Jak snadné to bylo

Autor
Štítky

Také sledujete, co se děje v USA? Jak snadné bylo umlčet Trumpa hned co se našel důvod to udělat? Prezident Spojených států - pamatuju si, že naši redaktoři titulovali právě US prezidenty jako nejmocnější muže planety a teď to působí jako ta největší fraška. Prezident největší vojenské velmoci je ustřižen od voličů nikoliv rozhodnutím soudů nebo snad napochodováním nějakého komanda do televize. Nebo že by byl vaporizován jedním velkým výbuchem či střelou z knižního velkoobchodu. Dokonce ani nebylo nutné vypnout internet. Stačilo jen vyřadit aplikace příslušné nezávislé sociální sítě Parler z nabídky a na těch ostatních mu prostě bloknout účet. Levné, rychlé, jednoduché, efektivní. 

A najednou Trump jako by nebyl.... Co myslíte (já nevím a hodně by mě to zajímalo) má nějaké osobní stránky s osobní doménou registrovanou někde na Kajmanských ostrovech nebo v Izraeli, když je s Netanjahuem takový kamarád? Má Trump nějaké Vidlákovy kydy? Odkazoval na ně poslední čtyři roky na svých fejsbůkových profilech? Počítal s tak jednoduchou možností umlčení? 

Ten "útok" na Kapitol se v našich kruzích popisuje jako false flag operace. Že byla zinscenovaná protistranou a ve správnou chvíli utnuta. Případně se prostě použil trumpovský dav a nějaký student Zifčák ho navedl do správných dveří, kde už byla připravena chybějící ochranka. Netvrdím, že to tak není, ale vystačíme si i bez tohoto vysvětlení. Ve skutečnosti se už delší dobu jen čekalo na záminku. A kdyby nepřišla ta u Kapitolu, našla by se nějaká jiná. 

Vypnutí Trumpa na sociálních sítích, to byl připravený tah ke kterému dalo svolení nejvyšší vedení těchto technologických gigantů. Čekalo se jen na Trumpovo klopýtnutí, aby se taková cenzura dala před národem nějak obhájit. A kdyby nebyl Kapitol, bylo by něco jiného. Není přece možné, aby prohravší prezident vyzýval k útoku na samotné srdce demokracie že? Výsledek je jasný. Sedmdesát milionů dezorientovaných voličů, kteří už nic neuslyší a i kdyby se vzpamatovali a něco vymysleli, bude už pozdě. Slyšíme osamělé výkřiky, kterak Trump použije zázračné zbraně odplaty, ale ty existují jen ve vlhkých snech těch, co teď právě pohřbívají svoje naděje a tohle jim pomáhá se s tím vyrovnat. Demokraté mají senát, sněmovnu i prezidenta... 

Rád bych k tomu řekl pár úvah: 

1. Všimněte si, že náš republikánský kovboj bojoval příliš individualisticky. Přišel o většinu svých poradců, některé mu zabásli, jiných se zbavil sám. Když pak šlo do tuhého, vlastně už skoro nikoho neměl. Čmoud u nás mluví o tom, že Trump měl a má tah na branku, ale já musím konstatovat, že v té nejdůležitější partii svého života ji neměl.  Odvážil se jen mluvit o zfalšovaných vobách. Netroufl si na další krok. Doufal, že "to nějak dopadne", že to někdo vybojuje za něj. V kritické chvíli se davu do čela nepostavil, naopak jej ještě odsoudil. A samozřejmě mu to odsouzení davu vůbec nepomohlo. Stejně zůstal vinen a teď přichází o všechno. 

2. Je vidět, že se ho demokraté ještě pořád bojí. Proto dělají vše možné i nemožné, aby mu zabránili ještě cokoliv udělat. Když vidím, jak se ho rychle snaží "impíčovat", nejspíš ještě Trumpovi nějaké teoretické možnosti zbyly. Tento demokratický tlak ješt může u Trumpa vyvolat takový pocit ohrožení a může být tak zahnán do kouta, že ještě kousne. Tu a tam se to stává.  Já osobně si to ale nemyslím. Trump už jednou couvnul. Nejspíš ve snaze se vyvinit. Kdo couvne jednou, couvne znovu. Ale pokud se ještě k něčemu vybičuje, tak díky tomu, že je tlačen do kouta. 

