Evropská solidarita

Autor

Stačí krize a všechna slova i činy se demaskují tak rychle, že nestíháte zírat.  Všechno začalo teprve před týdnem... do té doby to bylo "nekde jinde". Nějací Taliáni měli problémy, protože jsou to špinavá prasata. Když přišel Andrej se svými opatřeními, bylo to v podstatě jako blesk z čistého nebe. Sice jsme už dva týdny něco tušili (a dělali si zásoby), ale podívejte se do týden starých diskusí, kdo z nás předpokládal uzavření hranic, karanténu a de facto převzetí hospodářství vládou. 

A kdo z nás před týdnem či dvěma předpokládal, že na lehkou chřipečku se bude v Itálii umírat po stovkách, ve Švýcarsku vzdají testování a jen izolují důchodce, ve Francii budou povolávat armádu, ve Španělsku spustí zákaz vycházení a v Německu budou zabavovat kamiony se zdravotnickým materiálem nakoupené pro jiné země. 

Dojčlandi tomu říkají solidární opatření. 

Stačil týden a všichni v celé Ojrópě vidíme, jak si němci tu unijní solidaritu představovali. No prostě všichni budeme solidární s nimi. Angela se rozhodla vysedět další problém, ale Koroňáček jaksi nereaguje lidsky a teď tam očekávají, že my - co jsme reagovali dříve a razantněji, tak jim pomůžeme z průseru, který mohli bez problémů řešit stejně včas jako my. 

Podobnost s předchozí migrační krizí je tak zjevná, až to hezké není. Akorát tam to zakecávali lidskými právy, maskovali to vdovami a sirotky, přidali do toho řezníka Asada a Putina, zamlčovali že většina Syřanů jsou Afghánci prchající z amerického snu a podobně. Tohle se s virem dělá blbě, ale jinak je to stejné. V rámci evropské solidarity si Němci vezmou všechno na co dosáhnou, aby si vyřešili problém, který jim zajistila Angelka svojí typickou nečinností a nebo debilní činností. 

Rozum je sviňa... na druhou stranu totiž už letí letadla do té hnusné komunistické Číny, co nemá ráda tibetské vlajky a přivezou roušky, roušky roušky.  (Mezi námi, když si převážete hubu čistým šátkem, budete vypadat sice blbě, ale bude to fungovat úplně stejně. Ale už od začátku se nedostatek roušek stal celoevropským symbolem epidemie a symboly jsou pevnější než železná košile). Žádné letadlo neletí na spřátelený Taiwan, kam tak vehementně chtěl Kubera a se kterým Hřib podepisoval smlouvy o přátelství. 

Srovnání mezi chováním Číny a Německa teď bude svítit jak lejno na oltáři. Vyvstane spousta otázek a v krizových dobách jsou odpovědi okamžitě k mání. Ostatně podívejte se tady u nás - jak se projasnila a zjednodušila otázka Babišova práva na premiérské křeslo a přitom všechny předchozí otázky zůstaly. Jen byly nasvíceny z jiného úhlu. 

Německo zabavující roušky pro tuzemsko a čína chrlící roušky nejen pro nás, ale i zbytek světa. 

A to ten Sitting Ping může být hajzlík největší a může je dávat zdarma. Výroba v čínské megatovárně stojí pár halířů, ale symbolika je obrovská, kromě toho na každou roušku se dá napsat pozdrav v mateřském jazyce státu kam je poslán a každý na světě uvidí, odkud dostal pomoc.  Čína zaplatí světu roušky a za nějakou ubohou miliardu udělá pro vylepšení svého obrazu ve světě víc než všechny americké neziskovky dohromady. Rouška je totiž funkční, jednoduchá, má prostor pro reklamu a nehrozí, že by se na ní provalilo gay porno. Stačí ji jen vyrobit a ona pak už pracuje zdarma. 

Kromě toho, liberální demokraté ze sebe teď všude po světě dělají debily jak na běžícím pásu. Lidi možná zapomenou, ale pocit, že je kandidáti o funkci nějak serou, ten tu zůstane. 

