Stalo se toho ještě víc

Autor

Dnes budeme pokračovat ve výčtu událostí, které jsem v posledních čtrnácti dnech neměl čas komentovat, ale které budou mít na naši Kotlinku větší dopad, než politika naší Pětikolky i prezidenta. Běh dějin se jaksi odmítá zastavit a realita bere stále menší ohled na přání našich pravdomluvných mééédií i našich ještě pravdomluvnějších elit, za které se konečně nemusíme stydět. Koneckonců, inflace klesla, už je třikrát menší, než ji měl Babiš, takže všechno je v pořádku a na těch předchozích třicet procent zapomeňte. Kdo by řešil, že jsme byli okradeni o třetinu úspor, že? Správný liberál má stejně hlavně dluhy.

Začnu ještě událostmi, které souvisejí s ukrajinskou frontou. Včera jsem zmínil, že Petr Pavel na Mnichovské konferenci přišel s tím, že Česká republika vytipovala ve světě ještě milion kusů dělostřelecké munice, která by se dala dodat na Ukrajinu, pokud to někdo zaplatí. Konkrétně mělo jít o munici z Jihoafrické republiky, Turecka a Ekvádoru. Všechny tři země to vzápětí dementovaly. Ekvádor o tom zřejmě skutečně uvažoval, ale Rusko vzápětí zakázalo dovoz ekvádorských banánů a tak z granátů nebude nic, protože rubly za banány jsou pro Ekvádor důležitější.

Přemýšlím, jestli jsou naši vládní a prezdentští činitelé tak blbí a nebo to prostě říct museli, podobně jako Vondra musel přijít se svým ubohým komprem na Jandejska.

Jemenští Hútiové si dál střílejí na vybrané lodě v Rudém moři. Akorát už nikdo neděla henty tvrdé a důrazné odvety americkými stíhačkami. Asi se zjistilo, že důrazné údery rozmetaly tři chýše z vepřovic, deset výcvikových prolejzaček a dvě otřískané toyoty Hillux, které navíc zůstaly i po útoku použitelné a někdo spočítal, že to jaksi postrádá smysl. V Jemenu je víc raket než obyvatel, jeskyní a skrýší také a lidí je v Jemenu jako sra… fakt hodně, Kefalín.

Izraelci stále vedou svoji nejdelší válku v dějinách proti pásmu Gazy a Hamásu. Konec je stále v nedohlednu a řešení tamních problémů rovněž. Velká válka z toho asi nebude, ale takhle se to dneska už vlastně nedělá. Zdá se, že účinnější je pomalé erodování. Ani v Izraeli nevidíte žádný geniální vojenský manévr, protože zdá se, ani není možný. Současné hraní na vojáčky je přehlídkou přímočarého střílení ve velkém, dokud se tam něco hýbe. Pěšák je opět nejlacinějším frontovým materiálem. Bez něj to nejde, ale je určen v podstatě k zachytávání střel, šrapnelů a dronů.

Když si představím, že v roce 2001 si Američané troufali na dvě války současně v Iráku a Afghanistánu, plus plnění spojeneckých závazků v Evropě i na Taiwanu a teď jsou nuceni si vybírat mezi Ukrajinou a Izraelem, navíc za cenu oslabení své přítomnosti jinde ve světě, tak si říkám, že už jim opravdu nezbývá nic jiného, než si stáhnout ze zbytku světa svoje investice domů a probudit v sobě zase izolacionalismus. Írán klidně zabavuje tankery, chudičký Jemen zařídil pokles vytíženosti Suezského průplavu asi o 70%, mluví se o stažení amerických sil ze Sýrie… sákryš, jak jsme se posunuli za blbých dvacet let.

Pamatujete, jak prezident Zeman vyzval armádu, aby přemýšlela o dronech? Jak se mu rádoby odborníci posmívali? Starý ještěr z Hradu věděl o armádě víc než Řehka i Petr Pavel dohromady… Ale uznávám, vyniknout nad těmito dvěma pány není zase tak obtížné.

