Prohra všemi variantami

Autor
Štítky

Dneska si probereme pouliční protesty proti Andreji Babišovi z druhé strany. Včera jsem tvrdil, že nevím, jestli Andrej Babiš ustojí soustředěný útok z více směů proti sobě a mám důvod se domnívat, že je to na něj už moc. Ale pokud to neustojí, tak ne kvůli protestům, ani kvůli Čapáku, ale kvůli Agrofertu, který teď má jako kouli na noze, případně kvůli EU, která je schopna nasadit ještě další páky. Pamatujete ještě Jorga Haidera - prvního pznámého předsedu rakouských Svobodných, který se mohl stát premiérem a celá Ojrópa ho začala bojkotovat a škodit mu tak vehementně, že to nakonec dopadlo úplně jinak. To stejné samozřejmě hrozí i Babišovi. 

Na druhou stranu, volič Babiše prozatím nezradil a to si o Andym nedělal žádné iluze.  Pokud si ho Andrej neznepřátelí poklonkováním Bruselu a Americe, pokud ho nehodí přes palubu a nezačne o něm říkat, že je hloupý, tak má stále všechny trumfy v rukou. Jinými slovy, pokud to Andrej neustojí, bude to v podstatě jeho vlastní chyba. Ale to není dnešní téma. 

Víte, zajímalo by mě, o co tomu Minářovi a jemu podobným vlastně jde... Chtějí Babišovu demisi... super... a co potom? Chtějí demisi Benešové.... super...  a co potom? Stejně tak se divím, když je ten Minář na obrazovce v podstatě imrvére, proč mu nějaký investigativec nepoložil právě tuto otázku?  Nemusel ho shazovat, naopak, mohl být jeho kámoš, ale v celém obrazu mi jaksi chybí, co má následovat. A když ho tak slyším, o něčem podobném ani nepřemýšleli. 

Zatím to nejlépe vyjádřila Tereza Spencerová - Řev ulice k sezazení premiéra, pak nové volby, které zase vyhraje a pak zase řev ulice? Bohumil Pečínka to vidí obdobně. Stačily by předčasné volby a hned by bylo jasno... Ale po těch tam na Václaváku nikdo nevolá. Je to jen takový den hněvu, kdy si tam všichni vyvětrají adrenalin a pak jdou domů, aniž by to cokoliv znamenalo. 

Ví ten Minář, že v podstatě nemůže vyhrát? 

Pokud Babiš rezignuje, nebo podá demisi, nebo cokoliv jiného, všechna moc přejde k Zemanovi. Milion chvilek z ní nedostane ani kousek. Naopak prezident má milion možností, jak s tím naložit. I kdyby se Andrej sesypal a skončil na kapačkách, Zeman si může najmenovat libovolnou úřednickou vládu, která může téměř neomezeně dlouho vládnout bez důvěry. I kdyby Babiš skončil ve cvokárně, pořád je tam Faltýnek, nebo náš předseda sněmovny a ti si ostaní poslance své strany ukočírují. Zeman bohužel pro naše milionové demokraty je všechno jiné jen ne senilní stařík. 

Proti čemu bude ulice protestovat pak? Proti úřednické vládě? Proti ústavním procedurám? Budou stupňovat požadavky, které nebude komu předat? Nebo budou tlačit na Zemana, který narozdíál od Andreje v tomto prostředí plave jak ryba ve vodě? Který se neposere ani před větším davem? 

A i kdyby Zeman z nějakého popudu vyhlásil předčasné volby, opravdu tam někde mezi těmi miliony chvilkami někdo věří, že Babiš už ve volbách neuspěje? Nota bene když bude vědět, že hraje vabank a v sázce je jeho svoboda, peníze i život? Že mu bude všechno jedno a žádná cizí oběť nebude dost velká, aby voliči přišli a hodili mu to? Že by mohl být snadno historicky první člověk, který by vyhrál s nadpoloviční většinou mandátů? 

