Hranice možností

Autor

Pamatujete si jak u nás vznikl úřad ombudsmana? Otakar Motejl překážel jako ministr spravedlnosti, protože se pokoušel o reformu soudnictví o kterou mu ve sněmovně nikdo nestál. A tak se s ním domluvili... poslali ho do fešáckého důchodu na ombudsmanské židli. Už tenkrát na to existovalo dost vtipů. Nikdy to nepřestalo vypadat, že je to naprosto zbytečný flek a sám Motejl na tomto přesvědčení moc nezměnil. 

Pak to dostala Šabatová a té se podařilo se několikanásobně zesměšnit, ačkoliv předtím to prý byla prima ženská se kterou bylo možné dobře vyjít. Zvládla se zastat Aničky / Barbory, kdy poprvé hladce zaměnila oběť za pachatele, totéž se jí podařilo se somálskou studentkou a vůbec její profesní životopis v pozici veřejného ochránce práv dává spoustu důvodů k domněnkám, že hůř už být nemůže a ať bude zvolen kdokoliv, bude to každopádně lepší. 

Včera volili nového ombudsmana a z prvního kola volby vzešel Schorm a Křeček. Vy už dnes víte, jak to dopadlo. Já psal článek dřív než to vyhlásili a jsem líný tuto informaci doplnit. Nepřijde mi totiž důležitá. Podle mě se jen další zbytečný člověk dostane na dobře placené a zcela zbytečné místo, aby tam vedl zbytečné řeči kterými stejně nemůže nic změnit. Může jen upozorňovat, což jinými slovy znamená, že se bude montovat do něčeho, po čem je mu houby. Křeček i Schorm jsou mi zcela lhostejní, nezajímali mě doteď, nebudou mě zajímat ani dál. Je dost možné, že jim to strkání nosu do cizích věcí půjde líp než Šabatové a pokud jsou jen trochu rozumní, tak zalezou a budou spokojení z pohledu na výplatní pásku. 

Mně spíš zaujala jiná věc... Zpráva od Milionu chvilek, že pokud se Křeček stane ombudsmanem, vyjdou do ulic. Tuto zprávu jsem si zařadil k jejich předchozím uličním akcím, kdy demonstrovali proti Benešové a pak mi to došlo... 

Ona ta Benešová je pořád ministryně spravedlnosti ne? Pořád je nebezepčná naší demokracii ne? Pořád ještě se snaží zničit nezávislot našich soudů svými návrhy reforem ne? A ejhle... nějak se nedemonstruje. Ta ženská si z demonstrantů na zadek nesedla a tím to skončilo. 

Stejně tak jsem si včera přečetl Křečkovo vyjádření, že Chvilkaři mají samozřejmě právo vyjít do ulic, ale ono to nic moc neznamená. On sám také může jít demonstrovat za drahé bydlení a vysoké nájmy, ale i kdyby se udemonstroval, stejně to nikdo nezlevní. Zkrátka a dobře, už jsme si na demonstrace zvykli a jestli je tam 200 tisíc nebo 200 lidí je tak nějak jedno. Stejně záleží nejvíc na tom, jestli to ČT zpravodajsky pokryje nebo se bude tvářit jako by se nic nedělo. 

V přímém přenosu sledujeme hranice možností Milionu chvilek. Dokonce mám pocit, že si to i sami uvědomují a snaží se vymyslet něco jiného - že prý budou dělat iniciativy v krajských městech a vůbec se pokusí dělat menší akce na venkově a tak vůbec. Zřejmě jim samotným dochází (nebo jim to někdo řekl - mají svůj netransparentní účet na platy, to by bylo, aby si nemohli dovolit zaplatit nějakého odborníka přes propagandu), že to takto dál nejde. Možná jim začínají vysychat příjmy, protože jejich sponzoři (hlavně ti z USA) si od nich slibovali víc. 

Svým způsobem má Minář jen dvě možnosti... Buď postupně zklame všechny příznivce tím, jak budou vyhlašovat sto padesáté ultimátum kterému se politici vysmějí a postupně se jim budou posmívat i ti, kteří se k nim dneska lísají, a nebo přitvrdí. Jeho tajní poradci mu jistě už mnohokrát navrhli variantu Ukrajina - potřebují hezkou zkrvavenou holku a nebo alespoň policejní brutalitu na kameře. 

