Nejvíc si toho udělají sami

Autor

Vy, co mě čtete pravidelně víte, že jsem zlehýnka angažovaný za SOCDEM ve vidllákovské komunální politice. Některé mé postřehy z tohoto soudku jste si již mohli přečíst. Víte, my tu ve Vidlákově máme mezi socany moc pěknou sešlost. Pravidelně se scházíme, náš lídr s námi opravdu všechno probírá a naše politické touhy, sny, taškařice i taktiku řešíme pěkně kolektivně jako za starých dobrých časů. U stolu se mnou sedává Matka, Povidlák a Ekonomický migrant. Čtvrtina vidlákovských socanů včetně mě čte tento blog...  

Asi nepřekvapí, že já osobně mám na starosti komunikaci s veřejností a z pochopitelných důvodů jsem to právě já, kdo vždycky učeše příspěvky ostatních pro náš fejsbůk nebo vidlákovský zpravodaj. Je to svým způsobem ironie, že Vidlák, který ač levičák se v posledních letech netají tím, že SOCDEM nám v nejvyšších patrech pěkně zasmrádla a je jen krůček od politického hrobu, tak tento stejný Vidlák se na té nejnižší úrovni snaží napomoci tomu, aby socani zůstali volitelnými. 

Proč to všechno píšu... 

Vždycky když se s kolegy socany sejdeme a řešíme špínu kterou na nás nakydal a nebo nakydá nějaký náš politický protivník, vždycky říkám, že nejlepší obrana je nechat ho mluvit. Hlavně mu dát prostor, pořádně ho popíchnout, aby se rozpovídal a řekl toho co nejvíc. V každé pomluvě, která se snáší na naší hlavu je tolik politického materiálu, který můžeme použít, že kdybychom sami pomlouvali a spustili také nějaký ten hnojomet, nikdy nikomu neuděláme tak velkou škodu, jakou si udělá sám. Není třeba se bát pomluv, není třeba se bát nactiutrhání... naopak je třeba protivníkovi dopomoci, aby mohl špinit co nejvíc, co nejlíp, aby to pokud možno slyšel každý. V devíti případech z deseti si tím soupeř vykope tak hlubokou jámu, že se z ní už nevyhrabe a spadne do ní s neuvěřitelnou spolehlivostí. 

Tím se dostávám k dnešnímu článku... Představte si našich Milion chvilek. Už rok bojují proti Babišovi a Zemanovi. Stálo to už nějakou desítku mega na transparentním účtu a kdo ví kolik dalších milionů na mzdách hrazených z netransparentního účtu. K tomu si připočítejte všechny ty Šafry, Doležaly, Bakalonoviny všeobecně, přidejte univerzitní profesory, dobrovolníky, herce, sponzory, zhrzené ředitele divadel, blikotavé hvězdičky pop music, prohlášení, provolání, ultimáta, výhružky, postávání na Letné a nic... Andrej jede vesele dál, preference jsou stabilní, dokonce rostou. 

A pak postačí jeden Kremlík, kterého si tam Andy dosadil sám. Jeden e-shop jako zástěrka pro fízlování čučkaře Koudelky o kterém samozřejmě všichni věděli, protože tohle se na vládě probíralo. Pak pár vlastních prohlášení o tom, jak je všechno jinak, jeden pokus se ze všeho rychle vykecat a obětovat podřízeného a nakonec být nachytán na švestkách, když se všichni drze přiznali dřív než si z toho Babiš stihl udělat nějaké pozitivum. 

Mimochodem fake news opět bodují - u D-Fense byl článek o fízlovacím e-shopu dálničních známek už před čtrnácti dny. Některé články na Seznamu nebo Novinkách dokonce měly i stejné fráze jako byly u D-Fense, takže jak vidíte, sice nás nabádají, abychom dezinformační weby nečetli, ale oni je čtou jako první a pak si z nich berou náměty pro svoje články. 

