Řeknu to jen jednou

Autor

Přátelé, včera jsem psal, že se nám krátí čas. Že se mílovými kroky blížíme ke kriminalizaci svobodného projevu, která bude ošetřena velmi gumovým paragrafem, pod který půjde schovat úplně cokoliv. Pokud se toto stane, tak na alternativě skončili všichni, co umějí psát a mluvit. Buď budou muset být extrémně opatrní na každé slovo, což jakýkoliv projev v podstatě vykastruje a nebo jim bude hrozit trestní stíhání se vším, co k tomu patří.

Jsem přesvědčen o tom, že ta „uniklá pracovní verze“ bude naopak ještě zpřísněna a vylepšena, aby se jakýkoliv jiný názor dal potírat lépe a radostněji. Slovy Karla Kryla – zlatá doba nenastává, bude kamenná.

Hele, v uplynulých měsících jsem si nic z té práce, která se dělala na náměstích, nevzal pro sebe. Neprosazoval jsem se na pódium, nežádal jsem o žádnou stranickou funkci, neprosazoval jsem žádný svůj plán, nikoho jsem odnikud nevyhazoval, nepřišel jsem s dalším řešením do plejády nápadů na záchranu republiky, nepožadoval jsem za své bubnování žádnou odměnu. Mojí jedinou ambicí bylo, být mostem mezi rozhádanými a mým jediným přáním bylo, aby se vše vrátilo na začátek té první demonstrace, kdy ještě bylo všechno správně.

To neříkám, abych se chlubil svými ctnostmi, ale abych řekl, že to platí i nadále. Nechci nikomu nic brát, nic si od nikoho neslibuju, neočekávám žádné napřímení své stezky do budoucnosti, nečekám ani pocty, ani odměnu. Jsem bloger a chtěl bych blogerem zůstat… jen by se mi líbilo, kdybych mohl být jen bloger a nemusel být ještě i něčím jiným.

Šetřím přímočarými radami do života, protože nejsem o nic chytřejší, než vy všichni. Pořád si myslím, že než vám radit, co máte dělat, je lepší, když vám prostě jen „nasvítím“ další aspekty nějakého problému. Než vám říkat, jak máte volit, je lepší to prokydat z různých stran a nabídnout vám řadu hypotéz. Vždycky jsem se snažil „prolézat tmavé kouty“ a zjistit, jestli v nich není něco, co bychom měli vidět a vědět.

Dneska to poruším. Řeknu vám, co si myslím, že by se teď mělo (a dalo) udělat, protože jaksi už nemáme čas na další marné pokusy, které zase někdo zkazí. Máme podle mě čas na jeden jedinou poslední demonstrační akci. Pak se šrouby přitáhnou a za chvíli budou všichni rádi, že si jich trestní mašinérie nevšímá.

Řeknu to jen jednou. Dnešním článkem. Podle mě je to jediná možnost a pokud to tak neuděláme, tak to prostě prokaučujeme. A rovnou říkám, že i když se to udělá podle mých úvah, tak se to stejně nemusí podařit. Ale je to podle mě poslední pokus, který má alespoň nějakou pravděpodobnost na úspěch.

Pokud se vám má úvaha nebude líbit, je zbytečné mi kvůli tomu nadávat. V neděli si dám od psaní voraz a v pondělí se vrátím ke své běžné prokydávací praxi, jak jste zvyklí. Nejsem tu od toho, abych vám radil, kudy máte jít. Mohu vám trochu posvítit, ale cestu si vybíráte sami. Navíc vím, jak pomalu se mění lidské smýšlení a kdyby nám nechtěli zavádět henten paragraf za rozvracení demokracie, tak bych se o takovou radu ani nepokoušel, protože si k tomu prostě musíte dojít sami. Pravda nevítězí, ta prostě zbyde, až se všechno ostatní prošustruje.

Ke své úvaze jsem dospěl jednoduchou vylučovací metodou…

Od koho jsem se dozvěděl o první demonstraci? Od Rajchla.

Kdo po celé prázdniny otapetovával sociální sítě pozvánkami na demonstraci? Rajchl.

Kdo imrvére všude psal články a horoval za demonstraci? Rajchl.

Kdo měl na první demonstraci nejbouřlivější ohlas? Rajchl.

Kdo před první demonstrací věděl, že existuje nějaký Vrabel a Havel? Skoro nikdo.

Kdo si myslel, že demonstraci svolal Rajchl? Skoro všichni.

Kdo se sebral a na první dobrou přijel za Vidlákem, aby mu řekl o demonstraci? Rajchl.

Kdo měl a má nějakou představu o taktice a o tom, jak usměrnit a znásobit tu energii vzniklou z demonstrací? Rajchl.

Kdo má opravdu viditelný fejsbůkový profil a snaží se tam každý den něco přidat? Rajchl.

A samozřejmě Jana Zwyrtek Hamplová. Ale oni dva v podstatě jedno jsou.

Říkám to od mých prvních deziluzí po druhé demonstraci a všech těch hádačkách a neochotách uznat realitu. Jediné, co máme, je Hamplová v senátu a Rajchl, který politiku žere a objíždí republiku, aby ze své strany fakt něco udělal. Jeho texty i videa mají hlavu a patu. Všechno ostatní už vyšumělo, rozpadlo se a nebo se opájí nereálnými iluzemi.

Vy, co se pohybujete kolem organizace demonstrací, vy prostě posbírejte ty žalostné zbytky spolků, záborů prostranství a peněz, odneste je Rajchlovi, předejte mu to a zameldujte se u něj do služby. Dokud Rajchl bubnoval na demonstrace, tak to bylo slyšet a mělo to logiku. Vraťte se prostě do bodu, ve kterém z nuly vzniklo sto padesát tisíc lidí. Všechny pozdější milníky už byly obráceně. Ze sto padesáti tisíc lidí jich vznikalo stále méně.

Vy, co na henty demonstrace chodíte a nechcete tam jednou stát sami, tak pěkně napište Rajchlovi, ať další demonstraci zorganizuje on, ujistěte ho, že tam přijdete a dáte na jeho slovo. Tohle byl začátek všeho. Tam se musíme vrátit. Do bodu, kdy Rajchl svolával.

Jestli si někdo myslí, že je tu kromě Rajchla ještě někdo mladý, nadějný, co se nezakecá, tak o tom silně pochybuju. Všichni ostatní, co se teď v nějakém odporu angažovali, nic nedotáhli do konce, nebo to nikoho nezajímalo. Je hrozně hezké, že se potká sto lidí se svíčkami. Mně se taky líbilo, když jsem se potkal před demonstrací se svými čtenáři a příznivci. Ale nedělal jsem z toho žádné hogo fogo, že Vidlák zachrání republiku.