Babiš má ovšem svoje poradce také, ti jsou také fachmani v oboru a zatím vypadá, že taktizuje vhodně... nechává Chvilkaře vyhnít. Neposílá na ně policajty, nedělá manévry, neřeší provokace, vyjadřuje se o nich jen okrajově, lehce pohrdlivě a nezpochybňuje jejich právo předkládat ultimáta od rána do večera. 

Kdysi jsem tvrdil, že kdo dokáže na Václaváku shromáždit půl milionu lidí, ten bude premiérem. Teď už si to nemyslím. Protesty byly sice menší, půl mega lidu to ještě zdaleka nebylo, ale přesto jich bylo hodně. Vládní garnituře se nestalo vůbec nic. Zeman Babišovi dělá podstatně větší vrásky než statisícové demonstrace. 

Inu... hranice možností. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (54 hlasů)

Komentáře

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

kvalifikaci i morální profil (cca, necituji úplně přesně).

Potřebnou "kvalifikaci" samozřejmě mají - obskurní rychlokurz "pracovník v sociálních službách".
Bez ohledu na to, jestli mají sotva základku, nebo VŠ.
Ten "kurz" samozřejmě žádnou kvalifikaci nezakládá; je to jen taková obezlička, jak vyhovět nesčetným "neziskovkám", živícím se podobnými školeními. Plus provozovatelům socslužeb, aby mohli za tu příšernou práci platit co nejméně.

Ty ženy (dívky v oboru prakticky nelze potkat - průměrný věk pečovatelek a asistentek bych koštoval někde mezi 45-50ti lety), které pečovatelky a asistentky dělají, by měly mít minimálně maturitu ze sociální práce. I ty psychotesty by byly namístě.
Jenže to by musely brát NEJMÉNĚ dvojnásobek obvyklých 18 000.- Kč/brutto (vč. víkendů, svátků a nočních; vše ve dvanáctihodinových službách). Za tuhle almužnu už to odmítají i Ukrajinky a v oboru zůstávají buď srdcařky, které by to nejraději dělaly zadarmo, nebo zoufalkyně, pro něž to je nouzová přestupní stanice a doživotně z ní mají noční můry (a věřte, že je z čeho). Nikdo jiný.

Bošková je novinářka a napsala knihu o zkušenostech z asi tří států.
To z ní opravdu odbornici na tak složitou problematiku, jakou euthanasie je, nedělá.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

No vidíte. Můžete mít pravdu, mne vždy zajímala a nejsa odborník, možná na základě skupinového chování mi jen její argumentace přijde racionální. Stran Honzáka a toho, co stran kvalifikace píšete - tam z mého pohledu vlastně nějaký podstatný rozdíl nevidím. Asi jsou některá slova nevhodná, ale na tohle znovu - z hlediska svého nastavení až tak háklivý nejsem. Tím pofidérním morálním profilem je pro mne ono dostatečně altruistické mentální nastavení, které je pro pečovatelku v takovýchto náročných podmínkách bezpodmínečně nutné a dokonce si myslím, že by na to ty papíry být měly. Nebudou, páč nejsou zaplaceny a tak tam převis nabídky nad potávkou asi nehrozí a je nutno přijmout každého. Já jsem si vědom, že jsou to naprosto rozdílná slova - ale berte to tak, že si slova druhého v takovém případě vykládám - třeba k lepšímu obrazu. Možná neempaticky.

