Jedna otázka

Autor

Dneska jsem měl na zahradě bagr a budu ho mít ještě zítra. Strojník chce pracovat až do tmy, tož nemám čas na psaní, musím mu vyhovět. Proto dnes chci položit jen jednu otázku: 

Co myslíte, mohlo by se u nás stát totéž co na Ukrajině při Majdanu? Že by na té Letné při milionu chvilek najednou tekla krev a z nějakého okna by to sledoval Štetina, který by ihned rozpoznal, že jsou to babišovi hrdlořezové a proto je zapotřebí zasáhnout zvenčí? 

Je něčeho podobného US ambasáda u nás schopná? Sice neunikl žádný rozhovor Nulandové o České republice, ale mohli by nám naši demonstrující spoluobčané posloužit jako vhodný mrtvý materiál pro státní převrat? 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

koupit se dá prý všechno, jestli to, Vidláku, tak stačí ...

Zatím bez slepic

Prý stačí..
kdo ví, stát se může cokoliv. Když z toho bude prospěch.

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

Prospěch čí?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ne, nemohlo. Z mnoha důvodů.

Navíc kdyby se tak stalo, tak všichni havlisté, sluníčkáři a eurohujeři by se museli zabarikádovat - jinak by se jim vedlo velice špatně. Byli by cílem lynčů a ostrakizací.

Navíc děláte z prdu kuličku. Současná demonstrace na Václavském náměstí je zcela marginální vedlejší událost. Je to spíše ukázka umírající kopající kobyly zvané pravdoláska. Mnoho povyku pro nic. Spíše test reakce Čechů než jakýkoli vážný záměr.

Jediné co se děje je, že po sametové revoluci 1989 nalezla spolu s Havlem do politiky spousta verbeže - částečně různí anarchisté, umělci a neziskovkáři, a částečně různí západní agenti. Češi si nepřejí nic více, než tu pakáž vypakovat z Hradu, politiky, úřadů. Milión chvilek pro demokracii, stejně jako neziskovkáři, umělci a další nabízejí lidu jen, že se ta pakáž vrátí do vlády, politiky. To je velice nelákavé. To je to poslední o co by lidé stáli.

Momentálně spousta lidí cítí, že mít jednoho kmotra Andreje Babiše je lepší než stovky někdy potajmu poschovávaných už od dob velkého zahraničního agenta a vlastizrádce Havla.

US ambasáda je schopná naprosto čehokoli, nic špatného ani zrůdného ji není cizí. Nicméně musela by v současnosti operovat pod USA vlajkou, a oni raději proxy operace.

Spíše se hledají kádry, které - třeba jako kdysi Charta77 nebo Pražské jaro 1968 - budou řízeni ze západního zahraničí, ale budou se tvářit, že jde o akce Čechů, nikoli ciziny. Jenomže kádry jsou poněkud idiotské - podívejte se třeba na Mináře. Občas není jasné, jestli ten chlap je v reále, nebo ho vytáhli z ústavu.

Zatím bez slepic

In reply to by Donald Trump (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z teologicke a filosoficke fakulty vybran seznamem TV

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Odpovím protiotázkou, myslíte si, že běžní Ukrajinci tehdy tušili, že je to střílení na Majdanu a i co následovalo u nich v 21 století možné?

Doufám jen, že když už v NATO i v EU vtažení jsme, že bude i pokus o převrat probíhat sametovější cestou.

JUS TI CE, vzývaná ulicí, má asi makat na plný plyn a ještě je potřeba dle ulice "znezávislit" státní zástupce, tedy žalobce...

Nyní je jen otázkou, zda je v justici více chvilkařů, či lidí rozvahy a rozumu a budou soudit dle zákona a nebudou soudit hrrrr a na urgentní objednávku ulice. (Padni komu padni)

Ještě, že ty soudy u nás trvají tak dlouho, tak snad ta jejich "prokrastinace" nyní bude k něčemu dobrá a ve prospěch naší nebohé republiky.

No a mezitím se třeba (zase jen doufám) svět a i vášně a touha řvát furt to samé
"večer co večer co večer"zmírní (pro dovolené a prázdniny) ..............

Ačkoliv 30. výročí, tomu asi nemůžou lidi kultu osobnosti VH na podzim odolat.

Kéž ale "v nejhorším" budou tedy jen ty předčasné volby.............

Snad mají premiér a prezident ochranku nyní fakt hodně schopnou, tam bych se obávala nejvíce.
.............Není člověk, není problém......
Ještě nyní si pamatuji, jak po volbách a výhře Zemana nějaký právník (ústavní) tehdy říkal v ČT,
kdyby.... - tak možná i Drahoš!

Zatím bez slepic

Ukrajinci to tušili. Majdan 2014 nebyl první pokus o "Milión chvilek pro demokracii". Trochu nazpět měli Pomerančovou revoluci, ale Ukrajinci se nechytli. Proto Majdan 2014 vzali do ruky pořádně.

