Vidlákovské fámy

Autor
Štítky

Začalo to už předevčírem večer, kdy se na fejsbučku začaly objevovat "zaručené zprávy". Včera už na plné obrátky fungoval obecní tetkagraf a nebylo ještě ani deset dopoledne a už se ke mně doneslo, jak jistá dáma byla v Itálii, stihla se vrátit z lyžovačky těsně před vyhlášením karantény, minulou sobotu byla na Vidlákovském koštu, kde se protočila půlka města (jo, minulý týden, to se ještě nikdo nebál a všichni z toho měli srandu) a pak v pondělí šla k doktorovi. Ten nechal vyklidit čekárnu a teď už "všichni vědí, že to má". 

A jako když střelíš do vrabců - nikomu se včera už nechtělo do sámošky nakupovat. Máme tu ještě hodně pamětníků, kteří vědí že rozdíl mezi fámou a pravdou je několik dní. 

Starosta mě zatím uklidňoval, že se nic neděje, že se jedná skutečně o fámu, byť s pravdivým základem. Zmíněná paní skutečně byla na lyžovačce a skutečně po návratu obtrajdala všechny víkendové společenské akce. To se ještě nikdo nebál a udělal by to tak každý. Pak vláda přitvrdila a tak milá paní dostává už několik dní čočku za své nezodpovědné chování Mezitím už tetkagraf svojí fámu rozšířil na dobrou desítku dalších "zaručených případů". 

Ještě před týdnem si všichni ve Vidlákově korzovali na Koštu a z nějakého koroňáčka měli srandu. Nikdo tam naše vidlákovské přeshraniční lyžaře nepeskoval za nezodpovědné chování.  Prostě to nikomu ještě nedocvaklo, o koroňáčku mluvili jen ti, co čtou fejk ňůs a nějaká čínská chřipečka nemůže nikoho rozhodit. 

Pak přišlo to zavírání hranic a umírání Italů po stovkách. 

V úterý jsem volal našemu faráři, že vláda zakazuje větší shluky lidí a že já s rodinou to budu dodržovat a v neděli mě v kostele nemají čekat. Kromě toho se v neděli stejně nic konat nebude, protože to už bude také zakázané. Odpovědí mi byl úsměšek, že přeháním. Inu nepřeháněl jsem. 

Mezitím začalo všem docházet, co to tam v Itálii doopravdy mají a ti stejní, kteří v sobotu na Koštu plácali po zádech lyžaře za občanský vzdor, jim teď spílají za neodpovědné chování. 

Jo, není z té itálie nějak málo záběrů? Neohrožení novináři jezdí  klidně dělat rozhovory s Islámským státem, ale ke koroňáčku se jim nechce. Virus nepotřebuje ani propagandu, ani publicitu a ve své nakažlivosti je neuvěřitelně spravedlivý. Mluví se o tom, že i Donald Trump je nakažený... (Prosím tímto našeho Donalda, který nás už nečte, kdyby byl tak hodný a dal vědět, že je v pořádku). 

Předevšírem jsem proháněl najatou firmu, která mi má na dvoře dělat novou dešťovou kanalizaci - budu mít nádrž na dešťovou vodu na zálivku - a donutil jsem je, aby co nejdřív přivezli trubky, co kdyby se zavřely i všechny zbytné obchody... Ještě ve čtvrtek se tomu všichni smáli, ale přece jenom mě mají rádi a tak včera trubky přivezli. Jestli to takhle půjde dál, tak budu mít zase pravdu... Vůbec mě to netěší. 

Bez ohledu na koroňáčka... přesně tohle bude součástí příštích dnů. Zaručené zprávy, snahy o uklidnění paniky, které budou fungovat přesně obráceně a z toho vyplývající další ekonomické ztráty proti kterým bude jedno zavřené divadlo na Jezerce ještě pohoda. Tady totiž vidím hlavní slabinu českého přístupu. Nikdo nic neví, nikdo nic nesmí říct, hlavně nědělat paniku na což je prý nejlepší recept neinformovat. Testování má zpoždění, nic nefunguje bez internetu, na všechno jsou zbytečné papíry a pak stačí kyberůtok a nefunguje nic.  K tomu laxnost a vlažnost byrokratů na všech úrovních... Arogantní úředník se díky koroňáčku nepromění na milého skvěle fungujícího člena státní správy. Třicet let míru a pohody na všechna důležitá místa státní správy dosadilo neschopné imbecily, kteří vládnou pomocí lejster.

