Ještě nějaký nápad?

Autor
Štítky

Tak nám volitelé zela hladce potvrdili Bidenovo vítězství ve volbách. Žádné překvapení na poslední chvíli se nekonalo, nestalo se vlastně vůbec nic. Dokonce i Putin už Bidenovi popřál k vítězství. Americký minnistr spravedlnosti rezignoval, ale předtím několikrát veřejně řekl, že se nenašly žádné důkazy o volebních podvodech. Pět set volitelů také nemělo žádný problém s podezřelými grafy a videi, kde se objevují kufry s hlasy. Jednotlivé státní soudy zamítly všechny žaloby možná s výjimkou drobných nepodstatných chybiček, které nikde neměly vliv na výsledek. Nejvyšší soud zamítl žalobu státu Texas a osmnácti dalších na zmanipulování voleb. 

Řve už jen FOX news, ale upřímně... řve asi tak stejně jako před čtyřmi roky CNN, když tvrdila, že Trumpovi vyhrálo volby Rusko. Tentokrát samozřejmě Putin nezasáhl, protože vyhrál ten správný kandidát. Ale pokud Putin zasahovat do amerických voleb umí, nemohlo se mu to podařit lépe. 

Maneco, aniž bych se chtěl nějak vnucovat, teď už to pro Trumpa vypadá jako v berlínském bunkru někdy koncem dubna 1945? Nebo má někdo ještě nějaký nápad, co by Donald mohl udělat?

Od voleb Trump dělal všechno co bylo v jeho silách, aby volební výsledky zvrátil. Použil všechny legální cesty na které měl peníze, zapojil ty nejlepší právníky, dával rozhovory, zveřeňoval to, co považoval za důkazy o zmanipulování voleb. Jako všechny cesty vedou do Říma, tak všechny snahy vedly do prdele. Nic z toho.  

Zbývá poslední chimérická zázračná zbraň, na kterou se trumpovci ještě upínají. Rebelující volitelé, kteří včera něco jiného řekli a něco jiného udělali. Každý volitel totiž svůj hlas vloží do obálky, zapečetí a pošle do Kongresu, kde budou obálky otevřeny 6. ledna. Ale je to opravdu jen zázrak, který se těžko odehraje.  

Dobrá, legální možnosti v podstatě došly. Věříte někdo Donaldovi, že se odhodlá k něčemu nelegálnímu? Že po bezprecedentním zpochybnění volebního procesu přijde další bezprecedentní krok? Trump se po uplynulé čtyři roky prezentoval jako chlap s koulema. Byl to ranař, kterého jsme považovali za někoho, kdo rozpoznal základní příčiny problémů a jal se je řešit sice osobitě, ale z pohledu USA velmi efektivně. Nezačal žádnou válku, což byl v poslední době unikát. 

Teoreticky vzato, pokud došlo k volebním podvodům, které v konečném důsledku vedou k diktatuře, měl by Trump přece zasáhnout ne? Měl by se postavit na obranu republikánských tradic, měl by povolat ozbrojenou milici, která je garantována ústavou měl by se jí postavit do čela a bojovat. V přímém přenosu budeme svědky, jestli je Trump opravdu ranař, nebo jen další tlučhuba v řadě. 

Upřímně... já tomu nevěřím. Jsem nakloněn vidět volební podvody, ale když to nezajímá američany, nemohu s tím nic udělat. V jejich prezidentských volbách jsem nevolil, nejsem po jejich vzoru ozbrojen, pokud to nevadí jim, prostě to tak bude. Nemám pocit, že by američtí redneckové nějak povstávali a brali do svých rukou odpovědnost za budoucnost USA.

Nemohu si pomoci, ale přesně takhle vypadal i konec Třetí říše... z původně velkého vůdce, který elektrizoval masy, který měl podporu veřejnosti, který měl vizi a byl dostatečně odhodlaný vyzvat svět na souboj, nakonec se z něj stal roztřesený človíček kecající kraviny od kterého nakonec odpadli takřka všichni. Když vidím Trumpa a čtu jeho tweety, mám pocit, že má blíž k tomu konci než k nějakému překvapení. Ne, neposmívám se. Ještě na tom úplném konci není. Ale v jeho triumf už nevěří ani Putin.