V Ukrajině to vzali pořádně. Na střechách náměstí seděli odstřelovači Izraele, NATO i dalších států. A po začátku Majdanu začali střílet. Do vlastních, do cizích - prostě jen aby byla panika, a začala téct krev.

Dokonce i pověrčiví byli. Aktivistka ze skupiny Femen podřízla 2014 čtyřmetrový křesťanský kříž v Kyjevě, který byl postaven na počest komunistických obětí. Globální elita prostě nechtěla, aby Kyjev byl chráněn svatými symboly. Aktivistka následně musela zdrhnout do Paříže, kam se následně přemístila celá Femen (to je banda ála Pussy riot, Vojna, ...). Doma jí byla půda velice horká jako celým aktivistkám. Teď působí v Paříži - teď už hoří chrámy a katedrály tam.

Navíc náměstí Nezávislosti bylo také upraveno, v rámci pověrčivosti. Naproti svaté soše globální elita umístila satanistickou sochu. Prostě nic nesmí chránit vyšší síla.

Jakmile se někdy v ČR začnou odstraňovat svaté přesměty, sochy, chrámy, obrazy - a umísťovat satanistické, tak si můžete být jisti, že pověrčivá globální elita právě připravuje nějakou nekalost grandiózního formátu. V tu chvíli by měl být Vidlák i ostatní hodně ve střehu.

Zatím bez slepic

Naopak, jakási partička se chystá postavit na Staromáku ten slavný sloup. Takže církev katolická versus Jan Hus.
Kdyby se vztyčoval originál sloup, snad ještě budiž. Ale REPLIKA něčeho barokního a stavět ji znovu? Kdybychom postupovali všude podobně, tak budeme mít tolik replik všude, že se sem do kotlinky ani nevejdeme.

Zatím bez slepic

I Vy ignorant jeden...

Zatím bez slepic

Že by to byla gotika?
:-)

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejde o STYL ale o ten SYMBOL.....

Včera na ČT24 promlouval autor a celkem fundovaný kritik.....

Už jen to, že to tam je třeba nainstalovat, povolení nepovolení by mělo lidi zaujmout.

Mně to jde dohromady s tou uliční kultivací demokratické kultury a současně i s tím prohlášením, že do dvou let budou naši krajani sjezdovat a sjíždět se v ČR........

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

první, co mě napadlo při čtení tvých otázek, bylo, kde jsou na té Letné nějaká okna, když je to pláň.

Ale docela vážně, pokud tam navezou 100.000 a více lidí najednou, může to být organizačně hodně náročné.
Na Václaváku, když se někomu chce při demonstraci čůrat, tak si odskočí do nějaké restaurace okolo nebo na veřejné záchody, ale na Letné to bude znamenat navozit pojízdné toalety.
A pak, pořadatelé se zřejmě budou muset postarat i o zajištění policejního dohledu, první lékařské pomoci a o dostatek tekutin v tom horku.

Dovedu si představit, že v nějakém lokálním situačním chaosu může dojít ke kolapsům z horka a ke zraněním a že v tom davu můžou být i nasazeni provokatéři k vyvolání potyček, které se pak vysvětlí jako Babišovo potlačování demonstarce.

Ale pochybuju, že se bude střílet, ani o parapet si tam nikdo nerozřízne záda, když tam nejsou ta okna, že.

Zatím bez slepic

Problém také je, že v ČR je boj mezi Pražáky a zbytkem státu. Tak nějak se bere, že Pražáci blbnou na kvadrát, a nejraději by stát zaprodali různým cizím panstvům, nebo rozkradli. Pokud se bude střílet v Praze, tak zbytek státu neponese transparent "Je suis Pražan". Jinak řečeno, samotné zastřílení se v Praze nebudou brát ve zbytku státu vážně.

Zatím bez slepic

Takže se vracíme na začátek, že část Prahy tu bojuje se zbytkem státu - aniž by to vyvolalo Donbas. Drsné jádro Pražanů pouze hodně štěká, média jim podkuřují - a zbytek státu by jim nejraději nakopal zadek. Což se také stává, když třeba Holan nebo Fero mají ten blůbý nápad vstoupit někam do hospody nebo vinárny. A tak to tady je.

Já sám si nejsem jist, jestli kdyby na mě začal Pražák z pravdoláskařského jádra křičet ty své nesmysly, jestli bych se udržel.

A podobně je to třeba v Rusku. Tam se homosexualisté pokoušejí už 20 let udělat pyšný pochod. Ale první Rusové, co je potkají, je vždycky zmlátí, ať jdou odkudkoli. Policie pak už jen přijde ke zlikvidovanému pochodu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že ne. Asi to ve mně vyvolává fakt, že v mém okolí... jako by ty demonstrace ani neexistovaly. Bez ohledu na to, zda mají nebo nemají AB rádi. Prostě se jen něco odehrává v televizi. Klidně to může být i natočené ve studiu. Nikdo je neřeší. Vůbec nikdo. A to nemluvím jen o té nejužší sociální bublině. Minulý týden jsem byl pracovně mimo signál a jediné, co koho zajímalo, bylo French Open a ženská dvouhra... Teď se řeší čtvrtmaraton...

