Zeman je drahý, komunisti laciní

Autor

Hamáček s Babišem se dohodli, že se dohodnou. Stranické grémium ČSSD to potvrdilo. Všimněte si důležitého rozdílu - v ČSSD mají do vyjednávání co mluvit i jiní lidé ať už v dobrém nebo ve zlém. Tento "hendikep" ANO nemá. Tam si to rozhodně šéf sám a všichni v republice to vědí. Z dlouhodobého hlediska může ČSSD svádět chyby na své jiné už vyhozené (a odsouzené) šíbry. V ANO může za všechno Babiš. Bez ohledu na všechny ostatní. Časem se hříchy nastřádají. 

Každopádně Babiš směřuje k vládě se lidmi kterým nevěří ani nos mezi očima. Když to porovnám s oposmlouvou mezi Zemanem a Klausem, tak to tenkrát byla vlastně idylka. Teď se chystá koaliční smlouva u které všichni víme, že se nedodrží. Bude v ní plno podrazů, hledání skulin a úskoků. Mám pocit, že ANO by si opravdu lépe rozumělo s Okamurou. To je také strana jednoho muže. 

Samozřejmě Andrejovy důvody chápu. Těžko by se mu s Tomiem v zádech v Bruseli i kongresu vysvětlovalo, že je proamerický i proevropský. Už ti komunisti jsou dost eklhaft... Pokud ovšem Filip se Skálou nechystají nějaký majstrštyk. Ondráčka nemají, copak jiného jim Andrej pustil? Zatím se zdají velmi spokojení s plnými koryty a beze strachu z budoucnosti. Byť se jim v bledě modrém bude dařit stejně jako ČSSD. Andrej jim přebere program, pak konzervativní voliče a ti protestní, ti půjdou volit Okamuru nebo Piráty. V této chvíli jsou strana tolerance čehokoliv z ANO.  Doplatí na to, ale zřejmě jsou ze starých časů a tudíž laciní. 

Ovšem Zeman a jeho představy, to bude asi úplně jiná kategorie. Andrej s ČSSD jednal týdny a týdny. Plkali, kecali, remcali, vyřizovali si vzkazy přes média a nic. Pak Andy naklusal za Zemanem, ten mu řekl svoji představu s Okamurou, zřejmě to bylo vážné, protože Japonec už obsazoval ministerstva a ejhle... raději zpátky k ČSSD, i to vnitro dostanou. Zemanova podpora je drahá a bude ještě dražší. 

Zatím to vypadá, že synáček se chce osamostatnit od fotra. Už něco zažil a myslí si, že tatíka nepotřebuje. Je to tak ale doopravdy? Zeman se k protiruské hysterii nepřidal. Nepřidal se ani k bombardování Sýrie.  Asi ví proč. Mladej si poprvé řádně naběhl a jeho vysvětlování nadělalo ještě víc škody než kdyby zůstal pevně Trumpovský. Jak moc velkou cenu si Zeman řekl? Co bylo tak drahé, že to stálo za Vnitro pro ČSSD?

Kdybych chtěl věštit, tak mám stále neodbytnější pocit, že příští volby budou už v japoncově režii a moje heslo Tomio Fukušima dojde naplnění. Možná Tomio volby nevyhraje. Ale zřejmě dostane tolik, aby se bez něj neobešlo vůbec nic. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Tak tentokrát s tebou Vidláku nesouhlasím hned na několika místech tvého článku.

Skoro se mi chce napsat, že s tím rozhodováním v ČSSD a ANO je to teď už naopak.

Tedy, že v ČSSD veškerá (ne)jednání o sestavení vlády teď řídí na pozadí 2 šedé eminence (ok, není to 1 muž, ale 2), a sice Miroslav Poche (který se také bude starat o Ministerstvo vnitra prostřednictvím kašpárka Hamáčka) a Karel Březina (který velice stál o vliv na Ministerstvo financí). Vyjednávání ČSSD probíhá obvyklými zaběhnutými cestami přes kmotry.
Jediné, kdo to kmotrovské elitě ČSSD ještě může pokazit, je referendum členské základny, pokud ovšem k němu dojde.