Já bych ještě jeden osvědčený nápad pro Trumpa měl. V roce 2001 se to docela dobře povedlo. Stačilo by jedno letadýlko, případně náklaďák s výbušninami, k tomu pár Arabů (nebo Rusů, nebo Číňanů)  plynně hovořících anglicky, kteří by se i s trhavinou dostali dost blízko Bidena, až bude pohromadě s Kamalou. Oslnivě výbušný konec krátké vlastně ještě nenačnuté prezidentské kariéry, který plynule přejde v novou válku proti terorismu (Rusku, Číně) a nikdo se už nebude ničemu divit. Tenkrát spadly tři mrakodrapy a v následné válce se zašantročilo takových bilionů peněz, že si to nikdo nedovede představit. 

 Upřímně... víc si dovedu představit tento scénář než Trumpa kterak zahajuje novou válku severu proti jihu. Ale úplně nejpravděpodobněji se nestane nic. Trump se stane roztřeseným človíčkem, kerého nikdo neposlouchá, přestanou si ho všímat kamery, možná udělá ještě nějaký řádný státní trapas a budeme mít v Bílém domě Bidena a po něm Kamalu. Se vším co k tomu patří.  Mnohem méně pravděpodobně si dovedu představit, jak někde něco řádně bouchne i s Bidenem a Kamalou a takřka si nedovedu představit, že nějakým kouzlem zvolený Trump se vrací do Bílého domu a jako nulovou považuju šanci, že by Trump jako první prezident v dějinách USA zahájil  zcela novou éru rozpojených států amerických metodou ohně a meče. 

Nebo máte někdo ještě nějaký nápad? 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.3 (57 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Z 5 států USA odeslali 2 konkurenční skupiny volitelů odlišné listiny o volbách prezidenta - bitva o Bílý dům se přesouvá do Kongresu USA

Ivan David
15. 12. 2020

Ve sdělovacích prostředcích hlavního proudu jste se mohli dočíst, že volitelé včera v jednotlivých státech USA údajně „zpečetili volební vítězství Joe Bidena“. Mainstream vám jaksi zamlčel některé velmi zajímavé informace, které tuto jejich v podstatě dezinformaci uvádí na pravou míru. Je pravda, že ve všech státech USA se včera sešli volitelé na shromáždění volitelů, aby odevzdali své hlasy ve prospěch jednoho z kandidátů na prezidenta USA. V pěti státech se však sešli dvě konkurenční skupiny volitelů z nichž každá hlasovala pro jiného kandidáta.

V USA není volba prezidenta přímou volbou. Občané sice odevzdávají ve volbách svůj hlas pro kandidáty na prezidenta a viceprezidenta. Nejvyšší vládní představitele USA však volí tzv. volitelé za každý stát. V několika státech jsou volitelé vybrání podle podílu, jaký kandidáti získali na odevzdaných hlasech. Ve většině států však strana, jejíž kandidát získal více hlasů, dostává možnost vyslat na volební shromáždění všechny své volitele za stát. Podle Ústavy USA a volebních zákonů příslušných států obě kandidující strany jmenují své volitele již před volbami. Podle toho, jak dopadne hlasování občanů ve volbách, je většinou jedné ze skupin dána pravomoc na volebním shromáždění odevzdat hlasy za stát pro některého z kandidátů. O jejich hlasování se vyhotoví zápis, který je zasílán nejvyššímu archiváři USA a předsedovi Senátu Kongresu USA.

V Michiganu se podle informací sítě místních novin The Epoch Times po zásahu odvolacího soudu na základě žaloby bývalé generální prokurátorky Sidney Powellové, zastupující Donalda Trumpa, mohly sejít 2 skupiny volitelů. Republikánští zástupci odevzdaly hlasy pro úřadující prezidenta Donalda Trumpa a volitelé za „Demokratickou“ stranu dali hlasy kandidátu na prezidenta Joe Bidenovi a na viceprezidentku Kamalle Harrisové. Oba protokoly o hlasování byly na základě prozatímního příkazu odvolacího soudu opatřeny pečetí státu Michigan a byly odeslány hlavnímu archiváři USA a předsedovi Senátu Kongresu USA.