Tak nějak se nemohu ubránit dojmu, že paragraf za rozvracení republiky pomocí dezinformací tu bude dřív, než třeba projekt Nekrm hydru. Nebo se mýlím? 

Kdo by chtěl argumentovat Rajchlovou minulostí, že tu a támhle někomu něco řekl, nebo někoho zablokoval v diskusi, tak na to se vykašlete. Prostě nikdo jiný nezbyl. Neběhá tady deset podobných nebo dokonce lepších. Buď vemte, co je k dispozici, nebo si ještě chvíli užívejte internetové svobody a čekejte na zázrak, který se nestane. Nikdo už nás nebere vážně… zmocněnec Klíma je toho nejlepším důkazem.

Heleďte, já neříkám, že se to povede. Já neříkám, že se podaří něco změnit. Je možné, že to stejně nedopadne. Překážek je i tak víc než dost. . Vylučovací metodou jsem se dostal k poslednímu člověku, který s plným nasazením dělá politickou práci, věří v úspěch, nabaluje na sebe lidi a má i nějaké povědomí o taktice. V téhle chvíli tu nikdo jiný než Rajchl není a všechno ostatní je čekání na Godota.

Berte, nebo nechte být. Buď budete ctít realitu a nebo si počkáte na někoho jiného s tím rizikem, že třeba vůbec nepřijde.

To je jediná rada, kterou pro vás mám do nového roku. Už se k tomu nebudu vracet. Řekl jsem vám svůj osobní názor, nic víc. Jestli se podle něj zařídíte nebo nezařídíte, to už je na vás. Nebudu nikomu vyčítat, že to vidí jinak. Jsem člověk omylný, jako kdokoliv jiný. V této úvaze se jednoduše opírám o všechny zkušenosti, které jsem s českou politikou (a českými politiky) v posledních měsících udělal. Pokud má někdo šanci všechny ty dojebané příležitosti alespoň zkusit nějak dát do kupy, tak je to Rajchl. A fakt nevím, jestli už to není tak rozkulačené, že se s tím nic udělat nedá. Prezidentské volby nám za čtrnáct dní ukážou (podle mě chmurnou) realitu.

Čas se krátí a já jinou možnost prostě nevidím.

PF 2023

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (266 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

V.K?

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

In reply to by indra (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dobrý den pane Vidlák a spol..Myslím si, že jste zapoměl, že pan Bašta jinou možnost než nejít k volbám v prvém kole nemá. Prostě sám sebe volit nechce, příjde mu to trapné a Babiše,Čapuši ani Pávka volit nechce. Je hodně lidí, co k prvému kolu jít nechtělo, až když zjistili, že kandiduje pan Bašta, tak se rozhodli ho volit. Nakonec ikdyž nevidíte budoucnost růžově, vlastenecká síla se dohodla jednotně volit pana Baštu a natočila videa, to před demonstrací 3.9.2022 možné nebylo. Pan Rajchl to zřejmě myslí upřímně, podpořit jeho snahy je správné. Pžeji nám všem do Nového roku pevnou pospolitost, světlou budoucnost a šťastnou ruku při volbě presidenta.

Průměrný počet slepic: 4.3 (45 hlasů)

Na Nové Republice vyšel dnes článek, který vysvětluje slova pana Bašty. Za chybu v názvu se panu Baštovi omlouvám a ostatním za chybu ve slově přání

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

Na toto mám jiný názor.
Spousta lidí nechce někoho volit, to je fakt. Ale, cituji:
"Je hodně lidí, co k prvému kolu jít nechtělo, až když zjistili, že kandiduje pan Bašta, tak se rozhodli ho volit. Nakonec ikdyž nevidíte budoucnost růžově, vlastenecká síla se dohodla jednotně volit pana Baštu..."
Co je "vlastenecká síla". Říká si tak Okamura s SPD, ale ten, kdo tam mluví naprosto rozumně, je jen Foldyna. (býval i Blaško a David).
Byla jsem se podívat před asi dvěma lety na jejich "demonstraci" v Karlíně, kde byli sice na pódiu nastoupeni, ale slovo nedostali, mluvil převážně Okamura. Foldyny je tam až trochu škoda, protože ten když promluví ve sněmovně, mluví nám (vlastencům) z duše a má to grády. Okamura už roky jen nadává, ale řešení nemá, chce buďto všechno nebo nic, takže nedostává nic. Ale jemu to vlastně stačí, má své voliče, ty nespokojené sice dokáže oslovit..., ale to je tak všechno. Na všechno nadává, na všech vidí všechno špatně, ale sám kromě toho neměl možnost cokoliv dokázat - a dokonce mívám po těch letech pocit, že mu to takto vyhovuje a stačí.
Souhlasím s tím, že Rajchl je tu nejspíš jediný, kterému by se MOŽNÁ (!) mohlo podařit s tím neutěšeným stavem něco dělat. Spolu s těmi, kteří hlavně kvůli němu přišli na první demonstraci a něj čekali.
Fandila jsem i Vrabelovi, ale už to nevidím, že on by dokázal něco víc. Promrhala se počáteční energie a ochota všech do toho jít, a rozplizla se v něco, co už nemá tu stejnou hodnotu a energii. Roztříštěné zrcadlo už není zrcadlo.
Jsem pro, aby to byl Rajchl, se kterým půjdeme dál. Je to pro nás jediná a poslední šance.
A že už poučeni navážeme na dobu, kdy jsme na něj všichni čekali na Václaváku 3. září.
Nevím, koho doporučuje volit Rajchl, ale pakliže Baštu, tak po tomto týdnu mám už jasno definitivně. Bašta to nebude. Nevěřím médiím, nevěřím Serešovcům a Bakalovcům, kteří zkouší všemožné, nevěřím už ani Baštovi, bohužel. Zamotá se bez rozmyslu a snadno do něčeho, co možná ani nechtěl nebo neměl říkat..., a mám obavy, aby se z něj nestal prezident, ze kterého budou mít "srandu".

