Bukanýři na vzestupu

Autor

Byl konec října a já měl svoji první dlouhodobou depku z toho, že se vlastenecká a národní scéna kvůli covidu rozštípala na kusy a z této deprese jsem napsal několik článků, že odboj proti vládě v podstatě znamená podpora Pirátů. Že nechuť k opatřením, která vyhlašuje Babiš a vůbec nechuť k premiérovi oligarchovi znamená pomáhání Pirátům se vším co k tomu patří. 

Tehdy poprvé jsem naznačoval, že popírání koronaviru a odmítání opatření nepovedou k ničemu jinému, než nárůstu preferencí Ivana Bartoše, přičemž to ani v nejmenším nepomůže ani Trikolóře, ani Okamurovi.

A ejhle... už je to tady....

Ačkoliv nemám nijak velkou důvěru v průzkumy veřejného mínění, protože v souladu s Churchillem jsem si tuto statistiku nezfalšoval sám, včera měl Václav Moravec spoustu důvodů k exhibování právě kvůli nejnovějšímu průzkumu Kantaru ve kterém je ANO až na druhém místě a s velkým odstupem jsou první Piráti se Starosty. Pro mě nejzajímavější je spíš to, že zbytek pelotonu se příliš nezměnil. ODSka s TOPkou mají zhruba to svoje, Okamura má zhruba to svoje, Trikolóra má nadále své "hovno s cibulí", komunisti se možná do sněmovny dostanou a možná ne, ale ČSSD se tam nedostane docela určitě. 

Ano, je možné polemizovat, nakolik je výzkum cinknutý, ale rozhodně potvrzuje trend, který byl nastolen právě v tom říjnu. Vlastenecká uskupení nijak podstatně neposílila, jen se rozštípala covid a anticovid, Andrejovo ANO výrazně ztratilo a všechno se to přesunulo k Bukanýrům, kteří si mohou začít porcovat ještě neuloveného medvěda. 

Vážení přátelé, jaké je toto vědomí? Jak se cítíte především vy, co jste bojovali proti opatřením (a tím proti zvládnutí epidemie), když teď vidíte první vlaštovku, která sice jaro nedělá, ale zvěstuje, že veškerý přesun na politické scéně se ani v nejmenším netýká těch stran, které se právě v tomto odboji proti systému angažovaly, ale naopak nahrává těm, kteří se nijak netají tím, že tento stát přivedou na cestu té jediné správné Ohjrópy, kde nás čeká Zelený úděl a povinná solidarita s uprchlíky. Jaké to je, pozorovat tento trend? 

Okamura nic, Klaus nic, všichni marginální zůstanou marginální, pravičácčtí oportunisté zůstanou na svém a jednoznačným vítězem jsou noví zelení ojrokomunisté, kteří zřejmě hladce převezmou republiku se slušným náskokem.  Premiérské křeslo přebírá vlastně jediný člověk na naší politické scéně, který se netají tím, že udělá to, co udělali komunisti po Vítězném únoru - velké přesuny majetku. 

To je také to jediné, co doopravdy na komunistech vadilo a vadí dodnes.  Oni totiž nemučili lidi jen tak pro srandu. Komunistické vedení se nevyžívalo v sadismu, nevěznili ani nezbíjeli z nějaké úchylky. Zabíjeli, věznili a ničili životy především těm, kteří měli problém s těmi rozsáhlými majetkovými přesuny.  To je od začátku do konce to jediné, čím se komunisti lišili od kapitalistických režimů.  Kapitalisté nechali všechny živnostníky a malé rolníky v klidu zkrachovat, komunisti je vyvlastnili. Nebyli ochotní čekat, až chlap s koňským potahem zkrachuje vedle traktoru. Nebyli ochotní čekat, až malý obchodníček ještě rád prodá pod cenou svůj krám ve prospěch Wallmartu. 

Piráti jsou jediní, kteří toto mají spolu s ojrozelenými v programu. Vyvlastnění, zregulování, zmarginalizování velkého byznysu a přerozdělení výdobytků ve prospěch prozatím blíže neurčených potřebných. Změnění celé hospodářské struktury ve jménu nového (zeleného) údělu, vynucení nových pořádků jdoucích proti dlouholetému "přirozenému" vývoji. Regulace nájemného, zrušení masové automobility, zásahy do toho, co budete jíst, co si budete kupovat, co budete dělat ve volném čase, ve jménu záchrany planety, přičemž tato záchrana se scvrkla do problému CO2. 

Hrozně by mě zajímalo, kdo z vlastenců by se tak halasně angažoval proti Babišopvi, kdyby věděl, že to pomůže novým ojrosvazákům a nijak zvlášť to nevyřeší ani svobodu, ani vlastenectví.  Nebo tu někdo předpokládá, že odboj proti pirátským nápadům bude snazší než odboj proti Babišovým nápadům?  Že  odboj proti všeobecné regulaci, dohlížení a urovnání cesty africké migraci bude snazší, než odboj proti omezení pohybu, které zaváděl Babiš?  Kolik lidí si včera uvědomilo, co vlastně způsobují a způsobili? Nebo to bude stejné jako v případě covidu? Také si až do poslední chvíle nepřipustí, že jejich půlroční odboj byla chyba? 

