O deset dní později

Autor
Štítky

Krátký militantní úvodník: 

Včera byl majnstrým plný jednoho koronavirového incidentu kterak muž bez respirátoru dal pěstí prodavačce, která ho odmítla obsloužit. Událost byla patřičně rozmazána, osamělý čin jednotlivce byl okamžitě hozen do jednoho pytle s antiwaxery a dalšími odmítači opatření, konspirátory a dalšími. Takhle to dneska chodí. 

Nepochybuju o tom, že podobně bude v majnstrýmu rozmazán každý podobný čin každého odmítače očkování. A bude zdůrazňována militantnost antiwaxerů, každé případné videjko bude patřičně komentováno a bude zdůrazňováno, že odmítač očkování = násilník, vrahoun, hlupák, atd. atd. 

Vidlácky bych k tomu chtěl říci, že by bylo zajímavé najít nějaký opačný případ. Kdy nějaký příznivec očkování napadl nějakého neočkovaného, kdy ho nakopal, dal mu pěstí, řval na něj přes celou ulici, že má na rukou krev a tak podobně. Čímž vyzývám zdejší čtenáře, aby mi nějaký podobný materiálek dodali. Problém je totiž v tom, že se pořád mluví o militantních očkovaných kterak utiskují chudáky neočkované, ale žádný militantní příklad nebyl nalezen, zatímco na druhé straně už jeden Němec střílel a jeden Čech dal prodavačce pěstí. Nemusím jistě zdůrazňovat,  jak moc je to propagandisticky důležité. 

Netajil jsem se tím, že sám také vidím mnohem větší militantnost v táboře neočkovaných než v táboře očkovaných. Takové články v majnstrýmu to bohužel jen potvrzují. Je mi jasné, že majnstrým bude zprávy o zlých očkovaných potlačovat, ale já to dělat nebudu, takže jsem připraven sbírat a a publikovat odkazy, videa a texty o militantních očkovaných. 

Obávám se ale, že to dopadne jako při prezidentské volbě. Příznivci Zemana byli také zlí hulváti a podlidé, ale (šmejdi jedni) vůbec nechodili útočit na Drahoše, neházeli po něm vajíčka, nerušili jeho projevy hlasitou hudbou, nepískali, nemávali trenýrkami.  

Abychom teď nezjistili něco podobného... že ti očkovaní jsou hrozně agresívní, pořád na někoho nevybíravě útočí, ale (šmejdi jedni) nechtějí nikomu dát pěstí, nechtějí se s z nikým prát, nenarušují veřejný pořádek a vlastně jsou jim neočkovaní úplně ukradení. 

Změňte Vidlákův názor. Ukažte mi zlé očkované z řad široké veřejnosti, kterak nevybíravě útočí na nebohé neočkované spoluobčany. Nejlépe podobně militantně jako ten chlap, co dal pěstí prodavačce. 

 

A teď už dnešní text: 

Před deseti dny jsem přišel se svým apokalyptickým odpočtem, který definuje den vystřízlivění, kdy bude v nemocnicích deset tisíc pacientů a dále pak definuje den apokalypsy, kdy bude v nemocnicích dvacet tisíc pacientů, protože takový nápor zdravotnictví neustojí.  Tehdy v sobotu vycházel den vystřízlivění na 17. listopadu. Pak se vlivem nižších víkendových čísel posunul na druhou půlku prosince a pak se zase začal přibližovat a vrátil se do listopadu. Včera byl vlivem víkendových nižších čísel opět hluboko v prosinci, ale dneska kolem deváté se zase o něco přiblíží. 

Myslím, že je na čase si zase říci, jak vypadá situace. 

Takže... šíření epidemie se po předminulém týdnu, vrátilo na loňské rychlosti. Zdvojnásobuje se co deset dní. Pozor! nepočítám čísla nakažených, protože ta jsou zavádějící. Ve skutečnosti je nakažených mnohem mnohem více, ale většina očkovaných se do systému nedostane, protože jsou pořád považováni za bezrizikové i když se už dávno ví, že to není pravda. Musíme se proto koukat na to, jak se zahlcují nemocnice a zde vidíme to desetidenní zdvojnásobování. Když jsem naposled na toto téma psal, bylo v nemocnicích cca 800 pacientů. Teď jich je tam cca 1600. Bude jich za dalších deset dní 3200? Uvidíme. 

Průměrný počet nákaz je teď 4900 denně.  Když bylo tolik nákaz loni, bylo v nemocnicích 2200 lidí a na JIPkách jich bylo 400. Dnes máme při obdobných číslech nákaz cca 1600 lidí v nemocnicích a z toho 220 na JIPkách. Ve skutečnosti je denních nákaz určitě mnohem víc, takže zde můžete vidět skutečný vliv očkování a promoření.  Můžeme skutečně vidět, že situace je zhruba dvojnásobně lepší než byla loni. 

Obdobná situace je i ohledně obsazení JIPek. Když bylo loni 1500 lidí v nemocnicích, bylo na JIPkách 300 lidí. Dneska je jich tam asi 200 - zhruba o třetinu méně. 

Problém je ovšem v úmrtích. Když jsme měli loni 1500 lidí v nemocnici, umíralo jich zhruba třicet denně. Fór je ovšem v tom, že dneska jich umírá také zhruba třicet denně. Kdybychom to rozpočítali přesně, tak bychom asi zjistili, že je to o trochu méně, ale je to fakt o hodně málo méně než loni. Jo jo, očkování je super účinné, když při stejných počtech nemocných jako loni máme stejný počet mrtvých jako loni. Můžeme se stokrát bavit, že šance jsou letos vyšší než loni, ale to platí jen potud, pokud se covid bude držet v loňských mezích. 

Mimochodem to docela přesně odpovídá Masterovým grafům o účinnosti vakcíny. Z hlediska prevence nákazy je vakcína vlastně nejúčinnější. Méně účinná je ale z hlediska ochrany před hospitalizací, stejně tak z hlediska ochrany před JIPkou a nejméně účinná je z hlediska úmrtí. Jinými slovy - existuje zřejmě určitá hranice schopnosti těla, kdy už vakcína nepomůže.

Ti mladší vakcínu nepotřebují takřka vůbec. Ať jsou nebo nejsou očkovaní, virus u nich obranu neprorazí. Pak jsou tu takoví ti padesátníci u kterých vakcína nabudí obranyschopnost. Takže se ani nenakazí.  Ale pak je tu velká skupina lidí, kterým se imunita dostatečně nenabudí ani přes očkování a i kdyby se uočkovali, prostě si dost protilátek nevybudují. A to jsou ti, kteří to i přes očkování dotahují nejprve do nemocnice, pak na  JIPku a pak do rakve. Prostě pokud se nakazí, tak v té chvíli už jim očkování k ničemu není. 

Takže nám to méně lidí dotahuje do nemocnice, méně lidí to dotahuje na JIPku, ale ti co to tam dotáhnou, ti mají o to větší šanci že je virus skolí, protože očkování u nich nevyvolává dostatečně silnou imunitu. 