Ale zpět k Andymu... Pár vlastních prohlášení, jedno zpackané utajení a zoufalé pokusy nějak zamaskovat čouhající slámu, našemu premiérovi uškodilo a zřejmě ještě uškodí mnohem víc, než to kdy dokázal Minář se Šafrem dohromady. Vlastně mi to dost připomíná Karlu Šlechtovou a jejího Rambohafíka, kterého sama vyfotila, jak leze po pomníku a sama se s fotečkou pochlubila na instagramu. Nikdo jí neuškodil tolik, jak to zvládla iniciativně sama. Andrej samozřejmě o požadavku BISky na sledování přes e-shop věděl a s Koudelkou to vícekrát pracovně probíral.... A stejně jako Šlechtové nedocházelo, co udělala blbě, stejně tak to nedocházelo ani Andymu. A čím víc se snažil z toho dostat, tím víc to na něm ulpělo. 

Andy je samozřejmě přizpůsobivý a má nad sebou pořád damoklův meč vyšetřování, obvinění a odsouzení za Čapák. Nepochybuju o tom, že guru Mára teď maká bez přestávky na tom, aby se to nějak napravilo a věřil bych že propaganda team něco vymyslí. Stejně tak bych si ale myslel, že to bude stát ještě další Vašky, co chodili s Babišem na led a teď si za něj budou muset zlámat nohu. Vsadím se ale, že tohle se na ANOpreferencích projeví podstatně víc než  by zmohli Drahoš, Hilšer, Němcová, Fiala, Minář, Roll, Čižinský, Halík,  Kalousek a Kníža dohromady. A demoblok pro to nemusel udělat vůbec nic. 

Vsadím se, že Zeman se chechtá a chechtá... Koudelku označil za neschopného čučkaře už dávno a odmítl ho vyznamenat. Teď může sedět a Xaverovi v prvním rozhovoru říct, že se v našich tajných agentech nespletl. Když už nedokázali chytit žádného rusa nebo číňana, tak alespoň budou chytat české řidiče. A ani to neuměli ututlat. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (51 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Neprojeví se to nikde!
Protože v tomhle svinstvu, mám na mysli konstantní špiclování na silnici, jedou všichni.
Stačí si připomenout, kdo za koho dřepí v parlamentní komisi pro kontrolu čučkařů.
Chvíli se to bude propírat a pak nastoupí nová zajímavá témata a zavře se voda
Stačí si připomenout jaký následek má nákup slavných radarů. Co měl Andrejko keců o tom, jak vše se musí proprat přes vládu.
Radary se propraly na vládě, ta odsouhlasila výslednou sumu a MO podepsalo smlouvu na dvojnásobek.
A děje se nějaký poplach?
V kecárně? Na "oslí" pláni, Letné?
Nic, ticho, hrobové ticho. Ze všech světových stran.
Hrozně rád bych řekl, že je to ticho před bouří, jenomže fakt je je to pouhé ticho, doufání, že vosel volič zapomene.
Ani to ticho před prdem to není.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

až dojdou peníze na zvyšování důchodů.

Průměrný počet slepic: 1.8 (14 hlasů)

kdy rk-ové a další scallopi ve své bublince vygnerují někoho, kdo bude v přijatelnosti aspoň řádově s AB porovnatelný.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

vlatsnících celostátná média tu zas tolik není, takže generovat neumím. Možná budete za pár let poslušně sloužit Kellnerovi a houfně se budete zešikmovat oči.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

pracovní doby už to není ono ... i ty překlepy k tomu. A o poslušné službě povyprávějte, s kolegy čučkaři přece chodíte "do služby" :-P