Takhle jsou karty rozdané. Babiš nemá žádnou šanci s tím nic udělat, protože covid se mu vymknul z ruky už tenkrát v září, kdy zaváděl roušky a myslel si, že ony samy o sobě pomohou. Od té doby už jen improvizuje a zachraňuje něco, co se zachránit zřejmě vůbec nedá. Mohl udělat jedinou věc - všechno rozvolnit, aby pár křiklounů typu Klaus byli spokojení, ale proti opozici a médiím by mu to stejně nepomohlo, protože ti zpochybnili cokoliv, co udělal.  Já osobně nevěřím, že v naší společnosti a v tom, jak to tu máme udělané, že by měl kdokoliv šanci proti epidemii uspět. Babiš měl vlastně tu smůlu, že černý petr vlády mu v zrovna zůstal v ruce. 

V tom také vidím jediné malé světýlko na konci tunelu.... 

Volby budou nejspíš na podzim, případně možná budou a nějaký ten měsíc dřív. Než půjdeme k volbám a než Piráti vyhrají, nejspíš bude většina z nás už naočkovaná. Epidemie bude po volbách jakousi dobíhající minulostí, která ovlivní volební nálady, ale bude už na odchodu. Bude vracet předchozí život. 

Bude to doba těsně po válce. Doba ve které zjistíme, jak moc jsme všichni zadlužení,  jak moc to zasáhlo všechny odvětví a jak moc to zasáhlo státní  rozpočet. Už teď se mluví o zvyšování daní, protože jinak nás prý čeká státní bankrot. Skeptici by řekli, že nás tento bankrot čeká tak jako tak. Bude existovat viník na kterého se to všechno svede - Babiš. 

Ale zvyšování daní nám bude vyhlašovat už Bartoš. On bude ten, kdo v televizi bude obhajovat, proč je to dobře. Spolu s tím bude nucen vyhlásit spoustu úlev pro nadnárodní korporace, bude vyhlašovat různé zákazy, protože Zelený úděl bude součástí jejich politiky. Zároveň bude národu vysvětlovat, že migrace je přínosem a obohacením. A samozřejmě jeho skvadra nebude vůbec tušit, co to znamená stát, průmysl či finance. 

Bartoš bude ten, který vezme zpátky to, co Babiš přidal na sociálních dávkách a důchodech. Bartoš nějak bude řešit státní dluhovou službu. Bartoš se bude zodpovídat Německu, jak to tu postupuje s větrníky a soláry, Bartoš bude vysvětlovat, proč jsme ještě nepřijali dostatek syrských doktorů a jaderných inženýrů. Bartoš bude regulovat nájemné, Bartoš zařídí, že se u nás nejenže nepostaví žádná továrna, ale také žádné sklady. Bartoš bude překážet zemědělcům, kteří budou krachovat, protože nebudou smět ani orat, ani stříkat. 

Zrovna včera jsem poslouchal Andrejka na jeho fejsbůku a zdál se mi takový smířený se situací. Vypadal, že všechny svoje střety zájmů mám vyřešené, že svojí problematickou minulost už uklidil a nějakého soudního stíhání se už nebojí. Jako by měl někde na Kypru nebo Bahamách svojí parcelu i s vilou, kam se uchýlí, aby pro něj nemohli přijít chlupatý. V republice nechá jen právníky, kteří budou mít za úkol soudní procesy zvládnout a nebo alespoň dostatečně dlouho protahovat. Možná už někde existuje jakási Babiš s.r.o., se sídlem na Kajmanských ostrovech, která jednoho dne bude vlastníkem Agrofertu. Možná už existuje kupní smlouva mezi Agrofertem a Bayerem. 

Jako by už Andrejkovi na znovuzvolení vlastně ani nezáleželo. Jako by našel způsob, jak seskočit z tygra, na kterém jel.  Jako by už neřešil tyto volby, ale čekal až na ty následující, které budou vystavovat účet Pirátům.  Účet, který nemůže dopadnout dobře, protože to co zažíváme teď, není noc proti tomu, co bude zažívat za rok, kdy se bude muset splácet, kdy se ukáže, že auta už nejsou pro běžnou veřejnost a vlastně se tím podobáme Kubě. Kdy se ukáže, že hrozby blackoutů se nevyhýbají ani nám. Kdy bude Dukovany dostavovat Westinghouse a nebo nikdo. Kdy bude takřka nemožné, aby si běžný pracující ještě postavil dům. Kdy bude třeba ždímat a samozřejmě první dojde na ty, kteří se nemohou bránit.  Kdy se ukáže, že nám vládnou neumětelové, proti kterým je Andrej ještě velikán první třídy. 