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

Na toto mám jiný názor.
Spousta lidí nechce někoho volit, to je fakt. Ale, cituji:
"Je hodně lidí, co k prvému kolu jít nechtělo, až když zjistili, že kandiduje pan Bašta, tak se rozhodli ho volit. Nakonec ikdyž nevidíte budoucnost růžově, vlastenecká síla se dohodla jednotně volit pana Baštu..."
Co je "vlastenecká síla". Říká si tak Okamura s SPD, ale ten, kdo tam mluví naprosto rozumně, je jen Foldyna. (býval i Blaško a David).
Byla jsem se podívat před asi dvěma lety na jejich "demonstraci" v Karlíně, kde byli sice na pódiu nastoupeni, ale slovo nedostali, mluvil převážně Okamura. Foldyny je tam až trochu škoda, protože ten když promluví ve sněmovně, mluví nám (vlastencům) z duše a má to grády. Okamura už roky jen nadává, ale řešení nemá, chce buďto všechno nebo nic, takže nedostává nic. Ale jemu to vlastně stačí, má své voliče, ty nespokojené sice dokáže oslovit..., ale to je tak všechno. Na všechno nadává, na všech vidí všechno špatně, ale sám kromě toho neměl možnost cokoliv dokázat - a dokonce mívám po těch letech pocit, že mu to takto vyhovuje a stačí.
Souhlasím s tím, že Rajchl je tu nejspíš jediný, kterému by se MOŽNÁ (!) mohlo podařit s tím neutěšeným stavem něco dělat. Spolu s těmi, kteří hlavně kvůli němu přišli na první demonstraci a něj čekali.
Fandila jsem i Vrabelovi, ale už to nevidím, že on by dokázal něco víc. Promrhala se počáteční energie a ochota všech do toho jít, a rozplizla se v něco, co už nemá tu stejnou hodnotu a energii. Roztříštěné zrcadlo už není zrcadlo.
Jsem pro, aby to byl Rajchl, se kterým půjdeme dál. Je to pro nás jediná a poslední šance.
A že už poučeni navážeme na dobu, kdy jsme na něj všichni čekali na Václaváku 3. září.
Nevím, koho doporučuje volit Rajchl, ale pakliže Baštu, tak po tomto týdnu mám už jasno definitivně. Bašta to nebude. Nevěřím médiím, nevěřím Serešovcům a Bakalovcům, kteří zkouší všemožné, nevěřím už ani Baštovi, bohužel. Zamotá se bez rozmyslu a snadno do něčeho, co možná ani nechtěl nebo neměl říkat..., a mám obavy, aby se z něj nestal prezident, ze kterého budou mít "srandu".

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sorry, že to šlo 2x. Omyl.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

když sledovala zapálení určité skupiny lidí pro Baštu a radost jí dodávalo i vrácení Diviše do voleb - prostá, logická a pravdivá kalkulace - jsou to hlasy pro Nerudovou a Pavla - kavárna to ví, realistická antikavárna to ví také. Idealismus je za fialového teroru nebezpečný - a divím se, že se idealisté nepoučili z té hrůzy, že právě ti volící idealisté v parlamentních volbách nám dosadili současnou hrůzovládu - včetně mě. Cesta do pekel vydlážděná dobrými úmysly. Opakovat stejnou chybu v současné situaci je fakt nebezpečné. ** V názoru na Okamuru jsme též zajedno - sleduji jej a jeho hnutí dost dlouho a těší mě, že jej někdo volí - je to takový trochu zdvižený prst pro kavárnu. Ale stejně jako vy jej vidím jako spíš politického podnikatele a potvrdil mi to svými trucdemonstracemi - jediným jeho motivem bylo neztratit své voliče. tedy své jisté prebendy a bylo mu zcela fuk, že tím tříští a decimuje mimořádnou energii , která se loni shromáždila v demonstrujících. Jediné, co sledoval, bylo odtrhnout lidi od hlavního proudu demonstrací, které nabízely podobný pohled na mnoho věcí, jaký prohlašuje Okamura - z logiky věci by měl vítat posílení svého myšlenkového proudu. Vnímal to ale opačně - jako své ohrožení. Víc už o něm vědět nemusím, to stačilo. **Rajchla beru od začátku - výborný právník, který umí bojovat proti systému jeho vlastními zbraněmi - pargrafy. Pragamatik, který ví co chce a ví , jak toho aspoň částečně dosáhnout v současné situaci - tedy že není de facto jiná možnost, než je prostě porazit v politickém souboji - proto založil svou stŕanu - o které, ovšem, nikde neuslyšíte ani slovo - tak to holt všechno objíždí osobně.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

Stále slyším že nějaká kavárna, cosi gdesi povídá a nigdo neřekne že je to banda povalečů. Odkud se jako vzala? Co to je za individua a japato, že mají vliv, peníze a gdyž je potřeba že spustí majdany nebo plyšáky a nikoho to stále nezajímá. Ani Vidle. Ale Až sem bude muset přijet Putin, tak uvidíte jak se nám to pěkně odhalí samo. A na to vemte jed.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

korýtko prodají cokoliv a kohokoliv - usadili se po 89tém u moci, a pak si postupně vytvářeli svou "armádu" placených kolaborantů plus si postupně vytvořili přes vymývání dětí ve školách armádu zfanatizovaných hlupců, neschopných uvažovat racionálně, pouze meldovat to, co jim nalili do mozků - část z nich tomu věří, část z nich si tak buduje svou kariéru. Dle zajímavého nedávného průzkumu více než polovina mladých, studujících na VŠ mají jako svůj kariérní cíl práci u státu - tedy přisátí se na státní kasu. Nejsou ochotni (a zřejmě ani schopni) si vybudovat svou kariéru mimo stát - podnikání, firma , zaměstnání u soukromé firmy atd. To je jeden z důsledků cílené debilizaci mladých a umělého navyšování povinných kvót na počet VŠ = tedy produkování neuplatnitelných blbů s tituly. A ti se poté usadí ve státní správě, na nic jiného nemají. A ti pak "spravují" tento stát. A tato stále se zvětšující masa agresivně lpí na ne- změně, protože by je to mohlo vyrazit od jejich korýtek - a oni se jinak neuživí.Takže to máte jednu část. Další část stejně "vzělaných", tedy v komerčním prostředí neživotaschopných, jsou ti, kteří svou kariéru spojili s neziskovkami - nejsou to ofiko státní úředníci, ale jsou také přisátí na státní kasu - a udělají opravdu cokoliv, aby jejich penězovod nevyschl - tedy si klidně jako svou "profesi" zvolí cenzurování a udávání spoluobčanů. No, a nahoře tomu velí dnes již nepokrytí fašouni typu Rakušan - tedy různí tělocvikáři a dějepisáři atd, nebo "právníci" typu Marek Benda, který když jednou nebyl zvolen do PS , tak nebyl schopen sehnat si jinou práci -nikdo jej nechtěl. Či sosatelé státních peněz na ženy v Barmě a podobné projekty - naprosto v reálu neživotaschopní akademici humantiních oborů. ( A propo - někdy si zjistěte, kolik lidí z ODS, kteří tak halasí o soukromém podnikání a postarej se sám o sebe atp, reálně podnikalo - a těch pár, kteří to zkusili, jako dopadli.). No, aby se ti většinou mimořádní neschopové udrželi u koryt, budou poslouchat kohokoliv - Brusel, USA, Sorose - kohokoliv. No, a pak jsou v kavárně ti, kdož z toho pokřiveného systému podnikatelsky tyjí - jako třeba ČEZ a další podobní, nebo "projektoví manažeři" (dotace) tzv soft projektů = tzv měkké projekty, kde nic reálného nevznikne za dost velké prachy. Nebo třeba takový Hrušínský, kovaný "pravičák" , jehož soukromé podnikání by nepřežilo ani sezónu bez obrovských dotací z pražské kasy a další typově podobní z řad tzv "umjelců". Křoví jim dělá pár "věřících", kteří z toho nic ekonomicky nemají, jen jsou trochu slabší duchem, protože si myslí , že tím se stávají součástí "elit" a jsou tak nějak "něco víc", než ti "obyčejní", kterými pohrdají. A koupená kolaborující média. A obrovské prachy z Bruselu, od Sorose, z USA atd. ** Je jich dost, ale proti většině obyvatel tohoto státu je to malá skupina - jejich síla je v tom, že jsou u moci a u zdrojů. Když je od nich odstavíte, zbyde z nich skupinka neschopných, ekonomicky neživotaschopných ubožáků. **Putin nepřijde - jak už tu zaznělo - eto naše dělo.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