3. Když vidím tu demokratickou eufórii z vítězství nad nenáviděným Trumpem, řekl bych, že právě v této sebejistotě, která v dalších měsících ještě naroste, bude také skryt jejich budoucí pád na dno. Jednak mají obě komory kongresu i výkonnou moc. Nemohou se příliš vymlouvat na republikány. Všechno, co se od února stane, to jde za nimi. 

Zároveň, pokud podváděli a hladce jim to prošlo, to by bylo aby to nezkusili znovu. Moc je přece tak lákavá. Když prošlo tohle, zkusí to příště ještě víc a ještě okatěji. Chvíli mohou veřejnost balamutit a novináři mohou držet jednu linii, ale brzy budou tak oprsklí, že to přeženou. 

A do třetice... příští republikánský kandidát se z Trumpových chyb poučí. Ten už nebude spoléhat jen na fejsbůkový profil. U nás tohle pochopil asi jen Miroslav Macek, který má už dlouho jednoduchý blog, kde glosuje současné dění. Znáte Viditelného Macka? Jestli ne, podívejte se. Ten chlap je ODSák, ale jeho postřehy bývají tak trefné, že je docela žeru. Jednoho dne, až nám novodobí svazáci zablokují fejsbůk, u Macka se nic nestane. Místo glos může burcovat, dělat kampaň a podobně. Museli by mu vypnout celý internet. Ale pokud to udělají, zablokují i svoje zprávy a svojí propagandu. 

Andrej Babiš,pokud nechce Trumpa následovat se stejným výsledkem a stejnými chybami, by měl zcela jednoznačně mít svoje Kydy. Něco, co se nedá ve správnou chvíli bloknout. Protože když to šlo u nepohodlného Trumpa, půjde to i u nepohodlného Bociána. Postačí jen počkat na právnou záminku, nebo nějakou vyrobit. To není vůbec žádný problém. To platí i pro Tomio Fukušimu i mladého Klause. 

Začtvrté... CNN i ČEská televize prezentují už dlouho jednu už dobře zažranou goebelsovskou lež - podle nich je totiž Trump, Babiš, Zeman a ostatní jen jakousi anomálií. Chybou v matrixu.  Jejich zvolení bylo dílem Putina nebo pomýlených hloupých voličů, kteří volili proti svým zájmům a jen nepochopili, že ti druzí jsou hodnější, spravedlivější, lepší, dokonalejší. Tvrdí, že tito pánové rozdělují společnost a celé jejich vyznění směřuje k nevyhnutelnému závěru, že když Trump, Babiš a Zeman zmizí, zmizí i důvody, proč byli zvoleni. Když zmizí Putin, nebo alespoň jeho slova, zmizí i problémy, které podle CNN způsobuje. 

To je samozřejmě hluboký omyl a je to také jedna z mých posledních útěch v tom, jak jste vy chřipečkáři zničili na dlouhá léta jakýkoliv občanský vzdor proti globální byrokracii a rozštípali jste jedním tahem vše, co se dlouho budovalo a navazovalo. Nemohu vám covidovým konspirátorům a odmítačům roušek totiž upřít jednu věc - uznáváte, že Trump či Zeman byli důsledkem rozdělené společnosti a ne jejími iniciátory. Že společnost nerozdělovali oni a jen se stali mluvčími té části, která byla od všech vlivných a mocných opomíjená. A ukázalo se, že to není malá bezvýznamná menšina. Že globalizace vytáhla na vrchol jen málo lidí, ale mnohem víc jich poslala ke dnu. 

Vítězstvím Bidena a eliminací Trumpa samozřejmě na žádné smíření nedojde, jen se o problémech řpstane mluvit.  Příkopy se zase prohloubí a ti, co dneska prohráli, budou vědět, že příště budou muset udělat víc, být tvrdší, přímočařejší a nesmějí v poslední chvíli couvnout. Třeba se naučí i víc spolupracovat.  Naučí se, že skutečnou moc třímají majitelé Amazonu, Applu, Googlu a Facebooku. Naučí se  ji obcházet a budou mít další důvod proti glogálnímu byznysu bojovat. A jednoho dne se budou dnešní mladí krásní a chytří divit, že jim ty jejich kecy nikdo nežere. 