Pojďme dál…

Arménský premiér Pašinjan na jedné straně ukončuje vazby na Rusko a na druhé straně mluví o tom, že Azerbajdžán už brzy Arménii napadne, protože to, co Azerové dělají, není nic jiného než příprava na konečné řešení arménské otázky. Markéta Pekarová Adamová to navíc Azerbajdžánu odsouhlasila, takže už nic nebrání tomu, aby se za výmluvného mlčení Západu (i Ruska – to má teď poněkud jiné starosti) dokončilo to, co nezvládli Turci za první světové války.

Z Náhorního Karabachu uprchlo do Arménie několik set tisíc lidí… Zájem světa? Nula. Malá a chudá Arménie má na svém území v přepočtu víc uprchlíků než Německo, ale CNN nevysílá prakticky nic o jejich osudu. Být Pašinjanem, už to by mě varovalo, že to se mnou Západ nemyslí moc dobře, když ani není ochoten poslat tu svoji soft power aby budila lítost nad zkroušeným národem, aby se po světě alespoň udělaly nějaké humanitární sbírky na rozkradení…

Ale Lipavský teď jede na jakousi zahraniční cestu po Asii… tak to určitě zachrání a dobude nám tam uznání, aby se nám za čas nestalo totéž, co Arménům. Vlastně jsem skoro rád, že jsme to uhlí pod Ostravou už vytěžili, tamní ocelářství jsme přivedli ke krachu a prodali ho Indům, kteří si teď za evropské peníze staví nové provozy ve Španělsku a chceme tam americkou základnu. Poláci už nemají důvod pošilhávat po „svém historickém území,“ protože už je vyrabované. Kde nic není, ani čert nebere.

Až budete sledovat záběry ze včerejší demonstrace hodných zemědělců a jejich protestu proti… ničemu (protože nejdůležitější je, aby to nikdo nezneužil, viď Martine Pýcho), vzpomeňte si, co se děje všude okolo. To víte, správná demonstrace se pozná tak, že není ani protiunijní, ani protivládní, ani proruská ani protiukrajinská. Doufám, že jste kolegům Polákům dali nějaký pěkný prezent za to, že vás doopravdy brání před ukrajinským dovozem, což je samozřejmě proruské.

Už předevčírem totiž v Bruseli schválili prodloužení bezcelního dovozu z Ukrajiny. Jako políček protestujícím zemědělcům. Schváleno vyslanci z Itálie, Francie a Německa. Ještě to musí schválit europarlament. Nejprve zemědělský výbor a pak plénum. Do konce funkčního období už není moc času a myslím, že před ojrobudovami zase budou uličky hanby, aby europoslanci věděli, jak mají hlasovat.

Včerejší zemědělská družba s bojovnějšími kolegy ze sousedních zemí rozhodně dodá sílu ministru Výbornému, aby se na Evropské radě ministrů postavil proti grýndýlu a bezcelnímu dovozu z Ukrajiny. Tak pěkně si liboval, že protesty Agrární komory bere jako podporu pro jednání v Bruseli. Ale důležité bude ne to, s čím tam jede, ale s čím se vrátí zpátky…