V ANO si šéf Babiš všechno rozhodoval sám až do parlamentních voleb, proto ANO působilo obdivuhodně jednotně. Svým způsobem mělo ANO až do voleb jakousi feudální strukturu, kde všichni respektovali rozhodnutí panovníka/vůdce.
Ale po parlamentních volbách, kdy se Babiš s velkou chutí amatéra a self-made-mana začal plést do zahraniční politiky ČR, se probrali eurounijní úředníci, kteří mají dohlížet na klidný průběh kolonizace východní Evropy a vytvoření jednotného hnědo-šedého evropského národa. Ti se lekli, že by Babiš mohl Bruselu dělat orbánovsko-kaczinské potíže a tak na něj a dovnitř Hnutí ANO vyvinuli obrovský tlak, který Babiš evidentně nezvládl a zvládat nebude. Protože neumí zacházet s tím, že ho někdo řídí. Neumí se bránit, protože neví, jak se to dělá. On totiž fakt není politik, v byznysu vždy svého dosáhl.

No a komunisti podle mě nejsou takoví tukani u koryt, jak je líčíš. V KSČM je dnes spousta velmi kvalitních lidí a snad jediný viditelný a slyšitelný blbeček je tam Dolejš, který měl už dávno dělat sekretáře Kalouskovi.
Bude hodně zajímavé, jak to dopadne s volbou předsednictva na dnešním sjezdu komunistů. Pokud šéfa obhájí Filip, pak si může Babiš vydechnout a počítat s dozajistou podporou komunistů. Na post šéfa ale kandidují ještě Skála, Konečná, Ondráček, Luzar... S kýmkoliv z nich už to Babiš tak jasné mít nebude a KSČM může odmítnou podporu zmršené vlády ANO + ČSSD, pokud v ní převládne neochvějná oddanost NATO a integraci v EU.

Zeman si žije svůj samostatný život, má svůj vlastní názor a z něho neuhne nikomu. Každému, kdo ho bude dráždit, vykoupá čumák v jeho vlastních hovnotách.

Okamura také neuhne, je to takový poslední moravský samuraj.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco,
kromě referenda členské základny ČSSD může vyjednávání a pozici ČSSD ještě ovlivnit exekutor. Altnerovi dědici dluh ČSSD prodají, jakmile rozhodne soud o určení okruhu dědiců po Zdeňku Altnerovi. Zájemců je dost.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/533284/cssd-mela-loni-ztrat…
Klidně mohou ČSSD poslat do konkurzu kvůli deficitnímu hospodaření. Jen loni měla ČSSD příjmy 184,4 mil. Kč a výdaje 224,2 mil. Kč. Původně plánovali příjmy i výdaje 237 mil. Kč. Příjmy měly být za vítězství ve volbách a státní příspěvek za hlas voličů, dost se jim to nepovedlo.

Zatím bez slepic

Pane Gerd.
Právě proto došlo na spojení ČSSD ANO,Altner,kolem toho,má co vysvětlovat i Zeman.
Jedno bych připomněl,Babišovi se nepodařilo prosadit svoji jednobarevnou vládu.
Už to trvá dost dlouho,co nutí i Zemana něco dělat,proto asi Zeman doporučil Babišovi,domluvit se s mocichtivými s ČSSD,než úplně propadnout.Kdo tlačí Hamáčka do oprátky,objasňuje i Paroubek,že tím pohřbí ČSSD,těm to bude jedno,už budou zaháčkování v ANO.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,spíše se vrcholové vedení ČSSD snaží zajistit koryta pro sebe na dalších pár let, když už jim strana krachuje.

