Přineste někdo mop

Autor

Dneska to bude krátké, můj milý deníčku. Takové osobní. A když osobní, tedy nejdříve o sobě – ostatní přijdou na řadu pak.

Ne že by Miloš Zeman byl prezident úplně podle mého gusta. Na to je příliš velký socialista, a my, životní sólisté, tíhneme tak nějak z principu spíš k pravici, že. Ale i přes jistou levicovost nepostrádá náš současný pan prezident určité povahové rysy, pro které je mi sympatický. Nemůžu vyloučit, že jde o poruchy charakteru, které spolu do jisté míry sdílíme.

Tak například se mi na Miloši Zemanovi velice líbí, že je v každém okamžiku připraven volovi říct, že je vůl. A váhám, kdo je v této disciplíně lepší: exprezident Klaus, nebo prezident Zeman? Václav Klaus tak činil elegantním a vytříbeným jazykem akademika, a proto určitou sortou hlupáků zůstal nepochopen. Zatímco Miloš Zeman ke stejnému účelu občas využívá i jazyk štamgastů čtvrté cenové, proto mu i ti největší hlupáci v tomto bodě dokonale rozumějí. A proto také je dotyčnými obmyšlenými upřímně, bezmezně a bezmocně nenáviděn.

Tím mi oba pánové prezidenti dělají obrovskou radost; rád je čtu, a pak si s pobavením přečtu i následný hysterický štěkot. – Je to z mé strany zlomyslnost, co říkáš, můj milý dezinformační deníčku?

Taky u sebe pozoruju jistou pomstychtivost. Na rozdíl od Miloše Zemana nemám jeho příslovečnou sloní paměť, a je to snad i dobře. Zemanova pomstychtivost v kombinaci s dobrou a trvanlivou pamětí je špatná zpráva pro ty, kdo se rozhodli, že budou bosou nohou dráždit ne hada (na to je Miloš příliš velký a málo pružný), ale rovnou starého mořského krokodýla.

Člověky, které u mě mají vroubek, spočítám na prstech jedné ruky, a ještě mi nějaké prsty zbudou. Asi by jich mohlo být i víc, ale já, na rozdíl od Miloše Zemana, dost zapomínám. Pamatuju si jen ty opravdu nejlepší, zato ale dobře; nehledám je, ale kdyby mi je život vydal do ruky, budu se jim umět připomenout.

Jak vidíš, můj milý deníčku, do svatého muže mám daleko, a proto taky mám pochopení pro starého totalitního varana, kterýmžto jakýsi psáč dozajista myslel Miloše.

---ﬡ---

Tuzemská kulturní scéna – zvlášť určité umělecké kruhy – je už nějakou dobu naprosto auf z žánru, jehož jméno jest absurdní drama. To samo o sobě není nic nového. Nyní ale stojíme před premiérou nové umělecké formy: absurdní tragikomedie.

Vzpomněl by sis, deníčku, na detaily minulých volebních kampaní? Třeba volební klip těch, co prý neuhnou. TOP09, víš? Bylo to takhle: 

Herec Čtvrtníček pozoruje Kalouska, jak se připravuje na natáčení. „Hele, to je ta jejich parta. Oni mají teď to nový heslo, prej ‚neuhneme‘. Tak se dívej,“ říká střelec Čtvrtníček, vytáhne snajperku a zamíří na Kalouska. Zavolá na něj a předseda TOP 09 se ohlédne. V tu chvíli Čtvrtníček vystřelí a trefí Kalouska přímo mezi oči. A diví se: „Ty vole! Von neuhnul. – Přineste někdo mop,“ dodává nakonec.

To je zvláštní, můj milý deníčku: zastřelený Kalousek je z TOP09. Kluci z TOPky zřejmě budou dobrý cíl, protože – jak psala naše obě  ktyvní média (Respekt a Seznam), i starosta Kolář prý má být zastřelen, a to, prosím, nejsou volby! Na Sputniku a na Novinkách dokonce psali, že z Ruska na Koláře už přijeli nindžové a další na řadě prý je Hřib. 