Díky, Zdeňku Jandejsku, Adame Láde a ostatní, že jste si troufli to v Praze alespoň zkusit a riskovali jste pokuty i mediální hnojomety. Až se Výborný vrátí z Brusele s dokonalou kapitulací, jako obvykle, všichni zjistí, kolik uhodilo. Stejně jako to teď zjišťují starostové, kteří mají propustit kuchařky a uklízečky se škol, díky předem připodělanému Dobšíkovi a stávkokazce Mazancové.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (398 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ke konci ledna jsem tady dal úryvek z jedné čerstvé, rozsáhlejší práce francouzského sociologa. Rozebírá současnou situaci v Rusku, na Ukrajině, v bývalých socialistických zemích, v Německu, ve Skandinávii, Velké Británii a v USA. Přistupuje k tomu svými sociologickými metodami a dochází k celkem zajímavým, ale někdy překvapivým závěrům. Jinak tam nacpal dost zajímavých faktů. Bylo to asi to nejlepší, co jsem letos přečetl. 
Když jsem to celé přeložil a trošku učesal, aby se to dalo číst, pokoušel jsem se pár lidem ze zdejší komunity to doručit (u kterých jsem předpokládal zájem). Nevyšlo to, bohužel.
Takže druhý pokus. Dnes sem dávám mailovou adresu, která není moje, ale mám k ní přístup. Pokud mi na ní během pátku pošlete svoji "vidláckou" přezdívku a mailovou adresu, pak vám PDF pošlu. Platí to pouze pro registrované na "Vidlákových kydech". Ale ještě před tím, v sobotních "Kydech", zveřejním seznam přezdívek těch, kteří projevili zájem. To proto, aby se někdo za vás pouze nevydával. Jakmile mi pod tím odpovíte, že je vše OK, budu PDF obratem posílat.
 
mailová adresa: tobyska@email.cz
 
Průměrný počet slepic: 4.1 (39 hlasů)

Zdravím ,

údaje : wendys 4711  ,  w.m.otradovec@gmail.com

Díky 

 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by wendys4711

Trvalý odkaz

odesláno, smažte si mail :-)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

...inflace klesla, už je třikrát menší, než ji měl Babiš, takže všechno je v pořádku a na těch předchozích třicet procent zapomeňte“,

Stejně jako jste zapomněli na naše předvolební sliby.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (84 hlasů)
Trvalý odkaz

Nabouchej si fajzr-rohlík do kone**íku, Ty eurobolševický ubožáku!

Cinkal jsem klíči na Václavském náměstí a darebák ROHLÍK.cz by měl vědět proč! Už nikdy politické šmejdy do škol, do zaměstnání a bolševické výhrůžky v civilním životě!

Dnes je už těch trollů, Elfů, šmejdů a Evropských neziskových hodnot 13%-17%., ale vyžerou 3/4 národního bohatství, a ještě posílají sta miliard na dluh těm, co mají na rukou krev!

Je rok 2024 a eurobolševici opět zavádí politické školení mužstva, Pekarová zavádí s hrdinou Zdechovským politická školení, kde se fotí se samopalem, a pod podolkem generála Řehky vyhrožuje, jak by je zlikvidoval, kdyby ho na Ukrajinu někdo pustil. On ale smí, zbabělec, jako Černochová, ale posílá tam mladé muže umřít!

Cinkal jsem klíči, aby už soudruzi bolševici nikdy nevyhrožovali sportovcům, zaměstnancům, či konkurenci.

A opět vstávají noví bolševici jako v roce 1948 a vyhrožují, či vypovídají smlouvy těm, kteří mají jiný názor. Akorát se hrnou pod pláštěm Evropských hodnot a Aspen institute.

Blíží se čas, kdy tito podlidé budou opět morálně souzeni a budou kvílet jako bývalý agent Pávek na Pražském hradě, že oni nic, že to byla doba a byli donuceni.

Ne, zde opět vidíme, jak další eurobolševický poskok zaútočil na organizátora protestů jen proto, aby opozici dehonestoval, ač je Čupr sám veden v eurobolševické instituci Aspenu, dodržuje eurobolševické hodnoty Bruselu, a lidé se odmítají nechat těmito vyděrači okrádat!

Nepřipadá vám, že čím je část občanů chudší a chudší, tito nadlidé bojují o „vora v zakoně“ v západním střihu?

P.S.: Čupra už to zabolelo a kvílí. „Vo co gou“? Vážně netušíte, eurosoudruhu Čupře, že se zastáváme svobody slova a svobody a ne, aby nás tady nějaký Aspen instituce vydíral a selektoval? Pouze jsme udělali to, co vy Jandejskovi s nálepkou, že je ruský kolaborant BEZ DŮKAZU – Vondra na CNN Prima NEWS! Jenomže my o vás ten důkaz máme. Sám jste se napráskal.