Zatím bez slepic

Jenom třeba rada - trénovat se seniorem paměť je radou knížecí. Protože to musíte a nejen kvůli tomu realizovat defacto průběžně celý den. A nejen kvůli paměti, ale i pro prostou psychiku seniora, je-li sám a nemá doma jiný kontakt. Plně funkční zaměstnaná rodina na to čas dneska mnohdy buď nemá nebo jsou lidé, kteří to svým mentálním nastavením nejsou schopni zvládnout. Vím, že o téhle problematice víte moc, takže tam, kde se postarat doma už prostě nejde, víte.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale i motoriku hrubou i jemnou a další dovednosti, činící člověka člověkem.
Ano, to plně zaměstnaná rodina nemá šanci zajistit vlastními silami, pokud neobětuje dva dospělé, zdravé a psychicky i fyzicky silné členy za účelem péče.
Kupodivu ta rodina ale očekává, že to za ni odpracují jiní, a to takřka bezplatně. Zatím jsem nenarazil na žádného novináře či jiného psavce (ani na politika), který by se zeptal, jakým právem společnost i jednotlivé rodiny očekávají předešle uvedené.
Na západ od našich hranic se za kvalitní péči tvrdě platí. A ti, co platit nechtějí nebo nemohou (to je smutná kapitola), počítají s tím, že "na pokladnu" či za nízkou úhradu dostanou jen nejzákladnější péči, přičemž pečovatelkám většinou nebudou moc rozumět, protože to budou gastarbeiterky kdovíodkud.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Máte naprostou pravdu, ale znovu jsou i lidé, kteří svým mentálním nastavení se o vlastní rodiče nepostarají ani kdyby byli zdraví. A jsou i tací, kteří to mentálně a psychicky nezvládnou - nemohou za to, že to tak je. Kdyby se ti novináři ptali, poctivá odpověď by byla, že jsou tací pro které je to samozřejmost, že jsou tací, kteří by chtěli, ale opravdu nemohou a pak ti, kteří to zvládnou. A hádejte kam se společnost sune - k tomu egoismu neb k tomu altruismu. To jen pro srozumitelnost. Ono to v sobě máme nastavené od přírody, jen ten charakter naši nynější společnosti tlačí na ten egoismus - a jsou to faktory různé, je jich více.
Pokud se bude tvrdě platit, prostě zase bude víc těch, kteří na to nebudou mít.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Přifičel jsem do nejmenované firmy "jakože honem, honem, bo se zastaví linka" (hovno, jen zbytečná buzerace).
Rychle vyložit, protože děláme jen do půl třetí a přesčasy zahraniční vlastník netrpí (rozumím). Vybouchali jsme náklad za půl hoďky, což místní lopaty hodnotily jako měsíční rekord.
Kámen úrazu nastal, když jsem po vykládce chtěl na hajzl a najíst se, od snídaně jsem měl jen jednu tatranku a vodu z vodovodu. A dovolil jsem si zkusit parkovat půl hodiny na jinak zcela prázdném soukromém firemním parkovišti před firmou, určeném pro kamiony přivážející materiál.
Došlo ke střetu názorů s pičusem - ochrankářem, který nelenil a zavolal soudružku z kanceláře. Té jsem si dovolil říct, že kdyby nezdržovala, už jsem byl dávno pryč, protože půlhodina, kterou jsem si dovolil požadovat byla dávno pryč už dvakrát. Taková drzost!!!
Když jsem následně ochrankáři vysvětlil, že tu půlhodinu nebudu stát na autobusové zastávce, kam mě chtěl poslat, protože tím porušuju silniční zákon, a za pokus o fyzické napadení jsem ho naprášil fízlům, bylo to klasifikování jako drzost číslo dvě.
Následně mi firma pouze ústně (písemně ani hovno) vzkázala přes dovozce materiálu, že mě už NIKDY nepustí dovnitř za nevhodné chování.
Pomoc byla jednoduchá, protože ZP na takové třecí plochy pamatuje a jsou na to dva paragrafy, které upravují podmínky pro kontakt mezi pracovníky cizích firem. Firma má mít - mimo jiné - PÍSEMNĚ vypracován dokument upravující takové eventuality a pracovník cizí organizace má s nimi být v dostatečném předstihu seznámen, aby se mohl podle toho zařídit.
Nicméně zahraniční soudruh vlastník se postaral, že mé stížnosti byly hozeny do koše jak inspekcí práce, tak odboráři, místně příslušným stavebním úřadem, blablabla..., jakož i třemi právníky - specialisty na pracovní právo. Když zjistili totožnost osoby, která za vším vězí, fofrem hodili zpátečku.
Finále - poslal jsem mailem veškeré psané dřísty na úřad Šabatice.
Jakási soudružka z této obskurní organizace mi pak sdělila, že ustanovení ZP platí pro všechny lidi na světě, kromě mě, potažmo jiných hajzlů, kteří si dovolují vydělávat na živobytí točením volantu. Dále mne poučila, že mám být děd Vševěd a počítat s tím, že se můžu dostat do situace, kdy budu muset porušit vše, co se porušit dá, a nést za to následky v podobě tučných pokut, tresných bodů do řidičské karty, atd., atd.