Prymula je podobná výjimka jako Žukov - při čistkách na něj prostě zapomněli. 

Mimochodem - všimněte si rozdílu mezi Andrejem a Hamajdou. Andrej vyhlašuje opatření, snaží se působit pozitivně a pak si vezme slovo náš policejní ministr a začne mluvit o tom, že budou pořádně fízlovat a dávat pokuty. A říká to tónem, že přesně na tohle se těší - že bude mít svoje gestapo. Ano, asi je zapotřebí udržet pořádek, ale říkat to takhle... To opravdu všichni chtějí, aby Andy po příštích volbách vládl jako Seehofer v Bavorsku? 

Kdo to včera psal? EU už vlastně neexistuje. Cosi tam v Bruseli pindají, ale nikoho to nezajímá. Vlády jednají samy po svém. Když to funguje s koroňáčkem, bude to stejné i s migrací a dalšími tématy. 

A ještě poslední poznámka... v pátek večer byl počet nakažených necelých 150. Dynamika šíření se podle mě slušně snížila. Pokud to nebyl jen nádech nákazy před dalším kolem,  Případně protože došly testovací sady a udělalo se méně testů. Případně nás prostě nechtejí strašit realitou. Ale pokud nám říkají čistočistou pravdu, chtěl bych být velmi opatrným optimistou, že opatření začínají zabírat. Už se nám to jednou podařilo s africkým morem prasat. Kdyby se to teď povedlo znova i s koroňáčkem, budeme světový unikát a Andrej nám povládne hodně hodně dlouho. 

A závěrečná práce pro Scallopa. Nějak jsem si nevšiml, že by někdy nějaký komediant v televizi projevoval účast s dělníky, kterým zavřeli továrnu. Že by ho zajímalo, co budou dělat, kam se obrátí, kdo jim pomůže a z čeho zaplatí hypotéku. Teď by se neměli divit, že dělníky zase nezajímá jejich úděl. Ostravští horníci chodili na rekvalifikační kurzy v programování. Herci mohou také. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (105 hlasů)

Komentáře

Sasine, ty potřeby má napsané každý z nás v hlavě a v základních není rozdílu mezi kýmkoli z nás a bezďákem zpod Libeňáku:
- nemít hlad a žízeň
- mít co na sebe a na nohy
- mít kde spát
- mít se jak ohřát
- nebýt při tom všem ohrožován, obtěžován, napadnut
- být zdravý a v případě nemoci se domoci pomoci

A každý z nás ví, že se o to MUSÍ POSTARAT SÁM. Nějak; leckdy blbě, klopotně. Občas asi i protizákonně.
Když jsou náhodou sousedé, kteří pomohou nebo alespoň neškodí, jde to lépe.
A víc asi nelze chtít. Jakmile někdo někdy začal "řídit dobro a přikazovat dobro", vždycky to skončilo průserem. U nás (myslím tím ČeMSle) parta pitomců, co si mysleli, že mají patent na rozum, prohospodařila socialismus a na dlouhou dobu ho provařila tak, že o něm většina lidí nechce ani slyšet. Ačkoli ta většina moc dobře ví, že by byl lepší než současné "líbodémo".

Nejsme parta debilů, fakt ne.
Ale musíme žít s tím, co je k dispozici. Jak materiálně, tak "duchovně".
Ti, co řídí debilizaci lidstva (zejména jeho "vyspělé" části), se na své entrée pečlivě připravovali cca 30 let. A pak do toho řízli. Teď už jen odškrtávají poslední úkoly ke splnění. Už nezbyl žádný klacek, který by se jim dal hodit pod nohy.
Lidí, co to vnímají, je hodně. Ale ne dost na to, aby dokázali umlátit debilizátory a s nimi i dav, který je bude bránit za jakýchkoli okolností. I za situace, kdy mu debilizátoři vyžerou poslední zbytky ze špajzu, znásilní dceru, matku i babičku a nastěhují se mu do baráku.

