A mohl bych ty dezinformátory vidět?

Autor

Tak nám tu probíhají protiukrajinské pochody na kterých se křičí docela slušně provokativní hesla. Jako že Ukrajinci tady nejsou doma, že se jim brzy postaví černá síla, že Putin je nejlepší…. Policie si zároveň pochvaluje, jak to bylo klidné a bezpečné, ten stejný ministr, který prý nebude mít slitování s těmi, co se na demonstracích chovali slušně, je tentokrát s prací pomáhačů a chráničů nadmíru spokojen a je rád, že policie nebyla přítomna, aby se nálada ještě nevyeskalovala…

Samozřejmě to neprošlo… jak s oblibou říkám, dneska je každý reportér a tak jsme si všichni mohli prohlédnout videa přímo z centra dění v Krupce. Tentokrát ovšem Rakušan netvrdil, že jde o dezinformační video, narozdíl od zásahu na schodech do Národního muzea… Když se pak ukázalo, že romská demonstrace byla asi tak stokrát radikálnější než Rajchlova demonstrace, začalo být mezi pravdomluvnými českými intervjuky živo… Sakra, jak se to mohlo stát, že?

Oni na to v souladu se svými konsenzuálními narativy hned přišli. Romové podlehli dezinformacím, které se mezi nimi šíří tak rychle, že to budou muset řešit experti… Mazaní dezinformátoři využili situace, že jistý Ukrajinec ubodal jistého Roma a už v romské komunitě šíří svoje poplašné zprávy…

Tedy… nechci být jízlivý, ale něco je špatně, ne? Všichni ti usvědčení dezinformátoři, co jimi Novinky posledního půl roku straší veřejnost, se na těchto pochodech vůbec nevyskytují. Tedy, pravda je, že jakýsi pravdomluvný libtard mě přikreslil k fotce s Romy, ale smůla, vůbec jsem tam nebyl, nikdo mě ani neoslovil, nemluvil jsem tam a nedával jsem našim spoluobčanům z ghet ani žádné panské rady.

Jindra Rajchl také nějak mlčí a to je přece dezinformátorský arciďábel, Hitler, Stalin a Putin v jednom. Hovorková od Šafra tam už určitě kroužila kolem a moc ráda by zase udělala nějakou Jindrovu karikaturu… ale on tam sakra jaksi nepřišel, nevyjadřuje se k tomu, jeho lidé také ne, maximálně tu a tam někdo jízlivě poznamená, že nám chráněný živočich žere chráněnou rostlinu a všichni ti aktivisti najednou nevědí, co s tím…

Saša Uhlová spustila nářek, že Romové se teď spojují s těmi, kteří je nemají rádi a nasírají ty, kteří se jich zastávali. To je překvapení Sašenko, vid? Romové jdou najednou v jednom šiku se skiny a pro všechny ty profesionální romské neziskovky mají jen velmi šťavnaté nadávky. Kde se stala chyba?

Kde jsou ti dezinformátoři, co teď aktivizují romskou komunitu? Já myslel, že naše Evropské hodnoty, Manipulátoři, Demagogové, Reflex, Respekt a Česká televize spolu s K.R.I.T.em už dávno všechny Putinovy slouhy odhalili. Minimálně o tom neváhali psát, sestavovali jejich seznamy, vláčeli je bahnem, lhali o nich, až se jim od huby prášilo… a ejhle, najednou to vypadá, že v mezičase tu mezi Romy běhala nějaká úplně jiná, doteď nezmapovaná parta Putinových agentů, kteří hezky potichu agitovali tak šikovně, že teď Romové klidně volají nahlas, jak milují Rusko a jeho vůdce.