AUTOR: Petr Pokorný 22. února 2024 👉 @cz24news

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (166 hlasů)

včera mi jeden kokot od pirátů vykládal, že Pávek vlastně bojoval proti komoušům 🤕

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

a měl ruku v nočníku!

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

teď se mezi sebou rvou o život a o smrt. Po té co Poláci na svých hranicích zastavili transport ukrajinského zboží přes Polsko, teď Ukrajina vyzývá k bojkotu a likvidaci polského zboží v supermarketech viz video zde: https://t.me/neCT24/50943

Navíc polský premiér odmítl setkání se Zelenským na hranicích. Donald Tusk poznamenal, že Varšava nepotřebuje ve vztazích s Kyjevem žádný symbolismus. Dodal, že polští představitelé opakovaně prohlásili, že je potřeba chránit trh země.

Průměrný počet slepic: 4.8 (71 hlas)
Trvalý odkaz

Ruští hackeři Rahdit zveřejnili osobní údaje  2 600 zaměstnanců ukrajinských náborových středisek, kteří chytají lidi a posílají je na frontu.
Hackeři uvádí, že se rozhodli zveřejnit data těchto „válečných zločinců“, aby Ukrajinci znali lidi, kteří je „zabíjí“ a před kterými by se měli „schovávat“.
Prohlášení uvádí, že „mezi vojenskými komisaři jsou tradičně pro ukrajinské úřady milovníci BDSM večírků, swingers a zločinců“.                             zdroj: https://t.me/neCT24/50927

Ukrajina navíc posílá na frontu muže s Downovým syndromem. Šokující, děsivé, nelidské mimo chápání. Z ukrajinské frontové linie se stále objevují videa o mužích s Downovým syndromem, kteří byli odvedeni a posláni do bitvy. Na níže uvedených videích jsou intelektuálně odlišní mladí muži v ukrajinské uniformě a jsou zjevně zneužíváni svými spolubojovníky.
zpráva+videa zde: https://twitter.com/MCompassMedia/status/1756261689845018736

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

Západní tajné služby se potřebovaly Navalného zbavit. Putinovi těsně před volbami. A když jsou všichni papaláši v Mnichově. Jaká náhodička! Osvědčený "model Skripal". Kde je mu asi dnes konec?

IVAN ŠTUBŇA uvažuje o zapojení západních tajných služeb do likvidace Alexeje Navalného, protože tento polozapomenutý agent-opozičník neměl už jako vězeň pro Západ žádný význam, ale jako mediální mučedník mohl ještě proti Putinovi posloužit.

celý článek:      https://protiproud.info/…htm

Průměrný počet slepic: 4.4 (57 hlasů)

Neboli v čí prospěch? Komu to prospěje? Tuto otázku si vždy kladu a nikdy jsem se nemýlil. Když ne hned, časem se to pokaždé ukázalo v plné nahotě. Proto jsem asi hodinu po zveřejnění zprávy o smrti Navalného tvrdil, že by Putin musel být idiotem nebo Bidenem, aby nechal toho člověka zabít. Na to nikdo nemusí mít maturitu ani doktorát aby to pochopil. Ale jen idioti a Joe věří, že Navalného nechal zavraždit Vladimír Vladimirovič.

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)

...stejně jako v  případě Nord Stream, Kach(l)ovky, Záporožské elektrárny, Krymského mostu a dalších. Je to pořád stejný scénář.
Nechápu lidi, co tohle nechápou. Cui bono je první, co si člověk musí říct.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Ještě před ohlášeným začátkem protestní akce v 10:00 zastavili zemědělci provoz na hraničním přechodu na Slovensko v Hodoníně. Pomalu jedoucí stroje komplikovaly příjezd do Hodonína už kolem 9:00, na hranicích zastavily asi o půl hodiny později a kolonu nebylo možné projet.

Několik  strojů zdobí většinou české a někdy i moravské vlajky. Někteří zemědělci na traktory vylepili plakáty formátu A4 shrnující důvody protestu. Ten se koná na řadě míst Česka, hlavní akce se ale koná v Hodoníně.

