Virus očkuje rychleji

Autor

Před několika dny mě čtenář rk vybídl, abych se postavil za očkování a za dodržování opatření proti koronaviru, když jsem tak frustrovaný z tristní situace našeho lidu. Stýskal jem si totiž, že lid je u nás víceméně jen dav, že není divu, když politici hledají podporu místo u voliče někde v Aspenu, protože podpora od voliče je věc krajně nejistá a vlastně úplně na levačku. 

Za opatření a jejich dodržování jsem se postavil už tolikrát, že to ani nespočítám. Hodněkrát jsem upozorňoval, kde jsou podle mě slabiny opatření, jako jeden z prvních jsem upozornil na to, že roušky samy o sobě nemají potenciál epidemii udržet v mezích. Jako jeden z prvních jsem upozoroňoval, že skutečné opatření je skutečně nefalšované omezení kontaktů a že jarní i říjnovou vlnu porazil především strach. Zjara byl tento strach vyvolaný neznámem a rozhodnutím o rouškách, v říjnu pan postupující tristní situací v nemocnicích. 

Teď jsme na tom stejně, jen už nemáme čím vyvolat ten strach a jiná opatření se v podstatě nedodržují. Naštěstí se covid nešíří už tak snadno jako v září a říjnu, protože kdyby ano, naše zdravotnictví by bylo už v háji. Přece jenom jsme už do jisté míry promoření. Každým dalším dnem je to na grafech stále zřetejněji vidět. 

Tolik k vládním opatřením. Když jsem byl od rk vybídnut, napsal jsem krátký komentář, že se k očkování vyjádřím, až bude k dispozici nějaký vládní plán. Až se budu mít k čemu vyjádřit. A ejhle... večer v televizi Prymula. Velekněz svědků covidových, člověk který od začátku horoval za přísná opatření i roušky, který byl proti rozvolňování a naopak chtěl vše držet povojensku. Blatný je proti němu slabý odvar. Prymula dostal poměrně široký prostor k vyjádření a ledacos jsme se dozvěděli. Chtěl jsem to shrnout, ale pak jsem na fejsbůku objevil jeden příspěvěk od Martiny Kociánové, která to shrnula, že bych to lépe nesvedl. 

Nebudu ji parafrázovat, její text je zde: 

Tak jsem zase jednou sledovala večerní zprávy a potřebuji se ujistit, že jsem poslouchala pana Prymulu pozorně? Takže: Vakcína nás před koronavirem neochrání, maximálně před nejtěžším průběhem. Po vakcinaci stále můžeme své okolí, své staré rodiče a blízké nakazit a stále zůstáváme přenašeči. Mezi nejúčinější vakcíny patří pravděpodobně Sputnik, ale ten si nemůže ČR objednat, protože musíme s EU postupovat v souladu a EU s Ruskem nekamarádí. V objednávkách vakcín postupují všechny státy EU v souladu, tedy kromě momentu, kdy si Německo objedná 30 milionů vakcín bokem. Ale když si Maďarsko objedná Sputnik, tak protože nepostupuje v souladu s EU, tak se mu asi dostane sankcí. Rozuměla jsem všemu správně?

Ano Martino, rozuměla jsi správně.... 

Já tedy nevím, jsem jen obyčejný vidlák, ale když tohle slyším, tak je celá vakcinace u nás (a nejen u nás) asi tak stejnou chimérou jako chytrá karanténa. To bylo keců o tom, jak budeme trasovat kontakty a díky tomu budeme mít epidemii pod kontrolou. Pak se to trochu rozjelo a všichni ti trasovači pohořeli jak papír, protože to prostě přestali stíhat a nestíhali by to, i kdbychom měli desetinásobek lidí v kól centrech 

S vakcínou je to podobné. To bylo řečí o tom, jak nás zachrání, jak díky ní budeme moci jezdit do Chorvatska a chodit do hospody, dokonce se tu mluvilo o žlutých nášivkách pro ty, kdo se očkovat nenechají...  a mezi námi, já bych si takovou nášivku snad raději udělal. A stýkal se jen s těmi, kdy ji také mají. Nakonec to bude tak, že bude bezpečnější se potkávat s neočkovanými než očkovanými, protože ti budou chrlit bacily jako by se nechumelilo a ještě budou mít pocit, že jsou za vodou a samozřejmě tuplem nebudou dodržovat žádná opatření. Nakonec to bude obráceně, člověka zachrání jen to, že se NEPOTKÁ s žádným očkovaným přenašečem.  Vím, že se to tu v diskusi řešilo. K čemu jsme s nášivkami dospěli? Žlutý kroužek s vidlemi pro kvalifikovaného neočkovaného zemědělce? 

