Jen o mně jednejte!

Autor

Tak jsem se včera dozvěděl, že se Vidlák dostal na jednání zastupitelstva Českého Krumlova. Zastupitel Josef Hermann tam děkoval městkým orgánům, že zakázaly v městský prostorech konání besedy s občany, protože samozřejmě „nic nemá proti eurposlankyni Konečné, ale nechápe, jak se mohla spojit s někým takovým, jako je vrchní dezinformátor Vidlák.“ A tak bylo v zájmu veřejnosti, aby dostala cenzurované informace… respektive, aby nedostala žádné, protože, kdo jednou Vidláka slyší, ten okamžitě podlehne jeho kouzlu a přejde na temnou stranu síly.

Myslím, že nikoho nepřekvapí, že Josef Hermann je zastupitelem za KDU-ČSL. Kdo se chcete na jeho zastupitelský výkon podívat, video najdete na mém fejsbůku.

Takhle to mají, naši liberální zastupitelé… Oni rozhodují, co je správné a co je špatné. Oni rozhodují, koho lidé smějí slyšet a koho slyšet nesmějí. Oni rozhodují o tom, co je pravda a co není. Jsou sice jeden z mančaftů na politickém hřišti, ale zároveň chtějí být i rozhodčí. Občané mají právo na korigované informace, takhle to řekl sám Blyštivý Péťa.

Jak jsem to Hermannovo vystoupení slyšel, rozhostil se v mé duši hluboký mír. Oni se nás bojí tak moc, že se každou noc podívají pod postel, jestli tam není nějaký dezolát. Pořád vyzývají k boji proti dezinformacím, ale jde jim to evidentně hůř a hůř, když si musejí pomáhat cenzurou a projednáváním na zastupitelstvu. Vsadím se, že tento bod jednání jim trval nejdéle.

Přitom jediná správná liberální reakce na Vidláka by měla být, že vůbec nevědí, o koho jde a nemohou znát každou obskurní figurku, která káže svá moudra. Místo toho snad na mě mají Lid(l)ovci manuál. A nebudou sami. Takový Faltýnek také hned po odborářské demonstraci věděl, kdo jsem a že je zapotřebí se proti mě co nejhlasitěji vymezit.

Jak vidno, náckovské praktiky jsou některým lidem vlastní. Vůbec jim nevadí cenzura, stačí, když se týká někoho jiného. Nevadí jim zneužívání moci, hlavně když se neobrátí proti nim. Kolik bylo vážených nacistů i komunistů, kteří ještě pod šibenicí věřili ve svou ideologii a to, že je jejich kolegové odsoudili k smrti, to byla jen nějaká chyba.

Je to vidět i v dnešní politice. Kolik politiků máme, kteří protestují, že jsou na ukrajinském seznamu ruských bakterií, protestují proti tomu, ale jen proto, že je to přece chyba. Je správné odhalovat ruské bakterie, jen já mezi ně nepatřím. Je správné odhalovat dezinformátory a potírat je, ale v mém případě jste, páni novináři, udělali chybu. Já nejsem dezinformátor. To všechno Vidlák! Já jsem jen klopýtl na správné cestě.

Dodnes jsem v tomto ohledu nepochopil pozici Andreje Babiše, který se od svého prvního zvolení snaží zbavit nařčení, že je proputinovský. Dodnes si myslí, že je to jen nějaká chyba a snaží se dokázat, že je jiný. Ale nikdy nevystoupil proti těmto praktikám, které jedné straně dávají do rukou soudcovskou píšťalku. A tak se stará, aby se nesešel s nikým kontroverzním, dokazuje svou prozápadní loajalitu a doufá, že se něco změní a oni ho snad přijmou za svého. Ne, fakt se to nestane.

Nikdy na toto nehodlám naskočit. Jestli o mně Josef Hermann říká, že jsem vrchní dezinformátor, tak já se k tomu drze přiznávám. Opravdu nehodlám hrát tuhle vaši černoprdelnickou hru, ve které si rozhodujete o pravdě, vině a vlastně i o trestu. Napište si mě do manuálů a všude to rozešlete. Děláte mi reklamu stejně jako Husovi na cestě do Kostnice. Tam také den předem projížděli vesnicemi a všechny varovali, že druhý den pojede kolem sám ďábel. Dosáhli samozřejmě pravého opaku. Já jsem ovšem z Husova příkladu poučen a nehodlám se obhajovat před žádným koncilem, obzvlášť ne tím, který představujete vy.

Takže o mě mluvte i na dalších zastupitelstvech, dávejte si moje jméno do zápisu, rozhodujte o tom, že musíte vaše ovečky bránit před mými slovy… a hlavně o mě hodně a všude mluvte. Děste mnou svoje děti, kažte o mě jako o Emanuelu Goldsteinovi, dělejte proti mně svoje desetiminutovky nenávisti, zavádějte si ideopolicii ve spolupráci s Rakušanem, buďte ostražití a bdělí. Už vám bydlím v hlavách.