Novinkám a Sputniku bych moc nevěřil, jsou to proruské dezinformační weby; v Kolářově kůži bych ale být nechtěl. Co myslíš, můj milý deníčku: jak dlouho vydrží Kolář s nervama, než postaví Koněva zpátky na piedestal?

Jednu šanci pro Koláře s Hřibem snad přece vidím: jestli mají ruští asasíni čínské střelivo, stejně nekvalitní jako čínské roušky, třeba se chlapcům podaří nakonec uhnout. Ale pro jistotu, můj milý deníčku, pro jistotu přece jenom radši nachystej ten mop. A gumové rukavice. Něco mi našeptává, že uklidit a vytřít bude potřeba, i když nikdo nevystřelí. 

V tom spočívá ta absurdní tragikomedie.

---ﬡ--- 

Seznam použité literatury:

Neuhneme: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/predvolebni-klip-top-09-ctvrtnicek-zastreleny-kalousek.A171001_130118_domaci_hell

Respekt: https://www.respekt.cz/agenda/respekt-starosta-kolar-celi-bezpecnostnimu-ohrozeni-kvuli-konevovi-a-je-pod-ochranou 

Seznam: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/starosta-prahy-6-je-pod-ochranou-nebezpeci-muze-pochazet-z-ruska-pise-respekt-101607 

Wikipedia: https://cs.wikipedia.org/wiki/Ond%C5%99ej_Kol%C3%A1%C5%99_(politik

Sputnik: https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020042211835034-starosta-kolar-udajne-celi-bezpecnostnimu-ohrozeni-zlo-plodi-zase-jen-zlo-reaguje-hradni-mluvci/ 

Novinky: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prazsky-primator-hrib-ma-policejni-ochranu-a-nesmi-jezdit-mhd-40321449?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (97 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

10s po startu a už 4x po jedné slepici.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

a jen 6 slepic, elfíci 4x 1 slepici, Anonym a Gerd po 5 slepicích. Elfíci musí mít nastaveného robota, aby uděloval po jedné slípce hned po půlnoci.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

„Velvyslanectví Ruské federace v České republice striktně odmítá takové nehorázné a lživé pomluvy,“

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Akorát chybí veškeré důkazy. Když budu chtít, budu se připojovat třeba z Kanady nebo Austrálie... Ale hujeři už na blog idnes píšou, že nemaji důvod BISce nevěřit. Jako věří BISce o ruských a čínských špionech a agentech. I když není žádný důkaz...

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

ten Kundra fakt ví, dokonce i to, co přivezl ruský nájemný vrah v kufříku, že ricin - no jestli se to vědělo - i naše slavná BIS - jak to, že ho nechali nastoupit do připraveného vozu ruského velvyslanectví a okamžitě ho nezatknuli, vždyť by mohl jedem v kufříku zabít nejenom novotňáky, hřiba satana a ubohého protekčního synka z Phy 6, ale ohrozit přímo republiku - předpokládejme, že v kufříku nevezl pár kapek! A jak jsou ti Rusové vynalézaví, na Litviněnka s poloniem /honili ho po Londýně/, na Skřípala s novičokem /a na kolik možných způsobů ho vraždili - tu v pizzerii, tu v parku, pak rozstřikováním v autě, namazaná klika / a tady zase pro změnu ricin - je vidět že jim invence opravdu nechybí, to aby mátli nepřítele, ale je divné, že to ví dopředu i ten ku.va z Respektu. Jsem zvědavá, kolik možných variant provádění vraždiček se ještě objeví. Jen mám opravdu obavy, aby třeba hřib satan nedopadl jako Němcov /jehož tak obdivuje a ctí/, ten taky, když v devadesátkách plnil úkoly a rozvracel zemi, stal se nakonec nepotřebnou figurou, která pro své loutkovodiče sehrála tu poslední roli. To jsou časté případy, když figura splní úkol, stane se nepotřebnou a využije se jako další rozbuška. Petříček opravdu v režii svých vodičů sehrává trapnou roli - místo omluvy si zve velvyslance na kobereček a vyhrožuje - ty, ty ty - jestli se našim chlapcům něco stane ..... Potom co? Vyhlásí Petříček Rusku válku? A jenom na okraj, včera naše slavná vláda udělala opět podraz na občany - v deset večer vyhlásí, že od 00.00 28.4. končí volné parkování. Sice Praha a Brno ne, ale co další města, budou od rána jezdit revizoři a sázet pokuty? To nebylo možné dát ani den na vyřešení pro majitele aut? To bylo jedno z dalších svinstev.

