Jak snadné to bylo

Autor
Štítky

Také sledujete, co se děje v USA? Jak snadné bylo umlčet Trumpa hned co se našel důvod to udělat? Prezident Spojených států - pamatuju si, že naši redaktoři titulovali právě US prezidenty jako nejmocnější muže planety a teď to působí jako ta největší fraška. Prezident největší vojenské velmoci je ustřižen od voličů nikoliv rozhodnutím soudů nebo snad napochodováním nějakého komanda do televize. Nebo že by byl vaporizován jedním velkým výbuchem či střelou z knižního velkoobchodu. Dokonce ani nebylo nutné vypnout internet. Stačilo jen vyřadit aplikace příslušné nezávislé sociální sítě Parler z nabídky a na těch ostatních mu prostě bloknout účet. Levné, rychlé, jednoduché, efektivní. 

A najednou Trump jako by nebyl.... Co myslíte (já nevím a hodně by mě to zajímalo) má nějaké osobní stránky s osobní doménou registrovanou někde na Kajmanských ostrovech nebo v Izraeli, když je s Netanjahuem takový kamarád? Má Trump nějaké Vidlákovy kydy? Odkazoval na ně poslední čtyři roky na svých fejsbůkových profilech? Počítal s tak jednoduchou možností umlčení? 

Ten "útok" na Kapitol se v našich kruzích popisuje jako false flag operace. Že byla zinscenovaná protistranou a ve správnou chvíli utnuta. Případně se prostě použil trumpovský dav a nějaký student Zifčák ho navedl do správných dveří, kde už byla připravena chybějící ochranka. Netvrdím, že to tak není, ale vystačíme si i bez tohoto vysvětlení. Ve skutečnosti se už delší dobu jen čekalo na záminku. A kdyby nepřišla ta u Kapitolu, našla by se nějaká jiná. 

Vypnutí Trumpa na sociálních sítích, to byl připravený tah ke kterému dalo svolení nejvyšší vedení těchto technologických gigantů. Čekalo se jen na Trumpovo klopýtnutí, aby se taková cenzura dala před národem nějak obhájit. A kdyby nebyl Kapitol, bylo by něco jiného. Není přece možné, aby prohravší prezident vyzýval k útoku na samotné srdce demokracie že? Výsledek je jasný. Sedmdesát milionů dezorientovaných voličů, kteří už nic neuslyší a i kdyby se vzpamatovali a něco vymysleli, bude už pozdě. Slyšíme osamělé výkřiky, kterak Trump použije zázračné zbraně odplaty, ale ty existují jen ve vlhkých snech těch, co teď právě pohřbívají svoje naděje a tohle jim pomáhá se s tím vyrovnat. Demokraté mají senát, sněmovnu i prezidenta... 

Rád bych k tomu řekl pár úvah: 

1. Všimněte si, že náš republikánský kovboj bojoval příliš individualisticky. Přišel o většinu svých poradců, některé mu zabásli, jiných se zbavil sám. Když pak šlo do tuhého, vlastně už skoro nikoho neměl. Čmoud u nás mluví o tom, že Trump měl a má tah na branku, ale já musím konstatovat, že v té nejdůležitější partii svého života ji neměl.  Odvážil se jen mluvit o zfalšovaných vobách. Netroufl si na další krok. Doufal, že "to nějak dopadne", že to někdo vybojuje za něj. V kritické chvíli se davu do čela nepostavil, naopak jej ještě odsoudil. A samozřejmě mu to odsouzení davu vůbec nepomohlo. Stejně zůstal vinen a teď přichází o všechno. 

2. Je vidět, že se ho demokraté ještě pořád bojí. Proto dělají vše možné i nemožné, aby mu zabránili ještě cokoliv udělat. Když vidím, jak se ho rychle snaží "impíčovat", nejspíš ještě Trumpovi nějaké teoretické možnosti zbyly. Tento demokratický tlak ješt může u Trumpa vyvolat takový pocit ohrožení a může být tak zahnán do kouta, že ještě kousne. Tu a tam se to stává.  Já osobně si to ale nemyslím. Trump už jednou couvnul. Nejspíš ve snaze se vyvinit. Kdo couvne jednou, couvne znovu. Ale pokud se ještě k něčemu vybičuje, tak díky tomu, že je tlačen do kouta. 