Dobře víte, že jste v koncích. Podělali jste, na co jste sáhli. Doma i v zahraničí. Nedokázali jste ani pozvednout hospodářství ani vyhrát válku. Lidé vás nemají rádi. Rozjebali jste vztahy s bratry Slováky, dovedli jste nás na práh jaderného konfliktu, odvrhli jste sociální smír, selský rozum jste nahradili evropskými hodnotami a všechno, v co jste nás nutili věřit, to se všude kolem nás rozpadá přímo před očima. Nekompetentnost maskujete žvaněním a kdysi perfektní propaganda jaksi přestává fungovat.

Fakt se nehodlám snažit, k vám patřit. Nechci to. Nechci EU, kterou představujete vy. Nechci Západ, který nám vnucujete. Nepřijímám vámi nastolená dilemata, že buď EU nebo Rusko. Jsem jaký jsem a je mi úplně jedno, co si tom myslíte vy. Už z vás nejde strach, už z vás jen stříká tupost a omezenost. Už nejste silní, už se jen hemžíte a nevidíte žádné východisko. Koneckonců, rozdělování zemědělců na hodné a zlé vám vydrželo pouhých čtrnáct dní.

Jestli to takhle půjde dál, brzy Vidláka zařadí jako bod k jednání i poslanecká sněmovna. Neslyšel jsi o mě naposled, Hermanne!

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (638 hlasů)

Komentáře

pod Vidlákův článek (viděl jsem to - jeden hlas - jedna slepice). Ubožák.

Průměrný počet slepic: 4.6 (106 hlasů)

Obvykle jsou první dva hlasy jednoslepice. Možná nějaký automat. To vůbec nemá cenu řešit.

Průměrný počet slepic: 4.5 (78 hlasů)

je mít pod čepicí, než pod článkem jen slepici.

Průměrný počet slepic: 5 (31 hlas)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

je hned pod článkem mít slepic pět.

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

i na slepici jen jednu, rád si k obědu sednu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

jedna slepice nejlepší je na paprice.

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Shakespearovským sonetem:

OKRADENÝ, JENŽ SE SMĚJE,

OKRÁDÁ ZLODĚJE..

Erik Adolf Saudek - volně inspirováno Shakespearovými Sonety

(protože libovolný překlad poezie je jako žena - buď je věrný, nebo krásný)

Průměrný počet slepic: 4.6 (60 hlasů)

aby bylo jasný. Nejsem věrný, ani krásný!

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

.. s babami nestojí. Dětí jsem zplodil dostatečně. Co se týče maminky posledních dětí, byla obojí.. Ale to se stává i ve světě poezie, třeba takový český překlad Puškinova Evžena Oněgina z pera básníka Josefa Hory je věrný i krásný. Může za to jak básník, tak blízkost Češtiny a Ruštiny..

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

To je perfektní sonet, který se hodí jako moudrost pro celý život. A na současnou situaci ve světle, jak se k ní staví Vidlák, sedí také přesně! 

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

"...Josef Hermann - nic nemá proti eurposlankyni Konečné, ale nechápe, jak se mohla spojit s někým takovým, jako je vrchní dezinformátor Vidlák.“

"...Lidé vás nemají rádi. Rozjebali jste vztahy s bratry Slováky…"

To mi hlava nebere…, přece Konečná a Vidlák mají totožné názory na tu blamáž u nás, tak proč by měl být jeden z nich dezinformátor, to by snad museli být oba, ne...? Co tedy ten pán nechápe?

A ano – lidi je nemají rádi, protože rozjebali, co mohli.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (120 hlasů)

(zdraví Sudeťáci!)

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

To je von. Ale jaký pytel důvěry budí, co (hehe)?

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Tam přece nechají turisti tolik peněz, takže si podnikatelé vydělají a zaplatí pořádné daně, takže se občané města musí mít jako v ráji, ne? Suprové dopravní řešení ve městě, samý obchvat, tunel, žádné dopravní zácpy... Silnice pořádně vyasfaltované, že se tam za rok neudělají díry... Dávno prodaný hotel Vyšehrad je dnes chloubou města... Kromě vnitřního bazénu na léto i bazén vnější... Dávno dokončená hokejová hala... Bohatí podnikatelé sponzorují sportovní kluby, takže se fotbalisté a hokejisté perou o postup do nejvyšší soutěže...

Pardon, asi jsem usnul a zdálo se mi, jak by to mohlo vypadat v normální společnosti, ne té vedené polistopadovými, a hlavně pak EU typy politiků.

Průměrný počet slepic: 4.8 (113 hlasů)
Trvalý odkaz

- kdo v roce 1944 ve Štrasburku zrodil EU!

Byl skutečně nacismus poražen? O tom lze vážně pochybovat. Vždyť Norimberské procesy odsoudily jen hrstku nacistických zločinců, mnozí další si až do konce života velmi pohodlně žili nejen v Německu, ale i v různých zemích světa, například v USA, kam se dostali v rámci operace Paperclip.

Mnoho vysoce postavených nacistů se posléze objevilo na různých vysokých politických postech jak v samotném Německu, tak v různých mezinárodních organizacích, včetně EU.

