Marný křik dezoláta

Autor
Štítky

 Zneužil jsem své krásy, chytrosti a mládí, abych se pokusil zavelet Vidlákovi, o čem by měl JEDINĚ SPRÁVNĚ psát.

      Vidlák mne i mé přání rovnající se téměř rozkazu odpálkoval, řka, že umím mačkat písmenka na klábosnici takměř stejně vznosně, jako jeho maličkost.

      Samozřejmě že kecám. Prostě mi odepsal, že nestíhá a témat má přehršli, tudíž nechť se laskavě pokusím namáhat já sám.

      Asi by bylo dobré, kdyby se potenciální čtenář dozvěděl, čím jsem chtěl své okolí ohúriť (slovenské sloveso „ohúriť“ prostě zbožňuji).

      Chtěl jsem reagovat na vyhošťovací a nepouštěcí epidemii našich jedině správných politických představitelů, kteří se rozhodli, že už NIKDY žádný Rus, potažmo Bělorus si nebude moci dovolovat kazit vzduch na teritoriu České republiky. K tomu prý dokonce vypotili i jakési usnesení, což jest cár papíru, kterým vládní pětispolek dává na vědomí urbi et orbi (městu a světu), jak je definováno vládní stanovisko k nějakému problému – kupříkladu k návrhu zákona, který podává někdo jiný.

      Tedy po pravdě řečeno, slůvko „NIKDY“ nikdy nikdo neřekl. Klatba na zcela nevhodné slovanské kusy bude dozajista zrušena, jen co slavně utrpíme „Konečné Vítězství“ na Kulikově – ech, co to plácám – na donbasském poli. 

      Nicméně vraťme se k tomu, o čem chci klofat. Doposud jsem se domníval, že pomáhací a chráničové příslušníky řídí jejich okrskový velitel, nad ním je pak (ve zkrácené verzi) krajský ředitel, policejní prezident, ministr vnitra. Pro sichr jsem se i mrknul na wikinu.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Policie_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky

      Nikde ani čárka o tom, že by řadovému pomahači měl šéfovat kolektivní orgán ze Strakovky. Pokud vezmeme v úvahu, že v takové organizaci, jako je policie, existuje princip nedělitelné pravomoci, je zřejmé, že někdo něco porušil.

      Jako první jsou na seznamu „porušovníků“ novináři, kteří český plebs MOŽNÁ informovali zcela mylně a písemný rozkaz policejního prezidenta si spletli s papírem, který nesl nadpis Usnesení vlády ČR, tudíž porušili zásadu ověřování zdrojů informací, které pak šíří do éteru. Vzhledem k tomu, co v denním zpravodajství produkují, by mne takové zjištění příliš neudivilo.

      Pokud se ovšem novináři nespletli a informovali nás správně, pak jsou na řadě policisté, kteří přinutili ruské tenistky bez rozkazu svého přímého nadřízeného opustit území ČR a měli by se zodpovídat ze zneužití pravomoci úřední osoby.

     „ Zločinu zneužití pravomoci úřední osoby podle § 329 odst. 1 písm. a) tr. zákoníku se dopustí úřední osoba, která v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou závažnou újmu anebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch vykonává svou pravomoc způsobem odporujícím jinému právnímu předpisu.“

      Jakákoli další diskuze je zbytečná. Policajt nemá co vyhazovat z republiky cizího státního příslušníka, pokud tento obdržel povolení ke vstupu, například v podobě vstupního víza či jiného rovnocenného dokumentu. A ministr vnitra, coby jeho nejvyšší nadřízený, si může na twitteru žvanit, co chce, protože cár papíru s vládním razítkem, potažmo ministrovy tvítovací výlevy rozhodně nemohou rušit platné zákony a mezinárodní závazky státu. Pardon – PRÁVNÍHO státu.

      Je zde ovšem eventualita, že jsem oficiální zrušení právního státu jaksi nezaznamenal a nadále žiji v bludu a pověrách..., pak by ovšem byla chyba pouze na mé straně.

      Další pikoška se pak skrývá v dokumentu, který si v době příhodné všichni rádi berou do úst, aniž by se alespoň pokusili jej přečíst a zaznamenat skutečnost, že ČR je signatářem tohoto dokumentu, tudíž se písemně zavázala k dodržování jeho zásad. V době nepříhodné pak všichni kolektivně předstírají, že nic takového neexistuje.

      Tím dokumentem je Olympijská charta, v níž jsou definovány takové chuťovky, jako jsou základní principy olympismu.

Zejména je výživný bod č. 4

Provozování sportu je lidským právem. Každý jednotlivec musí mít možnost provozovat sport bez jakékoli diskriminace a v olympijském duchu, jenž vyžaduje vzájemné porozumění v duchu přátelství, solidarity a fair-play.

Bod č. 5 je pro naše vedoucí soudruhy úplně špatně, protože si dovoluje definovat, že:

… sportovní organizace spadající do olympijského hnutí uplatňují politickou neutralitu.

Ale ani takový bod č. 6 není úplně marný:

 Požívání práv a svobod stanovených v této Olympijské chartě bude zajištěno bez jakékoli formy diskriminace, jako je diskriminace na základě rasy, barvy pleti, pohlaví, sexuální orientace, jazyka, náboženství, politického nebo jiného přesvědčení, NÁRODNOSTI nebo společenského původu, majetku, původu nebo jiného postavení.