Dalšího komentu netřeba, každý si udělá obrázek sám.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

>Ombudsman je mimosoudní kontrolní úřad, který je státem pověřen k řešení stížnosti jednotlivců na jednání veřejné správy.<

Na jaky organ verejne spravy jste podaval stiznost?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

čtěte pořádne:
"...místně příslušným stavebním úřadem, blablabla..., jakož i třemi právníky - specialisty na pracovní právo...."

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

fakt nevim, co to ma co delat se stavebnim urade. Dela to ma dojem mozneho poruseni zakoniku prace.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

dopravním úřadem zodpovědný za veřejně přístupné parkovací plochy určené k parkování dopravní obsluhy. Jejich existence vyplývá z norem ČSN a dalších vyhlášek, kterými se mají řídit projektanti při projektování budov, atd.
Jednoduše řečeno v Jihlavě zbudovali průmyslovou zónu bez toho, že by se postarali o normou a vyhláškou předepsaná parkoviště pro kamiony. Celá Jihlava prostě nemá ani jedno parkovací místo pro nákladní auto.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

retardované - repete:
"Nicméně zahraniční soudruh vlastník se postaral, že mé stížnosti byly hozeny do koše jak inspekcí práce, tak odboráři, místně příslušným stavebním úřadem, blablabla...,"
Co takhle si zjistit, co znamená slovní spojení inspekce práce.
třeba zde:
www.suip.cz

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Kdo ochrání občana před ochránci....☺

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Výbor pro nedemokratickou činnost
13. 02. 2020 - EB

Československo samozřejmě mělo své kádrovací komise na prověřování, že lidé mají správný komunistický profil, ale i Spojené státy měly svůj Výbor pro neamerickou činnost. Jeho role byla opačná; měl prověřit, že lidé naopak neměli komunistický profil. V roce 2020 je liberální demokracie novým komunismem a nyní je zapotřebí hlavní orgán, který přezkoumá, zda lidé na veřejnosti prezentují správné názory k takovým tématům, jako jsou migrace, Merkelová, Trump, Putin, Orbán, Čína a Brexit. K zostuzení těch nepohodlných existují i jiné instituce, ale ne každý má čas číst Deník N nebo sledovat 168 hodin a Newsroom. Mohl by být zřízen nový Výbor pro nedemokratickou činnost. Ten by pořádal veřejná slyšení, dospěl k předurčeného verdiktu a pak by se přidalo nové jméno na oficiální černou listinu. Polovina vedení Poslanecké sněmovny by na této listině byla, jedině tedy český Senát nebo Milion chvilek by byly dostatečně demokratické, aby odhalily a pranýřovaly vnitřní nepřátele.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Best, Best, Best.

Furt mi nejde do hlavy, kdo to v našem kontextu vlastně je a od kud jde a kam kráčí.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

dam sem informaci o rozhodnuti nejvyssiho soudu o noseni satku - coz vam prineslo miliontou chvilku nenavisti.

https://www.ceska-justice.cz/2019/12/analyza-rozhodnuti-ns-v-kauze-hidz…

Je tam i detailni pravni rozbor - pri teoreticke vyuce proste nema zakaz satku oporu v zakone a byla to svevole reditelky. Pani Sabatova podobne argumentovala uz v roce 2014, kdy jste svou chvilku nenavist proti Sabatove zcali naplno, mili vidlaci.

Takze to mame potvrzeno - kvalitni pravnik bude nahrazen lidovym pravnikem, ktery bezne siri vymysly a hoaxy. Ano, je to ombudsman presne pro vetsinu vidlaku.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

Na nejvyssi soud jsem mel uz davno stejny nazor jako na Sabatovou. Ale kdyz to chteli potvrdit jeste jednou, tak proc ne.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Nejvyssi soud o tom rozhodl az v prosinci.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

No a. Copak pred tim zadna rozhodnuti neudelal?