Přitom mezi Romy přece působí henty pokrokové neziskovky, ne? Už třicet let mezi nimi pracují, aby nevznikala gheta, aby měli lepší život, aby se z nepřizpůsobivé menšiny stala přizpůsobivá menšina… pravda, vůbec se jim to nedaří, ghet u nás přibývá a Romové jsou na tom hůř a hůř, ale sakra, tak alespoň svůj rajón mohli mít zmáknutý, aby jim tam nelezla nějaká jiná parta a brala jim jejich skvělý byznys s cizím neštěstím. A ani to nezvládli. Putinovi agenti, neviděni a nečekáni, to nějak zmákli a ještě udrželi v tajnosti až do této chvíle, kdy si Velký šéf usmyslel, že je čas, začít s protiukrajinskými pogromy… A zřejmě to bude docela slušný oddíl, Jindra Rajchl je proti nim docela břídil, protože pořád mluví o českých zájmech, české cestě, zřejmě je návnada pro debilní novináře a ještě debilnější vyšetřovatele a úplně nejdebilnější ministry vnitra a spravedlnosti, aby jim unikl Čepiga s Myškinem, kteří od Vrbětic agitují mezi Romy.

Já tedy nejsem žádný odborník, ale nevšiml jsem si, že by zrovna Romové byli pilnými přeposílateli řetězových mailů. Mezi přáteli a sledujícími na fejsbůku nemám moc lidí s romským příjmením. Diskutéři u mě na Kydech se také zrovna nejmenují Giňa, Lakatoš nebo Horváth. Jsem původem od Sokolova, takže mám spoustu romských přátel, ale pokud vím, jen jeden z nich má nějaké povědomí o mém blogaření a to jen proto, že pracuje jako programátor pro mého bratra.

Také bych řekl, že většina Romů má doma televizi a sledují Českou televizi stejně pilně, jako běžní libtardi… Dokonce možná i o dost více… to víte, nezaměstnanost… to máte na koukání do bedny víc času. Ale nějak ta režimní propaganda asi nefunguje… I když mezi Ordinaci v růžové zahradě a Výměnu manželek cpou krátké zprávy o tom, jak milujeme Evropskou unii, mezi Romy je nějak málo pražských kavárníků.

Takže si to shrneme… Romové nečtou henty dezinformační blogy. Prakticky žádný státem ocejchovaný dezinformátor mezi nimi nepůsobí a nemá u nich žádné slovo. Naopak tam už třicet let působí ty nejsprávnější neziskovky, které jsou stejně dobré jako lidi od Boba Kartouze, Jana Čulíka a dalších liberálních imbecilů, kteří měli vždycky plnou hubu lásky k naší rasově pronásledované minoritě. Použila se pozitivní diskriminace, nalily se mraky peněz, aby gheta nebyla, dokonce i památník v Letech dostali… a oni teď dělají pochody, kterými projevují lásku k Putinovi a vyslovenou nelásku ke všem těm, kteří se o ně třicet let „moc hezky“ starali.

A jediné, co naši experti dokáží vymyslet, že za to můžou dezinformátoři o kterých předtím nikdo neslyšel a které nikdo neviděl…

Hoši, ono je to celkem jednoduché, jen se to pro samou korektnost nesmí říkat… Za třicet let Romům ve skutečnosti nikdo nepomohl, jen si hodně bílých udělalo z jejich chudoby byznys. Ať už jako majitelé ubytoven, exekutoři nebo pracovníci neziskovek. Ghet přibývá, Romům se žije hůř a hůř, mají už ztracené dvě generace.

A i když se k nim dostanou především kecy z České televize, Novy a Primy, jsou to pro ně takové žvásty, že nepotřebují vzdělání, aby věděli, že jim prostě lžou. Jejich realita se od té televizní liší tak moc, že považují za pravdu spíš opak toho, čím se vykecává Tabery, Šídlo a jejich pohůnci. Nebylo zapotřebí žádných Putinových agentů. Tady si ojrohodnotní novináři a pravdomluvní Chvilkaři vystačili sami. Mleli prostě takové kraviny a romští pracovníci se chovali tak povýšeně, různí dealeři tak lišácky zneužili jejich prostoty a vnutili jim nevýhodné úvěry, majitelé ubytoven byli takové svině a exekutoři taková hovada, že si takový Rom prostě řekl, že než mít takovou demokracii, to už raději Putina.

Ne, nejsem odborník na romskou otázku. Ale prožil jsem větší půlku života hned vedle romských ghet. Žil jsem vedle nich, žil jsem mezi nimi, nebral jsem za to peníze a tak jsem měl čas se rozhlížet. Jednu věc vím jistě… dezinformace můžou mezi Romy hledat od nevidím do nevidím, ale nikam to nepovede.