Někdo si hledá postranní cestičky, po kterých debilizátory obchází, někdo sonduje tu i tamhle, jestli by našel parťáky pro protidebilizační misi, někdo to kombinuje a většina těch, co tuší či vědí, nemá dost odvahy (nebo sil - ono to totiž většinou chvíli trvá, než se zvazbí souvislostě) být akční. A tak alespoň chodí kydat, aby dal sobě podobným vědět, že tu je, že třeba i sbírá odvahu, že tuší nebo ví a že mu to není jedno.
Furt je to totiž lepší, než zůstat se svým pečlivě sepsaným seznamem sám.

Průměrný počet slepic: 4.9 (30 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

časem a elektrikou.
Já tyhle řeším oním provařeným největším vynálezem lidstva, totiž kolečkem. A koulím a koulím..., a roluju a roluju...

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

totiž je důležité toto psát, protože text je určen vlastně i nám ostatním, abychom si uvědomili řadu věcí a neblbli

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

...než mě tady v Práglu všechny ukradnou, dneska totiž nebyl v prodejně chleba a supermarkety jsem vynechával i bez "kudrnáčka", neb nemám rád davovou psychózu :) Ostatně tam prý nebyly ani vejce. Za to se rozjíždějí kurzy vysedávání. Dřív se dralo peří, teď se bude vysedávat, samozřejmě jen v malých skupinkách :)
To vaše je srozumitelné pro "normální" lidi, jenže normální je patrně už nějakou dobu nebýt morální a někdy také co je normální není morální. Stačíte sledovat souvislosti? Jsem někdy dost složitý :). Takže to zjednoduším starým rčením " z hovna bič neupleteš, a upleteš-li, nezapráskáš. A zapráskáš-li....týpka stejně zachrání baloňák.
Tihleti stejně nepochopí, že právo na vlastní názor bylo i předtím, jenže potichu a chtělo to hodně velkou osobní statečnost nebo třebas podporu ze zahraničních politických kruhů a rádií. A běžně se považovalo za šílenství, takže když ho někdo veřejně vyřkl, okolí se od něj sebezáchovně odtáhlo. Ti chytřejší mu milosrdně oblíkli kabát obráceně a dušovali se, že ho vezou zpátky do ústavu. V aktuálním případu to pro mne vypadá tak, že psát takovéhle bezduchosti na téhle platformě je vlastně forma osobní statečnosti. Asi opravdu mají nějakou podporu na pozadí. A ta nebude rázu duchovního, ale materiálního, jak je v rozvinuté konzumní společnosti zvykem...

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

K těm potřebám bych ještě přidal:
- občas si vrznout.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Je naložený v dezinfekčním roztoku (ředěný alkohol), lastutru zavřenou a čeká až se to přežene.
Pokud bude mít smůlu skončí naložený ve formaldehydu v nějakém muzeu s visačkou scallopus imbecilitus

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Brněnský biskup Vojtěch Cirkle zrušil katolíkům bohoslužby už ve čtvrtek 12.3.
https://www.biskupstvi.cz/storage/akt/12338.pdf
"Prosím každého z Vás, abychom se spojili každý večer ve 20.00 hodin modlitbou růžence.Ať je tato modlitba nesena úmyslem na zastavení pandemie koronaviru a k ochraně našich rodin."
Tak doufám, že společné modlitby zaberou, když zatím není znám žádný lék a někteří spoluobčané vykazují známky nebezpečného blbství.
Tak mě napadá, co by s takovou tetkou, co si odjela do Iťošky pro nákazu udělali naši předci v době moru? A co by čekalo tehdejšího Hrušínského juniora?

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Jestli je to skutečně naše sousedka od naproti, tak to blbství je skutečně na vysoké úrovni a hlasitá mluva znamená silný proud kapénkové infekce.
Ale také ostatní účastníci zábavy neprokázali mnoho rozumu, pokud věděli, že byla v Itálii a zdržovali se v její blízkosti.
Co by udělali předci? Zatloukly dveře, vrata, případně barák následně zapálili.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

i

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by matka (neověřeno)

Trvalý odkaz

jasně, chápu, překlep se může přihodit každýmu, takže "zatloukli".