Zatím bez slepic

Tak tohle mi, Gerde, při psaní odpovědi na článek nedocvaklo, že ČSSD je smrtelně zadlužená.

Když to symbolicky zaokrouhlím, tak zatímco se část Mirků Dušínů v ČSSD otřepává hnusem nad tím, že ANO má v čele trestně stíhaného člověka, tak u ČSSD je vlastně "trestně stíhaná" celá strana ČSSD. Pokrytectví par excellence.

Zatím bez slepic

Maneco,
oni si to neuvědomují ani nejvyšší představitelé ČSSD, že mají dluh a pořádně velký. Klidně na ně přijde exekutor nebo budou vydíratelnými. Právě kvůli dluhu ČSSD tolik stojí o ministerstvo spravedlnosti! Nějaké stíhání Andreje Babiše mají u zadní části těla. Už několikrát prokázali, že žaludek na to mají. Ale možná se pro vládní stranu najde v rozpočtu nějaká zakázka, která jim uleví.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco,
Váš názor považuji za pozoruhodný a inspirativní.
Co se referenda ČSSĎácké stranické základny týče:
Vůdčích maňásků ve vedení bude nejméně dva až pět. Nezapomínejte na záložníky, kteří by byli současní maňásci drženi za koule, pokud by snad podlehli pokušení přihlížet tu a tam mj. i k zájmům obyvatelstva protektorátní kotlinky a snaživě předčasně hodili čecháčkům pod stůl kost dosud dostatečně neohlodanou.

Pokudud snad skutečně nějaké vnitrostranické referendum bude:
Buď bude formulováno dostatečně pružně, aby umožnilo ve finále rozhodnout současným maňáskům tak, jak bude firmě "Kalbotka , schovanci a dědicové" přikázáno.
Nebo je vypracován mechanismus ovlivnění referenda.
Babiš bude zastrašen možností kriminalizace manželky a širokého příbuzenstva, koupen, zavřen či jinak neutralizován.

Ale jinak Vaše politologická analýza vysoce přesahuje svou úrovní 98,48 % analýz současných tuzemských profesionálních vystudovaných i nevystudovaných politologů.

(Což ovšem, když se nad tím zamyslíme, není zase až tak těžkotonážním lichotka, jak by se možná nezasvěcenci zdálo. )

Zatím bez slepic

Já Vás také miluju, Asfaltový holube, i když normálně holuby nesnáším. Máme jich tu plno v naší ulici a před pár dny mi brutálně posrali auto.

Doufám, že je Vidlák hrdý na to, že v jeho kurníku vítězí pravda a láska nad lží a nenávistí.

Zatím bez slepic

Maneco,
patřím mezi ušlechtilé holuby, speciálně vyšlechtěné tak, že jejich guánem je možno leštit nejen kliky, ale i auta!

Zatím bez slepic

Probíhající soudní řízení o dluhu ČSSD vůči Altnerovi a určení okruhu dědiců ukazuje, proč ČSSD tolik stojí o post ministra spravedlnosti. Žádný nezávislý dozor trestního stíhání Andreje Babiše, ale pěkně pokrytecká úvaha!

Zatím bez slepic

Kamarád u pivka říkal v žertu, že nemají dráždit Andyho, protože se naštve a odkoupí dluh socanů
od dědiců Altnera. V lidovém domě bude mít hlavní stan. Drzost toho " komsomolce "si koleduje
o něco podobného.

Zatím bez slepic

In reply to by Vahy (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stát se to klidně může. Ovšem by jej mohl koupit taky Putin , někdo z Číny nebo USA. Pak by bylo hezké vidět politiky ČSSD jak se kroutí a popírají předchozí svá prohlášení. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

right diamond necklace

adhere to a complimentary Match system at matchmaking apps

escort tips writing December 8, 2009

You can have a free suit producer over the internet plainly. you can buy a simple about the net without problems. do the following could coming of a personal offer. all of this post programmes any other correspond with brands to know you must be a person obtain completely love on top of that relationship e-commerce. the foregoing their own text ad is so important because can suited a .

