Havlem to začalo, Havlem to končí

Autor

Havlem to začalo, Havlem to končí – litterate.cz

Ano, milé děti, o víkendu jsem měl na návštěvě Havla. Tedy… ne Václava Havla, ani v podobě jeho lavičky, ale Jiřího Havla – spolusvolávače dvou největších demonstrací posledních let, dlouhodobého aktivistu, který na svoje hledání pravdy vždycky doplatil, protože vždycky přišel na něco jiného, než co říkala méédia a příliš to ohrožovalo velký byznys. Schytal to od všech samozvaných cenzorů (zdravíme Cempera, ve kterém se všechno to zlo koncentruje), schytal to od režimních psáčů, schytal to od Šafra a Kmenty, kteří si s Cemperem fakt nezadají.

A tak jsme si povídali… A já vám to tak nějak převyprávím bez ladu a skladu, protože témat bylo opravdu hodně:

  1. Roztržka mezi ním a Láďou Vrábelem je urovnaná. Oba budou spolu na pódiu teď 28. října na další demonstraci. Došli k tomu, že rozdíly v pojetí jsou vlastně výhodné. Že je rozumné, jít k cíli více cestami, protože v této chvíli nikdo nemůže vědět, co se ukáže správnější a přímočařejší. Na pódiu s nimi stáli představitelé různých politických stran, říkali různé věci a představovali různé vize… úplně klidně mohou mít různé vize i oni dva. Nakonec to stejně rozhodnou lidé pod pódiem. Když mohli na stejném pódiu mluvit Skála, Majerová, Vondráček a další, tak mohou na stejném pódiu mluvit i oni dva, aniž by v tom byl nějaký problém. Osmadvacátého října to uvidíte sami. Nájemní intervjuci puknou vzteky, protože místo jízlivého psaní rozpadu a tahanic o peníze, budou muset cenzorsky mlčet…
  2. Bavili jsme se o nátlakových akcích… Nemá smysl jen naprázdno demonstrovat a utvrzovat všechny, že to vlastně nemá cenu, protože lidi si zahulákají, uvolní se napětí a jinak se nestane nic, protože ochranka ve Strakovce i poslanecké sněmovně má situaci pevně pod kontrolou. Vláda i poslanci stejně žijí ve své bublině a o protestech si přečtou jen to, co napíše nějaký kovaný a prověřený reportér. Vidlákovy kydy si fakt číst nebudou. Dalším krokem proto bude interaktivní mapa všech poslaneckých kanceláří. Jména, adresy, odkazy na hlasování v posledních letech… a hlavně výzva, abyste jim tam do kanclů začali nosit svoje zálohové faktury. Aby páni poslanci věděli, co vás na to náměstí tak táhne. A aby také věděli, že pokud s tím něco neudělají, budou vyneseni v zubech. Mělo by to být schopné zpětné vazby, abychom se dozvěděli, který poslanec do své kanceláře vůbec nechodí… což já s chutí rozmáznu.
  3. Další věcí je, že my všichni už organizovaní jsme. Každý v této zemi, který se zajímá o politiku, přemýšlí vlastní hlavou a hledá si informace, ten už na nás narazil. Zřejmě už si nás dávno čte, nebo nás dávno zatratil. Ale je tu masa lidí, kteří prostě nechodí na fejsbůk, aby si četli o válce na Ukrajině, covidovém očkování, či o blábolech našeho premiéra. Nepotřebujeme přesvědčovat přesvědčené. Pravda má vlastní energii. Jak je objevena, člověk k ní tíhne automaticky… Ale naši soupeři, ti musejí svoje manipulace krmit neustále. Dnes a denně pořád dokola. To je jediný způsob, jak si mohou udržet nadvládu. Prát lidem do hlavy ráno, v poledne i večer. Nám naopak stačí, když u lidí nastartujeme hledání. Pak už to má svojí vlastní dynamiku. Potřebujeme oslovovat lidi, kteří s námi nemají žádnou zkušenost. V tomto ohledu se osvědčily velké inzeráty v Babišových 5 + 2. Sice to stálo nekřesťanské peníze, ale najednou se na stránkách Česka na prvním místě objevily úplně nové IP adresy a úplně noví diskutéři či čtenáři. Tohle bude také součástí výzvy na nové demonstraci – na tohle bude zapotřebí hodně peněz. Bojovat s majnstrýmem jeho vlastní zbraní – inzerováním. Dostat se k lidem, kteří o nás zatím nevědí. Tak se připravte sáhnout do vrecka – budeme proti majnstrýmu používat majnstrým. Potřebujeme, aby se naše myšlenky dostaly i k těm, kteří na internet moc nechodí… Kdo nemáte peníze, ale chcete pomoci, tak choďte za sousedy. Udělá se pár letáků, které budou k vytisknutí. Obějděte domácnosti v sousedství a hoďte jim to do schránky jako za starých časů.
  4. Také jsme se shodli, že se řítíme do strašného průseru a jsme úplně normálně blbí, když tu zůstáváme a snažíme se něco zachránit. Kdybychom byli pragmatici, tak jsme teď právě dokončovali prodeje našich nemovitostí a kupovali si letenky do nějaké jiné části světa. Jsme hloupí, když se snažíme vzburcovat ty, kteří jsou stále ještě ve fázi popírání, protože až v ní nebudou, nejspíš už bude pozdě něco zachraňovat. Ale stejně jsme tady, bubnujeme na demonstrace, snažíme se něco udělat… a režim už připravuje zákon, kterým nám ucpe huby… v tom lepším případě.