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Takže Vy v podstatě tvrdíte, že ono zadání, které si na info systém nechal vypracovat SFDI, dopodrobna Babiš znal? Pokud by to byla pravda, potom ano, to by byla pro Babiše velká rána. Zejména pokud by v něm odsouhlasil fízlování. Což je zatím, pokud opravdu je, v tajné části zadání. Jenže já si myslím, že on to zadání opravdu neznal a už vůbec ne od čučkařů a ze SFDI také ne. Ostatně, ono se to rychle ukáže, protože colonel Koudelka bude muset s barvou ven. Možná bude problém s tím, že colonel má krytí z Langley. Ale nakonec vyjde pravda najevo. Nehledě na to, že na projektu se kromě zadání ještě nezačalo dělat.
Takže jde o to. Věděl Babiš že v utajované části zadání byl požadavek (pokud byl) čučkařů umožňující podrobné sledování všech vozidel pohybujících se po dálnici, včetně jejich zadukomentování obrázkem?

Pokud jde o ČSSD, ta nejen že od Slabingera Sobotky je zaslouženě ve stádiu klinické smrti, ale navíc ještě Babišovi škodí jak může. Možná, že ve Vidlákově jste dobrá parta, ale co předváděli v Ústeckám kraji a v Ústí nad Labem, byly šílenosti (v bratrském objetí s ODS). Takže radši Babiš i se špiclováním na dálnici, než znovu Slabinger.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

https://www.bis.cz/aktuality/bis-nepozadovala-zadny-tajny-sledovaci-sys…

Takže myslím, že z tohoto mraku pršet Vidláku nebude.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Takže si web Seznam Zprávy můžeme klidně přidat do seznamu webů šířících dezinformace a fake ňůs (když to říká i vrchní čučkař).

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

Čert, aby se v tom vyznal. Nemyslím, že tohle Babiše poškodí. Navíc, nemá dnes alternativu. Pokud nebude, povládnou Piráti v koalici s ODS, TOP a možná STAN a Lidovci.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

"...Hlavní bylo ve smyslu požadavku bezpečnostních služeb ochránit vozidla bezpečnostních služeb..." pravil prý ministr. No, už jsem se dlouho tak nezasmál

Zatím bez slepic

Jo jo to je fakt BOMBA!

Inu není to snadné vysvětlit šmírovaným, že je třeba při šmírungu nešmírovat a neukládat s fotkou všech SPZ... automaticky rovnou a tak nějak i ty jezdící tajné soudruhy šmírující, o kterých nemá nikdo, snad ani ten system vědět.

A tenhle je taky dobrý, Havlíček fakt perlil roku:
"Dodal, že zpravodajské služby nechtěly nikoho špiclovat, ale pouze porovnávat espézetky, aby se ukázalo, jestli řidiči zaplatili za dálniční známku."
*********************
Taky dobré uchopení a podání lidu, co že je u nás asi tak úkolem těch tajných zpravodajských služeb.

A co teprve nás ještě pak bude stát uchránit únik těch "ochráněných" vozidel bezpečnostních služeb a zahraničních spřátelených bezpečnostních služeb před všudepřítomnými agenty cizích znepřátelených mocností....