      No fuj…, kdo to kdy viděl…? Hen totok…

      Ještě že se v Olympijské chartě nepíše nic o kolektivních trestech… A o vydírání formou vynucování podpisů pod text, který spolehlivě znemožní podepsanému případný bezproblémový návrat do vlasti, že pane Hašku…, Dominiku…

… co by jeden neudělal pro rychlý vstup do vyšší politiky…

      Poznámka na závěr – docela by mne zajímalo, kde vězí dobře placení soudruzi z neziskových organizací střežících lidská práva…

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (353 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Díky za článek, Targusi, taky s tím mám problém pochopit ten náš úlisný předvoj všech pičusů. Nerozumí to ničemu, natož sportu, Olympijské chartě a jasným pravidlům - pravidla si určují sami a vlastní (nakonec zákony taky - viz zrušení valorizace důchodů a svoje navýšení platů). Je to ostudné, co si o nás svět musí myslet. Stydím se za svou vládu (i prezidenta). Kultura na úrovni Severní Koreje.

(jinak..., pět úhozů na začátku odstavce se už nedělá - ono je to pak i lepší pro čtení, ale to jen na okraj...:-))

Průměrný počet slepic: 4.6 (89 hlasů)

Ruský sportovec se do ČR nedostal letadlem. Tak přijel autem (PL)

05.08.2023 16:59 | Monitoring

Ruský fotbalista Vjačeslav Karajev nebyl v Turecku vpuštěn do letadla mířícího do Prahy. Fotbalista pro ruský Sport24 uvedl, že jako důvod mu bylo řečeno, že „Češi nepovolují ruské pasy“. Do Prahy byl nucen se dostat autem. Karajev dříve působil i v českých klubech FK Dukla Praha, FK Jablonec a AC Sparta.

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)

Díky za článek, Targusi i ode mne. 

Εxistují odvážní jedinci, kteří nepodléhají svému označení  "dezolát", ba naopak to považují za čestné a hrdé a jejich křik nepovažují za marný.

Dokonce někteří z nich hledají i partnera dezoláta či dezolátku jako například viz níže inzerát od pana Petra (44) z Břeclavi který ve svém inzerátu hrdě prohlašuje:

...Jsem hrdý, bílý, heteroʂȩӽuální muž, který nečte zloznam.cz ani jinou mediální žumpu. Mám vlastní názor a jsem politicky nekorektní. Jsem antivaxer, mírový štváč, proruský troll, hoaxer, dezolát a bůh ví co ještě. Jsem ze staré školy, protože uznávám jen dvě pohlaví. Touto cestou hledám ženu podobně smýšlející. Preferuji osobní setkání...

Mí všichni dezoláti zde ve Vidlákově mu držíme palce, aby křik dezoláta pana Petra nebyl marný ale úspěšný a brzo našel svojí spřízněnou dezolátskou partnerku.

 

dezolat Petr


 

Průměrný počet slepic: 4.8 (74 hlasů)

§§ Desítkám tisíc našich občanů je znemožněno pracovat v jejich oboru jen proto, že zastávají názory odlišné od názorů oficiálních. Jsou přitom často objektem nejrozmanitější diskriminace a šikanování ze strany úřadů i společenských organizací; zbaveni jakékoli možnosti bránit se, stávají se prakticky obětí apartheidu.

Statisícům dalších občanů je odpírána „svoboda od strachu“ (preambule prvního aktu), protože jsou nuceni žít v trvalém nebezpečí, že projeví-li své názory, ztratí pracovní a jiné možnosti.

Uplatnění práva „vyhledávat, přijímat, rozšiřovat informace a myšlenky všeho druhu, bez ohledu na hranice, ať ústně, písemně nebo tiskem“ i „prostřednictvím umění" (bod 2 čl. 19 prvního paktu) je stíháno nejen mimosoudně, ale i soudně, často pod rouškou kriminálního obvinění.

Svoboda veřejného projevu je potlačena centrálním řízením všech sdělovacích prostředků i publikačních a kulturních zařízení. Žádný politický, filozofický i vědecký názor nebo umělecky projev jen trochu se vymykající úzkému rámci oficiální ideologie či estetiky nemůže být zveřejněn; je znemožněna veřejná kritika krizových společenských jevů; je vyloučena možnost veřejné obrany proti nepravdivým a urážlivým nařčením oficiální propagandy.

Nástrojem omezení a často i úplného potlačení řady občanských práv je systém faktického podřízení všech institucí a organizací ve státě politickým direktivám aparátu vládnoucí strany a rozhodnutím mocensky vlivných jednotlivců.

Další občanská práva, včetně výslovného zákazu „svévolného zasahování do soukromého života, do rodiny, domova nebo korespondence“ (čl. 17 prvního paktu), jsou povážlivě narušována také tím, že ministerstvo vnitra nejrůznějšími způsoby kontroluje život občanů, například odposlechem telefonů a bytů, kontrolou pošty, osobním sledováním, domovními prohlídkami, budováním sítě informátorů z řad obyvatelstva.

Taky jste cinkali před OV KSČ? 

Kde asi číhal současný prezident České republiky a jeho politrukyně ?