Ale bude to rozhodně levnější, než se skutečně snažit věc řešit.

Pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 350,- Kč si může v objednací aplikaci na Vidlákových kydech zadat adresu pro zaslání knihy. Platby jsou už spárovány s aplikací. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód.

Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

V červenci nebudu knihu rozesílat. Vidláci jsou od slunka do slunka na poli. Ale žádná adresa ani platba se neztratí a od srpna budeme opět distribuovat. Systém si váš dar pamatuje, ať byl odeslán kdykoliv.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (239 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

ŠOK! EU se chystá vyhubit včely, aby porazila Rusko i Putina! 

Albert Einstein: Když vyhynou včely, do čtyř let vymřeme! 

Za masové vymírání včel může politika Green Deal, a snaha oslabit Rusko a porazit Putina! 

Tento neuvěřitelný kiks bruselských Eurokratů, který nám hrozí úplným vyhlazením, včetně toho, kdo v Česku na vyhlazování včel za státní dotace bohatne!   jakož i proč  Brusel nyní požaduje vybití krav a prasat!  se dozvíte ve článku zde:

https://www.michalapetr.com/map-1733-sok-eu-planuje-vyhubit-vcely-aby-porazila-rusko-a-putina-albert-einstein-kdyz-vyhynou-vcely-do-ctyr-let-vymreme/
 

Průměrný počet slepic: 3.8 (48 hlasů)

Antoníne,

velmi  oceňuji, že Váš dnešní  komentář je rozumně krátký výňatek a děkuji, že upozorňujete na skvělý  MAP.

Domnívám  se však, že 99% zdejších čtenářů  již  má včerejší článek ze serveru MAP  dávno přečtený.  

Průměrný počet slepic: 4.3 (41 hlas)

Děkuji pane Bobo za vaše ocenění. Jak ale víte že 99% zdejších čtenářů má tento článek přečtený? To máte nějakou zázračnou kouli kde nás všechny čtenáře zde vidíte :-). Samozřejmě tím nemíním že máte podrobné informace od Vítka Rakušana, ten zajisté tuto možnost má a rád by ji i zde na Kydech uplatnil, možná že dokonce ji i uplatňuje. Od dnešní Pětikolky a její současné totality je  již vše možné

Průměrný počet slepic: 3.4 (23 hlasů)

Nebo si myslíš že 14 lidí  dá BoBo plný počet slepic protože to nečetli? ;o)

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Panu Bobovi jsem odepsal, pan Ethanol odpověděl, jinak řečeno potrefená husa kejhá. Pane Ethanol můj vzkaz nebyl pro vás, tak se do toho nehrňte. A nezapomínejte zdvořilost je nade vše, netykejte mi prosím, nejsem váš kamarád a ani si nepřeji být.

Průměrný počet slepic: 2.6 (11 hlasů)

Zdvořilost pane Ethanole buď někdo má anebo nemá. Je snadné rozeznat že vy osobně s ní moc neplýtváte. A jelikož jak výstižně vyjadřuje přísloví "na dveře hluchého neklepej stejně Tě neuslyší" , tak na vaše vzkazy již nebudu reagovat, dále již jen "To Ethanol  NO COMMENT"

Průměrný počet slepic: 3.4 (16 hlasů)

Piješ víno a kážeš vodu.

Zrovinka ty se tu oháněj zdvořilostí a navíc s takovými trefnými příslovími. Ty, který tu dnes a denně tapetuješ cizí články (kdyby alespoň vlastní myšlenky), i přes nesouhlas velké části přítomných.

A na kritiku reaguješ jak zabedněný beran s výmluvou, že je to snad tvoje boží poslaní cpát to do nás i proti naší vůli. ;o))

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

Antoníne, jelikož stále „přestavbujeme“ a nečtu tolik, co jindy, ráda jsem si článek o včelách přečetla. O tom výroku Einsteina vím.