Nebo se Minář a spol hodlají odmaskovat a pokusí se o skutečný puč? Jednak tomu nedokážu uvěřit ani v nejdivočejších snech a jednak si nedovedu představit, že by pak měli jakoukoliv legitimitu. Není to poprvé v dějinách, co se někdo s cizím vojskem a cizím zlatem stal v čechách potentátem. Ale místo sto dvaceti tisíc příznivců už kolem něj bude jen hrstka kolaborantů. 

Zkrátka Minář a ostatní nemají žádnou možnost vyhrát. Jedině skutečným majdanem.  Jenže to je věc zatraceně nejistá. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Až mouřenín vykoná svou práci, mouřenín může zas jít. On to psal Vlk někdy hned zkraje majdanu a celkem přesně trefil, jak to bude dál. Ti, co tam stáli "v prní vlně", tomu možná fakt i věřili, že řvou za demokracii a lepší budoucnost. A když splnili co měli, tak jejich milované ikony si s nimi vytřeli natolik, že teď, po pěti šesti letech dílem z Ukrajiny prchají (ty ikony - Nulandovou preferovaný "Yats" například), dílem po sobě i krádežemi zametají stopy (sám čokorošén) a dílem se klepou, kdy u nich doma zaťuká pár svalnatých chlapíků, co si přišli "jen pár věcí objasnit".
Minář je jen mouřenín a nemá "vyhrát". Když se otevře láhev od vína, není vítězem vývrtka, i když šikovně posloužila. Když nástroj Minář selže, použije se jiný. A odstranění Babiše není cílem, ale zřejmě způsobem, jak skutečného cíle dosáhnout.

Zatím bez slepic

S tou vývrtkou je to hezký příměr. Používám tento nástroj každodenně (s výjimkou dní, kdy piji rakouský veltlín, ten mívá šroubovací uzávěr) a znám ho opravdu důvěrně. Máte pravdu :-) .

Stále znovu a znovu mne přivádí v úžas (trochu jako toho Kanta) dvě věci:
1. Tupost mas, sloužících s oblibou jako nástroj cizí vůle a záměrů
2. Podporovateli oligarchy jsou zpravidla členové nižších příjmových skupin
To první je historická konstanta, kterou jsem znovu (a znovu) fascinován - vždyť ti lidé, na rozdíl od středověku, umějí číst a psát, mají přístup k mnoha informacím (byť selektovaných), mohou se seznámit s historickým vývojem - a hovno, nic to není platné, místo k volbám (40 procent obvykle absentuje) jdou na náměstí s mávátky pro někoho nebo (jako v aktuálním případě) proti někomu. Vysvětluji odvěkým lidským optimismem, že tentokrát to klapne a nastane ráj na zemi.
To druhé je jedním z paradoxů doby, který se vysvětlit ani nenamáhám. Neumím.

Zatím bez slepic

Tupost mas - nedostatek národní hrdosti a flagelantský komplex, díky kterému se dotyčným zdá cokoliv z ciziny lepším domácího. Navíc lidé, a to na obou stranách barikády, natolik zoufale touží po změně (každý zcela rozdílným směrem), že se přimknou k jedné postavě (Andy, Kalousek, Schwarzenberg, atd.) a pak vytěsňují cokoliv, co by jim jejich volbu ukazovalo jako špatnou. Obzvláště ve světle, kdy jim někdo jako v případě Andyho nadává, že jsou koblihy, hloupí, málo vydělávající, méně vzdělaní,méně kosmopolitní , prostě z nich dělají hlupáky. Pak nastane přirozená obranná reakce mozku a zcela negativní informace vytěsní nebo bagatelizuje. Cesta k srdcím voličů Andreje Babiše nevede přes řev a urážky. Což jen dokazuje nedostatek inteligence v hlavách čelných představitelů protibabišovské opozice.