Po 10:15 se traktory na hranici seřadily do tří řad, ze slovenské strany ojediněle projížděly osobní auta i kamiony. Před 10:30 se na slovenské straně postavily dvě řady traktorů a zcela uzavřely průjezd přes hranici i z druhé strany.

zdroj+foto zde: https://t.me/neCT24/50923
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

tak vězte, že tam žádný článek nevychází jen tak. Vše je dlouhodobě plánováno a informace jsou dávkovány tak, aby typický buřtožrout byl správně veden.

Takže to že půjdeme na rusa je jen otázkou času, páč rusofobie jede už 10 let a poslední rok furt vychází články jak nás rusáci napadnou.

Posledním střípkem do mozaiky byl článek na seznamu, kde šli tvrdě proti Temu. kdo to neví, tak je to něco jako Aliexpres, ale výrobci nabízí své produkty přímo. A má dost agresivní kampan. Což se samozřejmě nelíbí velkým hráčům co maj 200 procent a více marži. Takže na seznamu vyšel článek, který se tváří jako nezávislý článek, ale ve skutečnosti je to placená antikampan. Tipuju na alzu.

Takže až budete něco na seznamu číst, položte si otázku, kam vás chtějí nasměrovat.

 

PS

diskuse ani nemá cenu na seznamu číst. Když je nepíše AI, tak už pak jedině zbývají placení trolové. Ostatní jsou již dávno zabanovaní. Trola poznáte podle toho, že má tisíce příspěvků. Dřív se nechali ještě poznat podle jména. Petra Janů, Jana Petrů. Michal odřej, Ondra Michalů. Jirka Janů, Jan Jirků. Ale to už upustili.

Průměrný počet slepic: 4.5 (62 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzkázal ODS budižkničemu Fiala národu. Že inflace klesla a tak. CO tedy dělají? To je asi super tajné. Škoda, třeba by se jinde poučili od našeho ekonomického génia...Fiala je typický obchodník s deštěm, začalo pršet a on tvrdí, že to je jeho zásluha...pfuj tajbl!

Průměrný počet slepic: 4.8 (55 hlasů)

už dávno před volbami v roce 2021 věděl, že Nutella je politický diletant a že by bylo pro ČR tragédií, kdyby se stal premiérem (stejně jako jsme to věděli o Rakušanovi, Jurečkovi, Bartošovi, Válkovi, Markétě Hodinové Spurné a Vystrčilovi). Murphyho zákony jsou neúprosné!

Průměrný počet slepic: 4.7 (30 hlasů)

Věděli jsme to. Co to ale znamená, je horší zpráva - že z těch, co to nevěděli, je drtivá většina hloupá nebo navedená - manipulovatelná. S takovým materiálem se nikdy žádného dobrého výsledku nedobereme, protože bude pozdě, už teď je pozdě.  

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

jsou důkazem, jak nebezpečná je tato podoba demokracie! Paradoxně se tak dostává k moci menšina! Nejde o to "kolik občanů zvolilo", ale "kolik občanů nezvolilo". Podívejte se na stránky ČSÚ na výsledky voleb, vezměte tužku a papír, počítejte a pochopíte o čem píšu. Buržoazie v demokracii objevila svůj "zlatý grál". Je to stejné, jako když budete ve jménu svobody a lidských práv vraždit a loupit. Bude-li vás za to někdo kritizovat, pak ho stačí ocejchovat za nepřítele demokracie, extrémistu, radikála a aktuálně za fandu Putina, což je prakticky stejné, jako středověké obvinění z čarodějnictví nebo kacířství. Akorát vás neupálí, možná jen zavřou.

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

Ve volbách do PS v roce 1998 bylo ve voličských seznamech zapsáno 8 116 836 voličů. Vláda vzešlá z voleb dostala 1 928 660 hlasů = 23,76 % hlasů všech voličů.