Průměrný počet slepic: 4.9 (35 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Paní insegnante
Perfektní,chválím!
Sice nevím,jestli to bude Kolář,ale naše kavárna potřebuje nového hrdinu,modlu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

...převlečený doktor, co přijel některým našim duševně zatvrdlým politikům léčit duševní zácpu. Koukaj, Petříček, ho k nim pustit! Uleví se nám všem...
P.S.: plochá dráha se taky nejezdí, tak to k jiným účelům být nemůže :)

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)

By se mohol vlastně vellvyslanec zepttat Petříčka proč si ho zve on a ne Kolář nebo Hřob, když Petříček už nevede zahraniční politiku, ale starostové prahy. Myslím i z pohledu občanů ČR je proč nezrušit ministerstvo zahraničí, když kromě posílání letadel pro naše občany nic jiného poslední 1-2 roky nedělá a ty letadla by šlo objednat u leteckeho dopravce :D

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Běžím přeparkovat auto!!!!!!!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přiznám se, že nevím, jak to bylo nastaveno. Myslel jsem, že jsou zrušeny zóny, ale placené parkování? To bylo taky zrušené? Je pravda, že za celou dobu jsem na placeném parkování nepotřeboval stát, tak nevím, jestli byly hodiny mimo provoz. A jinak - co se týče pražských zón, dobře jim tak, pražákům. Co si tam vymysleli, tak tam mají.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

cítil bych se Putinem hluboce ponížen . Na Litviněnka použili super drahé polonium, na Skripala o nic levnější novičok, na české šmudly jen ricin z venkovské lékárny. Osobnostní degradace, bych řekl. A ty možné důsledky při nesprávném dávkováni..

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

krize Rusistánu, který už nemá ani na solidní jed.
Kupředu levá, a tak všelijak podobně, tuhle válku vyhrajeme!

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Nezapomínejte, že místní parkování je plně v pravomocech místních ouředníků. Kdyby zároveň dala noty JAK, ječeli by všichni jak Viktorky, že je omezuje v jejich právech. Tedy zvlášť v Práglu.. to by zase ječeli... Takhle je to na nich a případné ty oné halt nebude na koho svést. :-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Celá věc se zakládá na plné pravdě jen s tím rozdílem, že se nejednalo o agenta RF nýbrž o agenta MI5/ 6. Ten v kufříku nevezl blíže nezjištěné množství bílkovinného jedu ricinu, nýbrž 5 lahviček ricinového oleje. Olej však nevezl ze zahranicí, nýbrž ho nakoupil v ČR v drogerii DM (https://www.dm.cz/saloos-ricinovy-olej-p8594031325956.html). Ne však pro účely otravy jmenovaných pražských jinochů, nýbrž pro potírání jejich strachem sevřených penisů a odstranění jejich obstipačních příznaků. Vznik obrácené situace (diarrhea) pak má být propagandisticky využit bulvárním plátkem Respekt, případně dalších pro zvýšení jejich čtenosti.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

ricinový olej v paměti zafixovaný jako projímadlo.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Pro dtj69, daruji Vám teploměr rtuťový, Vidlák má na mě kontakt.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by nemo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Díky, hned mu píšu (samozřejmě zaplatím + poštovné).