Podpora oligarchy - není tomu tak dávno, kdy ti, kdo dnes demonstrují proti Babišovi, vehementně podporovali Karla von und zu Schlaffenberg. S argumentem, že potřebují někoho bohatého, protože už nebude krást. Semínko zaseté do myslí voličů vzklíčilo v pocit, že i chudý člověk může volit bohatce a je to v souladu se zájmy chudého voliče. Když k tomu volič citově vyprahlý, neustále peskovaný prezidentem Havlem za čecháčkovství, celou pražskou kavárnou za údajnou příchylnost k Moskvě (nebo Číně), která ani neexistuje, politicky korektní ptydepe z úst neziskovek, nesrozumitelnou funkcionářskou hantýrkou bez obsahu (mistrem v disciplíně byl Bohuslav Sobotka nebo Petr Fiala), a najednou k němu promluví oligarcha lidovým jazykem jak mu zobák narost, oslovuje je: "Čau, lidi!" a slibuje, že situaci vyřeší, slovy vyjádří pocity přehlížené skupiny voličů, pak oligarcha podporu dostane, protože není nikdo jiný, kdo by byť slovy zájmy velké skupiny voličů reprezentoval. ČSSD na své voliče rezignovala, KSČM a její partu bafuňářů volič nezajímá, lihově demokratické strany mu jen nadávají, tak voliči v zaměstnaneckém poměru s nižším platem, méně vzdělanému a jehož rozhled se omezuje na českou kotlinku a moravské a slezské úvaly, kdy nemá ambice řešit světový mír, demokracii a lidská práva v kdejaké díře, o které nikdy předtím neslyšel, tomu voliči zbývají jen dvě možnosti: SPD nebo ANO.
Voliči pak Andymu hodně odpustí, protože vše, co mu jeho odpůrci vytýkali, moc dobře voliči věděli ještě předtím, než Andymu dali hlas. Ale přišlo jim to jako nejlepší volba, a když si volič vzpomněl na všechny kauzy na triku ODS, ČSSD, KDU-ČSL, Kalouska coby čelné tváře TOP09, stran na jedno použití (VV, LIDEM, Bursíkovci, STAN, Hřib u Pirátů), třeba 450 milionů za tábor v Letech, nějaké Čapí hnízdo mu přijde směšné, protože podobné dotace vidí kolem sebe v každé vesnici.
Proto mohou demonstranti dále pořvávat na náměstích a voliče Andyho to ze židlí nezvedne, maximálně zesílí podporu. Protože pokud je společnost natolik hluboce rozdělena, že člověk je rétorikou pravdy a lásky (PAL) zahnán do jednoho tábora, v podstatě nemá možnost změnit názor. To PAL si kolem sebe a svých názorů vystavěl takovou obranu, že ji nikdo nepřekoná a proto se žádné přestupy k nim nekonají.
PAL Andyho současným stylem demonstrací nikdy neporazí, celý koncept boje proti Babišovi je od začátku chybný. kdyby jej opravdu chtěli porazit, vyhází všechny provařené figurky z minula (třeba Kalousek nutně nahání příznivce do tábora AB) a přestane především voličům AB nadávat do volů s koblihou v tlamě.
Z toho plyne, že příznivci a sympatizanti PAL vůbec nejsou chytří, jen to o sobě tvrdí. Ale prvotní krok k adoraci Andyho do současné podpory učinili PR specialisté ve volební kampani pospávajícího Karla di Monte Negro. Uspěli, jen u trochu jiné osoby, než chtěli.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hmm,
Godot i ty spekulujete, proč volí "bohatého", ale kdyžse podívám já, koho volit? Filipa(to je kariérista,ani omylem komunista takže jim utíkají voliči)? Okamuru(otázka stability názoru a straníků)? Fialu(dnes pravdoláskaři)? Bartoše(teď tým A) nebo Pospíšila (dříe tým A)? Výborný (dříve Bělobrádek)? Natož Pocheho, pardon Hamáčka?

