Omlouvám se

Autor

Včera jsem měl den tak říkajíc na přeshubu. Co se mohlo pokazit, to se pokazilo a co se nemohlo, to se taky pokazilo. Měl jsem sice v hlavě námět na článek, ale vzmohl jsem se jen na tento štěk. 

Zkrátka a dobře, potřebuju dneska vstřebat včerejší prohry. 

Do diskuse dneska navrhuji Václava Klause mladšího, který byl nakonec odejít ze školského výboru tuším 94mi hlasy. Stranu chce založit prý až na podzim (jestli na to vůbec dojde) a tak bych řekl, že z toho všeho bude jen plácnutí do vody, protože na podzim už aktuálnost Vašíka pomine a přijdou nová témata. 

Komu by Klaus junior nestačil, může přidat našeho neohroženého kapitána Nevtípila, který právě dokončil vyšetřování Čapáku - jaká náhoda, právě před dalšími volbami a samozřejmě navrhuje všechny včetně Andyho obžalovat. Schválně jestli z toho bude něco víc než soud s Nagyovou/Nečasovou a jejími kabelkami. 

A komu by nestačilo ani to, může se zamyslet nad tím, jak dopadne exekuce ČSSD o prachy pro Altnerovy dědice (nekoupil ty pohledávky náhodou Bakala?)  

Jak vidno, je o čem diskutovat, tož směle do toho. Já si dneska sednu někde do kouta a budu si kousat nehty. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Junior byl součástí škatulat na příplatkových pozicích, výbor sem, výbor tam.
Jak by se tak řeklo, proběhlo to dle dohod napříč spektrem.
A o peníze jde i poslancům jistě také, a o příplatková koryta je zájem nejen z politických důvodů, či pro tu odbornost....
Prostě má juniora dost buď celkem dost poslanců, či mají raději své jisté a za něj osobně nebudou (až na výjimky hlasovat), či se ani hlasování účastnit.
Jak píše Vidlák, uvidíme, možná má junior vice informaci a ví více, než běžný občan, možná má jen tu krizi středního věku a chce si k padesátinám 10/9 trošku pošpásovat s mažoretkami i voliči....když nic, tak si udělá hezký mejdan a hledá sponzora, ale nyní to nemá cenu ještě nijak hodnotit.

Čapák se potáhne ještě roky, jako kauza milenky pana premiéra, ještě mají v záloze i Babiše juniora a EU...a AB má na ty nejdražší právníky....

A to samé bude se soudní natahovanou s dluhem ČSSD, domnívám se, že ty pohledávky nikdo zatím nekoupil,
protože v právním státě střihu ČR se rozsudky mění jak svatí na Orloji....a jistoto návratnosti bez zástav není pro každého.....Kdo vydělá jistě, to budou možná zase nějací právníci.....Že se s ČSSD nezachází jako s dlužníkem Pepou, musí vidět i slepý....a ještě NIC nekončí!
Klid a jistotu má nyní i dědic(jeden syn), co se z příběhu otce už poučil, do toho nerváku s nejistým výsledkem nešel a vzdal se podílu.....Ale i ten musel pro to až k soudu, aby slavný soud posvětil, že může, aby svoje děcka nějak netento....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ODS.
Vřískot z neziskovek, které se bály, že by jim zatrhnul sosání z eráru ve jménu Nejsvětější trojice - pardon - inkluze byl světélkem v tunelu pro každého pedagoga, který se s touto příšerností denodenně potkává.
Jekot na téma odvozu Židů do plynu byl jen trapným vyvrcholením a závěrečnou tečkou k odkopání ptákostrany.

