Ukradina

Autor
Štítky

Dnešním článkem zařídím všem scallopům noční službu a střídání na směny. Zítra nás v diskusi oblaží všichni tři či čtyři hoši, které na nás Kartouz nasadil. Budu totiž psát o Ukrajině. Ono se to tam začíná zase hrotit, vypadá to na další kolo mocenského zápasu a když už má pohotovost ruská i ukrajinská armáda, zcela určitě mají pohotovost i všichni podřízení Krvavé Madly. Scallopové, přeji vám příjemné křeče. Dejte si záležet, ať si své prémie zasloužíte. 

Na Ukrajině se totiž vyhrocuje situace a to tak moc, že majstrým už dostal notičky jak o celé věci informovat. Včera jsme byli oblaženi několika články o tom, kterak ruská armáda přesouvá divize na západ a naši vždy pravdomluvní novináři začali spekulovat o ruském útoku na Ukrajinu. To víte, Putin má ty svoje imperiální ambice, chce obnovit Sovětský svaz a tak potřebuje zaútočit na zbídačelou zemi plnou nepřátelsky smýšlejících lidí, protože Sovětský svaz se bez Ukrajiny asi vybudovat nedá... 

Začnu několika střípky... 

Když to na Ukrajině naposled jiskřilo, hořelo a umírali tam ve velké lidé, byl u toho Biden. Právě on  jako Obamův viceprezident dělal na Ukrajině lorda protektora, zbavoval se tam prokurátorů a zařizoval kariéru pro svého synka Huntera. Za peníze amerických daňových poplatníků, které se měly dát jako pomoc Ukrajině si zařídil svoje lidi v justici i státní správě. 

Ono to tenkrát totiž nemělo takhle dopadnout. Ukrajina měla posílit, měla své území otevřít pro základny NATO... tohle bylo zadání pro Bidena. Dopadlo to poněkud jinak. Ukrajina sice instalovala američanům přátelský režim, ale NATO se nekonalo. Rusové si naopak vzali Krym a postarali se, aby zbytek Ukrajiny měl poněkud jiné starosti než šturmovat na Moskvu.  Válku na Donbase jsme u Vlka rozebírali tolikrát, že není nutné se k tomu vracet. 

Ale řekl bych, že pro Bidena je to pořá ještě osobní. I když je to starý senil, co padá ze schodů, nepamatuje si lidi okolo sebe a neví, co dělá (a to tak moc, že o tom píše i český majnstrým), stejně má hluboko v sobě, že partii s Putinem tenkrát prohrál. Zcela určitě je teď velmi vstřícný jakékoliv myšlence na revanš. 

Nebudeme tady spekulovat o tom, jak by vypadala válka mezi Ruskem a Ukrajinou... vypadala by zcela jednoznačně a všichni to vědí. Tedy kromě Ukrajinců... Na celé věci nic nemění ani fakt, že Ukrové dostali spoustu vojenských hračiček z USA. Předpokládám, že Putin o tom ví a postaral se, aby příslušné protihračičky obdržela i Doněcká a Luhanská republika. 

Princip je totiž strašně jednoduchý - přímý střet mezi Rusem a Ukrajinou je jednoznačný. Rusko jakoukoliv ukrajinskou sílu zadupe do země.  Ale pokud by Rusko muselo oficiálně vystoupit na ochranu Krymu, Doněcka a Luhanska, což je dle iure pořád ukrajinské území, bude Rusko vypadat jako agresor. A když bude Rusko oficiální agresor, nebude žádná dostavba Temelína ani Dukovan, nebude žádný Nordstream 2 a nebude i ledacos dalšího.

Říkám tu na plnou hubu, že celá taktika USA je založená na tom, donutit Putina, aby se angažoval oficiálně a celá taktika Putina je založená na tom, aby se oficiálně angažovat nemusel. 

Ukrajinská armáda nemá za úkol vyhrát a zaútočit na Rusko. Má vystoupit s dostatečnou silou, aby se Doněcká a Luhanská republika nedokázaly bránit  bez pravidelné ruské armády - aby z toho Rusko vyšlo jako agresor na ukrajinském území. Z hlediska diplomacie je velký rozdíl, jestli se s ruskou materiální pomocí ubrání jedni Ukrajinci proti jiným Ukrajincům, nebo jestli Rusko bude muset s velkým množstvím zbraní přejet hranice a nechat se u toho vyfotit. 

Předpokládám, že Putin tohle ví a že také nezahálel a teď je Donbas plný poradců instruktorů i drahých elektronických hračiček na rušení signálů bojových dronů. A že je Donbas plný žoldáků zaplacených ruskými penězi. 