"Odeslání více než jedné listiny o výsledku hlasování volitelů není nic neslýchaného. Je naší povinností vůči obyvatelům Michiganu a vůči Ústavě USA poslat další listinu voličů, pokud jsou volby kontroverzní nebo sporné - a jasně to tak je," vysvtělil The Epoch Times volitel Meshawn Maddock.
Teprve až budou pravomocně rozhodnuty žaloby proti podvodům, soud, který bude jako poslední rozhodovat, určí, která sada má být použita při finálním sčítání hlasů prováděném předsedou Senátu Kongresu USA 6. 1. 2021. Nejde o žádnou novinku. Tento způsob byl již v minulosti použit v roce 1960 při volebním souboji Johna F. Kennedyho a Richarda Nixona, který byl rovněž provázen soudním spory o volební podvody.

Ve třech státech se sešli 2 „party“ volitelů na odlišných místech. Jejich jednání se neslo v duchu boje mezi státními kongresy a úřady guvernérů. V Georgii, Nevadě a Arizoně zákonodárci prohlásili za neplatné změny volebních pravidel, které v rozporu se zákonem a státními ústavami provedli bez změny volebních zákonů úředníci volebních úřadů. V těchto státech nadále u místních soudů probíhají spory o volební podvody. Zákonodárci těchto států využili pravomoci dané jím státními ústavami i Ústavou USA a zvolili nové volitele z řad Republikánské strany.

Ti se vzápětí sešli v místnosti vyhrazené ve státních kongresech, aby odevzdali své hlasy prezidentu Trumpovi. Jejich zápisy byly řádně opatřeny státními pečetěmi na základě rozhodnutí místních kongresů. A byly odeslány do Washingtonu. Stejně jako zápisy volitelů jmenovaných guvernéry podle výsledků voleb, které byly soudně napadeny z důvodu falšování. I v tomto případě to bude soud, kdo určí, které zápisy mají být použity k závěrečnému sčítání.

Jen v Pensylvánii se volitelé za Republikánskou stranu museli sejít ve státním ústředí své strany v Harissburgu. Senát Kogresu tohoto státu sice schválil zvolení alternativních republikánských volitelů. Sněmovna reprezentantů, kterou ovládají poslanci za „Demokratickou“ stranu jejich nominaci neschválila a „přikryla“ jmenování volitelů podle zfalšovaných voleb. I v toto případě však bude platit, že pokud soudy nebo Nejvyšší soud USA odsoudí falšování voleb, bude muset předseda Senátu při závěrečném sčítání hlasů 6. ledna 2021 počítat hlasy republikánské hlasy.

Rozhodnuto tedy zatím není vůbec nic. O Bílý dům se zřejmě bude „bojovat“ až do 20. ledna, což je datum, který Ústava USA stanoví pro inauguraci nového prezidenta.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

MUDr. Ivan David
3 hod ·

Dnes je poněkud přeplněno - ale pro ty, kteří sledují volební cirkus v USA, je tu tiskovka alternativními voliteli Trumpa - Press Conference with Trump Electors, ‘Stop the Steal’ Coalition. I když už skončila, dá se přehrát. Nechť si o autenticitě výpovědí udělá každý názor sám.

Full Video: Press Conference With Trump Electors, ‘Stop the Steal’ Coalition
https://www.theepochtimes.com/live-press-conference-on-capitol-hill-wit…

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je ten David, co nedávno popsal obrovské vítězství Arménů proti Azerům. Takový druhý Debalcevský kotel. Možná to Armény a jejich příznivce potěšilo, dobře se to četlo. Ale o to horší, mnohem horší, ba nejhorší byla realita. Žádné vítězství, ale katastrofální výprask.
Jo David je David, není to Goliáš a kdo ze starců pamatuje jeho ministrování, kdy byl řízen svojí - co to bylo? - aha poradkyní, tak ví své.
V USA dokonáno jest a jede se dál. Ta Amerika nemá až tak moc možností, již není jediným hegemonem a musí se hodně ohlížet. A to je dobře, Trump nebo Biden.

Průměrný počet slepic: 3.5 (25 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

opatrnější.
Jestliže na politickém poli prosrali Arméni, co mohli, na poli vojenském se můžeme jen podivovat a dohadovat, co se vlastně událo.
Spíš bych odhadl, že katastrofálně selhal týl a logistika, než cokoli ostatní.