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

Tehdy, stejně jako dnes, byl rozum v opozici, lidi věděli svoje, ale bylo jim to houby platné. Vymýšleli se vtipy, a doma (nebo po hospodách) se mluvilo jinak než v médiích a ve škole..., tedy stejně jako dnes. A stejné je i to, že všichni (většina) raději drží hubu a krok. V tom se nic nezměnilo - jen to, že republika je rozkradená, vytunelovaná... a jsme vydáni napospas ještě větším magorům a neumětelům zadlužujících nás na několik generací. Ano, cinkali jsme... a vycinkali jsme si něco ještě horšího.

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Ovčáček nastoupil: Pavel? KSČ. Fremr? KSČ. Zemana komunisté třikrát vyhodili z práce. A je za arciďábla 05.08.2023 21:20 | PL

Bývalý mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček v komentáři na webu Život v Česku píše o české kotlině jako o zemi plné paradoxů. Mezi ně řadí naši snahu patřit na Západ a zároveň zvolení či jmenování lidí s komunistickou minulostí do vysokých funkci, v tomto případě Petra Pavla hlavou státu a Roberta Fremra ústavním soudcem.

„Prezident Petr Pavel, který byl členem KSČ a kariérním příslušníkem Československé lidové armády, úspěšně navrhl na post ústavního soudce Roberta Fremra, jenž byl členem KSČ a sehrál úlohu v procesu ‚Olšany‘, který zrežírovala StB,“ uvádí Ovčáček. A že přesto zaznívá pochopení s odůvodněním, že si dalším životem oba pánové své „hříchy“ odpracovali a že o nic tak vlastně nejde.

...Předháníme se v prozápadních heslech a s minulostí si hrajeme tak, jak se to momentálně hodí. Proto máme ‚hodné‘ bývalé komunisty a ‚zlé‘ bývalé komunisty. Součástí je i vzájemné nálepkování na ‚dezoláty‘ a ‚válečníky‘. Západního na tom není nic,“ míní Ovčáček...


 

Průměrný počet slepic: 4.6 (84 hlasů)
Trvalý odkaz

Dezolátské elegie

Taky civíš jaká to změna?!

Už přes šedesát pohlaví

a tobě nejde do hlavy

že nestačí jen muž a žena.

A budou učit naše děti

ať jsou, když chtějí, třeba liška,

ať se cítí jako slon či malá myška.

Nevyšiluj, počítej do pěti,

Můžeš plakat, můžeš se smát,

však nebraň se jak dezolát.

 

Myslel sis, že hrajeme tu hlavní roli,

a nějak není ti po chuti,

že pro vládu jsou jen modrožlutí,

a také tě na srdci bolí,

že stavby národu nejdražší,

hyzdí jen vlajky a prapory cizí,

česká trikolóra potupně mizí,

cesta ke zkáze je stále snazší.

Co víc se ještě může stát?

Ptáš se jako dezolát.

 

A co ty šiky, ty formace?

Veřejnoprávních novinářů,

těchto pravdomluvných lhářů,

co šíří jen dezinformace.

Pro ně pravda je lež, svatá je propaganda,

ta demokraticky liberální,

ta nanejvýš amorální

jako celá presstitutů banda.

Budeš s nimi tu hru hrát

nebo zůstaneš dezolát.

 

To snad tě jenom šálí zraky,

za názor zase vyhazují z práce,

z vlastence hned jsi vlastizrádce,

který si může jen sbalit paky.

Když nemodlí se k oltáři z Brusele,

nelíbá roucho z Washingtonu,

nepíská podle berlínských tónů,

a nezní proevropsky vesele.

Nechce pro eurozítřky svoji duši dát,

hleďme, jaký to je dezolát!

 

A k čemu dobrá je hotovost?

přemýšlí globální mocipáni,

plebs nesmí mít vše, co chce, k mání.

Digitální měna a dost!

My určíme co smíš si koupit

když budeš držet hubu a krok

a věřit v ten náš skvělý pokrok.

Tak snad nebudeš tolik hloupý.

Že zůstaneš stranou stát

jak nějaký dezolát.

 

A co máš proti jídlu z hmyzu?

Jen samé proteiny pravé,

vše ekologické a zdravé.

Chytíš po tom druhou mízu,

když se za tu šanci budeš drát,

s broučky v ústech slastně sténat,

a zbavit se všech fake news tenat

když radostně budeš cvrčky žrát.

Nebo se snad budeš bát

a bouřit jako dezolát?

 

Už víš, že historii vždy vítěz píše,

pro soudruhy kdysi zloduch z Wall Streetu,

soudruhy jako nejvyšší bůh nyní veleben je tu,

než na chvíli zalezou zas do skrýše.

Když naplní se jejich noční můra

A Číňan poměry na světových vahách změní

pak rozvědčíci své ksichty rázem promění,

budou víc asijští než Okamura.

Ano, až tak daleko to jde hnát,

a nediv se jak dezolát.

 

A na závěr poučení, dobrá rada,

A důkaz že země kulatá je,

Tak poslouchej, pokud máš zájem

A chceš nadále rovná mít záda.

Té moudrosti není rovno,

každý chytřejší člověk ví to,

že vysereš-li se na východ,

ze západu přijde howno.

Nechtěj se vazalem USA ani Rusa stát,

a navždy buď svůj, buď Čech, ne dezolát!

