Trumpův vánoční projev

Autor
Štítky

Tady ho máte i s českými titulky: 

https://www.youtube.com/…ogo

Pečlivě jsem si celý projev vyslechl. Podíval jsem se i na Trumpovu mimiku, gestikulaci a tak vůbec. A musím říci, že fakt nevím, jestli to něco znamená. 

Samozřejmě, Trump řekl něco, co se v amerických dějinách ještě nikdy nestalo. Zpochybnil výsledky voleb nikoliv kvůli chybám. Nikoliv kvůli fejsbůkovým kampaním. Nikoliv kvůli vměšování Putina do voleb.  Zpochybnil je kvůli podvodům. Podvovům, kterých se dopustili normální standartní američané. Žádní přistěhovalci či migranti se svými radikálními požadavky. Žádná mexická mafie drogových kartelů. Žádní ilumináti nebo židovská lobby. Dopustili se toho podle Trumpa státní úředníci a politici za demokratickou stranu. 

Ještě bych vypíchl jednu věc - Trump nezpochybnil volby ani v jednom z republikánských států. V všech případech jde o státy dlouhodobě řízené demokraty. 

Trumpův projev slyšely miliony američanů. Člověk by tak nějak čekal, že se neco stane, protože přesně takhle nám to líčí americké filmy. Prostý americký člověk se nasere, vytáhne svojí pušku a jde zachraňovat svět proti zlotřilému šmejdovi, ať už je to kdokoliv. Ať na USA přijde jakékoliv nebezpečí, obyvatelstvo vychované ve svobodě a demokracii vezme situaci do svých rukou... 

Hele a ono nic. Ticho. 

Po tomto Trumpově projevu zůstává jen jedn otázka... je to ticho před bouří a nebo ticho strachu, ovládané vědomím, že se stejně nic nemůže změnit? Čekají miliony američanů na to, až je Trump vyzve k odporu proti úřadům? Čekají na rozkaz svého vrchního velitele a na ospravedlnění toho, aby mohli zahájit novou éru amerických dějin? Nebo je to všechno zabité a Trump může mít stokrát pravdu, ale nikdo mu jí nevěří, nikdo s ním nepůjde a celý ten projev je jen ospravedlněním vlastních selhání? 

Vracím se k tomu, co říkám už od prezidentských voleb. Na takovéto bezprecedentní zpochybnění voleb buďto musí přijít další bezprecedentní krok, protože pokud nepřijde, spáchá tím Trump ještě velkou škodu na současném americkém establišmentu, ale jinak se nestane vůbec nic. Někde zůstane zasunuté vědomí, že USA jsou další jihoamerická republika s letadlovými loděmi, kde si jakási doposud neodhalená elita bude dělat co chce. 

Trumpův projev byl velmi energický, rozhodný. Jako by dával Bidenovi ještě šanci, aby to vzdal sám. Aby se sám přiznal, protože by to bylo nejlepší řešení.  Trump vůbec nevypadal tak ubitě, jako v půlce prosince, kdy  mu soudy zamítaly veškerá podání. Rozhodl se? Půjde do zápasu po kterém buďto zvítězí nebo skončí na elektrickém křesle?  Nebo je to poslední pokus o ospravedlnění vlastní končící éry? 

Nikdy jsem se netajil tím, že v Trumpovi zase nevidím nic tak velkolepého a výjimečného z čeho bych se měl posadit na prdel. Bral jsem ho jako první prezidenta v dlouhé řadě, který bude muset američanům vysvětlit, že už nejsou taková velmoc, jak si původně mysleli. Viděl jsem v něm vlastně jediné pozitivum. Ví, kde leží Česká republika a neplete si ji s Čečenskem.  Ale jinak jsem v jeho stylu vlády a diplomacie žádnou genilitu neviděl. Líbilo se mi, že nezačal žádnou válku, ale na poli diplomacie se pohyboval jako buldozer na golfovém hřišti. Někdo by mohl říci, že to mělo něco do sebe. Nejsem si tím jistý. Diplomaticky začal stavět zeď kolem celých USA, zapudil své přátele, nepřátele utvrdil v nepřátelství a zase o něoc víc zařídil, že je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být přítelem je smrtící.  Měl jsem z něj dojem velkolepého tlučhuby, něco jako u nás z Okamury. Doteď se zdráhám uvěřit, že by právě tento americký macho měl dost odvahy na něco tak bezprecedentního, jako neuznat volby se všemi riziky z toho plynoucími. 