Pokud by pak v závěsu za rouškami přijeli i čínští experti - doktorů je sice v číně procentuelně málo, ale v absolutních číslech je jich obrovské množství - můžeme pomalu čekat nejen změnu veřejného mínění, ale i změnu politických azimutů. I to vyvěšování tibetské vlajky pak bude tak nějak chucpe. 

Mimochodem... pokud se splní výhružky kancléře Kurze o znárodňování - co myslíte že se vždycky znárodní jako první? No jasně - banky. Protože znárodnit banku to dneska znamená znárodnit všechny. Každý je na bance závislý, každý má hypotéku, každý má podnikatelské úvěry, každý má zástavní práva. (Při této příležitosti se musím pochlubit - nemám ani jeden úvěr, nemám hypotéku, nemám na ničem zástavu). 

Před týdnem by to bylo ještě nemyslitelné. Ale je to tak nemyslitelné, pokud se to stane někde okolo nás, když všechny naše banky mají zahraniční matky a tím pádem bude vlastně nutné ono znárodnění provést i tady? Úplně si představuju, jak teď Kelner někde sedí v Číně na patřičných místech a ti mu tam přislibují neomezené miliardy peněz a kdyby na něco podobného došlo, že všechny ty německé, francouzské a rakouské banky z fleku a rádi nahradí. Nemluvě o volebních preferencích pro Andyho, kdyby svojí "usilovnou prací" odbrátil riziko ztráty úspor našeho občanstva. Svým způsobem mít hypoteku znamená něco mít ne? 

Dějí se neuvěřitelné věci... zatím to zní jako vtip, ale abychom brzy nezjistili, že ledacos už zase "patří lidu". 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (87 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Mám dojem, že tyhle tanečky okolo Koronaviráčku jsou jedno obrovské politikum.
Dojčlandi zabavili kamión. Aha, a odkud? Kde se najednou vzal kamión s milionem roušek? Dost mi to připomíná HOAX. Nebureš o žádném kamionu nic neřekl, Jen jsem zaslechl, že nějaké české firmy objednaly a zaplatily Číňanovi za roušky a ono houbeles. Prachy fuč. A tak bude posláno letadlo aby roušky dovezlo, pardon doletělo. Jaké a čí a za jaké peníze nebylo zveřejněno. Tedy informace kusé a snad i zmatečné.

Mediální prostor je plný "informací", které prostě jen přiživují paniku, vyvolávají strach a bohužel vše vyznívá ve prospěch Nebureše, který řídí infekci jako firmu.

Co mě dnes položilo je fakt že na televizi Hovna byla nastolena domněnka, že bude asi vyhlášena celostátní karanténa. Oni na Hovnech se pokusili předpovědět, nicméně už přesně věděli, že pokuta za porušení bude pět milionů.

Tady, v krásné zemi je bohužel vnímáno jako za bernou minci vše, co kdekdo lápne. (Ponoř se prosím do diskusí pod Tvými články za posledních pár dní.)

Už mi opravdu chybí jen upozornění, že kdo kýchne či zakašle bude na místě zastřelen a odvezen do kafilerie.

Lidičky, chovejte se odpovědně. Epidemie tu byly a zase budou. Mladý může, starý musí. Je jen na nás, jak se k věci postavíme. Stát převzal ochranitelskou funkci, chce pokutovat vaše přežití. Má nás za blbce tak nějak jako blok

Neprovokujme zbytečně infekci a nepodporujme hloupostí sílu všemocného ochranitelského státu.

