Děvkaři a ti druzí aneb přetížení - Díl IV. (a poslední)

Autor

 A jak to vypadá bez aneb Freud, Plzák a zdejší DT

 Co se týče Freuda, tak jeho věta "Co vlastně ženy chtějí?" mluví za vše. Byl vystudovaný lékař a nic.
 
 Na ženskou se podíváte a vidíte biologickej stroj na dělání dětí. To je alfa a omega její existence. Má širší boky, aby mohla rodit. Má prsa, aby děti mohla kojit a celá její psychika je jemně vyladěná na to, aby tohoto cíle dosáhla co nejlépe. Co tam Freud neviděl?

 Kdyby si Freud místo řeckých bájí přečetl i Chaucera tak by tam našel, že "Ženy chtějí mít muže pod kontrolou, aby si s ním mohly dělat, co chtějí." Od toho se mohl Freud odpíchnout. Tam to všechno pramení a tam to končí. Dál už tam moc dalších tajemství není a celá ženská logika vychází odsud, všechna ženská tajemství vychází odsud, vše nepochopitelné se stává pochopitelným, když se na to díváte odtud. 

 Stejně tak můžeme zhodnotit Plzáka. Plzáka vidíte v TV , jak se tak trochu rozčiluje, že manželka jde nakoupit, sámoška je pět minut od baráku a Plzák "jaktože jí to trvá dvě hodiny". O generaci mladší manželka tam vedle spokojeně sedí, pro sebe se usmívá a neříká nic.
 Bodejď by něco říkala, když Plzák předvádí, jak je zmatenej a nic nechápe (on, specialista na sex a vztahy) a jak má ona navrch. Klidně se mohla cestou nechat někde ojet, ale nejspíš se jen flákala, očumovala zboží a výlohy a když pak je z toho mediálně slavnej sexuolog a intelektuální elita národa zmatenej, tak tím líp a příště to udělá zas.
 Proč by něco říkala, proč by se nějak vysvětlovala, proř by dokazovala, o co jde? Ten durdící se pán, to je její kasička, lidi ho rádi poslouchaj a jsou z toho penízky, který nakonec tak jako tak skončej u ní.

 Plzák byl zábavnej, ale jeho rady vás nikam nedovedly.

 Ne, že by Freud či Plzák nikdy neměli dobrej postřeh. Jen nikdy nepřišli na principy a tak to bylo, jak když slepec trefí stodolu. Když střílí dost dlouho a točí se při tom dokola, tak ji někdy trefit musí.
 Problém je, že v tom co hlásaj třídit zrno od plev musíte vy a otázka je proč tím ztrácet čas a nedělat si rovnou vlastní názory.
 Když už tu náš Donald Trump (čtenář Kydů) není, tak ho použiju jako příklad. Takovou situaci, jako tu byla s Rejpalčiným příspěvkem, můžete zažít klidne v baru a měl byste ji nějak vyřešit.

 Rejpalka sem hodila majl dávající do kontextu všechny americké války, co kdy vedli. Trump přestal myslet a zavalila ho vlna solidarity, kterou cítí ke svým americkým známým. To, co byla kritika amerického establišmentu, vzal jako osobní útok na své kamarády a práskl dveřma.

 Zaprvé si měl uvědomit, že ten článek kritizuje americkej establišment a ten nejsou zrovna jeho známí. To nezvládl.
 Jestli jeho známí podporujou agrese USA vůči jinejm státům, tak na jednu stranu je to normální, každej tým hraje za sebe. (Jenže on do něj nepatří a my taky ne) Na druhou stranu, jestli to byli navíc psychologové, tak díky své profesi měli být trošku nad věcí a nevidět věci tak černobíle a vykazovat jistou kritičnost vůči své vládě.
 Zas tak vzácný to není ani v USA.

 Nemusel se chovat jak malý děcko, co hájí svoji maminku, proti které se nesmí nic říct. Mohl se chovat jako dospělý, co už zjistil, že maminka je jen další člověk.
 
 Klidně mohl říct, že všichni američani nejsou takoví. Mohl říct nějaký svý zážitky, aby ukázal jací jsou američané tak i tak a bylo by to vyřešený. Když Bush bombardoval Irák, tak proti němu protestovaly Dixie Chick (plus davy ostatních) udělaly ze sebe terč nenávisti médií a jsou to úplně stejně američanky jako Bush nebo Clintonová. Tohle by všichni pochopili. Byl by za toho rozumnýho a nad věcí.
 No, ale když nejste ani schopni rozdělit slovo američani na ty, o kterejch zrovna píše Rejpalka a ty, se kterejma se znáte, tak je to potom těžký.