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

píšu mnohdy jak píšu, tedy bez interpunkce, hlavní je, že žiju :-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Z psychologického hlediska nejste schopni se ze spirály pomocí cizáckých návodů vymotat. Jen to budete vytáčet, ale prospěch vám uletí vámi točeným větrákem. Tudle technologii blboni nechápou, proto sou v kole jako křeček v kleci. Heh

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

Celou dobu tu jen kritizujete druhé - vy tohleto, vy tamhleto, blboni, tupouni - nadáváte, ale vy sám tu nežijete? Heh?

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

Paní Aleno, s tímhle blboněm je škoda ztrácet čas.
Snadná rada = nereagujte na něj. Když se podíváte do minulých článků, snadno najdete, že tam postupem času lidi začali úplně ignorovat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

In reply to by Nobody (neověřeno)

Trvalý odkaz

Měl jsem také na svém webu diskusi, do které se montovali dva skřeti. Ostatní jim občas odpovídali, snažili se argumentovat, ale to bylo jen jako olej do ohně, ti dva byli s každým hned hotoví, oni jsou zkrátka vtělení moudrosti a ostatní jsou plebs hlupáků. Klíčový problém je, že apelovat na návštěvníky Fóra, aby skřety ignorovali, je marný, je marný, je marný... Vždycky se našel někdo, kdo si myslel, že má smysl pustit se do nich argumenty a pak byli dva na jednoho a neměl šanci... Až jsem zařídil, aby jejich příspěvky viděli jen ti dva a ostatní je prostě neviděli. Tím na ně konečně ostatní přestali reagovat a byl pokoj, akorát ti dva pořád reagovali na všechny, každému vysvětlili, jaký je debil a mimoň, trochu se vzájemně poplácávali, jak to všem natřeli... a navzdory jejich "yntelygenci" jim velice dlouho trvalo, než si všimli, že na ně nikdo nereaguje, že si notují jen mezi sebou. Pak se konečně spravedlivě naštvali, vynadali mi do cenzorů (i když jsem je nemazal, nechal jsem je svobodně se vykecávat, mohli urážet koho chtěli, vhrdlolhát a vzájemně se vychvalovat až do alelujá...), no a od té doby je od nich klid a pokoj.
Dodnes si říkám, že to bylo jediné, co na skřety platilo. Když nemají odezvu, není to pro ně ta pravá zábava a zmizí.
Jako ateista dodám: Zaplaťpámbu!

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

In reply to by Václav Semerád (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dodám jen tohle: Jeden z nich do Fóra skřetil zásadně výhradně v pracovní době a (podle IP adresy) ze služebního počítače našeho Ministerstva Lásky... (No comment) :-)

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Někde jsem četl článek o souvislostech mezi mezi oblastmi rozšíření koronaviru a oblastmi rozšíření mobilních sítí 5G. Nemůžu ho ale najít. Viděl někde někdo podobnou informaci? Možná je to hoax, možná...

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

mám 5G. Neměla bych mít povinnou karanténu? A doma nemám chleba, ani kvasnice abych si ho upekla!!!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Je to nesmyslná zpráva, 5G ani jiné sítě nemajáí na virus vliv. leda by virus roznášeli montéři, co ty 5G sítě montují.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Ač nejsem odborník telekomunikačních sítí,ale vidím to tak,že Čína svou sítí 5G přeskočila technické možnosti USA o několik řádů,proto ten zuřiví boj proti 5G.Ono to souvisí i s tím,co říká Pjakin o přechodu nadnárodního řízení z USA do Číny.USA se proto tak tvrdě tomu brání,že se snaží Čínu srazit na kolena koronavirem.Jedno je přece jisté,USA ten koronavirus patentován,takže mají i protilátku,jenže jen pro někoho.
Zatím jsem nezaznamenal,že by to dostal někdo z naších tmavších občanů.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
rozdíl mezi 4G a 5G sítěmi je jen v rychlosti přenosu informací. 4G síť umožňuje stahování dat rychlostí 172,8 Mb/s a odesílání dat rychlostí 57,6 Mb/s. 3G síť umožňovala oboje rychlostí asi 2,5 Mb/s. 5G síť znamená přenos dat až 20 Gb/s s odezvou 1 ms.
Čili jen vyšší rychlost dat. I se 4G sítí se dá žít. A dá se žít i bez sítí.
Na vysokou rychlost přenosu dat je nutné vyvinout nové prvky elektroniky, a k tomu slouží vzácné zeminy, jejichž ložisko je zejména v Číně a Africe, kde si je Čína pronajala nebo skoupila už dávno. Platila dluhopisy, které vydaly USA na nákup čínského zboží.
Speciálně pro 5G sítě platí, že jsou založeny na polovodičích vyrobených na bázi nitridů gallia. Gallium se těží hlavně ze sfaleritu, kde je příměsí s nepatrným obsahem, a hlavními zeměmi výroby gallia jsou (r. 2015): Čína, Německo, Japonsko, Ukrajina.