A to pozor... nijak nezpochybňuju to, co říkal.  Jen si myslím, že mluvit je málo.  Velcí mužové dějin pak udělali ještě ten další krok. 

Udělá ho i Trump? Stále nevím. Ale můj dojem se po tomto projevu posunul maličko víc směrem, že to udělá. Stále to podle mě osobně není 50:50, pořád si myslím, že je větší šance, že to Trump neudělá. Ale může to být také z jeho strany jen kamufláž. Potřebuje tu druhou stranu ukonejšit. Aby se nemohla připravit na případnou protiakci. 

Zkusme si dneska říci, co nastane po 20. lednu. Kdo nakonec bude nejblíže pravdě, získá titul kydařského Nostradáma. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (61 hlas)

Komentáře

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

stovkám USD někdo posral. Zvlášť když jim Donald slibuje jistotu trojnásobku.
Z tohoto mráčku asi nezaprší.

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

proběhla zpráva, že náhlý výdaj ve výši 400 USD by znamenal pro skorem až půlku americké populace problém. Mám ještě někde článek, ve kterém se nad tímto zjištěním zamýšlí redaktor poměrně prestižního deníku. Kdy nejprve nevěří...aby posléze sám u sebe nalezl potvrzení pravdivosti této teze, tohoto výsledku průzkumu - poté co od svého příjmu odečetl všechny povinné platby , tak dospěl k názoru, že by si také musel někde půjčit. A to bylo před tkzv. koronakrizí, tuším že ještě za Obamy.

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

ilisty.cz/arena/monitor/Penize-na-podporu-demokracie-do-Pakistanu-misto-pro-Americany-Zastavte-to-bouchl-Trump-do-stolu-Rozcilil-Bidena-648606

Kongres po dlouhých vyjednáváních. Prezident požaduje větší jednorázový příspěvek pro Američany a zároveň nesouhlasí s některými plánovanými výdaji federálního rozpočtu. Jmenoval, že mnoho peněz jde na podporu věcí, které vůbec s koronavirovou krizí nesouvisejí či se odpraví do zahraničí. Kvůli neschválení balíčku se ode dneška Američané, kteří přišli v důsledku pandemie covidu-19 o zaměstnání, ocitli bez podpory v nezaměstnanosti.
Návrh stimulace ekonomiky v hodnotě 900 miliard dolarů (19,3 bilionu korun) mimo jiné počítá s tím, že všichni Američané vydělávající méně než v přepočtu 1,6 milionu korun ročně obdrželi jednorázovou platbu ve výši 600 dolarů (necelých 13 000 korun). To je podle Trumpa příliš nízká částka.

„Jednoduše chci získat pro naše skvělé lidi raději 2 000 dolarů než ubohých šest stovek, které jsou nyní navrhované,“ kritizoval prezident. Zastavit by chtěl zejména množství peněz, které Amerika pošle do dalších států.
Připojil též video, ve kterém podotýká, že balíček na podporu ekonomiky nemá příliš s koronavirem společného. Ukázal, že velké částky z něj putují například na rozvojovou pomoc Barmě či Kambodži. Dále jmenoval, že část půjde Egyptu a jeho armádě, přičemž ten si za peníze nakonec nezakoupí americké zbraňové systémy, nýbrž podpoří Rusko a jeho výrobce zbraní.

