Zlatý voči Šmardíku

Autor
Štítky

Ale vyjasnilo se, že jo... Před mikrofony přichází skutečný chlap s gulama, tvrďák a lamač, pravý vůdce nejstarší partaje, aby do mikrofonu zahřímal to, co jsme všichni tak nějak stejně tušili. Jede se dál. Na Šmardovi trváme. 

Sám Šmarda pak přidal do éteru, že když nebude k prvnímu srpnu ministrem, tak už opravdu, ale opravdu půjdou z vlády.  Zlatý voči Šmardo, nic takového nebude, ale tys ještě do funkce nedolezl a už začínáš být nesnesitelnej - půjdeš ještě před Hamáčkem. 

Já prostě nikdy nepochopím, jak můžou dlouholetí politici prát špinavé prádlo takhle před kamerami. Nejlepší totiž dneska byly ty kecy se kterými se jednotliví členové předsednictva prezentovali ještě před jednáním. To byla jednolitá řada tvrďáků, ale nikdo z nich neměl názor dopředu. Ani jeden chlap se nepostavil před kamery a řekl něco v tom smyslu, že by měli jít z vlády a pokud se tak nestane, tak dává svou funkci okamžitě k dispozici. Tohle byla předhlídka trapnosti, jak to udělat, aby to nevypadalo tak uboze. 

Pak si na tuhle šarádu ještě pozvou i Babiše - asi aby mu ukázali na vlastní oči, jak jsou blbí. 

Ale výsledek to mělo, ne že ne... 

1. Babiš ví, že ho socani podrazí hned jak jim to přijde výhodné, ale funkce jsou mocné platidlo a zatím to bude stačit. 

2. Voliči viděli a slyšeli, jaké zbabělce si mohou zvolit a celkem přesně budou předvídat, jak by to dopadlo, kdyby na Hamáčka přišla opravdová krize. 

3. Šmarda celému národu předvedl, jak mu na funkci ministra vůbec nezáleží. 

4. Zeman se chechtá až se Hrad otřásá v základech a jsem si zcela jistý, že si jejich odhodlání položit vládu v srpnu vyzkouší. 

5. Původně to vypadlo, že ČSSD má jednoho Sobotku, ale ono jich tam bude víc. Nadkritické množství. Nepochopím, jak mohla ČSSD udělat stejnou sobotkovskou šarádu vlády nevlády dvakrát. 

6. Musí být radost dělat předsedu takovým kamarádům, jaké tam Hamáček má. 

7. Andrejko toto volební období dovládne. Sice ho budou okopávat, ale na to už musí být zvyklý. 

ČSSD jsem volil v podstatě od doby, co jsem měl volební právo. Ale promiňte mi oranžoví... mám ještě nějakou sebeúctu. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Největší problém oranžových není jejich včerejší rozhodnutí, ale všechna ta silácká gesta, která mu předcházela. Včera už to nijak zachránit nemohli, ani kdyby si odmávali ten odchod. Vlastně svým způsobem konali naopak racionálně, i když předpokládatelně směšně. Jen si mohli odpustit to jmenovité šmardění. Všichni už víme, že on tedy na vládě nelpí, ale trvat "na svém nominantovi", otevřou si prostor. Takhle leda že by Šmarda náhle onemocněl skromností a sám se té funkce nějak okázale, v rámci sebeobětování se pro Zemi, vzdal...

Mně naprosto uniká, jak se může strana sama dobrovolně dostat do situace vyhořelé učitelky, jež na nezvednou třídu po milionté piští: "Ticho, nebo uvidíte co bude!" (Kdysi, po prvé a podruhé, třída ještě ztichla. Dnes už je jen zlomyslně zvědavá, co teda jako bude, bude-li vůbec někdy něco.)
Když se jeden nechá očarovat Letnou a pak podlehne touze počurat Babiše i Zemana jedním vrzem, protože "přece ústava...", tak holt dopadá takhle. (Mimochodem, umím si představit, že Zeman 1.8. Šmardu jmenuje (jde teda o to, co mu donese Babiš). Hamáček se bude tetelit před národem jako vítěz, ale ty škody už budou nenávratné...)

Zatím bez slepic

Uniká jiná podstatná věc. Jde o odvedení pozornosti.
Všichni cítíme, že nějaké ministerstvo kultury může být voličům ukradené. Už Herman na stejném ministerstvu dokázal zlikvidovat přes miliardu korun proto, že na jistém místě občas foukal špatný vítr a tím rušil truchlící. Volič to sice zaregistroval, ale mávl nad tím rukou. Lidovci se vyškrábali do parlamentu i přesto, že jim to ministerstvo patřilo.

S voličem proto nepohne ani to, jestli ministerstvo kočíruje Staněk, který chce udělat pořádek ve financích, anebo Šmarda, který respektuje zavedený bordel.