Vůbec bych se nedivila, kdyby byl záměr ty včely ničit, protože blbost kvete vždy a všude s nebývalou rychlostí. Když se řekne v TV, že se něco nejspíš zdraží, tak je to zdražené ještě dřív a ještě víc než kdyby to neřekli. A když se řekne, že bez včel to nepůjde, tak pro blbouny je to signál stejný – vymlátíme včely. Protože pro ně to znamená „čím hůř tím líp“. A blbouni jak u nás tak i ve světě vládnou.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

Jste bojovnice Včelko a velice rád vaše vzkazy čtu :-). To je i důvod navíc proč na tento web chodím. I když vás osobně neznám a pravděpodobně se nikdy zblízka nepoznáme, vaše řádky vyjádřuji absolutně ten stejný pohled i s mého úhlu. Proto vaše řádky mně vždy zahřejí. Mějte se pěkně, dávejte na sebe pozor a opatrujte se, takové lidičky bojovné jako jste vy naše vlast potřebuje.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

No, Vidláku, dnešním textem jsem se prochechtala od A do Z... SUPER. :-)))

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (52 hlasů)

už jenom při pomyšlení jak ti libtardi skřípají zuby:-) Jak říká taky Vidlák: "Koudelka se může ufízlovat" a je mu to k hovnu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (58 hlasů)
Trvalý odkaz

sjednotila v odporu většinovou bílou a menšinovou cikánskou komunitu. Nejlíp to vystihuje tato klasika od Tří sester: "Čtvrtá kategorie v pavlačovým domu, pevný zdraví podryje bělochů i rómů." Mimochodem skvělý klip:-) (6) Tri sestry - Nuselsky horky - YouTube

Průměrný počet slepic: 5 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Snad  není zcela mimo  téma dnešního  článku  od  Vidláka téma "Co nesmíte vědět".

Dostala se mi do ruky kniha od  autora Michael Morris  s  názvem  Co nesmíte vědět 2.  Je vydaná v roce  2015, tedy před  8  lety.  V té době  jsme všichni žili  v  hlubokém  "kómatu"   a  to, o čem tehdy Morris psal  byly naprosto  šílené   konspirace  a  apokalyptické vize.  Bohužel  čas ukázal,  že  vše o čem před těmi mnoha lety psal  je realita dnešních nebo nedávno minulých  dnů, především covid, naprostá neschopnost EU či spíše cílené utlačování a ožebračování původních obyvatel Evropy   a válka na Ukrajině. Autor detailně popisuje dlouhodobé procesy, které trvají  desítek let a které daly možnost vzniku současné,  katastrofální  situace v celém Světe.

Možná, že mnozí tuto knihu již máte dávno přečtenou, stejně jako její  první  díl  s názvem " Co nesmíte vědět" , která byla  vydaná již v roce 2012.  Ano,  jsem si vědom, že jsem jak se říká objevil Ameriku, ale pro ty kdož knihu a autora neznají, vřele doporučuji přečíst / poslechnout. Lze buď  koupit, nebo i zdarma stáhnout a to jako knihu i jako audio, to vše i v Českém jazyce, například na www.ulozto.cz

Hlavní poslání této knihy je přibližně toto: pokud nepochopíme hluboké příčiny a důvody vzniku současné  situace, nemáme sebemenší  šanci  se z okovů, které jsou pro nás již připraveny vymanit. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (36 hlasů)

http://www.bodyartbook.cz/

sekce knihy

http://www.bodyartbook.cz/category/knihy/1

A když si nastavíš zasílání novinek, tak tě budou upozorňovat na knihy, které se svazáci snaží (v lepším případě) nevidět. ;o)

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

Děkuji za odkaz, určitě  na to večer mrknu. 

Ale popravdě, teď jsem spíš v situaci, kdy  už  hledám nějaké konkrétní řešení  naší  zapeklité situace než další  materiály ke studiu. Na knize "Co nesmíte vědět 2" mne zaujalo, že je vše pěkně pohromadě, autor uvádí historické souvislosti  různých zdánlivě nesouvisejících událostí   a  hlavně  to,  že tam je i naznačena  cesta, řešení.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

EU je na ho*no. Stejně jako nikomu nepomohla v době covidu s tím, že si každý stát má poradit jak umí, nepomohla by ani v ničem jiném a vůbec by jí to nevadilo, amíci a celé NATO by jí za to ještě poděkovali. Je to spolek jenom kvůli těm okovům. Zbavit státy veškerého rozhodování je jejím hlavní cílem, nejde jim o lidi..., jinak by neotevřeli všechny ty cesty migrantům, na které nemají páky. Jde jim o tu jednu "zlatou miliardu". Všechno ostatní je faleš.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Je úplně jedno jak nás svazáci titulují. Reakcionář, třídní nepřítel, rozvraceč, dezinformátor, rusofil, flastenec, ...........