Dále mají miliony dolarů mířit do Belize, Kostariky, na „podporu demokracie“ do Pákistánu, do Kostariky, Guatemaly, Hondurasu, Nikaragui a Panamy. Na seznamu však je i mnoho dalších míst v Americe, které nemají s koronavirem a souvisejícími restrikcemi také vůbec nic společného...
------------
Samozřejmě, podle Bidena (jeho poradců, protože už neudrží myšlenku), Trump "odmítl" pomoc nejchudším. Což je nesmysl.
Jde jen o to, že chce pro potřebné víc peněz a vykašlat se na diktátory, vládní úředníky a neziskovky v Panamě, Belize, Pákistánu atd.

Ovšem, pokud ho sdělovadla budou cenzurovat a to budou, prostí USáci to mohou pochopit o 180 stupňů odlišně. I když za peníze pro ně, bojuje...

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

jak chce Trump víc peněz pro US nejchudší?
A fakt věříte blábolu o tom, jak chce přestat podporovat proamerické loutkové režimy napříč světem?

Já jen, že si vzpomněl až když měl podepsat horkotěžko dojednaný federální rozpočet, z něhož ta podpora má být vyplacena.
Přičemž do vyjednávání nijak nezasáhl a chudí ho celou dobu nezajímali.

Průměrný počet slepic: 3 (20 hlasů)

lidem ve Státech by nejvíc pomohlo, kdyby se tam vrátila výroba z asie. Pro to Trump za ty čtyři roky udělal maximum. Chudobu a nezaměstnanost nelze dlouhodobě řešit dávkami, to je už z principu špatně.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

by nebyla?
https://tradingeconomics.com/united-states/unemployment-rate
https://www.statista.com/statistics/200463/us-poverty-rate-since-1990/

Že to nelze dlouhodobě řešit dávkami, s tím souhlasím. Ovšem nelze to "řešit" ani represí a persekucí vůči chudým a nezaměstnaným. TRESTAT lidi za to, že se ocitli v situaci, kdy potřebují pomoc, je mnohem horší než je živit. Jenže přesně to se v USA děje, takže kdo může, prchá MIMO všechny systémy. Takže vypadne ze statistik, které se tím sice kosmeticky vylepší, ale REALITA se dál zhoršuje.

Průměrný počet slepic: 3.4 (13 hlasů)

což se dá zvládnout. Pokusím se vám to shrnout:

Jedno sdělovadlo přináší jednu informaci, druhé to vidí jinak.

Jde o to, že na jedné straně Trump prohlásil, že chce pro lidi, ekonomicky postižené koronavirem, 2000 $, ne 600 $. Nelíbí se mu také uvažované finanční transfery v rozpočtu, pro různé zahraniční země.
Na druhé straně, Biden (poradci) obviňují Trumpa, že "vystavil lidi finanční nejistotě", na nějakém US serveru se setkáme i s tvrzením (samozřejmě manipulačním), že odmítl pomoc nejchudším nebo nejpostiženějším.
--------------
Citoval jsem v diskuzi, aby byly informace vyváženější, postoj Trumpa a Bidena, z jiného zdroje. JEJICH POSTOJ.
Ten jejich postoj těžko někdo z ČR ovlivní. Samozřejmě ani tím, že je cituje nebo upozorní na to, co se píše.

GRÓ VĚCI JE POSTOJ TRUMP X BIDEN.

Vaše otázky, jestli věřím, že Trumpovi jde o nejchudší nebo jestli věřím, že USA přestanou podporovat své spojence, jsou mimo mísu. V reakci jsem je pouze citoval. Ale nepsal, co si myslím; ostatně z hlediska názorového střetu o rozpočet Biden x Trump, je jakýkoliv názor z ČR, irelevantní...
Vaše otázky jsou pouze manipulace, jinak postrádají k tématu jakýkoliv smysl.