Průměrný počet slepic: 1.9 (46 hlasů)

...jinak už bys v něm byl! Hoax je vir, co člověče postihl patrně tebe. Kýchly na tebe patrně Hovninky .cz. Ty byly stejně trapné jako "mladý může, starý musí". Starý nebudeš, protože kdyby tohle vypustil "starý", tak bude jenom sám proti sobě. Takže budiž ti mozek lehký až do úplného změknutí a do sociálních a humanitních témat se nepouštěj. Ten cement může z Číny totiž dorazit a někdo tě odizoluje pokud si takhle provětráš chlebárnu neanonymně! Zatím ti tvůj sqělý nick zaručuje bezpečí.
Kdybych to před pár minutami neposlouchal, žádné represe pro porušení nařízení se nenařizují a kontroly nebudou, protože by to situaci jen zkomplikovalo a přineslo akorát zmatky a znechucenost...ta TV stanice je bulvár, tak se není čemu divit a je ve vlastnictví cizího kapitálu a odpovědnost je na nich stejně jako na tom eurospolku, který se položil. Takže stát, což je pro tebe patrně mylně Babiš zatím reflektuje situaci a snaží se, aby pandemie nepřerostla v národní katastrofu, páč smrt si nevybírá, vole! Anebo o Covidu víš víc než Čína?
PS.: Vidlák to, čte, ale ty po sobě patrně ne....

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

endiaron.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

Mladý promluvil.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

nás ti staří, hloupí a škaredí peskovali za to, že mluvíme dříve, než vůbec domyslíme, co blbého a trapného se nám vlastně v palici vylíhlo.

Takže speciálně pro tebe upravím toto heslo, protože je vidět, že jsi blbý, jak dlabané necky, u nás Goralistánu zvané troky.

Než začneš mlátit do klábosnice, vzpomeň na to, že víš úplné hovno a začni gůglovat.
Jestli jsi vážně tak dobrý posera, jak sám doufáš, najdeš tohle:

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/merkelova-zabavila…
Doporučuju přečíst prvních pět souvětí, ne jenom nadpis.

Pokud si neumíš vygůglit, co je souvětí a nenaučil ses jako správný MLAMODYJ (mladodyj je mladý, moderní, dynamický jinoch) do pěti napočítat, zde je citace fór jů:
„Žádný kontejner nebyl v žádném případě zabaven nebo zkonfiskován, pouze dočasně zadržen. Jedná se o rozhodnutí německého krizového štábu ze středy 4. března, které se kromě Slovenska dotklo i dalších států,” konstatovalo slovenské ministerstvo zahraničí.
Konec citace.

A teď odkud se ve Čtvrté Říši vzalo tolik matoše:
Bremen, Bremerhaven, Flensburg, Hamburg, Kiel, Lübeck, Rostock, Sassnitz, Stralsund, Wilhelmshaven.
Pokud bys to nepoznal, jsou to německá města, která mají něco společného. Teď nemyslím skutečnost, že mohla přivítat mne - Jeho Veličenstvo Targuse Prvního, Chytrého, Mladého a Krásného.
Je to ještě jedna maličkost, která je spojuje, a tou je - přiznávám, že zcela nečekaně - přítonost kontejnerů se zbožím z Čajny.
Dumej, proč asi, hlupáku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Když přemýšlet dřív jak psát, tak je to potvrzeno, sice ne že by na německém uzemí sebreali kamion(=u toho si kladu otazku zda by ho pustili nebyt kurtze a rvani v televizi, nejsu si tak jistej jako ty), ale co se tyka slovaku, tak jim preplatili u kupce, takze co doporucujes, je dobre i sam dodrzovat ;) :D

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Pane ass, ide o 2 zalezitosti:
1. zadrzanie kontajnera so zdravotnickym materialom v Nemecku - potvrdil vcera Lajcak
2. preplatenie ceny v HOTOVOSTI u vyrobcu zdravotnickeho materialu na Ukrajine - potvrdil vcera Pelegrini

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

No nevim, europoslanec David dava fotkua tvrdi ze zabavili kamion, takze kde je onen rozdil o kterem ty tvrdis ze existuje a ja tvrdim, ze neni a jeste jsem ho rozvinul?