Když jsme si tak povídali, došlo mi to jméno… Jeden Havel byl na začátku tohoto režimu, spoluutvářel ho, byl podporován z Německa a USA, měl na své straně nejsilnější státy světa, lidé mu věřili… a pak se stal prezidentem. Druhý Havel stojí na konci tohoto režimu. Nemá žádnou podporu skoro odnikud, jen různé drobné dary, které si lidi odtrhnou od huby.

Ten první Havel si užil kus šikany, ba i v base seděl. A ze Západu přicházely nóty, žádosti o jeho propuštění, velvyslanci ho měli v agendě… Za tím druhým Havlem žádný stát ani režim nestojí. , nepřijde žádná nóta, nikdo se o něm nezmíní, že jsou případně porušena jeho práva… Ale šikany si užívá dost.

Vlastně je to symbolické. Začali jsme stejným jménem, končíme se stejným jménem. Jeden Havel chtěl, aby tento režim mohl vzniknout, protože předchůdci byli zkorumpovaní a neschopní. Stály za ním americké i německé ambasády… Ten druhý chce, aby tento režim laskavě ráčil odejít, protože jsou zkorumpovaní, neschopní a zaprodaní. A nikdo za ním nestojí.

Oba vidíme, co se děje v ekonomice, oba dostáváme stejné „signály“ z průmyslu. Oba máme podobným způsobem zabezpečené domy i rodiny, oba se obáváme stejných příčin i stejných následků. Oba bychom chtěli, aby se Blyštivý Péťa odporoučel na smetiště dějin, oba víme, že to dobrovolně neudělá a oba si myslíme, že na jeho premiérské angažmá tento národ zatraceně doplatí. Oba bychom tomu chtěli předejít a nám oběma je jasné, že existuje jen bláznovská naděje, že se to podaří. A místo abychom se na to vykašlali, tak prostě děláme alespoň něco…

…. a posloucháme řeči, jak je to zbytečné, jak se to nepovede, jak to nemá úroveň, nemá to organizaci, má to spoustu much a motají se kolem toho sprostí podezřelí… a ještě jsme nedeklarovali, že uděláme tohle a neuděláme tamto, nesplnili jsme podmínky, aby se k nám byl ochoten přidat jeden další diskutér, který se raději s Titanikem potopí, než aby byť jen o kousek ustoupil ze svých pevných zásad a představ. Prostě klasika… Nejlepší je brblat… jakmile člověk vstane, vyhrne si rukávy a pustí se do něčeho, tak to hned schytá… a nejvíc od těch, kterým se snaží pomoci.

Na druhou stranu – mezi Havlem a Vrábelem to nedopadlo počesku… Nevyplnilo se toužebné přání Pětikolky, nevyplnily se chmurné představy čtenářů, jak ti dva všechno zkazí. I tohle se tváří v tvář temné budoucnosti prolamuje. Nedostatek energií nás učí toleranci. Válka za humny nás učí dohodě. Když se uměli usmířit a dohodnout oni, můžeme i my. Ještě není pozdě.

