Potřebuje profackovat...

Autor
Štítky

Pamatujete si, jak to bylo s Koroňáčkem zjara? Jak Babiš vystoupil, předtavil Prymulu, zavřel školy, jak se ze dne na den změnila nálada ve společnosti? Jak lidi začali šít roušky, jak se skládali na plicní ventilátory, jak všichni byli solidární, jak se děly neuvěřitelné věci. Švadlenky nabízely roušky na internetu, nikdo se neodvážil po nich chtít EET, byly příběhy, jak holce zazvonil kurýr a nechal jí jen tak na ksicht balík látek na roušky? 

Pamatujete si, že kverulovali jen Bakalomédia a Šafr? Jeho slavná Johana Hovorková (pizda první kategorie) samozřejmě na Babišovi nenechala chlup dobrý, ale všichni věděli, že je to kráva a řešil se doopravdy covid a ne zneuznaný pisálek placený z peněz po rozprodeji hornických bytů. 

Pamatujete, jak ztichla opozice, když statistik Dušek promluvil k poslancům a všichni pak pár týdnů drželi huby? Pamatujete, jak měl Hamáček červený svetr, jak se sháněly roušky v Číně, jak se sháněla letadla na přepravu, jak se na náměstí vracela zvěř z lesů? Pamatujete, jak byly prázdné silnice, jak si lidi na procházkách nasazovali roušky, kdykoliv někoho míjeli? 

Pamatujete Babiše? Působil rozhodně, věděl co chce, věděl co to bude stát, byl odhodlaný dát na první místo lidské zdraví a životy a až na dalších pozicích pak byla ekonomika. Sice ho furt někdo kritizoval, ale z každé té kritiky čouhalo, že autorovi jde rozhodně o něco jiného, než o dobro naší země a našich lidí. Fialové, Kalouskové, Pekarová i Bartoš - všichni byli pro smích. 

Pamatujete, kolik chyb vláda nadělala? Spoustu. Ale všechno bylo snadno zapomenuto. Jarní vlna dobře dopadla, neměli jsme žádné černé scénáře, hospody zase otevřely, hranice se zase otevřely, stát platil různé druhy kurcarbajtu, aby to nebyl takový průser. Kverulovaly jen různé pseudohvězdičky, které svoje kritiky dávaly na fejsbůk hned před obrázky z drahé dovolené na Tahiti a po zásluze dostávaly kouř za licoměrnost. Kdo má prachy na dovolenou v Thajsku, by měl mít vatu na dobu, kdy mu jeho podnikání nenese. 

Premianti Evropy. Včas podchycená epidemie, propad ekonomiky spíše malý, státní sekera sice obrovská, ale pořád procentuálně menší než sekery států okolo. Za čtrnáct dní se stihlo udělat pro digitalizaci víc než za deset let. Babiš působil energicky, měl plán se svou chytrou karanténou, měl tým epidemiologů, kteří vypadali dobře v televizi, uměli mluvit a pro normálního člověka to mělo hlavu a patu. (Většinu novinářů nepovažuju za normální lidi). 

Lidi si vyjeli na dovolenou, hotely a restaurace měly přes léto jednu z nejlepších sezón vůbec - tedy kromě Prahy. Těm nepřijeli čínští turisté, ale oni je (alespoň podle Hřiba) vlastně stejně nechtěli.  

Pivovaty udělaly extra chmelené pivo, protože český člověk nechce sladké chcanky co pijí mladí angličané. Nechtějí ojropivo. A tak se v nabídce většiny pivovarů objevilo skutečné české pivo s českou chutí, protože angličani nepřijeli.  Například já teď ujíždím na Radegastu Ratar. 

A pak... se něco podělalo. Nejdřív se musel odporoučet Maďar, protože chtěl roušky. Pak Vojtěch začal lavírovat sem tam. Pak se ukázalo, že chytrá karanténa prostě není. Kam se poděl ten energický premiér, který zjara prostě bouchnul do stolu, zavřel školy a to otočilo náladu ve společnosti? Kam se poděl ten miliardář s nekonečnými prostředky na kampaň, který je skoro stejný diktátor jako Kim Čong Un a který má plán nás zavést do své totality?  