Bohužel je to tak, že ti, kteří by nejvíce potřebovali nějakou formu ochrany, tak u nich je očkování nejméně účinné. 

Čísla jsou v této chvíli "ještě stále příliš nízká"  než aby se dala porovnávat delší časová korelace loňských a letošních úmrtí z hlediska počtu hospitalizovaných, ale bylo by asi na místě raději předpokládat, že by se mohla potvrdit. 

Pokud to tak je, mělo by se postupně se zhoršující se situací ukázat, že počet úmrtí očkovaných postupně značně převýší počet úmrtí neočkovaných. V této chvíli je to pořád cca 50:50 a to ještě pořád ukazuje na cca 3 - 4 x menší šanci neočkovaného proti očkovanému. Ale ten počet mrtvých, který se neliší od loňských čísel je varující. Covid si stále bez problémů nachází lidi u kterých se dostane dovnitř a nadělá paseku.  Postupně by mělo být stále více vidět, že ke starým lidem se breberka prostě dostane a kdo měl loni na čele napsáno, že ho covid může zabít, ten to má na čele napsáno i letos a podle Masterových grafů to vypadá, že jen jeden z pěti "odsouzených" to díky očkování přežije. 

Dvojnásobně lepší situace se může na loňské průsery dostat snadno - stačí aby se epidemie zdvojnásobovala o deset dní déle než loni. A pokud by se zdvojnásobila ještě jednou, zdravotnictví to prostě nedá. 

Je jasné, že jednou to musí mít strop. Že od určité chvíle už covid nebude mít koho skolit. Master předpokládá, že loni se s breberkou potkala zhruba třetina populace. Dvě třetiny neměly příležitost. Teď díky naprosto nekontrolované epidemii očkovaných je celkem vysoká šance, že se s covidem potkají všichni zbylí a to za mnohem kratší časový úsek než loni. Problém je v tom, že to do poslední chvíle nebudeme vědět. Vrchol epidemie bude zřejmě prudký a za ním bude následovat neméně prudký pokles, ale těsně před svítáním bude největší tma. 

Mimochodem - Slovensko má už stejně vysokou vlnu jako loni a zatím to tam vůbec neklesá. My jsme za nimi dva týdny pozadu. Slováci mají podobnou míru proočkovanosti jako my a tamní obyvatelstvo má podobně rezervovaný přístup k experimentálním vakcínám jako my. Pokud se na Slovensku počet případů opět zdvojnásobí, máme u nás asi poslední šanci zasáhnout (a říkám to nerad) nějakým novým lockdownem. 

Říkám to o to více nerad, že ochota dodržovat opatření je nulová a na tom se nic nezmění. Muselo by to být drasticky tvrdé opatření, aby to vůbec mohlo mít nějaký smysl. Jinak to bude jen drahá směrnice, která situaci nijak neuklidní, protože lidi budou předstírat dodržování opatření a vláda bude předstírat, že tomu věří. 

Pokud Slovensko dál poroste v číslech, můžeme my vyrůst stejně vysoko. Není důvod si myslet, že to u nás musí dopadnout lépe.  Máme v našich slovenských bratrech ukazatel, co se i u nás může stát. Pokud to tam poroste dál nad jakoukoliv loňskou míru, tak máme posledních deset dní na nějakou reakci. Pak už to bude víceméně jedno, pak už se stejně všechno stane.

Upřímně... kdybych byl na Babišově nebo Fialově místě, tak bych asi reagoval tím, že bych nereagoval. Tohle se prostě nedá udělat dobře. Buď někomu dojde, co čísla ukazují a pak udělá nepopulární opatření, které omezí všechny bez výjimky, protože i samotní očkovaní epidemii bez problémů udrží v chodu. Pokud nebudou zahrnuti do opatření, budou čísla sice o trochu hezčí, ale ne o moc. A to samé platí, že i kdyby se všichni naočkovali, tak epidemie stejně zůstane při síle, protože bychom sice měli poloviční počet mrtvých než teď, ale to je furt hrozně vysoké číslo. 

Co jako dělat? Rozvolnit a poslouchat mediální řev, že vláda má na rukou krev? Rozvolnit jen pro očkované, což se brzy vrátí jako bumerang, protože i očkované babičky a dědečkové budou umírat v dostatečném množství, aby se to nedalo ignorovat a možná to dokonce dohnalo zdravotnictví ke kolapsu? Nebo rozvolnit úplně a dohnat zdravotnictví k průseru téměř stoprocentně? Na zbožná přání, že by rozvolněním epidemie zmizela, nevěřím. Nebo naopak drsně přitvrdit? Zavřít všechny doma, nahnat policajty do ulic a na silnice, zadlužit stát o další stamiliardy, naštvat tím skoro všechny a stejně zřejmě nic nevyřešit, protože příští podzim se covid vrátí a každý rok se do ohroženého věku dostane nových 100.000 lidí, ze kterých si vezme svůj podíl? 

Není načase udělat referendum? Možná ano, ale jak znám své spoluobčany, nejspíš by to dopadlo ještě těsněji než poslední prezidentská volba a ta menší půlka by mohla hlasitě deklarovat, že přijaté opatření není její opatření. 

Já fakt nevím... vidím jen spoustu špatných možností a vybrat z nich se dá opět jen nějaké menší zlo, které snad ani menší není. 

Včera připadal den vystřízlivění na 14.12.2021. Jak moc se dneska toto datum přiblíží? Po deváté ráno to uvidíme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.2 (77 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

je neobyvatelná

Průměrný počet slepic: 2.4 (21 hlas)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

…. nebo na půl prázdná, aneb úhel pohledu.
V lese na šumavském podlesí je hezky, i když prší. Byl jsem tam včera.
U nás v centru statutárního městyse je také celkem dobře, až na to, že v sousední ulici mohutně kopají plynaři - prý nějaký únik či co.
Včera večer jsem uvařil buřtguláš (tedy - spíše kolbásoguláš) a neohrnujte nad tím nos - recept na něj dává i Roman Paulus, a to je nějaký kuchař! Náramně se povedl (buřt guláš, i když Paulus taky), podělím opět všechny, je ho "plný kotel".

Vidláku, pro vaše potěšení, vyhlásil jsem osobní lokdaun či jak se tomu říká. Žádná velká změna, do hospod už dlouho stejně nechodím a kavárnu holt vypustím - nemám náladu se hádat s nějakým úředníkem či policajtem. Ostatně mi dorazil domů opravený/servisovaný kávovar, tak žádná kávová bída. Ale o fitko a bazén se nechám připravit jen pod pohrůžkou smrtí.

Jak se to říká? Že nejhorší je smrt z vyděšení? Mě spíše děsí Brusle a teď Glásgou, zase vymýšlejí čím dál tím větší píčoviny, proti kterým je ten virus jen taková hra.