Já mám neodbytný dojem, je jde o kamufláž. Že jde o mimikry, o nadhozený "zásadní" problém. Už víc než měsíc se o ničem jiném, co by se týkalo ČSSD, nemluví.

Podívejme, jak si vedou soc. strany v EU. Jsou ve všech zemích na sestupu. Proč ? Migrace !
A byli to především socialisté, kterým v zájmu humanity, nevadili ani ilegálové, kteří drze porušují platné zákony. Naopak, v Německu je na nádražích vítali.

Známe názory našich socialistů ? Neznáme, není to na pořadu dne. Ale zato známe Staňka a Šmardu. :)

Zatím bez slepic

Všem ne,
ale stejně to není zatím NIC platno....
Už včera jsem dala přes Literárky odkaz na Kechlibara, že zase bude v Helsinkách jednání ministrů i vnitra za EU, i to, že nejen Německo(Vorreiter) s tím nepřestane ..znovu kopíruji a přidávám druhý odkaz na pokračování....

https://kechlibar.net/2019/07/14/radeji-o-tom-nemluvit-na-verejnosti/
https://kechlibar.net/2019/07/15/musime-je-dovezt-vsechny-aneb-moralni-…

Názory socialistů (vedení) známe, už přece podepsali ("nezávazné" pakty o uprchlících) včetně Babiše....
Babiš opravdu není ten, kdo to zastaví, obě komory sněmovny (nejen) jsou také plné pátých kolon.....a i ten boj o "naši" vládu je zejména boj proti jednomu a to Zemanovi.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale kolik je těch, kteří si poslechnou zprávy na ČT 24, a tím pro ně politika končí ?
Podstatné je to, co se rozmazává, o čem se mluví a píše.
Problém, byť důležitější, než jiné, o kterém se mlčí, není !

Zatím bez slepic

Řeší se tady ..čoviny a negři se hrnou do Evropy v desetistupech , starý skeptik, 15.07.2019 15:11:27

Přesně to je ta taktika! Zahltit mediální scénu kravinama na.rat lidi a přitom za našimi zády připravují EU armádu, sudeťáci se připravují na přesun do našeho pohraničí, EU chystá likvidaci národních států a převzetí plné moci nad životy lidí, všude kamery, odposlechy, fízlování a vyhrožování a ti placení idioti řeší pana Gotta. Gott je Gott . To mu ani Šafr, Janda, či slizký Zahradil a další nuly, nevezmou. Tito zakomplexovaní blbečkové se snaží pouze zviditelnit a možná i vydělat nějakou kačku.

Zatím bez slepic

Jojo a mezitím "milosrdná" německá kapitánka porušující zákony cizí země (a to v době srážky měla na palubě i pět italských poslanců z minulé vládnoucí strany), výzvy německých měst k solidaritě, podpora kapitánky od německé vlády, nečekaný útok na detenční tábor v Lýbii, včera vydané varování MMF zemím střední a východní Evropy, že náš blahobyt ohrožuje výrazný úbytek obyvatel a zítra schůzka o migraci v Helsinkách a pernamentní boj proti nenávisti...
https://eurozpravy.cz/ekonomika/evropa/263428-stredni-a-jihovychodni-ev…

Zatím bez slepic

TO Fido:
Oprava - permanentní, já si…
Oprava - permanentní, já si to snad nikdy nezapamatuji správně

Nápověda je "PERMAfrost" (TRVALE zmrzlá půda :-)

Zatím bez slepic

Ale ano, známe, ČSSD patří u migrace k táboru vítačů.

„Vyžaduje formulovat novou aktivní i pasivní migrační politiku, která vezme v úvahu i nízkou úroveň přirozené reprodukce obyvatelstva, což bude znamenat pokles perspektivní nabídky pracovní síly z domácích zdrojů. Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec.“

Stačí se podívat na prohlášení z května 2016 a ne na dnešní lživé plky.

https://www.cssd.cz/data/files/cssd-dlouhodoby-program.pdf
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-jste-mozna-ani-netusil…

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ČSSD měla Agendu 2030 jako svůj volební program.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Programové priority ČSSD je třeba šířit mezi lid.