Netvrdím, že je to všude stejné. Jen se snažím říct, že minimálně části lidu obecného jsou miliony chvilek naprosto ukradené.

Spíš než střelbu na Letné (aby fungovala, musíte stát proti těžkooděncům mocných), předpokládám nějakou "oběť" ve stylu Kuciaka. Ale ani tomu moc nevěřím. AB se vyčítá všechno možné, ale TENTO způsob zakleknutí / chování nikoliv...

Zatím jde tedy spíš o válku nervů. Minimálně ČSSD je po rozhodnutí NS ve věci dědiců poměrně odvážnější...

Zatím bez slepic

Přesně tak, ty demonstrace neexistují. Je to fata morgána, která se jen vykřičuje v médiích. Testuje se, jak na to budou Češi existovat. A oni na to reagují - mylně - jako na důležitou událost. Přitom ta demonstrace nemá žádný cíl, nerozmýšlí nad tím co kdyby se jim podařilo cosi, nic. Má cíl jen odhalit reakci Čechů, aby se mohla určit další strategie do budoucna, jak Čechům přijít na kobylku. Ta demonstrace je jen zkušební balónek bez cíle.

Zatím bez slepic

Ano, většina lidí nějaké demonstrace vůbec neřeší, je to pro ně jakási fata morgana.
V našem statutárním městysi, čítajícím nějakých 170 tisíc duší, se jich včera sešlo mým odhadem asi pět set. Mohl jsem odhadovat dobře, protože mi na závěr v průvodu táhli přímo pod balkonem. Bylo jich tak asi pět rot. Tři promile... To by Bureš vydejchal i za volantem... :-)
Srovnání s rokem 1989 je legrační, to byly jiné davy.

Ačkoliv se může stát cokoliv (a předpovědi jsou obtížné, zejména týkají-li se budoucnosti :-) ), na nějaké střílení nevěřím, to není v českém stylu a bylo by až příliš zřejmé, že je to import.

Srovnání s Kyjevem je také mimo, protože ještě před střelbou se to na Majdanu nějak mydlilo! Ohně, řetězy, kovové tyče..... U nás těm demonstracím nikdo neodporuje, většina na ně celkem sere s přesvědčením, že to chcípne samo. Uvidíme na podzim.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen poznámku -v r. 89 nebyly v úplném počátku davy, byli šikovně nastrčení studenti /naše děti/, pak šikovně nafingovaný mrtvý Šmíd, spanilé jízdy herců, burcování, venkov, který se za komunistů měl dost dobře, byl zpočátku velmi nedůvěřivý, ale zadařilo se vyburcování. Proto bych viděla jako možné velké provokace, které by si vyžádaly policejní zásah - na to zraněné děti a už by to pak jelo. Štěstí možná je to načasování, nastane pomalu čas dovolených a prázdninových exodů a lidi se vyfláknout na miliony chvilek.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne. Uplne na zacatku byli gestapaci a esesaci, kteri opousteli Prahu a nechavali tu za sebou sve kolaboranty. Komuniste meli velmi laxni pristup a nechali jich moc nazivu. Pak je verbovali do CIA a BDN. Gestapaci se rozpomeli na male od Havlu, rozpracovali je a tak to cele zacalo. Rok 89 byl az konec akce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ano.
Ovšem musejí k tomu být podmínky. Vnější i vnitřní. Tak, jako na UA.
1/ vojenský zisk území - už nás mají
2/ významné nerostné zdroje - ropa, v horším případě plyn, na uhlí sere pes, to je moc práce - naštěstí máme hovno.
3/hluboce vnitřně rozdělené obyvatelstvo na etnickém - zemské rozdělení už pohřbili komouši, nevím, jestli naštěstí, dojčery jsme vyvezli. Jazyková bariéra už prakticky neexistuje
4/ hluboce vnitřně rozdělené obyvatelstvo na sociálním principu - ještě ne, chudneme pomaleji, než si Kalousek myslí.
5/ výrazná potřeba bleskově změnit vládu - Andy má zatím ještě pořád příliš široká záda. Možná později.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Podobně jsem to chtěl napsat také,takže díky.
Demoblok nemá jinou šanci,jak se znovu dostat k moci,jen rozbitím této koalice a pohnáním Babiše před soud.
Takže,za tou organizací vidím demoblok,ale i Klausové bych s tím spojil.
Kdyby snad nějaká ta mrtvola,tak jedině,že to provedl Babiš a nebude to veřejně,ale těch kandidátů není mnoho.

Zatím bez slepic

Majdan u nás už dávno probíhá od roku 1989. Jen je veden ekonomickými a politickými prostředky. V zásadě jsme kolonie/otroci pro západní státy.