P.S.: Sibylo, jak jste na tom s tou váhou, mě to fakt zajímá? A nějaké detaily k tomu?

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

HK i DK a mohu ubezpečit, že BMI bude jistě pod 25.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Koho že zabili, říkáte?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

se píše podrobněji na jiném fóru.

Zatím bez slepic

budete čučkař. To zcela jistě.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

je smrt z vyděšení. Díky moc za připomenutí,tohle říkával můj manžel taky a matka mi říkala plašmuško.Ale číst poslední dobou tyhle články je náročné.
Buřtguláš vařím taky,mně už žaludek moc nebere ale tohle mužů.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

Blíží se sedmdesátka a tak plavu pomalu, to dá rozum. Ale nikdy méně, než dva kilometry. Kolik vy, Ládiku?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

před důchodem a plavu jenom v moři. U nás běhám. Posledně 18,2km s dobrým výkonem, konec až s euforií - posledních 20 minut jsem běžel na rychlost a pokurvil jsem si na pravé noze vnitřní kolenní vaz, bo 104kg. Taky občas hážu 10kg kladivem, rekord 40m. Plavání mám na rekonvalescenci.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

dáte na jeden nádech?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

co furt máte s tím plaváním. Stačí se nadechnout, jít na dno bazénu a kráčet hezky po dně, co to dá. Pak znovu, Nádech, ponor, chůze,....to by bylo, aby nebylo,.....

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Přijel si na samit v koloně 85 aut...S tymi autami v Bidenovej kolone je to este horsie ako to na prvy pohlad vyzera - vacsinu z nich zjavne dopravili do Europy z USA, s najvacsou pravdepedobnostou letecky. Priviezli mu aj jeho helikopteru. Do Glasgowa leteli z Rima najmenej 4 lietadla (tolko priznava tlac)..https://www.hlavnespravy.sk/pouzivatelia-internetu-boli-pobureni-sprava…

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

"Klimatický samit posiela signál: Horúca voda je neudržateľná, preto ju vypli"
***
(...) „Nepotrebujete teplú vodu na hygienické umývanie rúk? Možno ma všetky tie roky dezinformovali,“ napísal používateľ na Twitteri. (...)
(...) „Skvelé, zbožňujem umývať si svoje ruky v ľadovo studenej vode v novembri,“ poznamenal diskutujúci na Twitteri. (...)

(...) Iní si spomenuli na to, že každý svetový vodca na samit dorazil v súkromnom lietadle, z ktorého presadol rovno do kolóny automobilov.
„Bude nutné umývať veľa rúk v studenej vode, aby vyvážili tie kolóny automobilov a súkromné lietadlá,“ napísal používateľ. (...)

https://www.hlavnespravy.sk/klimaticky-samit-posiela-signal-horuca-voda…
-----------------------------------------
Diskuse pod článkem :-))

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

...taky se objevilo video, kde nám pan prezident Biden tak nějak pochrupuje...co na to MUDr. Stehlíková? Nebyla by diagnoza na dálku? Přece jenom zaspat na klimatickém summitu je gravírující problém, než jít do nemocnice...

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

instructions for taking viagra <a href=https://vsildenafilos.com/>viagra united states</a> Viagra Tarifs

Zatím bez slepic

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

Viagra Chino <a href="https://asalasixo.com/">over the counter lasix</a> Cialis Rezeptfrei Polen

Zatím bez slepic

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

generic priligy <a href=https://apriligyn.com/>cronadyn vs priligy</a> priligy generika dapoxetine 60mg

Zatím bez slepic

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

НУЖЕН ПРОГОН Зеннопостером и Олсабмиттером? пишите по контакту: zennoposteralsabmitter@yandex.ru

Что такое ZennoPoster?
ZennoPoster – решение «всё в одном» для автоматизации SEO задач. Независимо от области SEO, он сохранит Вам много времени и денег.

ZennoPoster программный комплекс для автоматизации Ваших действий в браузере. За считанные минуты Вы сможете автоматизировать любую работу в браузере, которую Вы привыкли выполнять вручную.

Для использования ZennoPoster Вам не потребуются какие-либо специальные навыки и знания, это также просто, как конструктор Лего!