Průměrný počet slepic: 4.6 (92 hlasů)
Trvalý odkaz

Připravuje si Biden půdu pro odchod z Ukrajiny?  -  Pro Bidena by mělo velký smysl zahájit rozhovory.

Zajímavý článek s titulkem "Připravuje si Biden půdu pro odchod z Ukrajiny? "zveřejnil Martin Jay americký intelektuální historik na webu strategic-culture.org. viz zde:

https://strategic-culture.org/news/2023/08/03/is-biden-preparing-the-ground-to-get-out-of-ukraine-war/

Ve článku který je přetlumočený v češtině a zveřejněný na webu zvedavec.news se mimo jiné uvádí:

... Probíhají zákulisní jednání mezi Bidenovým a Putinovým táborem? Navzdory řadě článků v americkém tisku, které na to narážejí, řada ruských expertů, kteří tyto záležitosti pozorně sledují, tuto myšlenku odmítá. Jejich argumenty jsou ve zkratce takové, že Putin je v tak silné pozici na tolika úrovních, že není možné, aby se takovou myšlenkou zabýval, a že tyto zprávy, jakkoli jsou neuchopitelné a neprůhledné, nejsou ničím jiným než zbožným přáním těch, kteří se na Západě spojili proti Rusku a nevidí na Ukrajině vhodný východ.

A přesto se najdou někteří, možná operující na okraji dění, kteří trvají na tom, že taková jednání buď probíhají, nebo se chystají začít. Edward Luttwak, autor publikací o světovém dění a poradce mnoha světových lídrů, je často ruskými experty odmítán přinejlepším jako trochu výstřední. V nedávném rozhovoru, který poskytl, však shrnul, že takové rozhovory se blíží, pokud již nezačaly. Navíc tvrdí, že ví, kdo se jich účastní – sám ředitel CIA a jeho protějšek v Moskvě.

Ruští hejtmani, kteří ho neberou vážně, tvrdí, že Luttwak je posedlý myšlenkou blížící se války mezi Čínou a Západem a že Biden se obává případné konfrontace s Čínou, a proto chce co nejdříve odejít z Ukrajiny, aby na ní USA připravil. Geopolitický expert, který za svou kariéru napsal hodně přes 20 knih, se domnívá, že válka s Čínou je nevyhnutelná, ale možná ještě přitaženější za vlasy je, že Západ by tam neposlal vlastní vojáky, ale rozhodl by se pro partnera jako potravu pro děla: Rusko...!!!

Toto je jen úryvek z článku. Celý článek a velice zajímavé některé příspěvky z diskuze která se rozpoutala na webu si můžete přečíst zde:

https://zvedavec.news/komentare/2023/08/9732-pripravuje-si-biden-pudu-pro-odchod-z-ukrajiny.htm

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

K všeobecné spokojenosti většiny zde přítomných přitom stačí velmi málo: přeložit program Alternativy pro Německo, který sofistikovaně shrnuje všechny zdejší dokola opakované moudrosti:

  • nepustíme mezi sebe ani jednoho vyžírku
  • černoši patří do Afriky, Američané za oceán
  • vody máme dost, Aláhu dej vláhu ať si zpívají jinde
  • řízek chutná lépe než smažené kobylky se salátem
  • teplá šála zahřeje v zimě víc než dva teplí přátelé
  • s atomem na věčné časy, elektrické křeslo do auta nepatří
  • příroda se umí postarat o sebe sama, ledovce nepotřebujeme

No, a pokud přitom zapomenete vymazat bod 1.1, možná opět začnu chodit k volbám :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (39 hlasů)

jako program by to oslovilo aspoň 60% voličů, hlavně platiče daní

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Máš to za 5 🙂 K tomu právnímu státu. Péťa Blyštivý i jeho první pobočník Český Ropušan a spousta dalších, ti si ze zákonů moc nedělají. Jen, když se jim hodí. Nejspíš si myslí, že jsou v pozici, kdy je zákonem jejich vlastní slovo. Česká republika a právní stát, to je pojem už jen na papíře a ten snese všechno.

Průměrný počet slepic: 4.3 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

už jsem to tu sice zmiňoval, ale jak vidno musím ještě jednou pronésl tu prapodivnou současnou pravdu: Na černých životech nám záleží, tedy nikoliv na ruských životech! Nutno ovšem dodat, že pravda ( a to především v Česku) se časem až neuvěřitelně mění.

Průměrný počet slepic: 3.9 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Bůh rozhodne, že to takhle už nejde, a že za 10 dní zničí celý svět.

Zavolá si sv. Petra, aby přivedl nějakého

důležitého politika z nejvýznamnější země Ameriky,

nejlidnatější země Asie

ale i nějaké malé země v Evropě.

Ten přivede prezidenta z Číny, Ameriky a předsedu vlády ČR Fialu.

Bůh jim oznámí, že za 10 dní zničí celý svět, aby to doma oznámili.

Biden přijede do Ameriky, vystoupí v televizi CNN a říká:

Vážení občané, mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta

dobrá je, že jak jsme doufali, Bůh existuje.

...A ta špatná je, že za 10dní zničí celý svět.“

Si Ťin-pching vystoupí v čínské státní televizi a říká:

"Mám pro vás dvě špatné zprávy. První je, že Bůh existuje, a druhá,

že za 10 dní zničí celý svět."