Ti uvědomělí, s ideovou disciplínou a stádovitou mentalitou, prostě svazáci (nedospělí bolševici), nálepkovali vždycky. Nálepky nahrazují argumenty a mají znevěrohodnit pravdu. Nálepka je poslední nenásilná obrana kterou lež může použít proti pravdě.

Pak svazáci dospějí, stanou se z nich bolševici. A pak už nastupuje cenzura, represe a kriminály.

My, co zažili jak svazáky tak bolševiky, tomu vesměs rozumíme. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.9 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

je zajímavá. Směrem ke státním financím si přirozeně konkurují, naši tmavší spoluobčané jsou tu ovšem "domácí". 

Z určitého pohledu byl ten způsob, jakým jsme se postupně naučili trpně přihlížet bezstarostnému množení našich Rómů, přípravou na následnou covidovou poslušnost a dnešní totalitní praktiky státních institucí.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

černá síla je tu doma, to ví každý z Českoroma!

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Ve Švýcarsku žije 80-100 tisíc Romů se švýcarským pasem, jedno procento z nich kočuje v karavanech. Kočovných "povozů" je asi 500-800, v létě až 1500.
Na vyhrazených parkovištích musí zaplatit 8 nebo 14 franků za noc, podle toho zda je k dispozici sociální zařízení.

Zajímavý pdf dokument Fahrende Roma in der Schweiz obsahuje i tuto mapu o historickém původu ze SZ Indie a migraci:

roma

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

křičí v Krupce Romáci. Jen oni tu skutečnou svobodu slova v Česku mají  a tak demonstrují v klidu, po práci.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Zajímavá a zároveň šokující poznámka visí na webu AE News.                                                                                                                                                                                                             

AE News: Válka z Ukrajiny se rozšiřuje do celé Evropy zásluhou politiků toužících po ruské krvi. Jedinou krev, kterou ale uvidí, bude krev jejich vlastních národů.

Při čtení tohoto pravdivého výroku který šokuje a mrazí vyvstává otázka pro každého rozumného člověka, proč to tito politici dělají? Jsou to zaprodanci, jsou to hlupáci anebo jsou to šílenci kteří touží po válce místo míru?

Jak je to možné že i v naší české kotlině fialový profesůrek který se s volebním podvodem dostal na vrchol moci teď s nadšením a chvějící rukou z radosti 

se podepisuje na hlavně tanků které posílá zabíjet zlé Rusy?

PROČ SE TOTO VŠECHNO TEĎ DĚJE? PROČ? 

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Tam, kde o důležitých věcech rozhoduje Suverén a nikoliv politické "elita", se tyto zvěrstva nedějí - lidé jako celek mají víc rozumu než jejich zvolení zástupci.
Do politiky se cpou lidé - až na vzácné výjímky - s nízkým morálním kreditem a přízemními zájmy, kteří se nechají snadno zmanipulovat.

Na druhé straně je většina nezviklatelně přesvědčena, že "náš systém je ten nejlepší na světě", takže rychlá náprava daného stavu není možná.

Promiňte, že se opakuju, ale pocházím z národa, jehož předkové své poznatky zakódovali do užitečných přísloví (mj. o matce moudrosti).

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Poslední válka na Švýcarském území byla roku 1799. Od té doby ze všech válek na území Evropy Švýcarsko těžilo. Mnohdy způsobem velmi odporným. To je zdrojem Švýcarského bohatství.

Jenže pokrok nezastavíš, i ve Švýcarsku probíhají změny například ještě v roce 1959 bylo v referendu zamítnuto volební právo žen ale od roku 1971 už i tam mají ženy volební právo.

Takže i ve Švýcarsku se všechno mění i když pomaleji než ve zbytku Evropy. I Švýcarsko velmi brzy zblbne a lidé patřičně zpracovaní propagandou budou dělat stejné hlouposti jako celá Evropa.