(Tohoto zkratu se dopouštíte často. Většinou na to nereaguji. Ale docela mne zajímá jestli si to jste schopen uvědomit, i když myslím, že ne :-))

Pokud s nějakým názorem Trumpa nebo Bidena, tak, jak nám je zprostředkovala média, nesouhlasíte, polemizujte s Trupem nebo Bidenem. To bude mít nějaký smysl.
Už rozumíte? :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale dopadlo to jako obvykle...

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

i na Saudskou Arábii (prostřednictvím dodávek amerických zbraní a válečné techniky za stamiliardy dolarů ) ? Nebo snad je tamní režim nediktátorské povahy ?!??
Miliony jsou z tohoto úhlu pohledu drobné.

Pochybuji, že by Amíci úvěrovali zbrojní dodávky jiné než americké provenience.

Video si dnes může nahrát každý, i naslibovat lze na něm takřka cokoliv. Nebo nažvanit.

Ale chápu vás kmány, které zklamala ubohost vůdce, který neumí ani uznat svou prohru...a stále kolem sebe kope, jak malé rozpustilé děcko.
Vězte, že za pár měsíců vás to přejde...a zabavíte se zase něčím jiným, najdete si nějakou jinou obdobnou vadu...ehz, teda vazbu.

Hezký den.

Průměrný počet slepic: 1.5 (14 hlasů)

"sociální" systém trochu pozajímal na základě jednoho článku, jehož obsah mi přišel příliš šílený.
Byl o trestním stíhání za "podvod" jakési ženy s dítětem, která byla na "hmotce", dostala poličku v hodnotě asi 10ti dolarů a někdo ji napráskal úřadům.

US "sociální" systém totiž funguje tak, že kdo se dostane do jeho spárů, už nikdy nedostane šanci se z nich vymanit.
Pokud se v USA dostanete do situace zvané v Evropě "hmotná nouze", stanete se absolutně závislým na libovůli úřadů. V USA slovo "absolutně" znamená skutečně ABSOLUTNĚ. Stanete se totiž nesvéprávným a nesmíte sám udělat NIC.
- Nesmíte mít žádný příjem. Ani z práce, ani z brigády, ani z dědictví, daru, prodeje majetku, z charity. ŽÁDNÝ.
- Na všechno dostáváte poukázky a mimo poukázku nesmíte získat NIC. Pokud Vám někdo něco věnuje (byť jde o obnošené boty nebo vyhozenou poličku) a Vy to okamžitě nenahlásíte úřadům, dopustil jste se trestného činu podvodu.
- Poukázky fungují tak, že jdete na úřad, tam sdělíte, co potřebujete, úřad posoudí, jestli to opravdu potřebujete a když usoudí, že ano, vydá POUKÁZKU. S poukázkou nakráčíte do skladiště odpadků, kde Vám vydají to, co je uvedeno na poukázce. Třeba tu vyhozenou poličku.
Eventuálně jdete na úřad, řeknete, že Vám sousedka chce darovat vyhozenou poličku, vyplníte žádost a čekáte. Úřad posoudí, jestli poličku potřebujete, a když usoudí, že ano, vydá POUKÁZKU. S tou jdete za sousedkou, ta vyplní, že jste od ní obdržel poličku v hodnotě třeba 10 dolarů a s potvrzením jdete zpět na úřad, kde je odevzdáte. Tím je mimoskladištní polička zlegalizována.
- Stejné to je i krmivem (to, co dostávají US chudí ze skladů k jídlu, opravdu NEJSOU potraviny)
- V US systému neexistuje nic jako "nekolidující zaměstnání", "kurzarbeit", "brigáda" a pod. Pokud máte příjem byť jeden dolar týdně, ba dokonce i naturálie v hodnotě 1 dolaru, jste okamžitě ze systému vyřazen jako "osoba s příjmem".

Takže takhle to tam ve stručnosti funguje. PROTO je v USA stále víc lidí mimo všechny pojistné systémy, "sociální" systém a pod. Protože než se nechat takto šikanovat, přejdou raději do šedé zóny, pracují načerno, vykonávají různé nádeničiny, "bydlí" ve slumu, ve stanu, v "karavanserailu", v zahmyzeném chudinském "motelu" nebo pod mostem a doufají, že jednou zase budou bydlet a žít normálněji. Zpod mostu mají totiž mnohem větší šanci než ze spárů "sociálního systému".