Fiala se vrátí do Česka, vystoupí v České "veřejnoprávní" televizi a říká:

Vážení občané, mám pro vás dvě dobré zprávy.

Zaprvé, právě jsem se vrátil ze summitu tří nejvýznamnějších

politiků s Pánem Bohem, kde jsme jasně formulovali své názory, byli jsme

úspěšní a vyjednali jsme perspektivní nejlepší možné vyhlídky.

A za druhé, jsou zde jasné signály, že Babiš už nikdy nevyhraje žádné volby!"

Průměrný počet slepic: 4.6 (44 hlasů)
Trvalý odkaz

Vypadá to, že nám vládnou šílenci! Stát má v plánu zrušit rodná čísla. 

O tuto bitvu za desítky miliard korun neprojevuje přitom téměř nikdo zájem – ani občané, ani firmy. Není to potřeba a nikdo to nechce! Vše připravuje kabinet vicepremiéra pro digitalizaci Ivana Bartoše. Piráti v akci, po nich potopa. Hlavně že jsou s Fialou na stejné vlně. Od roku 2025 by se rodná čísla (RČ) měla stát minulostí. Namísto nich by měly být zavedeny tzv. bezvýznamové směrové identifikátory (BSI). Porovnání:

Rodné číslo – 940228/3946

BSI – 6cf37cfe-1386-459a-99e6beefff7a1527

Takže jinak, vážená VLÁDO: Chci si ponechat svoje RČ. Fakt mi nevadí že z něj jde odvodit, zda jsem muž nebo žena. Fakt mi nevadí že z něj jde odvodit, můj věk. Přátelé, pokud s tím má někdo problém, nechť to řeší individuálně na úřadech. Jsem zvědavý, kolik “potížistů” se najde. Nechápu, co to je za dobu, kdy se musí většina přizpůsobit menšině, a ještě za to společně budeme platit desítky miliard. V době, kdy je státní rozpočet v těžkém minusu a vláda zatěžuje občany a firmy vyšším zdaněním.

Navrhuji umožnit změnu těm, kteří mají problém s RČ, ale na jejich vlastní náklady. Hotovo. 

Je to naprostý nesmysl, který v naší zemi způsobí neuvěřitelný chaos. Rodná čísla dlouhodobě a spolehlivě fungují. O tom jsem bytostně přesvědčen. Už teď vidím úřady, jak tenhle přechod bezproblémově zvládnou a úředníky, jak tam ťukají ty kódy BSI. Jako by toho nebylo teď dost. Funkční systém, který je prověřen mnoha lety používání, se nahradí něčím, co vlastně tak nutně nepotřebujeme, ale hlavně to nikdo krom pirátů ani nechce! Polovina národa si doteď láme hlavu s číslicí za lomítkem, čtyřmístné piny od platebních karet si leckdo zapisuje na papírky, a teď všem dáte nekonečný, nezapamatovatelný a nelogický BSI kód. Jak to asi dopadne..? A na tuhle změnu v současnosti finance máme? Voni jsou fakt hlava, pane Bartoši! Na to jste přišel sám nebo "expertní tým" PIRÁTŮ?

Tahle VLÁDA je už tak zadarmo drahá.

MUDr. Jiří Mašek

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

Autor to nikde jasně nezmínil, nicméně předpokládám, že se jeho pláč týká tohoto případu https://www.idnes.cz/sport/tenis/prague-open-tenis-rusko-ucast-zakaz-zprava.A230728_121117_tenis_ikuc . Rád bych jej upozornil, že zde konala cizinecká policie, která provedla u cizinky kontrolu jejích dokladů a zjistila, že dotyčná nemá v pořádku doklady, které by ji opravňovaly k pobytu na našem území. Jedním z důvodů, proč cizineckou policii máme, jsou právě takové kontroly. Ostatně, mám pocit, že právě "vlastenci" často volají po větší aktivitě cizinecké policie v tomto směru. 

Rozhodnutí vlády, které zakazuje většině občanů ruské federace vstup na naše území považuji za zcela správné. Není jediný důvod, proč by se zde měli potloukat občané státu, který nás oficiálně označuje za své nepřátele a obden nám či našim spojencům hrozí jaderným útokem nebo něčím podobným. Pokud sami takto mluví, není s ohledem na bezpečnost státu rozumné si je sem pouštět. Pokud někdo tvrdí opak, je buď duševně zaostalý nebo kolaborant (je možné i obojí).

Závěrem bych rád autora vyzval, aby pokud má pocit, že došlo k porušení zákona, splnil svou občanskou povinnost a neplacal si zde zbytečně svá dezolatska játra a podal  trestní oznámení. 

 

Průměrný počet slepic: 1.9 (28 hlasů)

Na jednu starnu si hloupý až to křičí, a na druhou stranu jednoduše lžeš.

Dáváš odkaz na něco, co tvé svazácké výkřiky vyvrací.

Cizinecká policie u tenistek NEzjistila nepořádek v dokladech, ale z důvodu politické objednávky pětidemoličních ignorantů jim přímo na letišti starého Veškrny odebrala povolení k přechodnému pobytu.

Chtělo by to u tebe alespoň elementární inteligenci, než začneš svou svazáckou pěstičkou hrozit. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.2 (33 hlasů)

Lihaci, vůbec mě u osoby vašich kvalit nepřekvapuje absence základních pravidel slušného chování, například, že si cizí lidé vykají. 