Nebo dovedete si představit to zklamání, až se ukáže, že očkování samo o sobě z hlediska opatření nic neznamená, protože dokud nebudou proočkovaní všichni, pořád to mohou dostat a umřít na to? Naštěstí pro spárvného chřipečkáře toto není otázka, ten se přece očipovat nenechá. 

Laco pozeptejte se profesora Hořejšího, informace máme od velekněze svědků covidových Prymuly, který nás zatím nikdy nebulíkoval a nezlehčoval situaci. Tak bych rád věděl, jestli všechny ty nákupy od Fajzru k něčemu jsou.  To že vakcína neznamená bezinfekčnost ani neznamená, že člověk neonemocní, to nám neřekl tady Vlastimil. Tentokrát s tím nepřišel žádný konspirační chřipečkář, ale hlavní architekt vládních opatření. 

Chápu Izrael... když za pár týdnů naočkujete všechny a jste schopní to každý rok zopakovat, tak to asi něco řeší. Když máte kvalitní krizovou infrastrukturu, armádní doktory a krizové plány i pro případ atomovky a kupujete všechny vakcíny co jsou na trhu, tak máte náskok. Ale u nás? Zatím jsme za dva - tři týdny naočkovali asi čtyřicet tisíc lidí. Za 25 týdnů už to bude milion a za 250 týdnů naočkujeme všechny. To jsou roky a roky. Jasně, Andrejko to urychlí o tom nepochybuji a myslím to bez ironie, ale nějak nedokážu uvěřit, že to urychlí dostatečně. Tak dostatečně, aby bylo možné každého člověka jednou do roka naočkovat. Jinak tu furt budeme mít ohroženou skupinu důchodců kvůli kterým děláme ta opatření ne? 

Všimněte si, že si vůbec nedělám hlavu s nějakými vedlejšími účinky, alergickými reakcemi a podobně. K této úvaze jsem se zatím vůbec nedostal a vůbec nepřemýšlím o tom, že vakcína se dělala narychlo a není vůbec jisté jak se bude projevovat a kolik způsobí autistických dětiček. O Sputnikvakcíně to samozřejmě platí také. 

Zatím vidím dost problémů i kdyby se Fajzru podařila nejdokonalejší a zcela bezpečná supervakcína. Zatím řeším jen to, že celá vakcinace nemá žádný smysl, pokud se populace neproočkuje celá a rychle. O nějakých nášivkách na rukávech není třeba vůbec spekulovat, protože být naočkován v houfu neočkovaných nic neznamená.  Žádná výhoda to pro nikoho nebude. I naočkovaní pěkně budete sedět doma, protože jinak nakazíte ty nenaočkované.  Snad jen pro staroušky to bude dobré, protože očkování je snad možná ochrání před covidovou smrtí. Ale při současné rychlosti vakcinace stihnou staříčci rychleji umřít než se naočkovat. 

Ne, nedělám definitivní závěry. Nikdy je nedělám. Klidně za týden zcela otočím, když dostanu nové lepší informace. Ale v této chvíli mám pocit, že jen židi pochopili, co se s vakcínou dá nebo nedá udělat. Všichni ostatní zatím dělají takovou "chytrou karanténu," která je dovede přesně tam, kam dovedla nás. Samozřejmě pár hajzlíků na tom pohádkově vydělá a pár politiků se na tom slušně ztrapní. 

Skoro bych řekl, že vakcinace bude tím posledním dějstvím, která z naší vaší skvělé EU udělá definitivně domeček z karet.  