 Místo toho byl zavalen nestrukturovanými emocemi, které nezvládl a obrazně práskl dveřma.

 Z toho pak vyplývaj otázky, o čem ta jeho škola byla a jak to vypadá asi tak u něj doma, třeba jestli má děti?
 
 Dvacetiletá dcera buď musí popírat, že by američani kdy začali válku, nebo jde tatínek trucovat, celá rodina na ni bude tlačit, aby se tatínkovi omluvila, aby milostivě zase komunikoval?
 Nebo musí dcera z domu? Co když to je dvanáctiletá dcera, která si správně všimne, že je těch americkejch válek přeci jen nějak moc? Ta se neubrání. Ještě menší děti prostě přeberou jeho názor a pak skrze politiku budou hájit tatínka a budou opakovat jeho schéma a odcházet s prásknutím dveří, pokaždý, když někdo řekne něco e-e na tatínka, američany nebo na ni.

 Jak byste sváděli takovouhle holku? Mohli byste se s ní lehce dohadovat a pak ji ustoupit, že vlastně má pravdu. Hodilo by se zavést debatu na tom jak byla v Americe a co se jí tam líbilo (a oťuknout, co ne). Taky byste mohli oťuknout, jestli tam není nějaká zášť vůči taťkovi, kterou si nechce přiznat.
 Naťuknout, jak to bylo doma mezi taťkou a matkou, protože tam ve skutečnosti mohli mít něco byl Kodet v Pelíškách a dcera má na fotra pifku.

 Celkem není divu, že DT upozorňoval na svoje psychologické vzdělání, místo aby ho předvedl v praxi. Víc než diplom a nabiflovaný učebnice to asi nepředstavovalo. - Zrovna tohle byla docela dobrá příležitost ukázat, zač jeho vzdělání stojí.

 Představte si, že jste pražák přijedete do Ostravy, zajedete tam do baru, začnete se tam bavit s nějakou holkou, za chíli ona nebo někdo z okolních řekne: "Vy jste z Prahy, všichni pražáci jsou čuráci. Nemám je rád." - Urazíte se a odejdete? Budete se cítit špatně? Budete se bát, že vám rozbijou hubu? - Jenže vy taky můžete říct: "Jo to vy myslíte Holubovou, no to je píča." "Proto jsem přijel do Ostravy mezi normální lidi." "Pražáci jsou ještě vetší čuráci, než si myslíte." "Takže chápete, jak tam musím trpět."
 Předvedl jste se pro ně jako normální. Nepopíral jste jejich zčásti legitimní názor.
 Možností je nekonečně a nemusíte ani moc lhát.

 DT mohl klidně spustit - Jo, to byste viděli, jak se v USA nadává na vládu. Mohl předvést psychologickej rozbor američanů podle oblastí, rasy, tříd, angažovanosti ve válce, inteligence atd - konec konců, má na to školu. 

 Nebo, kdyby chtěl Ameriku i tak bránit hlava nehlava, tak mohl vypsat, jak a proč v tom pokaždé byli američani nevinně. (Sadám ty zbraně rozemlel těsně před útokem na prášek, proto je nenašli. Mexiko chtělo bombardovat NY tak se mu kus území zabralo. Španělsko bylo strašně válkychtivý na Kubě i Filipínách. Panama, ta ohrožovala prostě celej svět. Vietnam - ten se nenávistí k američanům třásl ještě když Kolumbus sral do plínek. Japonsko - ti chtěli bejt dobití USA aby mohli zničit Detroit svejma nisanama a hondama) - Vaše argumenty nemusí mít s realitou nic společného. Kalousek to předvádí každý den.
 Mohl to obrátit v žert. Mohl si to jen v hlavě odškrtnout a jako Zeman to Rejpalve vrátit ve vhodný moment.

 Takovejch možností a nic.

 To mu to vzdělání pomohlo. Hlavně že umí věštit z inkoustovejch fleků nebo ze strašidelnejch obrázků a dělá z toho velevědu.