Nevím, jak jste přišel na to, že té ruské dámě cizinecká policie odebrala povolení k pobytu, nic takového se tam nepíše. Pokud byste si přečetl i jiné zdroje https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/tenis-rusove-ruska-turnaje-cizinecka-policie-svaz-vizum-kaderka_2307312246_jar, věděl byste, že problémem byly její doklady.

Jako správný komunista si samozřejmě nemůžete odpustit výpad proti prezidentu Havlovi, to chápu. Od včelky Máji je to rovněž pochopitelné. Ze stejných důvodu chápu i vaši dojemnou obavu o zájmy vašich ruských soudruhů. Prostě vás to tak v mládí naučili.

 

Průměrný počet slepic: 2.2 (21 hlas)

soudruzi si tykají, to bys mohl vědět, soudruhu

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Ano, je to jedna z možností, jak je poznat na diskuzích. Vidím, že se mezi ně také hlásíte.

Průměrný počet slepic: 1.7 (12 hlasů)

Chápu, že potomci kovaných bolševiků jako si ty, mají omezené mentální kapacity, takže ti to podám polopatě.

Můj příspěvek, který tě usvědčuje z tvé vlastní hlouposti a prostoduchého lhaní,  je citace tvého odkazu hned v prvním odstavci:

u osoby ruské státní příslušnosti, při které byly zjištěny důvody ukončení přechodného pobytu na území. Osobě byl udělen výjezdní příkaz a dostala lhůtu na vycestování z České republiky.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/prague-open-tenis-rusko-ucast-zakaz-zprava.A230728_121117_tenis_ikuc

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Myslím si, že nemáte pravdu !!

A myslím si, že všichni, co sem píšeme své názory, jsme od mládí ruské soudruhy těžce nemuseli a spousta z nás je různým způsobem jistě i bojkotovala.

 

Ale jak se za posledních deset let změnil život hlavně v tom skvělém a Vámi opěvovaném Západě k horšímu, tak to nás přimělo změnit názor. Proč směřovat někam, kde to očividně stojí za houby?

 

Pochybuji, že někdo soudný má zájem chudnout, kvůli zbytečnému konfliktu na UA. Pokud chce někdo válčit, tak ať to laskavě dělá za svoje peníze a ne za mé. 

Pochybuji, že někdo soudný má zájem chudnout, kvůli nesmyslným grýndýlům, na kterých vydělávají jen ti, co zbytek lidí oblbují.

Pochybuji, že někdo soudný má zájem chudnout, protože se obchodní řetězce rozhodly to těm hloupým Čechům natřít a sedřít je z kůže. Nebo jak mi rozumně vysvětlíte ty velké rozdíly v prodejních cenách na stejném zboží v různých zemích?

A myslíte si, že lidi nevědí, co se na Západě děje ohledně nepřizpůsobivých ekonomických migrantů? Asi nás, až se sem nahrnou díky podpisu rakušana před nimi ochrání americká armáda, že? Ještě že to podepsali..

 

A jak se nedávno fialový hnus pochválil, že snížil inflaci na 10%. Mohl by jste mi vysvětlit jak se mu to povedlo když sama vím, že  za jídlo platím pořád víc a ne méně a cokoli musím kde zaplatit, jakoukoli službu - třeba mobilní nebo internet - tak je pořád dražší a dražší? 

 

Asi si myslíte, že jsou lidé hloupí a chudnou rádi. A chudnou všichni, i ti mladí, na které teď 5K spoléhá. Hodně brzo už nebudou stačit v telce ty krásné reklamy na hadry a chlast a brambůrky atd, plné rozesmátých lidí, které se mladým snaží podsunout jak je život fajn. To bude náraz do zdi, až zjistí, že na nic nemají. No, možná ještě tak na ty předražené brambůrky.

Hezký večer všem.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

1.) Ohledně nesnášeni soudruhů - podle toho, co sem mnozí píší, mi přijde, že se jím po té době stýská.

2.) Některé progresivisticke trendy na Západě se mi také nelíbí a považuji je za škodlivé. Řešením rozhodně není obrat na Východ k tamním despociim. Západ narozdíl od Východu nestojí za houby. Utíká se z Východu na Západ, nikoliv naopak.

3.) Historie nás učí, že je dobré zarazit rozpinaveho diktátora v sousedství hned na začátku jeho expanze. Vyjde to ve všech ohledech levněji, než pozdější zápas s nabobtnanym impériem. Západ a Ukrajina tuto válku nechtěli. Putin měl dostat přes čumák už v roce 2008 nebo 2014. Západ však byl naivní a líný zasáhnout.

4.) Pokud inflace klesla na 10%, znamená to, že CPI (index spotřebitelských cen) vzrostl o těch 10%. Nevím, proč se tedy divíte, že jsou ceny vyšší.

5.) Jestli si myslíte, že podpora vládních stran stojí na lidech, které zajímají hadry, chlast a brambůrky, dost se mýlíte.

Průměrný počet slepic: 2 (12 hlasů)

1)  neřekla bych, že se mnohým po té době stýská, spíš při reálné možnosti srovnání doby minulé s tou současnou docházejí k názoru, že jsme se vrátili tam, odkud jsme před třiceti lety vyrazili..