Pomaloučku polehoučku si začínám myslet, že nakonec nás zachrání 30% zmrdů (dle Lacovy terminologie) v kombinaci s neuvěřitelně robustním zdravotnictvím o kterém jsme ani nevěděli že ho máme. Do záchranného ajntopfu přidejme vládní opatření, která sice moc neudělala, ale zřejmě vystačí na to, aby se zdravotnictví nesesypalo. Přidejme lidi, kteří opatření dodržují a v konečném důsledku tu máme přirozené promoření populace na hraně zdravotnické kapacity  a za cenu příslušného počtu mrtvých. K promoření dojde dřív, než se Fajzr u nás vůbec dostane ke slovu, protože koroňák zatím dělá imunitu pro prodělané nákaze mnohem rychleji než zdravotníci očkování.  Fajzr trochu omezí počty mrtvých důchodců a my mladší se dřív promoříme než naočkujeme. Uvědomuje se tam na vládě někdo, že každý den se u nás přirozeně imunizuje nějakých patnáct tisíc lidí co se nakazili (ve skutečnosti třikrát až čtyřikrát tolik) a uměle se díky vakcíně imunizuje tak dva tisíce lidí  denně. Virus vyhrává 10:1 nebo možná dokonce 30:1

Ne, to není žádný geniální vládní plán, to nás má asi Pánbůh z nějakého neznámého důvodu rád. 

Teď v této chvíli jsme z hlediska nákaz a mrtvých jedni z nejhorších na světě. Ale poměrně brzy nám už dojdou lidi k nakažení. Ostatní státy v Ojrópě (kromě Německa - to nakupuje separáto) co společně koupily tu vakcínu a očkují stejně rychle jako my, nás pěkně pozvolna doběhnou a až to celé jednou skončí, zkonstatujeme, že jsme všichni dopadli stejně blbě, všude to populací prostoupilo, snad jen ti židi zase věděli něco navíc a Němci zase po všech chtěli solidaritu, ale sami si nasyslili.   

Svým způsobem si snad začnu přát, aby současná třetí vlna proběhla těsně zvládnutelně, protože počty diagnostikovaných se blíží pomalu k milionu. K tomu přidejme určitě trojnásobek nezachycených případů, ale zřejmě i víc, takže ať si Peková i všichni říkají co chtějí, další velká vlna nás už letos zřejmě nečeká. Ne, není to konec, ale už by to mělo být postupně pořád lepší. Snad naše zdravotnictví vydrží a nezačnou nám lidi umírat na neléčené infakrty, protože doktoři budou všichni obsluhovat plicní ventilátory. 

Andreji.... virus u nás imunizuje asi tak dvacetkrát rychleji než Fajzr. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (72 hlasů)

Komentáře

" I kdyby měl jezdit po světě na koloběžce a osobně ukrást každou jednu ampulku žblabuní, tak to udělá, aby ty volby vyhrál...."
A v tom je právě rozdíl mezi Izraelem a Českem - kdyby chtěl N. vyhrát volby u nás, musel by očkování bojkotovat. V Izraeli se lidé chtějí covidu zbavit, u nás ho někteří chtějí udržet co nejdéle. Vzpomínáte na "Paroubkovu bradavici" ? Teď mají "Babišův covid" a dokud tomu lidi neuvěří, budou nevinní umírat:-(

Průměrný počet slepic: 1.4 (9 hlasů)

Těch tam je pomalu už víc jak Semitů (židů ?!??).
Uvidíme, skvělé by bylo, kdyby se zjistilo že to funguje.... a bez " vedlejších" potíží. Co tam si píchají ? Též Pfizer meducínu ?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Počkejme, uvidíme. Mají našlápnuto dobře.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Taky tam s tím zápolí, ale Netanjahu je tvrdej hoch ze speciálních jednotek a má přeci jen jinou konkurenci, než Kalouska, Bartoše, Fialu a další esa naší politické scény, takže snadno vymyslí, jak je udržet pod kontolou, ať chtěj nebo ne.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Nechme je opíchat předem, páni mají přednost. A posraně počkejme deset let, esli se eště budou množit. Dobrá taktika, politicky korektní, ekonomicky preferovaná.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Hledal jsem nějaká videa, ale našel jsem jen toto hodně amatérské.
https://youtu.be/opT71PnWe3M
Pražákům moc nevěřím, ale je fakt, že to trvá dlouho a chaotická opatření nefungují. K tomu rozporuplné informace o očkování a dalších záležitostech. Nechci to dál komentovat.

Průměrný počet slepic: 3.4 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Bez záruky. Toto (niže) mi přeposlala kamarádka. Beru to s rezervou, ona je tak trochu "plašan" - ale kdyby to byla pravda, bylo by to krásné a inspirativní. Předávám, jak přišlo, pouze jsem opravil pár hrubek.
---
To vypadá jako naděje!!!
Předmět: Brusel v šoku! ČESKÁ média cudně mlčí.........