BIS už nyní může myslím začít psát tu zprávu na příští rok!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Snad ten název napovídá...
Původně jsem chtěl Vidlákovi poslat návrh na článek o přejímání kultury...snad příště, jestli si připomenu merit věci a dostanu se do podobné nálady, je mi 65 a tak si osobuju právo na "rozum" alias senilitu :)
K tomu, aby mohl člověk prezentovat objektivní názor, musí mít dost informací nejlépe z obou stran a zachován aspoň základní způsob vyhodnocování, tzv. "selský rozum". Např. nabere hrst hlíny, přivoní, nasaje vzduch, koukne na oblohu a šáhne bejkovi na koule, dá si stopečku...a vyhodnotí situaci :)
K tomu, aby vyhodnotil, co je lépe a hůře, nepotřebuje vědět, jestli je to vpravo nebo vlevo. Stejně se pravá ruka bez levé neobejde a když, tak je to poloviční a má to poloviční účinnost. A na tom je podle mě založen základní přínos oponentury, pokud má politický systém mít nějaký smysl, ale v rozumném společenství, takže veškerá demokracie je utopie, jak známo z historie. Takže, jaký je výsledek? Boj o moc, bez přínosu těm, kteří volili, klientielismus a farizejství. Věděli voliči proč a co volí? Pokud mi někdo proklamuje přínos a nic z toho se nakonec nenaplní, je to jenom proklamace, politická reklama a podvod na voličskou obec. Čím zblbější voličská obec, tím lepší pro rozumu se vymykající část vychcánků, kteří si přes politiku přijdou na své, o nic jiného vlastně nejde. A pokud přijde revoluční myšlenka nebo nápad, je znásilněn, v lepším případě zneužit. Aspoň tak mi připadá česká politika a to nejen česká! Bez studu se přiznám, že nějaký rok volby jako "metrosexuál"(co je to vůbec za gender?) vynechávám, protože už mě nebaví volit nutné zlo a zajímalo by mě, co by se stalo, pokud by voličská účast spadla pod hranici ovlivňující platnost voleb zakotvenou v ústavě!? Pokud to tam tedy vůbec je. Naposledy jsem volil v druhém kole posledních prezidenstských voleb, protože politického ignoranta a kašpara bez vtipu jsem nechtěl a to jsem ani netušil, jak to bude těsné. Další faktor byl moje nasrání, jelikož jsem prezidentské volby sledoval od samého začátku, včetně toho mediálního zběsilého upalování čarodějnic, jiný příměr mi totiž nenapadá i když jde jen o jednoho H. Pottra :) Vlastně dva, protože oba byli z jednoho "čarodějnického ústavu", ale ten druhý zatáčel při chůzi doprava a tak se mu i odpustilo, že propustil z "Města mrtvých duší" národní hospodářské zloděje a zrádce a vrahy(samozřejmě jenom politické), pro neznalé J.R.R.Tolkien: Dvě věže...Jenže tenkrát nevěděli, že političtí trolové, ať zprava nebo zleva jsou slunci odolní anebo pokud už zkamení, stejně škodí dál. A porovnání obou týmů podporujících kandidáty mě přišlo naprosto banální, mladé myšlenky nepotřebují pankáčskou placku a je třeba být celou kampaň vzhůru neb budík je rušivý živel ! :) Probudil mě tehdy ten selský rozum?
Podle mě největší škodu na lidech, kterou český bolševik (a to český podtrhuji!) spáchal je česká ignorance, kvůli které se Palach upálil a v neposledním případě Kryl, který měl nakonec zakázáno vystupovat v Praze, protože svobodně(aspoň si to myslel!!) projevil zklamání nad "Poučením z krizového vývoje". A dneska? Přejímaná kultura z TV je stejně úpadková jako dřív, jen stejně zasmrádlý vítr fouká z druhé strany. Prostě a jednoduše "kam vítr, tam plášť"! Je mi z toho a ze sebe smutno! Sám nejsem žádnej hrdina, protože vím, že člověk sám je hovno u plotu a strach a zbabělost je mocná zbraň vládnoucích "jelit". O vlastním a nepřejímaném nebo neinplantovaném názoru nemluvě! A tak blahoslaveni chudí duchem neboť jejich jest království nebeské!
Doufám, že mi tady někdo rozumí a rozvádět dál to už nemám odvahu! Hajhou...

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

Když Ježíš uviděl zástupy, vystoupil na horu, a jak se posadil, přistoupili k němu jeho učedníci.
Otevřel ústa a učil je:
„Blahoslavení chudí v duchu neboť jejich je nebeské království.
(Mt 5,1)

On tím asi nemyslel chudý idioty, ale o nemamonáře a v duchu (vnitřně bohaté).