Já vím, že to zase bude vypadat, že Andreje nějak protěžuju, ale fakt si tu někdo myslí, že za Pirátů bude líp?  Fakt někdo čeká, že ten protibabišovský odboj bude mít nějaké pozitivní momenty? Fakt si někdo myslí, že Babiš vypadne z úřadu vlády a Bartoš napraví jeho chyby? Nebo tu někdo čeká zázrak, že by vládu sestavil Okamura? Nebo mladý Klaus? Myslí si tady někdo, že odpor proti covidovým opatřením vygeneruje nějaký zázrak, který bude možné použít i v odboji proti ojrosvazákům? 

A nebo to říkám špatně? Žádní piráti nevyhrají? Vyhraje Okamura? Nebo Volný s Bojkem? Mladý Klaus bude premiérem? Nebo to zachrání Fiala s Pekarovou? Jaká se rýsuje lepší varianta než ta, kterou teď ještě máme, ale za půl roku už ji mít nebudeme? Nemohu si pomoci, vůbec z toho nemám radost, ale měl jsem pravdu - odboj proti Babišovi za jeho covidní opatření nebude znamenat výhru vlastenců ani národovců. Bude znamenat výhru hnutí, které má všechny komunistické atributy. Je nadnárodní, antivlastenecké, je ochotno dělat velké majetkové přesuny a má ideál, který jde jednoznačně proti soukromému vlastnictví a proti běžné výměně zboží a služeb. Jde jednoznačně proti zákonu nabídky a poptávky a opírá se o mladé, nadšené a snadno zmanipulovatelné. 

A pozor! Nebude nám vnuceno zvenčí. Nebude k nám dosazeno na cizích bodácích. Nevyhraje zmanipulovanými volbami ani bouřemi v ulicích. Vyhraje, protože hodně lidí si myslí, že nejhorší zlo je Andrej a nic horšího už být nemůže. Vyhrají, protože vlastencům bylo zatěžko nosit na hubě hadr a omezit se v e svých volnočasových aktivitách. Vyhraje, protože protiepidemická opatření považovalo hodně lidí za diktaturu.

Za půl roku zjistíme, zda opravdu už nemůže být hůř a jestli je rouška a zavřený bazén opravdu tak strašné omezení svobody. Budeme to moci porovnat s nesvobodou určit si výši nájmu, nesvobodou koupit si auto jaké chceme, nesvobodou postavit si dům. Budeme to porovnávat s nesvobodou platit nízké daně i s nesvobodou podnikat. Pak se uvidí.  

Dneska se můžete ještě vyjádřit. Na Kydech je pořád ještě svoboda. Pořád ještě můžete říci, že kecám, že to takhle nebude. Můžete říci, že Piráti nic podobného neplánují a naopak mají dobré hnutí ve kterém mají kvalitní lidi. Můžete klidně říci, že jsem idiot, blbec, který se má rýpat v hlíně a nekomentovat politiku, které nerozumím. Můžete se velkolepě rozepsat o tom, jak skvělá ta pirátská budoucnost bude.  Můžete mi poslat libovolné množství polemických článků, které moje dnešní teze vyvrátí. Všechny je pustím na sklo. Pojďte a pište. Rozcupujte tuto mojí chmurnou vizi. 

Nebo je záchranou starý Klaus, který by se prý v případe nouze postavil do čela strany, která se postaví Pirátům? Nebo je záchranou Lubomírek Volný?  Povídejte.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (124 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vtipné je, že Pirátům vůbec nejde o naplnění jejich programu, rozhodně ne co se týče těch majetkových převodů a změn vlastnictví. To by totiž nebyli tak zoufale provázaní s korporátní sférou. Čtvrtou říší a NATO. Jejich ideologie a strana jsou prostě jen nástrojem mocných jako ve středověku církev a křesťanství. Cosi kážou, ale jen pro těch pověstných dolních deset milionů. Na rozdíl od církve neslibují ráj po smrti, ale ještě zde na zemi v jakési blíže neurčené budoucnosti, takovým odvarem na Boží království. Nicméně reálně jde pořád o totéž, aby ti nahoře měli ještě víc a ti dole drželi ústa. Kdo se znelíbí, končí na metaforické mediální hranici.

Průměrný počet slepic: 4.6 (45 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pirátům neboli prekabátěným Zeleným jde o moc. Jsou ulhaní a jejich modus operandi je "sňatkový podvodník". Mnoho lidí touží být podvedeno, a tomu sňatkový podvodník rozumí.

Piráti jsou jen chapadlem chobotnice vytvořeným pomocí PR agentur nebo mediálních poradců. Asi tak jako kdysi hudební skupina Lunetic nebo lesbická Tatu.