Co by tady taky dělal. Ale státník to je, není to žádný přikyvovač.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Situace ,kterou mnozí z nás stejné znají!
Ale popis není nikdy a nikdy nebude řešeni!Tyto popisy jsou jen zobrazením výkladní skřiné režimu a propagace jejich úspechu v boji proti jejich voliçum,kteři odmitaji diskuzi o skutečnych postulátech nápravy a tak dostanou za to jen ránu palici mezi oči a zalezou pod peřinu!
To je opravdový obraz dnešní demokracie čumilú,kteří se ujištuji navzájem před nástupem do vlaku vezoucího je do koncentraku,že přeci jsou potřební!KDEŽE!
Oni budou POHŘEBNI i se svými bezkulečnikovÿmi mluvícími hlavami,které z nich mají čurinu!
No ni pacaní?

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

hýčkám Vidláky, Rajchly a spol - já zhruba vím, co se děje, jak ten libodemo sajrajt funguje, ale zorganizovat změnu neumím. A mj - i ten "popis situace" byl u mne také docela proces, protože než si připustíte, jak je celá ta západní "demokracie" smradlavě shnilá a dáte si postupně dohromady, jak to funguje a nějak si to dokážete charakterizovat a zhruba se v tom orientovat, chvíli trvá. Navíc když to je tak frustrující, že se vám to zrovna moc vidět nechce. ** Naděje svitla při demonstracích - i s mou přítomností a doufám , že se to příští rok zase o kousek pohne. Já budu ochotně spolutvořit dav pod pódiem, ale na tom pódiu nikdy nebudu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Se stálého dušeni občanú rabováním jejich aktiv a brzy i vsech jejich peněz a ucpáváním jejich protestů cenzurou se budou muset nakonec chté nechtě voliçi shánět po řešeni!
Pak si poslechnout i vás když budete chápat a projděte v diskuzi obsah Programu NArodni Záchrany a tedy i potřeb a tak pro začatek zkuste rozebrat v diskusi jednotlivé postuláty PNZ ,kde je obsažen polopaticky návod na zménu a to nejen pro vás,ale pro všechny domorodce a uvidíte,že to dá smysl nejen vám!
Bohužel 33 let naše mluvící hlavy jsou jako tetřevi hlušci spustí ty svoje řeči a my občane to máme poslouchat!
MERDE!Ať jednou poslouchají ty dubové hlavy NAS a naš program SV a to bude potřeba jinak všechny občany satanisti okradou a pobijí!Nepomúže jim ani schovat se pod peřinu v demokracii čumilů!A vo to de ,aby voliči nejprve pochopili co jednotlivé body PNZ💥🇨🇿 znamenají nebo budou znamenat!Až to pochopíte stanete se automaticky členem KSH tj Kazatelem Sociálních Hodnot a potřeb!

No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není doba na zasloužilé politiky, kteří pro republiku i dělali a mají pro mě přijatelné názory.
Baštu by v televizi sežrali i s fousama takoví Moravec Otázka, Takáč, Tvarůžkojc, Pekarová....
Je jiná doba a politik musí být odolný jak proti hulvátům Topolánek, Kalousek, kteří tu kulturu bordelu začali, tak proti všem dnešním uřvaným a uštěkaným darmožroutům politiky a médií.
A děsí mě představa finále podle Sorošovic slouhů a kápounů Pavel - Nerudko!

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

In reply to by Agarin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) ve svém dnešním novoročním tweetu uvedl, že v prezidentských volbách bude volit Danuši Nerudovou. Ještě před nedávnem však hovořil o senátoru Fischerovi.
„A máme tu rok 2023… Už je to dvacet let, co jsem prezidentem republiky volil Petra Pitharta. Tenkrát to, bohužel, nevyšlo. Letos budeme oba, Petr i já, volit profesorku Danuši Nerudovou. Tentokrát to určitě vyjde,“ sdělil někdejší poslanec topky Miroslav Kalousek.
Ještě před nedávnem přitom Kalousek tvrdil, že bude volit senátora Pavla Fischera. A právě to mu připomněl novinář Josef Kopecký. „Netvrdil jste ještě nedávno novinářům – i mně –, že budete v prvním kole volit senátora Pavla Fischera? To je řečnická otázka, protože vaše opakovaná vyjádření jsou dohledatelná,“ napsal.
„Byl by vynikající prezident. Bohužel si myslím, že nemá šanci na druhé kolo. A já bych byl moc rád, kdyby druhé kolo nebylo Babiš – Pavel. Šance, že by mohlo být Nerudová – Pavel, není nulová,“ odvětil Kalousek.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Perfektně napsané. Souhlasím se vším, od toho začátku o Okamurovi. Okamuru mám docela ráda, už velmi dlouho, ale nikdy jsem SPD nevolila. Vždycky mi přišlo zvláštní, že tam jsou moc fajn lidi, někteří velmi rozumní, mluví nám z duše, nejen Fodyna, je jich víc, např. Radek Fiala. A přesto ve sněmovně prosadili málo co. A taky, s touhle sestavou lidí, jak to, že SPD se NIKDY nedostala přes těch 15 %. To je, jako by jim na těch více voličích nezáleželo?! A taky jsem si všimla, že když si někdo v SPD dovolí mít jiný názor, je „odejit“. To se podle mě stalo panu Volnému, který dnes už je mimo hru. To se stalo panu Blažkovi. A možná i dalším. SPD se prostě s nikým NECHCE dohodnout.
A panu Baštovi – ne, že bych mu nevěřila, ale spíše nevím, CO mu věřit. A hlavně nevěřím, že má šanci se dostat do druhého kola. Mimochodem, pořád se mluví o spojování, že jen tak se podaří s pětikolkou pohnout, a pan Bašta klidně prohlásí, že on s Babišem NE. No dobře, když ne, tak ne, ale já Baštu volit nebudu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Oprava: Samozřejmě OKAMURA, a RADIM Fiala. Zajímavé, čtu to po sobě několikrát, než to odmáčknu, a přesto nechám chybu hned v nadpisu!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