Zatím bez slepic

cituju Davida:

Němci zabavují na hranicích náš již zaplacený zdravotnický materiál

Německá policie včera na hranicích s ČR zabavila kamion zdravotnického materiálu. Zásilka byla předem zaplacena a mířila do středočeských nemocnic. Nemocnice musí kvůli tomu omezit zdravotní péči. Plánované operace musely být odloženy. Krajské nemocnice kvůli nedostatku roušek a dalšího nezbytného vybavení nemohou přistoupit ani k testování na koronavirus u osob, u nichž vyšetření nebylo nařízeno podle vládního nařízení.

Zatím bez slepic

roušky a respirátory nám (190 000 ks), Švýcarům (240 000 ks + 3 DALŠÍ kamiony testů a zdravotních pomůcek), Rakušákům a Slovákům.
Švýcaři si kvůli tomu předvolali německého velvyslance k "podání vysvětlení" a jsou HODNĚ NASRÁNI, tři zbývající okradené státy to zatím moc neřeší a shánějí náhradu za ukradené zboží.

Epidemie tu byly a budou, to je fakt.
Ale NIKDY tu nebylo 7,5 miliardy lidí.
Vždycky bylo kam utéci - byť pěšky, s pinglem nejnutnějšího majetku a s kozou na provázku. A za cenu toho, že Vás nepustí do vsi a budete se muset usadit na jejím okraji v chýši z větví. Ale většinou Vás nechali alespoň naživu.
Dnes sice máme JAK prchat, ale není KAM!!! Všude jsou mraky lidí. A tam, kde lidé nejsou, se nedá ani přežívat. Už za "španělské chřipky" v r. 1918, kdy na Zemi bylo cca 1,2 miliardy lidí, se ukázalo, že je nás moc a že největším problémem jsou velká města. Ale teď je nás 6x VÍC!!!
A v Itálii na korunáče umírají stále mladší lidé...

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

ale aj o velkosti expozicie.

A v Taliansko je uz tak nasiaknute koronackom, ze to valcuje i povodne odolne imunitne systemy mladych ludi.

Nieco - ako ked mas helmu a si frajer, bo na stavbe ked ti padne kus omietky - ti to zachrani zivot. A castokrat sa len oprasi helma.

Ale ked na teba druzgne cela stena - je prilba len doplnok modneho vystrelku navyse......

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Na potkání se tam líbají,pro jistotu 3x, druží se jako nikde jinde,rodiny jsou spolu častěji. U nás většina po příchodu z práce zapne televizi a sleduje Ordinaci v zahradě. Příbuzné vidí jen o narozeninách a svátcích. Bylo by zajímavé dozvědět se, jestli ten nárůst nakažených v severských zemích jde na vrub většinové společnosti nebo nově příchozích.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

ako ludia riesie nudzovy stav a karantenu.

podla vacsiny plebsu to znamena, ze mas volno az homeoffice a kopec casu na navstevy teticiek, sesternic, kamaratov ci robit slezinu zo skoly - samoze na byte, pac vonku je to nebezpecne. :D :D :D

tento prispevok sa mi paci upne ze top :

Ráno půjdu na MHD, budu pracovat na hale asi se stovkou lidi, pak pujdu do jidelny kde bude dalsich x desitek lidi, pak zpatky na halu. Odpoledne zpatky z prace domu. Doma se svalim do kresla a budu drzet karantenu :D

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

Příbuzní se sejdou k pokecu obvykle tehdy, když už o tom jeden z nich neví! (tak už to na pohřbu bývá...)

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

Tedy Vy jste fakt mimoň, podívejte se na tohle https://www.worldometers.info/coronavirus/ celý den se to průběžně mění. Ta červená čísílka jsou nová úmrtí. A že jsem tak drzá - mezi které patříte Vy? Mezi ty, kteří můžou, nebo musí? Jen mimochodem, v posledních dnech se zjišťuje, že onemocní čím dál víc mladých lidí (vím proč, protože "neprovokují infekci" jak říkáte Vy). Možná než to skončí, bude v onemocnění poměr mladý -starý obrácený. Třeba už brzy nebudete mít možnost nás tu ochranitelsky varovat před nebezpečím všemocného státu, který Vás ohrožuje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