Лучшие бэклинки!
Большинство SEO софта на рынке ограничены базами и движками, на которых они обучены. С ZennoPoster вы сможете оставлять свои бэклинки там, где другие не могут это сделать! Самые хорошие ресурсы быстро меняют защиту. Пока другие днями и неделями ждут обновлений своего SEO-софта, Вы за несколько минут сможете восстановить работу своих ботов! После получения некоторого опыта вы сможете писать ботов, работающих не с одним, а сразу с многими похожими и не очень сайтами!
http://2globalmart.com, http://www.giottoclub.ru, http://www.sunonmedia.com, http://www.deklinker.net/, http://itslink.ru, http://www.aofforum.com, http://www.luxflash.ru, http://b-y-b.ru/, http://www.vb-mundo.com, http://www.unix-medical.ru, http://more-krym.ru, http://www.310ltd.com, http://kopano.ru, http://www.harmony-estates.ru, http://fntio.ru, http://sc-formula.ru, http://www.ols-komplekt.ru, http://mutism.ru/, http://www.tk-industr.ru, http://1lig.ru, http://www.castal.ru, http://club4x4kemerovo.ru, http://www.arigote.ru, http://www.new-sound.ru, http://www.grpumps.ru, http://www.videoplata.ru, http://www.chemexjsc.ru, http://makler-blog.ru, http://comp-repairs.ru, http://www.leiten.ru, http://www.poligonauto.ru/, http://debian-handbook.ru/, http://www.sofronoff.ru, http://sportpit73.ru/, http://www.419spb.ru, http://www.uermz.ru, http://www.sb-cottage.ru, http://vipguidetravel.ru, http://www.sfmgupi.ru, http://www.bowling23.ru, http://www.zemlya-s.ru, http://ars-web.ru, http://sdusshor2.ru, http://detsad-kirov.ru, http://www.zoo-kaluga.ru, http://www.ginn-studio.ru, http://www.cheltrol.ru/, http://www.classicinwood.ru, http://www.fly-fisher.ru, http://owls-group.org.ru, http://www.volned.ru, http://kvadratstudio.ru, http://www.megatronica.ru/, http://www.viadelarte.ru, http://promalp-industriya.ru, http://astra-tennis-academy.ru, http://pskekogarant.ru, http://webkredo.ru, http://www.tiyatroevi.com, http://olsana.ru, http://www.almib.ru, http://www.cempostavka.ru, http://www.zapchastiural.ru, http://www.multicrewtraining.com, http://dobrahoz.ru, http://royalroll.ru/, https://limuzinstav.ru, http://www.translations-bureau.ru, http://doxodspb.ru, http://www.mp-sek.ru/, http://cclegalg.ru, http://witchcrossway.ru, http://www.ipotekart.ru, http://drift-ugra.ru, http://partnerconsalt.ru, http://deadfrommayhem.ru/, http://kino2020.ru, http://taxi-jeans.ru/, http://www.gracia-obninsk.ru/, http://www.ftr-region42.ru, http://www.ftnmsk.ru, http://biobendum.ru/, http://webmasterprof.ru, http://ragradvideo.ru/, http://www.morphicon.org, http://www.internettelecom.ru, http://www.ngspb.ru, http://www.elbrus-kmv.ru, http://www.tpbel.ru, http://botmotors.ru, http://absolyut-media.ru, http://apt-di3ain.ru, http://www.ivanovomap.ru, http://oshepkovstudio.ru, http://www.aeg-haustechnik.ru, http://maximshpon.ru, http://www.cbs1svao.ru, http://www.baksheev.ru, http://psyport.ru, http://www.cranes-fan.com, http://www.respublika-shkid.ru/, http://clubkaiten.ru/, http://novavolley.ru/, http://www.ufarama.ru/, http://www.astrakhan-kruiz.ru/, http://www.anelson.ru/, http://www.rtb-metal.ru/, http://mariamsecret.ru/, http://www.leftfordead.ru/, http://www.ksplus-gel.ru/, http://www.elantra-consult.ru/, http://www.evro42.ru/, http://les-dali.ru/, http://zodnn.ru/, http://edimvgorode.ru/, http://pkbiznesreklama.ru/, http://lookinvestment.ru/, http://zspf.ru/, http://www.ms17.ru/, http://steambans.ru/, http://www.dingonn.ru/, http://www.allpskov.su/, http://sibaitv.ru/, http://jobmed.ru/, http://dianitsp.ru/, http://bestsellerscorp.ru/, http://chebpizza.ru/, http://vshklovskiy.ru/, http://www.rdsoft.ru/, http://spavs.ru/, http://r-g-a.ru/, http://www.nika-inc.ru/, https://www.intexso.ru/, http://start17.ru/, http://teddyauto.ru/, http://www.brodjaga.ru/, http://nmzaltay.ru/, http://thaisparelax.ru/, http://avto-dex.ru/, http://fishingmap.ru/, http://uaz-tdm.ru/, http://www.amyadams.ru/, http://www.cronstudio.ru, http://www.splkirov.ru/, http://energiya-sveta.ru/, http://www.avis-design.ru/, http://www.squash-game.ru/, http://www.atlantahotel.ru/, http://metro23.ru/, http://www.salonlilu.ru/, http://flexi-vario.ru/, http://kugarnja.ru/, http://tbazis.ru/, http://www.dibarcafe.ru/, http://mzhizn.ru/, http://www.centrvmeste.ru, http://zoo-poisk.ru/, http://www.elki-kaluga.ru/, http://horda72.ru/, http://str-money.ru/, http://www.strim-avto.ru/, http://www.eurostudio-center.ru, http://mkons-1.ru/, http://www.rti-ufa.ru/, http://bioprom-td.ru/, http://forum59.ru/, http://pumka.su/, http://gabb3r.ru/, http://www.land-rover-restyling.ru/, http://www.climcom.ru/, http://studio-diz.ru/, http://www.avpools.ru/, http://ecovata-izh.ru/, http://pkf-snp.ru/, http://restoran-armenia.ru/, http://www.zierer.ru/, http://www.naspag.ru/, http://nickmason2020.ru/, http://www.vodakem.ru/, http://telma29.ru/, http://rsg-studio.ru/, http://auto-piters.ru/, http://dunai-ekb.ru/, http://elsevar.ru/, http://shinaplus-pskov.ru/, http://www.professionalstyle.ru/, http://zao-bmk.ru/, http://modusnsk.ru/, http://www.zagorodom61.ru/, http://www.gks-strelna.ru/, http://www.marlen-kolpino.ru/, http://www.nurenergo.ru/, http://ukladkaplitki45.ru/, http://www.westa2001.ru/, http://putevoditel-tlt.ru/, http://maminagordost.ru/, http://angmama.ru/, http://www.allfarcops.ru/, http://bmw-locomotors.ru/, http://tamadamurmansk.ru/, http://vesna-akadem.ru/, http://www.samaramuz.ru/, http://www.poni-koni.ru/, http://www.optiplus.ru/, http://priamovverh.ru/, http://xn----7sbabtoj9areqhn1e.xn--p1ai/, http://www.centurion99.ru/, http://binovery.ru/, https://zumfit.ru/, http://www.4krasota.ru/, http://french-auto.ru/, http://7memory.ru/, http://wm-bonus.ru/, http://bg54.ru, http://artairpro.ru, http://www.art-sense.ru/, http://www.chmail.ru/, http://www.csbvk.ru/, http://bookswhite.ru/, http://aromashleyf.ru/, http://www.dussh6.ru, http://www.atonnsk.ru/, http://volgasnab63.ru, http://www.oks-ocm.ru/, http://frrb-chel.ru, http://www.svadba-dress.ru/, http://kamalzant.ru/, http://www.goroda-prizraki.ru, http://www.9ohrana.ru, http://gryaze-lechenie.ru/, http://californicationfan.ru, http://internetsputnik.ru, http://worldwidewatch.ru/, http://www.mini-tennis.ru, http://www.ukr-apartments.ru, http://eusport-spb.ru, http://www.kvartiratlt.ru, http://blog-invest.ru/, http://f1home.ru/
разных пакетах, вам разрешается выбирать только те услуги, которые вам необходимы для вашего бизнеса. Если вы искали лучший сервис SEO для отчетности и анализа, то ALL Submitter-лучшее решение для вас. Чтобы облегчить ваше понимание, позвольте нам сделать его более прозрачным для вас, предоставив услугу SEO-программного обеспечения “Все отправители”.

Allsubmitter не только предлагает вам экспертное решение для отчетов и статистики клиентов. Но is также предлагает вам лучшие доступные услуги по отправке онлайн-каталогов.