Bidenovo vítězství nebude vítězstvím pokory. Naopak, demokratům teď bude moře po kolena. To se brzy projeví. 

Trump nemuvil jen za sebe, ale za miliony lidí. Tyto miliony nikam nezmizely. Byly umlčeny. Na hnůj byla přihozena nová sláma, ale vykydáno není. Bude to kvasit a čím déle to tak zůstane, tím větší perda z toho pak bude. I kdyby Trump skončil jako ten nejbídnější červ, i kdyby byl odejít, byl eliminován, i kdyby se ukázal jako zbabělý a roztřesený človíček, přijde nový mluvčí. A už z podstaty věci to bude větší sekáč, co se nezakecá. 

A Putin se chechtá a chechtá, protože nic lepšího si nemohl přát. I kdyby nasadil celé to svoje KGB a futroval to miliardami rublů, nikdy by nedosáhl ničeho tak úžasného. Největší nepřítel a v něm 70 milionů potenciálních pátých kolon a paranoidní vláda. 

 Sitting Ping se samozřejmě usmívá jen zlehýnka, na půl huby, ale současné poznatky už zapracovávají do svých strategických plánů. Možná už spouštějí další fázi svého dlouhého pochodu na výsluní. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (97 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Fox News
42 min ·

Amazon vrátil zpět Parler v úterý poté, co alternativní stránka sociálních médií podala tento týden žalobu proti korporátnímu gigantu po jeho pozastavení na Amazon Web Services.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://edition.cnn.com/2021/01/12/tech/amazon-parler-section-230/index…

Jestli je prokáže to, co Amazon tvrdí, že Parler uvádí na "svém" webu (protože to je jen další z cloudových virtuálů), pak bude mít Parler problém.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Mě zaujala v článku formulace: ut off the upstart platform from its cloud hosting :D Taková formulace, jako z ČT :D

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

demokratů, na druhou stranu FOX news podporují republikány (ale jen mírně, občas republikáni křičí že je zradily).
Původně jsem si myslel, že situaci v USA lze popsat jako souboj "good old USA" republikánů a nástup nové generace
dětí hippies z šedesátých let a nástup Hi Tech v dresu demokratů.
Ale teď vidím, že jde o souboj 2 částí "staré" Ameriky, republikánské a demokratické, kdy ta demokratická představuje
"business as usual", deep state, a jen zaklekla na BIG TECH (technologické firmy z Kalifornie, produkující podstatnou část bohatsví USA prostřednictvím globalizace).
Big Tech, které já fandím, musí zpívat podle not demokratů, kteří "vyhráli" (zmanipulovali) příštího presidenta a tudíž budou rozhodovat zda vůči Big Tech uplatní antitrustový zákon a přinutí je se rozdělit (jako kdysi Standard Oil nebo později telekomunikace ITT).
Myslet si že v USA probíhá nějaká revoluce chudých proti bohatým je naprostý nesmysl,
USA jsou velmi stabilní demokracie/oligarchie.
Ale boj je to ve volném stylu, jak je teď "moderní".

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechce odstranit násilný obsah...

Tak to můžeme zavřít všechny americké televize i nová média, za to co předváděli s BLM.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zpátky asi moc uživatelů nezíská. Ti už si našli náhradu, která funguje a bude spolehlivější i díky struktuře bez vazby na nespolehlivé giganty.

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

Třeba mohou volit mezi více poskytovateli, to dává větší jistotu a nezávislost.
Nevím jak na Gab, ale na Telegram zatím páky nemají. No a až je najdou, přijde jiný, který to bude umět obejít

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vidlákovi: Cokoli s doménovým jménem lze na netu zablokovat (stačí příkaz na kořenový DNS server - nejlépe soudní).
Ostatním: Jaká je pravděpodobnost, že další volby v USA vůbec budou? (nějaký dodatek o zrušení voleb v případě nějakého bordelu v ulicích - ohrožení demokratického průběhu něčeho - jistě nebude problém :-))

