašek s černoprdelníkem za Doležalem ve čtvrtek, bude mít Doležal na trojského koně a nějakou formu korupce zemědělců v podstatě už jen dva dny. Předpokládám, že traktory vyrazí už v neděli odpoledne, možná večer. Přece jenom z Moravy je to kus cesty. Ale já jsem bytostně přesvědčen, že předáci a mluvčí zemědělců nejsou žádní blbci, prodejné děvky a ti se koupit nedají. Vidlákovi, Jandejskovi a ostatním věřím. I jim jde o čest, důvěryhodnost a reputaci. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)

Mě spousta těch věcí taky napadne. Co bych ale určitě nedokázal, je v podstatě každý den na jejich základě napsat smysluplný článek. Dobře vím, jak dlouho mi trvalo napsat mé pojednání o libtardech.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Napsal jste to  přesně. Nemám ve zvyku oznamovat, že jsem dala za něco pět slepic, jednoduše je dám..., ale zde souhlasím s od A do Z.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Prahu zaplní traktory, to je lepší řešení než tam poslat tanky. Brzy nám třeba zlevní brambory a bankovních poplatků se možná vzdají všechny žiďácké banky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

.. ale nebudou dále zdražovat. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)