Přechod globálního těžiště moci z USA do Číny je realitou. Čína to považuje za přirozený stav, kdy dominovala světu a jen pár století ne. Pouhá epizoda v čínské historii. Pro USA jde o konec globální hegemonie stejný, jaký postihl bývalé velmoci Velkou Británii nebo Francii. USA se pochopitelně brání, protože jakmile se těžiště globální moci přesune mimo USA, nový hegemon (Čína) začne přijímat platby pouze ve své měně renminbi. USD ztratí hodnotu a USA najednou nebudou mít jak splatit dluhy. Zatím odírají spojence (i nás) na nákupu vojenské techniky. Prostě platíme výpalné. Doporučuji přečíst historii Athénského námořního spolku (stručně zde https://leporelo.info/athensky-namorni-spolek), protože to je to, co nyní prožíváme. Původně obranný spolek s dobrovolnými příspěvky na obranu, pak vynucování příspěvků v penězích nebo lodích, pak Athény použily peníze spolku i na jiné účely, skončilo to vzpourou členů spolku proti Athénám.
Až USD ztratí hodnotu, USA najednou budou muset omezit spotřebu o 50%, nebo razantně zvýšit výrobu na dvojnásobek za velmi krátkou dobu. Druhá možnost padá díky přesunu výroby do Číny. Zbývá první, a to znamená nepokoje.
Osobně se domnívám, že přesun moci z USA do Číny proběhne v delším časovém období, kdy Číňané nechají vedle sebe existovat platby v USD i renminbi s tím, že postupně dojde k samovolnému odchodu od plateb v USD. Takže nás čeká dlouhé období hospodářské stagnace euroatlantického světa, kdy se s koncem USD sveze i jeho mladší bráška EUR.
Pokud bude Evropa (nebo aspoň ČR) nabízet hodnotné zboží, které bude svět kupovat, bát se nemusíme. Pokud budeme mít na vývoz jen výstupy neziskových organizací a evropských institucí popř. nápady Grety Thunberg, čekají nás krušné chvíle a ekonomická stagnace.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Za určitých okolností by mohly být sítě 5G v boji s koronavirem užitečné. Záleží jen na tom, jaká je rezonanční frekvence koronaviru. Pokud by byla stejná nebo blízká 5G ,mohl by nosný signál 5G sítě přispívat(při své intenzitě) k autodestrukci viru. Pokud ne, pak je 5G na koronovirus neúčinný, jak je uvedeno výše. Nedávno jsem četl na ruském netu, že celkem zanedbatelné šíření viru v Moskvě(cca 40 případů na rozdíl od Prahy) může být způsobeno masivním šíření 5G sítě. V současnosti je v Moskvě přes 6 tis. buňkových vysílačů a další se rychle staví. Sice působení radiofrekvenčních magnetických polí (vyšší frekvence než se používají v magnetoterapii) na biologické entity, například na viry, bakterie, plísně, prvoky je ve stádiu vědeckého i laického ověřování. Nicméně již se i u nás pro frekvenční léčení u nás vyrábějí přístroje např.zde https://www.resonancia.cz/p/ramaloop-antena-pro-zapper-a-elzapp-elzapp-…. Pro domácí použití stačí a je levnější Zapper. Funguje to. V poslední době systém zaznamenal velký zájem v Japonsku.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Gerd píše "rozdíl mezi 4G a 5G sítěmi je jen v rychlosti přenosu informací" - to je silně zjednodušeno, ale proč ne. K té druhé části "USA najednou budou muset omezit spotřebu o 50 %" - to je myslím klíčová věc. Američtí vedoucí činitelé (ti skuteční) to samozřejmě vědí včetně toho, k čemu by to vedlo (povede?) a proto Amerika vysává celý svět, proto každý stát, který si chce vládnout posvém, je okamžitě onálepkován jako darebácký (příklady totiž táhnou), je něj uvalena klatba (embargo) jakožto i na všechny, kteří nedrží linii, nebo je rovnou vojensky napaden. USA prostě žijí na dluh a pokud by to přestalo fungovat, byl by to dvojí šok. Kromě omezení spotřeby také morální a politický - do Američanů se horem dolem tlačí, že jsou nejlepší na světě, každý má u dřevěného domečku na hypotéku vlajku, škola začíná zpěvem hymny, a najednou by měla přijt bída? My v Evropě a speciálně ve východní buď pamatujeme (už málo), nebo bezprostředně vnímáme katastrofy válek - pro Američany byly války investicí. Zaplatili životy svých občanů a částečně materiálně, ale bohatě se jim to vyplatilo, již jen zisky na válečné výrobě, získání politického a samozřejmě ekonomického vlivu po válce atd.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Na vysvětlení to stačilo a zájemci o odborné detaily je již vědí. Ohledně USA je ještě jedna možnost, uvrhnout celý svět do válek, ve kterých se dluhy vytratí. Nejlépe na vzdáleném bojišti Evropa a platit životy vojáků spojenců. Hloupý kanonefutter pak bubnuje k pochodu na Moskvu. Nebo sedlá koně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Pane Gerd 5G nie je ani tak o rychlosti ako o tom, ze sa ako prijmac - vysielac pouziva kazde zariadenie v sieti. Kazdym zariadenim sa mysli kazdy 5G smartfon, 5G router atd. Takato technologia zasadne rozsiruje dosah ktory uz nie je postaveny len na BTS. Rozsirenim cez koncove zariadenia sa zvacsuje pokryta oblast. Rychlost je k tomu len prijemny bonus.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Děkuji za doplnění.