<a href=http://2globalmart.com>http://2globalmart.com</a&gt;, <a href=http://www.giottoclub.ru>http://www.giottoclub.ru</a&gt;, <a href=http://www.sunonmedia.com>http://www.sunonmedia.com</a&gt;, <a href=http://www.deklinker.net/>http://www.deklinker.net/</a&gt;, <a href=http://itslink.ru>http://itslink.ru</a&gt;, <a href=http://www.aofforum.com>http://www.aofforum.com</a&gt;, <a href=http://www.luxflash.ru>http://www.luxflash.ru</a&gt;, <a href=http://b-y-b.ru/>http://b-y-b.ru/</a&gt;, <a href=http://www.vb-mundo.com>http://www.vb-mundo.com</a&gt;, <a href=http://www.unix-medical.ru>http://www.unix-medical.ru</a&gt;, <a href=http://more-krym.ru>http://more-krym.ru</a&gt;, <a href=http://www.310ltd.com>http://www.310ltd.com</a&gt;, <a href=http://kopano.ru>http://kopano.ru</a&gt;, <a href=http://www.harmony-estates.ru>http://www.harmony-estates.ru</a&gt;, <a href=http://fntio.ru>http://fntio.ru</a&gt;, <a href=http://sc-formula.ru>http://sc-formula.ru</a&gt;, <a href=http://www.ols-komplekt.ru>http://www.ols-komplekt.ru</a&gt;, <a href=http://mutism.ru/>http://mutism.ru/</a&gt;, <a href=http://www.tk-industr.ru>http://www.tk-industr.ru</a&gt;, <a href=http://1lig.ru>http://1lig.ru</a&gt;, <a href=http://www.castal.ru>http://www.castal.ru</a&gt;, <a href=http://club4x4kemerovo.ru>http://club4x4kemerovo.ru</a&gt;, <a href=http://www.arigote.ru>http://www.arigote.ru</a&gt;, <a href=http://www.new-sound.ru>http://www.new-sound.ru</a&gt;, <a href=http://www.grpumps.ru>http://www.grpumps.ru</a&gt;, <a href=http://www.videoplata.ru>http://www.videoplata.ru</a&gt;, <a href=http://www.chemexjsc.ru>http://www.chemexjsc.ru</a&gt;, <a href=http://makler-blog.ru>http://makler-blog.ru</a&gt;, <a href=http://comp-repairs.ru>http://comp-repairs.ru</a&gt;, <a href=http://www.leiten.ru>http://www.leiten.ru</a&gt;, <a href=http://www.poligonauto.ru/>http://www.poligonauto.ru/</a&gt;, <a href=http://debian-handbook.ru/>http://debian-handbook.ru/</a&gt;, <a href=http://www.sofronoff.ru>http://www.sofronoff.ru</a&gt;, <a href=http://sportpit73.ru/>http://sportpit73.ru/</a&gt;, <a href=http://www.419spb.ru>http://www.419spb.ru</a&gt;, <a href=http://www.uermz.ru>http://www.uermz.ru</a&gt;, <a href=http://www.sb-cottage.ru>http://www.sb-cottage.ru</a&gt;, <a href=http://vipguidetravel.ru>http://vipguidetravel.ru</a&gt;, <a href=http://www.sfmgupi.ru>http://www.sfmgupi.ru</a&gt;, <a href=http://www.bowling23.ru>http://www.bowling23.ru</a&gt;, <a href=http://www.zemlya-s.ru>http://www.zemlya-s.ru</a&gt;, <a href=http://ars-web.ru>http://ars-web.ru</a&gt;, <a href=http://sdusshor2.ru>http://sdusshor2.ru</a&gt;, <a href=http://detsad-kirov.ru>http://detsad-kirov.ru</a&gt;, <a href=http://www.zoo-kaluga.ru>http://www.zoo-kaluga.ru</a&gt;, <a href=http://www.ginn-studio.ru>http://www.ginn-studio.ru</a&gt;, <a href=http://www.cheltrol.ru/>http://www.cheltrol.ru/</a&gt;, <a href=http://www.classicinwood.ru>http://www.classicinwood.ru</a&gt;, <a href=http://www.fly-fisher.ru>http://www.fly-fisher.ru</a&gt;, <a href=http://owls-group.org.ru>http://owls-group.org.ru</a&gt;, <a href=http://www.volned.ru>http://www.volned.ru</a&gt;, <a href=http://kvadratstudio.ru>http://kvadratstudio.ru</a&gt;, <a href=http://www.megatronica.ru/>http://www.megatronica.ru/</a&gt;, <a href=http://www.viadelarte.ru>http://www.viadelarte.ru</a&gt;, <a href=http://promalp-industriya.ru>http://promalp-industriya.ru</a&gt;, <a href=http://astra-tennis-academy.ru>http://astra-tennis-academy.ru</a&gt;, <a href=http://pskekogarant.ru>http://pskekogarant.ru</a&gt;, <a href=http://webkredo.ru>http://webkredo.ru</a&gt;, <a href=http://www.tiyatroevi.com>http://www.tiyatroevi.com</a&gt;, <a href=http://olsana.ru>http://olsana.ru</a&gt;, <a href=http://www.almib.ru>http://www.almib.ru</a&gt;, <a href=http://www.cempostavka.ru>http://www.cempostavka.ru</a&gt;, <a href=http://www.zapchastiural.ru>http://www.zapchastiural.ru</a&gt;, <a href=http://www.multicrewtraining.com>http://www.multicrewtraining.com</a&gt;, <a href=http://dobrahoz.ru>http://dobrahoz.ru</a&gt;, <a href=http://royalroll.ru/>http://royalroll.ru/</a&gt;, <a href=https://limuzinstav.ru>https://limuzinstav.ru</a&gt;, <a href=http://www.translations-bureau.ru>http://www.translations-bureau.ru</a&…;, <a href=http://doxodspb.ru>http://doxodspb.ru</a&gt;, <a href=http://www.mp-sek.ru/>http://www.mp-sek.ru/</a&gt;, <a href=http://cclegalg.ru>http://cclegalg.ru</a&gt;, <a href=http://witchcrossway.ru>http://witchcrossway.ru</a&gt;, <a href=http://www.ipotekart.ru>http://www.ipotekart.ru</a&gt;, <a href=http://drift-ugra.ru>http://drift-ugra.ru</a&gt;, <a href=http://partnerconsalt.ru>http://partnerconsalt.ru</a&gt;, <a href=http://deadfrommayhem.ru/>http://deadfrommayhem.ru/</a&gt;, <a href=http://kino2020.ru>http://kino2020.ru</a&gt;, <a href=http://taxi-jeans.ru/>http://taxi-jeans.ru/</a&gt;, <a href=http://www.gracia-obninsk.ru/>http://www.gracia-obninsk.ru/</a&gt;, <a href=http://www.ftr-region42.ru>http://www.ftr-region42.ru</a&gt;, <a