Britská ministryně vnitra Priti Patel tento týden slavnostně prohlásila, že vláda Velká Británie poprvé za životy současné generace Angličanů přebírá kontrolu nad imigrací, a Británie tak má konečně pravomoc stanovit si svůj vlastní osud. Priti Patel vyhlásila konec imigrace, protože právě byly podepsány právní imigrační reformy schválené oběma komorami britského parlamentu, a ty ukončily volný pohyb uprchlíků a imigrantů do Velké Británie. Tato opatření začínají platit 31. prosince 2020 ve 23 hodin.

Součástí politiky královnou schválené imigrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí imigrantů, umělé vlny, které mají zabránit člunům imigrantů, aby se dostali k pobřeží, a sítě na jejich polapení před pobřežím Velké Británie. O azyl bude možné požádat legálně pouze mimo území Velké Británie, na jejích konzulátech.

Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude odvezen do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit. Další žadatelé o azyl mají být drženi na starých vyřazených lodích. Prostě už nebude záležet jako v Evropě na tom, ze které země prcháte, a kdo v ní porušuje vaše lidská práva, ale jenom na tom, co umíte, a zda nepředstavujete pro Anglii hrozbu!

Migranti budou muset požádat o povolení k práci v Británii a budou posouzeni podle jejich výdělků, jazykových znalostí a stavu zaměstnání. Body by mohly být přidělovány také za určité kvalifikace nebo za povolání, kde je nedostatek zaměstnanců. Nízko kvalifikovaná migrace bude významně omezena, nebude existovat žádná cesta pro nábor ze zámoří na práci za minimální mzdu nebo mzdu mírně vyšší. Vláda chce přilákat nejnadanější a nejlepší z celého světa, aby pomohla pohnout ekonomikou vpřed. Špičkoví vědci a akademici budou ve Velké Británii společně s investory a podnikateli vítáni. Vláda rovněž zavádí programy, které mají zdravotnickým a pečovatelským pracovníkům usnadnit příjezd. Patel dodala, že nové zákony také pomohou lidem, kteří přišli o živobytí během krize COVID-19, vrátit se zpět do práce.

Podle nových pravidel budou irští občané nadále moci žít a pracovat ve Velké Británii. Občané EU, kteří jsou v zemi před 31. prosincem, mohou požádat o status vypořádání, který jim umožní zůstat.

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Vypadá to, že už nemusí hrát podle scénáře pro Evropu a budou si epidemii řešit po svém.

https://www.lidovky.cz/svet/britanie-schvalila-protizanetlive-leky-na-l…

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Podle všeho nic nového pod sluncem. I názvy jsou jaksi příbuzné a navíc jsou určeny k témuž.

tocilizumab a sarilumab
Podle nové britské studie dva imunosupresivní léky snižující reakci imunitního systému vyvinuté na revmatoidní artritidu mohou pomoci přežít pacientům s koronavirem v kritickém stavu.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/britanie-schvalila-protizanetlive-leky-na-l…
a
Levilimab
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2020-06/b-adf060920.php
Podle nařízení vlády Ruské federace č. 441 ze dne 4. dubna 2020 získal Levilimab státní souhlas prostřednictvím zrychleného mechanismu, protože jeho mechanismus účinku je spojen s kontrolou cytokinové bouře, která je jedním z projevy koronavirové infekce.
Levilimab je ruský originální inhibitor receptoru interleukinu 6, který byl původně vyvíjen pro léčbu revmatoidní artritidy. Na lehčí průběh mají Avifavir

Mmch. už tady toho bylo víc. Favipiravir (totéž co Avifacir) z Japonska jsme na jsře dostali i my.
Na jaře Plaquenil, na ten upozornili Francouzi a o něm mluvili tehdy Babiš s Prymulou na tiskovce, že jeho vydávání bude pozastaveno aby byl pro těžké pacienty. Jenže se ukázalo později, že to není to pravé ořechové, takže to utichlo. Dál....Arbidol - hydroxychlorochin, Actempra, Interferon Beta, o Remdesiviru nemluvě.
Tohle všechno se zkoušelo, ale v nemocnicích. Možná se něco i osvědčilo a používá se jistě i v těch našich.
Ti co tam leží nedostávají pravděpodobně jen acylpyrin.
Ta hysterie, která je např. kolem toho Isoprinosinu mi přijde vyprovokovaná. Dnes na té demošce na staromáku se tím oháněla nějaká demonstrantka a chtěla kvůli tomu, že nám jej vláda neumí obstarat její demisi. Přitom na jaře už se o něm také mluvilo.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

