Končakov

Autor

Předpokládal bych, že Rusko jako jaderná velmoc s jednou z největších armád na světě, s největším územím na světě, přeživší vlastní kolaps, emancipované Putinem a zasahující vojensky i diplomaticky leckde na světě má někde hluboko v archivech plánovačů i složku nadepsanou Česká republika. 

Nebude to složka nikterak veliká, ale bezpečně se v ní nachází všechny důležité vojenské cíle, budou tam i pravidelně aktualizovaná jména politiků a vysokých úředníků, budou tam plány na případný útok, zřejmě tam bude velmi podrobná mapa našich trafostanic a rozvoden, protože přesně takhle si zabrali Krym. Prostě vypnuli proud kde potřebovali a to stačilo. 

Budou tam mít seznamy u nás působících agentů, rezidentů, přátel, budou tam i analýzy, že proti Rusům nejsme primárně nepřátelsky naladěni a vsadil bych se, že tam mají i varianty, jak u nás zvýšit svůj vliv aniž by nás museli naštvat. 

V kapitolách posuzujících naši vojenskou a zpravodajskou připravenost někde bude odstavec, kde je červeným písmem napsána strategie na nejbližší dobu: 

"S hloupostí BIS je možno počítat jako s konstantou. Za všech okolností udržet v čele této agentury plukovníka Koudelku, pokud možno mu zajistit generálské povýšení, za všech okolností ho chránit, dodávat mu kompromitující materiály na případné konkurenty a vůbec se o něj všeobecně starat. Lepšího spojence bychom v ČR nenašli. Máme tam sice relativně přátelského prezidenta, ale ten bohužel samostatně myslí."

Nemáte někdo číslo nebo mail na toho Končakova? Tedy agenta s ricinem? Pozval bych ho na zabijačku a řádně bych se s ním zboural. Určitě fasuje nějakou dobrou vodku a já mám zase skvělou meruňkovici. Myslím, že bychom si dobře rozuměli, zapěli si a pokecali si o debilech v našich tajných službách. 

Vezmu to od začátku. 14. března přiletěl na letiště mladý diplomat Končakov s kufříkem. Na letišti si ho vyzvedl řidič ruské ambasády. Toť vše. Zde končí pro všechny realita dál pokračuje fikce. 

Onen Končakov u nás na ruské ambasádě působí už dlouho. Hovoří plynně česky. Před dvěma roky dostal diplomatický pas. Dle zcela standartního postupu o něm samozřejmě BIS ví už od jeho prvního pracovního dne v ČR. Mají jeho fotku. Průběžně mají přehled o tom, zda je tady nebo zda odjíždí. Dokonce by měli i vědět o jeho aktivitách mimo republiku. Tedy pokud vůbec naše BISka tuší něco o tom, co se děje za našimi hranicemi aniž by měli každou informaci přežvejkanou od CIA.  

Končakov tedy v půli března přiletí  a nejpozději od pasové kontroly už o něm naši Džejmsové Bondové musejí vědět. Má kufřík. Jako všichni diplomati. To jako ještě nevěděli, že tam má jed? Protože kdyby to věděli, mohli ho zastavit a i přes diplomatický protokol ho prohledat. To by bylo panečku terno. Ruský diplomat/agent přivezl jed. To by byl sólokapr.  Zeman v háji, Andrej v háji, Koudelka obklopen svatozáří...Videa, fotky, analýzy. Zlí Rusové si tu dělají svoje zpravodajské hry. Trump hrozí Putinovi, že svého spojence nedá. Šafr vyzývá k převratu. Minář svolává demonstraci virus nevirus. 

Ale nic.... Nechali ho jít.... Diplomat sedl do auta a odjel na ambasádu..... 

Jsou jen dvě rozumná vysvětlení. Buď o jedu nevěděli a nebo byli tak posraní, že se o zastavení rusáka raději ani nepokusili. Pokud byli posraní, tak Kolářovi gratuluji, je už v podstatě mrtvej. Všechny redakce by měly mít nachystány příslušné nekrology.  Když jsou podělaní i čeští tajní agenti, tak policie a ostatní jsou podělaní tuplem. Až na to dojde, budou se všichni zrovna koukat jinam. 