Ukrajina je o tom, že USA se domnívalo, že je fajn vytvořit pásma nestability přímo u ruských hranic. Na základě pozorování chování Rusů vůči Srbům 1999, když je svět - včetně České republiky - humanitárně bombardoval a ukradl jim Kosovo. Rusko tehdy nezasáhlo, a tak to bylo považováno za reakci Ruska navěky věkův. Proto začali války v oblasti Blízkého Východu, a rozdmýchali Majdan na Ukrajině. USA tak vytvořilo situaci, ve které se domnívalo, že Rusko bude plně zaměstnáno a přetíženo jen těmito nestabilitami u hranic. Rusové zase pochopili, že takto to nechat nemůžou, a je třeba USA trochu nakopal prdel, jinak budou mít všude chaos.

USA má typický podpis: Zničit do chaosu vše, co by se mohlo rozvinout a konkurovat tak případně USA. Proto třeba česká města osvobozená USA po 2. světové válce poznáte velice snadno. Na rozdíl od ruských osvobození v nich Američané vybombardovali a zničili všechny důležité podniky, infrastrukturu, a vše funkční. Kdyby USA osvobodilo v roce 1945 Prahu, tak je komplet vybombardovaná do mrtě, USA by se postaralo, že by tam nezůstal kámen na kameni a začínalo se od píky.

USA styl je uvéstř vše do chaosu, bídy, válka. Tak jako Srbsko, tak jako Lybii, tak jako Írák, tak jako Sýrii, tak jako Ukrajinu, tak jako cokoli, kde budou mít příležitost. Proto jim tak leží v žaludku jakýkoli silný stát - Rusko, Čína. Proto se postarali o úpadek Evropy, mimo jiné skrze EU. Jinak řečeno, Majdan tady už dávno je.

Postupně chudneme, propadáme se do bídy. Vše nám tu řídí duševně psychopaticky nemocní lidé - tu Gréta, tu Šídlo, tu Kalousek, tu Hermann, tu Havel, tu "skautka" Lucie Myslíková. Řádí nám tu majdanovsky neziskovky - a zavádí nám tu nadřazenost homosexuálů, feministek, cikánů, muslimů nad domorodci či duševně zdravými lidmi. Podnikání a firmy tu likvidují sance a směrnice EU. Podnikatel už nepodniká, ale uchází se o diotace. Do toho řveme, jak moc chceme být s EU, a jak moc patříme na Západ, a jak moc se máme dobře. Za vykřikování hesel "máme se čím dál lépe a nejlépe v historii" tu je 1 milión lidí v exekuci a další milióny dřou bídu s nouzí - za čtvrtinový plat za stejnou práci co kdekoli na západ od nás. My tu Majdan už dávno máme, jen tichý a pomalý, založený na blbosti a pitomosti lidí a politiků.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ne, to se neděje.
Zatímco na Ukrajině euromajdan organizovala Victoria Nulland podle uniklých rozhovorů, u nás nevěřím, že by za demonstracemi stály USA. Ten kšeft v Praze je placen EU a podporován ze strany parlamentní opozice a ČSSD (viz můj včerejší komentář, kdo všechno podporuje Člověka v tísni - Staněk, Hamáček, Petříček se svými ministerstvy všichni přispívají- všichni z ČSSD a ministři z jiných stran vůbec).
USA si Babiše pozvaly do Langley, zřejmě mu tam ukázali pár papírů a od té doby Andrej plní pokyny. Kupujeme vrtulníky z USA, BVP za 53 miliard budou také z USA, však uvidíme. Jsme lehce v opozici proti EK a spojenec Polska - to se hodí. Kdyby za protesty stály USA, demonstranti by volali po demisi Miloše Zemana. Z pohledu USA v ČR sice možná vše neběží úplně dobře pro USA, ale nevyplatí se kvůli tomu organizovat majdan.
Takže ne, USA z těch demonstrací neviňme, ten vichr vane z Bruselu. Srovnejme si načasování demonstrací se zprávou EK. Na Andreje je vyvíjen nátlak z více směrů a točí se mezi tím jak zrno mezi mlýnskými kameny.
EK a EU nemají na nějaký typ střelby do vlastních řad žaludek, k tomu potřebují sociopaty z tajných služeb. A věčně ožralý Juncker by nic takového nevymyslel. Známý přívrženec kyjevského majdanu a praporu Azov Štětina ve volbách pohořel, směr je zjevně neperspektivní v ČR. Do europarlamentu zaznamenal překvapivý úspěch Alexandr Vondra, známý upřímný přítel USA. Natolik upřímný, že před volbami do senátu se jednou mohl chlubit, že zařídil prodej L-159 do Iráku. Bez pomoci přátel se značným vlivem v Iráku by to nedovedl. A když i přesto prohrál, z obchodu potichu sešlo.
Snahy o odvolání Babiše jsou asi řízeny z centrály EU a myslím si, že jejich cílem je nahradit Babiše poslušnějším premiérem, který ochotně přijme ty statisíce raketových inženýrů, lékařů a jaderných fyziků ze Sýrie, a k tomu statisíce uprchlíků před klimatickou změnou z Afriky. Tedy tak jsou ti noví příchozí nazýváni. Ovšem plánovači v Bruselu zapomněli, že jsme pro všechny nově příchozí příliš chudí a neperspektivní, když vedle leží bohaté Německo. Ani výměna Babiše k ničemu nebude.
Ze stran Kalousků, Němcových a dalších + Hamáčci z ČSSD jde jen o jedno, dostat se k lizu státních prachů a něco z nich odklonit. Léta půstu v opozici si na nich vybrala svou daň a soudruzi sponzoři se už nijak nehrnou dávat své prachy do neperspektivních stran, které se potácejí na smrtící hranici.
Andrej je nenáviděn pouze v Bruselu, a to je na výměnu málo. Nenáviděn je i Orbán a to skoro 10 let, kdy se nechová podle představ z Bruselu. Zpočátku jistý György Sörös platil organizaci demonstrací v Budapešti, než je Orbán všechny vypakoval i se Středoevropskou univerzitou. Po úspěšné instalaci Čaputové a slovenských demonstracích proti Ficovi je na řadě Andrej.
Nějací mrtví po vzoru Kuciaka být mohou, ale ministerstvo vnitra má pod palcem Hamáček a ten je s demonstranty, tak žádný majdan nehrozí. To spíše nějaká ta oběť někoho trochu oblíbeného. Kalousek ne, pro něj by nikdo nebrečel, tak někdo jiný oblíbenější. Nebo aspoň nepříliš nenáviděný. Takže také ne Drahoš. Demonstranti se musí bát vlastních. Svých oponentů se demonstranti bát nemusí, oponenti je nechají demonstrovat do aleluja a žádné majdany nebo střelbu do vlastních řad organizovat nebudou.
Pokud by se něco semlelo, aby protestní demonstrace získaly oběti, přijde taková akce z řad demonstrantů. V dané chvíli ne, to až po nějaké době neúspěšných demonstrací. Ale organizátor takové akce do vlastních řad musí být sociopat (toho najdou snadno), musí mít znalosti technické a ne genderových studií (nepřekonatelná překážka) a mít kolem sebe partu stejných sociopatů.
Myslím, že se bát nemusíme, protože současní demonstranti nemají organizační schopnosti na zorganizování akcí pod falešnou vlajkou. Nakonec ani ty demonstrace nedovedou zorganizovat. Názoroví oponenti proti demonstrantům nic nemají, z té strany nehrozí vůbec nic.