href=http://www.ftnmsk.ru>http://www.ftnmsk.ru</a&gt;, <a href=http://biobendum.ru/>http://biobendum.ru/</a&gt;, <a href=http://webmasterprof.ru>http://webmasterprof.ru</a&gt;, <a href=http://ragradvideo.ru/>http://ragradvideo.ru/</a&gt;, <a href=http://www.morphicon.org>http://www.morphicon.org</a&gt;, <a href=http://www.internettelecom.ru>http://www.internettelecom.ru</a&gt;, <a href=http://www.ngspb.ru>http://www.ngspb.ru</a&gt;, <a href=http://www.elbrus-kmv.ru>http://www.elbrus-kmv.ru</a&gt;, <a href=http://www.tpbel.ru>http://www.tpbel.ru</a&gt;, <a href=http://botmotors.ru>http://botmotors.ru</a&gt;, <a href=http://absolyut-media.ru>http://absolyut-media.ru</a&gt;, <a href=http://apt-di3ain.ru>http://apt-di3ain.ru</a&gt;, <a href=http://www.ivanovomap.ru>http://www.ivanovomap.ru</a&gt;, <a href=http://oshepkovstudio.ru>http://oshepkovstudio.ru</a&gt;, <a href=http://www.aeg-haustechnik.ru>http://www.aeg-haustechnik.ru</a&gt;, <a href=http://maximshpon.ru>http://maximshpon.ru</a&gt;, <a href=http://www.cbs1svao.ru>http://www.cbs1svao.ru</a&gt;, <a href=http://www.baksheev.ru>http://www.baksheev.ru</a&gt;, <a href=http://psyport.ru>http://psyport.ru</a&gt;, <a href=http://www.cranes-fan.com>http://www.cranes-fan.com</a&gt;, <a href=http://www.respublika-shkid.ru/>http://www.respublika-shkid.ru/</a&gt;, <a href=http://clubkaiten.ru/>http://clubkaiten.ru/</a&gt;, <a href=http://novavolley.ru/>http://novavolley.ru/</a&gt;, <a href=http://www.ufarama.ru/>http://www.ufarama.ru/</a&gt;, <a href=http://www.astrakhan-kruiz.ru/>http://www.astrakhan-kruiz.ru/</a&gt;, <a href=http://www.anelson.ru/>http://www.anelson.ru/</a&gt;, <a href=http://www.rtb-metal.ru/>http://www.rtb-metal.ru/</a&gt;, <a href=http://mariamsecret.ru/>http://mariamsecret.ru/</a&gt;, <a href=http://www.leftfordead.ru/>http://www.leftfordead.ru/</a&gt;, <a href=http://www.ksplus-gel.ru/>http://www.ksplus-gel.ru/</a&gt;, <a href=http://www.elantra-consult.ru/>http://www.elantra-consult.ru/</a&gt;, <a href=http://www.evro42.ru/>http://www.evro42.ru/</a&gt;, <a href=http://les-dali.ru/>http://les-dali.ru/</a&gt;, <a href=http://zodnn.ru/>http://zodnn.ru/</a&gt;, <a href=http://edimvgorode.ru/>http://edimvgorode.ru/</a&gt;, <a href=http://pkbiznesreklama.ru/>http://pkbiznesreklama.ru/</a&gt;, <a href=http://lookinvestment.ru/>http://lookinvestment.ru/</a&gt;, <a href=http://zspf.ru/>http://zspf.ru/</a&gt;, <a href=http://www.ms17.ru/>http://www.ms17.ru/</a&gt;, <a href=http://steambans.ru/>http://steambans.ru/</a&gt;, <a href=http://www.dingonn.ru/>http://www.dingonn.ru/</a&gt;, <a href=http://www.allpskov.su/>http://www.allpskov.su/</a&gt;, <a href=http://sibaitv.ru/>http://sibaitv.ru/</a&gt;, <a href=http://jobmed.ru/>http://jobmed.ru/</a&gt;, <a href=http://dianitsp.ru/>http://dianitsp.ru/</a&gt;, <a href=http://bestsellerscorp.ru/>http://bestsellerscorp.ru/</a&gt;, <a href=http://chebpizza.ru/>http://chebpizza.ru/</a&gt;, <a href=http://vshklovskiy.ru/>http://vshklovskiy.ru/</a&gt;, <a href=http://www.rdsoft.ru/>http://www.rdsoft.ru/</a&gt;, <a href=http://spavs.ru/>http://spavs.ru/</a&gt;, <a href=http://r-g-a.ru/>http://r-g-a.ru/</a&gt;, <a href=http://www.nika-inc.ru/>http://www.nika-inc.ru/</a&gt;, <a href=https://www.intexso.ru/>https://www.intexso.ru/</a&gt;, <a href=http://start17.ru/>http://start17.ru/</a&gt;, <a href=http://teddyauto.ru/>http://teddyauto.ru/</a&gt;, <a href=http://www.brodjaga.ru/>http://www.brodjaga.ru/</a&gt;, <a href=http://nmzaltay.ru/>http://nmzaltay.ru/</a&gt;, <a href=http://thaisparelax.ru/>http://thaisparelax.ru/</a&gt;, <a href=http://avto-dex.ru/>http://avto-dex.ru/</a&gt;, <a href=http://fishingmap.ru/>http://fishingmap.ru/</a&gt;, <a href=http://uaz-tdm.ru/>http://uaz-tdm.ru/</a&gt;, <a href=http://www.amyadams.ru/>http://www.amyadams.ru/</a&gt;, <a href=http://www.td-gazovik.ru/>http://www.td-gazovik.ru/</a&gt;, <a href=http://www.splkirov.ru/>http://www.splkirov.ru/</a&gt;, <a href=http://energiya-sveta.ru/>http://energiya-sveta.ru/</a&gt;, <a href=http://www.avis-design.ru/>http://www.avis-design.ru/</a&gt;, <a href=http://www.squash-game.ru/>http://www.squash-game.ru/</a&gt;, <a href=http://www.atlantahotel.ru/>http://www.atlantahotel.ru/</a&gt;, <a href=http://metro23.ru/>http://metro23.ru/</a&gt;, <a href=http://www.salonlilu.ru/>http://www.salonlilu.ru/</a&gt;, <a href=http://flexi-vario.ru/>http://flexi-vario.ru/</a&gt;, <a href=http://kugarnja.ru/>http://kugarnja.ru/</a&gt;, <a href=http://tbazis.ru/>http://tbazis.ru/</a&gt;, <a href=http://www.dibarcafe.ru/>http://www.dibarcafe.ru/</a&gt;, <a href=http://mzhizn.ru/>http://mzhizn.ru/</a&gt;, <a href=http://www.centrvmeste.ru>http://www.centrvmeste.ru</a&gt;, <a href=http://zoo-poisk.ru/>http://zoo-poisk.ru/</a&gt;, <a href=http://www.elki-kaluga.ru/>http://www.elki-kaluga.ru/</a&gt;, <a href=http://horda72.ru/>http://horda72.ru/</a&gt;, <a href=http://str-money.ru/>http://str-money.ru/</a&gt;, <a