A nebo o jedu ještě nevěděli? A kdopak jim o ricinu řekl? Že by nějaký tajný hlásek z Moskvy? Nějaký náš český agentek? Nebo tam někde máme svého Rusa, co zrazuje svoji zemi pro nás?  Pro nás to asi nebude, ale za peníze by to dělat mohl. Nebo to Koudelkovi přišli říct naši američtí spojenci? Něco jako: "Bacha Koudelko, před tejdnem přiletěl Končakov a v kufříku měl ricin." Nebo mu to řekl rovnou Kolář, protože ten ví přece všechno? A nebo jim to řekl fakt anonym? Tak anonymní, že možná ani Koudelka neví, kdo to je. Víte že by mě to při jeho inteligenci vlastně ani nepřekvapilo? Představte si tu krásnou ruskou hru... Pošleme mladýho kluka s kufříkem s bonbóny a pošleme BISce informaci o jedu. Ať se ukážou borečci. Buď ho prohledají a my budeme protestovat. Ale budeme vědět, že tam alespoň někdo má koule. A nebo se poserou a pak bude následovat taktický postup dle spisu přísně tajné. 

Teď mě tak napadá... když jsme se o agentovi K s ricinem dozvěděli všechno, protože to na BISce někdo vykecal, nevykecali tím třeba identitu nějakého našeho agenta? Který už teď úpí v Putinově osobní mučírně, kde z něj lámou doznání? A když tak kecají, co když už rusové dávno znají všechny naše ruské zdroje a posílají skrze ně Koudelkovi dezinformace? 

A ještě jedna věc... když už to teda prošvihli a věděli o agentovi s ricinem a navíc i věděli, komu je ten ricin určen, neměl někdo Koláře varovat dopředu? Jako ať s tím Koněvem ještě počká, protože po něm jdou agenti KGB? Stalo by se něco, kdyby Koněva sundali později?Nebo kdyby mu nejdřív dali ochranku a on pak sundal Koněva...  

Řeknou nám pane Kolář... byl on tak statečný, že sochu odstranil i přes varování BISky a nebo jich BISka pro jistotu ani nevarovala? Věděli o agentovi, věděli o nebezpečí a přesto jim dali ochranu až po měsíci od agentova příletu. A řeknou nám Kolář... Rusové jsou jasnovidci, že věděli měsíc dopředu, že sochu odstraněj? 

Zbytečně spekuluju... celé je to podstatně jednodušší. Kolář starší prostě potřeboval pro synátora další PR a tak si pokecali s Koudelkou. Bohužel už nikoho jiného než vrchního čučkaře za kamaráda nemá. Čučkař zařídil technickou stránku věci, protože kdo chce ruského agenta, ten si kufřík vždycky najde. Bohužel to zrovna blbě načasovali, protože se z Moskvy přestalo lítat a tak jedinou fotku podobající se pořádnému 007 měli z letiště z půlky března. Ten Končakov vypadá docela urostle, čili typický agent KGB. Koudelka pak zařídil zprávu pro policii, jak je to s mladým Kolářem nahnuté a tak dostal ochranku.  

Blbec jako Koudelka se samozřejmě obklopuje dalšími blbci. Co totiž těmhle kariéristům jde nejlépe, je odstranění kohokoliv, kdo by mohl být chytřejší než oni. A tak už ho nikdo neupozornil, že v Koudelkovsko - Kolářovském plánu je děr jak v ementálu. V naší zemičce se všechno vykecá, všude jsou blogeři a když už to začalo být neudržitelné samo o sobě, tak povolali dalšího debila - Janka Kroupu. Ten napsal článek o tom, jak ruský agent, kterému zabíjení rozhodně nezvedne krevní tlak, přešlapuje, protože je nervózní z kamery. Ale jinak se prý ovládá dobře.

Já bych byl z Kroupy taky nervózní. On vždycky přijde s nějakou habaďůrou. Tuším že to byl taky on, kdo přišel s tou novinářskou bombou, že Agrofert si pronajímá půdu k obdělávání a považte - bere na to dotace určené pro toho, kdo půdu obdělává.

Možná měl Kroupu Lukačevič upozornit, že sebeovládání je možná nejdůležitějším pracovním nástrojem diplomata a pokud by se Končakov ovládat neuměl, nikdy by z něj nemohl být kariérní diplomat. Dokonce ani v Rusku ne. 

Z celé téhle šarády plyne jediný závěr: 

Kdyby Putin chtěl, byl Kolář už dávno mrtvej. Nenašla by se žádná stopa cizího zavinění, vedle by ležel dopis na rozloučenou, v krvi by měl kokain a další dávka by byla rozsypaná na stole. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (113 hlasů)

Komentáře

který chtěl nechat propadnout jednu z dcer. Ředitelem oné školy byl soudruh Zdeněk Hejzlar (nejdřív člen ÚV KSČ a pak fáral, za mé paměti byl ředitelem ZDŠ).