No, myslím si, že si ti dva normálně tykaj, z kantýny parlamentních slev si nechávaj třeba nosit obědníky a svodky domů a na pívu si taky řeknou jak to táhnout dál. No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

SPD je řízená opozice. Všimli jste si, že přehodil výhybku a ihned byl v médiích.
Jak říkal Volný, kolikrát mohlo SPD zastavit nouzový stav s covidem, ale hlasovali s ANO, mohli společně s Volným zablokovat jednání a k nouzáku by nedošlo.

Zatím bez slepic

In reply to by indra (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak jsem dočetl Vidlákův úvodník a komentáře.
Výsledkem je tento můj komentář… bude delší, za což se omlouvám:
Hlavním cílem opozice je uspět po řadě předchozích neúspěchů v nadcházejících prezidenských volbách nad kandidáty pětikoalice. Pokud tento cíl vnitřně nepřijmeme nejsme opozicí, ale pouze chaoti tápajícími ve tmě. Do voleb jdou pouze dva kandidáti, kteří se proti současné vládě vymezují: pánové Babiš a Bašta.Pan Bašta v jednom z předvolebních rozhovorů prohlásil, že za úspěch považuje získání podpory, která by odpovídala voličské přízni SPD (tj. 10 - 20%). To znamená, že oslabí šance pana Babiše dosáhnout 30% a jeho výsledek bude někde kolem 25%. Do druhého kola voleb tedy nepostoupí ani pan Bašta, ani pan Babiš, ale paní Nerudová a pan Pavel…… Je to výhra, nebo totální prohra?
Mocenský monopol v naší zemi tak získá současná koalice a postupně dovolbami ovládne nejen Ústavní soud, ale většinu mocenských institucí.
Vidím jedinou cestu před volební prohrou: setkání volebních štábů pánů Babiše a Bašty a dohodu na společném postupu před volbami a po volbách. Pan Bašta by jistě byl kvalitním kancléřem prezidenta Babiše. V případě odsouzení pana Babiše před volbami, by pan Babiš vyzval své voliče k bezvýhradné podpoře pana Bašty.
Zbývá už jenom několik dnů, aby ve volbách zvítězila dvou koalice nad pěti koalicí ……

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Nikdy jsem Babiše a ANO nevolil. A ten jejich lockdown kriminál pro zdravé lidi, ten se nesmí nikdy zapomenout!
Samozřejmě se Bašta do druhého kola nemůže nikdy dostat.
A proč je najednou v médiích Bašta? Protože eurochujci se ho nebojí ani trošku! Zato by mohl ubrat Babišovi nějaké to procento hlasů.
Pochybuji, že Babiš pustí Baštu na svůj grunt. Vždyť taky kope za Brusel, Berlín, Bonn! Jako ty loutky Pavel a Nerudko.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Takže je nám jasné, koho tam chcete.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

AA team SV se domnivà,že by se tady mél zdiskutovat program strany PRO pana doktora Reichla a zda by tady nemohl mít v diskusi svoje autorizované zastoupení dokud to pújde!?.
Zastupitel nebo přimo on ,třeba pod pseudonymem ,by mohl tímto způsobem jeho program presentováli živě a zkusit ho ješté více posílit a možnà mu získat dalši občany voliče!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Raptor-TV.cz
5 hod
·
Spolek "Česká republika na prvním místě" je prý zradou a Vrábel ho nechtěl
Takže, ano, mnoho lidí Vrábela měsíce přesvědčovalo k založení spolku a on to odmítal...
Byl jsem to já (Žarko Jovanovič), byl to Jiří Havel a byli to další. Výsledkem Vrábelovi hloupé dětské zarputilosti byly problémy, co se začaly vršit.
Například nebyl účet, na který bylo možno vybírat prostředky nutné k realizaci aktivit, část prostředků, které jste posílali každou chvíli někam jinam propadnou státu ve formě 15% daně z příjmu, další část prostředků zabaví insolvenční správce, protože jste je označili jako dar p. Vrábelovi.
Není dosud jasné, jak dopadnou prostředky zaslané jeho manželce, protože je nejasné, jak mají upraveny majetkové poměry mezi manžely a firmám, které vede, navíc hrozí konkurs. Mimo jiné bude muset vysvětlit, jak utratila mnohasettisícové dotace Covid19. Výběr peněz prověřuje i finanční správa s ohledem na nepovolenou sbírku i fakt, kde a za co skončilo více než milión vybraných korun od občanů.
Ano tohle vše bylo snadno řešitelné kdyby p. Vrábel nesabotoval založení spolku.
Koncem září 2022 měl p. Vrábel prázdné ruce, neměl webové domény, webové stránky ani hosting, neměl bankovní účet ani prostředky potřebné k činnosti. A ano, my se rozhodli založit spolek bez něj, jako řešení krizové situace. Předsedou spolku jsem se opravdu nejmenoval a spolek rozhoduje demokraticky hlasováním členů, předseda není doživotní funkce, ale volená a odvolatelná. Něco, co je pro p. Vrábela nepřijatelná pozice.
Nicméně potíže dostihli i p. Vrábela a někdy koncem října dal příkaz k založení spolku, tedy cca měsíc po nás. Víte, jak ho chtěl založit? Předseda budu já Vrábel, další člen moje manželka a třetí zase já? Myslíte, že o tom řekl někomu, kdo ho týdny přesvědčoval, ať založí spolek? Ovšemže ne. Ať žije demokracie a odvolatelnost politiků, ale nesmí to platit pro mě.
Vrábel nebyl schopen pomocníkům ani poskytnout součinnost, takže záležitost se vlekla. Je pro něj obtížné odpovídat na dotazy, reagovat a třeba zaplatit za sídlo spolku.
A pak to přišlo, hysterická ataka, zjistil, že spolek už založil někdo jiný. Místo realistického přístupu vyhrožování a ultimáta, chci okamžitě vrátit spolek, a to do večera. Opravdu realistický pohled na věc.
Slogan "Česká republika na prvním místě" opravdu není patent Vrábela a je převzatý z USA, dokonce ani v ČR tento slogan nebyl použit poprvé, ano dnes je aspoň částečně chráněn jako název subjektu.
Nezaregistrovali jsme jenom spolek, ale internetové domény, protože to pan Vrábel opět ve své "osvícenosti" nepovažoval za nutné, tyto domény jsme mu dali zdarma k dispozici, neřekl ani děkuji, je to přeci samozřejmost. Jinak prý nám jde o peníze, spolek dodnes nic nepodnikl, ale manželka pana Vrábela nám poslala cca 300 tisíc, ty jsme obratem vrátili, kdyby nám šlo o peníze, klidně jsme si je mohli nechat.
Spolek "Česká republika na prvním místě" není žádnou rodinnou firmou "Vrábelovců", můžete se klidně zapojit do jeho činnosti, pokud máte chuť.
Ladislav Vrábel vede "FREE" život, je zvyklý si dělat co chce a zpovídat se jen sám sobě, v politice ani v aktivismu to ale nejde.
Je zvyklý sám se rozhodovat a sám to hned realizovat, v politice a v aktivismu to tak nejde, dobrovolníci nejsou vojáci a ani zaměstnanci, nelze s nimi jednat jako s hadrem, otroky a snadno nahraditelným póvlem, bez práva na vlastní názor s jediným právem plnit pokyny "vůdce".
"FREE" a sám nelze ničeho většího dosáhnout, ve státě už vůbec ne.
Autor: Žarko Raptor Jovanovič, Praha, ČR, 30.12.2022