3. Když vidím tu demokratickou eufórii z vítězství nad nenáviděným Trumpem, řekl bych, že právě v této sebejistotě, která v dalších měsících ještě naroste, bude také skryt jejich budoucí pád na dno. Jednak mají obě komory kongresu i výkonnou moc. Nemohou se příliš vymlouvat na republikány. Všechno, co se od února stane, to jde za nimi. 

Zároveň, pokud podváděli a hladce jim to prošlo, to by bylo aby to nezkusili znovu. Moc je přece tak lákavá. Když prošlo tohle, zkusí to příště ještě víc a ještě okatěji. Chvíli mohou veřejnost balamutit a novináři mohou držet jednu linii, ale brzy budou tak oprsklí, že to přeženou. 

A do třetice... příští republikánský kandidát se z Trumpových chyb poučí. Ten už nebude spoléhat jen na fejsbůkový profil. U nás tohle pochopil asi jen Miroslav Macek, který má už dlouho jednoduchý blog, kde glosuje současné dění. Znáte Viditelného Macka? Jestli ne, podívejte se. Ten chlap je ODSák, ale jeho postřehy bývají tak trefné, že je docela žeru. Jednoho dne, až nám novodobí svazáci zablokují fejsbůk, u Macka se nic nestane. Místo glos může burcovat, dělat kampaň a podobně. Museli by mu vypnout celý internet. Ale pokud to udělají, zablokují i svoje zprávy a svojí propagandu. 

Andrej Babiš,pokud nechce Trumpa následovat se stejným výsledkem a stejnými chybami, by měl zcela jednoznačně mít svoje Kydy. Něco, co se nedá ve správnou chvíli bloknout. Protože když to šlo u nepohodlného Trumpa, půjde to i u nepohodlného Bociána. Postačí jen počkat na právnou záminku, nebo nějakou vyrobit. To není vůbec žádný problém. To platí i pro Tomio Fukušimu i mladého Klause. 

Začtvrté... CNN i ČEská televize prezentují už dlouho jednu už dobře zažranou goebelsovskou lež - podle nich je totiž Trump, Babiš, Zeman a ostatní jen jakousi anomálií. Chybou v matrixu.  Jejich zvolení bylo dílem Putina nebo pomýlených hloupých voličů, kteří volili proti svým zájmům a jen nepochopili, že ti druzí jsou hodnější, spravedlivější, lepší, dokonalejší. Tvrdí, že tito pánové rozdělují společnost a celé jejich vyznění směřuje k nevyhnutelnému závěru, že když Trump, Babiš a Zeman zmizí, zmizí i důvody, proč byli zvoleni. Když zmizí Putin, nebo alespoň jeho slova, zmizí i problémy, které podle CNN způsobuje. 

To je samozřejmě hluboký omyl a je to také jedna z mých posledních útěch v tom, jak jste vy chřipečkáři zničili na dlouhá léta jakýkoliv občanský vzdor proti globální byrokracii a rozštípali jste jedním tahem vše, co se dlouho budovalo a navazovalo. Nemohu vám covidovým konspirátorům a odmítačům roušek totiž upřít jednu věc - uznáváte, že Trump či Zeman byli důsledkem rozdělené společnosti a ne jejími iniciátory. Že společnost nerozdělovali oni a jen se stali mluvčími té části, která byla od všech vlivných a mocných opomíjená. A ukázalo se, že to není malá bezvýznamná menšina. Že globalizace vytáhla na vrchol jen málo lidí, ale mnohem víc jich poslala ke dnu. 

Vítězstvím Bidena a eliminací Trumpa samozřejmě na žádné smíření nedojde, jen se o problémech řpstane mluvit.  Příkopy se zase prohloubí a ti, co dneska prohráli, budou vědět, že příště budou muset udělat víc, být tvrdší, přímočařejší a nesmějí v poslední chvíli couvnout. Třeba se naučí i víc spolupracovat.  Naučí se, že skutečnou moc třímají majitelé Amazonu, Applu, Googlu a Facebooku. Naučí se  ji obcházet a budou mít další důvod proti glogálnímu byznysu bojovat. A jednoho dne se budou dnešní mladí krásní a chytří divit, že jim ty jejich kecy nikdo nežere. 

Bidenovo vítězství nebude vítězstvím pokory. Naopak, demokratům teď bude moře po kolena. To se brzy projeví. 