Nejdříve se agentury pokusily o image pankáče u Švarcenberka, to nezafungovalo. Pak tutéž image zkoušejí na Pirátech. No a teď jedou agentury styl antibabiš. A styl máte svobodu jít na pivko a vínko, i kdyby kolem chcípaly mrtvoly. Beru sázky, jestli jim to vyjde.

Drtivá většina lidí se nerozhoduje racionálně. Ale emociálně. A navíc mají krátkou paměť - max. měsíc dozadu. A u voleb rozhoduje většina, ne těch pár pošuků co umějí myslet, analyzovat, a dokonce si pamatují události roky dozadu. Ty nic nerozhodují ani neovlivňují.

Průměrný počet slepic: 4.7 (64 hlasů)

Sňatkoví podvodníci se nežení z lásky k ženě, ale z lásky ke kradení. Nepotřebují ženu k životu, potřebují jen peníze od tchána.

Průměrný počet slepic: 4 (19 hlasů)

Sňatkoví podvodníci se nežení vůbec. Shrábnou prachy a vypařej se.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

"Radní Marvanové vadí i to, že Štrébl obchoduje se zdravotnickými pomůckami z Číny. „Proč Piráti bojují proti Číně, když z Číny jejich politik dováží respirátory a v Česku na tom vydělává? Ráda jsem podpořila primátorovu protchajwanskou politiku, ale přijde mi pokrytecké, když pak tady politik Pirátů vydělává na výrobcích z kritizované Číny,“ dodala.
Štrébl čínské zboží obhajuje s argumentem nižší ceny. „Prodávali bychom klidně i české zboží, problém je, že dovézt čínské zboží je levnější, než jaké jsou v Česku výrobní náklady. Firmy tu nejsou konkurenceschopné. Pokud stát vybírá na cenu, dodáváme, co stát chce,“ poznamenal místostarosta."

Tomu se říká ideologická pevnost postojů 😂😂

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Drtivá většina lidí se nerozhoduje racionálně. Ale emociálně.

-
Proto je musíte manipulovat a ne s nimi argumentovat.

Nefunguje to takhle i se ženskejma? Nepsal jsem to už tady? Asi ne.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemusíte.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Pozor na to, pankáč zafungoval. Vzpomeňte, jak se dělaly duely Zeman-Fišer a najednou z toho byl Zeman-Kníže. A teď nás čeká něco podobného, až na to, že dredy asi vyhrají...

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je-li to tak s těmi piráty, nestanou se žádnou výjimkou, že by chtěli nad okrádanými a okupovanými cokoli vyhrát. Todle zadlužování trvá blboňům pochopit tři sta let.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to konglomerát mladších lidí, které spojuje jediné - jejich ambice. Prostě se chtějí vyšvihnout, chtějí společenský postup. To se dalo čekat, je to ve velké míře i generační obměna. Generace lidí, kteří se vyšvihli v roce 1990, už dosáhla seniorského věku a mladí vlčáci čekají, aby je nahradili. Včera jsem viděl u Tomanové na Primě starého Klause a byl jsem zděšen úbytkem jeho kognitivních funkcí. Nejlepší hláška byla, když prohlásil, že "mutace viru jsou jen frází". Zapomněl dodat prázdnou a falešnou frází. Ten člověk vždycky popíral přírodní zákony, ale toto je nová úroveň.
Stupeň zakopání generace roku 1990 je opravdu znepokojující a chápu, že mladá generace chce změnu.

Průměrný počet slepic: 3.2 (17 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dnes je výročí 15. března 1939 a, jak jsem čekal, mainstreamová media mlčí. Ideologicky se to nenosí. Tak se snaží překrýt 15. březen údajným potlačením mírumilovných protestů krutým Assadem. Nějak cudně zamlčují, že poslední zastřelenou neozbrojenou protestující byla Ashli Babbittová v Kongresu. V okamžiku, kdy byla zastřelena, kolem ní stálo několik obrojených policistů, kteří se nijak nesnažili jí v čemkoliv bránit. Rozhodně bezprostřední důvod k jejímu zastřelení nebyl.

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Citace:
Až se začnou lockdownové okovy v květnu a červnu „rozvolňovat“ a Andrej Babiš zvolna (protože má skvělé „píáristy“, jejichž vysoké platy se do výdajů volebních kampaní nepočítají) rozjede vlastní volební kampaň, Bartoš začne klesat. Nejde totiž napořád udržet absurdní výsledky „průzkumů“, ostatní agentury také musejí z něčeho žít. A to je naprostá tragédie. Uměle vytvořené figury typu Bartoš je nutno prosadit na zpěněném vrcholu oné jediné vlny – než začnou „fandové překvapení“ ztrácet euforii a vracet se k racionálnější úvaze.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://propeciaset.com>buy generic propecia[/url]

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Představuji si společnou fotografii této nové vlády...premiér Čingačgůk Bartoš, ministr financí Conchita Wurst Ferjenčík, ministryně práce a sociálních věcí, opička se štokrdletem Richterová, ministr spravedlnosti Michálek, ministryně školství Michálkova pornopřítelkyně.. to bude páááááni zoologická... Uršula si radostí ucvrnkne..!