Ta je jen pokračováním snah o vybudování 3. říše. Tedy nyní jde již o budování říše čtvrté, jejíž cíle jsou téměř totožné s cíli, které měli již nacisté. Jde o likvidaci evropských národů (částečně i cestou výměny obyvatelstva) a národních států, které se samy dobrovolně skrz EU vzdávají svojí suverenity (už nyní mají jednotlivé státy mnohem menší suverenitu vůči Bruselu než státy USA vůči Washingtonu). Aktuálně tedy probíhá závěrečný proces budování 4. říše. To lze poznat i na základě faktu, že již 80% všeho, co prochází národními parlamenty členských zemí, již dříve prošlo přes EU a jde tedy o zákony, normy, regulace a nařízení pocházející z EU.

Málokdo však ví, že plány na 4. říši byly osnovány již v roce 1944 v jednom ze sídelních měst současné EU – Štrasburku. Tento proces pokračoval záhy po válce a aktuálně vrcholí. Ve skutečnosti EU začala v roce 1944 v nacisty okupovaném městě Štrasburku. Tři strojopisné stránky tzv. zprávy Red House, vydané po schůzce 10. srpna 1944 v tomto štrasburském hotelu měly být mostem mezi katastrofální germanizací Evropy nacisty a vytvořením EU germanizovanou finanční oligarchií, evropskou levicí a USA.

Vizionář Joseph Goebbels, šéf Hitlerovy propagandy, v očekávání nadnárodní EU prohlásil: „ Za 50 let nikdo nebude myslet na národní státy.“ EU je neúprosně zapletena do plánu Červeného domu SS a německých průmyslníků na budoucí impérium, které je nyní ekonomické a již není vojenské.

Několik evropských národních států zatím stále bojuje za svou suverenitu, zatímco ostatní se podrobily. Oficiálně se začínalo od nadnárodního Evropského společenství uhlí a oceli (ESUO), které již v roce 1951 podepsalo šest zemí, což byl předchůdce německé EU.

Postupně se přecházelo přes EHS až po současnou EU.

Plány na zničení evropských národních států jinou než vojenskou cestou se však objevily o něco dřív, základy EU tak byly položeny v roce 1944. V srpnu 44 se toto tajné setkání konalo v hotelu ve Štrasburku za předsednictví Dr. Scheida, SS Obergruppenführera; sám byl instruovaný svým nadřízeným SS, právníkem a ekonomem velmi vzdělaným, inteligentním, ale strašlivým zločincem Otto Ohlendorfem, jehož poradcem byl jeho chráněnec ekonom Ludwig Erhard, který se stal kancléřem po jiném bývalém nacistovi kancléři Adenauerovi.

Nacističtí představitelé nařídili elitní skupině německých průmyslníků, aby naplánovali německý poválečný život a hospodářskou obnovu, aby se připravili na návrat Německa k moci a práci směrem k „mocné německé říši,“ jinými slovy: Čtvrté říši. Zprávu americké vojenské rozvědky, EW-Pa 128, týkající se této zprávy Červeného domu, si můžete prohlédnout zde... Její obsah zůstává stejně děsivý jako v den, kdy byla tato zpráva americké vojenské rozvědky EW-Pa 128 v roce 1944 sepsána...

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda 13. března 2024👉 @cz24news

https://cz24.news/nikdy-nezapomente-ze-to-byli-naciste-kdo-v-roce-1944-ve-strasburku-zrodil-eu/

Průměrný počet slepic: 4.7 (102 hlasů)

Putin uvedl, proč Rusko brání Donbas.

V budoucnu by podle něj na jeho zemi nikdo nebral ohled.

Přišli jsme těmto lidem na pomoc. Pokud dnes tyto lidi opustíme, zítra se naše ztráty mohou mnohonásobně zvýšit.

A naše děti nebudou mít žádnou budoucnost, protože se budeme cítit nejistě, budeme zemí třetí nebo čtvrté třídy. Nikdo na nás nebude brát ohled, pokud se nedokážeme chránit. A důsledky by mohly být pro ruskou státnost katastrofální. V západních elitách existuje velmi silná touha zmrazit status quo nespravedlivou situaci věcí v mezinárodních záležitostech. Jsou zvyklí si po celá staletí plnit břicha lidským masem a kapsy penězi.

Musí si však uvědomit, že upíří ples končí.“

NeCT24 / 13.3.

Průměrný počet slepic: 4.8 (116 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

ale nedokážu si představit takový rozhovor s Bidenem a koneckonců ani naším Fialou nebo Pavlem ve srovnání s Putinem. Takového vůdce a prezidenta může Rusům celý svět závidět. Mnogaja leta živjo, gospodin Putin!

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

Mně se Putin taky líbí, má charisma, je chytrý, pojmenovává věci jasně a výstižně, má u toho "poker-face" - na rozdíl od Bideta, který je schopen řvát jak Hitler nebo Goebbels. Řve, protože si myslí, že ty svoje bláboly ukřičí. Amíci jsou vůbec divadlo samo... Mně vadí i to, když si ve filmu tleskají, jak něco dobře dopadlo, ještě donedávna to bylo snad v každém filmu. A co se týká našeho Fialisty, tak ten si na státníka jen hraje. Nevěřím mu nos mezi očima, od pohledu odpudivý, ale když promluví, to už vůbec nedávám. To je antistátník a anti všechno. Kromě toho i jako chlap nula bodů, stejně jako Vystrčil, Benda, Výborný, Rakouskej, dred...atd.