je určena pro Tekutý Prd (neověřeno) dne Po, 16. 03. 2020, 00:49. Strašný nick, pak není divu, že produkuje takový obsah.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Tekutý Prd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víte, jaký je v Čechách rozdíl mezi konspirační teorií a prověřenou mainstreamovou zprávou? Obvykle 14 dní, někdy i méně.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

hra, jak by to dopadlo, pokud místo biologické zbraně Koroňáku by došlo na zbraň klasickou. Například, pokud by se semkla muslimská bratrstva v zemích Evropy pod heslem Musulmani všech zemí spojte se a zatočte s křižáky!
Nyní se ukázalo v krizi, že Evropská unie je NA HOVNO, nedávno v Turecku i jinde, že NA HOVNO JE I NATO. Když je zle každý jede za sebe.
Johnson se rozhodl, že nechá nakazit nějakých 45.000.000 a vychcípat 1.500.000 obyvatel a je klid.
Merkelová se teprve zítra poprvé sejde s premiéry jednotlivých spolkových zemí, aby začali spolu koordinovat postup.
I podle včerejší německé veřejnoprávní ARD je Babiš v Evropě nejradikálnější bojovník s Koroňákem.
A EU? Nic, vůbec nic. Dokonce šéfová Ojrobanky Italům řekla, že by měli asi uvažovat, že vypadnou z ojrozóny.

Takže, až Muslimské bratrstvo zavelí, budeme i my v prdeli, protože na nikoho se nebudeme moci spolehnout, ani na EU, ani na NATO.
Podle toho je potřeba se zařídit do budoucna. Nebude to poprvé v našich 1..500 let trvajících dějinách. Proto je také Koroňák dar, můžeme prohlédnout.
Krize do naha odhalí co je podstata, pravda a co je žvanění a blábolení.

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)

...tedy to, že je to jako memento toho, jak to všechno zatím "fungovalo". Např. skoro vše obchodně a přes finance. Tomu se teď možná začnou drolit základy. Jak moc se to projeví záleží na době trvání pandemie a na ztrátách, kterou dosavadní ekonomický systém utrpí. A jak dlouho potrvá izolace. Minulý SARS odezníval v Číně ještě třetí rok po vzniku a byl proti tomuhle slabší. Takže buď zmutoval anebo byl vylepšen.
Jsem si jistý, že pokud lze jen tak zprostředkovat sestřelení lineru s 280 nezaangažovanými lidmi jen kvůli rozhoření konfliktu, tak Velký bratr nebude váhat ani nad vlastními ztrátami. Vždyť ona to pak ta demokratura nějak okecá a zmanipuluje. A současně je svět jeden velký bordel a jen nekonečná rvačka o moc a vovotom to všechno je.
NATO bylo na hovno od rozpadu SSSR a byl a je to pěkný vyděrač svých spojenců prostřednictvím Velkého bratra, žádná Novinka.cz. On si po vzoru Trumpa začal dělat co chce a vydírat v podstatě i Erdogan a teď je jednoduchá otázka, kdo se vlastně chová jako světový okupant a kdo ne. Četl jsem, že jedna us politička řvala, že RF je sobec, který se nechce dělit o své nerostné zdroje. Stejná nehoráznost, jako před 5 lety "neoslepujte naše námořnictvo" :-) Velkohubý Velký bratr s Bohem v hubě na počkání, ať už dělá jakoukoliv sviňárnu.
Jestli je koroňák zkouškou systému nebo sviňárna Velkého bratra si netroufám odhadnout, ale každopádně je zajímavá doba a za jaké situace se to děje. Najednou spousta zbídačelých chudáků válkou anebo negramotností chce do už tak přelidněné Evropy!. Ale kdyby jenom z východu, ale i z jihu a všichni do Evropy. Přelidněnost planety, minimum neosídleného a použitelného prostoru a atomová válka je téměř remíza, pokud není Velký bratr naprosto šílený se svým "preventivním atomovým útokem" a neutronová bomba byla zakázána. Pokud by byl koroňák prostředek, pak mi to přijde předčasné, protože oboustranný exodus ještě nebyl dokončen a totálně přelidněná Evropa by na pandemii byla ideální řešení. Mimo jiné by mě zajímal faktický stav Turecka a nechci se zabývat bojem o ropná pole i přesto, že krátkozrakost lidstva je donebevolající. Zdroj je přece neobnovitelný. Ale to stěhování národů ho musí přece ekonomicky zatěžovat, pokud nepoužívá nějaké zničené území jako provizorní koncentrák pro uprchlíky. Turecko se mmj. podílelo na ničení Sýrie podporováním ISILu a vyhubení tamního křesťanstva, pokud mě tedy paměť neklame. Jak to bude s vydíráním Evropy po pandemii? Dojde ke zrušení dohod s EU přes její neschopnost platit výpalné? Řecko to samo neustojí a cesta bude volná.
Nemusí na tom být ani kousek pravdy, ale pokud se pandemie podobně rozjede ze Španělska (které je třeba dostupné z Afriky) směrem na sever a za současného přístupu EU k ní, zemře spousta další populace, zbudou nám nakonec spojenci z východu, pokud budou chtít pomoct. A sirotci k adopci a na převýchovu. Navíc by zemřeli ti starší a historická paměť by byla vymazána. Ale to je asi příliš katastrofický scénář....
Jinak ty islámské buňky se svými zvyky a obyčeji se my zdají ideální na přežívání a šíření infekce!