Zatím bez slepic

Už jsem to viděla dříve. Celkem rozumnej borec.

Zatím bez slepic

Zkuste google, zadejte "5G nebezpečí". No a pak přeji pevné nervy, protože jinak se z těch "informací" nutně zblázníte.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

když se podaří nalézt bod G.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by SaturniN (neověřeno)

Trvalý odkaz

Konečně jsem doma. Bod G, to bych věděl.

Ale 5G? Kde najdu ty 4 další?

Zatím bez slepic

Zkuste google, zadejte "5G nebezpečí". No a pak přeji pevné nervy, protože jinak se z těch "informací" nutně zblázníte.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

se stalo :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Takže ještě 9 dnů, co a jak...

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

No a jistě paní. Vrťte se jak se vám to dovolí. Stěžujete si na mne, né na okolí. Bozkajte mi riŤ.

Průměrný počet slepic: 2 (9 hlasů)

In reply to by Sasin (neověřeno)

Trvalý odkaz

nevadí, že Vašemu příspěvku nerozumím, že ano.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

No co už. Buď se vyjádříte srozumitelně, nebo rozumět nebudu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Ale pokud syn přišel k nám, nemusel být v pondělí ještě infekční, my bychom měli být infekční až za 2 dny, to znamená ve středu, zatím jsme bez příznaků. Budu mu muset ráno zavolat, co k tomu...