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by nemo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak prý nemá. Když tak mu napište, už má můj mail. Díky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak mě napadá, zda soudce Štěpán Výborný nakonec nespolupracuje s Rusy na zavraždění Koláře, Hřiba, Novotného. Dosud sem nemohli vyslat žádné lidi, protože platila nařízení ministerstva zdravotnictví a hranice byly uzavřeny. A to vše soudce Štěpán Výborný svým rozsudkem změnil. Nyní už může vražedné komando přijet. Z toho plyne, že Štěpán Výborný a Ondřej Dostál mohli tu žalobu soudit a připravovat ve prospěch ruské mafie nebo ruských tajných služeb, aby sem do ČR dostali zabijáky těch tří pražských exotů.
Žádný příznivec pražské kavárny přeci nemůže pochybovat o vražedných úmyslech Rusů vůči Kolářovi. Policie ČR jej ukrývá, pomáhá mu a chrání. Pouze soudce Výborný umožnil Rusům se dostat do ČR. Vláda a vyhlášení nouzového stavu jim v příjezdu bránily. Tak vysvětlení o jeho možné proruské orientaci dává smysl. Je tedy v českém soudnictví nějaký proruský trol? A kolik jich vlastně je celkem?

Průměrný počet slepic: 4.9 (37 hlasů)

že i Vy, Gerde, jste proruský troll. ;-) My víme, že ne, ale oni tak opravdu uvažují. Kdo povinně nepomlouvá Rusko, Putina a Čínu, a Zemana, samozřejmě, je troll a basta.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Má pozice proruského trolla končí maximálně tím, že odmítám poslouchat lži pro naivní blbce z pražské kavárny a nadšeně u toho hýkat blahem na demonstraci Milionu chvilek, co spíše připomíná sjezd NSDAP v Norimberku. Stejně pitomé fráze, stejně zfanatizovaný dav příznivců, stejné skandování. Jen místo Sieg heil řvou cosi o Velkém bocianovi Babišovi, Zemanovi, apod.
Rusko s Putinem a Čínou jsou mně ukradení a nemyslím si, že by mě ohrožovali více než Brusel.
Nejvíce se mně líbí tibetské vlajky v ulicích. Přitom mnoho lidí vůbec netuší, jak hrozný otrokářský režim s usekáváním končetin jako trestem v Tibetu vládl. Možná Číňané Tibeťany opravdu utiskují, ale rozhodně ne více než vládnoucí otrokáři v době svobodného Tibetu. Tak bych přál pražské kavárně, aby v takovém režimu žili pár let. Možná by pak začali posuzovat věci jinak.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

Co se Tibetu týče, mám zkušenosti, že pražská kafírna i okresní mládežničtí přicmrndávači, jsou nepoučitelní. Legenda z období Hippies o zemském ráji Shangri-La, mohutně podpořená CIA, žije svým vlastním životem...

No a dnes je v plánu, krom jiného, upravit historickou paměť o druhé světové válce. Protože jsme změnili strany, padouch je dnes hrdina a s ním jsme jedna rodina. Tudíž z hrdiny musíme udělat padoucha.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Bezpečnostní rada státu už jednala? Výsledky budou přísně tajné. Ale snad to někdo vykecá, jak bývá v ČR obvyklé.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

že pražská kavárna se k pomníku a td. vyjadřuje tekříkajíc nic moc. Povětšině mlčí.... divné

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Klid před bouří?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

užitý výraz

"člověky".

Jelikož jsem stará vysměvačná kurva, s chutí u nás v kuchyni opakuji kultovní větu jistého Oldy, který se mne v těžké životní situaci (dostal se do ní vlastní vinou, ale to není na pořadu dne) dotázal:
"A ty znáš takové nějakové člověky?"

Má duše gorolského barda tenkrát jásala a ihned zařadila citát na čestný zlatý podstaveček, neboli po našem "cokiel", do čela předlouhé řady trofejí tohoto druhu v síni tradic a slávy...

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

napsat Článek tohoto znění.