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

lepšolidních stran Pavel Sobíšek (alpský turista) adoruje zdanění důchodů. Píše o tom b blogu na Acz.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Info z netu:
Donald Trump symbolicky u města Alamo skončil beznadějný boj proti obrovské přesile nepřítele, stejně jako obránci stejnojmenné pevnosti v roce 1836, padli úplně všichni, ale jejich odpor vstoupil do dějin! Sbor náčelníků spojeného velení americké armády zasadil Trumpovi poslední úder, ve vojenském oběžníku oznámili všem americkým vojákům, že na základě Ústavy se vrchním velitelem vojáků a tím pádem prezidentem stane Joe Biden! Deep State podle všeho triumfálně zvítězil, po Trumpovi možná zůstane v USA jediný pomník, a to právě zeď na mexické hranici.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

proto musela proběhnout ta operace pod falešnou vlajkou "obsazení Kapitolu", aby bylo zabráněno v kongresu projednání stížnosti na neustavní jednání
předcházející presidentským volbám a během voleb
a umožněno (po "spravedlivém rozhořčení") potvrzení výsledků voleb.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud by to byly tzv. "bezpečnostní služby" vč. CIA plus "pětipísmenkový výbor" plus některé banky a finanční společnosti plus ADL plus majitelé FED a pod., tak ty vládnou USA cca posledních 70 let bez ohledu na to, kdo je zrovna v roli presidenta a parlamentu.
Jestli se jim až kolem r. 2010 začalo říkat "deep state", tak to je jen poněkud pozdní prozření.

Ale pokud by to snad mělo být něco jiného, pak by mě velmi zajímalo co.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Dle Američanů se jedná o cca 4500 nejvyšších státních a soudních úředníků, z nichž kolem 760 jsou jmenováni přímo presidentem a ostatní kongresem, respt. uvedené autority je ve funkcích potvrzují. Žádná prezidentská administrativa je není schopna všechny vyměnit. Každý úředník má nějaké funkční období a bezdůvodně jej nelze jen tak vyměnit. Takže časem se v takovém řídícím systému nashromáždí lidé kteří "všichni myslí stejně". Samozřejmě tam vzniká napojení z titulu funkce na banky, média apod. Tito všichni jmenovaní řídí všechny státní instituce a agentury. Mimochodem u nás to nebude lepší a také Putin s tím bojuje již 20 let a to je nějaký sekáč.

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože když mají v kongresu navrch republikáni, tak si na uvolněná místa dosadí své lidi a když demokraté, tak ti si zase dosadí své. Plus si ten "deep state" z cca šestiny vytváří sám president.
Čili dochází k docela pravidelné obměně. A pokud se demokratičtí dosazenci nepobratří s republikánskými dosazenci, těžko může vzniknout nějaká nekontrolovatelná mocenská struktura.
Ledaže by se jedni dosazenci spikli s druhými dosazenci proti presidentovým dosazencům, nebo všechny tři skupiny proti presidentovi. Vyloučit to asi nejde, ale považuji to za málo pravděpodobné.
Čili takový "deep state" nedává smysl.

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

Nemusí se spiknout, stačí vydírat, zastrašovat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

dosazenci vydírají presidenta nebo se na vydírání a zastrašování podílejí spolu s demokratickými dosazenci?
No, proč by ne. Ale to si je tedy ti republikáni spolu s presidentem dosadili nějak špatně.

Zatím bez slepic

Každý president jich může obměnit jen malou část.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

myslím, že se na věc "deep state" díváte příliš povrchně - něco ve stylu "pro stromy nevidíme les". Druhá možná varianta, kterou by bylo lze vykládat si vaši tak okatou skepsi vůči existenci deep state, je, že ten les prostě vidět nechcete. Nedokážu rozhodnout, která z těch dvou variant platí.

Tak jako každý strom existuje a žije do značné míry autonomně podle určité sady zákonitostí, i úředníci a další subjekty, o nichž se zmiňujete, fungují podle předem nastavených formálních pravidel.
Koexistence určitého "nadkritického" množství stromů zakládá existenci systému, kterému říkáme les. Když skácíte/vysadíte i přiměřeně nemalé množství stromů, existenci lesa to podstatně neovlivní. Možná se mírně pozmění některé vnitřní vazby, ale systém jako takový funguje a žije dál. Strom je samostatný organismus, les je rovněž samostatný organismus - a existuje jako svého druhu superpozice svých skladebných prvků - stromů. Z "pohledu stromu" o existenci lesa nemusíte vědět nic, z "pohledu lesa" vás jednotlivý strom nezajímá.