Odhaduji, že demonstranti budou demonstrovat neustále, a nic se nestane, jen demonstrantů bude čím dál méně. Přeci jen demonstrovat celý den na plném slunci není nic moc ani pro tvrdší nátury než změklé demonstranty na náměstích. A taky jsme ještě neměli řetězovou hladovku. Ale ještě nikdy se nestalo, že by Kalousek demonstrativně na protest přestal pít alkohol. To by byla jiná úroveň demonstrací!

Zatím bez slepic

Souhlasím,
jen snad podotknutí, že i ty ameriky máme nyní cca dvě, a pro tu jednu je i DT smrtelný nepřítel,.

Možná byl AB políbit prsteny dva a i proto se také dostal "spící" agent Vondra nyní překvapivě do Europarlamentu.

Ten AB mezi mlýnskými kameny je dle mne dobrá paralela, strašně rád by sloužil, ale ti mocní a nejmocnější se furt v pokynech střídají.....to musí být peklo.
Nebyl to náhodou AB, kdo zval serešovu školu po vyhození z Budapešti do Prahy?..

Co mne dnes zaujalo je prostá nudná zveřejněná STATISTIKA.

Co když vše to blbnutí na náměstích má jen odvést pozornost původního obyvatelstva u nás od divně prudkého nárůstu obyvatel ČR migrací, možná to jel jen samý Ukrajinec, a i tak, ti už i divoké Majdany umí...?!

KDO vše tedy dostává v ČR bydliště a PROČ by bylo zajímavé.
A nebude ta "potřebná pracovní" síla nakonec pro ČR hodně drahá, i likvidace státu se dá zařídit různě i ten průtok přes ČR je pozoruhodný (přistěhovalo, vystěhovalo)?
A někde má někdo bezva byznys s LIDMI.

https://www.novinky.cz/domaci/507420-vic-lidi-umira-nez-se-rodi-pocet-o…
https://cs.wikipedia.org/wiki/Obyvatelstvo_%C4%8Ceska

Cituji z prvního odkazu, co mne zaujalo: (17 tisíc KOHO????, jen za pouhé TŘI měsíce 2019???

""""Za nárůstem počtu obyvatel tak byla výlučně migrace ze zahraničí.
Do ČR se za první tři měsíce přistěhovalo téměř 17 tisíc lidí, zatímco vystěhovalých bylo 10 tisíc."""