1. Bylo by lepší, kdyby tohle Británie prosadila pro celou EU, když v ní ještě byla.
2. Do těch migrantů patříme teď i my, zdatně nenávidění východoevropané.
3. To, že si tam udělaj pořádek ještě neznamená, že to tady nebudou rozesírat a hnád ke konfliktu, na kterém by oni vydělali.
4. Ti co se nedostanou do Británie budou někde v Evropě. Tady to pořád přibývá.

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

proč rozšiřujete nějakou zprávu od kamarádky která je plašan, a ještě k tomu udělá pár hrubek. Proč k tomu nenajdete nějaké oficiální anglické prohlášení nebo článek? Nejste také plašan?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Nebo spíš snůška číchsi zbožných přání.

- Ten vývoz ilegálů na Ascension, Jižní Georgii a Sv. Helenu ji skutečně v proinci napadl. Pak jí ale pravděpodobně někdo vysvětlil, kde se ony ostrovy nacházejí a jaké by byly náklady na převoz ilegálů a na provoz a personální zajištění lágrů v takových destinacích.
Speciálně Jižní Georgie je totiž neobyvatelná.
Od té doby se po nápadu slehla zem.
- Vlny a sítě jsou úplný nesmysl, protože obojí by muselo probíhat na hranici britkých výsostných vod a nikde jinde. Takže na otevřeném moři a nikoli u pobřeží.

A proč tomu textu nevěřím?
Kvůli tomuhle: "...žádná cesta pro nábor ze zámoří na práci za minimální mzdu nebo mzdu mírně vyšší..." a "...Vláda rovněž zavádí programy, které mají zdravotnickým a pečovatelským pracovníkům usnadnit příjezd. Patel dodala, že nové zákony také pomohou lidem, kteří přišli o živobytí během krize COVID-19, vrátit se zpět do práce...."
To si totiž vyloženě odporuje. Jak zahraniční sestřičky, tak zahraniční pečovatelky zásadně nastupují za (oborovou) minimální mzdu a na termínované smlouvy; a naděje na změnu je pro ně mizivá. Británie je cíleně nabírá v chudých zemích EU právě proto, aby jim mohly být placeny minimálky a ani o penny víc.
Britky by takovou práci dělat nešly a Britové tuplem ne (bez ohledu na vyznání a barvu pleti).
Navíc - pokud Britové přišli během krize o práci, pak by bylo logické, že by měli jít dělat výše zmíněné práce. S tím ale britská vláda zjevně nepočítá, protože kdyby Britové pracovali za minimálku, měli by nárok na různé podpory a úlevy; na rozdíl od chudých cizinců.
A aby o tyto gastarbeitery Británie nepřišla, tak pro ně zavádí dokonce speciální víza: https://www.gov.uk/government/news/thousands-more-health-workers-to-ben…

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Flégra beru s rezervou - ostatně jako každého, včetně sebe.
Někoho víc, někoho míň.

Ale u Flégra beru s velkou rezervou i jeho nepraktičnost, naivitu, komické manýry.
Jsou to do značné míry mimikry a autostylizace. Dokáže si neskutečně dělat srandu sám ze sebe, což ho činí mimořádně imunním proti napadání a invektivám.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Vy jste tu dnes jako Asfaltový holub i --- ?

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

já jsem tu jako asfaltový anonym. :-)

Průměrný počet slepic: 2.6 (7 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Snad se --- neurazí. :-)