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

...20 000 cizích vojáků se Evropě bude moc hodit. Ale bude to asi nějaké jiné cvičení...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

to jsou buně! Ty se dají jedině vyhladovět.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

šeredně jste se spletl. (Vy jste prostě takový malý popleta.)

EU, ani NATO nám nejsou na hovno.
EU a NATO nám jsou na dvě hovna.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

ale nějak jste to uspěchal. Mně připadá, že jste ten multiplikátor užitečnosti EU a NATO hodně podcenil.
Hovno, ba i dvě hovna, snadno překročíte; pokud jste mladý a zdravý, dokonce je i hravě přeskočíte, ani na to nemusíte být krásný.

Jenomže ty dvě instituce výše nás dostaly do kupy hoven a sraček. A hladina stoupá. Dá se v hovnech plavat? Nevím, ještě jsem neměl příležitost to vyzkoušet.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

nepřeskočím ani půl hovna, páč mám fialovou nohu, která kromě toho, že bolí jak hovado, akorát překáží.

Stran plovacího kurzu v hovnech vám ušetřím námahu - vidíte, jaký já jsem dobrák - a na tajňáka vám sdělím, že v hovnech plovati lze.
Vyzkoušeli to za vás soudruzi, kteří rozkradli naše místní JZD.
Nejdřív bačovali takovým způsobem, že postupem let nevyprodukovali žádné obilí, tudíž ho začali nakupovat na Ukradině. Pak naše gorolské Kožené napadlo, že by těm blbečkům mohli nezaplatit celý vlak pšenice.
Blbečci na ně sice nepřijeli, ale poslali se vysloužilce z Afghu, sdružené v Mukačevské brigádě, což bylo svého času dobrovolné sdružení ukradinských a jiných soudruhů, šířících blaho a slast, zejména pak svým šrajtoflím. Vysloužilci přijeli a světe div se, co nezmohl náš právní řád a soudruzi pamahači a chrániči, to vyřešilo svou krátkou návštěvičkou pár správných týpků. Goralští Kožení zmizli z oběhu. Jeden přežil tak, že tři dny bivakoval v žumpě, kde se uchýlil. Zda před příjezdem návštěvy, či v jejím průběhu, tím se dotyčný nepochlubil. Jisté je, že ho tam našla jeho dcera, která ho hledala spolu se soudruhy chrániči.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

Buď neuměl plavat, nebo to v těch sračkách fakt nejde.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Archimédes se o plavbě ve sračkách nezmiňuje. Asi to za jeho časů ještě neznali. Holt - pokrok nezastavíš; je vidět, že za ty stovky let se svět přece jenom někam posunul.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Archimedes se nezmiňuje, že v hovnech lze plavat, z toho plyne, že nelze.
Zato se zmiňuje, že na hovnu lze uklouznout a lze se jim i potřísnit.