Průměrný počet slepic: 3.8 (18 hlasů)

Armény v jejich dírách v Karabachu pomlátily lepší technologie na které neměli protizbraně ani odpovídající taktiku. Dost dobře nejde bojovat samopalem proti 152mm houfnici nebo raketometu 15 km daleko a ještě za kopcem.

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevímjestli je to pravda, ale je to stejně hodnotné jako z ČT, ale podle vyjádření nekolika účastníků, dobrovolníků, tak se Arméni na ně pěkně "vy...", a byla právě nulová logistika a zásobování, co si nepřinesli to neměli, tomu já osobně neříkám "vítězství technologie" ;)
Když vezmu v úvahu, že chování ruska, tedy nulová podpora, tak bych řekl, že to s tou logistikou bude pravdivější verze...

Ale je to tak jako ze vším, věřit západním médiím a hlavně Turecku, že vyhráli "technologie" nebo "dobrovolníkům, kteří můžou psát jenom na alternativních webech"...
Ty si vyber ;)

A stejné je to s Vidlákem, vykřikuje o Hitlerovi (tím neprohlašuju, že vyhraje Biden) a pak se dozvíme, že Texas podla žalobu, Vidlák vykřikne "je to jasné volitelé hlasovali" a následně se dozvíme, že jao za Kenedyho, hlasovali 2 skupiny volitelů, tím říkám< že vidlíkovo "je to na sto pro" je hovadina, sice je jasné, že někdo tlačí na soudy, že odmítají soudit i když by měli, tedy je jasné, jak dopadnou ty probíhající, ALE Vidlákova jistota na sto pro, protože volitelé, ale neřekne B, volitelé za obě strany, tedy úplně něco jiného než tvrdí v článku...

Průměrný počet slepic: 3.7 (11 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

to dobře víte.
Pokud jste zapomněl, mrkněte na ztráty Azerbajdžánu. A samozřejmě i těžké zbraně obou stran. Nic takového, jako vítězství moderní techniky nad vatniky s obyč flintami se nekonalo. Porážku sklidilo:
1/ lemplovství arménského trénu,
2/ katastrofální hygienické podmínky,
3/ nulové maskování arménské strany.
Minule jsem vám tu dával odkaz na "úspěšnost" kampaně NATO proti technice JNA v Kosovu. Za tři měsíce trefili 13 tanků. Pardon - NATO udává číslo 14. K tomu pár desítek náklaďáků a bezpočet polystyrénových mostů a kasáren.

Samostatnou kapitolou hodnou zvláštního zřetele je pak odmítnutí služby speciálními jednotkami Arménie. Jak jsem tu již jednou psal, za odmítnutí služby ve válečném stavu je jediný trest, devět gramů do palice. Jak to, že se nic takového nestalo? Kdo asi tak arménské "specnazy" připravoval? Jaké jsou mezi instruktory a arménskými specáky osobní vazby?
Z tohoto důvodu se domnívám, že celá válka byla - jak to říci slušně - dejme tomu cinknutá.
Dva zásadní důvody:
1/ Arméni neumožnili od r. 1994 vytvoření pozemního koridoru mezi Azerbajdžánem a Nachičevanem
2/ Arméni se snažili vyvázat z přítomnosti RA
Koment k těmto dvěma bodům záměrně vynechávám.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

David by měl být opatrnější v přejímání informací, snadno se mu stane, že v dobří víře přejme jako v případě Arménů propagandistický text určený pro vlastní obyvatelstvo.

Jinak - David palec nahoru. Lepšího europoslance ČR v EP nemá.