Putin to má totiž také jednoduché - Ukrajina buďto bude Russian friendly... a nebo bude rozvrácená. Ukrajina nebude v NATO, protože pokud se o to bude pokoušet, bude ničena a devastována, protože Putin prostě nedopustí základnu NATO 500 km od Moskvy.  Bělorusko může být samostatné, ale jen do té doby, dokud bude s Ruskem kamarádit. Pokud nebude, dopadne stejně jako Ukrajina. Lukašenko to pochopil, ale Zelenský (stejně jako ti ostatní) to nechápou. 

Průměrní protirusky naladění Ukrajinci mají pořád pocit, že jim USA  pomůže v jejich svatém boji proti Rusům. Nechápou, že je to naopak. To oni mají Američanům pomoci v jejich hegemonii. Nechápou, že jsou jen mouřeníni, kteří půjdou, až dodělají svojí práci. 

Dnešní situace, kdy se na Donbase střílí a obě strany přisouvají vojska jak to jen jde, to není nic nového. Tohle jsme tu měli už mockrát. Rusové vždycky okamžitě reagovali, když se Ukrajina o něco pokoušela. Proto si myslím, že ani z tohoto mráčku nezaprší. Putin prostě dává jasně najevo, že je připraven a že se žádná ukrajinská jednotka do Doněcka nedostane. 

Pokud bude Biden blbej a přitlačí na svého podřízeného prezidenta Ukrajiny, aby zaútočil, bude se krev prolévat zase na Donbase a pokud Putin nebude muset, opět se nebude konfliktu účastnit. Samozřejmě dodá zbraně, munici i tajné služby. Ale pokud to jen trochu půjde, oficiálně se angažovat nebude. Naopak... bude telefonovat o nových minských dohodách.  

Ale kdyby fakt hrozilo, že Ukrové Donbas obsadí, pak myslím, že by Putin raději zaútočil ofiko, než aby dopustil silného nepřítele před branami. Ale zcela jistě nebude Ukrajinu obsazovat. Bylo by to kontraproduktivní.  

Nejpravděpodobnější je, že se Ukrové teď právě přesvědčují, že Rusko je bdělé, že sice mohou bojovat, mohou za Amíky vytahovat horké kaštany z ohně, ale nikdy nevyhrají a žádný překvapivý útok směrem na Doněck nebude. Putin sám první nezaútočí. Nepotřebuje to. Stejně tak si dovedu představit, že nechá Ukrajinskou armádu pár dní řádit, aby bylo nade vší pochybnost, že Rusko si nezačalo. A nejde o to co napíší novináři, jde o to, kolik krve vyteče v Luhanskýcb ulicích. To je totiž víc než jakákoliv propaganda. 

Ale Biden je samozřejmě dost blbej na to, aby něco spustil a aby pak Zelenského opustil, až se ukáže, že Putin byl připraven. Proto si myslím, že žádné překvapení nebude.  Vše zůstane při starém. Putin nebyl zastižen v nedbalkách a právě to dokazuje vojesnkým cvičemím u ukrajinských hranic .  Na Ukrajinu nezaútočí, protože to nepotřebuje, Ostatně on sám vyjádřil, že čím víc jdou Rusové na západ, tím víc jsou okupanti. Na Ukrajině není nic, co by Putin neměl přímo v Rusku. A od doby, kdy peče s Čínou, je mu celý Západ ukradený. Vlastně ho na nás zajímá jediná věc - dolary co z nás vyždíme. Proto bude zdrženlivý a dokud to jen trochu půjde, oficiálně do konfliktu nepůjde. 

Dokud bude mít šanci na Nordstream a Dukovany, nebude zbytečně hrotit situaci. Putin si může dovolit ztratit nějaké Donbasany. Může si dovolit vojenské ztráty. Na nějaké pěšáky v poli sere pes. Putin si v zájmu kšeftu může dovolit nechat Ukry pár týdnů řádit a vraždit. Ale nikdy je nenechá vyhrát. Nikdy nedovolí, aby se z Ukrajiny stala nepřátelská a k tomu silná země. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (135 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Bidenovi bodyguardi, při jeho nadnášení, jsou „degradováni na ošetřovatelky s pistolí za pasem“.
A nevděční Ukrajinci teprve poznají, jak moc je Rusové milují a hořce zalitují, že si jejich lásky nevážili.

Průměrný počet slepic: 4.1 (25 hlasů)

A nejen ukrajinci! V roce 1968 byli rusove tak prodchnuti laskou k cechum, ze jsme sve nevdecnosti litovali dvacet let. A poucili jsme se? Nikoliv! Ale oni nas porad miluji ... jako v roce 1968 ...