Jestli měl Babiš plán všechny ovládnout, tak to byl tedy hodně ubohý plán. Tančit mezi vejci, snažit se dělat opatření, která ale nebudou mít ekonomický dopad, kosmeticky upravovat otevírací dobu, ale zároveň vlastně neudělat nic co by ohrozilo tržby a daně. A nechat na sebe házet bláto za zavádění totality, přičemž žádná nebyla a pořád není. 

Když už mu tu totalitu omlacovali o hlavu, měl rovnou zavést nouzový stav, nechat Šmuclera zavřít a ostatním poslat soudní obsílky. Měl poslat policajty do ulic, zavřít hranice a každý den vyhrožovat v televizi dlouhým kriminálem.   Místo toho se snažil vyjít se všemi a zároveň s nikým. Místo aby prostě převzal kontrolu nad ekonomikou, aby zrušil nebo odsunul volby, aby začal likvidovat opozici, aby poslal těžkooděnce do České televize, tak  nechal politiky dělat dýchánky na Karlově mostě a nechal je, aby psali svá moudra o zdravotním semaforu. Volby proběhly, opatření pořád skoro žádná nemáme a tvrdošíjně se držíme roušek, které samy o sobě moc efektu nemají. Jestli je tohle plán na totalitu, tak já jsem čínský bůh srandy. 

 A v posledních dnech už je náš premiér oligarcha jen stínem sebe sama. V televizi jej zastupuje Prymula a superministr všeho Havlíček. Ani Hamáčka není vidět a už vůbec ne jeho červený svetr. Tehdy byl na obrazovce furt, zvali si ho do různých pořadů, kde ho nechali mluvit o tom, kterak z Číny vozil materiál. Teď nic. 

Takhle snadné to bylo? Takhle snadno se nechal udolat člověk, který obhájil mandáty z krajských voleb a dosáhl bezmála třiceti procent hlasů ve volbách do poslanecké sněmovny a vlastní spoustu médií?  Stačila na to Václavka Moravcová a hejno tupých novinářů? Stačila na to malá, ale hlasitá skupinka kverulantů? 

Nerad to říkám, ale Andrejko by teď potřeboval nějakého opravdového přítele. Někoho, kdo by za ním teď přišel a pořádně ho profackoval, seřval a řekl mu, ať se vzpamatuje. Ať zase vyleze před kamery, ať prostě bouchne do stolu, ať to dělá třeba špatně, ale podle sebe. Aby se z něj znovu stal ten velitel, který možná neví, co dělat, ale před mužstvem vždycky ví všechno, zná všechno a vždycky si poradí. 

Andrejko by teď potřeboval někoho, kdo by mu řekl, že ve válce se vždycky dělají chyby a nejhoršího nepřítele nemá před sebou v podobě koronaviru a posrané ekonomiky, ale má mnohem horšího nepřítele za sebou v podobě lidí, kteří se třesou na jeho pozici a jeho moc, aniž by měli jakýkoliv lepší či zázračnější plán. Někdo by mu měl říct, že mužstvo vždycky nadává, vždycky zpochybňuje rozkazy, ale velitel je velitel jen tehdy, pokud si dokáže svojí vůli vynutit. 

A někdo by mu měl říct, že pokud to nedokáže, pokud se nevzchopí, pokud prostě nebude nezpochybnitelným šéfem, který má všechno pevně v rukách, který se neposere z nějakých pisálků, který se nelekne blogerů ani Vidláků, který se nelekne Fialy ani Kalouska, který se nebude mazat s Bartošem a který bude mít alespoň tolik kuráže, jakou měl Šmucler v televizi, pokud tohle všechno nedokáže, tak bude brzy na huntě. 

Boris Johnson ustál bagatelizování koronaviru. Trump to také ustál. Ustáli to proto, že prostě zůstali tvrdí a samolibí. Vykašlali se na volání po jejich hlavách a dál dělali to, co považovali za nejlepší a čerta starého se starali, co na to řekne nějaká novinářská štěkna. 

Takže... pokud tam v ANO existuje někdo, kdo má Andreje lidsky rád a není s ním jen kvůli penězům, běžte a vražte mu jednu, ať se vzpamatuje.  