Analogický vztah je mezi úředníky a deep state. Stejně jako si buňka vaší sliznice neuvědomuje, že je součástí systému a podporuje vaši existenci, ani úředníci dosazení kýmkoli si nemusí být vědomi, že svým konáním udržují autonomního systému, který je do značné míry autonomní a je superpozicí svých skladebných prvků.

A teď trochu sci-fi: pátráme po projevech mimozemské inteligence a nevidíme, že koexistujeme s ne-lidskou (ve smyslu nikoli "krutý", nýbrž "non-human") inteligencí jako její skladebná součást (a svými cíli a záměry se pravděpodobně obrovsky míjíme).

V tomto smyslu mně úvahy o deep state připadají více než opodstatněné.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Vyfouk jste mi jedno z témat.
I inteligentní mravenci mohou - aniž o tom mají sebemenší páru - vytvořit úlovou inteligenci, která má zcela odlišnou či dokonce protichůdnou strategii a životní zájmy než kdokoliv z nich.

Jako mejdlo ve voku (resp. tykadle) vyváří úlová inteligence pro každého z jednotlivců/buněk koncepci individuálních mravenčích, resp. lidských práv.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

neváhejte a zpracujte je po svém. Já se na to taky chystám, ale zatím se nacházím ve studijní fázi.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

že zákulisní mocenské skupiny existují. A troufnu si drze předpokládat, že minimálně tuším, které to jsou - výše jsem část z nich vypsal. Dokonce nepochybuji o tom, že ovládají politiky, soudce a jiné vysoké úředníky. Ba co víc, já si dokonce myslím, že je ani nijak nemusejí ovládat, protože ti politici a úředníci jsou z valné části jedněmi z nich.

Jen odmítám konspirace typu QAnon & spol., které přisuzují "deep state" demokratům (již jsou satanisty, pedofily a kdovíčím ještě).
Protože SKUTEČNÝ deep state funguje zcela nezávisle na demokratech či republikánech. Pokud nejsou součástí DS, což mnozí jsou, jsou jen obslužným personálem.
US presidenti jsou tuplem jenom obslužným personálem. Ti, jak už jsem několikrát uvedl, jsou trpěni jen do okamžiku, kdy se pokusí vzpeřít. Pak jsou buď zemřeni, nebo obdrží "stážistku" (v tom případě mohou hovořit o obrovském štěstí).

Takže les vnímám velmi dobře a umím určit i některé druhy stromů v něm.
Ale odmítám uvěřit, že les není lesem, ale bublající horskou bystřinou. Což je přesně to, čemu zuby nehty chtějí věřit různí konspirativci, protože je pro ně nemyslitelné byť jen připustit, že jsou na svůj úkor ovládáni skupinou, již vzývají.
Celé to vyšilování "rednecků" na mě totiž působí dojmem, že část republikánského "lidu" na okamžik nahlédla za oponu a teď polomrtvá hrůzou popírá to, co tam zahlédla.

Tož tak...

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

špatně pochopil, omlouvám se. Na druhou stranu jako polehčující okolnost uvádím, že jsem svým chybně zamířeným vstupem možná vyprovokoval Asfaltového holuba k napsání budoucího zajímavého textu...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Vy si asi myslíte, že ani satanisté ani pedofilové nejsou. Poprípadě, že to není důvod k vydírání.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Vidím pro stromy les. Uvádění úředníci jsou přesně ta výkonná část, která účinně dokáže házet klacky dle sebe, ale i dle pokynů. Samozřejmě , každý si umí představit nějakou další nadřízenou složku, která třeba přes lobbisty nebo napřímo vydává směrem k výkonnému aparátu ty správné signály. Ale stále platí, ten soudce, ten ředitel odboru, ten šéf agentury vydává výkonné rozhodnutí. Je sice součásti lesa, ale je ten rozhodující výkonný článek. Protože všichni uvažují stejně, viz Hampl, jinak by se nemohli do těchto struktur dostat, je chování deep statu svým způsobem předvídatelné. Mám dokonce pocit, že až tolik nezáleží na příslušnosti k nějaké straně. Všichni mají stejné školy, všichni byli atakováni stejnou ideologii v rámci vzdělání, pocházejí ze stejných kruhů. Proč si myslet, že se budou chovat jinak než se chovají?
Non human inteligenci bych zatím pominul. Pravděpodobnější verze je , že přes všeobecné informační pole se formuje společenské vědomí. To více odpovídá kvantové fyzice.
Jsou jasnou a viditelnou části deep statu, která má tu rozhodující moc. Samozřejmě dirigenty nevidíme, ale jsou na procesu účastni a dějů přítomni.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale přiznávám, že pokud jde o pojem "společenské vědomí", nemám žádnou představu o jeho obsahu. Což není výtka směrem k vám, spíš poukazuji na svou vlastní neinformovanost v tomto směru.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