Průměrný počet slepic: 1.2 (50 hlasů)

Áda Hitlerů, ta jeho láska nás stála život 300.000 spoluobčanů a mnozí jej opěvují čím dál více, zejména jeho velké podporovatele sudeťáky.
Kolik nás stála životů okupace v roce 1968?

Průměrný počet slepic: 4.9 (66 hlasů)

V roce 1968 nebyli obeti zadne - jen autonehody.

Ja tudlenctu lasku velkych vudcu nemusim a tesi mne, ze Nemecko uz se dnes bez vudce obejde (vladne mu preci blbka makrela). Ale hnojnik je plny adorace k velkemu ruskemu vozdovi - to mel jste je na myslim, kdyz jste psal o opevovani? Nebo kdo konkretne opevuje ktereho vudce? V dojclandu mozna najdete opevovatele Dolfika v AfD, ale tu ma hnojnik i Hnilosek Zemanu rad, takze jsme zpet u vasi tulivosti k vuuuudcum.

Průměrný počet slepic: 1.2 (49 hlasů)

Napiš něco o svým životě, ať furt nevypadáš jako troll, ale jako skutečnej člověk.

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

to by bylo něco! tipuju že by to začínalo: "Narodil jsem se ve dvanácti nemocnicích- sedmi pražských, jedné brněnské...

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

Přeju všem pěkné svátky! :-)

A nereagujte na Scallopovy provokace. Stejně ho žádnou argumentací nezměníte ani nepřesvědčíte, nikdo nic nezíská, jenom se zaplevelí diskuze. Jako teď
A o to mu jde.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Tedy podle občanek.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

ale no tak, v roce 68 jsi/jste nebyl/i ještě na světě, to se pozná, zkus/te to jinak!

Průměrný počet slepic: 4.2 (24 hlasů)

Za WW2 jsem na svete take nebyl - stejne jako treba Vidlak. A co Vy, byl sjte na svete v dobe Jana Husa?

Průměrný počet slepic: 1.4 (29 hlasů)

Ingredience:
• 450 g čerstvých hřebenatek (jedlých svalů), nebo to samé množství mražených hřebenatek, dobře rozmražených
• 50 g (1 1/2 lžíce) másla, nakrájeného na kostky
• 6 jarních cibulek (šalotek)
• 2 lžíce rostlinného oleje
• 1 zelená chilli paprička, zbavená semínek a pokrájená
• 3 lžíce sladké sójové omáčky

Postup
1. Hřebenatky dobře opláchněte pod studenou tekoucí vodou. Nechte je okapat a otřete papírovými ubrousky. Ostrým nožem překrojte každou hřebenatku horizontálně na polovinu.
2. Ostrým nožem oloupejte a nakrájejte jarní cibulky (šalotky). Ve velkém předehřátém woku nebo pánvi rozehřejte rostlinný olej. Přidejte do woku pokrájené zelené chilli papričky, jarní cibulku (šalotku) a hřebenatky a za stálého míchání smažte na prudkém plameni 4-5 minut, nebo dokud nebudou hřebenatky měkké.
3. Pokud použijete mražené hřebenatky, dbejte na to, abyste je nepřevařili, jinak se vám rozpadnou.
4. Přidejte k hřebenatkám do woku sójovou omáčku a máslo a za stálého míchání smažte, dokud se máslo nerozehřeje.
5. Rozdělte hotový pokrm do jídelních misek a podávejte horký.

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)

Ale čím tuto manu zapíjet, co takhle Coвeтcкoe Игpиcтoe [Sowietskoje Igristoje], aby to bylo stylové?

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

A za neustálého míchání jídelní misky plynule vylijte do záchodu.
Protože hřebenatka, sebelépe upravená, zanechá po sobě odpornou pachuť.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Rusové mají lásku k cechům?
Máš na mysli Cech panen Kutnohorských, ševcovské cechy, krejčovské či jiné cechy?
Ty budeš určitě cech jako poleno.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Že budete psát Rus s malým počátečním písmenem, to beru. Ale Čechy?!
Scallope, Scallope, škeble nešťastná...

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

A co teprve S(s)tanda!