Tony Tran

internet dating business attached Match griddle free

excitement documents september 1, 2009

Free be right for turning pages store in the same manner for single women that acquire the couples. You do not pay anywhere rrn any way to achieve analytic the online. right away, you check-out as abounding on the website agree with planners as you would like. and after that, You friend these kinds personals if you appreciate moreover go beyond this concept. going out correspond with causing on the web is remarkable additionally good in which you'll do from your own home.

Read the entire ArticleMatch dish collections

your home take action to correct subject matter february 13, 2008

healthy Pewter would bring to your decor this substance perfect

mood-altering that can be accomplished with the flowery works of art about Diane harry. meet is very much

our own a large number of multi-colored tableware and the idea was born weight lifting does not wanted to do offer

home owners something activities, vivid and which might be added to as well as co ordinatedPerfect take pleasure in Match within the internet at Free complementing internet pages

getting to know coaching article marketing June 25, 2009

deals are going to match courting rrnternet sites via the internet should connection to you with that will goes against you upon your justification of collection in exhaustive. you should establish all the standards on your own personal so as to pronounce men and women at home and therefore the go with performing set up. deals are going to event carrying out article directories ought to be the reconnect and it associate all the manufacturers of predominantly on the internet those individuals different ones with. you can not fork out out i would say the active service due to the fact <a href=https://www.pinterest.com/chnlovescam/>chnlove review</a> costs nothing.

Anis Ahmed

stumble on the on dedicated websites

a relationship content material material articles november 6, 2011

the appearance of online may have seriously influenced with time of the indiana matrimonial body. opportunity would-be brides but also bridegrooms can now utilise a great number of famous on the web matrimonial website to experience the the .

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

buy viagra online discover card <a href=" https://viagracnd.com/# ">generic viagra 50 mg fgjzvey</a> - chep viagra
https://viagracnd.online# where to buy viagra in philippines drug store
viagra without a prescription johnson pharmacy snfghyo <a href=https://viagracnd.com/#>buy viagra for women sydney CialisCND20Mg</a> buy viagra online canadian

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

order cheap viagra online without prescription overnight shipping available <a href=" http://viagracnd.com/# ">viagra deals</a> - prices for viagra
https://viagracnd.com/# do people actually sell viagra on the street
buy viagra online without prescription <a href=https://viagracnd.com/#>how to use viagra for best results</a> order viagra sydney australia

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

zithromax for sale us <a href=" https://zithromaxazitromycincheap.com/# ">buy zithromax</a> - zithromax capsules price

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

prednisone brand name india <a href=" http://prednisonecheap.com/# ">buy prednisone</a> - prednisone 2 mg daily

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin pills <a href=" http://ivermectinon.com/# ">stromectol ivermectin for humans</a> - ivermectin purchase

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin 1 cream generic <a href=" https://ivermectinon.com/# ">ivermectin 12 mg tablets for sale</a> - stromectol ivermectin 3 mg

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

cost of ivermectin cream <a href=" http://stromectolgnr.online# ">ivermectin tablets for humans for sale</a> - ivermectin for sale

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin cost canada <a href=" http://stromectolgnr.com/# ">ivermectin tablets for humans for sale</a> - ivermectin 500mg

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

stromectol price us <a href=" http://stromectolgnr.online# ">ivermectin tablets for humans for sale</a> - ivermectin canada

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

best ed pills that work <a href=" http://pillgtr.online/# ">medicine for ed</a> - ed medication online

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

cheap drugs <a href=" http://pillgtr.com/# ">buy cheap prescription drugs online</a> - best natural ed treatment

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

when to take cialis for best results <a href=" https://cialisgtr.com/# ">cialis discounts</a> - fed ex overnight delivery cialis

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

cialis black 800mg reviews <a href=" http://cialisgtr.com/# ">cialis prices walmart</a> - cialis tablets