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

On tim myslel ty, co se z ducha svateho = vlastni vule, rozhodli byti chudi. = Dnesnimi slovy zit prosty zivot.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

No, je otazka co si kdo chce představit, tedy nelze napsat co ty, že 100pro jsou ti co se zrekli bohatství, ale trebas, ze knemu neprilnuli, vykladu je hafoo, takze psat tento a ne jiny je rekneme spatne?

Cituju:

„Blahoslavení chudí." To je možné číst dvojím způsobem. Předně takto: „Blahoslavení chudí", to znamená pokorní, kteří se mají za chudé; opravdu chudí jsou totiž ti, kteří se pokládají za chudé nejen ve věcech vnějších, nýbrž i vnitřních. Žalm 39,18: „Já pak jsem žebrák a chudák"[1] je proti slovům Apokalypsy 3,17: „Pravíš: ‚Jsem bohatý, ano, zbohatnul jsem a ničeho nepotřebuji‘, a nevíš, že jsi ubohý a bídný a chudý a slepý a nahý". Proto slovo duchem [lat. spiritu][2] je možné číst trojím způsobem: Duch [lat. spiritus] se totiž někdy nazývá pýcha člověka: Izajáš 2,22: „Proto upusťte od člověka, který nemá než život [lat. spiritus, což lze překládat i jako „dech"; pozn. RTh] v chřípí, neboť jakou má cenu?"; Izajáš 25,4: „Dech [lat. spiritus] pyšných je jako vichr, který se opírá do zdi". A pýcha se nazývá duchem [lat. spiritus, což lze překládat i jako „vzduch"; pozn. RTh] proto, že jako se měchy dmou vzduchem, tak se pýchou dmou lidé: Koloským 2,18: „Nadýmá se smyslností svého těla."

Tedy „blahoslavení chudí", totiž ti, kteří mají málo z ducha [lat. spiritu] pýchy.

Slovo duch [lat. spiritus] lze chápat také jako vůli člověka. Někteří jsou totiž pokorní z nutnosti, ale ti nejsou blahoslavení, nýbrž blahoslavení jsou ti, kteří milují pokoru.

Za třetí je možné to vztahovat na Ducha svatého [lat. spiritu sancto]. Proto „blahoslavení chudí duchem" [lat. pauperes spiritu], kteří jsou pokorní skrze Ducha svatého. ... Říká „chudí duchem", protože pokora dává Ducha svatého: Isajáš 66,2: „Na koho pohlédnu, ne-li na chudičkého a stísněného na duchu [lat. contritum spiritu] a chvějícího se před mými slovy?"

Těmto chudým se slibuje království, čímž se rozumí nejvyšší vznešenost. A třebaže toto je odměnou kterékoliv ctnosti, dává se zvláště pokoře, protože „kdo se ponižuje, bude povýšen" (Matouš 23,12). Přísloví 29,23 praví: „Pokorný duchem [lat. humilem spiritum] dojde slávy."

Jinak lze slova „chudí duchem" vykládat podle sv. Jeronýma, a to doslova o zříkání se časných věcí. Pak slovo „duchem" [lat. spiritu] znamená, že někteří jsou chudí z nutnosti, těm ale nenáleží blaženost, jež však náleží těm, kteří jsou chudí dobrovolně. A tito mohou být dvojí: neboť ačkoliv někteří mají bohatství, nelnou k němu srdcem: Žalm 61,11: „Přijde-li bohatství, nepřilnete k němu srdcem."[3] Jiní nemají bohatství a ani po něm netouží, a to je bezpečnější stav, protože bohatství odvádí duši od duchovních věcí. A tito se nazývají „chudí duchem" ve vlastním smyslu slova, protože skutky obětí, jež jsou nad lidský způsob jednání, jsou skutky člověka blaženého. Jestliže však člověk opovrhne veškerým bohatstvím, takže už vůbec po něm netouží, je to nadlidský způsob jednání. A těm je přislíbeno království nebeské, v němž bude nejen velká čest, nýbrž i množství bohatství: Jakub 2,5: „Nevyvolil snad Bůh chudé na tomto svět za bohaté ve víře a za dědice království?"