Trump nemuvil jen za sebe, ale za miliony lidí. Tyto miliony nikam nezmizely. Byly umlčeny. Na hnůj byla přihozena nová sláma, ale vykydáno není. Bude to kvasit a čím déle to tak zůstane, tím větší perda z toho pak bude. I kdyby Trump skončil jako ten nejbídnější červ, i kdyby byl odejít, byl eliminován, i kdyby se ukázal jako zbabělý a roztřesený človíček, přijde nový mluvčí. A už z podstaty věci to bude větší sekáč, co se nezakecá. 

A Putin se chechtá a chechtá, protože nic lepšího si nemohl přát. I kdyby nasadil celé to svoje KGB a futroval to miliardami rublů, nikdy by nedosáhl ničeho tak úžasného. Největší nepřítel a v něm 70 milionů potenciálních pátých kolon a paranoidní vláda. 

 Sitting Ping se samozřejmě usmívá jen zlehýnka, na půl huby, ale současné poznatky už zapracovávají do svých strategických plánů. Možná už spouštějí další fázi svého dlouhého pochodu na výsluní. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (97 hlasů)

Komentáře

Jakože Trump to tam všechno ovládal a deep state stál před ním v pozoru a odezíral mu ze rtů? Vidíme právě teď v TV pořád dolola.

Nevyhlásil několik válek, jako Obama. To je ten rozdíl.

S Iránem jsou na kordy od sedmdesátých let. Sabru a Šatílu v Libanonu, zmasakrovali začátkem osmdesátých let. První válku s Irákem vedl Bush senior v 91, druhou jeho syn v roce 2003.

Nic z toho, co píšete Trump nezačal. Vše zdědil a táhne se to desetiletí.

Sem tam něco ukončil.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Nadkritické množství republikánů a nadkritické množství demokratů začalo závodit v tom, čí banda šílenců je nebezpečnější.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

MUDr. Ivan David
40 min ·

Doba se ubírá neblahým směrem. Video, které sdílím, ukazuje mnohé a hledá odpovědi na otázky ohledně voleb prezidenta USA v listopadu 2020. Svědkové, abnormality, sčítací stroje... dejte si čas a přemýšlejte.

2020 Election Investigative Documentary: Who’s Stealing America?
https://www.ntd.com/2020-election-investigation-who-is-stealing-america…

------------------------------
Pod touto fejzbůkovou zprávou je tabulka se sdělením:

"Částečně nepravdivé informace. Zkontrolováno nezávislými subjekty zabývajícími se ověřováním faktů."

(Je uvedeno, že těmito nezávislými subjekty jsou Fact Check a Associated Press)

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

pokud jste odkaz četla z překladače tak vás upozorňuji, že výraz "specific allegations" přeložený jako" konkrétní obvinění" se dá mnohem lépe přeložit jako určité nepodložené obvinění.

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

bez dalších větných členů přeložit pouze jako " specifikované obvinění".
Synonymum pro slovo "specifikované" je např. "definované", nebo "precizované".

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

angličtinu jste studoval na gymnásiu nebo na dálkové průmyslovce?

Průměrný počet slepic: 2 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Prof. Beran:
"Pár dotazů přišlo i na podávání léku Isoprosine a také na Beranovu studii. Jeden tazatel kritizoval, že se epidemiolog nevyjadřuje k výtkám. „Připomínám, že říkají, že je to v zásadě metodologická pornografie a etické svinstvo,“ řekl. Beran odpověděl, že studie oficiálně vyšla 24. 12. 2020 a 28. prosince už přišla výzva na Státní ústav kontroly léčiv, aby publikaci vyšetřil. „Já v tuto chvíli odpovídám na dotazy Státního ústavu pro kontrolu léčiv a nemám ve své podstatě dovoleno odpovídat komukoliv jinému,“ vysvětlil Beran a dodal, že až toto řízení doběhne, tak se jistě ke všem kritikám vyjádří. Na dotaz stejného tazatele řekl, že nedoporučuje Isoprinosine užívat preventivně a popřel vědomost o cestách českých občanů do Polska, aby si tam alternativy tohoto léku koupili.

Beran vysvětloval i mutace viru v reakci na obavu, že očkování bude pak neúčinné. Prohlásil, že vir nemá sklony měnit své antigeny, zvláště ve výběžku, který užívá k tomu, aby se připojil k buňce. Současné změny viru jsou dle něho minoritní, malé a nemají větší vliv. Vyvracel, že by se tajilo složení vakcíny a přítomnost „nebezpečných kovů“. Upozornil, že SÚKL poskytuje celou dokumentaci jak pro doktory, tak pro laiky."