Přeji ČSSD po příštích volbách hodně úspěchu při prosazování jejich programu z pozic mimoparlamentní strany.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dalo se to čekat,že z vlády nebudou chtít odejít.
Hamáček si chce doložit,jak je důležitý pro stát,jaký je tvrďák.
Víme také,že to spojení ANO s ČSSD bylo i přáním Zemana,teď je nahraný,co s tím.
Kde kdo se k tomu vyjádřil,ale Filipci jsou zticha.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

připomíná "Slovácko sa nesúdi".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ČSSD podělala i tak jednoduchou kauzu jakou je výměna ministra, který v očích národa jen dělal svou práci a šlápl na kuří oko všem "umělcům", kteří si fondy jim přidělené na jejich umění odklonili na něco jiného. Co jiného je, když si Fajt přiklepne milinovou odměnu sám sobě. Hamáček měl držet ústa a podržet svého ministra. Zatím jen ukázal, že je ochotný obětovat kohokoliv a že je posera.
ČSSD rozhodně ukázala, že její současné předsednictvo na vládnutí nemá. Podělali, i co nešlo podělat, a v příštích volbách zaslouženě vypadnou z parlamentu. Dostanou od voličů výprask, protože po všech těch kauzách typu Altner, lithium nebo Staněk, které ukázkově podělali (mohli by o tom psát učebnice, jak politiku nedělat), dojde pouze k tomu, že možná na kauzy voliči do voleb zapomenou, ale ta nechuť, odpor k bandě slabochů a přesvědčení o naprosté neschopnosti ČSSD vládnout zůstanou a nezmizí.
Politika je i o symbolech a ČSSD se stala symbolem neschopnosti a slabosti, strany, která pro své voliče už nic nezařídí. Skončí zcela zaslouženě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pro samé vládnutí zapomněli hoši na lidi. Nebo se bojí jít mezi ně, i mezi ještě stále členy ČSSD?
Jde o to, pokud ještě někde členové fungují na obecních úrovních, aby konali, a to výrazně jinak, než tito rádoby vládnoucí hoši.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

..... ale tady na dovolené je krááásně ....čssd mi ji nemůže zkazit....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nabízí se jedno z dalších možných vysvětlení.
- Lidovci ve vládě -
Zdánlivě nesmysl, ale v předchozí, jim to šlo klukům celkem dobře.
Začíná to handlem Staňka za Šmardu.
To druhé jméno je podstatné. Protože je zde dějová linka : Šmarda - strejda "dajli medajli" - Herman - lidovci a možnost výměny podpory Filipa za podporu vlády ze strany Výborného.
Tedy klička kolem Okamury a současně rozbití tzv - dem bloku.
Ergo kladívko, Šmarda na sesli je úvodní cena, kterou požadují lidovci .

Zatím bez slepic

A za lidovci (nejen, ale i) jsou milí krajané, kde teprve začíná skutečná moc, co hýbe akcemi u nás....
Fakt mne už i ten Babiš zvaný zde (poker face) v té frašce "baví".
Viktor byl čistič a Babiš je prý jen zprostředkovatel.........
Ono na tom s ohledem na jeho bývalé spolužáky asi fakt něco pravdy bude.
Myslím, že by mu zase měli rádcové poradit, že nastal zase čas - mlčeti zlato a nebo znova a znova makáme a nežvaníme....

https://www.novinky.cz/diskuse?id=571000&articleId=/domaci/510614-premi…

Zatím bez slepic

Je třeba vydržet, hrdinná kapitánka Carola Rackette dováží do Itálie nové Němce, kteří ten multikulturní předsudek o nějakém právu na vlast dokonale rozbijí. Stačí vydržet ještě 5-10 let a můžeme udělat SdL pápá, protože novoevropský národ bude z tolika koutů světa, že pojem vlast bude u nich směšný. Ze strany SdL lze očekávat tlak na návrat do domoviny, kterou si ani nepamatují. Že by byli v SdL natolik nekulturní, že nevěří s Angelou Merkelovou, že tu migrační vlnu zvládnou a chystají si azyl v ČR?
Stěhování národů probíhá. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Pokud se to naplní o čem se mluví,kolik mil migrantů čeká na cestu do Evropy,tak to nebude trvat ani pět let a máme tady,jak migranti,tak i sudeťáky.Stěhování národů,to myslíte tak,co přišlo z východu,tak se tam bude vracet.
Sice beze zbraně,ale to Rusko musíme ovládnout,na Ukrajinu nepůjde nikdo.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

to nebude trvat ani pět let a máme tady - vy jste uz asi dlouho nebyl v Praze

Zatím bez slepic

Anonym.
To máte pravdu, v centru Prahy jsem delší dobu nebyl,jenom Prahou projíždím.
Jak už jsem někdy psal v Praze aby Čecha hledal,Praha světové město,tam najdete z každého státu světa osobu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Budu vás muset následovat, informace, které přinášíte, jsou velmi skutečné, odrážejí se správně a objektivně, je velmi užitečné, aby společnost rostla společně. http://wingsio0.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Obese people are also described to be paid by work they didn’t do since they are paid the same way as normal people despite the fact that they are less productive. This is a huge loss to the employer.https://www.essaybaron.com/home/assignment-help-services/urgent-assignm…

Zatím bez slepic