Zatím bez slepic

Dovolim si pripomenout praci Motejla
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/132996/motejl-obce-diskrimi…
a take Varvarovsky se jasne ozval pri cunkovani romu ze Zlina.

Kde se ve vidlacich vlastne vzala ta zivocisna nenavist vuci Sabatove, kdyz pracuje podobne jako jeji predchudci? Je to kvuli tomu, ze je to zenska nebo proste kvuli tomu, ze driv jste nemeli svou opevnenou nazorovou bublinku, kde si navzajem svou nenavist zesilujete?

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Nevšiml jsem si odpovědi na první stránce. Nevadí, o to více si tu odpověď budu pamatovat...

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Kde se někdo vyjádřil nenávistně o Šabatové?

jestli chcete nenávistné reakce na Křečka, máte je
zde
https://blisty.cz/art/98771-jak-zvolit-doktora-krecka-aneb-konec-ombuds…
zde
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tohle-o-Minarovi-nepiste-…
zde
https://blisty.cz/art/98782-hrw-seznamte-se-s-panem-kreckem.html
a zde
https://nazory.aktualne.cz/komentare/krecek-ombudsmanem-kdo-za-to-muze-…

Pokud by jste chtěl ještě nějakou nechutnost, pusťte si na ČT rozhovor Železného s Křečkem.

Dobrou chuť!

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Na aktuálně si dali komentátoři PAL sraz
Džamila se vyjádřila - tolik klišé v jednom textu, to by mi naše češtinářka dala
http://blog.aktualne.cz/blogy/dzamila-stehlikova.php?itemid=35852

Žantovský míní, že je třeba Ježibabiše a spol. porazit. Velmi objevné.
Dále hodnotí Křečka:
"Akt politického vandalismu, kterým je zvolení jedenaosmdesátiletého anti-lidskoprávního, anti-menšinového, anti-migračního politického vysloužilce za veřejného ochránce práv"
To je přesně to, proč jsem Křečkovi já i hodně dalších fandil
Okomentoval též "vystoupení osvědčeného agenta-provokatéra Foldyny"
Foldyna, palec nahoru!

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

zde - staci cist diskuzi

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Buďte konkrétní.

Zatím bez slepic

pro paní Šabatovou je něco, s čím někteří diskutující nemají problém.

Zatím bez slepic

Od podpisu Charty. To uz jste pak vsecko co chcete.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

nutně vyžaduje ignorovat fakta, která by narušila sladkou nevědomost.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

v mešitě?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Samozrejme. - Vedle stoji nabozensky policista a kontroluje, aby se zeny neutiraly spatnou rukou.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Přiletěl dostatek sarančat z Jemenu a stále se množí. Podle čs. veterinárního zákona jde o hospodářská zvířata. Tolik masa z nebe - to je pro oblast mana a aláhovo požehnání.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)

ale není vepřové, čili je halál.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Patočka a Heráková - taky dobrý:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Telo-na-telo-Pujdu-si-tam…

Alica Sigmund Heráková lituje
„Škoda, že nežijeme v nějakém bájném romském státě, po kterém někteří romští aktivisté stále volají.”
Tady bych ty Romské aktivisty podpořil a nebyl bych sám. Určitě by se ve světě našel nějaký kus země, kdy by mezinárodní společenství umožnilo romům stát vytvořit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

Můžou se vrátit do Indie odkud Sinthi a Roma pocházejí. Ta je dost velká, aby tam mohli odejít úplně všichni - akorát s těma sociálníma dávkama za chronický odpor k práci by tam byl trošičku problém