Mojžíš nejdříve přislíbil bohatství: Deuteronomium 28,1.3: „Bůh tě povýší nade všechny národy. ... Budeš požehnán ve městě a budeš požehnán na poli." A proto, aby Pán rozlišil Nový zákon od Starého, klade na první místo blahoslavenství o pohrdání časným bohatstvím.

Podle sv. Augustina toto blahoslavenství náleží k daru bázně, protože bázeň, zvláště synovská, v nás působí úctu k Bohu, a proto člověk pohrdá bohatstvím. Izajáš 11,1 řadí blahoslavenství sestupně: Vzejde prut z pařezu Jišajova a z jeho kořene vykvete výhonek a spočine na něm duch Hospodinův: duch moudrosti a rozumu, duch rady a síly, duch umění a zbožnosti a naplní jej dar bázně Hospodina. Kristus však naopak začíná darem bázně, totiž chudobou, protože Izajáš ohlásil příchod Kristův na zem a Kristus pak táhne vše od země vzhůru.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Kristus mluvil k zidum latinsky nebo aramejsky?

Ze bychom si to dohledali v originale a nedebatovali tu o kopiich z kopii, prekladech prekladu a vykladech vykladu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To neplatí. Zvolení mají svoje zájmy, proč by se měli zaobírat nějakými kokoty (díky Sasine) a jejich zájmy. Je přece demokracie.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Rodiny vznikají na sečtených potřebách, drží silou ducha a naplňování zjevných potřeb. Gdyž se vrchnosti podaří znásilnit a rozehnat rodiny k jim nepotřebné práci začnou vyšilovat na názorech, čili nepřenesených fantaskních zkušenostech co drží pohromadě už jen společnost kokotů. Správně velkej kokot si najde hnojiště a hrabe pod sebe zrníčka a eště se lakomí se dělit se slepičkou. A gdyž mu zaskočí je slepička z nějakého nerozumu schopna pro jeho záchranu zajistit potřeby ostatních aby ho zachránila. Že si jako zbyli. Tak nějak, myslím si, se narodí národ.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Zbytečná obava, pěna dní se přežene a pokud Babiš ustojí dva týdny, nic se nezmění. Je tomu pár týdnů zpět, kdy se řešil nákup vrtulníků pro armádu. Proběhlo to stylem, kdy si mafián potřebuje legalizovat výpalné, tak donutí plátce, aby si koupil zhola zbytečné předražené služby. Zajímavé je, že zatímco my si kupujeme vrtulníky americké výroby, samy USA si kupují evropské Augusty, protože se dají použít v civilním provozu.
A kde je kauze konec? Co vše se mezitím událo? A kde je všem těm kauzám konec? Stačí vydržet dva týdny a i tohle pomine.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chyby vlády při nákupu vrtulníků jsou pro opozici nepoužitelné. Dovedete si představit jak Vondra a spol. buší do Babiše, že nákup vrtulníků od USA je špatně?

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dovedu, ale asi by to byla komedie. Zvláště, pokud by se Babiš začal hádat s Kalouskem, kdo kolik prodělal miliard. Ale je to jen pohádka.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Asi ranou pod pás bude Kremlíkovo oznámení o úplatku.
Kdyby to prošlo,tak Kremlík dostal pěkný úplatek,to je pro mne rozhodující názor,co to máme ve vládě.
Kremlík to měl včas zarazit a vůbec by to nevyšlo na světlo na veřejnost.
Když o tom uvažuji,proč taková cena,jistě,prodej známek není tak důležitý,ale cena celého sledovacího zařízení,musí někdo zaplatit,jistě ne BIS.Proč to nerozdělili na více ministerstev,asi z důvodu toho utajení.
Takže,bude nová zakázka na prodej známek a o hodně nižší a sledovací zařízení zaplatí jiné ministerstvo o tuto možnost sledování nepřijdeme,na to vsadím boty.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Kremlík dle svých slov úplatek nedostal.