Dostat se na dno je v USA mnohem snazší než v Evropě. Tam skutečně stačí jedna horší chřipka nebo banální operace slepáku, abyste se propadl až pod most. Pokud totiž nemáte dostatečně silné pojištění, tak si musíte i na banalitu půjčit. A pokud nejste dostatečně bonitním klientem banky (což předpokládá hlavně správnou výši příjmu), tak Vám banka na tu banalitu nepůjčí. A pokud se na Vás nesloží příbuzní, tak buď prodáte střechu nad hlavou, nebo umřete.
Eventuálně nezaplatíte pár týdnů hypo a inkaso, bo jste zaplatil ve špitále tu banalitu, a letíte z bytu či baráku natošup.

Takže ti, co mají v USA podle Vás "bezpracnou stravu", ji mají nikoli proto, že ji tak chtějí mít, ale proto, že SYSTÉM jim ZAKAZUJE si na alespoň část žrádla VYDĚLAT.
Jak jste možná už sám zjistil, ČR k tomuto systému směřuje také. Zkratkou.

Průměrný počet slepic: 4.2 (35 hlasů)

Ale občane, píšeš to tak, jako by jsi to fakt nastudoval, ale pak je pro mě záhadou, že třebas ty "operace" a jak to chodí, je jaksi jinak...
Doporučuju ti jednoho emigranta co utekl po 89, jistý Špaček má kanál na youtube a má tam například jak "se platí" za nemocnicu když jeho žena má raka, ono to je už jinak jak bylo v 80 letech ;)
Podívej se jak vysvětluje zdravotnictví Šopor a jak Špaček, rozdíl je hlavně v tom, že Šopor jako mladík jede pouze "oficiální cestu jak by se to mělo jedině dělat", kdežto Špaček, protože přeci systém když něco poskytuje, tak si to prostě vezmu ;)
A sociální systém měl zase jednou nějakej Šopor, kde vyvětloval, myslím s tým vlasáčem, který na té ulici byl a vysvětloval, že se s ní klidně dostaneš, ale jaksi musíš chtít a pracovat ;)

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

Docela hustej vyčůránek.
Šopor je mu hodně podobný.
A oba patří mezi ty, co přežívají mimo systém. Spacek ještě dojí různé charity, protože je starší než Šopor.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

Myslet si můžeme cokoliv, důležité je, že ukazují, že to lze bez "zadlužení", protože systém to umožňuje ;) U nás taky můžeš být hrdý a nejít si pro dávky, ale to neznamená, že na ně nemáš nárok...

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

že se do USA cpe tolik lidí z Mexika a z Jižní Ameriky. V éře informačního světa se skutečnosti, o kterých píšete, neutají.
Je pravděpodobné, že lidé, kteří už se do USA nějakým způsobem dostali, informují pozůstalé doma trochu jinak.

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

a proč se po 1989 zase rádi vraceli a vracejí. I když se díky Havlovi a spol. vracejí do stejných sraček, jenom si to neuvědomují, stejně jako tehdy.
Každý chleba má dvě kůrky.

Průměrný počet slepic: 3.7 (18 hlasů)

Proč je tak těžké připustit, že pracovitá lopata se má ve Státech líp než v Mexiku nebo vpodstatě kdekoliv jižněji ?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože tam mám známé a jaksi to tak není, viz že zuby si jezdí zpravovat do ČR a polatí si v ČR zdravotní, a přitom se nemají špatně, ale jaksi, něco je lepší u nás...
Doporučuju video o američance v PRaze a její poheld na zdravotní systém u nás, kde dává "zkušensot=většinou pomluvy a pohádky" od kamošek češek a američanů co ppomlouvají, viz třeba ten patak co se dává u porodu rodičce aby necitila boles, prý u nás ho nechcou dávat, pritom pravda je opacna, ti ho nuti a přesto se najdou češky co lžou a tvrdí něco jiného...