Tak tomu dejte šanci a přijďte 28. října na demonstraci. Musí nás tam být víc, než Chvilkařů o dva dny později…

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (126 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

vcera sa v eteri zaregistrovala vlnka o tom, ze Izrael doda zbrane UA.
Je to zvlastne, pac UA je vyslovene nacisticky stat a bolo by zaujimave pocut nejke to filozoficke vysvetlenie, com ze to nevadi.
Ale to je ideologicka cast.

Zaujimavejsia je pragmaticka rovina. Izrael sa hrdil a je vseobecne znamy tym, ze ma modifikacie roznych zbranovych systemov vytunenych az do dokonalosti.

Rozne zapadne wunderwaffen sa ukazali ako nie zrovna wunder. Javeliny na zaciatku. Strely HARM v auguste - po tom co pracne vyspekulovali ich uchyt pod sovietske lietadla Su a Mig....
Javeliny prestali byt zazracne po tom, co ich poriadne preverili v labaku a definovali recepturu ochrany (a logish zmenili aj taktiku boja)
O strelach HARM sa s despektom vyjadrovali od zacatku - ze je to pomale, viditelne z dialky .... a vobec - zbran onicom.

Zrazu sa vynoria zo statu, co je pod zdrvujucimi dlhorocnymi sankciami a embargami lietajuce mopedy a vsetci cumia ako vyorane mysi. PVO na UA strane cumi ako 2x vyorana mys.

A tak sa izraelci podrbali za usami a podumali, ze je nutne dodat na polygon menom UA aj nejake svoje vytunene zbranove systemy, pac ich treba overit v praxi. Pac ak sa ukaze, ze su tie tuningy nahovno, ma Izrael o velky problem navyse, pac je vela zaujmovych skupi, co by mopedy radi poslali nad Izrael.

Tak sa taha esicko Izrael z rukava a tajne sa dufa, ze izraelske waffen sa ukazu mozno ako wunder - kotrmelcom osudu ausgerechnet v slubach statu s narodnymi hrdinami nacistickej orientacie.

Zhrnul by som to.
UA ma smolu v tom, ze prenajala svoj pľac ako polygon.
Izrael robi salto mortale - vo svojej ideologii. K tomu by sa hodila ta otrepana hlaska - Jaromire, Jaromire - to nedelas dobre s tema sirkama, jednou se ti to vymsti :)

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dobře platici Spoqlenost Voličů hleda zastoupeni! Budeme volit všechny politicke formace ,kterqwew si daji do Programů dnes už s1lavnou
znaqčku PNZ to jestq Program Narodni Zachrqany neboli Proqqgrsm Narodnich Zajmuů!
Mir s tebou domorodce!
No ni?qqwaaaaaaa

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

každy lidovy komentař a cele diskuze ihned,když se objevi přispvek požadujici sjednoceně 9Oa procentni zdaněni všech podnikatelů,kteři po selekci ještě zbudou,když neinvestuji svůj vyvar doma v republice a bucou ho chtit vyvezt do danovach rajů,kde se pry za něho kupuji dluhy Ameru!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

https://t.me/swodki/178527

to takychto ide ofiko Izrael ochranovat?

Svet je komplikovany - a tyka sa to aj statu Izrael....

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Zvedavec.
To jen značí,že není žádný rozdíl mezi židem z Izraele,USA,Ukrajiny a dalších zemí.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pane zemědělče. I u nás v čr.

Taky jednoho občas vídám. Vždycky, když se holím.

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Mal som znameho, ktory v rokoch 90-tych pobyval na pozicii developera IT systemov v jednej nemenovanej oceliarskej fabrike.

Bol to dobrak, mila dusa. Riadenim osudu vystudoval za sociku techniku a inym riadenim osudu sa z neho stal pri nastupe pocitacov programator.

Na jednom z hutnickych usekov sa mal starat o chod a rozvoj riadiaceho systemu. Zlozity system pracne naprogramovane v predpotopnych podmienkach ked boli pocitace a grafika v plienkach.

Ked bolo treba nieco zmenit, upravit, volali mojho znameho. Ziadna povaha a'la IT Crowd - vypnizapninemamcas. Vzdy ochotny, s usmevom i hodiny ladil, co trebalo. Roky trvalo, kym sa vypozorovalo, ze po kazdom zasahu sa vynorovali chyby v systeme, ktore pred tym nik neregistroval.
Je to dost kacirska myslienka, ked nevzdelany operator frfle nieco o tom, ze ten velestudovany a erudovany IT-man tam to kurvi, pac predsa operator tomu nerozumie a programator logish ze rozumie.