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

U libtardů je snaha ukřičet oponenty a jinak je zákeřně poškodit normální, protože oni pro ty své pitomosti z principu nemají kvalitní argumenty, takže jim nic jiného nezbývá.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Potvrzením tohoto pohledu byl nedávný Carlsonův rozhovor s Putinem. On zase Tucker Carlson není žádné ořezávátko, léta vedl na Fox News sledovaný pořad "Tucker Carlson Tonight", po té co dostal výpověď, tak se rychle aklimatizoval Twitteru, tedy na dnešním X v pořadu "Tucker on X". Na tom rozhovoru bylo vidět, že ho vlastně vede Putin a Carlson sekunduje. Putin si držel určitou převahu, ne na základě své prezidentské autority, ale díky určité, zřejmě intelektuální převahy. Byla to jen otázka Carlsonovy poctivosti, že to takhle pustil do světa.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

Ano, bylo to tak. Když se Carlson pokusil o něco "víc", slušně a věcně ho Putin "vymezil", např. když vykládal o historii Ruska a Carlson měl tendence to zkrátit. A pak už se o nic podobného nepokoušel. Tam byla hodně vidět ta autorita.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

 Bubnová palba na Scholze, aby poslal na Ukrajinu rakety Taurus
Ukrajinci mezitím útočí na ruské rafinerie - a údajně i na jadernou elektrárnu
Stephen Bryen 14. března 2024, Asiatimes


Německá vláda je pod silným tlakem, aby na Ukrajinu poslala rakety Taurus. Přesněji řečeno, na německého kancléře Olafa Scholze tlačí jeho vlastní ministři obrany a zahraničí - a jeho ministryně zahraničí Annalena Baerbocková pronáší projevy, v nichž prosazuje, aby tam rakety Taurus odešly.
Střela Taurus je zbraň dlouhého doletu, která by musela být namontována na ukrajinskou stíhačku - nejspíše na jeden z ukrajinských letounů Su-24, v současnosti vybavených britskou střelou Storm Shadow. Je pravděpodobné, že na ukrajinská letadla by bylo třeba nainstalovat příslušná rozhraní.

Jak může německá vláda přežít, když je zcela rozvrácená? Proč by kancléř připustil takovou opozici ve svých vládnoucích řadách?

Částečně proto, že Německo vede koaliční vláda, která se silně kymácí. Jeho kolegové na vysokých postech vědí, že Scholz je poddajný: Stačí mu poskytnout určité politické krytí. Bránil se vyslání tanků Leopard na Ukrajinu, dokud ho USA "nepřesvědčily" tím, že souhlasily s vysláním tanků Abrams M-1 spolu s Leopardy.
David Cameron, někdejší britský premiér a nyní ministr zahraničí, navrhl řešení. Británie by na Ukrajinu poslala více střel s plochou dráhou letu Storm Shadow a Německo by dodalo střely Taurus, které by je ve Spojeném království nahradily. Tento plán zněl slibně, ale Scholzovi se nelíbil. Jeho ministr zahraničí naopak Cameronův návrh podpořil.

Nepříjemnou otázkou je, kolik raket Taurus je ve skutečnosti v provozuschopném stavu. Spolehlivá čísla se shánějí těžko, ale někteří odhadují, že Německo má ve svém inventáři 600 střel Taurus (v různých modelech). Pouze asi 150 z nich je potvrzeno jako provozuschopné, i když toto číslo může být přehnané.  Německo může být požádáno, aby na Ukrajinu poslalo 30 až 50 raket Taurus, čímž by se značně vyčerpal funkční inventář.

Lze předpokládat, že Německo potřebuje rakety Taurus pro svou vlastní národní bezpečnost, i když není jasné, kolik jich potřebuje. Ti, kdo posilují jejich vyslání na Ukrajinu, jako například Strana zelených, jsou pro vyslání těchto zbraní na Ukrajinu zapálení - ale mnohem méně se angažují ve výdajích na obranu v Německu. Annalena Baerbocková je přední členkou strany Zelených. Je pro evropský obranný systém pod dohledem Evropského parlamentu.

Scholz říká, že klíčovým důvodem, proč je proti vyslání raket Taurus na Ukrajinu, i když Ukrajincům důvěřuje, je to, že by je museli obsluhovat němečtí vojáci. Tím by se podle Scholze Německo stalo bojovníkem proti Rusku, což neschvaluje.

Pomineme-li zřejmý cíl v podobě megalomanského mostu v Kerčském průlivu - na který by podle úniku nahrávky německých vojenských důstojníků bylo namířeno 20 raket Taurus - nikdo nepochybuje o tom, že vyslání raket Taurus na Ukrajinu by napomohlo útokům Ukrajiny na ruské území.