Zatím bez slepic

Ano, Andrej Babiš zval Středoevropskou univerzitu do Prahy. Tak strašně rád by se zalíbil a zřejmě nevyhovuje a není dost poslušný. Ukrajinci v ČR pracují na turistická víza na 3 měsíce, pak odjedou domů, část se vrátí znovu. A pracují moc, aby měli co poslat domů a mafiím za dovoz do ČR. Ti nemají na nějaké majdany čas, demonstrace se týkají těch, kdo je mají jako práci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

přivést párek černochů a banda se rozejde. Aby nebyli spojováni s výměnou obyvatelstva. Už tak je zasetý vítr, v praze bude Afrika a chuj s ní.

Zatím bez slepic

Praha cerna pred ocima.

Uz tu jsou i vousaci v nocni kosili a s pletenou cepickou. Hosi v cernym islamistickym tricku s bilejma napisama v arabstine atd.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Biskup malý, hitař hutka, možná marta, klus do počtu a pár moderních deprivantů. Čt24, přímý přenos, sanitka zn. mercedes, wursty, herman s krajany, hamáček za stromem.

Zatím bez slepic

A dášenka

Zatím bez slepic

Tak na tuhle vzdálenost se trefí do davu i běžný záložák...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Asi ano,dnes je vše možné ale u nás to pokud něco bude, tak nějak virtuálně (agent zifčák). Záleží na těch co to řídí kam až jsou ochotni zvýšit sázky.
Pro mne je důležité poučení z krizového vývoje - v praxi vidím Okamurovu myšlenku o odvolání politiků a s tím,že eu chce tomio už jen reformovat a ne vystupovat tak budu hledat komu dát svůj hlas u příštích voleb Tomio už pro mne nemá přínosné téma.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čunek se těm lidovcům nějak vymknul:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hanebne-At-to-plati-oni-J…
Okusil si na vlastní kůži, tím to bude.

Majdan s mrtvolami? To spíš nějaký ten student Šmíd alias Zivčák. Ti dnešní revolucionáři mají školu STB, ta ba na to šla takhle, je to ozkoušené a ani STB nebyla při realizaci svých cílů zas tak brutální. To kdyby se do toho dala Nulandová s CIA, to by krev stříkala.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

...ani nahodou.
Na UA boli ine dovody. Pripojit UA ako koloniu na odbyt smejdovej produkcie z EU, dostat sa k nerastnym surovinam a co najblizsie k hraniciam s Ruskom.
Co z toho v Cesku a aj u nas na Slovensku nemame? Obidve krajiny sme koloniami na odbyt smejdovej produkcie z EU. Ta trocha nerastnych surovin co mame je uz asi vo vlastnictve zahranicnych firiem a hranice s Ruskom? Tie su daleko. Vojskam NATO = US boys nerobime problemy naopak, este ich aj pustime do beznej premavky a oni sa nadrzovku premavaju v beznej premavke.
Naviac, na najblizsie dni su hlasene vysoke horucavy, chcem vidiet ake mnozstvo tupcov sa bude prazit na Letnej.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pokud se týče střelby nebo podobných excesu při demonstrací chvilek seneobávám. Jsme přece jenom kultivovaný národ. Takto se u nás politický boj neřeší. Na druhé straně si musíme uvědomit bezpečnostní rizika v dnešní době ze situace v EU, plynoucí z emigrantské krize. Několika set tisícové shromáždění lidí může být dobrý důvod pokusit se o nějakou akci, která vůbec nemusí souviset s politickou situaci v zemí. Snad to mají příslušné orgány pod kontrolou. Nevyloučil bych ovšem možnosti a různé pokusy o provokace.
Původně jsem si myslel, že to je nějaká studentská iniciativa, která časem vyšumí. Dnes si to již nemyslím. Jen tak to nevyšumí. Já bych to za nějaký test o rekcí národa nepovažoval. Myslím si, že je to ostrý a vážně míněný pokus o překreslení politické mapy u nás. Vůbec to není akce nedostudovaného "flanďáka" a party študáků.
To je jen legenda. Začalo to projektem snad TV SEZNAM: " Hledá se LEADR ".
Ten člověk, který dnes stojí v čele chvilek se ani v popředí soutěže neumístil. Sám
vznik "Chvilek pro demokracii" popisuje takto :

https://babylonrevue.cz/je-to-v-podstate-chartistickej-trik/

Současnost ukazuje, že to je jen legenda. Postupně eskaluji požadavky a stáe více nesplnitelné podmínky. Cílem bylo dostat lidí do ulic a destabilizovat politickou scénu. To se jim podařilo. Včera se uskutečnila shromáždění ve 313 obcích a městech ČR. Všechno směřuje k vyvrcholení první fáze protestu dne 23.6.v
na Letné. Přicházejí s těmito požadavky:
POŽADUJEME:
1/ Přijetí pojistek nezávislosti justice + Demise Marie Benešové!
2/ Agrofert vrátí všechny neprávem obdržené dotace.
3/ Konec dotací, daňových úlev, investičních pobídek a státních zakázek pro Agrofert.
4/ Andrej Babiš se zbaví médií.
5/ Demise Andreje Babiše!