Ale ked tych hlasov bolo viac, doslo i na slyseni na porade, kde erudovany programator vysvelil nevzdelancom, ze to nie on, a povodca systemu, co to neurobil poriadne.

Len operatori s tym zili 12 hodin denne, poznali kazdu aj skrytu vlastnost riadiaceho systemu. A ked raz mileho ajtaka pozvali upravit vlastnost A, a upravou vlastnosti A prestala spravne fungovat vlastnot C a D sytemu dosla trpezlivost aj vedeniu firmy a poslali tam supitopresto cerstvo vypluteho z vysokej skoly inzinierika, ktory za pol hodku opravil A i C i D.

Com to pisem.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-u-evropskych-brehu-stoji-desitk…

Nemozem sa zbavit podobenstva, ze EU elity maju rovnaky dar dany z nebies ako moj znamy. Opravou jednej chyby vygeneruju dve dalsie..... :)))

Cakaju nas skvele zajtrajsky....

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Já si myslím, že moc dobře vědí co dělají...

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Vládu odvolat nemůžu, zklamal Zeman proruské autory petice. Nezapomněl je však podpořit.
Forum.24
....Miloš Zeman v pondělí 17. října přijel v rámci své návštěvy Ústeckého kraje, se tedy se svou žádostí o odvolání vlády za prezidentem vypravil pouze Jiří Havel. Na břehu Labe, kde prezident usedl pod přístřeškem za stolem asi 20 metrů od občanů usazených na lavicích, mu předal dopis, který uvedl slovy: „Já bych si strašně přál, aby se jednou v učebnicích dějepisu kromě Přemysla Oráče, Karla IV. a Tomáše Garrigue Masaryka také učili o vás.“ Dále vyslovil naději, že se Miloš Zeman postaví za národ a „naše země zůstane zachovaná“.

„Je mi hrozně líto, že vás musím zklamat. Kdybych byl diktátor, tak bych to udělal. Ale jsem demokraticky zvolený prezident. ....

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Geniální písnička, ale kdyby ji Soukup zazpíval 28.10 na Václaváku, už by nebyla pro všechny a jeho by média zničila.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

kde je berrnard?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Pry kdosi u nuly napsal,že muj oblibeny devorubec napsal,že KSH znamena Kurevske Socialni Hodnoty,ale maji ho tam radi tak to bylo vedenim okamžite smazano!
No pokrok je pokrok!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

A já mám pro něj dárek!

Zatím bez slepic

Teď mi dělají střechu, tak lítám kolem toho a v práci už nějaký čas kácíme jasany, buky a javory a listnáče jsou dost vo držku, tam se člověk musí fest soustředit, aby ho to nezmrzačilo, takže večer bývám dost urvanej a nechce se mi moc přemýšlet. (Vono se mi nechce dělat ani jiný věci, si stěžuje manželka). Ještě cca týden budu handicapován.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

V neděli se stav, bude tu překvápko:-)

Zatím bez slepic

bývají někdy příjemná, někdy nepříjemná.

Kdysi mi jedna nasadila parohy, jo, překvápko to bylo, ale nic moc.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Tak dejme tomu, že to bude něco jako když dostaneš parohy, ale vzápětí se ukáže, že ona byla vlastně on. Co je to za pocit?:-)

Zatím bez slepic

Baba mi nasadila parohy, což mě chlapácky ponížilo a vzápětí se dozvím, že mi je vlastně nenasadila baba, ale že jsem před tím 2 měsíce pígloval chlapa.

No výborně, ty umíš člověka uklidnit. Hned se cítím líp.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

ale vyprávěl mi syn jednoho kámoše, že má kamaráda, který žil dlouhodobě v Holandsku. Chodil tam s jednou dívkou, vážný vztah, vše jim fungovalo a ona mu po víc než roce prozradila, že před pár lety ženská nebyla. Tak a co teď s tím? Já se přiznám, že bych toto asi nedal.

Jsem hned zauvažoval, že bych měl detailně prozkoumat manželku, jestli mě taky neošidili, ale hned na to mě nasrala dcera, tak si říkám, že tohle ještě neuměj, že asi mám doma už 30 let fakt ženskou.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Já bych tomu chlápkovi rozbil držku...:-)

Pokud ti důkaz dcerou stačí, tak ok. Lepší je ale důkaz sporem. Třeba se pohádat s manželkou, podle toho snadno poznáš, kdo je iracionální afektovaná ženská...:-)

Zatím bez slepic

kdo je iracionálně afektovaná ženská a kdo je ve sporu racionálně a logicky uvažující strana. To přeci už dávno víme my, všichni ženatí chlapi.