Nechu být rejpal, ale já kdo Babiše nemá rád a myslí si sé jak přišel k majetku jsem v situaci, že nemám na výběr, ale překvapivě mi přisuzujete, že volím miliardáře/bohátého ač umí číst, jenomže já to vidím ,tak , že právěže umím číst a mám paměť, tak nemůžu volit ty osatní...
Máte hodně teoretizování a minimálně na mě neplatí vaše teorie, prostě platí nejednodušší vysvětlení, nemám koho jiného...

Zatím bez slepic

Jak se říkalo (Agáta Christie) o zločinech - Když vyloučíte všechno nemožné, tak vám zbude to nepravděpodobné.

Andy je nepravděpodobný hrdina, ale jinej není a ona ho vzteklá kavárna udělá z kohokoliv.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne Agáta, ale A. C. Doyle, respektive Sherlock Holmes. Ale jinak to vidím úplně stejně.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pal běhá kolem voličů Andyho jak nasranej pes, pořád na ně štěká a děsně se diví, že se scukli do jednoho stáda a ani se z něj nehnou.

PAL je vychcaná a její příznivci jsou hloupí

Zatím bez slepic

, ale už při volbě Zemana jsem mezi lidmi zaregistroval variantu:budu ho volit, protože rozvíří vody, něco se bude dít, bude sranda jak po nich šlape.. Atd.
Připadá mi to jako by si někteří žili v počítačové hře se a jen zkoušeli jinou variantu než tu za/save/vovanou... Jak velká je tahle skupina, které je skoro jedno co se dělo v minulosti nevím... Jsou to lidi kteří hrajou hru, smějí se u televizí leaderům stran jak jim to zavařili. Takoví moc na demonstrace nechodí ale k volbám jo...

Zatím bez slepic

viagra voucher <a href=" https://viagracnd.online# ">generic viagra without perscription</a> - viagra pillsm
https://viagracnd.online# how much does the military spend on viagra
buy viagra online for 50 cents a piece ViagraCND100Mg <a href=https://viagracnd.online#>can you take viagra with high blood pressure</a> viagra boots

Zatím bez slepic

buy ivermectin for humans uk <a href=" http://ivermectinon.com/# ">ivermectin 12 mg tablets for sale</a> - ivermectin 2ml

Zatím bez slepic

stromectol covid <a href=" https://ivermectinon.com/# ">stromectol tablets</a> - ivermectin 8000

Zatím bez slepic

ed medicine online <a href=" http://prescriptiondrugson.online# ">buy prescription drugs without doctor</a> - ed pills that really work

Zatím bez slepic

ways to treat erectile dysfunction <a href=" https://prescriptiondrugson.com/# ">prescription meds without the prescriptions</a> - remedies for ed

Zatím bez slepic

generic cialis canada <a href=" http://cialisgtr.com/# ">cialis discounts</a> - cialis online safe

Zatím bez slepic

buy cialis online free shipping <a href=" http://cialisgtr.online# ">how can i get cheaper cialis</a> - where to buy cialis in australia

Zatím bez slepic

zithromax prescription online <a href=" http://zithromaxizi.com/# ">zithromax price south africa</a> - zithromax online australia

Zatím bez slepic

buy zithromax without presc <a href=" http://zithromaxizi.online# ">zithromax 500mg price in india</a> - where can i buy zithromax capsules

Zatím bez slepic

best over the counter viagra <a href=" http://viagramgz.com/# ">viagra over the counter</a> - viagra without a doctor prescription usa

Zatím bez slepic

ed treatment review <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">legitimate canadian pharmaceuticals online</a> - buy prescription drugs online without

Zatím bez slepic

ed clinic <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">overseas pharmacies shipping to usa</a> - vacuum pump for ed

Zatím bez slepic

how much is cialis without insurance? <a href=" http://cialismgz.com/# ">by cialis tablets in frankfurt pharmacy</a> - cialis & viagra

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že je to jinak. Minář, oni účastníci demonstrace i ti, kteří tam nebyli, ale jsou stejného mínění, jsou bytostně přesvědčeni, že Babiš škodí českému státu, obdobně jako vlk. A jejich cílem je odchod Babiše z politiky. Nic více.