Průměrný počet slepic: 4.7 (35 hlasů)

Díky, Raptor! Mohlo to padnout sem už dřív.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

dav - JIří Havel to v žádném případě není. Skuteční odborníci na reálné řešení problémů jsou v Národní radě obnovy. A pokud vynecháme Vrabela, tak dalším člověkem , který je přirozený vůdce a dokáže strhnout lidi je Rajchl. Takže spojení prospěšné pro naši republiku a její vyhrabání se ze současného marasmu vidím ve spojení Rajchla a odborníků z Národní rady obnovy. Jaké je spojení těchto lidí s Česká republika na prvním místě nevím, ale aby to mělo tah na branku, měli by se tito lidé spojit a dát si do čela Rajchla - tam vidím reálnou možnost s něčím opravdu pohnout.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

že vše co sestrojili je a bude dále k NIČEMU !Vláda předsedy vlády Pinočeta jim dnem i nocí brzy ukàže zač je to loket a pošle je do zadnice a tam zavřenou!!!Nedokažou ničim pohnout a když to uvidí hodí si poté mašli!
To,že nechápou nutnost spolupráce a Solidarity nejprve nad programem SV ,kdy je třeba získat voliçea vysvětlit jim jejich potřeby a zmény to je pošle do nicoty a tak to bude se všemi,kteři by chtéli radit vlàdé SATANISTŮ.Ta si nasadí černe brýle a praskne péstim do obličeje těm naivúm
MY TO SJEDNOCENE VIDIME čERNÉ A VY?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

mozek v pořádku, ale nejsou fandové vyhledávání alternativy na netu a jinde, musíte se dostat do masových sdělovacích prostředků - víme, že to je zatím nemožné a pokud projde fašounský Rakušanův zákon, kriminalizující alternativní názory, už se tyto názory nedostanou na žádné , ani ty alternativní , weby. Další možnost je vše objíždět osobně, ale dosah je nesrovnatelně menší. ** Další takovou možností , která je v každé civilizované zemi, jsou odbory - které jsou v každé fabrice, lidi tam znají osobně, a mají možnost šířit názory proti vládě, která ty, kdo ty odborářské bosy platí, drbou až na kost - odbory fatálně selhaly a v této době naprosto ukázaly svou zbytečnost .- občanům této země jsou absolutně k ničemu, jen další zbyteční parazité. ** Ta rozumná část alternativy by se měla sjednotit stopro - jak to dopadne, nevím. A že ta fialová amorfní hmota se bude držet sesle, co to půjde, o tom žádná - odejdou jen v případě, že budou opravdu velké demonstrace , které se mohou i zradikalizovat. A možná ani to ne - prostě mluvčí pozavírají a na demonstrující pošlou policajty nebo vojáky (což by možná byla docela taktická chyba, protože to by asi zvedlo ze židlí i ty gaučáky). ** Takže na rovinu říkám, že nevím, co se bude dít - možná ten fialový hnus dovládne celé své období - ale to neznamená, že to máme vzdát.. Ta opozice, skutečná opozice, se formuje - je to pracné, půjde to pod tou letitou vymývárnou a současnou tvrdou cenzurou pomalu a ztuha. Ale půjde to - a je dobré být na to připraven, vědět o týmu lidí, kteří jsou schopní to převzít a dělat jinak.

Průměrný počet slepic: 4.7 (9 hlasů)

ZÀDA se tam silou voliců,aby do programú všech stran si ty ony slepé patronx zařadily zruseni funkce GŘ Televize a rozbití jeho zrúdneho MONOPOLU na informace!
Vypadá to to tak,že ve skutečnosti jen on řidi svými dřisty celý parlament a voliče,které oblbuje a oni pak voliči svoji smrt! Tak dochází k volbám,které ON de fakto manipuluje svou prý veřejnopravni tv ,kde si prodeje vysokym platem krade naše poplatky,aby si tu TV pro sebe zprivatizoval za naše peníze z nás dělal blbce!To buď musí skončit nebo ať dà ON zrußit zbytečny parlament a ať řidi svymi dřisty a neustálými manipulacemi demokracii čumilú jen a cisté ON a ušetříme MILIARDY a zvyšuje mu plat hned a poplatky mu zdvojnásobme !
Je tedy na čase,aby voliči přestali volit politické subjekty ,které si nedají do svých 33 let nepotřebnych slepých programu ostrÿ a správný PNZ tj Programum NARODNICH Zájmu.
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ale pozor jen jedno slovo DEMISE!No nechtéla bych být špatnym prorokem,ale když se odmítá tady mezi námi objevit ,tak z ného bude jen ten davový řečnik,bude se koupat spokojeně v potlesku a to bude vrcholem jeho kariéry,která nepovede vúbec nikam a bez podpory voličú zapomene i na svoji partaj a ta se mu rozleze na mikrige 1%!
Tak co pane doktore Reichle nechcete nám tu tomu tvrzení oponovat?
Není to poprvé,kdy na svoje voliçe kašlete!

No ni?