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

Tento Váš příspěvek nic nemění na faktu, že pracovitá lopata se má ve Státech líp než v Mexiku nebo kdekoli jižněji.
Pokud si jezdí mexické lopaty spravovat zuby do ČR, je to pro mne nová informace za kterou Vám tímto pěkně děkuji.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

No to jaksi neni pravda... Zalezi odkud pochazis, protoze tvoje prostredi te muze drzet zpet, viz videa Sopor, kde o tom vyklada clen gangu jak to chodi...
Takze je super, jako etalon davat USA, kde to je "lepsi ctvrt", ale taktne zamlcet, ze uz dost casti velkych mest je cerna dira, jako vetsi cast latinske ameriky...

Takze fakt to neplati obecne jak pises ty, protoze to proste tak neni i kdyz si to myslis ;ú

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Nejlepší je ověřit si to přímo u zdroje.
Jen o rozdílech ve zdravotnictví, nijak svoji domovinu nešetří:
https://www.youtube.com/watch?v=-pRRT6KPlwY

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

než v Mexicu POUZE tehdy, pokud pracuje načerno za dlaňovku, neplatí daně a pojištění a rodinu nechala v Mexicu, kam jí posílá část dlaňovky.
Pokud pracuje jako lopata v USA legálně a má sebou rodinu, záhy zjistí, že měl zůstat doma, protože si ijak nepolepšil nebo se má ještě hůř. Jenže zpátky nemůže, protože se a) nemá kam vrátit a b) by byl všem jen pro smích.
Což je principem gastarbeiterství všude na světě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

No, musíš napast B, jejich důchod po přepočtu a kupní síle v ČR je x násobek toho co potřebuješ na základní život u nás, zatím co, jejich důchod tam od kud se vrací stačí pouze na ten základní život.

Tedy nestačí napsat "se vracejí" ;)

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

A nebo v USA je setsakramentský rozdíl. To samé v kanadských dolarech, tam je trochu jiný důchod.

Zatím bez slepic

můj příspěvek pořádně, zjistil byste, že píšu jinými slovy totéž.
A samozřejmě, že to, co popisujete,se dá v poho obechcat. Nebo si myslíte, že takoví dealeři chodí hlásit své příjmy na úřad?

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Situace je ale trochu odlišná, díky tolik vámi nenáviděným nadacím a obdobným spolkům. Ty třeba zatáhnou i tolik potřebnou a drahou operaci (ovšem nakolik zatáhnou např. odběry a následné laboratorní vyšetření krve - což je cca 800 USD, z hlediska prevence chorob...to už je věc jiná).
Na ja, není to ale systémové a tak to má děr jak cedník ...a žít bych v tom nechtěl (nicméně zdejší korupční prostředí začíná dost nahlodávat tak pracně vybudované a dosud jakž takž funkční systémy veřejných služeb...plus jeho hybridizace (časem zřejmě zvítězí to soukromé))..
Ovšem netřeba lhát, byť to tam jak od Dickense je.
:-D)))

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

prednisone brand name india <a href=" http://prednisoneizi.com/# ">cheap prednisone</a> - prednisone 20mg nz

Zatím bez slepic

prednisone daily <a href=" http://prednisoneizi.online/# ">cheap prednisone</a> - mail order prednisone

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

- nebo

Průměrný počet slepic: 1.5 (23 hlasů)

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

O

Průměrný počet slepic: 3.1 (11 hlasů)

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

4 slepice ze solidarity, tvůj příspěvek totiž byl zcenzurován.
5 nedávám, nikdo není bohem, ani Bůh.