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (112 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidláku, krásný popis demokracie typ Evropa 2020. Je už trochu prošlá, ale snad stále funkční.
Co chcete ve společnosti, kde budoucí studovaní, sepisují petice o tom, jak je na Universitě Karlově mají jmenovat, protože jméno v občance - i pohlaví - je pouze krycí znak jedinečného individua.

Průměrný počet slepic: 4.8 (40 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

mít v občance fotku toho pohlaví. Ale blbě by se to kontrolovalo, to by bylo nastydlejch.

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)

s počty pohlaví je to jako s WC, jsou mužské, ženské a pro postižené

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

Velmi výstižné!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

koronac utoci pouze na muze a zeny. Ostatnich 63 pohlavi si koronac nevsima :-D

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsem hrozně konsternovanej z toho, jak tady jistá klika vždycky odvede diskuzi úplně někam do hoven, místo aby to běželo k tématu. Řeší se tady jestli trolové(nebo elfové) naběhli hned po půlnoci a podobný kraviny. K tématu je to až kdesi v (_i_) a tam už se spousta lidí asi ani nepodívá. No, já nechci nikomu do ničeho házet vidle, ale co tohle : https://aeronet.cz/news/roman-prymula-chce-zametat-stopy-po-zemrelych-s… A nechci slyšet respektive číst sračky toho typu, že AERONET tohle nebo tamto. Články jsou vždycky ozdrojovaný a plný faktů. Omáčka mě nezajímá. Ale ty fakta se ověřit dají a vo to gou. Tak co svazáci ??? Dáte se do mě ???

Průměrný počet slepic: 2.6 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

zatím jen prosí, ale vidí, že 30% zmrdů na to kašle a makají systémem, čím hůř pro stát a Babiše, tím líp pro nás.
Tož uvidíme ve středu, to se bude lámat chleba tak, nebo tak.

Průměrný počet slepic: 4.3 (26 hlasů)

Rytíř z boje neutíká
dyť má koule i pindíka
a když krev už z něho stříká
hraje si na flegmatika.

Andy brečí, kňučí, kníká
ví to celá republika
plná udavačů, krys -
je to osobnostní rys.

Sám si vařil, sám si pral
na druhého vždycky sral
sám si lízal smetánku.
Hraje si na Johanku.

Průměrný počet slepic: 3 (21 hlas)

čtu až po kafi. To by asi byla škoda na monitoru.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

samolibost a sebevědomí do něj pumpovali jeho loutkovodici (bankéři) svými penězi. Vidlaku, když pro něj pracuješ, měl bys vědět, že jeho firmy mají skoro 40 miliard dluhů u mezinarodnich bank!! Tvůj Andrejko asi pochopil, co s ním (s námi) jeho loutkovodici zamýšlí a stal se stínem sebe sama..

Průměrný počet slepic: 2.2 (31 hlas)

jízda na tygru.

Průměrný počet slepic: 2.6 (13 hlasů)

Jeho firmy mají úplně standartní dluhy jako všechny velké firmy. A banky se perou, aby ho mohly úvěrovat, protože Agrofert je slepice snášející zlatá vejce. Jen v letošním roce jsem už potřetí předělával zástavní práva, protože se vždycky našla banka, která byla ochotná dát za stejnou zástavu větší kapitál. Každý oligarcha sní o tom, že se dostane do Babišovy velikosti - kdyby Babiš dlužil a nebyl schopen splácet, tak není v průseru on, ale v průseru je banka.

Průměrný počet slepic: 4.9 (44 hlasů)

průser český, domov můj.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

Tvůj příspěvek ukazuje, že nemáš přehled o větších firmách a žiješ v iluzi "velká firma je na tom stejně jako pidifirmička o 5-100 lidech" ;)

Ano 100lidi je pidifirmička, i když se to malému člověku zdá jako střední firma, ale bohužel to jsou jenom silácké řeči, je to firma na úrovni "osvč pro velké stavební firmy"...