Otázkou je proč jsou o tom přesvědčeni. A na to stačí tenhle vzorek informování veřejnosti
http://blog.aktualne.cz/blogy/vladimir-just.php?itemid=34191 jako transparentní předávání informací veřejnosti od všech médií. Dnes včetně vlka.
Pak už stačí jen princip skupinového chování člověka (viz archiv Kydů). A týká se drtivé většiny všech komentátorů, tak jak nás informují o jakékoli kauze včetně předběžné zprávy EK ke střetu zájmů Babiše stran Agrofertu. Je to stejný způsob jako u Justa. I u vlka. Nejde o informování o reáliích, ale o šíření poplašné zprávy ve smyslu, když komentátor vidí souseda opékat buřty, křičí do světa, že ta svině vedle chce podpálit celou vesnici.
Ba ne Vidláku, trochu jsem si zagůglil, žádná Evropa po Babišovi nejde, po Babišovi jde lidská blbost.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bravo pane ALEX . Všechno je to jen KONCENTRÁT LIDSKÉ BLBOSTI !!!
Mají nás za BLBCE a čekají, že jako BLBCI se zachováme. Nechci tvrdit, že všichni co tam
chodí jsou blbci. To v žádném případě. Řada z nás v roce 1989 chodila demonstrovat, protože
čekala změnu. Položte si otázku a každý sám sobě jestli jsme tam neposloužili jako užiteční
idioti, Ani ve snu by mne nenapadlo jak to skončí. Tady bych chtěl poděkovat GERDOVI, že
včera dohledal ty konkrétní údaje a čísla, která nás ty chvilky " demokracie " v minulých letech
staly. Všichni "opeřenci" se nám chechtají. Existuje mapa solárních elektráren, kde si lze
rozkliknout majitele. Jsou tam jména politiku pravice i levice. Celá akce naší republiku podle
Babiše nás stojí 1000 miliard. Slovy tisíc miliard. Musím končit. Píšu pod časovým tlakem.

Zatím bez slepic

Vahy, jen bych upřesnil. Ta mnou požitá lidská blbost je ve smyslu, tak, jak ji používal Jan Werich. Nikdy ten termín u něj nebyl míněn v urážlivém slova smyslu.. A ve smyslu, že se týká i mne. Jen doufám, že ne vždy a ne ve všem. A že to není příliš často. Přece jen se pokládám za humanistu ve smyslu čapkovském a tom werichovském. smutný smajlík

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já bych to rozdělil na dvě skupiny.

První je ta, co má, co ztratit, protože se Babiš nachází v okolí kohoutku penězovodu. Z toho jdou na ně mrákoty. Víte jak, když se vaše dítě bude batolit se zapalovačem v ruce kolem kanystrů s benzínem v ruce, tak vám taky nebude dobře.

Tihle jsou jádro. Jenže nemůžou říkat, že jim jde o peníze. Tak vymejšlej všechno možný ostatní, co by řekli. Je to nekončná fontána obvinění, jako když se římským císařem stal někdo nevhodný, kdo ohrožoval patricie. Začal řev, co je v historii dodnes. Kdo si myslí něco dobrého o Caligulovi, Neronovi, Comodovi a dalších? Řvala římská kavárna (a to ještě ani neměla kafe).

Proto řvou i na Benešovou. To není žádná Aspen-Bradáčová, co chytí jen Ratha.

No a ti, co byli na manifestaci jsou takový naivní dav, jedna svatá prostota vedle druhé. Věří všemu, co se jim nabulíkuje nebo je to ani nezajímá. Hlavně, že jsou mezi svejma.

Zatím bez slepic

Čmoude, nemám žádných námitek.