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

azerbajdžánské armády.
Vůbec nejsou malé.
Čímž nechci tvrdit, že Arménie vyhrála.
Jen se pozastavuji nad určitými fakty a jevy, které možno nazvat zvláštními v čase a místě.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

To nemá. Prolézt pomocí SPD do EP a prohlásit, že SSSR (byť s Německem) rozpoutal 2. světovou, to jen tak někdo nedovede. Je to pašák.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

tuto deklaraci EP opravdu vydal. Jak hlasoval pan David, to samozřejmě netuším a je mi to srdečně jedno, protože deklarace je schválená, tak co.
Ale řekl bych, že by se to dalo vyšťourat i tady na Kydech. A dokonce bych řekl, že tady jistá paní (schválně nejmenuji) ojela Davidův text na toto téma.
Takže být Yokerem, byl bych poněkud zdrženlivější...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Trochu obtížně se to už dohledává, protože je to překryto jinými událostmi. Jediný, kdo se v EP postavil proti této rezoluci byla Konečná (KSČ). David jí pak začal obviňovat, že se zastává totalitních režimů, celé to rozšťoural na Nové Republice, kde ho ale čtenáři většinou utřeli. Tady je jeden odkaz:

https://cz.sputniknews.com/nazory/2020011711268121-zacharias-ivan-david…

Jsou tam další odkazy, třeba:
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/David-SPD-Eur…

(Blaško hlasoval taky pro rezoluci, ale ten není v politice zkušený a tak dal asi na Davida. Někde jsem četl, že se pak omlouval.)

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

je ŽENA.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

upřesnil bych. A to bych byl vzhledem k tendencím až příliš jednoznačný :)

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

To je ženská "krev a mlíko". Voplácaná chemická blondýna, maželka a matka dvou odrostlých dětí. Vzorná středostavovská panička.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No nebude to s těmi zmanipulovanými volbami jako s ovlivňování minulých voleb Ruskem.
Krom velkohubých řečí republikánů o volebních podvodech, nikdo, ani soudy nic nezaznamenaly. Že by bylo přání otcem myšlenky?
Nebo je vskutku Tramp celou dobu jen tlučhuba.

Označil jsem jej na začátku jeho vládnutí tlučhubou, a konec to jen a jen potvrdil. Zase jedna zmařená příležitost. Stejně jak u nás.

Průměrný počet slepic: 2.3 (37 hlasů)

Já bych na vašem i Vidlákově místě nestahoval kalhoty, když brod je ještě daleko. Ukáže až inaugurace..

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Ještě má ty servery z Německa. Jde o to, zda jej bude chtít někdo slyšet. Navíc, zrada z vlastních řad je to nejhorší. On jim věřil!
No, ještě pár takových možností má. Pak už snad jen vyvolat násilí. Oceňuji, že se tomu zatím vyhýbá.
Vidláku, na rozdíl od vás si jeho postupu vážím. Odpovídá to i jeho slibu, že za jeho vlády nezačne žádnou válku. Hrál ve svém odporu férově. Jeho postupy byly vždy zákonné.
No a správný chlap využije všechny poctivé možnosti k vítězství.
Správný chlap taky uzná, že prohrál ale až po jejich vyčerpání.
Já v něm roztřeseného človíčka, na rozdíl od vás Vidláku, ještě nevidím.

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

Když už dnes pan domácí volí přirovnání, zkusím dva příměry také dodat, s tím, že o amerických volbách nic moc nevím, nechápu jejich systém (asi nejsem sám) a vlastně mě zajímají jen okrajově, protože..... co já s nimi?
Jako dnes Vidlák:
"Jsem nakloněn vidět volební podvody, ale když to nezajímá američany, nemohu s tím nic udělat. V jejich prezidentských volbách jsem nevolil, nejsem po jejich vzoru ozbrojen, pokud to nevadí jim, prostě to tak bude. Nemám pocit, že by američtí redneckové nějak povstávali a brali do svých rukou odpovědnost za budoucnost USA." I když já ozbrojen jsem, přes Atlantik nedostřelím.

Tak tedy:
1. Když už bylo zvoleno přirovnání hitlerovské, pak vězte, že už mi od Trumpa chybí jen opakovaná otázka: "Kdy už přijde Wenck?"
2. Abychom zůstali u amerických zdrojů, pak myslím bude sedět přirovnání celé volební frašky s legendární Hlavou XXII.

P.S. : Neodpustím si citaci českého klasika:
"Z dálky to všechno splývalo a činilo dojem, že vlak vjíždí do nádraží."

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

je to bojovník a tak jestli se to včil nepodaří, klidně je v té demokratické liberálnosti nechá vymáchat aby si to vyzkoušeli a pak přijde s tvrdou disciplínou a bude tanec.....