Zatím bez slepic

navstevu EU.
Asi nechce aby vychcipali - len tak - leziac v horuckach :D :D :D :D

Uz i tito magori maju viac IQ ako nasi nevoleni EU komisari.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Ať tu zas někdo nepindá, že houksujem...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

takze nehouskujes - nech uz je to cokolvek :D :D :D

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

Ano, koronacek muze byt test na veci budouci, daleko vetsi a horsi.
Test mimo jine ukazal, ze statni sklady jsou prazdne, rozkradene a proto potesenim konstatuji, ze zrejme ve skladech, mimo rousek a respiratoru, chybi i boty do rasputice :-D
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rasputica

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

aby vyvolali paniku. Není to v nouzovém stavu trestné? Myslím, že ano a po odeznění průseru s virem budou čelit trestním oznámením. Zadokumentováno je všechno a u voleb se některé výroky jistě objeví.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

Trestné to je, stejně jako včerejší výkřik advokátky Zahumenské na ACZ.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

To je tak neuvěřitelný hnus, že těžko věřit, že to ARD skutečně vysílá. Ale zřejmě ano.
Viděl to někdo z vás, kdo ARD aspoň občas sledujete?

http://www.zvedavec.org/komentare/2020/03/8231-nemecka-statni-televize-…

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Je zajímavé, že v době koronaviru prakticky ustala činnost pašeráků a dovozců migrantů, tj. mafie a jiných zločineckých uskupení, Lékařů bez hranic, Člověka v tísni a dalších neziskovek. Najednou se o ně nikdo nezajímá a tok kvůli zavřeným hranicím ustal.

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

Nmeusíme mít obavy, Angela Merkelová je vyzve, aby se semkli a Wir schaffen das! Nebo spíše Wir schlaffen das? (překlad: Zvládneme to! a Jsme ochablí!)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

"zaspíme to". Ale nejsem germanista.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koroňáček nic víc nepotřebuje, než pevné semknutí (stačí kolem jediného nakaženého)!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Podobný příspěvek jsem postnul už včera is odkazem na německé noviny....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

czechfreepress mi blokuje antivir, i když žádný v kompu nemám.
To jsou věci...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

aspoň tohle tvrdí aktuální Firefox.
Popravdě řečeno, já ten server czechfreepress nějak nemám rád, ani nevím proč...

Zatím bez slepic

Lekari bez hranic neresi Italy, ale priprchliky. Zrejme je Evropa stale malo proinfikovana.
Evakuace řeckých uprchlických táborů je v důsledku šíření onemocnění Covid-19 důležitější než kdy jindy
Na řeckých ostrovech zůstává momentálně v pěti různých tzv. hotspotech zadrženo 42 000 žadatelů o azyl. Myšlenka na evakuaci těchto lidí se může zdát v dobách pandemie jako strašidelná. Nutit je zůstat v přeplněných, nechráněných a nehygienických táborech je však na hraně zločinu. Evropské společenství i řecká vláda by měly začít jednat a přemístit většinu těchto žadatelů o azyl do odpovídajícího prostředí. A to dříve, než bude pozdě.
https://www.lekari-bez-hranic.cz/recko-koronavirus

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

informace, že organizace Lékaři bez hranic škodí Evropě na řeckých ostrovech již od roku 1991!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je neskutečné...

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

Tam nejde o migranty, ale o to, jak koronáč vyhubí nás staré, tlusté a málo "zelené". Mladí si pak konečně zařídí svět lépe.
Admirál o něco níž si dal tu práci a celý text zkopíroval.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

ne Admirál.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

To jásání mladých nad tím, že koronavirus vyhubí staré... nebylo to náhodou už v Bílé nemoci (viz Čapek)?

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)