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

on také docela pilně objíždí ČR a pořádá tam osobní setkávání s lidmi. Myslím si, že toho má v současné době pracovně fakt dost - de facto buduje novou politickou stranu, angažuje se na FB, objíždí republiku - a k tomu má svou docela složitou profesi, kterou se živí. Takže si nemyslím, že by měl trávit další hromady času tím, že tady bude s námi diskutovat. Stačí, když se tito lidé propojí mezi sebou - např Vidlák - Rajchl - Národní rada obnovy atp.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Přes internet dosáhne daleko více voličú nez na naměsti vykřikovat jedno slovo DEMISE jako svúj program!Pokud si pane Synapse myslíte,že mu svoji obhajobou pomúžete pak mi ve vši slusnosti věřte,že tomu bude naopak!Mám tu návrh myslíte,že by jste mohl by TADY do diskuse přenest body jeho programu,které jste si nasel na internetu a obhajujete je?
Já jsem totiž nic nenašla a když tam hledám tak se mi do cesty staví cenzurní nápisy BACHA JSTE V NEBEZPEČI!No tak se bojím bojim a to je múj konec šup pod peřinu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

-je to prostě můj názor, kteřý nikomu nevnucuji - jiný pohled a jiný názor respektuji. ** Poslouchám jej někdy na fb, jsou to jeho vyjádření k aktuální situaci, naposledy k tomu cenzorskému Rakušanovu zákonu a jeho pohled na věc mi konvenuje. Také mi konvenovala jeho činnost v době covid hysterie a to, že byl ochoten věnovat čas i obhajobě systémem ostrakizovaných lidí - tedy že ti noví "disidenti" mají na koho se obrátit. Zatím jej beru spíš jako rebelujícího jedince, který se dokázal ofiko postavit systému a jehož názory se mi líbí, takže nějaký jeho politický program moc neřeším. **Na ten vámi propagovaný program národních zájmů se zítra podívám, ať vím, vocogo.

Zatím bez slepic

Pokud jste si body PNZ už opsal,můzete zaçit hned s tím jak je chápete a nejen vy,ale i ostatní,kteří se nechtéji dále topit ve sračkach režimu satanistú pétidemolice to do kterých jsou denně zatahovani a nevedi jak. nich ven i když pod nimi vybuchují a hrozně smrdí!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Doposud se tu neobjevil!!!Vypadá to komicky ,musel by totiž zkusit vysvětlit co se stane potom,až to domrdane Česko dostane na první místo!🇨🇿❤️!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Národní rada obnovy a spolek "Svatopluk" založený Petrem Drulákem by se měli spojit, než bude na všechno pozdě.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zkuste navrhnout společne body,dokažete to?Dovoluji si upozornit,že tu stále nemáme nikde diskusi o bodech spoleçneho zàjmu a když se objeví je ignorována nejen politickými formacemi,ale i samými voliči!Brzy stávající vláda zastaví drakonický mi zákony typu Profesor Pinočet vßechno co by ji rušilo v dovedení pràci proti svým voličúm to nevidíte,že je to den ode dne horši?
Chtějí se voliči bavit jako by tu byl cirkus Humberto?
Platíme si politiky,aby se tu ani jeden neobjevil živě včetně ptáka Branky a advokáta doporučovaneho panem Šéfem,ale ten déla mrtvého brouka a na své připadne voliče kašle!
Uvědomujete si že neexistuje tím pâdem nikdo kdo by domorodcům ,kteři se motají dokolečka pomohl,kromè nich samých?O tom zkuste psát a napsat!
NO NI?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Na demonstraci všichni mluvili stejnou řečí a všichni "dezoláti" tomu rozuměli, chtěli to stejné. Mělo to nebývalý ohlas bez ohledu na to, koho kdo volil a kdo na pódiu promlouval, protože demonstranti tam vůbec neřešili strany a jejich názor byl okamžitě vyjádřen kvalitou potlesku a řinčením.
Pak se tahle energie vytratila kvůli malicherným sporům o to, komu ten úspěch (přitáhnout zcela zaplněný Václavák lidmi ze všech koutů republiky) patří, čímž to celé bylo pohřbeno.
Místo aby druhá demonstrace inspirovala a přitáhla další nespokojence (a další diskutéry typu Druláka, Švihlíkové), pánové začali hrát kuličky na pískovišti. Kdyby toho nebylo, mohlo být všechno mnohem dál a vláda by z toho měla "bobky".
Společné body, tedy takové, se kterými celý Václavák souhlasil, byly právě tam odborníky všeho druhu vyřčeny.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Režim z těch mluvícího hlav má srandu a vidíte,že ani alternativa ani SV NEEXISTUJI!Zkuste mi prosím zopakovat ten tzv Vencelplatzprogram a proč se tomu režim směje?

Prý si přeceda téch námi zvolených ničemu nasadil tmavě brÿle a povídá!

JA TO VIDIM ČÉRNÉ A VY?

Proč nechcete paní Včelko sjednoceny program PNZ víte co to je za 💥 a jaké jsou jeho svaté postuláty?
Nebo ni?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Jsem pro každé sjednocení proti této vládě a jejím přisluhovačům.
Ale nejsem vůdčí ani organizační typ. Jsem jako dalších 150 tisíc lidí z Václaváku, kteří chtějí změnu a přišli, aby podpořili ty, kteří tu změnu chtějí též, mají na to odborné nebo právní znalosti, a tudíž by se mohli snáze prosadit. Bez toho to nepůjde, jednotlivci našeho typu, co zde klofají a nelíbí se jim, jak se tady v tom státě s námi zachází, nezmůžou vůbec nic a můžou si vykřikovat co chtějí jak o programech, tak třeba o půdě, jak tu často píše Sasin (i kdybychom tím polepili celou Strakovku).
Je tu někdo, kdo ví co udělat? A jak to provést?

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Tak vy a ten dav zménu nechcete!?Opakují tady co pét minut to 💥PNZ🇨🇿🇨🇿a tak prosím pěkné na to nekaslete jak na placaty kámen!
Znovu vám to primnejblizši priležitosti napíši a nedejte si prosím ujít přiležitost tam nějakÿ ten postulátik i sama dopsat a klidně se ptejte,když nečemu nebudete rozumět!Prozatím je to zdarma a neřidte se heslem,že co je zdarma nestojí za nic !
JSOU TAM BILIONY a Biliony pro vsechny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Brzy to bude vypadat jako předtim,teď jsou to jednotlive písmena ,brzy celé věty anebo slova!
Neexistuje prý nikdo z lidových komentatorů,který by dokazal napsat co tedy má KONKRETNE sjednocovat a hrůza je, že to neumí neformuloval 33 let ani třida intelektuálů,kteři se vyživaji v popisech situace co všichni na alternativě dávno vidí,znají,anebo si to mohou najít i sami!
To,že to mluvící hlavy zopakují a vykřiči považuji obcane za odvahu a proto tleskají jako pominuti?Takovou demokracii čumilú chceme?!
Dyt se potom NIKDY nemůže vůbec nic ve prospéch napravy a opakují to NIKDY dit!Rozumíme si nebo to bude trvat dalšich 33 let rabování a zadlužovani ,které budou občane ohlupeni GŘ televize a vsehoschopnými politiky tàhnouta PLATIT za do nekonecna?Fuj,fuj ,fuj to je ale hnůj!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

No, Anno, s "novými" zákony se obávám nejhoršího. Ti, co se dostali ke korytům dnes, jsou nesestřelitelní. Kouká jim to nejen z očí. Drzost kterou používají, protože vědí, že strach je ta pravá páka na všechny, je nekonečná. Na to asi žádné sjednocení voličů nezabere, jedině zase u voleb, ale to oni si už nějak "ošetří".