Průměrný počet slepic: 4.1 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Zatím jdeme všichni po dlouhé nepříjemné cestě a nejsme si jisti, jestli na konci té cesty bude otevřená hospoda, kde se konečně budeme moct zbavit té nejistoty a alespoň na chvíli vydechnout před další cestou.

Ty ale nemáš kousek trpělivosti a celou cestu už pěkně dlouho brbleš a brbleš, že tam stejně nebude žádná hospoda a když jo, tak bude uzavřená nebo vypálená... a my jdeme, pořád ještě není konec cesty... a ty pořád, že se s tím máme smířit, že tam nic nebude....

Všechny informace, Vidláku, které vypisuješ, máš z mainstreamu a oblékl jsi je jen do bodrého vidlákovského kabátu. Na pozadí ale pořád probíhá boj, o kterém k nám nedolehne většina informací, protože byla nasazena tvrdá trockistická cenzura.

Ti, kdo píší, že Trump je sráč a tlučhuba, se možná mýlí, protože Trump je především zkušený byznysmen a zvládá strategii a taktiku. Ta síla, která jde proti němu je obrovská, ale přesto je lepší na té cestě mlčet a až dojdeme k cíli, pak teprve třeba říct: dyť jsem vám to říkal, že ta hospoda bude uzavřená.

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

Maneco, Trump udělal i celou řadu chyb. Například tváří v tvář naplněným nemocnicích v Ňú Jorku mluvil o tom, že žádný covid není. On sám svým přístupem dost přispěl tomu, aby se volilo korespondenčně. Stejně tak uvěřil masce senilního staříka Bidena a myslel si, že tahle troska ho nemůže porazit. O volebních podvodech mluvil už před volbami, ale neudělal nic proti tomu.
A teď to hlavní - celou cestu k oné hospodě jdu vedle Trumpa. Pokaždé mi slibuje, že za nejbližší zatáčkou s to už konečně povede. Ale nepovedlo. Soudy všechny žaloby smetly, dokonce i ten kamarádský nejvyšší soud. Leckdo už z té cesty za Trumpem odpadl a byli to lidi, co to s ním táhli dlouho. Já už prostě v jeho vítězství nevěřím. Ivan David Ti dává naději zprávou o konkurenčních volitelích, ale je to celé založeno na to, že odvolací soud změní názor. Nezmění, ani náhodou.

Říkám že ustavní legální cestou se Trump podruhé prezidentem nestane. Zbývají pouze možnosti nelegitimní, nelegální, protiústavní a bezprecedentní. A co se týče vlastní Trumpovy osobnosti.... dovolím si citovat Jarka Nohavicu:

....dejte si pozor, páni konšelé,
smetla už jinší obry,
ať z dřeva či hobry,
a jak byl každý dobrý,
a šel do prdele.

Viděl jsem brečet Dubčeka, viděl jsem brečet Mečiara, viděl jsem Zemana prchat ze sněmovny po neúspěšných prezidentských volbách s Klausem. Zřejmě teď ve stejné roli uvidím i Trumpa.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Vidlák samozřejmě

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

že dneska se už do prdele nechodí, to je v nadcházející sezóně out.
Teď bude moderní chodit do Tohospolu. Tohospol, to je taková prdel s namodralou dírou a žlutými hvězdičkami kolem.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

západní část Brestu? Pardon - to je přejmenovaný Terespol?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Terespol
Že by soudruzi z Bruslogradu startovali Drang nach Osten? Podle toho názvu by to bylo možné!
Jak se bude jednou jmenovat Moskva? Už soudruzi vymysleli vhodné jméno?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

ech, ja stary a hloupy, proc vymyslet jmeno ?
Misto Moskvy bude jezero, tak jak bylo planovano :-D

Zatím bez slepic

Vidláku, ale je fakt rozdíl říkat "něco není" vs "něvěřím, že soud to neodmítne" ;) To není o tom, jak ty obhajuješ "Trump nebude presidentem", ale celé o tom, že říkáš "volitelé konali" a neřekneš to B "a ve některých státech 2 skupiny" ;)

Takže ANO, nikdo zde až na výjimyky nevěří, že soudy nejsou cinknuté, to až moc bije do očí, ALE psát "už není ústavní možnost" je prostě LEŽ, a lidi docela sere, když někdo "na sto pro řekne NEJDE" a pak si přečte, že jde a že se to stalo za Kenedyho...