href=http://www.strim-avto.ru/>http://www.strim-avto.ru/</a&gt;, <a href=http://www.eurostudio-center.ru>http://www.eurostudio-center.ru</a&gt;, <a href=http://mkons-1.ru/>http://mkons-1.ru/</a&gt;, <a href=http://www.rti-ufa.ru/>http://www.rti-ufa.ru/</a&gt;, <a href=http://bioprom-td.ru/>http://bioprom-td.ru/</a&gt;, <a href=http://forum59.ru/>http://forum59.ru/</a&gt;, <a href=http://pumka.su/>http://pumka.su/</a&gt;, <a href=http://gabb3r.ru/>http://gabb3r.ru/</a&gt;, <a href=http://www.land-rover-restyling.ru/>http://www.land-rover-restyling.ru/…;, <a href=http://www.climcom.ru/>http://www.climcom.ru/</a&gt;, <a href=http://studio-diz.ru/>http://studio-diz.ru/</a&gt;, <a href=http://www.avpools.ru/>http://www.avpools.ru/</a&gt;, <a href=http://ecovata-izh.ru/>http://ecovata-izh.ru/</a&gt;, <a href=http://pkf-snp.ru/>http://pkf-snp.ru/</a&gt;, <a href=http://restoran-armenia.ru/>http://restoran-armenia.ru/</a&gt;, <a href=http://www.zierer.ru/>http://www.zierer.ru/</a&gt;, <a href=http://www.naspag.ru/>http://www.naspag.ru/</a&gt;, <a href=http://nickmason2020.ru/>http://nickmason2020.ru/</a&gt;, <a href=http://www.vodakem.ru/>http://www.vodakem.ru/</a&gt;, <a href=http://telma29.ru/>http://telma29.ru/</a&gt;, <a href=http://rsg-studio.ru/>http://rsg-studio.ru/</a&gt;, <a href=http://auto-piters.ru/>http://auto-piters.ru/</a&gt;, <a href=http://dunai-ekb.ru/>http://dunai-ekb.ru/</a&gt;, <a href=http://elsevar.ru/>http://elsevar.ru/</a&gt;, <a href=http://shinaplus-pskov.ru/>http://shinaplus-pskov.ru/</a&gt;, <a href=http://www.professionalstyle.ru/>http://www.professionalstyle.ru/</a&gt;, <a href=http://zao-bmk.ru/>http://zao-bmk.ru/</a&gt;, <a href=http://modusnsk.ru/>http://modusnsk.ru/</a&gt;, <a href=http://www.zagorodom61.ru/>http://www.zagorodom61.ru/</a&gt;, <a href=http://www.gks-strelna.ru/>http://www.gks-strelna.ru/</a&gt;, <a href=http://www.marlen-kolpino.ru/>http://www.marlen-kolpino.ru/</a&gt;, <a href=http://www.nurenergo.ru/>http://www.nurenergo.ru/</a&gt;, <a href=http://ukladkaplitki45.ru/>http://ukladkaplitki45.ru/</a&gt;, <a href=http://www.westa2001.ru/>http://www.westa2001.ru/</a&gt;, <a href=http://putevoditel-tlt.ru/>http://putevoditel-tlt.ru/</a&gt;, <a href=http://maminagordost.ru/>http://maminagordost.ru/</a&gt;, <a href=http://angmama.ru/>http://angmama.ru/</a&gt;, <a href=http://www.allfarcops.ru/>http://www.allfarcops.ru/</a&gt;, <a href=http://bmw-locomotors.ru/>http://bmw-locomotors.ru/</a&gt;, <a href=http://tamadamurmansk.ru/>http://tamadamurmansk.ru/</a&gt;, <a href=http://vesna-akadem.ru/>http://vesna-akadem.ru/</a&gt;, <a href=http://www.samaramuz.ru/>http://www.samaramuz.ru/</a&gt;, <a href=http://www.poni-koni.ru/>http://www.poni-koni.ru/</a&gt;, <a href=http://www.optiplus.ru/>http://www.optiplus.ru/</a&gt;, <a href=http://priamovverh.ru/>http://priamovverh.ru/</a&gt;, <a href=http://xn----7sbabtoj9areqhn1e.xn--p1ai/>http://xn----7sbabtoj9areqhn1e…;, <a href=http://www.centurion99.ru/>http://www.centurion99.ru/</a&gt;, <a href=http://binovery.ru/>http://binovery.ru/</a&gt;, <a href=https://zumfit.ru/>https://zumfit.ru/</a&gt;, <a href=http://www.4krasota.ru/>http://www.4krasota.ru/</a&gt;, <a href=http://french-auto.ru/>http://french-auto.ru/</a&gt;, <a href=http://7memory.ru/>http://7memory.ru/</a&gt;, <a href=http://wm-bonus.ru/>http://wm-bonus.ru/</a&gt;, <a href=http://bg54.ru>http://bg54.ru</a&gt;, <a href=http://artairpro.ru>http://artairpro.ru</a&gt;, <a href=http://www.art-sense.ru/>http://www.art-sense.ru/</a&gt;, <a href=http://www.chmail.ru/>http://www.chmail.ru/</a&gt;, <a href=http://www.csbvk.ru/>http://www.csbvk.ru/</a&gt;, <a href=http://bookswhite.ru/>http://bookswhite.ru/</a&gt;, <a href=http://aromashleyf.ru/>http://aromashleyf.ru/</a&gt;, <a href=http://www.dussh6.ru>http://www.dussh6.ru</a&gt;, <a href=http://www.atonnsk.ru/>http://www.atonnsk.ru/</a&gt;, <a href=http://volgasnab63.ru>http://volgasnab63.ru</a&gt;, <a href=http://www.oks-ocm.ru/>http://www.oks-ocm.ru/</a&gt;, <a href=http://frrb-chel.ru>http://frrb-chel.ru</a&gt;, <a href=http://www.svadba-dress.ru/>http://www.svadba-dress.ru/</a&gt;, <a href=http://kamalzant.ru/>http://kamalzant.ru/</a&gt;, <a href=http://www.goroda-prizraki.ru>http://www.goroda-prizraki.ru</a&gt;, <a href=http://www.9ohrana.ru>http://www.9ohrana.ru</a&gt;, <a href=http://gryaze-lechenie.ru/>http://gryaze-lechenie.ru/</a&gt;, <a href=http://californicationfan.ru>http://californicationfan.ru</a&gt;, <a href=http://internetsputnik.ru>http://internetsputnik.ru</a&gt;, <a href=http://worldwidewatch.ru/>http://worldwidewatch.ru/</a&gt;, <a href=http://www.mini-tennis.ru>http://www.mini-tennis.ru</a&gt;, <a href=http://www.ukr-apartments.ru>http://www.ukr-apartments.ru</a&gt;, <a href=http://eusport-spb.ru>http://eusport-spb.ru</a&gt;, <a href=http://www.kvartiratlt.ru>http://www.kvartiratlt.ru</a&gt;, <a href=http://blog-invest.ru/>http://blog-invest.ru/</a&gt;, <a href=http://f1home.ru/>http://f1home.ru/</a&gt;