Průměrný počet slepic: 4.6 (34 hlasů)

Piráti budou sestavovat vládu odborníků z celé Evropy: předsedou vlády se stane Frau Merkel, ministrem zahraničí Madeleine Albrightová, ministrem financí Miroslav Kalousek, ministrem spravedlnosti Bernd Posselt atd. Mimochodem si můžete povšimnout, že tou dobou budou všichni mimo aktivní politiku a budou moct zasednout na nově uvolněná místa.

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)

In reply to by Plesnivec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jsou Ferjenčík a jeho sestra Olga Richterová, která má alespoň hezké šedé (někdo říká modré) oči. Nedávno mě pobavila, když před cca 10 dny dávala na Babiše interpelaci, co prý bude, až skončí nouzový stav. Jak by to mohl asi vědět? To je stejné, jako kdyby se ptala, jaké bude na Velikonoce počasí. Může být + 25 nebo -10 st. C. Taková předpověď počasí má spolehlivost cca 5 %. Chápu, že korpusová lingvistka (takto sama označuje svoji profesi na stránkách Pirátské strany) nemůže rozumět přírodním zákonům. Ale jako místopředsedkyně politické strany by měla umět komunikovat s odborníky.
Takže paní Richterová, vývoj epidemie se nedá plánovat, to není jako pětiletka za socialismu. Vývoj epidemie se dá nanejvýše modelovat. Vývoj epidemie závisí zejména na tom, jak se budeme chovat. Včera u Moravce tvrdil Hřib, že instruoval Městskou policii, aby řešila věci domlouvou. Podle toho to taky v Praze vypadá. Neukáznění lidé chodí po ulicích (nikoliv liduprázdných) bez roušek a nikoho to nevzrušuje. Takže paní Richterová, pokud se všude budou lidé chovat stejně jako v Praze, tak se epidemie nikdy nezbavíme.
Pokud se však budeme chovat jako v Izraeli, tak se bude situace zlepšovat. Všude, kde se masivně očkuje, už je jasný trend. Snižuje se počet nakažených a v návaznosti na to i počet zemřelých. Týká se to jak Izraele, tak Velké Británie, tak i USA.
Jinak Vlk dneska má skvělý příspěvek, jako za mlada. Mimochodem, jasně vysvětluje, proč Babiš nemůže vyhrát volby. Protože se vykašlal na generaci svých voličů, tedy střední a starší generace. Politika řízeného promořování, kterou aplikuje Švédsko a náměstek Černý prostě nefunguje - výsledkem jsou velké počty mrtvých a ekonomika v troskách. Lidé volili Babiše, protože si mysleli, že to je pragmatický manažer. Ukazuje se, že tomu tak není a to mu lidé neodpustí.

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

A dopadne to s nimi jako obvykle.
Po vítězství skončí později na smetišti dějin.
Jen bych Vidláka trochu opravil, co se týče automobilů, Dukovan a blackoutů tak je vidět že vůbec nerozumí moderním technologiím a vědě.
A že třeba vítěz nedělních voleb v Baden-Wurttenberg je zelený Kretchmann, ale je to jiný "zelený" než tu Vidlák maluje: je to konzervativec a praktikující křesťan.
Problém naší politiky, i kovidové, je naprostá rozhádanost, všichni "proti všem", to je to heslo, a dominance v diskusích takových týpků jako je Klaus st. či Volný.

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

Piráti nejsou komsomolci. Jsou jen výkonná armáda miliardářů a globální elity. Je jim fuk, jestli jejich sláva skončí za rok nebo za dva. Jim jde o prachy a vydělávají si jakožto jednotka Jidášů na chleba a mariahuanu. Když budou poté, co udělají svou práci jakožto Jidášové a Sirény pro Čechy, vykopnuti v tichosti jinam do ústraní na hojná koryta - vůbec jim sláva chybět nebude.

Problém naší politiky není rozhádanost. Problém Čechů je, že kromě pivka, vínka, pohodlí - nevidí dopředu, a nestarají se. Karma zbytek zařídí, a Češi budou mít takovou vládu, která tomu odpovídá. A možná kromě všeobecné chudoby a úpadku karma zařídí i legalizace marihuany, pedofilie a právo vybrat so svobodně mešitu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

Máte pravdu, že "Problém Čechů je, že kromě pivka, vínka, pohodlí - nevidí dopředu, a nestarají se."
Nu, že by ale třeba naši němečtí sousedé nějak moc viděli dopředu.... o tom si dovolím pochybovat. Jen tak namátkou... imigranti.... zelené šílenství..... Takový výhled dopředu... no, jejich věc, že?
Švédové?
Francouzi?
Nemyslím si tedy, že bychom zrovna my měli být nějakou černou ovcí mezi moudrými národy Ojropy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

Západní Evropa to měla spočítané o 10 let dříve než my. Tam už je hotovo. O mrtvolách se není třeba bavit.