Takže jsem v poho, já mám ženskou!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Gdyž něgdo nepozná ženskou ze spoda, tak je dement totálanálfekál buzík.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vidím v dáli stádo, mnoho mnoho hlav keré nevědí kam jít za potravou. Tu zponenáhla vystoupá na nejbližší kopec jednooký, dementní a chromý myslitel, řka, vidím mnoho jídla za devatero řekami a devatero lesy jen jeden den chůze.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Může Rusko za mrtvé civilisty? Organizátor demonstrací odešel z rozhovoru
MARIE BASTLOVÁ

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Ať vládne Rusku gdo chce, lidi tam jednou budou muset vyhnat všechnu verbež až ke Gibraltaru. Myslím si, že zatím se hádají o tem esli musej tu emeriku poslat ke dnu. A proč? No protože drbat se s evropskou kolonií buzerantskejch smažek nemá smysl. Jeden papaláš vedle druhého je buď magor, imbecil, pošuk, mátoha nebo eště něco horšího. A někoho každej den furt napadá taková pitomost, že si mezi těma chcípákama má vybrat za sebe, chápete, za sebe, eště většího dementa než je on sám. Tak todle už pár let nedávám, ale jak je vidět, u blboňů denní chléb.

A furt se budou vrtat v tem co gde jakej debil u koryta řekl, co jak to myslel a jak to teda bude a ták. Děte už do prdele.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

A eště jedna věc. Gdyž se řvalo, jak se zdraží benál, že to bude hrůza, furt jezděj ti samí darebáci na plné gule. A gdyž bude benál za stovku litr, budou jezdit furt a gdyž bude benál za tisíc, tak zas budou jezdit a japato je možný. Už to někoho z vás napadlo? A kolik blboňů dnes žije ve městech a kolik na vesnicách? Ha? A kolik základních životních potřeb asi tak, bajvoko, umí město vytvořit ? Ha? Tak o čom tady furt lamentujou dunivé hlavy, keré žijou z cizí práce.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák mluvil s Havlem, já skoukla Vrábela, který měl ke sledovatelům prosbu - Udělat krátké video, popřípadě napsat důvody, proč kdo půjde 28. demonstrovat na Václavák (chápejte, Kalousek řekl, že ten kdo půjde teď demonstrovat, je proruský šváb, protože energie jsou zastropovány.., tak asi co bychom ještě chtěli....). Tož jsem zasedla a psala:
Proč 28.10. půjdu opět demonstrovat? Protože:
- v ČR není možné říkat pravdu, není demokracie, svoboda slova a jiné názory jsou trestány a nálepkovány
- nejsem a nechci být ve válce s RF a nechci, aby nás kvůli Černochové a spol. měli za nepřátelský stát
- chci doma zase levný plyn
- chci mít doma teplo a útulno, chci být zdravá a žít, ne zimu jen přežívat
- vyrábíme energii v první řadě pro Němce a pro vlastní lidi ji zpátky draze vykupujeme
- tato vláda tu není pro lidi, jak se prostřednictvím Pekarové vyjádřila
- po revoluci rozkradli a rozprodali, co mohli a chtějí krást a rozprodávat dál (Budvar)
- nechci tady Ukrajince, kteří jezdí ve fárech a fasují peníze našich pracujících, zdravotní péči mají zadarmo, resp. platíme ji taky my
- na ulici (v Praze) už potkávám pomalu víc rusky (ukrajinsky) mluvících než těch česky
- a protože už se nemůžu dívat na ty probruselské ksichty (Fiala, Rakušan, Pekarová, Zdechovský...atd. atd.)
A konečně proto, že nás místo k prosperitě vedou do pekel, odkud není návratu!!!