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

A Ládíku, pamatujete si ještě na Misku ?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Petr (neověřeno)

Trvalý odkaz

jenom vím, že se po něm opičil Sakmar.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

víc.
Pak je posílali chcípat do jablunkovské sanatorky. Mysleli si, že ty totál zaprášené plíce a vybydlené klouby nějak rozběhají a ono hovno. Ze vzteku házeli po sestřičkách, co popadli do ruky. Sklenice, talíře, pantofle, šuplíky z nočních stolků. Nebylo to tam jednoduché.
Pohřebáky tam jezdily málem co pět minut.Měly vyhrazené místo k nakládce, aby nebyly moc vidět a někoho nenapadlo pokládat nevhodné dotazy.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Dělal jsem tam nabídku rekonstrukce kotelny za 15 milionů s Buderusem, vyhráli to pražáci za 23 mega a zárukou půl roku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mám dojem,že o této zpravodajské hře,ani Koudelka nevěděl a možná ani mladý Kolář.
Jinak,postrádám pana Gerda.
Putin má svých starostí dost a aby si špinil ruce s Kolářem,na to nemá čas,tihle filípci se utlučou sami.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, jestli nevěděl, pak je to ještě horší, neví co dělají jeho podřízení, nemá kontrolu nad civilní rozvědkou, pak už to není jenom blbec, ale neschopný blbec a jenom to potvrzuje Vidláka i když se mýlí v argumentu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

ass.
Nechci se nějak zastávat Koudelky,BIS,ale toto je spíš hra médii a to nemůže vědět co média napíši.
Faktem je,že teď by si měl Koudelka,někoho vzít do parády.Další konkurenční zpravodajskou službu rozbít.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

někdy média hrají sama své hry - například tv Nova s případem Kramný, ale většinou hrají hry, které jim někdo naordinuje/myslím, že i BIS hraje hry přikázané z vyšších míst - viz medaile plukovníka Koudelky/, některé novináře zpravodajské služby úkolují - viz odhalení německého novináře Udo Ulfkotte, jak nejmenovaná amer. zpravodajská služba přímo úkolovala, někdy donášela i vlastní verze článků, které pak vyšly pod jménem novináře - Udo pak byl taky dost mladý "umřen" na infarkt, některá média - například Washington Post patří Bezosovi, který dostává miliardové zakázky od CIA - takže co napíše WP, je docela jisté, že takto si to přeje CIA. U nás je "malým tajemstvím", že dalšího "chytrého" novináře čv, Hynka, si vodí BIS - proslul zejména trojitým uvedením "bývalý premiér Babiš". Tak asi takhle je to s těmi mediálními hrami. Jak říká můj oblíbený Jan Schneider, sledujte stopy peněz.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hra medii to bylo do okamžiku, kdy koudelkova BIS nedala trestni oznameni... Tim ze smesneho muze s kozenou brasnou udělali navíc sami ze sebe čučkaře...

Teď je otázka, zda trošku zachrání svoju reputaci, kdy ví kdo vynesl informacu a mají i důkaz a vyšetřování policie je pouze formální, protože zákon NEBO nemají důkaz a pak je otázka, že jestli si někdo myslí, že policie je lepší v získaní jak BIS je prostě debil (nelze nazvat jinak) NEBO policie důkazy zsama najde, pak je otázka, co vůbec BIS dělá, když neumí ani to co policie...

Sám si myslím, že měla BISka držet hubu a krok, protože tím podáním oznáméní jenom přilili ohen na střechu a bohužel hoří jejich střecha, za mě to trestní oznámení klasifikuje koudelku na veřejnýho blba. Do podání, byl blbem jenom novinář co o tom psal jako faktu, tímto se na roven sasku klasfikoval svím jednáním Koudelka sám.
Zde neměl šancu vyhrát, zde jenom měl co stratit...

Vše je to o tom co psal už Schneider co v BISce dělal, že tajná služba je od slova "tajná", prostě má držet hubu a nekomentovat vůbec nic, ani jeslti auto vedle ktereho stoji sef bisky je cerne, kdyz novinar vidí černé auto, prostě jenom úsměv a maximálně pozdrav.
Na dotazy májí "úkolovatele/dohlížitele", to jsou politici, ozbrojení příslušníci (ani policajt ani voják, natož člen služyb) nemají co komunikovat, ti mají držet huby (hnusně řečeno), na mluvení je politik. Pokud toto nedodržují, pak to dopadá stejně jak dopadl Koudelka s mužem s koženou brašnou, je za čučkaře...