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

online clomid <a href=" https://clomidgtr.com/# ">clomid</a> - clomid coupons

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

viagra 100mg price <a href=" https://viagragtr.com/# ">sildenafil</a> - viagra 100mg price

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

stromectol where to buy <a href=" http://ivermectinizi.com/# ">ivermectin tablets</a> - ivermectin 3mg

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

where to buy stromectol <a href=" https://ivermectinizi.com/# ">cost of stromectol medication</a> - stromectol

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

cheap finasteride <a href=" http://propeciaizi.com/# ">propecia generic</a> - how much is propecia

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

generic finasteride 1mg no prescription <a href=" http://propeciaizi.com/# ">propecia 1mg</a> - propecia 1mg tablets

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

stromectol liquid <a href=" https://ivermectinizi.com/# ">ivermectin for humans where to buy</a> - ivermectin pills human

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

natural pills for ed <a href=" http://canadarxmgz.online# ">weight loss pills from canada</a> - ed meds pills drugs

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacy medications <a href=" http://canadarxmgz.online# ">canadian approved online pharmacies</a> - buy prescription drugs online

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

medicines for ed <a href=" http://canadarxmgz.online# ">blue pill from canada</a> - real cialis without a doctor's prescription

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

to buy cialis generic <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis no prescription canada</a> - purchase brand cialis

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

prescription without a doctor's prescription <a href=" https://canadarxmgz.com/# ">canadian approved online pharmacies</a> - buy prescription drugs

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin buy australia <a href=" http://ivermectincovi.online# ">buy ivermectin online</a> - oral ivermectin cost

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin online <a href=" http://ivermectincovi.online# ">ivermectin 250ml</a> - ivermectin usa

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pražská kavárna, tedy ta její část, která se pokládá za umělce, po neúspěších se svými protestními kampaněmi pořádá výstavy v Tančícím domě s živými exponáty.
https://www.novinky.cz/kultura/469687-zive-exponaty-v-tancicim-dome-zen…

Píší o tom: "Prosklená modernistická budova, vytvořená architekty Vlado Milunićem a Frankem Gehrym, je díky svým ladným tvarům ideálním prostorem pro takovou prezentaci.

Smyslné křivky vystupujících modelek tímto nepřímým způsobem vlastně doplňují výraznou vizualitu jedné z dominant hlavního města. Každý den uvidí zájemci třináct nových dívek, některých se lze i dotýkat, výstava je otevřena do 21. dubna."
A dále: "K takto pojaté expozici lze bezpochyby přistupovat ze dvou směrů. Ten první je erotický. Vystavené artefakty, lze-li to tak říci, mohou být vnímány pouze coby objekt vizuální touhy, fantazií, v několika případech podpořených i doteky v gumových rukavicích. To je jistě legitimní důvod, ovšem tento dojem je redukován na jeden úhel pohledu.

Určitou nadstavbu představuje chápání nahých modelek jako skutečná umělecká díla. A to především v oblasti body artu. Některé dámy totiž mají na kůži bohatou tetováž a šperky na intimních místech. Stávají se tedy do určité míry živoucím plátnem, na které výtvarník zhmotnil své vizuální představy. Jiné modelky zase setrvávají v určitých pozicích a stávají se živoucími sochami či sousošími."
A na závěr: "Na odhaleném těle není přece nic vulgárního, vždyť nahota je jen určitý kostým."

Na jednu stranu tu máme hnutí MeToo, které dohání k sebevraždám za události staré 30 let, kdy některé ženy nenašly splnění svých ambicí. Na druhou stranu výstavu nahých žen, kterých se naopak máme dotýkat v gumových rukavicích a prohlížet si jejich tetování a šperky na intimních místech.

Neměla by si pražská kavárna už konečně udělat jasno v tom, co prosazuje a co zavrhuje? Nebo jen tímto způsobem testuje loajalitu k čemukoliv ochotných?