Takové útoky se v posledních týdnech stupňují. Jen 12. března Ukrajina vyslala 58 dronů kamikadze namířených na šest míst. ukrajinci míří na ruské ropné rafinerie. Dvě z nich byly zasaženy 12. března.

Údajně došlo k pokusu o úder na jadernou elektrárnu v Rostově. Rostovská elektrárna má celkem tři bloky a vyrábí 3,1 GW (gigawattů) elektřiny.
Útok na jadernou elektrárnu je mimořádně bezohledný a jeho důsledky by mohly vést k eskalaci války s novými teroristickými zbraněmi, včetně jaderných. Scholzovo prohlášení, že důvěřuje Ukrajincům, se zdá být nemístné.

Útoky Ukrajiny vyrůstají ze zoufalství, protože ukrajinská armáda neustále eroduje a Rusové se podle všeho chystají k velké ofenzívě. Ukrajinci naléhavě budují novou obranu sestávající ze zákopů, polních bunkrů a překážek, ale pokud Rusové skutečně přesunou velké síly, budou nová obranná díla buď obejita, nebo zničena.
Ruský prezident Vladimir Putin důrazně varoval Západ před jadernými zbraněmi. Putin spojil jaderné zbraně s možným zavedením amerických vojsk na Ukrajině a prohlásil, že Západ by si měl uvědomit, že Rusko je "technicky připraveno na jadernou válku" a že pokud USA vyšlou na Ukrajinu vojáky, bude to považováno za "významnou eskalaci konfliktu". Putinovo prohlášení přišlo ještě před údajným útokem v Rostově. Není známo, jak na něj Rusko zareaguje.

V německém Bundestagu proběhne hlasování o otázce Taurusu, které zinscenovala opozice. Již dříve Bundestag hlasoval proti vyslání raket Taurus na Ukrajinu. Jak takové hlasování dopadne tentokrát, není vzhledem k trhlinám v německé vládě jasné.

-----

Stephen Bryen působil jako personální ředitel blízkovýchodního podvýboru senátu USA pro zahraniční vztahy a jako náměstek ministra obrany pro politiku.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

jediný co v jeho situaci dává smysl, je zatažení NATO do války. A bude se o to tvrdě pokoušet, jeden pokus za druhým. Potom by se ta zodpovědnost rozdělila na mnohem více aktérů. Nakonec spáchat kolektivní sebevraždu je lepší řešení než, aby se pozornost Ukrajinců soustředila jen na něho. Víme jak v historii padlí vůdcové končívali...

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

odsoudili jen nácky co nechtěli spolupracovat s usa

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

V rámci ,,oslav“ 23. výročí vstupu České republiky do NATO byla v Praze pořádána konference, rozdávaly se metály a vyznamenání, jedno zbylo i na amerického válečníka, promiňte, prezidenta Billa Clintona, se kterým si kdysi potřásal rukou i náš fanoušek humanitárního bombardování Srbska Václav Havel. Také stíhačky s oslavným přeletem Prahy byly a usměvavý generálprezident Pavel byl ve svém živlu, protože se dostavili bývalí kolegové z vedení NATO.

  Vzhledem k tomu, že NATO je aliance států podřízených zájmům USA, které jsou v nějaké válce nepřetržitě a pouze střídají lokace ubytování svých četnických jednotek, nelze tuto alianci považovat za záruku míru. Navíc se stále rozšiřuje a obětí jejímu přibližování k ruským hranicím se stala i Česká republika. Nově se přidaly i Finsko a Švédsko, tedy dosud neutrální státy. Američané se pokouší přidružit i Ukrajinu, když před nedávnem pozvali bývalé sovětské republiky nacházející se v Pobaltí, a tím obsadili část společných hranic s Ruskou federací a obklíčili Kaliningrad, neboli Přemyslem Otakarem II. založený Královec. Ukrajina je však strategicky ještě důležitější, protože by se tím podařilo získat dlouhou společnou hranici a dosáhnout odříznutí Rusů od Černého, a tím i Středozemního moře. Jenže vlhký sen Washingtonu, který stál dost peněz a životů ukrajinských vojáků a rozdělil Ukrajinu, pomalu končí. Rusové reálně schopní rozmetat svou bývalou svazovou republiku na kousky během pár hodin projevují i s ohledem na civilisty značnou zdrženlivost, otázkou zůstává, jak dlouho ještě.

  Slet příznivců války v Praze dal možnost vyniknout i našim válečným štváčům. Po delší době excelovala opět Pekarová Adamová, která mohla vypustit zase nějaké perly, Černochová se tetelila blahem a oživovala své teorie o potřebě zaútočit na Rusko, spor o znalostech zákonitostí zahraniční politiky bublá mezi matadorem Babišem a babydiplomatem z Pirátsva Lipavským. Dohadují se, kdo má rád Rusy méně. Babiš operuje s Vrběticemi a následným vypovězením ruských diplomatů na základu nesmyslných obvinění, Lipavský zase pro změnu získal dojem, že za dva roky sezení v historicky nejhorší a nejméně úspěšné vládě škodící ve Strakovce získal praxi v diplomacii a stal se jejím váženým lídrem. Přitom tvrdit o sobě po dvou letech vedení Ministerstva zahraničí, navíc vzhledem k vzdělání a umění neoprávněném, že rozumím zahraniční politice, je podobné, jako se po čerstvě získaném řidičském průkazu cítit mistrem světa Formule 1. A podobně lze vnímat i řadu dalších členů naší amatérské vlády a každá podobná seance, jakou je konference NATO v Praze, zavání mezinárodní ostudou a útratou, na kterou nemáme.