Takže Dito, věřím, že ty tomu věříš, že sůuníčka co prohlásili co jsi napsala a máš představu, že to tak je, ale je to pouze ukázka, že ty sluníčka mají přehled o ekonomice a firmách odpovídající jejich vzdělání "filossofier nebo jenom základka ja rezatá heééérečka", prostě ví jenom, že existují a tím to končí ;)

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

ass.
Také se tomu říká,daňová optimalizace.
Co slyším od podnikatelů,dluhy Vám nikdo nevezme,neukradne.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

viz. můj příspěvek do diskuze zde v 10,40 hodin. Jak je na tom Agrofert.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Dita Pepe?

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, jsem to ona.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale bohužel není módní :) https://www.czechfreepress.cz/amerika/p-c-roberts-jak-je-to-s-hrozbou-c…
Nálepku už jsem tu dostal za to, že pochybuji, takže už se bojím jen fyzického násilí a upalování čarodějnic, které mi tu může hrozit zaplaťpanbu jen slovně. :)

Průměrný počet slepic: 3.7 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

že je Babiš utahán. Přeci jen je v zápřahu už docela dlouho. A opravdu se nedá říci, že by se nějak extra šanoval. Koleduje si o zhroucení z vyčerpání, případně o infarkt.
V případě, že už to začíná nedávat, měl by si pořídit něco podobného, jako Hradní Ještěr, který si pěstuje na ztrácení času blbými řečmi s novinářskými exoty Ovčáčka.

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)
Trvalý odkaz

„Pokud nic neuděláme, budou v ulicích mrazáky na mrtvoly.“ Hamáček tvrdě hájí nová opatření.

Průměrný počet slepic: 2.6 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Gdyby blboni volili svoje potřeby mohli sme se už dávno těchto jalových keců zbavit. Nemuseli by si blboni svého geroje Babiša vymejšlet a dělat z něho to, co určitě není. Na stole by byly stohy sečtených potřeb a jediné co by bylo potřeba dělat, je, najít někoho gdo to opravdu udělá bez keců a vlastního brblání. V televizi by se ukazovali jen ti, co budou referovat o postupu vykonávání potřeb a gde budou všem našim synům a dcerám dokládat důkazy, že se koná v náš prospěch.

Takové pak ná(š)rod pochválí. Snaživci a snaživky takovým pak můžou předat třeba diplom a kytku, a že si je vyfotí na nástěnku. Na druhém programu pak můžou frčet blboňské diskuse s předváděním návrhů, vizí, objevů a vynálezů aby lidi docela nezpitoměli. Jinak je to stejně zbytečný.

Průměrný počet slepic: 2.7 (19 hlasů)

To snad jedině manuál k tureckému záchodu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Blboni oceňují lépe návod k podělání. Jak to vysvětlit.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

budou se vystrašení bát, a my ostatní tajně porušovat, ale jen tak, aby to nebylo moc vidět, tak v kanclu nebo někde venku
na pořádnou demostrací žlutcýh vest u nás nátura není. Už pár set let, naposledy 1618.

Ani na profesora Málka nikdo nevzpomene, nebojte se o kluky ušatý.

Průměrný počet slepic: 2.4 (17 hlasů)

Co se stalo v roce 1618? Nějací cizáci se tu trochu potloukli. Potom to bylo horší.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Jo, jo. To byly nejdříve dovolené, pak volby, a pak zase něco a to něco by jistě ovlivní oblibu ANO a to je ten problém.

Každý snad ví, nebo alespoň tuší, že jediná cesta k ozdravění je již od středověku zamezení kontaktů nakažených se zdravými. Středověk na to měl své metody. Shromáždit nakažené a zapálit.
I v naši vyspělé současnosti to nepůjde jinak. Jen to konečné řešení se díky Bohu konat nebude. Čím později ono zamezení přijde, tím hůř.
Problém je v tom, že ono zamezení kontaktů má devastující účinky na ekonomiku. Zaseknout další 500 miliardovou sekeru asi již nepůjde.
No a na Babišovi je, aby se to zamezení událo s co nejmenšími ekonomickými škodami. Vono to ale nějak nejde dohromady.
Bohužel Babiš je, a píši to zde již mnohokrát, velice dobrý až výborný raketýr, ale mizerný manažer. Lidově řešeno, nemá koule na rozhodné řešení, protože obliba ANO a volby, Agrofert, potažmo tepláky.
A opět lidově: nelze sloužit dvěma pánům!