hgfkslkjdh

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ale chci jít spát a komentovat nemusím...
Admirálovo "jedno oko" si všimlo videa, týkající se Izraele. Snad bude odkaz funkční...
https://www.facebook.com/wake.up.96995/videos/267794168191209

Průměrný počet slepic: 3.8 (15 hlasů)

Noe by žádnou loď stavět nemusel, kdyby nezodpovědní občané nezpůsobili klimatickou změnu svou uhlíkovou stopou. Což mělo za následek roztátí letovců v polárních oblastech, a nadměrné srážky. Mít tehdy Grétu, tak žádná potopa není.

Průměrný počet slepic: 4.4 (31 hlas)

Pardon: roztátí ledovců

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Ted jsem se dival co je noveho u Grety, kdyz jsou prece vsichni v tom Glasgow. (CNN jeli do Edinburghu)
No, a rekneme, ze Greta nevytostla zrovna do krasy.
Kde byl Barnevernet, kdyz ho bylo treba.

https://twitter.com/COP26_Coalition/status/1455202529495719942

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

A teď se rodičům začíná trochu vymykat z otěží, má totiž chlapce! :-)

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Jo, trpajzlice.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Robertík 007: "Admirálovo "jedno oko" si všimlo videa, týkající se Izraele. Snad bude odkaz funkční... https://www.facebook.com/wake.up.96995/videos/267794168191209&quot;

Opravdu si myslíte, že video s guruem a textem: "Věříte svému bohu, že vás ochrání, nebo uvěříte vládě?" - je opravdu vysoce hodnotný příspěvek do racionálního a vědeckého informování lidí o vakcíně. Spolu s radou, že se máte zbavit strachu a jít za svým rabínem.

Co na to říci? Co si má člověk myslet, když někdo pošle toto? Seriózní to mnoho není.

Mám dojem, že se musím omluvit Vidlákovi. Jestli dostává toto do mailů ve velkém, tak se mu nedivím v jeho reakcích.

Průměrný počet slepic: 3.6 (24 hlasů)

tento doktor Zelenko je ve Státech docela známý, byl jeden z prvních kdo zveřejnil postup jak se z viru vyléčit, to bylo už na jaře 2020 jen jste o něm nikdo neslyšeli protože se to vyšším místům nehodilo.

Průměrný počet slepic: 3.5 (20 hlasů)

Blá. blá. blá...

Průměrný počet slepic: 2.3 (19 hlasů)

Míra potratů v prvním trimestru roste po očkování vakcínou kovid z 10% na 80%. A je to venku. Vlastně se vůbec nedivím, že jsem dosud o tomto doktorovi dosud neslyšel. Poučné video, díky, robertíku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

To video je zásadní a každý by si ho měl poslechnout celé. Je to koncentrovaná obžaloba kovidového spiknutí.

https://www.facebook.com/wake.up.96995/videos/267794168191209

Šiřte ho dál, seč vám všem budou síly stačit.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Šiřte ... a pak se nedivte, že alternativa tohoto typu má zcela právem naprosto příšernou pověst.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

k tomu, co ten člověk říká?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Opravdu si myslíte, že video s guruem a textem: "Věříte svému bohu, že vás ochrání, nebo uvěříte vládě?" - je opravdu vysoce hodnotný příspěvek do racionálního a vědeckého informování lidí o vakcíně. Spolu s radou, že se máte zbavit strachu a jít za svým rabínem.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

ovládáte dobře. O židovskou víru tady nejde. Jde zaprvé o odbornost dotyčného doktora a za druhé o přesvědčivost jeho argumentů. V podstatě mi vadí jen jediné - pokud je Vám zatěžko argumenty vyslechnout, pak je lepší mlčet.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Já jsem, zřejmě na rozdíl od vás, to video vyslechl celé. Nebo máte dojem, že když vám postuji, co onen člověk na videu říká někde v polovině videa, že "je mi zatěžko si to video poslechnout"?

Já ty "argumenty" vyslechl. Celé. Je mi "zatěžko" takovému člověku věřit, byť se sem tam některé názory shodují s mými.

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

I já jsem video shlédl celé a názory toho člověka beru vážně. Takže už zbývá jen ta debata k věci. Alespoň něčeho jsme se nakonec dobrali, kvituji to.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já mám raději fakta než názory.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Přísahají na bibli jste slyšel? Při volbách, v kterých zvítězil Trump, zase vyhrožovala naša Mařka Olbrajtovic peklem pro ty, co nebudou volit Hillary.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Když Donald Trump dostal koronavirus, léčili ho monoklonálními protilátkami. Za 2 hodiny byl fit, a druhý den už cestoval.

Ze stejného důvodu si (nejspíše, odvozuji) mohl Václav Klaus hrát na velkého bojovníka proti opatřením vůči epidemii. Protože jako papaláš dostal (nejspíše) tuto léčbu, a mohl být v klidu.

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)

Ja jsem si tenkrat taky myslel, ze bud nejake ucinne leky maji, ale z nejakeho duvodu nepristupne pro vsechny, nebo ze proste zadny korovavirus nemel.

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano. Kdyby Trump spoléhal na toho Zelenovského (viz to video šířené ze stoky otevrisvoumysl) - tak je mrtvý nebo invalida.

Mě fascinuje, jak snadno se z některých webů šíří snadno ověřitelné pitomosti.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

kazdy kto si uz dal vcelicku pichnut - chce aby si ju dali aj ini, lebo inak by vyzeral ako debil, ze podlahol tlaku.

Predstavte si ako musel Kopernik bojovat ked vsetci vedeli ze Slnko obletuje Zem. Vidlak by stal pri hranici Bruna a pokyvoval by hlavou, ze jak fajne sa smazi...

Vidlak je uz len vykladac grafov. A nic viac.

Skusi si Vidlak predstavit, ze ako sa citi clovek, ked nesmie do obchodu, do restauracie, do fitka, do autobusu, do vlaku.... lebo je vyvrhel neockovany? A ze mu utecu nervy?

Vidlak si toto nepozrie. Neveri a neuveri.

Průměrný počet slepic: 4.1 (23 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já bych Vidláka nezatracoval. Vidlák patří k většině a pokud máme přežít, budeme většinu potřebovat. Jsme na jedné lodi.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Většina bývá opovrhována, že ano. Jak snadné ji využít až zneužít pro zájmy menšiny.
Totiž v zájmu sociálního (nejen) míru, většina s ohledem na stádnost menšiny ustupuje.
Pak se síly změní a nastává pád, kdy se z menšiny namnoží většina a .....tak pořád dokola.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Jak už jsem psal výše, kdyby Donald Trump spoléhal na Zelenka (nebo jak se jmenuje) - je už mrtvý nebo invalida.

Když Donald Trump dostal covid, tak proti a kontra radám Zelenka, šel hezky za lékaři, dostal monoklonální protilátky, a do pár hodin byl jako rybička. Druhý den už kamsi cestoval za pracovními návštěvami do zahraničí.

Fascinuje mě, že na tom videu nikoho neodradí apel, že kdo dodržuje jakákoli opatření proti koronaviru, je špatný věřící, špatný Izraelec, a nevěří svého bohu. Měl by jít za svým rabínem, aby ho zbavil strachu. Někdy se ptám, jestli opravdu lidé ta videa posllouchají, nebo jim jen stačí hysterický tón na videu, který jim dodá endorfiny a nabije je.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Jiste je v tom pravdy kus
Ze je Vidlak genius.
Majakovskij

A jeste bych dodal, ze deux ex machina muze byt nova mutace, treba rekombinace s chripkou...

Průměrný počet slepic: 3.7 (12 hlasů)