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

že pro vaši bakalhářskou bublinku jsou fakta fuj.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

viagra alternative australia <a href=" https://viagracnd.com/# ">viagra walmart</a> - drugs like viagra
http://viagracnd.com/# viagra cheep
difference between cialis and viagra iihnwqj [url=https://viagracnd.online#]boots viagra[/url] female viagra cvs

Zatím bez slepic

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin cream 5% <a href=" http://ivermectinon.com/# ">ivermectin oral</a> - ivermectin oral

Zatím bez slepic

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

ed pills that really work <a href=" https://prescriptiondrugson.com/# ">buy prescription drugs from canada cheap</a> - online prescription for ed meds

Zatím bez slepic

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin usa <a href=" http://stromectolgnr.com/# ">ivermectin</a> - ivermectin tablets order

Zatím bez slepic

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

lipitor sales <a href=" http://lipitorgnr.online# ">purchase lipitor</a> - lipitor 20 mg generic

Zatím bez slepic

In reply to by copsall (neověřeno)

Trvalý odkaz

generic viagra walmart <a href=" http://viagragtr.com/# ">buy viagra online canada</a> - mexican viagra

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

:

Průměrný počet slepic: 3.2 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Esli teda mám něco k temu říct, tak to zkusím takhle. Teho Baidena tam vážně chcou nasadit jako loutku, ale všechny kroky Trumpa jakoby směřovaly k něčemu jinému. Možná by aji něgdo s ním táhl na loutkovodiče, ale von to blboňům nesmí říct. Jediné co by se mu mohlo povést je, rozdělit usa aby na Baidena zbylo míň. Byl by z teho pak pěknej příbalovej leták pro jevropské šmejdy. Něco se ale stane a pokud nechceme něco fakt zlýho, je to ta lepší cesta.

Průměrný počet slepic: 3.7 (19 hlasů)

In reply to by Sasin (neověřeno)

Trvalý odkaz

A "pětipísmenkový výbor".
Bidena bude vodit Kamala, kterou vodí Emhoff a... A "pětipísmenkový výbor".
President, který se vzepře, je mrtvý president. V nejlepším případě nafasuje "stážistku".
Tak to v USA bylo, je a bude.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

V podstatě jsou US volby rozhodováním mezi Arielem (od Procter & Gamble) a Vizírem (od Proctor & Gamble). Pětipísmenkový výbor už rozhodl, příštím vykonavatelem jeho vůle bude dvojice kakala/bidet. Přiznání podvodů takto masivního rozsahu by mohlo znamenat nejen příliš velký otřes samotných základů systému, ale možná i záchvěv pozice pětipísmenového výboru, což je jak známo "naprosto nepřípustné". Donald dostane za odvedené, dosud nepředstavitelné služby (jako např. přesunutí ambasády z hlavního do rozděleného města) jisté záruky, např. bezvýhradnou soudní nepostižitelnost s tím, že procesní představení bude možné sehrát, ale na záruku finálních verdiktů má pětipísmenkový výbor mnohokrát ověřená, velmi spolehlivá chapadla. A bude si moci vybrat klidné dožití a sepisování memoárů na nějakém středozápadním ranči nebo natáčení nějaké byznyspolitické realityšou. Zahájení kampaně na 2024 mu bude silně nedoporučeno.

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

a nemíním na tom nic moc měnit. Projev to byl zajímavý, státnický, a vlastně všem dal vědět jak to je a že je to jejich ? vina, lenost, lehkomyslnost, doufání v to co nikdy nebude/podle plánů b+k/, a hlavně odpovědnost? a všechny následky si ponesou hezky a dokonce si to budou muset uvědomit a nějak se s tím bohužel sami poprat. On že to za ně nebude dělat, protože na to nemá v demogratické zemi právo. . Co si zvolili to budou mít. Horší ale je, jak tohleto ohlídat u nás/vzpomeňte na hejtmanské volby/ , protože koala s piráty se myslím budou snažit o totéž/nevěřím na tu proklamovanou roztržku, jsou podezřele potichu -
takže pracují na tom jak na to... to mi nuikdo nevymluví.. no čas ukáže,
dobrou

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)