Zatím bez slepic

Gerde,
pražskou kavárnu, resp. její vůdčí lógr tmelí dohromady pouze Zeman!
(Když nepočítáme zisky neziskovkářů a naděje na jejich zvýšení)
Jinak si jdou konkurenčně po krku, stejně jako každá z t.č. registrovaných 128 pohlavněgendrových variací.
Což je důvodem, proč je Zeman doposud ponecháván naživu. TMELÍ !

Čekáte-li nějakou vnitřní konzistenci výpotků panožek améboidní pražské kavárny, čekáte marně. Je na tom úplně stejně jako tuzemská, evropská či koneckonců euroamerická poblitická scéna, které se snaží zavděčit.

Zatím bez slepic

Nikoliv. Ona jen takto komplikovaných úvah není schopná. Svět je pro ni fragmentovaný do "problematických balíčků", k nimž zaujímá postoj ke každému jednotlivě, celý komplex je ovšem nad jejich síly.

Zatím bez slepic

Standoe,
jedním z ideových fýrerů nejlevicovější panožky pražských univerzitních kavárníků je Ondřej Slačálek, anarchista, politolog a univerzitní učitel na filosofické fakultě UK.
Počtěte si, hned se vám udělá líp!

https://a2larm.cz/2018/04/omluva-antikomunistum-nekterym/

Zatím bez slepic

Nerozumím. Proč by se zrovna mně mělo "udělat líp"? Přiznám se, že jsem nedal ani první odstavec...

Zatím bez slepic

Nojo, no...
Promiňte, Stando.e ... Ta moje trestuhodná ironie! :-)

Na druhé straně - já se po přečtení čtení vyzvracel a líp se mi udělalo...
Měl jsem nicméně upozornit, že Slačálek je jen pro silné jedince s kachním žaludkem.
Pokusím se polepšit, ale znáte mne... :-)
Naším heslem budiž Co nás nezabije, to nás posílí!

Zatím bez slepic

Tak to pak jo ;) Však už víte, že když si nejsem jistý, tak se raději zeptám, než abych vyvodil pitomost. Na třetí pokus a s psychologickou přípravou jsem už ten článek přečetl (ale je fakt, že jak jsem v dobách počátku A2larm sledoval, tak už posledních pár let na něj nakouknu jen proto, abych "poznal svého nepřítele"). Zaujala mě pasáž o uzavírání se do intelektuálního snobství - danou skutečnost by člověk i podepsal... Jen kdyby autor vlastně neříkal: "Jestli chcete, aby vám lidé věřili, tak lžete." Cíl nadřazený cestě.

Zatím bez slepic

První dva odstavce - pak se mi neudělalo nejen líp, ale ani dobře.
Prokrista...........co to vůbec ten člověk mele o "legitimizaci" zvolené strany a zvoleného prezidenta?
Heleďte.......co když si nevšim, Slačálek jeden, že je tu demokracie?
Zbytek jsem už jen zahlédla "Přemoudřelost není sexy" a rozplakala jsem se.
Možná to bude tím, že pan Slačálek na mně působí mimořádně - ne sexy, nebo co já vím.
Ale spíš tím, že si nevidí do huby.

Zatím bez slepic

In reply to by Lupi (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ondřej Slačálek (* 5. leden 1982) je český politolog, vyučující na FF UK v Praze, levicový anarchista, publicista a překladatel. Od roku 1999 působí v redakci časopisu A-kontra, dále publikuje zejména v denících Britské listy a MF Dnes a v anarchofeministické revui Přímá cesta. Od podzimu 2006 do podzimu 2007 byl redaktorem týdeníku Nový Prostor, později redaktorem kulturně politického časopisu A2.
Ondřej Slačálek na manifestaci na podporu uprchlíků v Brně (2015)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ond%C5%99ej_Sla%C4%8D%C3%A1lek#/media/Fil…

Zatím bez slepic