Lidé jež přišli k majetku bybišovou cestou přátele nemají. Mají jen konkurenty, nebo po cestě nadělané nepřátele.

Nejsmutnější je, že již navěky bude Babiš spojován s tím, jak se podělal. Nakonec, v krizových okamžicích se lámou charaktery. No a současná krize mu zlomila auru vůdce.

Průměrný počet slepic: 3.6 (19 hlasů)

že to konečné řešení se konat nebude? VK starší v posledním rozhovoru tuším u Strakatého na Reflexu řekl, že v naší tisícileté historii bylo bez válek jen několik desítek let. Co vás opravňuje k optimismu, že už nás žádná příští válka a hromadné vybíjení přemnožených ovcí nečeká? WW3 možná nehrozí, protože by mohla být pro všechny na dlouhou dobu válkou poslední. Ale jsem si celkem jistý, že se hledají jiné způsoby. Například nějaký selektivní virus, že...

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

Nebo občanská válka gangů v ulicích velkých měst. Stačí se podívat na Paříž nebo Malmö.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

Podělal se když poslechl Makrelu a podrazil SPD. Podělal se když nechal řádit Pocheho pohůnka na MZ a ty starosty, Hřibem počínaje. Podělal se když mainstream burcoval lidi svými nesmysly... to všechno jsou hřebíčky do rakve. Aureola je pryč, teď už si do něj kopne i jeho bývalý příznivec a volič

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

podělal se když poslechl Makrelu a podrazil SPD. Podělal se když nechal řádit Pocheho pohůnka na MZ a ty starosty, Hřibem počínaje. Podělal se když mainstream burcoval lidi svými nesmysly... to všechno jsou hřebíčky do rakve. Aureola je pryč, teď už si do něj kopne i jeho bývalý příznivec a volič

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Nevím jak se to mohlo stát:-)

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

In reply to by Dan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechal tu řádit sedmou velmoc, ta roztrhání národ na kusy. Ten sjednotí jen společný nepřítel, tim bude on, a nebo hlad. A potichu si tady unie dodělá to, co se jí už na západě od nás podařilo. Likvidace vlastenectví, národů na ovce a nadotuje se půlku Afriky a mohamedány.

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Koukalová a Konečný: Vypněte facebookové idioty a dejte na svůj rozum, jinak neporazíte ani sami sebe
https://www.expres.cz/zpravy/koronavirus-covid-19-roman-smucler-vlada-a…

Průměrný počet slepic: 3.8 (21 hlas)

Citace z článku:
Je až neuvěřitelné, kolik Bobíků Povídalů dostává prostor v médiích. To sice patří ke svobodnému smýšlení říkat si, co je vám libo, ale v téhle době k tomu neexistuje žádná omluva.

Zaklínadlo demokracie:
S vašimi názory nesouhlasím, ale do smrti budu hájit vaše právo je říkat.

Průměrný počet slepic: 3 (29 hlasů)

Mám si to vysvětlit tak, že tři z pěti jsou proti svobodě slova, když jde do tuhého? Svoboda slova buď je, nebo není. A svoboda slova má tím větší význam, čím těžší a složitější je doba.

Průměrný počet slepic: 2.6 (12 hlasů)

zaklínadla i na kury.
S tak pitomým jménem prostě těch kur více dostat nemůžete, i kdybyste stál na hlavě a odrážel se ušima..
Přepište se na Vinnetou, anebo Karel Gott a uvidíte tu drůbeží smršť...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

zaklínadla i na kury.
S tak pitomým jménem prostě těch kur více dostat nemůžete, i kdybyste stál na hlavě a odrážel se ušima..
Přepište se na Vinnetou, anebo Karel Gott a uvidíte tu drůbeží smršť...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

slepice blbnou pořád, ted jsem Vám máznula pět, počet stoupnul o jednu, průměr se snížil o 0,1 - já jsem nešťastná, když někoho chci odměnit a někdy mu hodnocení prudce snížím, někdy zvýším ale počet známkujících klesne na jednoho z předchozích řekněme pěti. Ale to nechci říci, že Vás někdo nemá v oblibě a nehodnotí jednosepicí. Jinak u Vlka, jakmile napíše pan LeoK, naběhnou snad všichni elfové, nasází tam jednohvězdy - počty známkujících jdou do stovek, přitom články pana Lea jsou opravdu dobré.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

tím (obvykle) kvalitnější článek - je to jako doporučení, co by si měl člověk určitě přečíst.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

je to slavný cimrmanovský paradox zvaný "inverzní polibek smrti"

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Já moc Expres nečtu, ale tohle je již jejich několikátý komentář, který je překvapivě střízlivý a rozumný!