Zatím bez slepic

Admirále ano vidí to obdobně jako Vidlák. Cituji: (Babiš) „Tuhle vojnu vyhrát nemůže. Peníze mu dává Brusel a ten je zjevně rozhodnutý mu kohoutek zavřít a udělá to, i kdyby chodil po uších.“
Včera jsem někde četl rozhovor s Jurečkou, jenž byl ministrem zemědělství v minulé vládě, kde byl Babiš ministrem financí. A světe zboř se. Předběžná zpráva EK je naprosto standardní úkon, který se řešil, když byl ministrem zemědělství mnohokrát. Stran čerpání z fondů ročně stovky. Jak při řádných běžných a pravidelných kontrolách z EK, tak na podněty – chcete-li na udání. Už tehdy řešili Babišův ev střet zájmů. Sobotka jako premiér nechal vypracovat právní analýzu stavu českého práva v této oblasti. ČR vždy svůj právní postoj v této věci obhájila. V některých případech i u Evropského soudu. Jurečka sám vydává svědectví, že kdykoli se řešily věci spojené s Agrofertem, Babiš odcházel jako ten, kdo by mohl být podezříván ze střetu zájmů.
Piráti a Ondračka objevili ono finanční nařízení EK, kde figuruje onen odst.3 čl. 61 stran střetu zájmů a dali jako podnět k přešetření EK s tím, že stát na to sere stejně jako jednotlivá ministerstva.
Platí, že jak firmy tedy i Agrofert, tak stát jsou povinny nařízení respektovat od doby účinnosti.
Vedení Agrofertu vydalo veřejné prohlášení, že plně dodržují platné zákony (tedy respektují i toto finanční nařízení - jinak řečeno mají svůj vlastní právní rozbor, že nic neporušují), stát různými způsoby podával vysvětlení, že i on respektuje toto nařízení. Třeba Válková v rozhovoru s Miss Smetana. Česky řečeno stát má k dispozici svůj právní rozbor od doby vydání onoho finančního nařízení a tedy právní názor, že koná v souladu s unijním právem.
Čili – piráti dali podnět k EU, mimochodem s vlastním výkladem onoho nařízení – s vlastním právním názorem. EK předběžnou zprávou na základě vlastního šetření zahájila DIALOG s českou vládou a svým právním názorem. Tak jako v minulosti už mnohokrát. Vláda ČR nechá vypracovat právní odpověď s vlastním právním názorem ve smyslu jsme v souladu. Výsledkem onoho dialogu bude závěrečná zpráva EK. Ani ta nemusí být tečkou a tak jako v minulosti může ČR obhájit svůj právní názor před Evropským soudem.
Ministerstvo zemědělství vydalo prohlášení, že z důvodů předběžné opatrnosti pozastavuje vyplácení dotací Agrofertu.

Maneca se vyslovila, že se nikdo za Babiše nepostaví. Maneco to je nemožné.

Dle mého soudu se Admirále i ten Neff dopouští téhož, co média a komentátoři, téhož co Just, téhož co vlk. Podílí se na tom cirkuse. To je i důvod proč Minář není žádný mouřenín, ani ti na těch demonstracích, ale jsou obětí všech těch spekulací v médiích a komentářích prakticky všech s předem stanoveným viníkem.
Z běžné věci, normálního dialogu a ev civilizovaného sporu o právní výklad mezi EU logicky kontrolujícího své peníze a ČR jako distributorem EU dotací je na základě naprosto nepodložených tvrzení vydávaných za fakta předem ODSOUZEN určený viník. A na základě takovéto informovanosti se vytváří vztah k Babišobi, vztah k EU. Všechno je přece podvod, všichni politici jsou dobytkové, všichni politici lžou.