Proč nedáváte za příklady třeba Maďarsko?

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

Mimochodem, naše velká přeschopná, nejlepší ředitelka vesmíru Evropská unie, a její centrála v Bruselu nejlépe ukazuje skutečné status quo. Není schopna uřídit a učinit bezpečným ani Brusel. Eurohujeři nevystrčí čumák z budov, protože v Bruselu se rabuje a je to pomalu no go zóna imigrantů. Myslím, že to říká o Evropské unii a zejména její starší části vše, co o ní potřebujete vědět.

Ptejte se spíše, proč si to Němci, Švédové, Francouzi, a další nechali takto rozjebat, a takto líbit. Jak reagovalo obyvatelstvo?

V České republice je linka mnoho let dopředu připravená. Jak grafy v Básníkách, ale na rozdíl od Básníků reálné. Nejdříve vítězství progresivistů v České republice pomocí vybičovávaných emocí antibabiš a ničení možností zvládnout epidemií naší opozicí. Následně příprava budoucího progresivního neomarxistického prezidenta v České republice (Ó velká Čaputová naším vzorem.) Dále islamizace České republiky. Postupná příprava legalizace pedofilie skrze hrdé pochody Prague pride (vítám ČEPEK alias Československou pedofilní komunitu - legálně povolený spolek českými úřady, má svůj web, počtěte si) a islámské uznávání nezletilých nevěst.

Připravuje se islamizace. Právě proto byste teď měli sledovat jednu z bitev: Politický justiční proces Martina Krafta. Zjistěte si informace, bude čumět jako sůva na drát. I Milada Horáková měla větší šance a spravedlivější soudní proces než Martin Kraft právě teď. Mladá neomarxistická soudkyně je mnohem lepší než bolševici.

Namísto toho, abyste se poučil na dobrých i špatných příkladech - a hledal možnosti boje, tak chcete omluvu, proč nic nezmůžete. Protože Německo to projelo jako sedláci u Chlumce. Protože Švédi si odřeli zadek a jsou v zadeli až po hrudník. Protože Francie je dávno islámským kálífátem. Tak vyvěste bílou vlajku, a doufejte v dodržování ženevských konvencí nepřítelem. A nebo se inspitujte všude a strategicky rozebírejte situaci všude.

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ptejte se spíše, proč si to Němci, Švédové, Francouzi, a další nechali takto rozjebat, a takto líbit. Jak reagovalo obyvatelstvo?

-
Nechtěj být za rasisty. To je vše.

Každej, na koho to zaklínadlo funguje je vinen.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

Dalo se čekat, že početná islámská menšina (v některých regionech Francie už většina) se začne politicky organizovat. Na Západě se Zelení přesouvají od ekologických témat k podpoře imigrace a zájmů muslimských komunit. Ostatně - zelená je barva islámu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

To, že Piráti vyhrají, na to není třeba žádných průzkumů, to jsem psal zde do komentářů již před několika měsíci.

Vy se mylně domníváte, že lidé snad budou racionálně přemýšlet. Sancta simplicitas! Ani omylem! Půjdou po emocích, a ty jsou jasné. Média i všichni se snaží, aby za ten rok z minula a půl roku v budoucnu bylo vaše podvědomí (které nemáte pod kontrolou, a řídí většinu vašich názorů a rozhodnutí) přetékalo vrchovatě kritikou a nasraností k Andreji Babišovi.

Drtivá většina lidí bude podvědomě volit antibabiš, i kdyby věděli, že si tím zničí osud, zlikvidují šanci svým dětem, zničí český národ. Podceňujete silně moc podvědomých sil. Ukrajinci to také vzali stylem nenávist k Rusku je naše šťastná budoucnost - a od té doby je Ukrajina rájem na zemi, kde jsou všichni šťastní a bohatí, a plní skvělé budoucnosti.

A také podceňujete události, které se ještě v rámci epidemie stanou.

Nemluvě o tom, že přehmaty Bartoše, které mu přistanou po volbách na krku, média vysvětlí velice laskavě, a nebudou z toho dělat chybu. Přehmaty Pirátů média vysvětlí jako velké dobro a zásluhu. Zatímco Andrej Babiš má jistotu, že média z něj udělají čerta i za to, že dýchá. A opět lidé v nenávisti, emocích a hysteriích nepřemýšlí - takže vlastně už jen sledují emocionální podání hlasatele, redaktora či novináře bez schopnosti fakticky hodnotit obsah. Takže to vyjde před i po volbách.