Průměrný počet slepic: 1.7 (17 hlasů)

To je v pohodě, jde o nick, ne o vlastní jméno. Navíc se tak označuje sám. To máte jako se scallopem ;)

Vůbec máte dneska s těmi velkými písmeny problém. Zatím jste napsal správně jenom Stalina. (A abych byl spravedlivý, i Čechy, pokud stáli na začátku věty...) Rozrušení? Ještě jste to nebral? Těžko říct... Jeden si až zlomyslně říká, že byste měl Babiše i s jeho úřední maturitou možná blahořečit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

To je ten, co komolí jména a myslí si, že je to vtipné (špuntík, Hnilošek Zemanů atd.)
Naštěstí to není nakažlivé! :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

Když já bych asi i ocenil nějakou důstojnější formu scallopa. Ale podobní troubové jako ten dnešní... to je prostě smutné.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

Uděláme petici, že chceme jen trolly z UK a nikoho z Plzně a MU.

Konec konců si je stejně sami platíme z daní.

Průměrný počet slepic: 4.3 (33 hlasů)

Ten nenáviděný scallop naopak platí za svých daní vaše důchody.

Průměrný počet slepic: 1.5 (24 hlasů)

Nesmysl.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Nenáviděný šašek?
Ale kdeže.
Spíš politováníhodný.
Akorát si nejsem příliš jistý, zdali to slovo výše dokáže přítomný referent - scallop správně přeslabikovat.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

Nu a já zase platím ze svých daní činnost scallopa, i když nechci.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Uděláme petici, že chceme jen trolly z UK a nikoho z Plzně a MU.

Konec konců si je stejně sami platíme z daní.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

:-)

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

v běžné řeči jsou ÚKáčka Ukrajinci...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Karlova Univerzita - oni to rádi píšou jako cuni, ale to je ve francouzštině hovorová zkratka pro cunnilingus. Nevím, co je to napadlo.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

V roce 1968 dotlačil Brežněva k akci německý president, soudruh Walter Ulbricht. Narozdíl ode všech zůčastněných, se Německo dosud za vpád neomluvilo.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

dává najevo jen svůj nedostatek intelektu. V roce 1968 nás okupovala vojska Varšavské smlouvy, konkrétně Sovětského svazu, Polska, Východního Německa, Maďarska a Bulharska. Sovětský svaz tehdy vedl Ukrajinec Brežněv a rozhodně to nebylo tak, že zlí Rusové do toho spolku nutili hodné Ukrajince, spíše naopak. Rusové byli stejné oběti bolševismu, jako ostatní. Nelze zapomenout, že bolševickou revoluce vedli zejména neruské národy, od Ukrajinců, Poláků, Lotyšů po Gruzínce a Armény. Už vůbec nemluvě o příslušnících Vyvolého národa. Sovětský svaz byl postaven na třídním, nikoliv národnostním principu. To jen duševně nepříliš pokročilí jedinci říkali všem občanům Sovětského svazu rusáci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

Tak tady je to trochu zamotané - reagoval bych asi tak, že si můžeme vybrat dle libosti a jak se momentálně hodí.
Jinak půvabné je, že v latince Google maps ještě rodnou Leonidovu obec označují za Dněprodžeržinsk (tedy na počest Poláka Felikse...)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Všichni Rusové narození na Ukrajině jsou Ukrajinci.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Každá myš narozená ve stáji je kůň.
Každé štěně narozené na univerzitní půdě je akademik.
Každý Němec narozeny v Čechách je Čech.

Jestli k Vidlákovi do chlívku zaletí moucha a naklade tam vajíčka, tak se z nich vylíhnou čuníci.

Ještě proč se na Ukrajině vlastně mezi sebou řežou, když jsou všichni ti samí Ukrajinci.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

u jeho článku ,,neoschl inkoust" a ejhle už tu máme první vlaštovičku. Novinky.cz už nám příkladně předvádí, jak se z pravdy dělá lež a naopak: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajina-muze-byt-znice… . O obrovském nasazení vojsk NATO u ruských hranic ani slovo. Za všechno může Voloďa.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

actually pay with paypal viagra <a href=" http://viagracnd.com/# ">generic viagra mastercard</a> - generisches viagra paypal
http://viagracnd.com/# sex with viagra
viagra for womens where to buy <a href=https://viagracnd.com/#>buy viagra through paypal CialisCND20Mg</a> generic viagra with dapoxetine 160mg x 16 tabs

Zatím bez slepic

buy stromectol online <a href=" http://ivermectinon.online# ">stromectol for sale</a> - ivermectin price uk

Zatím bez slepic

what causes ed <a href=" https://pillgtr.com/# ">buy cheap prescription drugs online</a> - buy prescription drugs from india

Zatím bez slepic

zithromax 500mg over the counter <a href=" http://zithromaxizi.com/# ">buy zithromax</a> - buy zithromax without presc

Zatím bez slepic