jako protiklad "INteligence".
Bohužel jsem ho nevymyslel já, zas mě jeden britský židovský matematik předběhl.

Zatím bez slepic

Tahle se mně moc líbí, má takový nadčasový přesah.
---
Povídá Novák Roubíčkovi:
- Vám Židům jde furt jen o peníze. Ale nám, křesťanům, jde především o čest!
Na to Roubíček:
- No jo. Každej se holt honí za tím, čeho se mu nedostává.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Něco takového by mělo být v režii někoho jiného, než soukromého vlastníka. Výsledek se dal očekávat.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Pořád mi vrtá hlavou ta jeho navita. Podle hodnocení, sice trochu bagr, ale docela dobrý stratég, persona, narcis. A tento člověk, který na svoji stranu získal za 4 roky vlády dalších, minimálně 10 milionů voličů, lidí, kteří mu věřili, tak tento člověk je nechá napospas řádění demokratů? To by mu přece už jeho narcistická povaha nedovolila. Vyhecovat lidi a pak je nechat spolu s jejich rodinami devastovat těmi zběsilci? Buď má v rukávu ještě nějaké karty, nebo je fakt blázen. To bych se pak nedivil, kdyby ho ti, kteří ho volili a věrili mu, prokleli. Zákulisí neznáme, nevíme kdo všechno jej zradil. Podělat se může každý plán, ale není v tom sám a cuknout je zbabělost.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Jako správný republikán nechce rozpoutat boj a tak takhle symbolicky uvolnil cestu tomu co nastane a že demograti budou opilí výhrou plánu řádit je jisté/ podobně jako za francouzské revoluce/. A všechno bude na nich... co myslíte jak dlouho jim to vydrží?
Apropos -není ani naiva, ani narcis ani blázen. Realista...
Myslím, že ta návštěva armádních velitelů nebyla náhoda a že se s nimi dlouho radil. Tak snad mají ještě amerika a svět naději, když ten kufřík je jištěný..hmm

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Sněmovna reprezentantů schválila ústavní žalobu proti Trumpovi
Dnes 22:33 – Washington
Michal Sobotka, Novinky

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Bůh ochraňuj Ameriku ale taky i nás.....

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Přijde o kolotoč. To starej kočka byl šikovnější.
Vedení amerického města New York zruší smlouvy na provoz dvou kluzišť, kolotoče v Central parku a golfového hřiště s firmou prezidenta Donalda Trumpa The Trump Organization. Oznámil to starosta Bill de Blasio, který jako důvod uvedl útok prezidentových přívrženců na sídlo Kongresu z minulého týdne, při němž zemřelo pět lidí, napsala agentura Reuters.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

výši svého IQ.....ubožáku

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

výši svého IQ.....ubožáku

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Ale ten mladej se starýmu kočkovi moc nevyvedl.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Martin Veselovský
před 1 hodinou

(Německo dnes)
"Už není co nakoupit, otevřeny jsou pouze obchody se základním zbožím. Od začátku prosince máme tvrdý lockdown, všechny školy jsou zavřené. Problém je, že tady čísla neklesají.

Kdyby v Německu byla čísla vysoká jako v Česku, politici by už rezignovali, říká komentátor Sächsische Zeitung Steffen Neumann.
Přeshraniční styk je dnes víceméně mrtvý, dodává

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>

<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 cerakote</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 preço</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">1895sbl for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">intratec ab10</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30s vs 30sf</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30sf vs 30s</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/"rel="dofollow">1897 trench</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 field review</a>

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)