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Na jaře jsem nevěřícně zíral na to, jak si dobrovolně likvidujeme ekonomiku kvůli neexistující pandemii čínské chřipky. Babiš měl jen dvě možnosti – buď naskočit na vlnu a dělat to co všichni ostatní premiéři v Evropě, nebo být za bílou vránu a jít proti všem. Nemohlo to dopadnout jinak. Jak správně píše Dita, když nikdo jiný, drží premiéra za koule bankéři. A ti jsou zajisté součástí pandemického velení.

Dokud Babiš válcoval opozici a stavěl dálnice, měl volnou ruku a uměl toho využít. Nyní musí čelit nadnárodnímu zadání a to už nejde dohromady s férovou politikou vůči poddaným. Proto se stává slabým, nedůvěryhodným a nepřesvědčivým. Že toho využívají jeho političtí konkurenti, to je jen vedlejší efekt.

Jarními opatřeními se dosáhlo jen odložení covidové vlny, to už je zřejmé snad každému. Stovky miliard vyletěly komínem, aby se zaplatilo pár měsíců času, který stejně nebylo jak využít. Teď na podzim už neexistuje žádné dobré řešení, které by společnost přijala za své. Polovina občanstva nevěří pandemii, druhá polovina nevěří té první polovině. Za takové situace neexistuje žádné dobré řešení, se kterým by mohl premiér přijít. A jeho akcie před parlamentními volbami klesají. I kdyby měl kolem sebe nevím kolik opravdových přátel, těžko mu mohou poradit, co dělat. Stala se z něj třtina ve větru se klátící.

Babiš se snažil během té koronavirové doby vzdorovat. Proto byl nejprve odsunut do pozadí Prymula, potom odvolán z akčního výboru Maďar. Pak se to zvrtlo a Prymula je zpět, Vojtěch skončil. Babiš už tomu nevelí.

Nyní jsme tedy v situaci, kdy náš premiér už nehájí naše zájmy. Z toho existuje jediné východisko – výměna premiéra. Bohužel, ten nový příští premiér bude horší, ať už to bude kdokoli. Mohla by to být třeba Jourová nebo Hřib, případně Rakušan.

Citace ze včerejšího čaulidi, které už se tak nejmenuje:
„Jsem přesvědčen, že budeme respektovat opatření, která navrhne Prymula a jeho mezinárodní epidemiologický tým.“
„Hlavní problém je, že někteří občané přestali poslouchat, sdružují se, nenechávají se testovat.“
„Věřím, že se zase semkneme jako na jaře a společně to zvládneme.“

Průměrný počet slepic: 2.7 (27 hlasů)

Ty jo Vlastimile... a když každý další premiér bude horší, nebylo by lepší nechat si toho stávajícího? Kdybych mohl, šel bych teď za ním a řekl mu, že je sice cyp jak Brno, ale ať se jde dva dny pořádně vyspat a pak ať kouká naběhnout a velet.

Průměrný počet slepic: 4.8 (37 hlasů)

Napsal Vidlák

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

In reply to by Vidlák služebně (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jenže je tu něco, co Babiše přerostlo a co nemohl zvládnout. Proto nejspíš padne, stejně jako jeho ministr Vojtěch, který nikdy padnout neměl. Stejně jako se stahují mračna nad Trumpem, o jehož vítězství před koronavirem nebylo nejmenších pochybností.

Průměrný počet slepic: 3.3 (13 hlasů)

talking head, neboli mluvicí hlava, později pak žehlil svým pyskemPysk je po gorolsku vizáž) pseudoprůsery, které si vymyslela opozice.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Lepší by byl Havlíček.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Borovský Karel

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by jaryn (neověřeno)

Trvalý odkaz

V exilu.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)