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Profesor Beran přichází stále s novými nesmysly, píše spolutvůrce PSA.
Jan Jandourek

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zaujalo mě rodné příjmení této paní.....
http://www.zeny-bojujici.cz/medailonky/72
Škoda, že už nelze s takovýmito lidmi vést rozhovor.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

vdaná Engelová, dle výpovědi její podřízené, instruovala tuto, aby se cvičila v píchání intravenozních injekcí (glukosa či výživa) na německém zajatci, jimi oběma ošetřovaném. Vše dopadlo dobře, dokonce se skamarádili.

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

...nejen v USA, ale i jinde....
...."Takže, i kdyby Biden navrhoval opatření pro zlepšení ekonomické a sociální situace v rozdělené zemi, tak přes ten Kongres to neprojde, tvrdí Braml. Bude zablokován, a to slepou uličku politiky dál zhorší. Přesně proto pak lidé nevěří etablované politice." Nepřipomíná to někomu něco? Podle mě "výsada" současného libodemo světa.
Vytrženo z http://casopisargument.cz/?p=33590

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak mně spadla brada už jen z nadpisu článku:
Člověk má mít právo jít, kam chce, vysvětlil návštěvu restaurace „neposlušný občan” Klaus.

Tak nějak to dává smysl v souvislosti s kupónovkou, amnestií a vybudováním české šlechty veksláků. Že mi to ale, president, neřekl dřív. Trikolóra si odtud bude brát kořeny?

A já dodávám: ... a dělat si co chce.

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

že v té hospodě 75 minut sral.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

A někoho tím možná nasral.
P.S.: Dnes v rytmu koprolálie....

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebo jen před tejdnem spolkl pero a teď ho hledal.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

kteří serou, kam přijdou, a skoro celý život.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

jestli s přestávkami, tak nad ním v této chvíli o víc než hodinu vítězím.

Už dvě a půl hodiny si připadám jako průtokový ohřívač.

Jestli je to Covid, dietní chybička či následek četby zahraničního zpravodajství se snad brzy ukáže.

Naposledy jsem něco podobného zažil, když jsem před léty chytil salmonelu a málem díky vlastní blbosti umřel na dehydrataci (prý mě dovezli do krajské nemocnice tak dvě hodiny před selháním srdce ).
--pardon, už musím zas letět.

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

je prý taky průvodní jev covidu

:-)))))

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

prostata je v jeho věku vůlí neovladatelný orgán.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

od časů svých začátků už několikrát pozměnila svou rétoriku směrem k eurosajuzu. Já to vnímám jako takové rafinovanější slinění prstu za účelem výzkumu, odkud zrovna fouká, a myslím, že nejsem sám, komu to tak připadá. Průzkumy voličských preferencí se zdají to naznačovat.
Trikolóra není můj favorit.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím, že se snaží dosáhnout čitelnosti a důvěryhodnosti Petra Robejška.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Zřejmě mi pod vlivem koronavirové izolace začíná pořádně hrabat a tak mne napadají různé až nesmysly a o jeden z nich se Vámi rád podělím.
Tak tedy ve Washingtonu platí vyjímečný stav,vojsko je v ulicích.V den inaugurace tajné služby neprůstřelně a ověřeně z několika stran na poslední chvíli odhalí ,že je připraven masový,teroristický útok na shromáždění před Bílým domem,kde jsou především všichni čelní představitelé Demokratů připraveni bombasticky oslavit svoje vítězství.No co má během několika sekund,které zbývají, udělat doposud ještě prezident u moci?No přece zajistit bezpečnost osobností v cíli útoku a to tak,že je přítomná armáda jednotlivě přepraví na utajované místo,které v žádném případě nemohou teroristé odhalit.V naprosté izolaci,trvající i několik dní,než se situace uklidní a teroristé zpacifikují,mohou mnozí i pochopit,že zfalšovat volby,nebyl zrovna ten nejlepší nápad a vydat o tom i prohlášení.
Že jsem už zralý na Chocholouška?Tak se Vás pokusím přesvědčit,že ještě z daleka ne a to příkladem z historie:kdy v r.1968,kde v ČSSR,jediný rozdíl byl v tom,že tehdá se nejednalo o teroristy,ale už o útočící kontrarevolucionáře.Bleskový vstup pěti armád,zajištění "bezpečnosti"čelných představitelů rádoby suverenního státu,jejich přeprava na dobře utajené místo v Moskvě,kde si užívali pohostinnosti tak dlouho,až jim přešly všechny roupy a podepsali žádané.
No vidíte co takovému dědkovi, nuceně žijícímu v izolaci díky breberce iniciované čínským netopejrem,taková samota v makovici provede.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