 Jsou daleko lepší testíky, který nikoho nevyděsej, vy nevypadáte divně a slečna si i může malovat sama. Jen ji to pak musíte vyložit trošku diplomaticky, protože ji nemůžete říct, že je sexem posedlá děvka, ale musíte říct, že je smyslná, vášnivá, otevřená, nespoutaná a tyhle věci, co dobře zní i když znamenaj totéž.
 Taky nebudete dělat, že je to bůhví jaká tajnost, ale klidně jí to naučíte ať si to pak dělá kamarádkám.
 

 Jen tak pro zajímavost. Základní test na psychology/psychiatry je začít povídat před nima (jakoby tam nebyli) o tom, jak se na psychologii chodí jen proto, abysi tam člověk vyřešil svý vlastní problémy, jak jsou psychiatři největší magoři atd. Plus doplnit o nějaké příklady. - Schválně jak to zvládnou.
 Samozřejmě varianty jdou do nekonečna. Můžete se psycholožky zeptat přímo, jestli tam šla proto, že nemá ani trojky, jestli má problémy s orgasmama, problémy v rodině, lesbický sklony a když to nezvládne, tak "Vy to ještě nemáte zpracovaný, že, necháme toho. Jakej je váš oblíbený film?"
 Můžete na to jít historkou o psychologovi, co měl problémy se vztahama, homosexualitou, otcem, matkou, penisem, šikanou, erekcema, autoritama atd. Když to říkáte historkou, tak to není o nich, ale reagujou taky.
 Můžete se jen zeptat, co ji k studiu vedlo a sledovat, jak se zatváří a jak se rozpovídá.
 
 Je to s nima stejný jak s holkama, politikama a každým jiným.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Asi se blíží volby a bude potřeba nalovit voliče...
Jestliže Bureš zavede paušální daň 5500/ měs. pro OSVČ se základem pod 1mega, podstatně mi tím sníží celkové daně. A navíc přestanu být parazit. A souhlasí s tím Kalousek i ODS, jsou s Burešem ve shodě.
Nebudu od lidí vybírat DPH, nebudu potřebovat účetní, nebudu platit silničku, nebudu odevzdávat daňové přiznání. Zaplatím ročně blbých 66000 a nazdar. To mělo být už před 30 lety, kdy jsem začínal.
“Napříč politickým spektrem” projde tento nápad. Čili neovlivní preference stran. Tolik let mi házeli klacky pod nohy, nadávali mi a uráželi. A teď potřebují můj hlas. Šeredně se spletli.

Zatím bez slepic

Ládik!!!
Za vším hledej čertovinu.
Právě,někomu to bude vyhovovat a někdo těch 5.500 platí už teď.
Kolik těch dvoumilionových,se pak vejde do jednoho mil.
Zase je to jen výhodné pro někoho,či že,kdo vydělá čistého 200 tisíc,zaplatí 66 tisíc na daních,jako ten co vydělá 999 tisíc.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo, taky mi přijde, že to pro někoho zvedne ten počáteční schod.

Dumám, jestli to je schválně nebo jen neznalost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Stwora o seznamování dnes:
http://www.zvedavec.org/naokraj/2019/10/8053-proc-chlapi-netanci.htm
Sedí to k Čmoudovu tématu jak prdel na nočník. Stwora popisuje to, co pozoruji ve svém okolí a u svého syna také.
Zahubí nás síť?

Zatím bez slepic

Panove, brecite nad stratou diskotek, ze ani jeden z vas nenapise, ze svet zanikl, kdyz zanikli vesnicke tancovacky??? Nebo to bude tím, že vývoj jde dál a to co zanli vaši rodiče, prarodiče neexistuje a jak jste se smáli "přeci disko, ne trapárna nejaká dechna v kulturaku", tak dnesni deti maji stejny pocit nad vasim mladim a diskotekama...

P.S. A ruku na srdce, kde jste se seznamili s manzelkou/pritelkyni, na diskotece NEBO na nejake akci, at sportovni apod., kam ju nahodne pozval nekdo koho znala apod.

Zatím bez slepic

Jen na okamžik, není čas...

Na tanec jsem nikdy nebyl, zato ratolesti ano.
Já ji znal od vidění. Nikdo nás nepředstavil. Párkrát jsme se bavili, jen tak, pár vět. Pak jsem si z ní udělal lehkou čurínu. Intelektuální vtípek. Nic jsem z toho neočekával. Byl jsem v rozverné náladě. Jak mi později řekla, tohle absolutně nečekala. Vůbec nevěděla, co dělat. Chlapi dotírali úplně jinak a odpálkovala je vždycky automaticky. Pro jistotu se se mnou rok nebavila.