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

1. Objevil se nám tady nešvar v podobě Techtle Mechtle party. Něbylo teho až tolik. ale něvadi, zavřem raděj všecky hospody. Kdo to ma všecko hlidať (něsu lidi) !!
2. Matě otevřené supermarkety, něpotřebujetě rojit se kolem malych obchudku, tež je zavřem.
3. Chlastatě večer, dokud se nenaučitě piť rano - tak matě zakaz vychazeni.
3. Kolem vleků se roji Pražaci a iní vekslaci. Jedině razne opatření v podobě zakazu vycházení z domu dal než šutrem dohodím može byť řešenim. Plati pro všeckych, aji pro Ladika a jeho polosamotu. Kdo to ma hlidať (tak je dones !!) !!
4. Zakažem Vanoce , Velikonoce , Prvni maj (už maju dosť !!) a výročí MLSR. Aji Husa, pokud něpřipadně na nedělu. Konstantina ni, papeža nám třeba mět nakloněneho.
5. Esli to nězabere, tak zakažeme i školu a kostely. Zaveděme nove systemy, jedni se budu modliť doma za ostatnich ať su chytři a druzi sa budu učit jak se spravně ma modliť za to, aby sme měli zas chytry cely narod.
6. Maly problem, všecko to zaplatitě vy, my enem experimentujeme ve velkém, šak máme mandát !
7. Volby budu v októbri, nězapomentě přijiť, ANO ?.

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

On už tam dávno je, jenom pořád bloudí.

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

On už tam dávno je, jenom pořád bloudí.

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

Jste vtipná k popukání. Ale jenom tady, že? :-)

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

A další body?

Proč tak stručně, rozepište se.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Vem těm kokotům důchod a voni začnou volit svý potřeby. Tak je to jednoduché. Muheeeeeee

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Korona plašenice postaví dobrovolníky do zákopů s bakteriemi. Gdo tam vyhraje nevíme, ale je to svobodné, demosgrátické a prostě nejlepší řešení zbavit se blboňů. Každej má právo vybrat se sám a hledat tam svoje zásluhy. Gdyž bůh dá, ani se nerozmnoží, páč nebudou mít živé bakterie k rozmnožování, ale o to přece nikomu nejde, takže dobrý způsob jak řešit třetí světovou válku z nadvýroby imbecilů. A hlavně zas dondětě s tím, že práca až za každou cenu, že lidi gdyž nepracují tak šílej nebo rovnou degenerují a kysne jim semeno s vajíčkama . Muheeee

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

před krátkým časem tady bylo video rozhovoru Reflexu s dr. Helem, který kritizoval např. naše testování krom jiného a nabízel jakési vylepšení antigenních testů prostřednictvím klasických nosošťourů místo používaných tyčinek. Tehdy jsem napsala, že mi to přijde především jako reklama pro zase jinou partičku.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nesnasite-odbery-z-nosohltanu-na-t…
Zkušební kolo nové metody proběhlo v pražské Nemocnici Na Bulovce v listopadu. Přímé porovnání na vzorku pěti set náhodně vybraných dobrovolníků podle zástupců společnosti ukázalo, že testy ze slin mají nejenom citlivost srovnatelnou se standardními, ale zachytily dokonce i o několik pozitivních případů více.
Tuto odběrovou sadu si budou moci lidé od příštího týdne zakoupit zhruba za 200 korun v lékárnách. Objednání sady i s následným transportem a vyšetřením vzorku v laboratoři vyjde zájemce na 500 korun pro lidi s žádankou a 1300 korun pro samoplátce.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Dokáže někdo vysvětlit počty nakažených? Ani ne tak počet, ale pravidelnost. Kdo chodí stále na testy? V pracovní den to i chápu, ale v neděli? Na Štědrý den? Na Silvestra? Na Nový rok?
Blatný zveřejnil, že z 15000 mrtvých na covid ve skutečnosti na covid zemřelo max 30%. Ti ostatní jsou například oběť autonehody u které byl následně při pitvě detekován covid a podobně absurdní případy. Pokud jsou stejným podvodným způsobem zmanipulovány i ostatní čísla oklo covidu, měli bychom se ptát proč se to děje a co je za tím. Všichni co se na tomto podvodu vědomě účastní, by měli být souzeni za vlastizradu. Tím všichni, myslím od politiků počínaje a posledním lékařem, vědomě falšujícím výkazy konče.
Chřipková sezona 2019-2020 dle statistiky ministerstva zdravotnictví: 1 150 000 nemocných kteří vyhledali lékaře, cca 7500 zemřelo. Kolik jich k lékaři vubec nešlo? A nebyly žádně roušky, žádné testy, žádné lockdowny.......

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>

<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 cerakote</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 preço</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">1895sbl for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">intratec ab10</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30s vs 30sf</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30sf vs 30s</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/"rel="dofollow">1897 trench</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 field review</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)