  Vladimír Putin se musí smát. Velmi dobře ví, že se mu skvělým tahem podařilo částečně odzbrojit státy Evropské unie, jejichž šrot likviduje na Ukrajině. Zdokonalil válečné umění své armády praktickými zkušenostmi, aniž by na frontu poslal to nejlepší, co má. Neumožnil Spojeným státům otestovat schopnosti Ruska či veškerý arzenál, který má v zásobě, a dokázal nastartovat průmysl do válečného módu pro případ většího konfliktu. Vývojáři na celém světě si lámou hlavu nad tím, co už Rusové vyrábí a co ještě vyrábět budou. Vzhledem k tomu, že vlastní mnoho globálně použitelných zbraní s možností odpálení třeba ze skrytých sil kdesi na Sibiři, mají vskutku široký rádius a úvaha Američanů věřících si, že se i další světová válka odehraje mimo jejich území, je jaksi lichá. Ostatně když kdysi Japonci srovnali Pearl Harbor se zemí, dotklo se to osobně Spojených států více než velká část bojů v Evropě. Jak by se Američané tvářili, kdyby jim 400 km do hloubky pobřeží spláchla vlna způsobená podmořskou jadernou náloží? Nebo jim na pár velkých měst zamířilo několik úderných raket? Pocítili by vlastní medicínu.

  Dost teorií. Ty patří válečným stratégům a my si daleko více přejeme mír a klid. Jestliže svět potřebuje skutečně jakýsi restart, mělo by se začít uzemněním liberálního rozletu, ukončením Green Dealu a návratem selského rozumu. Válčit chtějí jen pošahanci, dále ti, kteří by na tom profitovali, gauneři a lidé bez úcty k životu. Takže právě většina těch, kteří prosazují falešný liberalismus. Konference NATO v Praze je jen hloupé harašení zbraněmi a oslava vstupu do paktu připomínkou, že většina Čechů by z něj radši rychle vystoupila.

  Chování české vlády totiž maluje na Prahu terč a naše země by byla mezi prvními, které by díky Fialovi & spol. včetně Babiše dostala pořádně vyprášeno. I kdyby byli Rusové naším nepřítelem, což zdaleka nejsou, a Američané nezištným přítelem, což už vůbec nejsou, umírali by Češi, Moravané a Slezané. A to nikdo nechce. Naopak toužíme po klidu, rozkvětu země a její prosperitě. Takže je třeba začít očistou politické scény, protože ta současná je směsí kolaborantství, šílených ideologií, nenasytnosti, amatérství a trapnosti. Je třeba vymést chlév a začít od začátku. Ne válka, ale celoevropská revoluce je potřeba. Němci už přes mlčení našich médií povstávají. My měli jednu hromadu hnoje před Strakovkou oceněnou na 350 000,- formou pokuty. A to není dostatečné. Pojďme si udělat pořádek doma a poté i v zahraničních vztazích. Jejich oprava bude potřebná. Na všechny strany. Je třeba někde ubrat, jinde přidat. Je opravdu nejvyšší čas mít zase českou, a nikoli ukrajinskou, vládu.

Jindřich Kulhavý inadhled.live
Průměrný počet slepic: 4.8 (98 hlasů)

si na přelet 6 letadel nad Prahou museli všech 6 půjčit. 3 od Švédů a 3 z Nato 

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

MILIONY ČECHŮ A SLOVÁKŮ MAJÍ ODE VČERA GIGANTICKÝ PROBLÉM! ZLODĚJSKÝ EUROPARLAMENT SCHVÁLIL VRCHOLNĚ NEETICKOU POVINNOST REKONSTRUKCÍ STARŠÍCH BUDOV NA „KLIMATICKY NEUTRÁLNÍ“ A takto hlasovali naši europoslanci…

stary dum uhlikova dan

EU / SLOVENSKO / ČESKO: Dnes proběhlo další hlasování europarlamentu, které opět potvrzuje, že EU byla založena proti Evropanům. Je až zarážející, že drtivá většina našinců tento genocidní spolek i přesto stále podporuje.

Úterní hlasování se opět týkalo jedné z mnoha součástí Green Dealu, který je založen na největším podvodu v dějinách lidstva, tedy na tvrzení, že lidmi produkovaný CO2 způsobí globální armageddon.

V podstatě potvrdili, to, co schválili už dříve: nové budovy musí být klimaticky neutrální (za což si samozřejmě vlastníci patřičně připlatí) a ty staré musí být postupně rekonstruovány.