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

A nevědomky jste to udělal přesně podle pravidel.

Vsadim se, že to byla doopravdy jen lehká legrace a jen jednou maximálně dvakrát.

Zatím bez slepic

Asi to není lomení rukou nad úpadkem diskoték, spíš jde o poukázání na zásadnější změnu, než byl kvalitativní přechod tancovačka => diskotéka. Zažíváme systémový přechod od namlouvání si "tváří v tvář" na namlouvání si přes síť (nebo nenamlouvání si).

Zatím bez slepic

Otázka stáole trvá, fakt je to kvalitativní rozdíl nebo pouze "dojem"?

Dejme tomu, za CaK bylo bráno jako super domlouvání svazku a z lásky to nebylo super, protože si to mysleli. Opak je dnes, ze kdyz to neni z lasky, ale pro majetek, je to uboihe a prizemni.

Vidim to i u kamaradu manzelky, kdy polovina se seznamila pres internet, jsou zenati/vdany a maji deti.
Namlouvani z oci do oci nebo pres sit? Stejna se pak sejdou a musi preskocit "jiskra", jaky je rozdil z meho pohledu na diskotece, kde je hluk+alkohol vs na netu kvalitativně jine, když to stejnak musí projít testem, že se "sejdou v parku, pak projít testem první pusy atd."???

Admirale, proste jsi jenom starej, vyrostl si v jine době, a novou dobu musíš buď přijmout anebo nadávat, že za tebe tráva byla zelenejší, léto teplejší (jak třeba zpívá Gott) ;)

Zatím bez slepic

Možná máte recht, já honil své holky po lesích a vodách, oni to zvládnou technologicky jinak.

Zatím bez slepic

Voda došla, práší se za kánoí. Lesy sežral kůrovec. Zbyly jen stráně prolezlé klíšťaty a část populace prolezlá AIDS. U internetu chytí virus jen Váš počítač.

Zatím bez slepic

😀😀😁👍👍

Zatím bez slepic

Dobré, leč smutné...
Člověku to nedá, než uvažovat, kam to lidstvo spěje... Je to tak i jinde, nebo jen v "civilizovaném světě"? (chápejte bez pejorativního nádechu jakékoliv nadřazenosti - prostě myšleno Evropa, Amerika, část Asie)
Když na to nahlédnu za sebe - syn sice absolvoval komplet taneční, ale co vím, tak byl potom na cca 5 tanečních zábavách/diskotékách.
Po základce střední + po roce zběhnutí z VŠ -> dělá "ajťáka", prachy byly přednější než otravovat se s dokončením školy. 25 let - seznámení po internetu - sice to nevím jistě, ale kde jinde by to proběhlo, když bydlel sám a kromě zaměstnání to byly jen návštěvy posilovny a vyjížďky na kole.
Oproti mé generaci - konkrétně mnou z tanečních během SŠ absolvovány pouze asi 3 úvodní lekce, ale po vojně návštěvy stovek akcí - taneční zábavy, diskotéky (málokdy), nedělní "odpolední čaje" = rozuměj opět tancovačkové bigbíty. Tisíce příležitostí k seznámení, v některých případech úspěch, ve většině sice asi "kopačky", ale co ... nedělala se z toho tragédie při všech těch ostatních příležitostech - to byl život... :-D
Dnes i kdyby se ta generace vůbec obtěžovala někam v neděli odpoledne vyjet, tak budou čumět ve vlaku (jelo se tehdy vlakem, protože nikdo nechtěl řídit i když by auto třeba k dispozici bylo) do těch svejch posranejch šmrdlafónů a nebudou ani registrovat kdo s nima jede přes uličku a co se kolem nich děje - v uších napasovaný bezdrátový sluchátka, uvězněný ve svým soukromým světě.
No a na místě by to asi byla katastrofa, protože kapela by určitě zněla daloko hůř než ty jejich hvězdy ze "spotifáj" ve sluchátkách.
Ostatně je to vidět i na vývěskách - dřív plno akcí hlavně po vesnicích, dnes spíš tak koncerty/festivaly těch "slavných" ...
Jsem vlastně svým způsobem rád, že už jsem starej ...