Letošní volby budou rozhodně větší revolucí a historickou změnou, než byla sametová revoluce 1989. Pro drtivou většinu lidí absolutně k horšímu. Nazval bych to "Češi se nechali zotročit, protože závislost na pivku a vínku byla větší než láska k národu i dětem." Bez přeháňky. Teď už jen potřebují drbat na bříšku, že to vlastně byla chyba někoho jiného.

Dojde k předání moci do mezinárodních struktur a do područí kolonie, jaké si zatím nedokážete představit. Teprve teď zvítězí pravda a láska nad Čechy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (50 hlasů)

Presne tak, lide jdou po emocich. Diky nim se Andrejko dostal k lizu, ale to vite, laska je vec vrtosiva :-)

Průměrný počet slepic: 1.3 (27 hlasů)

Gangliová nervová soustava hřebenatek je příliš jednoduchá na chápání text v diskusích.

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

Zalez zmrde.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

A přesto obhajujete demokracii?

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

... a zcela zásadní systémovou chybou tzv. demokracie je, že pokaždé umožní nástup té nejhorší formy autokratického vládnutí, tedy nejrůznějších typů diktatur. Výjimky v historii, pokud je mi známo, z tohoto pravidla neexistují.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

co třeba Sullova diktatura ? Po předchozí demokratické hrůzovládě kdy bojovali všichni proti všem jim za Sully objektivně a dost výrazně poklesl počet pobitých, ekonomika šla nahoru a všeobecná spokojenost se Sullou mu umožnila později odejít nenásilnou cestou a v klidu dožít. Příkladem objektivně lepší "revoluční diktatury nad prohnilou formou demokracie" je Kuba za Batisty a za Fidela. Fidelův režim za celou svou vládu nepovraždil tolik lidí, jako Fulgencio Batista jen za svou poslední demokratickou hrůzovládu 1952-1959. I demoška se dokáže slušně zvrhnout, zatímco některým diktátorům lze bez legrace poděkovat za záchranu země.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jestli máte na mysli Sullu v Římě, tak si nejsem úplně jistý, že všichni historikové popisují jeho diktaturu jako selanku. Mrtvých měl na svědomí hodně, stejně tak i zabavování majetků ve velkém. A jím v podstatě (s jistým časovým odstupem) začíná celá ta hitparáda uzurpátorských magorů zvaných římští císaři. Evidentně jiným ukázal cestu. Hlavně tím, že "lid" mu schválí vše, když bude vědět, jak si to nechat posvětit. A co se týče Karibiku, tam bych to nikde na nějakou demokracii nikdy neviděl, spíš na jednu banánovou republiku vedle druhé. Takže Fidel byl rozhodně posun k mnohem lepšímu. Na druhou stranu... my už k podobné banánové zemičce zas tak daleko taky nemáme...

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Jestliže na flašku s fekáliemi nalepíte úřední EUnálepku " mešní víno", stane se z obsahu posvátný nápoj?

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Stane.
Tedy pro většinu Eurohujerů.
A pokud se tomu v TV udělá masivní propaganda, tak i pro hodně diváků.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

A klidně si i to i demokraticky odhlasují.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"Andrej Babiš má jistotu, že média z něj udělají čerta i za to, že dýchá."
Nejen media, ale i soudy.

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

Socialismus tu zavádí 4 roky ANO+ČSSD+KSČM+Zeman. Včetně řízení z Moskvy a propagandy.

Průměrný počet slepic: 1.4 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Trendy sou umělým výsledkem anket né obráceně, Nejdřív se do lidí hustí a pak až se to pustí. A pak sou z nich hustilky, keré se ideologicky nahustí a voni pak to vypustí až něgdo uvolní ventilek. A že teho ideologizmu maj v hlavách nahustěnýho hafol, vo tom žádná. Ale někerým uchází ventilek buď z přetlaku nebo opotřebením, gdo ví. Si uvědomujou že chodit po zemi nešlo, páč bublinka nadnáší jako smyslu zbavená. Chce zatočit doleva a něgdo drcne a kutálí se jako blboň. Pak chce zas doprava a drcne třeba o virtuální paragraf a kutálí se zas. a těm, co se podaří vypustit sou pak vypuštění. Začnou mít pevnou půdu pod nohama a začnou se znova učit chodit po zemi a ohlížet se po svých potřebách. Normálních lidí je dneska málo. Kokoti se vznášej v oblacích, že budou stachanovsky volit bublinky a na svý potřeby, keré by se sečítaly, a to by byl zákon, serou jako na placatej kamen a všechno vsadí ve volbách na imbecilní trendy. Jebou na to gdo ty trendy vyrábí, páč to je přece trendy.

Muheeeee

Průměrný počet slepic: 3.5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Pardon, nová klávesnice mi moc nejde, opravda nadpisu:

Meine führer, macht uns frei, aus der Andrej Babiš.