Zatím bez slepic

Jekot na téma odvozu Židů do plynu byl jen trapným vyvrcholením a závěrečnou tečkou k odkopání ptákostrany. - Kdyz jsem videl neomarxistku Valachovou schovavat se za tema zidu, protoze VKM kritizoval jeji zkurvenou reformu, tak bych ji prizabil.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nechci se spálit o stejné rozžhavené kamna
Jak jsem,jsme naletěli na slibotechnu Klause st,tak nechci naletět na sliby Klause ml.
Pochopitelně souhlasím s Targusem,že celá strana ODS je na odpis.
Pane Vidlák.
Sucho a jeho zneužívání obchodními řetězci,přivede mnohé občany k Vašemu následování obdělávání zahrádek,zahrad a polí.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

větrných čerpadel.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když neprší a za humny nemáte řeku, nebo alespoň strouhu s vodou, tak obdělávat můžete co chcete.
Je to zbytečné. A to si může klan Klausů i další klany kecat do alelůja, případně i do Alláha.
Protože klan není klaun, ač oni tak mnohdy jednají, že se to pak plete....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

salám, ke kterému nepotřebuji housku, protože už je vevnitř. Navíc je levný, dietní a nemá vměstky nebo vmetky. Má ale jednu vadu - nemám na něj nikdy chuť. Není to tatarák.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Odvolání Klause mladšího je relativní prkotina, ani on sám o něm nepochyboval.
**********************************

Včera po desáté večer jsem napsal:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/04/17/955878/#more-955878

Myslím, že Vlk tentokrát nepřehání.
Určitě by to byl dobrý námět pro Vidláka i na zdejší článek.
Největší svinstva se rodí a prosazují tiše a nenápadně.
Nějak mi dochází humor, včetně toho černého.
*************************************************

Teď ráno jsem si přečetl výborný včerejší Šebestíkův článek

http://casopisargument.cz/2019/04/17/nestaci-uhasit-a-obnovit-jen-notre…

A posílám výňatek - jako dodatečnou přílohu ke svému včerejšímu vyjádření.

K podpálení velké a staletí budované stavby evropského právního řádu stačí malá sirka. A Šabatová přivezla pořádnou cisternu s benzínem a plamenomet.

********
Šebestík:
"Pařížané se tak onoho pondělního večera mohli na vlastní oči přesvědčit, že pokud NĚKDO úmyslně či NĚCO nedopatřením zapálilo symbol evropské (křesťanské) kultury, že úplně stejným způsobem mohou časem přihlížet požáru ještě mnohem rozsáhlejšímu, při kterém budou zasaženy nejenom opěrné pilíře, střecha a věže chrámu, ale základy evropské identity. A opět bude stačit třeba jen dlouhodobá neopatrnost „při manipulaci“ se zákony a pravidly, nedostatečná pozornost v otázce ochrany evropské kultury, zvyků, norem, PRÁVA."

Zatím bez slepic

zřejmě ocelové pultové, bude držet nejvyšší francouzský immám.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Se říkalo, že svěřit Klausovi ševcovskou dílnu, je po ni do měsíce. Asi to nebude úplně pravda, ale ODS vyrostla na schopných k organizaci a víře v Klause. Víra v oba Klause pominula a schopný organizátor se nějak ke svému dílu nehrne. Naděje mnohých i zde přítomných se asi určitě nenaplní. Asi na tom ševcování něco bude. Peníze se dávají jen tam, kde se očekává nějaké zhodnocení. U kverulantů Klasů zhodnocení nehrozí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Říká Tomský.
A to je ta pravá tragedie, kterou si Francouzi pořád neuvědomují !

Zatím bez slepic

Nepopletl si ji s/ nemluvil o Saint-Denis ? Tam taky lezi hrobky francouzskych kralu a to je tam skutecne zona.

Podivejte se na okoli Notre Damem Me to prijde jako normalni prachata ctvrt.

https://www.google.com/maps/@48.8536134,2.3470858,3a,75y,39.47h,92.65t/…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kniha Neschopnost
https://www.databazeknih.cz/knihy/neschopnost-2945

Nikdo nesmí být omezen ve svém právu zastávat jakékoli pracovní místo, a důvodem odmítnutí nesmí být ani věk uchazeče, ani barva pleti, ani jeho názor či schopnosti.“

ukazka z knihy od vlka https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/04/08/neschopnost/