Maneco, jak tomu chcete čelit – mimochodem i u zdejší komunity, i vůči tvrzení Neffa či Vidláka.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím, ale když čtu Vidláka proč nemůže vyhrát, když čtu NBeffa proč nemůže vyhrát, proč čtu ostantí proč nemůže vyhrát,

má to jeden problém každej píše jinej důvod, proč prohraje, co je ona prohra... A vytváří pocit, že to co řeknou je vlasnt ěvýhra, ale pokaždé je to upravé, prvně to bylo odvolání Benešenové, pak se to změnilo na Bureše, teď se zase objevují náznaky volby, ale najednou si uvědomili existenci Zemana, takže zase se hledá co bude vlastně prohra Babiše :D
Mu tedy stačí jedno, udělat s nich posluhovaše unie apod. což se mu daří, když toto PR vydrží dlouhhodobě, tak další volby se stane co u evropských, že opět vyhraje a co si uvědomuje i "fiktiovní vítěz=sami to o sobě prohlasili=protože b yli přeci druzí a třetí :D", do parlamentu nepůjde jenom Praha jako do EU + do EU šli volit PR akcí protiburešovi hlavně jeho odpůrci...

Takže za mě, bych chtěl vědět co je vlastně ta rpohra, tedy co ukáže že Bureš prohrál, jasně každej říká něco jinýho, ale to už říkali i o odvolání ministra kuzltury, ale pak si uvědomili, že když prohlásil to je ministr ČSSD a když Hamáček požádá dodržím dohodu, takže to ze sebe zhodil tak, že lidi nepřijmuli, že opětg Bureš...

Co je to jedno co všichni co maj v zadeli díru píšou, že Bureš nemůže vyhrát, co je to co ukáže že prohrál?

Zatím bez slepic

Mi šlo o něco jiného. Každý včetně Neffa použije spekulaci. On že eu se rozhodla sebrat Babičovi či Agrofertu dotace a vezme mu je kdyby se na uši stavěl. To je přece nesmysl. Popisuju přece, že to všechno se už stalo, že je to naprosto standardní proces. A zatím ČR vždy uspěla. A ty spekulace z neznalosti tu společnost rozdělují. Ti na těch demonstracích jsou debilové, prodejné děvky, vymyté hlavy a já nevím , co ještě - a totéž my v jejich očích. Čím se vlastně lišíme.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Assi, Vidlákovi šlo myslím dnes o to, zda Minář a spol mohou něco vyhrát. Prohra všemi variantami. A teď mne napadla i jiná odpovědˇ- prohrajeme všichni. Protože jako lidé jsme takoví, jací jsme. Jen realita, skutečná realita.

Zatím bez slepic

Když nemůžete vyhrát, protože máte tým looserů co neuměj hrát a nemaj na výhru.... pořád ještě mohou okopávat kotníky.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco, myslíte, že má smysl se veřejně postavit za Babiše před tím, než nynější kauza stran předběžné zprávy z EK bude mít výsledek? A myslíte, že bude mít smysl stavět se za Babiše pokud nebude česká strana úspěšná? Myslím, že ne - spekulace vydávané za fakt, prodejní "umělečtí" hajzlíci, slepí vyznavaši Babiče či Zemana. To mám na mysli. Kór když úplně všechno je zaplacené, uplacené, Soros plánuje konec světa, všem politikům jde jenom o koryta. Atd., atd. Nejsme všichni nakonec úplně stejní?

Zatím bez slepic

Přeci jenom. Nemůžete srovnávat manifestanty a voliče.

Když byla dvě desetiletí volena pravda a láska, tak to ostatní brali jako nepříjemnost. Nebyly žádné nekonečné manifestace proti Havlovi, Klausovi a dokonce ani proti Kalouskovi a spol. Jo,byla Holešovská výzva atd, ale to bylo za nějakou konkrétní věc, kdyby ji i dělal Kalousek, tak by to bylo všem jedno, hlavně, že to je udělaný.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