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Volte blboni svoje potřeby, to říkám těm, keří sou normální a serou na vyžírky. Napište svých dvacet potřeb a pošlete je někam. Alespoň někam. A pokud byste zjistili, že na vás keždej hajzl sere, pošlete to mě. Taky se na vás vyseru. Posílejte to na moji adresu ramcha , ať neříkám, že všechny vyslyším. Gdyž vás bude hodně, řeknu vám co dál. Hlavně pište co vás trápí, sere rovnou tady. Gde byste chtěli změny a hlavně pište gde byste chtěli mít podíly na neprodejné půdě. na rozpočtu, po svých předcích, nebo jak je vyměnit v naší zemi. Serte na kundy co vás prodali. Pište sem všichni co potřebují změnu. Heh

Průměrný počet slepic: 2.4 (16 hlasů)

kterou bych potřeboval, aby lidem jako ty a scallop někdo navěky zavřel hubu! Posílám to přímo tobě, vole, a ještě na vlastní přání!!! Jedinej účel, co týpci jako vy splňujou, je rozesrávat normální lidi a snažit se strhnou svojí debilitou hovor do vedlejších kolejí, přesně podle plánu z ústředí. Takových jako vy dva jsem potkal jinde hafo. Neřeknete vlastně nic vlastního, vlastního názoru nemaje a jste totéž, co estébácký provokatéři, co dovedou manifestaci do slepý uličky, aby jim tam ozbrojený složky předvedly svojí ideologickou připravenost! Tak si nezapomeňte nabít vy, dva profesoři demagogie slznejma nábojema, protože svýma blbýma a většinou bezprizorníma(víte aspoň, co to je?)kecama to nedokážete. Excelovat v takovýhle době blbejma kecama, to je teda zasraný náledí a eště za tu vaší demokratůru. Píšu to slangem, aby to frajeři vašeho typu dokonale pochopili! Zapomněl jsem dělat hrubky, ale to by na normální lidi bylo asi moc.
Omlouvám se všem slušným lidem a Vidlákovi zvlášť! Je to poslední reakce na tenhle společenský exkrement, z kterého by nebyl ani kompost na pěstování zeleniny, páč by byla toxická! Dyk voni si, vašnostové, ani neuvědomujou, že jsou stejní jako ten koronavir, jen se zatím pomaleji množí....zaplať jejich neziskovka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)

Vřelé díky, robertíku.

Já jsem se už také na něco podobného chystala, ale měla bych velký problém nevyjadřovat se vulgárně. Protože ten jantar mele hovna (jak by napsal Targus) už pěkně dlouho a furt dokola a jen tím poslintává zdejší kurník.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

...vypadá to, že kulminuje nejen "kudrnáček", ale všeobecně i blbost. A ta kvete v každém ročním období, až je EU jako jedno velké květinářství. No a kupte paničce kytičku. Hovno, vypěstuju si vlastní, jsem eurozahradník v činné službě :-) Sice jsem porušil své jedenácté přikázání, ale snad mě všemohoucí odpustí.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

jmenuju Asfalťákovo pobočníkem. Můžeš mu každý den vyčistit botky a mně skočit pro sváču naproti do bufáče. Furt stejně jako kdysi, patnáct deka vlašáku do papíru (žádný zkurvený igelit) a tři rohlíky, k tomu jednu desítku v zeleném skle, tzv. lesácké pivo. Bude to stát půl sta peněz, dám ti třicet, zbytek si nech od cesty.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

...po něčem takovém toužil :-) a zvlášť jako prduch elév si aspoň nebudu ničit klouby a šlachy od mlácení do klávesnice a nepůjdu spát s krvavýma očima jako dneska. A navíc mě nebaví ráno vynášet bažanta, protože než dojdu na hajzlík, tak zapomenu myšlenku a to je čím dál víc cennější zboží :)

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

No můj brácha vždycky - ještě za socíku - když si kupoval lahváče, říkal : "Hnědý, hodně plný..."
Protože prej už tehdy kolovalo někde na VHS kazetách porno, na němž si to nějaká "dámička" rozdávala právě se ZELENOU flaškou !! :-D
Takže náhoda je blbec - co kdyby se prej brácha právě s touhle flaškou potkal. ;-)

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

Dlouhodobě to zkouší na Zvědavci.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

a třeba já o Sasinovi nic nevím. Podstata mnoha jeho myšlenek je správná.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Ale jo, používá takové zvláštní básnické zkratky. Někdy to má hloubku. Ale s tím svým "Heh" (TM) mně celkem irituje. Na Vidlákově, zatím, moc pochopení nenašel.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)