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

BIS nemůže nic - může pouze naznačovat -, výkonnou složkou je policie. Navíc přece tu nenecháme fungovat státní tajnou policii - z toho musí každej kovanej demokrat dostat osypky.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

STS Chvojkovice Brod. O tom není pochyb...
Nic moc oddíl

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

In reply to by Rumex acidosa (neověřeno)

Trvalý odkaz

STB Chvojkovice Brod, nic moc oddíl.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, také jsem zaregistroval, že absentuje. Snad nic vážného, chyběl by mi.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Neříkám tak, ani tak.
Ale na mé slova dojde :-)
pohranicnik.blogspot.com/

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Hřibe, ty hloupý kluku
zajdi si do prahy z Buzuluku
po stopách našich předků.
Nebo běž rubat v předku.
To by tě přešly roupy
číst články janka kroupy
to bys měl jiné myšlenky
než posrávat se do plenky
ještě v dospělém věku.
Na vojně dostal bys deku
a hadr v trojobalu
a když při fotbalu
zlomil by sis nohu,
děkoval bys bohu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

Buzuluk dělá pístní kroužky
vlajka má červenobílé proužky
a bílé hvězdy v modrém poli
jsem starostou v metropoli.
Mám dokonalou ochranku
dává mě dozadu do tanku
když vezou mě na zasedání;
hlavně ať lidi hodně daní
to můžu vládnout pevnou rukou
budou to mít i se zárukou
podpory z letadlové lodi
která demosgrácu plodí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Ta sranda s ricinem bude ze stejné dílny, jako sranda s novičokem.
Koudelka musí vědět, co to s námi udělá, ale je naučený poslouchat.

Nějaký miliónek na propagandistickou ochranu těch tří výtečníků se už v rozpočtu najde. Vzhledem na astronomické výdaje, spojené s jinou škodnou, s koronavirem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

ruská ambasáda, že jejímu diplomatu je po mediální kampani, kterou rozpoutal Despekt, vyhrožováno, a požádala o to, aby mu byla poskytnuta ochrana.

Takže blagodarjá továrišču Kundře a aféře, kterou vymyslel, za peníze daňových poplatníků budou čučkaři chránit údajné oběti i údajného asasína.

Tomu říkám majstrštyk.

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)
Trvalý odkaz

proč má Rusko pod vedením velikého generalissima Putina a s gigantickými zásobami kdejakých surovin posledních pár let ekonomický růst kolem nuly, kdežto zdegenerovane Německo po vedením blbky merkelove ve stejné době letí vzhůru?

Průměrný počet slepic: 1.8 (21 hlas)

Ale jeď se tam podívat, i bilet na oborot těbje pokupať ně nado.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

rukama druhých.

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

Ale no tak, chlapci ... Nenechte se od toho právě vstanuvšího blba scallopa vyprovokovat k reakcím ... ;-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

gastarbeitry že střední Asie. A navíc má hromadu petrodolaru ... tak proč třeba takovému Švédsku letí ekonomika nahoru rychleji než hlemýždímu Impériu?

Zatím bez slepic

hudební novinky, ani stařinky.
http://www.pepanos.cz/texty/zeme-je-kulata
Pořádně si to poslechni a pak se přestaneš divit, že Dojčeři pod vedením blbky Merkelové letí vzhůru a dojdou úplně ganc dolů.
A nebude to zas tak dlouho trvat.
Tedy oni zas tak moc dolů nepůjdou, bo z nás si udělají doskočiště, aby letěli hezky do měkkého...

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

já teď dělám sokl a hřbitovní beton musí mít strukturu suchého hovna. V měkčím to moc sedne a příliš suché nejde spárovat.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

my děláme vodocementovou suspenzi + nějaké přísady k tomu, konzistence asi jako průjem. Tixotropní.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

váží 50-100 kilo a mám potíž některé zvednout do výše ramen.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Vysvetleni je proste mily Watsone.
Na ono zdegenerovane Nemecko makaji okolni kolonie untrmenschu.
Priklad: v Cesku se vyrobi automobilovy koberecek, ktery se proda nemecke firme za 6E.
Nemecka firma tento koberecek proda jako BMW autokoberecek za 200E.
A to se nam to potom hoduje, kdyz na nas vsichni makaji ....

Průměrný počet slepic: 5 (33 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

nikoli, že byste nevystihl geniální trik s přeprodejem polo-loupených autosoučástí, nýbrž proto, že rozmlouváte s nohou.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč miliony unterneco v Česku dělají v německých montovnách, když můžou za menší peníze odvést větší dřinu u Babiše ve Vodňanech? No jo, on tam moc Čechy bebere, agenturní Ukrajinců jsou levnější ...

Proč si tedy Češi imrvére volí prezidenta, který za pár supů rozprodal banky, ze kterých teď odtékají miliardy na západ, a premiéra, který platí své zaměstnance v agrofertu podstatně méně, než německé montovny?