ale dobře se to čte 😄

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Pěkné. Usáci byli postaveni před hotovou věc. Co to s něma udělá nevíme. Zatím se dověděli, že na ně doopravdy sere každej papalášskej pes. Otázka ale bude na stole ležet jako smradlavá fusekle. Jak dlouho si jí nebudou všímat a pokračovat ve lhaní, že sou navoněnou elitou světa eště uvidíme. Jiná věc je totiž ta, že není stejný vědět, že sou okrádaní a slyšet, "né to není pravda. děláme na tvojich potřebách", od zřetelného oznámení, "jó je to pravda, blboňu, sereme na tě jako na placatej kamen".

A teď se bude rozvíjet ouvědomovací proces bllboňa. "Sere mě to nebo nesere". A podle starých bájí se říkává, že, igdyž si blboň nalhává, že ho to nesere, podvědomí mu bude dennodenně říkat, "sere tě to" a to ho jednou dožene až mu z teho začne mrskat. Ale je tady, kromě jiných eště jiná okolnost. Nepodstatné totiž nebude ani to, jak se na ně bude dívat okolní svět, kerému nebude dělat extra potíže přijmout zjištění lhářů, že doopravdy smrdí.
Že i mezi zlodějama se to roznese, " hele voni fakt smrděj". Někerým inteligentům se to eště chvíli bude líbit, že "OH" nová móda, ale jen do chvíle, gdy to fakt bude smrdět eště víc než smradlavá fusekle na stole a bolavá noha dohromady. Dlouho se pak bude psát o tom, gdo první si odsedne. Muheeee

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Sobotka si právě koupil byt za šest miliónů ve starém paneláku - kdo z mladých na to dnes má?
(Pravda, i on si musel čtyři a půl miliónu půjčit, ale když všechno dobře půjde, už jeho děti či vnuci už splátky na starou panelákovou "králíkárnu" splatí!)

To si tak tak někdo píše potřeby!
(Já si ale teď připadám s potřebou jako ten Klaus v hospodě - snad nakonec neskončím na pravici?

Doba i má střeva jsou turbulentní jako sfiňa.

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

koupil celý patro?
Asi tam s ním bude mít i služební byt kuchařka, hospodyně i šofér s komorníkem.
Ale to je blbost, personál přece vždycky bydlel v přízemí, ne?

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

komůrkách.
V přízemí byly služební místnosti a kancly.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

pak byli otužilí.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes bude naše vláda jednat o zavedení povinného předložení testu při vstupu někam. Ještě nevíme kam. Test by měl být vždy čerstvý, ne starší 24 hodin. Do dneška to byla všechno jen legrace. Od zítřka se to mění na dlouhou, časově neohraničenou dobu. Prozatím to pojede na testy, později se přejde na očkovací průkazy a ještě později na ID čipy se sociálním kreditem. Nevidím žádnou jinou alternativu, než masivní kontinuální občanský protest ve všech dostupných formách. Jenže to vypadá, že chybí občané...

Ačkoli chřipková sezóna končí v březnu, bez povolení režimu již trvale nebude možné vstoupit do vlaku, do kina, na hřiště, do školy, na úřad, do fabriky...

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

Pokud bude co žrát a mít čím topit...tak se fam nic nestane. Ani fylest nemusite.
Ale aby tomu všemu velel exkomoušský a exestebácký korupčník s absolventem gymnasia ?
To by nevydrželo moc (ale stačilo by) dlouho...bohužel volební negace takovéhoto event. neblahého stavu by mohla být ještě větší katastrofou (např. odinstalování systému veřejných pojištění apod., snad ne vytvoření Bohmen und Mahren 2.0

Asi nezbyde než že začnete konečně volit svobodně.

Průměrný počet slepic: 1.5 (8 hlasů)

Bruselisti připravují pasy. Bez nich vás nepustí ani na veřejné WC a pohyb bez pasu tak metr od trvalého bydliště. VK nemusím, ale v tomhle měl pravdu.
https://www.infowars.com/posts/eu-leaders-demand-standardised-vaccine-p…

Průměrný počet slepic: 3.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

F

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

In reply to by plascol (neověřeno)

Trvalý odkaz

scallopovského vnímání reality. Tweet "Zachovejte klid" je takovým porušením zákona, že ho twitter smazal a pak pro jistotu zablokoval i autora. Co kdyby v takových tweetech pokračoval.
Scallopí "business as usual", aby tomu dokázal přiřadit lepík.
Není-li realita v souladu s představami scallopí bublinky, tím hůř pro realitu!