Ve volbách do PS v roce 2017 bylo ve voličských seznamech zapsáno 8 374 501 voličů. Vláda vzešlá z voleb dostala 1 868 460 hlasů = 36,7 % hlasů všech voličů.

Ve volbách do PS v roce 2021 bylo ve voličských seznamech zapsáno 8 275 752 voličů. Vláda vzešlá z voleb dostala 2 333 679 hlasů = 28,19 % hlasů všech voličů.

Stále ještě jste přesvědčeni, že tento způsob demokracie je spravedlivý? Že zákonodárný sbor a vládu tvoří zástupci lidu, svobodně zvolení většinou oprávněných voličů? Ve volbách se hlasováním o něčem rozhoduje. Většinový názor vyhrává, menšinový prohrává. To je spravedlivý většinový systém. Jak jsem ukázal výše, tyto tři nahodile vybrané vlády byly zvoleny menšinou občanů a přesto vládly.

      

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, žádný "evropský parlament "neexistuje -to, co máš na mysli, je pouze "Parlamant Evropské unie" ! Pouze evropská část Ruska je větším než tato Unie..."Kdo akceptuje  slovník protivníka, akceptuje i ideologii, stojící za ním!" To není z mé hlavy, ale pravda to je. Jo - a žádní Rusové v tom paralmentu nesedí. Ani Srbové, Bělorusové a dokonce ani Ukrajinci ne- I když ti tam sedět nemusí, mají tam stejně většinu přiblblíků.

Průměrný počet slepic: 4.8 (35 hlasů)

považuji za velmi důležitou. Že i Parlament EU je k ničemu, když rozhodující slovo má nedemokratická Evropská komise (což je stejně zavádějící nesmysl jako Evropský parlament), není třeba připomínat! Z nevědomosti, důvěry a naivity jsme se dobrovolně stali součástí toho nejhoršího, co v celé historii Evropy kdy bylo!

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

a do demokratické země, navíc členského státu NATO přijel americký papaláš na úrovni našeho policejního prezidenta a musí být chráněn jak jediný exemplář mimozemšťana! Viděli jste ty manévry pořádkové, dopravní a kriminální služby PČR, tajných a protiteroristických služeb a celého IZS? Chápete tu hrůzu reálné demokracie a svobody?!O čem to svědčí? Promiňte, ale musím se jít vyblít :(

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

"Předposranost a la pětikolka"..., však FBI jsme tu ještě nikdy neměli..., poprask jak v Gogolově Revizoru - přijel vyšetřovatel z "gubernie" :-)

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

a úplně jsem nepochopil jaké požadavky odevzdali vládě protestující zemědělci v pondělí v Praze (je to těch známých 5 bodů z letáku?) a ve čtvrtek na hranicích. Rád bych sledoval osud těch požadavků, zajímalo by mě, které z nich vláda splní a na které se vybodne. Vy, kteří jste chytřejší než já, nebo stejně hloupí jako já, ale přesto ty požadavky znáte, prosím vás, můžete mi je napsat? Nejlépe formou bodů od jedné do iks, každý zjednodušený do jedné věty (lépe se to kontroluje a splněné odškrtává). Myslím si, že to bude zajímat i ostatní. DĚKUJI!

PS: to není sarkasmus, myslím to smrtelně vážně a seriózně!

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

... smazáno, nechci do vězení 

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Ale tu je :

https://www.ospzv-aso.cz/obsah/71/odstoupit-od-green-dealu-byl-hlavni-duvod-pondelni-demonstra/335213

jestli máte čas, třeba to tam někde najdete. Jinak bychom mohli ještě požádat pana domácího, ten byl u toho.

tady je tisková konference, kde říkají co požadují a Vidlák mluví o tom, že je ministerstvo tahá 2 roky za nos, ale konkrétně odevzdané požadavky ne:

https://myzemedelci.cz/

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

"Mladí, neposlouchejte rodiče! A buďte hrdí na prezidenta Pavla a premiéra Fialu!"