Podle mne to je koordinovaný plán, který bude pokračovat dále. Je to materiálně finančně zabezpečené. Dosud to mají organizačně zmáknuté. Včetně načasovaného tlaku z Bruselu. Také režie těch demonstraci je na profesionální úrovní. Další kroky budou záviset na tom jak dopadne akce na Letné. Podle mne z pozadí vystoupí v určitý čas političtí "šibří", kteří převezmou otěže. Skončí pár minut slávy pro "Chvilky". V politickém zákulisí to začíná vřít .Vznikají nové strany. V pondělí představí V. Klaus TRIKOLORU. Lze očekávat, že získá ve sněmovně více poslanců. Tipoval bych, že v pohodě postaví vlastní klub. Fito upozornila na vznik nové strany kolem ČT. Tady bych připomněl vtip: "Vznik nových politických stran připomíná vývoj tasemnice. Také se jedná pouze o nové články stejného parazita." Bude snaha o vyslovení nedůvěry vládě. Nelze se spolehnout na ČSSD. Její korupční potenciál narůstá. Poslanec Dolínek již demonstroval, že je schopen všeho. Okamura včera u Soukupa řekl, že vláda, kde bude ČSSD nedostane od SPD důvěru. Musíme počítat, že bude nejen horké léto, ale také podzim. Tož tak ! Chtěl bych říct na shledanou v lepších časech. To, ale nehrozí.

Zatím bez slepic

VAHY.
To je přesně ono,lídr čeká za bukem,co se ještě s toho vyklube.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Třese se na koryto celá řada zájemců. Mnoho psů zajícova smrt. Netěšil bych se a nedělil o kuži
medvěda, který běhá ještě po lese.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Oni-se-boji-A-tohle-vam-n…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Majdan na Ukrajině měl jasný a "opravdu velký" cíl a to vyvolat konflik mezi Ukrajinou a Ruskem pomocí genocidy ruského obyvatelstva na Ukrajině. To se vcelku díky geniálním protitahům Putina nezdařilo, ani sundat letadlo nepomohlo.
Jaký cíl by měl majdan u nás? Nevím. Zeman ani Babiš v podstatě nejsou protiamerický a nakonec se vždy podvolí. Ani mi není jasné proč se proti Babišovi tolik spikli, když on touží hrát s nimi stejnou hru (viz jeho lísání k ODS po volbách). Je to jako vlámat se do otevřených dveří. Jsme kolonie, která se pokojně (někteří radostně) smířila se svým osudem, tak proč do nás kopat?

Zatím bez slepic

A to s#alo vrchnost od Rakušáků a Němců až po Sověty.
Nekupujeme dost US zbraní, nedáváme procenta na zbrojení, válčíme po boku Velkého bratra bez nadšení. Pro totální válku s Ruskem a Čínou máme málo nadšení. Nezveme si migranty.
A uvažujte globálně politicky a tržně!😀
Když se k moci dostane Kalousek, Langšáglová, Němcová, sudeťák Fiala, změní se to. No a ještě je co privatizovat. Školství, důchody, zdravotnictví... Nebo i Babišovo firmy😀. A Babiš dal peníze důchodcům, netlačí na privatizaci
třeba zdravotnictví, zahraničním
investorům, samozřejmě... To vše je zajímavý vejvar, tím spíše, že by byl za hubičku. Grupa zvenčí, co dostane k moci tu správnou domácí partu, nepřijde zkrátka. Jako v Kosovu. Krvavá Madla získala za odměnu kosovského mobilního operátora, cca 400 000 000$, generálové doly na lignit a vzácné kovy. Na Ukrajině se jedná o železnou rudu, plyn, lignit (je k vzteku, že většinu ho má Donbas, i když už byl priklepnut US firmám), privatizace státních peněžních toků a rozprodávání černozemě zahraničním investorům za hubičku. A samozřejmě, budoucí vojenské základny. Peníze od státu nebo z fondů na vojenskou invazi, bombardování nebo destabilizaci, zisk do soukromých kapes. Pořád a všude. Nelze prodělat.

A ještě s#reme ve V4.
Spravedlivé nejen za oceánem, ale i v Evropě. Sudeťáci mají jen další a další požadavky, nechtějí majetek, jako Havel a Trautenberg ho také zpočátku nechtěli. Nebo to aspoň říkali. Prolomili dekrety ihned, jak to šlo a měli zajištěnou podporu se sdělovadel, hlavně ČT. My se obrovských válečných reparací za Havla vzdali...
A dohledá někdo, kolik podle Trautenberka, česká republika uživí afrických migrantů??