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Byli tu fašisti,pak komunisti a dnes je tu přeceda Pinočet rozsévač Šwabistickeho VELKEHO resetu,což je jen NEOmarxismus ideologie banksteru,ptám se vás repete víte co je to za swinstvo?
Nebo ni?

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Možná neuspějí, ale jim stačí i pár let, kdy si říkají - hrňme si to horem dolem a za pár let ať si nás třeba vlci schramstnou...
A nám mezitím uteče další život čekáním na změnu. Vždycky to bylo svinstvo, je to svinstvo a asi to zase bude svinstvo. Neznáme nic jiného.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Tak si zkuste držet klobouky,když se ,ale stanete taky ti ani kazattele a kazatelky tak přijdete vy saláti do nebe!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

a proto tak přitvrzují - ta Rakušanova strategie, vypracovaná odborníky (psychologové, mediální odborníci atd) zvaná KRIT přesně popisuje, co mají dělat - např že mají cíleně rozdělit formující se opozici, vytáhnout z ní jednotlivé organizátory a jakýmkoliv způsobem je za pomoci spřátelených médii dehonestovat, tedy to rozdrobit, přesně tam popisují, jak mají vládní fašouni reagovat - např. že nikdy nemají házet do jednoho pytle demonstŕující a organizátory demonstrací - demonstrující nedehonestovat, zaměřit se na organizátory. Srovnejte bezprostřední reakce fašounů z vlády po demoškách - demonstrující jsou ruští švábi a další nadávky . A následný obrat - ti švábi nejsou ti demonstrující, tak jsme to přeci nemysleli, ale ti, kdo to organizují . To je přesný postup podle návodu z Rakušanova KRITu - to první byla jejich skutečná reakce = arogance, pohrdání, agresivní nenávist vůči občanům této země. Následné "změkčení" byly už prefabrikované fráze, vyprodukované KRITem. Mají na to vypracovanou docela tlustou strategii - jak rozvrátit a paralyzovat nespokojenost lidí a opoziční názory. Že se bojí, že to nebude zabírat ukazuje ten prasecký Rakušanův návrh zákona o kriminalizaci opo názorů , přesně opsany od komančů. Oni se opravdu bojí - zda mají čeho, to se uvidí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Naprosto souhlasím. Taky je tahle nová protilidová místa stála spoustu peněz - ale na to máme, tak jako na zachraňování Ukrajiny.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Jenom ti, co nemají co ztratit, nebudou zapadat do vašich škatulek a norem! Nemusí se honosit tituly, jak si všichni myslíte, že musí bejt. Protože ti nevzdělanci holt odmítli váš Řád. Kdo ten Řád ctí, ten ho přece nemůže nikdy změnit. Což je zářivý příklad Babiše. A nejen jeho. Když vy rebelanti ctíte Řád, jak si vůbec můžete dovolit ho chtít měnit? Jste to vy, kteří nosíte tu roušku i v lese a v parku? Jste to vy, kteří místo Vrábelovo rebelu a cíle řešíte jeho dluhy systému, dluhy státu, exekuce soukromým vymahačům, jeho podělanej kredit na všech stranách...?
Tak si vyberte a zvolte "pana čistého Panevropu Posseltovo řiťovrta". Víte kam vás dovede? Ale je čistý, křišťálově čistý, že už ani křišťálovější být nikdo nemůže. Padnout na dno vás nenechá, jak slibuje. Víte, kde je dle jeho norem to dno? Tak se ho zeptejte.
Myslíte, že těmhle loupežníkům můžete říkat : Děláte to, páni vládci, nedobře. Lidi už to dlouho nevydrží. padnou na ústa a nebude cesty zpět. ?
Co vám řekne surikata nebo tchajwančík s fijalkou?

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Podivala jsem se na toho Drulakova Svatopluka!No co tam nevidím!Jsou tam intelektuàlove,kteři si navzájem přednašeji o SVORNOTI a nikoli jak a na co režim transformovat!
Vystupuji tam samozřejme osoby z Institutu bývalého presidenta,který nám naroubovat kapitalismus bez přivlastkú,nejhorši druh kapitalismu,který vychází z gangsterismu,potažmo z bansterismu aniž by se za tento režim v čele toho bývalého presidenta OMLUVILI!
Je načase ,aby si neostàle demolování voliči nalili čistěho vína jinak tu zažijeme dikt9aturu jeßtě horßiho zrna než komunismus!

UVEDOMTE SI,ŽE REZIM UKRAJINIZACE profesora imitace Pinočeta musí pozabíjet cenzurou VŠECHNY osvícence kde jsou bude hledat,

zas jako kdysi nyní už do zakona schváleným podvodem živeho Policejního stàtu a jako kdysi budou hledat cestu tuhé metody cenzury NEOmarxistickeho režimu,který zpozoroval gigantickou chybu v učeni strejdy Marxe a předélal ho pro potřeby banksterum do ŠWABISMU tj krycí název pro novÿ fašismus a jak vidíte zfanatizovaná mladež se chytila Zeleného ůdelu a je vlečena i s námi normálními do války a zničeni našich hodnot a plem plem diskutující ohlupeni😛GŘ televize nechápou,že je tu použivana lež k udrženi moci za každou cenu,ono to je z AMERU,kde už indiáni rozpoznali ,že se mluví rozeklaným jazykem a tak se dostali do rezervaci ,což bude v EU obdoba ve formé digitálního koncentráku pro celý policejní stat!
Proto MUSI být znova diktatura ideologie tentokrát NEO marxismu o které se nesmí mluvit a psát!
Ví nékdo z vás co je to ten NEO marxismus tak o tom napište jinak ty,kteři budou chtít mít jasno poputují zas do basy a cyklus zla tu bude trčet a krast!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)