Ještě malá poznámka. Nebylo by lepší být třeba velkovévodstvím jako Lucembursko, to je na tom lépe než Švýcarsko, nebo Singapur, ten je na tom ještě lépe než Lucembursko.

Že tyto státy jsou daňové ráje, jinak řečeno okrádají ostatní státy o daně, to je jistě nepodstatné, že ano. 😊

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Mýliti se je lidské, jste tedy člověk, a nikoliv AI guru, kterému bychom měli svěřit rozhodování o všem podstatném:

(1) Poslední válkou na švýcarském území nebyl vpád Francouzů 1798-99, ale občanská válka v listopadu 1847 - tzv. Sonderbundskrieg:
Der Sonderbundskrieg war ein Bürgerkrieg in der Schweiz. Er dauerte vom 3. bis zum 29. November 1847 und war die letzte militärische Auseinandersetzung auf Schweizer Boden.
Válka se Sonderbundem byla občanská válka ve Švýcarsku. Trvala od 3. do 29. listopadu 1847 a byla posledním vojenským konfliktem na švýcarské půdě.

(2) Myslete více - nejen na Čínu a Rusko - ale také na svou pověst, a než zase začnete plkat nesmysly o zdrojích švýcarského bohatství, nastudujte si prosím tento článek Reich ist die Schweiz nicht wegen des Geldes:
Doch der grösste Reichtum der Schweiz bleibt wohl das genossenschaftliche Staatsverständnis und das daraus abgeleitete politische System in all seinen Verästelungen.
Ale největším bohatstvím Švýcarska zůstává kooperativní chápání státu a z něj odvozený politický systém ve všech jeho důsledcích.
Švýcarsko předstihlo v prosperitě Nizozemsko nebo Velkou Británii, obě koloniální mocnosti, které zbohatly daleko dříve, mezi koncem 19. století a obdobím kolem první světové války, v době, kdy daňové úniky hrály malou roli. Dokázalo to především díky „reálné ekonomice“, zejména díky chemickému a farmaceutickému průmyslu, potravinářskému a strojírenskému průmyslu a brzké internacionalizaci těchto čtyř odvětví.

(3) Co se týče průměrného majetku dospělé osoby, pak přinejmenším v letech 2012-2021 na tom bylo nejlépe Švýcarsko:
2012: 375’000 USD
2021: 697’000 USD

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nedávno se mě kolega z práce, vyšší odborná škola, skromný a velice inteligentní člověk, vážně ptal: “Byli jsme se s rodinou podívat na bunkry- ŘOPíky. Použilo se to vůbec někdy?”

Jiný, podobný ročník kolem r.n. 1980, se svého času vyskytoval na jednom z billboardů “Stydím se za svého prezidenta” Tak o něm stoprocentně vím, že neví, kdy byla druhá světová válka.

Oba považuju za své přátele.

Tihle lidi, na vrcholu sil a ekonomicky v pohodě, nemají šanci se zorientovat. A jsou v podpoře současné vlády nezviklatelní, i se svými rodinami.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

jednoho bývalého premiéra. Nemá všeobecný přehled (pro jeho voliče, kteří nejspíš neví co to znamená - je nevzdělanej), umí jen dělat levárny, pro nás neudělal nikdy nic dobrého (pokud někomu něco přerozdělil, musel to jinému vzít, laťku morálky posunul řádně dolů). Dokonce chtěl být náš prezident, ačkoliv ani neví, co napsal spisovatel Hašek (tím neříkám, že ten současný prezident je lepší). A představte si, tito voliči nám pravděpodobně nainstalují příště zas toho slovenskýho komouše. Teď se zas předvedl s lokajskou smlouvou. Co takhle zvolit nějakýho Bulhara, nebo rovnou Turka? Blbouni.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano, jedním z důvodů je neznalost historie, ale není to důvod hlavní. Ti lidé jsou natolik zmanipulovaní propagandou že by jim ani znalost historie nebyla nic platná.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

kterým současnou politickou situaci můžete poměřit a posoudit. Pokud je nemáte, můžete informacím z médií jen věřit nebo nevěřit.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

No a tato generace to všechno definitivně posere.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nazyvat-je-genderove-neutralne-To-ne-Snehove-vlocky-Pedagog-odesel-Pikantni-zazitky-740073

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)