Zatím bez slepic

Pane standa e
Protože to neprošlo,tak nemohl dostat úplatek,ale jen kdyby to prošlo.
Mafiáni neplatí předem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pičování prasete Zemana a estébácké pijavice Andyho ... prostě ten Minář je fakt hroznej.

Sím vás, dyž nějakej králík vytaženého premiérem větrákem z klobouku udělá průser, tak je povinností každého správného vidláka zaútočit na Mináře - jinak Vás vyloučí z vidláckého pionýra!

Průměrný počet slepic: 1.5 (15 hlasů)

Ať Vám nepraskne žilka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Vy jste dnes stával z postele špatnou nohou, že?...

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Kdyby si ji pokapal citrónem, mohla to být dobrá noha.

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

Ale musel by to být citron kyselý, třeba by mu ho Xaver půjčil. Nebo by si ho mohl zkusit vydražit.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Mlž má jen jednu nohu, špatnou, a tou ještě k tomu přemýšlí. Někdy si na ní i stojí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

No dyť ano, tak jsem to myslela, to měl být ode mě humor...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Mlž humor nepochopí ani s nápovědou a přetížením nohy.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Kdo je Minář, prosím pěkně?
P.S. Klobouk nemám.
Odkudpak vytahujete Vy ty svý sprosťárničky, či dokonce ponižující sprosťárny ?
Á, zastaralej cilindr....

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

A sudetaci na vyplatni listine.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Kudy chodil, tudy lhal,
Anonym se nazyval.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

.. a ona to není pravda ?! vždyť na tom netu je hafo odkazů, jak ho školili ...
Že vy se "stydíte", že si to nedokážete najít, jóóó ta "Pravda&Láska" to je věc ...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

No, jste si jist? Občas v různých odkazech zahlédnu lidi, co se odívají do stejného oblečku, který nosil Áda.

Zatím bez slepic

Odpověď je jednoduchá - inspiruji se lidem voleným prezidentem a lidem milovaným premiérem.

Eto vaše dělo.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Jste příliš nesmělý, nedokážete se postavit za sprosťárny, které jste sám vymyslel a také zde napsal. Dohenestujete se sám. Nikdo jiný to lépe neudělá, než Vy sám.

Zatím bez slepic

Byl jsi zde označen sice za psychopata, ale s průmšrným až mírně nadprůměrným intelektem. Podle tvých příspěvků zde ale soudím, že je tvé maximální IQ 132mm - ale ve ztopořeném stavu!

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

odkdypak se nám kamsi zatoulala ta maska pravdu, samou pravdu, nic než pravdu hledajícího distingovanýho
diskutéra??????
Řek bych, že od tý doby, co tady dotyčnej na sebe kouzlem nechtěnýho prásknul, že je čistokrevným, všechno české nenávidějícím oikofobikem (kdo by taky ten vnitřní přetlak furt vydržel že????). Takže teď už jako všichni pravověrní pravdou a láskou se zajíkající a sjednocující dorotrusové slovníkem --- píčující prase Zeman atd.
Časem ještě příjde podřezávání, odkrvování, spalování, chcaní na hrob, přání chcípnutí ..... Co taky jinýho
s prasatama a kupama hoven že jo????????

Dobře dneska Vidlákem napsáno "dát prostor .... popíchnout, aby se rozpovídali .... škodu si udělaj sámi".

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by Honys (neověřeno)

Trvalý odkaz

pak bude lip

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

... ve vašem případě pochybuji že ručník pomůže, maximálně jako "mokrý hadr" na hlavě scallope, ale asi také ne ...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

A sakra.
Kdo jste?
Spisovatel?
Mám se bát?

Zatím bez slepic

Nebo dokonce sám gogo?
Pak bych musela přestat psát.

Zatím bez slepic