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Musíte prostě pochopit, že například v Africe sou země keré sedí na diamantech, na zlatě a jiných drahých prdech země a sou chudé jak veš. Rusko má spoustu nerostů a jiných prdů země a taky si nežijou nad poměry. Nad poměry žijou jacíci evropané a emeričané. A teď bod dvě. Evropané a emeričané mají plné sklady vynálezů hloupých a naivních vynálezců, (keré by zpraku vytvořily blahobyt), keří jeden vedle druhého chcípli ve starobinci.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

" nejsem a nechci být ve válce s RF a nechci, aby nás kvůli Černochové a spol. měli za nepřátelský stát"
Kvůli Černochové, za vlády Andreje Babiše?
Ruská vláda sepsala seznam nepřátelských zemí, jsou na něm jen Česko a USA
ČTK 15. 5. 2021
15. 5. 2021

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Pardon - zkoukla (pro Babušku-Jagušku)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak to pry znamena ,jak to odhalil Kurevske Socialni Hodnoty, na př. plyn pana Putina a tak se hledte salati solidarizovat a sjednotit v požadavku

SOLIDARNIHO STATU prvniho postulatu svateho graalu PNZ voliču pokroku a ne hnoje diversantů!

kde se po instalaci opravdovxch NAŠICH zastupců, vladni zloději budou muset pod kontrolou nas voličů dělit o svuj lup s nami fifty fifty a ti velkopodnikatele,co zbudou po zabijeni a zniceni ostatnich podnikatelů a živnostniků,kterym vlada vadnymi zakony neukrade vše, ji budou muset ,požadat o zakon,ve kterem bude jejich vyvar a majetek zdaněn 9O procenty,aby nepadl do ruky bsnksterskym ŠWABISTŮM v daňovych rajicch,kde se za něho kupuji dluhy pry krachujiciho dolaru a zachranime tak naš dobry kapitalismus,ktery nam umožnil blahobyt a nyni o něho budeme pry taky všichni okradeni a banksteři nas z něho vyženou s holymi zadnicemi!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

https://russian.rt.com/russia/foto/1062704-zhyony-geroev-akciya-pisma

Жёны военнослужащих, принимающих участие в специальной военной операции, сфотографировались в их кителях и написали им письма. Таким образом они решили поддержать своих мужей.

Tak pozor abyste nedostal taky dopis.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

zabunkrovanych ČNB a tam snad dodnes ležicich z manipulaci s naši měmou!Na to už jste knedlici zapomněli?Divite,se že penize nejsou na prvnim miste nebo co znamena vlastne republika je na na prvni miste nejsme to nshodou my z formace SV tj Společnosti občanů brzy nemocnych a zimou pomalu křehnoucich voličů¿
No ni, nebo co nebo jak!?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Němci nám dluží za 2sv válku a 25bilionů za vitunelování po 89tém.
..."Divite,se že penize nejsou na prvnim miste nebo co znamena vlastne republika je na na prvni miste "...

Re znamená opakování a publika znamená že na tu blboňi čumí v publiku.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

https://globalmsk.ru/usr/upload/15293057900.jpg

Владимир Владимирович Путин – величайший политический деятель современности, которого знают во всем мире. За годы правления Россия вернула былое величие и стала одной из ведущих мировых держав. Несмотря на противостояние с Соединенными Штатами Америками и рядом других стран, рейтинг Путина не снижается, что свидетельствует о безоговорочной поддержке, который оказывает народ своему Президенту.

A gdo zná záprdka emana?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Propaguje Sjednoceně vyzadovane hodnoty po nami zvolenych zastupcich tj ,aby si dali do svych sobeckych 33 let prazdnych programů znaćkovy PNZ tj

Program narodnich zajmů potažmo Plan Narodni Zachrany,kde jsou veškere SOCIALNI HODNOTY a každy člen SV může do PNZ,pokud to to dokaže sformulovat a dodat dalši!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Ten jasně řekl,že si budou muset členove nehynouci SV tj Spolecnosti Voliců zsjistit VŠE sami!Ty časy kdy za vas vše zajisštovala komunistiacka strana,kdy vam platila plne mzdy a dala maladym paqqqqqqwwqwwrum i nevratnou půjčku na barak jsou pryč!
Nemohou se nikdy vratit,bylo by togiž zapotbi noveho znarodneni a to nynejši funkcoonari te strany s kterych se stala buržoasie živici se prodejem giga množstvi nemovitosti ještě se socislismu,ktere vlastne patři možna stale nam LIDUna vsqqqse kašlou a nic se jim nechce dělat kroqme se v demokraciqq1qqqqqqi cčumilu valet na gaučai ,kde jim přmrzne brzy i dupa!Tam ignorantsky ti buržousqtqi pozoruji jak se tady budeme trapit hlwqqadewm a zimou nebot na PNZ se tam SEREqq!
No ni?qqqqqqwwwwwwwaaaasaasssssssqq

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)