POZOR, POZOR!
Kdo tomuto článku dá jednu slepici, je úplně vypatlaný debil, protože to žádný článek není.
A hned uvidíme, jak na tom jsme.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Alternativně by Master mohl zablokovat na čas dávání jedné slepice.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Proč tak blbě, mají kontrolu IP a hlasování slepic, tak udělat, že ty IP co dávají jednu slepicu v prvních 15 minutách vždy po 2hodinách překlopit udělané IP, ale bez hlasu automatem, oni se poplacanji v elfí díře, že jsou fakt, ale fakt dobří, ale jejich činost po 2 hodináých bude vymazána, ale přitom kvuli hlasování ostatních to nebudou moci kontrolovat :D

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Gdyž se nepíšou potřeby, není co sečítat a není o čem přemýšlet. Přemýšlení bolí a tak se temu lidi vyhýbají. Jak to udělat aby to bylo snadný, voňavý, krásný a teplý přemýšlení, z´takoví to naše domácí, nevím. Nevím co se lidem stalo, že se z nich stali blboni.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

S tím Kolářem a Hřibem je něco tak neuvěřitelně blbého, že to museli vymyslet v BIS.
Je to scénář jak s "naším Honzíkem", tedy majorem Zemanem,
Agent/vrah přiletěl s diplomatickým pasem a nasedl do automobilu ruské ambasády...… Jen se přehodily světové strany nebo co...
No ty vole, jen mi tam schází statečný ČSSR agent Jelínek, který na vraha čeká v metru.
Starý krokodýl měl pravdu - čučkaři.
Tomu bych měl věřit? No teda já jsem blbej, ale zas tak moc?

Průměrný počet slepic: 5 (30 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čučkaři čuměli na Kydy a uvěřili mým plkům, že jste úplně starej, úplně hnusnej a úplně blbej...

Musím vymyslet nějakou inovaci, třeba pětkrát denně napsat, že mi mají všichni čtenáři mých mouder posílat každý den pět korun.
Týý vole, to bude kvitu...!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Není třeba hledat složité vysvětlení. BIS si pokecala s elfí centrálou, narazili tam na scallopa a z toho odvodili úroveň hlouposti v populaci ČR. Pak tomu přizpůsobili své vyjadřování pro úroveň naprostých blbců.

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

mazani (alespon nekterych) mych prispevku pan Vidlak zduvodnil tim, ze nekoho dehonestuji. Vas prispevek je pritom ukazkovym prikladem dehonestace.

Takhle si tu zijete.

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

Scallope,
máte pocit že mezi návštěvou BIS v elfí centrále, rozhovorem s Vámi a hloupostí je souvislost? Nepsal jsem, že jste hloupý, ale že BIS po rozhovoru s Vámi nabyla dojmu o úrovni hlouposti v ČR. Třeba jste jim popisoval osazenstvo zdejších Vidlákových kydů. Ale rozumím, že takové uvažování je na Vás přespříliš složité a myslíte si, že svět se točí pouze kolem Vás. Netočí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

K tomu by pasoval koment, ktorý mával v tvrdej bratislavštine môj spolužiak zo strednej keď sa reči začali viesť až príliš do blba:
"Nalívat ma móžeš, ale o zem trýskat néé !"

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Всей семьей любим Ольгу Полякову за ее харизму,юмор,иронию и просто за то,что она красивая женщина и заботливая мама.

https://youtu.be/BfjHhGLA1WE?list=RDXPfiy1xPUzs

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

máš tam ode mě 4 kvočny. Na 5 to není.

a dodal bych.
Prezidentských voleb jsem se nezúčastnil. Uvázat si šlajfku ohodit se do kvádra a jít někam házet lístky ni nepřipadlo tak nějak hodné námahy. Ani v prvním, ani v druhém kole voleb jsem kandidáta nenalezl. Proč asi? Je lid této země schopen postavit do svého čela zástupce pro věci politické, kteří by mu nehodili klacek pod nohy? Tuto schopnost voličové postrádají.

I přes antipatie, které k Zemanovi mám prohlašuji, že z toho, co nabízeno bylo je Zeman tím jednookým mezi slepými.

Nicméně, umí volič vyprodukovat politika, nebo politik produkuje voliče?

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

In reply to by Tekutý Prd (neověřeno)

Trvalý odkaz

otázka. Neplatí ani jedno.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

pouč mě.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Tekutý Prd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Za normálních okolností volič většinou vyprodukuje politika - občas docela ucházejícího. Co krade jen tu a tam, do zadele leze EU a USA tak nějak v "normě", občas něco dokonce i udělá pro lidi a má dokonce i zábrany kvůli obohacování nebo vyřízení opozice položit stát...