2)  nemám potřebu někam utíkat, ale než ten hnus na západě, tak raději řád na opačné straně

3)  řídit velkou zemi, na to je potřeba nějaký pevný řád. Nebo za diktátora považujete mimo prezidentů Ruska a Číny i toho v USA?

Zatím co se lidi jako Vy domnívají, že v Rusku je bída a lidi žijí v zemljankách, tak Rusko jen za letošní rok zvýšilo svou rezervu zlata o 12,5 tuny měsíčně na celkové množství 2.292 tuny zlata. Jen za loňský rok pořídilo 158 tun. Dostalo se na páté místo ze zemí, vlastnících zlato, na světě. Mají snad všechny suroviny. Obchodují s celým světem mimo nás a jestli ještě ne, tak hodně brzo s nimi budou obchodovat všichni. Ač jim zbraně, lidi a zásoby měli dojít už loni na podzim, vypadá to, že je z těch 20% území, na kterém teď na UA jsou, nikdo nedostane. Iniciovali a jsou mezi zakládajícími členy společenství BRICS, které odpadá od obchodování v dolarech (což určitě dělá USA dost těžkou hlavu) a kam chce přistoupit další půlka států světa.

Já tedy nevidím zemi na kolenou a v rozkladu. Já vidím zemi úspěšnou. Ať si o tom myslím co chci.

5)  podpora vládních stran stojí na podvodu, minimálně na tom, že chtějí prosadit korespondenční volby, čímž jednoznačně dojde k porušení nyní platných zákonů. Ale jinak máte pravdu, mají tisk, televizi, podporu ze zahraničí i naše české miliardáře. Teď aby měli ještě i ty voliče.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Tenistka si za to může sama. Než překročila hranice EU měla se seznámit s tím, jak to tu chodí.

1. Zahodit pas.

2. Prohlásit se za člena LBGT+ komunity z nejistým stále se měnícím pohlavím.

3. Jako zemi původu měla uvést Sýrii.

Určitě by se jí zastalo několik nevládních organizací a pokud by veřejně prohlásila Ať žije Ukrajina, měla by možnost hrát na tenisovém turnaji otevřenou. Cizinecká policie by sklapla podpatky a ještě jí zasalutovala.

Průměrný počet slepic: 4.4 (20 hlasů)

Vážený Milkman zde nedávno správně připomněl, že když už vláda vydá s různými mezinárodními i národními normami velmi rozporuplnou vyhlášku, musí současně podat návod, jak se pro ti ní "účinně" bránit. Pokud ovšem nechce z právního státu udělat Čechistán - vždyť i v té "exemplární diktatuře" jsou si toho velmi dobře vědomi:

"Решение о включении в реестр доменных имен, указателей страниц сайтов в сети "Интернет" и сетевых адресов, позволяющих идентифицировать сайты в сети "Интернет", содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено, может быть обжаловано владельцем сайта в сети "Интернет", провайдером хостинга, оператором связи, оказывающим услуги по предоставлению доступа к информационно-телекоммуникационной сети "Интернет", в суд в течение трех месяцев со дня принятия такого решения."
Rozhodnutí zahrnout do registru názvy domén, odkazy na stránky internetových stránek a síťové adresy, které umožňují identifikovat internetové stránky obsahující informace, jejichž distribuce je v Ruské federaci zakázána, může být soudně zažalováno vlastníkem internetové stránky, poskytovatelem webhostingu, telekomunikačním operátorem poskytujícím služby poskytování přístupu k informačně-telekomunikační síti internet, do tří měsíců ode dne přijetí tohoto rozhodnutí.

Viz ЕДИНЫЙ РЕЕСТР доменных имен, указателей страниц сайтов в сети "Интернет" и сетевых адресов, позволяющих идентифицировать сайты в сети "Интернет", содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено
JEDNOTNÝ REGISTR názvů domén, odkazů na stránky v síti internet a síťových adres, které umožňují identifikovat stránky na internetu, které obsahují informace, jejichž distribuce je v Ruské federaci zakázána

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Kanada: Alberta ruší projekty green dealu jako jsou solární a větrné elektrárny

(před 1 hod. Zpravodajství Necenzurovaná pravda 83)

Možná jste již zaznamenali informaci, že také u nás větrná lobby „zaúřadovala,“ takže se chystá výstavba tisíců hektarů větrných monster, která jsou ještě méně ekologická než solární elektrárny.

Po celé republice tak již brzy uvidíme ptačí a hmyzí masakry a větrným monstrům padnou za oběť také statisíce (ne-li miliony) stromů. Jakmile skončí jejich životnost, tak přijde na přetřes otázka, co s nimi – a čas od času budeme řešit jejich havárie, postihující široké okolí.

Jdeme tím samozřejmě také vstříc šíleným požadavkům Bruselu, který pod vlivem větrné a solární lobby tlačí na výstavbu tzv. „zelené“ energie.

Ve skutečnosti jde o vysoce neekologické energetické zdroje, což se již ukázalo všude, kde si jimi zaplevelili krajinu. A zatímco u nás se chystají rozsáhlé větrné projekty, kanadská Alberta, která je jedním z mála území Západu, kde je svět ještě v pořádku, nyní tyto nesmyslné projekty končí.