Zatím bez slepic

A seznámil se? Jestli ano, tak se nic nezměnilo, jenom ty jsi vyrostl v době "dky tráva byla zelenější" ;)

Zatím bez slepic

Ano, seznámil se, ale mě to připadá jako taková "z nouze ctnost". A jestli jim to neklapne, nevím, nevím.
Já se za těch (ještě svobodných) 10 let po vojně vyřádil jaksepatří (a nepotřeboval jsem k tomu tehdy žádný taneční drogy, žádný hulení, stačilo pivo) a pak už byl čas se trochu usadit.
A nechybělo mi nikdy žádný rajzování po světě, ani honění za kariérou - prostě to tak vyplynulo samo od sebe, přirozeně.

Zatím bez slepic

Ty sluchátka (ani černý brejle) nejsou žádnej problém. Prostě na ni začněte mluvit, vyndá si je.

Holky se tak maskujou, je to druh obrany, aby vypadala, že něco dělá a byla nepřístupnější. Ty mobily a chatování je taky někdy jen snaha zakrýt, že nemá co dělat, neví co s rukama atd.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

No já už do žádný holky kvůli seznamování hučet nemusím ... už mám dávno po sezóně" ... :-D
A s tím zakrýváním nudy si myslím že nemáte pravdu. Mladší dceru (20) máme ještě doma a někdy si myslím, že by mi místo přímý odpovědi radši poslala esemesku. :-/
To není nuda, to je posedlost.

Zatím bez slepic

Ještě včera, když se mluvilo na Radiožurnálu o Turecké vojenské akci v Sýrii, tak se tamo o kurdských jednotkách mluvilo jako o jednotkách "syrské demokratické opozice". Jsem zvědav, zda teď, když se spojili s Assadem a Rusy, jim to označení vydrží.

S hodnocením celé věci vyčkávám. Po ovoci poznej strom.

Zatím bez slepic

Zločinec Asád je najednou dobračisko a náš spojenec, Turecko okupant.
Možná by naše media udělala lépe, kdyby nějaký čas držela hubu.
Anebo měla dát hned ze začátku na mě. Já jsem, po celou dobu, kdy pro Asása neměla jiné hodnocení, než Asád vrah, zločinec, ..., tvrdil, že v Sýrii je, na arabské poměry, příkladný režim.

Spojené státy v Sýrii jen zařídily to, co dělají všude, kde se naskytne příležitost. V tomto případě vyprovokovaly Arabské jaro.

Zatím bez slepic

V tomto případě USA nejspíš úkrokem stranou zařídily, aby Kurd jednal s Asadem, a protože se to jinak nedalo (zasekli se v černobílém viděni), "nasměrovali" je Tureckem....
Spíš si stále říkám, zda o tom s "vedením" v EU někdo vůbec předem mluvil, nebo už to šlo rovnou bez EU....
A to divné ticho a zmatené opatrné reakce z EU po spuštění "operace" mi našeptává ošklivou odpověď.....

Zatím bez slepic

Hádám, že pokud se fakt dohodli za asistence Kremlu s Assadem, nejpozději do konce týdne dostanou naše milá, demokratická, objektivní, vyvážená veřejnoprávní média nové noty, kde bude již výraz "syrské demokratické síly" vyškrtnut.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/wp-kurdi-se-dohodli-s-damaskem-…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

jde se s Vámi nějak spojit ?

Zatím bez slepic

In reply to by BTEX (neověřeno)

Trvalý odkaz

Roletáři všech zemí, spojte se! :-(

Zatím bez slepic

In reply to by BTEX (neověřeno)

Trvalý odkaz

Udělejte si nějakej majl a nechte ho tady. Napíšu.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo a jestli jste to neviděl, tak jsem vám tam nechal ten odkaz.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

btex@email.cz

odkaz jsem lehce prozkoumal, děkuji!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gottwald také.

Zatím bez slepic

Řekni Scallope, jaká je tvoje mise zde na Kydech? Chceš jen tak pokecat, bavite se nebo někoho přesvědčit o pravdě kterou nám mimo jiné předkládá mainstream? Myslíš si, že jsou tady lidé hloupý? Nevzdělaní? Pomýlení? Co si třeba myslíš o mě, když jsem volil Zemana? Proč to asi dělám? Jsem hlupák?

Zatím bez slepic

Chci blíže poznat lidi, kteří rozhodují i o mém osudu.