Naopak to jde taky, ale to je jiný případ. Třeba Áda... Nebo politika vygeneruje pouze úzká skupina lidí; musí mít, kromě jiného, i přístup do TV... Takto starej Kolář vygeneroval Drahoše.
Havla taky vygenerovala pouhá skupinka. Ale ti měli v partě US ambasádu... Obdobně na UK parta s US ambasádou vygenerovala Porošenka a Jacenjuka. "Náš chlapec Jac", řekla krvavá Madla v druhé půlce Majdanu a tumáš, byl zvolen.

Co se týče možnosti prvé, politik s aspoň špetkou zodpovědnosti a špetkou rozumu, dnes téměř nemá možnost se prosadit. Takže ho lidi nemají šanci poznat a volit. Do mainstreamu se nedostane, ten dělá reklamu zdarma šíbrům typu Kalouska. Takže dnes generuje nebo schvaluje, i TV...

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

In reply to by Tekutý Prd (neověřeno)

Trvalý odkaz

neprodukuje.
Volič je podoben mému druhému já, kteréžto vyklopýtá v den voleb z kulturního zařízení, zvaného čítárna, s pobočkou, která má vchod u smradlavých hajzlíků a nese příznačné jméno (knajpa U špinavca), dostaví se v montérkách, v prošíváku, ve zmijovce a v mírně podroušeném stavu do volební místnosti, aby vzápětí pozurážel a dehonestoval všechny přítomné, bo v maloměstě vědí všichni všechno na všechny.
Následně mu je pak za příslib velké štamprle rumu vnucen lístek s prvním lepším kandidátem, aby jej vrhnul do bílé škatule před plentou.
Zde bych si dovolil připomenout dějinnou nespravedlnost, poněvadž dříve se uplácelo tzv. ACHTLIKEM, neboli skleničkou s úzkým hrdlem o obsahu 0,128 litru, resp. jejím obsahem, čímž byla ohnivá voda dle výběru voliče a současně konzumenta. Dnes je z těch hajzů problém vyrazit štamprlu konzumního voďoura.
Volič tedy vrhne - pokud možno pouze obálku - a může se odebrat zpět "do Špinavca", aby zinkasoval výdělek za metnutí lejstra.
Kandidáta mu vybírá výbor, kterýžto je složen se samých stranických strejdů a prastrejdů, podivných existencí v drahých autech, jakožto dalších podobných stvoření, kterážto podle doporučení mladých, chytrých a krásných PaListů sestaví kandidátku, v níž se pravidelně střídá šedesát šest zcela neschopných mamlasů, kteří perfektně zvládají pouze svůj podpis a jedna osoba všeho schopná, kterážto je v případě zvolení určena ke špinavé práci.

Finální snažení blbců voličů, kteří by případně chtěli něco měnit je tedy klasicky - o hovně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

rovná se po česku - osminka -

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

...a právníci si žijou vlastním životem a nakonec většinou občan spláče nad výsledkem. Často se uprostřed jejich plkotu ztratí gró věci a to je vlastně pravý účel. Ale adresát měl být o jednu řádku výš, tak sry :) Abys ses nezlobil tak posílám se slípkami i hudební pozdrav https://www.youtube.com/watch?v=BHKRsD9cUtQ&list=RDBHKRsD9cUtQ&start_ra… pod videem je i celý text, ačkoliv jsou to kupodivu Němci(doufám, že ve zdraví přežijí)tak text je anglicky.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

taková píčovina a jak se z ní dá vařit!
( Někdy začátkem dubna přiletí Rus s dipl pasem a novinář Kund(r)a má rentgenový oči a vidí v jeho kufříku lahvičky s jedem. Jen by mě zajímalo, kdo tomu sedmilháři dal avizo aby v určitou hodinu a den čekal na Letišti Venci Flašky, že by rusové sami?)
Jo, to už zavání uměním, ba přímo kubismem.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)