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Nefalšovaný chleba a hry. Polomozci a bezmozci v akci. Hodnotí dvorního Šaška s rolničkama esli zvládne udělat pěknej kotrmelec a blboni z teho maj vánoce.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Pro některé mé oponenty tímto sděluji, že jsem se vrátil do včerejší diskuse a odpověděl jim.
Jinak Vidláku. Po jednom dnu konstatuji, že přes některé mé odborné výhrady (ne lidské) k panu Křečkovi, jsem nakonec rád, že to takhle dopadlo. Ten sluníčkářský ryk, vytí, spílání, jekot, pláč a vyhrožování za to stojí. Nic lepšího se stát nemohlo. Do diskuse zde přidávám svůj názor, že žádný fungující stát žádného ombudsmana nepotřebuje. I za toho socíku na to stačilo napsat prezidentovi. Pomohl asi tak často, jako dnes ombudsman. Tedy někdy ano, někdy ne. Málo se ví, že většina stížností do úřadu je vlastně odvoláním se proti již pravomocným rozsudkům českých soudů, tedy věc, kterou úřad ani řešit nemůže.
Ale znovu - ombudsman je takové šidítko. Stejné, jako ekologická odpadová politika EU, kdy jsme třídili až do blba, abychom zjistili, že přestává fungovat v momentě, kdy od nás odmítla Asie ty tříděné odpadky dál brát a včil dumej.
Stejně tak si ombudsmana vymodlily mezinárodní neziskové organizace, aby měly "státní" páku, pomocí které mohou prosazovat svůj vliv na život běžného ovčana.
Nu a teď ji na čas v České republice ztratili. Doufejme na dlouhý čas. Nehádejte se prosím se škeblí. Každý zde víme, že právní pojmenování problému se šátkem není o právní disputaci odkud až kam, ale zápas mezi naším, křesťanským nebo ateistickým pohledem na svět a pohledem ideologie pedofilního vůdce z jeskyně, který 700 let p Kristu potřeboval zahalit státní doktrínu něčím, co nazývá náboženstvím. Stejně tak má ombudsman ve skutečnosti pracovat pro prosazení všech těch myšlenek neziskového šílenství, které nás nutí zde dnes a denně kydat a kydat. Šabatovou měli (pro její obhájce) vyhodit v okamžiku, kdy se provalil případ s Aničkou. Tak šílená věc by nedovolila nikde ve světě, aby ve svém křesle zůstala žena, která tuhle zrůdnost přikryla.
A tak se těším, až se její parťák v této věci bude snažit Křečkovi zabránit ve vstupu do úřadu. Vyzývám tímto Policii České republiky, aby v takovém případě konala. Slovy Kundery: "Ať žije Trockij !".
Vidláku, jde to dobře. Další zastávka - volby do rad. Hezkou cestu! IK

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle mě je zvolení Křečka velmi důležitý moment v dějinách naší země. Není to jen konstatování, že místo ombucmáni máme ombucstáňu.

Křeček byl vedle Šabatové celou tu dobu nositelem přirozeného selského rozumu a není důvod si myslet, že mu to nezůstane i v nové nejvyšší pozici. V tom věku se tyhle věci už nemění, Křeček nedělá žádnou karieru.

Ve státech na západ od železné opony (ano, ta hranice pořád funguje) postupují velmi rychle k moci zelení kulturní komunisté a ultralevicoví fašisté a souběžně sílí i vliv a moc naplavených muslimů, kteří se pomalu dostávají do lokálních vlád a do dekadentních správ velkých zelených metropolí.

Kdyby v následujících letech zůstala v úřadu Šabatová nebo se ombucmanem stal někdo plně oddaný vypatlaným orgánům EU, tak by brzo hrozilo, že i u nás (v souladu se západem) by taková oddaná osoba začala prosazovat legalizaci práva šária, mnohoženství a sňatky s více ženami, sňatky s dětmi, atd.

A na tohle si myslím, že Křeček nikdy nenaskočí.