Víte, že na Vysoké škole ekonomické, kde nemůže být z politických důvodů děkanem Miroslav Ševčík, může politicky agitovat předsedkyně Evropského Parlamentu Roberta Metsoalová? Víte, že na programu Erasmus až tak moc nestudovala, ale udělala si spoustu přátel? Víte, že chce snížit věk pro volební právo? A víte, že přišla studentům vysvětlit, že nemají spoléhat na to, co jim říkají rodiče? (více na 👉 @cz24news)

-------------------------------------------------

Německo: „Školy musí vyrazit na demonstraci proti opoziční AfD“, vyzývá německá ministryně školství. To není vtip.

Ministryně školství ve spolkové zemi Porýní-Vestfálsko Dorothee Fellerová (CDU) vyzvala učitele, aby se studenty zúčastnili protestních demonstrací proti „pravici“. Demonstrace pořádá vláda a cílem je ukázat jako by „veřejnou podporu“, která má ospravedlnit zákaz jediné významné opoziční strany v Německu a dost možná uvěznění jejich předních představitelů. Podle Fellerové je prý potřeba rozhodně projevit podporu „demokracii“. (více na👉 @cz24news)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

To je fakt už za hranicí zdravého rozumu! Chápou vůbec lidé, že nám tu vládnou fašisté? Zaplaťpánbůh, že už jsem v závěrečné třetině života.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizace: Ve Francii je nyní trestní kritizovat nebo odmítnout mRNA injekci

FRANCIE: Během plandemie covidu udělali totéž. Země se jedna po druhé stávaly testovacím polygonem, aby pro samozvanou globální elitu otestovaly reakci obyvatel na různá opatření...

...Nejnovější francouzský zákon o kriminalizaci kritiků a odmítačů mRNA technologie je testem na zbavení se kritiků Světové zdravotnické organizace (WHO), Světového ekonomického fóra a jiných globalistických organizací snažících se zavést „Nový světový řád“.

...Nezdá se pravděpodobné, že by se globalističtí paraziti chtěli v blízké budoucnosti vzdát. Chtějí celý svět pro sebe, většinu lidstva vyhladit a nechat jen tolik pro ně pracující populace, aby mohla uspokojit jejich hojná přání a potřeby.

Vládnoucí třída ve Francii právě schválila zákon, který zakazuje zpochybňovat a odmítat mRNA injekce...

Nebude se tolerovat žádná kritika léčebných postupů, které budou státem doporučené nebo povinné,“ napsala na Twitteru Dr. Kat Lindleyová. „Každá osoba, která se odváží otevřeně kritizovat tyto genové terapie, bude potrestána pokutou a vězením.“

...„Už nyní jsou terčem represivních orgánů renomovaní lékaři, které tento nový zákon umlčí,“ uvedl Francouz Annie Arnaud na síti X. „Francie se vydává na cestu totality. Macron a jeho podporovatelé jsou stoupenci Světového ekonomického fóra a globalistické politiky.“

...Někteří lidé tvrdí, že článek 4 nového zákona je zatím jen návrh a ještě nebyl definitivně schválen.

...Jiný diskutující napsal, že článek 4 byl ve skutečnosti schválen již „ve druhém čtení“, což znamená, že Francie se nyní stala medicínskou diktaturou, kde obyvatelé a občané musí užívat předepsaný „lék“, který jim dá vláda… Od podvodné pandemie Covid-19 zažíváme nárůst medicínského stanného práva a medicínské tyranie. Je nejvyšší čas přehodnotit, zda budete i nadále otrokem těch, kteří si nárokují právo vám vládnout. Jediný způsob, jak se osvobodit, je nejprve si uvědomit, že vám vládnou.