mně šlo o to, že druhou stranu nelze přesvědčit, když sami nevíme jak dopadne výsledek jak případného soudu stran Čapího hnízda, tak i výsledek sporu o ten správný právní názor výkladu onoho odst. 3, čl 61. Bo i lidská spravedlnost soudů bývá nejen pro laika někdy i překvapivá. Teprve potvrdí-li výsledky mého směru uvažování pak je to zřejmé a stavět se za Babiše je už zbytečné. Postavení se za Babiše v době kdy jde jen o pocit či dojem nemůže vést k ničemu jinému než k nedohodě a častěji k rezignačním slovům, jak je možné, že ten druhý neuvažuje stejně. Nepotvrdí-li se moje předpoklady, nezbývá než pročíst odůvodnění ortelu. A smířit se s tím, že jsem se mýlil nebo odůvodněně nesouhlasit, ale o tom přesvědčovat druhou strany bývá takřka nemožné i kdybych zcela náhodou tu pravdu měl. Takto jsem to myslel.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Odstranění Babiše o to jde v prvé řadě.ale tím by došlo i na Zemana.
Demoblok ví moc dobře,kdyby se nadále dařilo Babišovi,tak si nelíznou,proto chtějí využít problémů kolem dotací a jak to vypadá,že to na Babiše připravili.Pokud by měl Zeman sestavit vládu,tak udělá podobný scénář jako na Slovensku,ať si strany navrhnou premiéra i ministry.Jak víme,odejitím Fica,se toho na Slovensku mnoho nezměnilo.Jak už jsem psal,na Babiše budou vytahovat další kauzy,co vytáhl i Soukup,jak to bylo s Kapchšem a jednáním kolem vítěze na výběr mýtného, Kapch může podat na ČR arbitráž.

Zatím bez slepic

Hmm, ale problém je, že Zeman nemusí jmenovat toho kohosi strany vyberou :D Zatím toto nikdy neuděla, tedy to co by od něj někdo očekával... A dovolím si říci, že demoblok Zemana na něco připravuje, když zatím pokaždé Zeman byl o krok v předu je hoooodně fantasie ;)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Žijeme dnes volbu Velkého Vonta z Rychlých šípů, a základní otázka je: "Jsi pro Losnu nebo Mažňáka?" Buď jdeš s Babišem nebo proti nám.
Stalinský bolševismus zanechal v generaci osmašedesátníků výraznou stopu a kdo nejde s nimi, jde proti nim. Žádná možnost volby neúčastním se, nemám názor, nevím. Ne, všichni ti svazácky zapálení aktivisté mají jasný názor, oni jsou mládež nová, mládež Stalinova. Jen toho Stalina nahrazují jinými modlami - EU, lidskými právy, světovým mírem, klimatickou Gretou.
Takže pokud volič při otázce, zda je pro nebo proti Babišovi okamžitě neodpoví, že je proti Babišovi, automaticky byl zařazen do tábora Andreje Babiše. Stojí jako kůl v plotě a s údivem zírá, kam byl zařazen. Pak se trochu zorientuje a začne, byť nerad, podporovat AB, protože mu nic jiného nezbývá.
Tábor pravdy a lásky má jen neschopné stratégy PR komunikace neschopné dohlédnout dále než k odvolání AB. Jakmile by metu dosáhli, nebudou vůbec tušit, co dál.Něco jako ČSSD, když shazovala vládu a jednou se jít to náhodou povedlo. Místo, aby Paroubek tehdy ukázal své lidi, coby možnou vládu, mlčel. Podobně dnes demonstranti proti AB spustili rok reminiscence za 1989 s budoucím vrcholem 17.11.1989.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

On ten Mikuláš už jednu výhru má, byl jak se zdá vybrán k realizaci!!!!!

Je to prostě projekt, Jeden svět na školách, taková škola hrou, made in Člověk v tísni.

A tentokrát čtěte pozorně všichni prosím vše o projektu, našla jsem i další zajímavou figuru, dám to do dalšího komentáře.
Tedy je dobré přečíst vše v odkazech:
https://hleda.se/hleda-se-leadr-o-projektu/
https://hleda.se/pgm-portfolio/mikulas-minar/

A ta zkratka pgm je profesionální PR agentura: www.pgm.cz

A AB je prostě tréningový materiál, vhodně vybraný, aby na něm mladý "výherce -leadr- projektu" ukázal dalším mladým lidem PP, tedy Pozitivní Příklad s pomocí PR agentury...................

Zatím bez slepic