Blbý kdo dává, blbější kdo nebere. Merkelová je sice blbá (to potvrdí jedenáct z deseti vidláků), ale musí k tomu mít ještě ty blbější Čechy. A má je :-)

Ale nějak jste zapomněli na generalissima - má sice gigantické příjmy z ropy, ale blbka (za pomoci ještě blbějších) ho stejně překoná.

A tak si blbý západ žije lépe než chytří Putinovi mužici - tak to bylo, je a bude :-)))

Průměrný počet slepic: 2.1 (25 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

v automotivu, resp. v subdodávkách jsou ty prachy ještě menší, než ve Vodňanech.
Kromě toho ti sdělím jedno tajemství, které stejně nepochopíš, bezmozku.
Všechny české lopaty se do Vodňan nevejdou. To je, co?

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Generalissimus - zrejme mas na mysli Putina, tak ten se musi, mimo jine - na rozdil od zapadnich statu - postarat o sobestacnost a funkcni obranyschopnost zeme.
Od pocitacoveho operacniho systemu az po vyrobu potravin.
A to neco stoji.
Zeptej se sveho ridiciho dustojnika, ktery zapadni stat je obranyschopny a aspon trochu sobestacny.
Tve adorovane Nemecko to urcite neni. Bundeswehr v rozkladu a zeleninu jim tam nema kdo sklizet. Ani priprchlici ne.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

připrchlíci jsou zde proto, aby čerpali dávky, reprezentovali svou rodnou vlast, případně kontinent a obohacovali pitomé ojrovidláky, ojrodřeváky a ojrolopaty.

Teď si to po mně znovu přečtěte a nalezněte v té větě jakoukoli zmínku o práci!

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

- snaží se zlepšit životní úroveň obyvatel.

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Západ bohatne, Rusko stojí na místě - i když k ní že západu tečou hromady peněz za ropu.

Je třeba fakt geniálního vůdcovství Putina tohle prošustrovat.

Průměrný počet slepic: 1 (5 hlasů)

Kterej západ myslíte?

USA, kde maj mají tři nejbohatší tolik co ta chudší polovina?

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Místní oblíbenec Trump má Putina rád a holt je pro něho Amerika first .... až dlouho potom jsou obyčejní Američané. Ale americkým miliardářům pomohl, to se musí nechat.

Trump a Putin - dva zdejší oblíbenci - ž
na životní úroveň kašlou .... ale u vidlaků to maj dycinky dobrý.

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

blby zapad ukazala korona - bez moznosti vysavat celej svet a vozit vsechno ze zahranici, chytre JuEsEj za mesic napumpovalo do "ekonomiky" 5 bilionu, a obdrzelo za to 35 milionu nezamestnanejch, a pocet potravinovejch karet presahl 80milionu. Holt "ekonomika" zavisla na sluzbach typu "ty me vyhulis za 100$, ja tobe za 100, GDP nam vyrostl o 200" vzkveta jako nikdy.

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

In reply to by sh0tek (neověřeno)

Trvalý odkaz

že polovina nemocnic nemá teplou vodu ...

V Německu se ten konec vysávání projevil akorát tím, že se ekonomika zastavila jako v Rusku. Jen doktoři tam nevypadávají z oken, jako v Putinovi panství.

Pořád nevím, proč se všichni chtějí nechat od Němců vykořisťovat, když můžou za menší peníze dělat pro Babiše :-))

Průměrný počet slepic: 1 (5 hlasů)

kdyz blbec typu skeble porovnava Rusko vzdy s temi ze zapadu, kdo se momentalne hodi - takze porovnava ne s frekvenci umrti obeti Killary et al. (Epstajn by mohl vypravet, nebo vlastne uz ne) nebo malobritske vedce a novinare (najdi si Craig Murray blog) ale se skopcaky. Jeste muzes udivit tim, ze Ekvador vypestuje vic bananu nez Rusko, a v Australii zije vic klokanu.
Jinak nemecka *prumyslova* vyroba klesa 6 ctvrtleti zasebou, tolik k uspechum mutti Ferkel.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

nezískáte.
Já taky nemám rád lidi, kteří ze sebe dělají hlupáky ve snaze vyprovokovat konflikt.
(Další možností je, že jste opravdu hloupý. Sice tomu osobně nevěřím, ale dávám Vám na výběr).

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)

A mohl bys nám prosím vysvětlit když jsi tak chytrý a od všeho máš klíče, odkud se ví, že ten ruský diplomat měl v kufru riciňák?

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

In reply to by Petr (neověřeno)

Trvalý odkaz

já mu k tomu nesvítil.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)