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

Anebo legální ústavní cesta co připouští "demokratické média" narozdíl od anonyma, příští volby :D

Chlape, malá fantasie neznamená, že něco nejde legálně, a když se narozdíl od tebe bojí demokrati, tak bych hádla, že ty prdele mají stažené, protože příští volby si to pohlídají ro sčítání určitě jinak ;)

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

já s Vámi naprosto souhlasím, naprosto to odpovídá mému vidění věcí. Víc se nechci rozepisovat, mnozí to tady říkají lépe než já. Všechna povrchní hodnocení Trumpa /blbec, tlučhuba atd/ jsou na základě vnějšího dojmu, jeho strategie je a musí být velice složitá, neboť netančí mezi vejci, ale doutnajícími pumami. Zdravím Vás

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)

co tady všichn máte s tím Trockým? Proč ne Stalinská cenzura. Vypádá to, že za všechno bolševické svinstvo může Trocký zatím co Stalin byl Gosudár a otec národů.

Průměrný počet slepic: 1.9 (9 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

On někdo v parlamentu ČR nebo EP, EK tlačí diktaturu proletariátu znárodnění nadnárodních firem, potrestání vrahů z Wóólstrýtu?
Rozebíráme příčiny a důsledky VŘSR, dáváme na váhu, kdo měl na čem podíl?

Řešíme tlačený rozklad tradičního uspořádání společnosti, multikulti, gender, LBGT, radikální zelené, kterýchžto úchyláků je plný EP. A toho je táta Trocký.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Díval jsem se na několik posledních vystoupení "Dědečka Sviňáčka" (Bidena) a ten stařík ztěžka udrží myšlenku (možná i moč) a nejpozději měsíc po inauguraci ho nahradí jeho velbloudice Camela. A to bude jinej fičák. Už plasticky vidím, jak buduje v USA socialismus (s Černou lidskou tváří)

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

Bidet někde hlásil, že hned po inauguraci především zruší většinu Trumpových dekretů, mezi kterými je i omezení vstupu do USA obyvatelům vymezených islámských států, čímž se nyní i blokuje sdružování islámských rodin.

Bidet také prohlásil, že jakmile se stane prezidentem, tak už se na jihu USA nepostaví ani 1 metr hraniční zdi.

Je zřejmé, že za zády s nadnárodními otrokáři a s nebílou dcerou imigrantů a zastánkyní jakýchkoliv uměle vytvořených menšin tak Bidet otevře USA především nelegálním imigrantům a zahájí postupnou islamizaci USA.

A tak skončí země „In God We Trust“.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

...bůhvíproč, "jeden prsten vládne všem" a F.Herbert: "Duna" :)

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

jedním z prvních činů Trampa bylo osekání zdravotního pojištění pro všechny občany. V7borný krok pro dolních 200 milionů.

Průměrný počet slepic: 1.5 (8 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tzv. nemocenskou revoluci neměli platit boháči, jak se zprvu zdálo, nýbrž členové societ, které pracují rukama. Např. dnes zmínění rednecks.
Tedy lidé, kteří s obtížemi stíhají splácet daně, hypošky a nájmy. Zdůrazňuji slovo s OBTÍŽEMI.
proto zákon Obama Care vyvolal dosti slinou nevoli u lidí, kteří na zdravotní péči dosahují taktak. Což je docela velká masa lidí. Daleko více, než oněch 28 % lidí v USA bez zdravotní péče.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Je podivné, že až po volbách se opět objevují prohřešky syna Bidena v Číně.
Biden senior odstoupí, a ...

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

Je jinší pašák.

Průměrný počet slepic: 3.5 (16 hlasů)

Podle toho, jak hystericky na něj demograté reagují, tak ano.

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

Sere vás, že jo?

To je dobře...

Průměrný počet slepic: 5 (27 hlasů)

pravdu.

Zvlášť když si připomeneme, co/koho bychom tu mohli mít místo něho.

Průměrný počet slepic: 4.1 (23 hlasů)

Ideální kandidát pro vidlákovu partu na Pražský hrad!

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

Vaše bublinka je už dost mimo realitu, viďte?

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)