Pokud "naši" poslanci dostanou do rady TV (nebo jak se to přesně jmenuje...) Xavera, Hanu Lipovskou a Pikoru, tak začnu mít pocit, že se parlament probudil.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

Dobrý večer Maneco,

Cit.: "Pokud "naši" poslanci dostanou do rady TV (nebo jak se to přesně jmenuje...) Xavera, Hanu Lipovskou a Pikoru, tak začnu mít pocit, že se parlament probudil." …. já si myslím a doufám, že se náš parlament přestává bát. Kéž by. Se ztrátou prestiže naší/jejich ČT si možná začínají uvědomovat, že prolhaná média dávají lidem do rukou mocnou zbraň - pravdu, kterou si sice musíme vyhledat, ale to "oni" nás k tomu nutí a nakonec i ty lži pracují proti lhářům :-). Jo, kde jsou ty časy, kdy heslo "psali to přece v novinách, či říkali v televizi" stačilo k souhlasu.
Dobrou noc :-)

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

Doopravdy čekáte že jeden křeček v noční košili napraví zlo děje a svým fíkovým listem ochrání naše nestydatě vokradený syny a dcery od naší mámy ?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

od Křečka opravdu nic takového nečekám. Reagovala jsem na Manecou zmíněné poslance. Nikdo sám nic nezvládne. Jen pár takových neohnutelných Křečků, Xaverů a dalších ve funkcích, může předvést, že nemusí vítězit jen zlo, lež a arogance. Proč myslíte, že se ti krysaři tak rvou o každou pozici? A proč politici nechávají ČT dělat si co chce? Mají strach. Bojí se, že na ně něco vymyslí, znemožní je, či je ve studiu zesměšní. Víte, jak se těžko brání před kamerou před obecným nařknutím, zvlášť když na to nejste připravený? A to mediáci umí. Za pár dní to vyšumí, protože to byla lež, ale to už se nikdo nedozví. Já na rozdíl od Vás nejsem přesvědčená, že úplně všichni politici jsou hajzlové. Neumětelství při sebeobraně je pro mě naopak znamením, že ten člověk není stejný kripl jako ten, co to na něj vybalil. Já vím, to se Vám líbit nebude :-) Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Politika je Alice hajzlovina, čáry máry, jako kouzlení před publikem, "hele, ptáček", a už máte diru v kapse. Je to systémové zlo postavené na legálním okrádání našich synů a dcer od naší mámy. Aji lempl dokáže postavit bydlení do dvaceti let, naučit se pěstovat v patrech jídlo, svoje ohmatané jídlo, a ani to nemusí učit děcka. Viděj to v přímém přenosu. žádný bludy z knížek. A pak se to už jen vylepšuje a dědí jako v dědinách. Na co mi sou blboni co pobíhaj po zemi a gdákaj jako šílení mutanti o imbecilovinách, že maj třicátý pohlaví a že potřebuju k životu čipy, daně a křečky.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Dovolte malý článek o dokonalosti naší justice a ministerstva spravedlnosti.
Opravdu, vychutnejte si to na jazyku jako víno při vyslovení těchto slov:
Ministerstvo SPRAVEDLNOSTI
A tady je ten článek:
https://www.arfa.cz/jejda-nejvetsi-justicni-zlocin-v-novodobych-dejinac…

Zatím bez slepic

Chcu chleba, maso, sádlo, vejce, povidla, mouku, mrkvu, cibulu, zelí a brambor přídělově podílově zadarmo, ať to dotuje stát z mýho neprodejnýho podílu na rozpočtu jako ostatním vyžírkám a staletí u nás nalezlým pijavicím. Zbytek vyúčtujeme ve státovkách vydaných na účel předem sečtený a odsouhlasený spolu s ostatními podílníky. Na ja, zasponzorujeme si to sami a až to bude hotový, sponzoring skončí spálením státovek co jako splnily svůj účel pro nás, podílníky. A pak se budem rozhodovat o bydlení, energiích a ták.. Tak je to jednoduchý kokoti. Pak už se to jenom dědí, kokoti. A šmejdi, ohrndírští chmatáci můžou slintat na výlohy. Kokoti. Heh

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tenhle treking po vidláckejch hromádkách hnoja je fakt síla. Vyžaduje to jisté sebezapření gdyž se musí obcházet opatrně puchnoucí bublinky, že jako to je ta cesta. Hlavně bacha na velké bublinky, co sou zralé vypuchnout, nestojí to za ten smrad. Je to přirozený proces rozkladu, nač do teho eště šťourat. Zatím to vypadá, že gdyby něco bylo, tak za třicet dní tady bude nuda, ale jen pokud zústane demosgrátickej síg nál. Muheeee

Zatím bez slepic