AUTOR: Mac Slavo Překlad: Badatel.net / 23. února 2024👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

MATKA NAVALNÉHO:
„Drahá Julio Borisovno Abrosimova (dívčí jméno Navalné), nyní chci něco říct vám. Naposledy jste viděla mého syna v únoru 2022. Nemáte zákaz vstupu do Ruska, nebylo proti vám zahájeno ani jedno trestní řízení, ale za 2 roky jste ho ani jednou nepřijela navštívit. Ve skutečnosti od jara 2021 nejste vdaná za mého syna, veřejně se objevujete ve společnosti s jinými muži. Byla jste to vy, kdo ho donutil přijet do Ruska, když se právě probral z kómatu a špatně dokázal vyhodnotit situaci. Zařídila jste, aby byl veškerý jeho majetek převeden na vás. Dokonce jste vydědila vlastního syna, a proto s vámi nemluví. Poštvala jste dceru proti synovi. Bylo pro mě zvláštní vidět vás s úsměvem, pár hodin po Aleksejově smrti, mluvit jeho jménem v Mnichově. Jak si dovolujete mluvit jeho jménem po jeho smrti? Ani ze slušnosti jste neudělala pauzu, netruchlila. Hned prodala jeho smrt. Jste odporný a nízký člověk. Pohrdám vámi a zakazuji vám spekulovat jménem mého syna, mého dítěte.

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

Vždycky se tu chce zdroj, tak tahle zpráva o matce Navalného by mě docela zajímala...(i kvůli přeposlání)

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

..a nakonec jsem ho našel na Fb Russia Unofficial..

https://fb.watch/qoweKpfZ17/

Co je na to pravdy se ukáže, možná. Ale to jak se vdova usmívá, to nevypadá na velké truchlení.
To načasování mi trochu připomíná "masakr" v Buči, pár dní po uzavření dohody s Rusy a po odjezdu B. Johnsona.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Pohrdám vámi a zakazuji vám zneužívat jméno mého syna, mého dítěte!“ Matka mrtvého Navalného ostře proti jeho manželce Yulii Navalné!

Matka Alexeje Navalného Ljudmila Navalnaja se prostřednictvím sociálních sítí obrátila na jeho manželku a zakázala jí zneužívat jméno jejího syna pro politické účely. Autentičnost videa ještě nebyla zcela potvrzena. Lidé ovšem v komentářích píší, že tato výzva pohřbila politickou kariéru Julije Navalné v Rusku….23. února 2024 👉 @cz24news

 

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

kurva zlatokopka. S jinými chlapy po Evropě už se tahá několik let

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

chtěl bych Vidlákovi a Petře Rédové poděkovat za to, že se v pondělí snesli s Rajchlem, i když to asi nebylo jednoduché. Ale jinak to  nepůjde, než spolupráce i přes animozity. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

Já si s Jindrou Rajchlem nic neudělal. Nikdy jsme si neřekli jediné křivé slovo.  Ale nelíbí se mi směr, kterým se PRO vydalo a lidi, kterými se Jindra začal obklopovat.  Myslím, že to je směr do zapomění a ne do sněmovny. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

místo srdcaři se obklopil prospěchářskými nulami. To se mu vymstí, no, jeho volba 😕

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

nechápu, jak někomu takovému můžete veřit, zaprodanec

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

že Rajchlovi věřím. Dokonce už  nevěřím.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Dobře to včera na Vaše věc glosoval Paroubek. To je taky narcis, ale už opelichanej. Nicméně láka trpaslíky, aby vytvořili blok proti pětihnusu. Což je fajn nápad. Ale jen do doby, kdy se bude hantýrovat  o pořadí na kandidátkách.  Aby byl předseda Přísahy či Trikolóry čtverka či pětka, to raději shoří v nicotě. A nakonec to spolu upečou obrození anoods. Pak už zbude jen výběr mezi textilním či papírovým kapesníkem. Tož tak.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Prosím vás, k čemu slouží "Trvalý odkaz"?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Olin

Trvalý odkaz

Když chcete sdílet odkaz na konkrétní příspěvek. Můžete si ho pak zkopírovat z adresního řádku.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Představte si, že to vysvětlujete vašemu kanárkovi (i když já jsem na počítači už 14 roků). Nepoužívejte prosím IT slovník. Děkuji za trpělivost :)

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Já to taky nevím, leč na to v klidu kakám :-).

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)