U nás je drtivá většina budov v kategorii G. Právě tyto budovy budou muset být opraveny alespoň na D do roku 2033 a do roku 2050 už nesmí být nikde budova nižší kategorie než A a B.

A jaké budou tresty, pokud nesplníte nařízení? Půjde samozřejmě o vyšší uhlíkovou daň. Ta se bude platit i tak, nicméně výše daně bude odpovídat energetické náročnosti budovy.

Tedy pokud budete mít starý domek a zůstane nadále v kategorii G nebo bude „vylepšen“ nedostatečně, napaří vám takovou daň, že nakonec domek buď dobrovolně zrekonstruujete nebo vám bude zabaven, protože si nebudete moci dovolit tak vysokou daň platit.

Uhlíkové daně by se měly platit už celkem brzy a budou zahrnuty do celkové daně z nemovitosti.

A pokud jsme už u EU, tak včera jsem na mainstreamu narazila na článek, kde se velmi radovali, že našinci podle průzkumů vyšlou do EU samé kované eurohujery, dokonce se zdá, že v přepočtu na počet mandátů vyšleme nejvíc eurohujerů ze všech evropských zemí.

Opět se čeká účast kolem 20% – a k volbám se chystají téměř výhradně podporovatelé EU.

Na závěr se samozřejmě jako vždy podíváme na to, jak kdo hlasoval:

Čeští europoslanci:
Pro povinnost rekonstrukcí hlasovali: Niedermayer (TOP09/STAN), Polčák (TOP09/STAN), Maxová (SOCDEM, zvolena za ANO), Gregorová (Piráti), Kolaja (Piráti), Peksa (Piráti)
Proti hlasovali: Tošenovský (ODS), Vrecionová (ODS), Zahradil (ODS), David (SPD), Blaško (nezávislý, zvolen za SPD), Pospíšil (TOP09/STAN), Šojdrová (KDU), Zdechovský (KDU), Hlaváček (ANO), Knotek (ANO), Kovařík (ANO), Konečná (KSČM)
Zdrželi se: Charanzová (ANO)

Slováci:
Pro hlasovali: Bilčík, Lexmann, Pollák, Štefanec, Ďuriš Nicholsonová, Hojsík, Wiezik
Proti: Jurzyca, Beňová, Radačovský, Uhrík, Roth-Nevedaľová
Zdrželi se: Hajšel

zdroj: https://cz24.news/miliony-cechu-a-slovaku-maji-ode-vcera-giganticky-problem-zlodejsky-europarlament-schvalil-vrcholne-neetickou-povinnost-rekonstrukci-starsich-budov-na-klimaticky-neutralni-a-takto-h/

Průměrný počet slepic: 4.8 (60 hlasů)
Trvalý odkaz

že pokud bude kolaborovat s těmi zmrdy, tak bude vždy otloukánek. Dokud proti nim nebude bojovat ze všech sil, nic se nezmění. Když řeknou že je desinformátor, má se k tomu přihlásit jako Vidlák, když řeknou že neuznává evropský hodnoty, musí říct že mají pravdu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)

Já mám na Nachera, nezneužívám to, ale už jsem mu párkrát napsala a odpověděl - třeba jen, že děkuje za zpětnou vazbu nebo nedávno že něco podnětného ode mě přeposlal i kolegům. 

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Já mám na Zárubu z ČT. Pak jsem mu po pár mailech prozradil, že je arogantní, narcistní trouba, načež mě dal zbrkle do spamu :-). Takže jako bych na něj kontakt neměl.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

S tím nafoukaným libtardem Zárubou jsem kdysi komunikoval na Twitteru. Psal mj., že je škoda, že my, co se prohlašujeme za konzervativní, se konzervativně nedržíme slušného chování. Škoda, že mě hned nenapadlo mu odpovědět, že za starých dobrých časů se vlastizrádci v rámci dobrého chování popravovali...

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Umí jenom štengrovat. Za 10 let bude na Kavčích horách po ukrajincích šůrovat posraný mísy a děkovat jim v jejich řečí za tuto milost.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

..jestli je Babiš jen opatrný, aby si udržel svoje obchody s EU. Nebo jestli na něj třeba něco nemají. Sem tam probleskne info o tom zámku, apod.
Ale pře volbami se to určitě dozvíme, až vytáhnou všechny svoje karty.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

a ani nemrkne okem. Stejně jako prodal nás za Covidu...

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

KDU-ČSL je po smrti, pochovaná, na politický krchov ji doprovodily traktory... Proč s nimi ztrácet čas? Já kolem sebe vidím mnohem více jiných, mnohem důležitějších věcí  k řešení, času není moc a zabývat se lidoveckou zombií?

Průměrný počet slepic: 4.7 (30 hlasů)

Právě, že chcípající kobyla kope nejvíc.

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

propaganda holywood

Další vymyšlený Hollywoodský podvod sloužící pro progandu proti krvelačným Rusům byl vytvořen a dokonce dostal i Oscar! Scénář filmu „20 dní v Mariupoli“ za který tento propagandistický film získal Oscar za nejlepší dokument popírá sama skutečná filmová hvězda Marianna Vyshemirskaya!