Připomínám, že nová vláda Alberty již před časem zavedla politiku, která se velmi zásadně liší od kanadské politiky fašisty Trudeaua. To se týkalo jak vypořádáváním se s covidovou politikou, tak například odstoupení od spolupráce s WEF .

A jak je vidět, tak Alberta nehodlá následovat ani Trudeauovu klimatickou politiku….

(PRAVDIVE.EU)

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)

Schválně mrkněte, co píšou v tom článku, na který v "pravdivem.eu" nenajdete ani odkaz - povšimněte si prosím, že Alberta nic "neruší", jen optimalizuje:

"We are proud of our leadership in responsible renewable energy development and we are committed to its continued growth," said a statement from Nathan Neudorf, minister of affordability and utilities."
Jsme hrdí na naše vedoucí postavení v odpovědném rozvoji obnovitelné energie a jsme odhodláni k jejímu trvalému růstu,“ uvedl v prohlášení Nathan Neudorf, ministr pro cenovou dostupnost a veřejné služby.

"With few regulatory barriers to entry and abundant wind and sunshine, Alberta has been a leader in renewable energy development in Canada. In 2022, 17 per cent of the province's power came from wind and solar — exceeding the province's 15 per cent goal."
S jen málo regulačními překážkami implementace a hojným větrem i slunečním zářením je Alberta lídrem v rozvoji obnovitelné energie v Kanadě. V roce 2022 pocházelo 17 procent energie v provincii z větru a slunce, což překročilo cíl provincie 15 procent."

(2) Autor článku Bob Weber navíc již v roce 2019 vychvaluje město Raymond, které jako první v Albertě dosáhlo díky fotovoltaice nulové uhlíkové stopy

(3) O "masakrech hmyzu" větrnými elektrárnami bych se rád dozvěděl více. Zkuste zmasakrovat mouchu napnutou paží nebo deskou v pozici vrtule :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

Obvodová rychlost vrtule větrné elektrárny bývá 300km/hod i víc. Kromě toho se v blízkosti vrtule prudce mění tlak vzduchu, který zabíjí netopýry (ničí jim plíce). To že vrtule větrných elektráren zabíjejí ptáky, netopýry a hmyz není pochybnost. Jen o množství se vedou spory.

Pokud dosáhnete plácačkou na mouchy rychlost 300km/hod můžete to sám vyzkoušet že zabijete mouchu ve vzduchu aniž ji o něco rozplácnete.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Pokud se vyrojí včely a vyhlásí válku větrnému mlýnu, pak okrajová náběžná hrana vrtule může nějakou skolit. Mouchu to ale dřív odfoukne než rozplácne.

Před 40 lety jsem po každé jízdě na Jawě 350 musel čistit "zahmyzený" štítek přilby. Jenže od té doby asi 80% hmyzí biomasy ubylo.
Nevím přesně, jakou šířku má ostří vrtule, ale víc než centimetr to asi nebude. Takže za běžných okolností nebude smrtelná zóna pro hmyz velká.

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

https://www.euro.cz/clanky/vetrne-turbiny-zabijeji-hmyz-behem-leta-po-miliardach-1444822/

Z odkazu:

Lopatky rotorů větných turbín mají na svědomí každý den v letní sezóně miliardy usmrcených jedinců hmyzu. Uvedla to analýza německého centra pro letectví a kosmonautiku DLR. Jen na území Německa to je ročně 1200 tun usmrceného hmyzu. Čísla nezpochybňují ani ochránci přírody, varují však před tím, aby větrná energie byla považována za škodlivější pro přírodu, než je spalování fosilních paliv.

Můj dodatek:

Těch příčin úbytku hmyzu je několik. Kromě těch větrných elektráren to je i používání insekticidů, noční osvětlení ulic, změny ve způsobu chovu dobytka, způsob obdělávání travních porostů u domů atd.  

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Nějak jste nereagoval a nic neříkal na odkaz, který jsem poslala, a který podle vás neexistuje....

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

že osoba s IQ 107, co ji někdo vyfotil v provozu na motocyklu bez helmy, dělá pár dní nato kázání motorkářům o nutnosti nosit za jízdy helmu ?

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

Proč by ne, u nás je možné všechno. Jsme země neomezených možností.

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

škoda, že jsem na tom srazu u těch jeho keců nebyl

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

"kamarád" Vidláka presstitut Bartkovský dostal od influencerky Jiráskové facku 👍🤗

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Já bych mu dal raději jelito

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

jelitem

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Paní Jiráskova je typická ukázka dezolatske představy o svobodě slova: "já můžu říkat, co chci, ale běda, pokud chce někdo říkat či informovat o něčem, co se mi nelibi."

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Právní stát je něco jako komunismus, nebo království nebeské, prostě hezkej sen. Nejblíž jsme k němu měli asi za první republiky, vzácně jeho prvky prokmitly v ortodoxně bolševickém režimu a současná kariérně bolševická totalita (vyšší technický level rudé klasiky) ho má plnou hubu, protože ho používá jako panapr. Náš "milovaný" současný režim dlouhodobě těží z hanobená rasy, národa a přesvědčení a z šíření předsudečné nenávisti a ještě protlačuje genocidu vlastního národa (v rámci EU prováděné genocidy původního evropského obyvatelstva). A co přežije, půjde jako američtí otroci do východního mlýnku na maso...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)