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Výmaz si Trump vykoledoval předchozími tweety, které měly za následek "dobytí Capitolu".
A v těch byly hlášky o semknutí se k boji, který bude divoký, a že republikáni budou bojovat jak peklo a podobně.
Ke klidu začal na dálku vyzývat až když už dav řádil v baráku. A to bylo poněkud pozdě.

Průměrný počet slepic: 2.3 (11 hlasů)

Tak to měli zrušit tehdy.

TV mohly ukázat ty předchozí tweety, určitě je mají nascreenový. Hned by to bylo jasnější a věrohodnější. Možný by však byl vidět celý kontext.

Nemuseli to mazat, aby si každý mohl sám ověřit, co kdy říkal.

Výzvy k boji BLM a Antify nebyly řešeny vůbec a bylo jim nadšeně tleskáno. Nešlo to nevidět ani tady.

Proč tak mají dvojí metr?

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Občane, oni ho chtěli vymazat už předtím a báli se, takže nepiš, pohádky, že "důvodem je utok na capitol" ;)
I to odvolání je druhý pokus, takže zase jenom kecy, že "utok na kapitol"...

Mám takový pocit, že ty rád vykládáš realitu tu jednou z jistorií, podruhé bez ní, aby tvoje teorie platit ;) U republikánů teĎ probíhá boj o korota, kdo bude nový alfasamec po odchodu Trumpa, přitom mají stažené koule, že má vliv na voliče jak žádný republikán před ním od 60 let... A neuvedomují si, že vyklidili pole demokratum, kteri vyuziji situace, a udelaji co byva zvykem v bananovyhc republikach nebo rovnikove africa "likvidace byvalych presidentu"=neco co se vzdy vratilo jako bumerang, protoze dalsim presidentem co byl zlikvitdovan byl vjetsinou ten co pomahal likvidovat predchazejicicho :D

Průměrný počet slepic: 3.1 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Ce

Průměrný počet slepic: 2.2 (10 hlasů)

In reply to by Pokry Tec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tebe už dohonila. Tady z toho už frčky nebudou.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Říše bude muset řešit kovida ve své kolonii. Který jiný pucflek by obtíral germánské prdele v jejich starobincích?

„Proč se například pětinásobně nezvýší paušál na ubytování zahraničních pendlerů a nevyplácí se přímo zaměstnancům místo zaměstnavatelům?“ pokládá si Die Welt otázku.
Paušál v Sasku pro pendlery od poloviny prosince činí 40 euro za noc, částka však mnoho lidí nemotivuje k tomu, aby místo dojíždění dočasně v Sasku bydleli.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-komentar-die-welt-korona…

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Lepší utírat zadky v germánských starobincích, než provádět tuto činnost v za mizernou gáži v Česku.

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)

Mělo by se jim to naúčtovat vyčůránkům. Možná dát exekuce příbuzným.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Babiš by měl zavřít Grenze do Reichu a nabídnout pendlerům práci v našich nemocnicích i s ubytováním za paušál. Tím by odlehčil personálu, který je, jak tvrdí, přetížený. No, ale to by se asi Merkelka zlobila a on by tady nemohl strašit kolapsem.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

a zaměstnání pendlerů doma
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-komentar-die-welt-korona… sami gemáni už hledají a svalují vinu na untermensch. Nedochází jim, že by to bez jejich práce šlo do prdele ještě rychleji. Ale kdo chce tam, pomožme mu tam..

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Babiš, nejenom, že pomáhá a podporuje sociální služby u germánů, ale taky podporuje pendlery. Ti studovali ta naše peníze a teď u nás nejen nepracují, ale ani neodvádějí daně. Kdyby tak Babiš raději podpořil domácí podnikatele kteří své služby nabízejí u nás doma a taky zde odvádějí daně. To by bylo skutečně fér a myslím, že by to lidé ocenili. Ale to slovo asi Babiš nezná, nebo nechápe jeho význam. Řeší problém, který se nás netýká. Pouze jemu přihraje, neco domů z jeho fabriky v Německu a Angela bude na chvíli spokojená

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)