Let proběhl bez zvláštních událostí, snad až na to, že pilot omylem přistál na jiném letišti a zapomněl vysunout podvozek, takže jsme letadlo opouštěli únikovým východem po skluzavce a já během toho přišel o boty. Než jsem se probelhal celnicí, za dopomoci absolutně hluchého úředníka u okénka se stížnostmi vyplnil obvyklé formuláře o ztracených zavazadlech a absolvoval tříhodinovou cestu taxíkem do země, kde jsem původně zamýšlel přistát, byl jsem k smrti utahaný. Taxík by mě vyšel zhruba na měsíční plat – kdyby si taxikář nezapomněl říct o peníze. Toužil jsem po jediném: jakmile recepční v hotelu přestane popírat, že kdy slyšela o mé rezervaci, hodím sebou na postel a prospím přinejmenším příští tisíciletí.
Jenže postel tam jaksi neměli. Prorazil jsem pěstí díru do koupelny a zavolal na recepci.
Zvedla mi to jakási žena a řekla: „Restaurace. Přejete si?“ „Vytočil jsem číslo na recepci.“ „No, ale tady je restaurace.“ „Fajn. Mohla byste mě v tom případě přepojit na recepci?“ „Ale beze všeho. Okamžik vydržte.“ Následovala krátká pauza, pak znovu vyzváněcí tón a cvaknutí, jak někdo zvedl sluchátko. Ozval se tentýž švitořivý hlásek: „Restaurace. Přejete si?“ Potáhl jsem z imaginární cigarety a pomalu vydechl. „To jsem zase já.“ „Aha, promiňte. S kým že jste to chtěl mluvit?“

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak nám Fiala pokračuje dál ve stylu Slon v porcelánu, v době, kdy říci něco špatně vůči ženám tento kultivovaný vzdělaný člověk, akademik politolog, řekne v televizi že je zamilovaná, což dnes už přetlumočili lidi na "ovládána hormony"...
Teď fakt potvrdil, že nebude žadný myslitel, toto říci v době MeeTo může jenom úplnej debil NEBO někdo jako mladej Klaus co má auru, že říká vše napřímo, ale přitom decentně...

Zatím bez slepic

Tak i bez MeeToo jde o buranství první kategorie. Nehledě na fakt, že je použil k dehostenaci svého kritika. Ale on Fiala tu hru na "chlapáka" zvládá stejně blbě, jako Sobotka.

Zatím bez slepic

No jo. Fiala je holt hlavicka, co konecne uvidela moznost jak zazertovat. Jen mu nedoslo, ze to spouste lidi prijde jako hloupej a lacinej falesnej argument.

No jeste par poznamek a vsem dojde jak moc je hloupej, kdyz je tohle vse, co vymyslel.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Při těch všech vášních, nezapomínejte, že už jde i o boj o koryta v EU parlamentu a peníze z těch voleb stranám, a i pravice je jak jinak-bohužel rozdělená. Volby jsou na buzení vášní přímo založeny.
A hormony (za vztek také mohou) asi zacvičily i s akademikem, když strana nebyla jednotnou.....
Včera nebo kdy "slavně dobojovali" zase naši udatní europoslanci s dvojí kvalitou potravin!
NIC se zakazovat nebude, ekonomické zájmy jsou prostě (jak překvapivé) silnější, než politické mluvící hlavy.
Ale Jourová si pochvalovala, že to prohra není, protože botu do dveří prý bojovníci vrazili, bo je ta dvojí kvalita už zakotvená ve směrnici jako NEFÉROVÁ praktika. Takže to prodává jako úspěch......
Je to sice ve směrnici, ale v části směrnice, která je právně NEZÁVAZNÁ, ale to je přece jen taková drobnost....volič "se nažere" a dvojí kvalita zůstane stejná !
Holt, co by pro naše chutě soudruzi v EU, výrobci a obchodníci neudělali a politici nesehráli...........

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak mě napadl ještě jeden příznačný symbol naší dnešní reality. Zatímco tuzemský rum se ani v tuzemsku nesmí jmenovat rumem, aby to bez ohledu na místní chutě a preference nemátlo tamzemské obyvatele EU (o pomazánkovém máslu nemluvě), dvojí kvalita oněch potravin pro středovýchodoevropské kolonie problémem vlastně není, vlastně je tomu tak s ohledem právě na místní chutě a přání...

Název je důležitější než obsah. Vítejme v EU. https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/2790659-europarlament-schvalil-…

PS: V linkovaném textu doporučuji dojemný návod pana Prouzy, který snad ani nepotřebuje komentář ("4. musíme umožnit obchodu dovézt kvalitnější západní verzi.")

Zatím bez slepic