Shrnuto:
je tu hodně zájmů skupin v pozadí, které mají peníze a financují politické neziskovky nebo i samotné politiky. Jde jen o to, jak je něco tlačí, kolik jsou ochotní a schopni pustit na určitou věc. Pokud budou hnát věc do krajnosti. Včetně provokací.

Proč do nás kopat?
Důvod, viz výše, se najde vždy a všude. Proč Soros dostal na kolena britskou libru, když Británie byla evropský nejvěrnější spojenec USA? Rozhoduje zisk. A množství zájmů globálních hráčů ať už u firem nebo vlád (jedni chtějí území, druzí majetky, banky, podniky, půdu, další privatizovat státní, nedanit v dané zemi, dovážet s výhodami své zboží, odstranit domácí konkurenci, získat monopol, nerostné bohatství, islamizovat, umístit miliony migrantů, atd...) jejichž zájmy se mohou překrývat nebo si odporovat.
Proč do nás kopat?
Pro zisk, ať už je jakýkoliv. Morálka v businessu není.

----------
Jen závěrem. Neziskovky se od počátku snažily proniknout do školství. Přesto, že výuka má být podle zákonu nepolitická. A podařilo se jim to. I vlády měnily školní osnovy. Dnes papaláš, co se mu dostalo přijetí v USA, může tlačit na změnu skolních osnov, že národní obrození je moc proslovanské, ze jsou moc proruské a protiněmecké, atd... Projevilo se to nejen tím, že naše děti jsou v mezinárodním srovnání v matematice, mateřském jazyce, dějepisu, chemii, zeměpisu atd. horší a horší. Vše se relativizuje, neexistuje výchova k vlastenectví, děti nechápou souvislosti, příčiny a následky, jen znají hesla a poučky, rozpadá se žebříček hodnot. (Nejmarkantnější je to v Praze.) To je základní investice ze zahraničí. Rozpad tradic, historického vědomí, státní sounáležitosti, národnostniho povědomí. Opak národního obrození. Lidé nebudou společně hájit své zájmy, budou jednat proti svým životním zájmům a budou žalovat na své spoluobčany v zahraničí a opírat se o protektora...
Ale to by bylo na samostatnou analýzu...

Zatím bez slepic

Dost škol tomu odolává. Některé školy nad tím nepřemýšlejí. Ale skutečně zakopaný pes, skrz který se neziskové jezynky do škol dostávají, je projektové (spolu)financování, tlačené dnes přes různé MAS etc. Ten ředitel prostě na nějaké peníze šáhnout musí, protože prostě potřebuje obnovit vybavení, zaplatit zaměstnancům atp. A šáhne-li, jen málokdy se to obejde bez účasti vyžírků z neziskovek. V lepším případě parazitují jen na kantorech - v horším se dostanou až k dětem...

Zatím bez slepic

Obdobně se neziskovky protlačily do sociální péče, např. dohled nad pěstounem (nevím, kolik teď, ale když to začalo, kasírovaly ročně na hlavu 48 tisíc). A těch 170 milionů z Norských fondů, co dostalo vnitro, má jít na vězeňskou a probační službu, opět s spoluúčastí neziskovek.

Zatím bez slepic

Ano, to co píšete je možné, ale v podstatě by to znamenalo výběr mezi tím 1) dojit relativně stabilní stát po dlouhou dobu a nebo 2) stát vytunelovat, mít rychlý zisk, za kterým bude relativně brzo následovat rozpad společnosti (vzdělání, sociální služby, výroba), vláda oligarchů, všeobecné zchudnutí atd s tím, že výsledné zisky budou v dlouhodobém horizontu menší (viz Ukrajina). Ano paka jsou na to dost velká.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

http://neurazitelny.cz/vecery-na-ff-uk/

Kdopak to tam je, kdo to pracuje pro bigamistickeho milairdare Janecka, estebackeho to synka a nejspis agenta nejmenovane cizi velmocnosti?

Soudruzka Lenka Aspen Bradacova, vyskolena v USA.
Soudruh Jiri Panbickar-Skeptik Grygar
Soudruh Cyril Havloid Höschl
Soudruh Roman Vaněk
Soudruh Marek Orko Vacha - Člověk dobré vůle nemůže volit Zemana (https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/92138/clovek-dobre-vule-nemuze-v…)

dalsi havloidi tam chodi prednaset. Prekvapuje velke mnozstvi ruznych policajtu.

Zatím bez slepic

A ten jeho novátorský volební system, jednomu hlas plus a dvěma mínus a bude prý po populistech a extremistech a pak už nastane ta pravda a láska... matematicky. A nejlépe to bude i sčítat jeho program pak.
Prostě co miliardář, to filantrop, aneb kde jaký zbohatlický úchyl bez svědomí nám chce hlásat a z nudy a prázdnoty svého osobního života pro druhé zavádět morální a etické hodnoty.
Něco ve stylu, kdo to neumí, ten to učí.....

Zatím bez slepic