Marianna Vyshemirskaya v rozhovoru pro Daily Storm mimo jiné řekla, že „Zatímco oni pracují pro propagandu, já pracuji na tom, abych pomáhala lidem. Tento propagandistický film je přehlídka pokrytectví.
Neviděla jsem film a neviděla jsem ani nominaci. Nikdy jsem nedala svolení, aby se příběh stal filmem. Jsem zaneprázdněná důležitějšími věcmi: prací, humanitárními iniciativami a trávením času s blízkými ,
“ řekla také.

Je třeba poznamenat, že film získal Oscara za nejlepší dokument .

"Těhotná žena z Mariupolu", Marianna Visemirskaya, odsuzuje pokrytectví dokumentu: "Pokud jde o tento průvod pokrytectví - nemám zájem. Všem bylo od začátku jasné, jak to skončí.“

Během bojů o město vyfotografoval zahraniční zpravodaj těhotnou Mariannu u zničené porodnice a poté obletěla svět fotografie „Madony z Mariupolu“.

Vyshemirskaya také nebude reagovat na použití svých záběrů ve filmu: „Nehledám důvody, proč reagovat. Zatímco lidé ze Západu pracují na propagandě, já pracuji na tom, abych pomáhala lidem."

Marianna Vyshemirskaya nyní žije v Rusku a poskytuje dobrovolnickou práci.

zdroj: protothema
Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

produkuje umělecká díla velmi sporná. Vždy se jedná spíše jen o morální a psychologická "porna."

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Ovšem nejobskurnější zpráva dnešního rána byla, že odborový svaz Kovo navrhuje za předsedu ČMKOS Středulu. Měl jsem Ďurča jako chlapa s fištrónem, ale tohle je jako si na dietu aplikovat tasemnici.

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

co nám ještě mohou říci, odboroví odborníci?

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Že nás mají cele,

v kalhotách a u prdele.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

proč bylo Revoluční odborové hnutí (ROH) rozpuštěno už 3. března 1990 a nahrazeno několika desítkami různorodých a nesourodých odborových svazů?

Protože v odborovém hnutí, stejně jako v politickém pluralismu platí tisíciletími osvědčené "Divide et imera!" (Rozděl a panuj!).

Snad jen mentálně retardovaný člověk věří tomu, že čím víc budou mít lidé živící se poctivou a tvrdou zemědělskou, zelinářskou a ovocnářskou prací organizací, klubů a svazů, tím větší budou mít zastání v Parlamentu a vládě.

Snad jen mentálně retardovaný člověk věří tomu, že čím víc budou mít lidé živící se poctivou a tvrdou prací v průmyslu, dopravě, státní správě atd. svých odborových svazů, tím snadněji se jim bude dařit prosadit si své požadavky dané zákoníkem práce a obhájit svá odborová práva.

Snad jen mentálně retardovaný člověk věří tomu, že politický pluralismus je to správné ořechové v politickém boji a demokratickém prosazování skupinových a jiných zájmů v parlamentu. Důvěřuje tvrzení, že čím více stran a hnutí, tím víc je naplněno Vox populi, vox Dei.

Ale jen moudrý a vzdělaný člověk ví a chápe, že zatímco v ekonomice a podnikání žádná demokracie neexistuje, že se tam štěpení na molekuly zájmů nevyplácí, ale naopak, že čím větší je monopolizace a globalizace, tím je to pro růst zisku prospěšnější a konkurence schopnější.

Proto je pro někoho smrtelně nebezpečné heslo "Proletáři všech zemí, spojte se!"

Privilegovaná menšina se spojuje a zbytek společnosti se rozděluje. To už není ani fašismus, to je Orwell v praxi!

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Je potřeba, aby byla s hrdinským činem pana hermanna muže seznámena celá Českokrumlovská veřejnost a aby tato vědomost byla udržována až do příštích místních voleb. Potom by ten pan mohl zastupovat tak akorát ředitele ruční pily v lese na Kleti (nosil by olej a náhradní řetěz). Existuje samozřejmě i jiná forma odpovědi tomu panu, ale to bychom mohli spadnout téměř až na jeho úroveň. Kdo si má pak čistit oděv a obuv od chlévské mrvy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

byli ti, kteří se toho dopustili, zatčeni, vyšetřováni, obžalováni, souzeni a v případě uznání vinnými spravedlivě odsouzeni k trestu smrti a v případě polehčujících okolností k doživotí. Mně by se takový trest za velezradu a vlastizradu zdál přiměřený.

"Dobře víte, že jste v koncích. Podělali jste, na co jste sáhli. Doma i v zahraničí. Nedokázali jste ani pozvednout hospodářství ani vyhrát válku. Lidé vás nemají rádi. Rozjebali jste vztahy s bratry Slováky, dovedli jste nás na práh jaderného konfliktu, odvrhli jste sociální smír, selský rozum jste nahradili evropskými hodnotami a všechno, v co jste nás nutili věřit, to se všude kolem nás rozpadá přímo před očima. Nekompetentnost maskujete žvaněním a kdysi perfektní propaganda jaksi přestává fungovat."

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)