Zatím bez slepic

Tak pozor, od předkládání chutných soust z mainstrému jsem tu já!

Zatím bez slepic

Řekni Scáloňu jaká sem.
Odpovědět: No to je legitimizovaná otázka. Hradní pán jako svazák prognostického neziskového ústavu, volil za nás všechny rozkradení, vytunelování, opičí smlouvání a eště lidem lká, že málo dělaj, že esli nebudou makat jak se má, zajede do Číny a prodá nás všechny. Heh
Za dřívějších dob by už u nás něgdo takovej nežil. Ale ta doba se blíží. Heh

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslíš jako voliči? A na co jsi přišel? Do jaké míry je tvůj život ovlivněn politikou?

Zatím bez slepic

Josefko, on nediskutuje, on májedinej cíl, vytvořit konflikt, aby zasral žvástama diskusi, když na něho neodpovíš, tak bude jeden příspěvek, místo x jiných, pak si budeš moci přečíst diskusi lidí a prostě jenom občas přeskočíš příspěvěk blba ;) :)

Zatím bez slepic

Ale tady se Assi ptám já a Scalop diskutuje. Žádný problém.

Zatím bez slepic

Problém je v ptaní. Gdyž se něgdo ptá na kokotiny a neptá se na trvalé zajištění základních životních potřeb a jejich trvalé udržování, plave jako listí na podzim do kanálu, stoky, kaliště, gde se rozloží na základní prvky, keré zase svět použije tam, gde to má nějaký smysl. Heh

Zatím bez slepic

Pod předchozími blogy jsem diskutoval, zajímalo mě, proč tolik lidí vede úmrtí Gotta k útoku na Havla a další, jejichž existence místní partu neuvěřitelně sere. (Používám slovník autora blogu - zasloužilého lžinenávistníka.)

Pod tímto blogem velkou diskuzi ze své strany neočekávám, ale uvidíme.

Názorový konflikt je jádrem každé diskuze. Z mé strany ovšem vidíte názory mimo Vaši opevněnou asociální bublinku, proto je z toho takový povyk.

Zatím bez slepic

ty jsi ale ukázkovej blb!!!!!!!!!

Zatím bez slepic

scallope,

lidé z pražské kavárny jsou mě u zadku Bílého Tesáka. Štve mě to jejich vnucování jediné pravdy, protože se tím nijak neliší od katolické církve v jejím boji proti kacířům, nacistů v jejich vztahu vůči Židům (taková herečka Eva Holubová by také nejraději názorové odpůrce poslala na smrt) nebo nadšených svazáků z 50. let 20. století a procesech s odpůrci socialismu. Zaklínají se demokracií a přitom by chtěli použít totalitní metody umlčování odpůrců.
Nechť si myslí, co chtějí, ale ať také nechají ostatním právo na jejich názor opačný!

Zatím bez slepic

Já  vím, jsem prostě hlupák... ač zasloužilý lžinenávistník nechávám svého oponenta Scallopa klidně diskutovat ačkoliv mi narušuje integritu zdejší názorové bubliny...  Ale my lžinenávistníci už jsme prostě takoví... ve své omezenosti a neschopnosti diskuse se nepokoušíme Scallopy ani identifikovat, ani registrovat, ani mazat ani blokovat. Škoda že stejní lžinenávistníci nejsou třeba na Novinkách nebo u Bakalomédií nebo na Fejsbůku. Že by člověk mohl napsat názor bez šmírování (a možná už i udávání). 

Každopádně Scallope... nijak mi nevadíte. Pokud budete mít svých pět až deset příspěvků denně, nebudete se snažit mít pokaždé poslední slovo a v diskusi nebude polovina příspvěvků vašich a druhá polovina všech ostatních, klidně si pište jaký jsem zasloužilý lžinenávistník. A pokud budete mít chuť na toto téma napsat článek, rozhodně vám ho vydám. 

Zatím bez slepic

Mohl bych třeba napsat o základních ukradených lidských potřebách , kokotech a zbytečných kecech v režimu ,ach to je přece podmínka, úvod, zápletka, vyvrcholení a rozuzlení ? Třeba že všichni co dělají pro defraudanta a zaprodance premierského zabezpečení A.B. babušky a hradního páprdy co by nás prodal na "práci" klidně v zastoupení do Číny sou prachsprostí taky zaprodanci?: Nebo tak nějak?

Zatím bez slepic