Nadpis ukazuje historickou paralelu k minulým, současným i budoucím událostem roku 2021 a 2022.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Dovolil bych si vás opravit:
Mein Führer, befrei uns von Andrej Babiš

Průměrný počet slepic: 4.5 (16 hlasů)

In reply to by Dragel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Moje němčina je nulová, takže pokud jste mě opravil, děkuji.

Chtěl jsem jen parafrázovat heslo a velkou touhu po svobodě sudetských Němců, kterým Češi údajně šíleně ubližovali. Poté co Adolf Hitler, politickým chováním vlastně dnešní Pirát, vyvolával velkou nenávist k tehdejší československé vládě. Mělo to nějaké konsekvence o pár let později, které se pak sudetským Němcům moc nelíbily.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Nebo jste měl začít Meine führerin.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

In reply to by Dragel (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Führer mach uns frei von der Tschechoslowakei ! "
William Shirer ale psal o " "Adolf Hitler mach uns frei von der Tschechoslowakei"
https://deutsch.radio.cz/september-1938-8043647

Neska už ale Československo neexistuje. Měli by to tedy kratší. I ti, co po porážce knížete skutečně potvrdili, že svůj potenciál jen tak nenechají ležet ladem - a nenechali, dokonce se dle obskurních průzkumů stávají vedoucí mafií, respektive perspektivně vedoucí..

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Děkuji vám mnohokrát. Konečně jsem se to heslo naučil snad správně.

Průměrný počet slepic: 3.6 (12 hlasů)

Nechci Vám brát iluze, ale k východnímu fuhrerovi se upínají voliči fuhrerka Babiše. V tradičních partajích předsedovi imrvere šlape na paty možný konkurent, kdežto ve vůdcovských stranách tohle Andrejovi nebo Pitomiovi nehrozí.

Průměrný počet slepic: 2.3 (33 hlasů)

že i Vy jste z toho genderismu celý jurodivý. Der Führer, die meine Führerin, nicht wahr. Oder...?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

ukáže takovýhle skok.
Co se změnilo tak zásadního?
Brebera?
Fialovej modropták mele furt svý nesmysly dokola. Když si nejdřív namaluje výsledek a teprve poté k němu začne linkovat cestu. Jako by měl nějaký člověk pod svým palcem jak chování brebery, tak i chování lidí.
To asi není to pravé.
Andrejko pořád praktikuje ten svůj chaos a cirkusový triky s "léky"
Bartoš a jeho sekta spíše mlčí k nejpalčivějšímu problému.
Jediné, co se změnilo je jediné.
V telce běží jak ti zlí policajti útočí na zcela jistě neviňátka, jednou je to 14 ti leté děťátko, poté bezmocná matinka s dítětem a potřetí statečný "slavný" raper, vzorný otecko, taktéž s dítětem, kdy je umělecký dojem zvýrazněn oznámením, že matka zachraňuje životy v nemocnici.
Došlo tedy na scénář "Paroubek". Vzpomínáte? Kdy základní motto bylo:
Ti hajzlové policajtský bijou naše dětičky.
Bylo to v 88-89, 2005 tak proč tenhle scénář nepoužít potřetí? Když se už dvakrát osvědčil.
Jeden problém zde ale je.
Nikoliv volební koalice, ale výsledná, vládnoucí koalice. Stejnej problém jako v předchozích případech. PR akce zafungovala, vyhrála volby, ale ve skutečnosti nic nepřinesla, jen další problémy
Tedy na frontovou linii Kafáč vyslal nejsilnější jednotku, vynesl trumfového krále a Andrejko pokud hodlá obstát musí ten trumf co leží na paklu přebít, nebo podlézt. Je toho schopnej? Když i jeho koně se už otevřeně vzpouzí? ( Plaga) Musí teď dát jasně najevo jakýho vlastně hraje, durcha, nebo betla.

Průměrný počet slepic: 4.4 (34 hlasů)

Nezměnilo se nic.

Prostě marketinková agentura se rozhodla, že si musí vycucat z prstu změnu preferencí, a tu prezentovat.

Výsledky marketinkových agentur a průzkumů odrážejí počet planěk platu před sídlem agentury, dále jak jim ten den chutnal oběd, jestli si ředitel agentury dobře v noci zasouložil, a pak cíle, čím chtějí masy lidí zmanipulovat. Zřejmě došlo k významným změnám některých proměnných z předchozí věty.

Všimněte si, že v těch výsledcích průzkumů není zahrnuta realita, ta je tam zbytečná a jen by překážela.

Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)

Jakýkoli otecko, který jde provokovat policajty s dítětem, a nastavuje dítě jako štít - není otec, ale idiot. Matka a otec své děti chrání, i za cenu vlastního ohrožení nebo vlastní ztráty života.

Otec v Uherském Hradišti, který šel provokovat policisty, a používal tříleté dítě jako beranidlo - nemá můj obdiv, pouze opovržení.

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)