Velké množství zajatců by se Rusům hodilo

Autor
Štítky

Tak nějak zněla čínská odpověď na americký dotaz, kdy je nejlepší zaútočit na Rusko. Číňané promtně odpověděli, že ihned. Rusové právě staví jaderné reaktory čtvrté generace, stavějí plynovody i ropovody přes celou Asii, budují polární loďstvo, stavějí dopravní cesty po celé Sibiři a tak by se jim hodilo velké množství zajatců... 

Ale dost srandy

Už po dva dny se v diskusi množí příspěvky na téma současné diplomatické roztržky mezi USA a Ruskem. Velmi krátce shrnu poslední události: 

Joe Zombiden poskytl rozhovor médiím, kde se rozpovídal o tom, že měl dlouhý rozhovor s LiliPutinem ve kterém ho varoval, ať se nevměšuje do amerických věcí, označil urského prezidenta za vraha a řekl, že ten ruskej hajzl brzy pozná, co to znamená, když se Amerika zlobí. Pak chvilku mlel o tom, jak mají důkazy o ruském vměšování do voleb a pomáhání Donaldu Trumpovi a to bylo víceméně všechno. Na základě tohoto rozhovoru Rusko stáhlo svého velvyslance do Moskvy ke konzultacím. 

Hned na úvod chci říci, že zrovna u nás se kolem toho nadělá víc než jinde, protože naše nezávislá a vždy pravdomluvná média se nemohou dočkat, až strýček Joe spustí ten marš na Moskvu, protože tam je všechno nedemokratické a špatné. Rusko je prostě hrozba prvního řádu a nesmí se s ním spolupracovat na Dukovanech, existuje jen jediná výjimka - náš skvělý západní svět milostivě dovolí, aby nám Rusové dodávali vesmírné technologie, protože toho jaksi nejsme schopní. Takže Dukovany samozřejmě stavět nesmějí, to je hrozné bezpečností riziko, ale raketové motory do USA dodávat mohou (co mohou, musejí), protože to je zcela v pořádku a žádný ruský vliv z toho neplyne. 

Řeknu vám teď jednu věc, podle které poznáme, že jde do tuhého. První výnos, který Putin podepíše, pokud bude opravdu hrozit něco horšího než jen americké kecy, bude výnos o popravách špionů a nepřátel státu. Takže až budeme svědky Navalného videa na Jůtubu, že je Rus, že miluje Putina a bude varovat Ameriku před neuváženými kroky, tak to už je opravdu zle. Samozřejmě se to nedozvíme z České televize, ale to je snad každému jasné. Spolu s Navalného prohlášením zjistíme, že podobná udělali i stovky a tisíce dalších prozápadních Rusů o kterých jsme ani nevěděli, že existují. A ti, co toto prohlášení neučiní, ti skončí potichu v nějakém novém Katyňském lese s kulkou v týle. 

A pak už to bude v Rusku jednoduché. Zapomenou na všechny spory, zazní písně o svaté válce a jak černá křídla nesmějí přikrýt ruskou zem a tak to zůstane až do úplného vítězství. Bez ohledu na ztráty, bez ohledu na problémy, bez ohledu na ženské i děcka, bez ohledu na útrapy a bez ohledu na čas. 

A USA se naproti tomu prohloubí všechny dosavadní průsery. Žádný Putin totiž na Pearl Harbor nezaútočí. Putin má všeho dost. Má na svém území všechny prvky periodické soustavy, má ropu, má plyn, má uhlí, má ocel a má na to všechno i továrny. Putin není tísněn americkým embargem na naftu jako Japonci. Putin nepotřebuje dělat žádné překvapivé útoky. Stačí mu neprošvihnout případný incident ve Vladivostokskojom zálivu. 

Zatímco v Rusku budou natáčet videa typu Sparťanů u Thermopyl, že jestli Joe chce ruskou zem, tak ať si pro ni přijde, v USA se začne řešit, proč mají mladí černí a LGBT transvojáci umírat někde na druhém konci světa. Proč mají feministky rodit děti, aby nahradily padlé a jak mají ti mladí vysokoškoláci zaplatit své dluhy na školném, když musejí narukovat. V Mineapolis se budou lidi ptát, co se asi stane, když i ti zbylí policajti odejdou do války a jak asi začne vypadat migrace z Mexika. 

Jakpak se asi bude plout letadlovým lodím ve Žlutém moři? Když už je válka, myslíte že by byl pro Číňany problém tvrdit, že nějaký ruský diverzant tu letadlovou loď potopil a admirál Švej žu žu si v ponorce ničeho nevšiml? To samé v Hormuzské úžině. Rusáci jsou přece všude a jejich agenti ovlivňují americké volby, že by nedokázali svým superkavitačním torpédem Škval potopit příslušný tankerek na správném místě, kde z toho bude geopoliticky těžit Írán?

Mimochodem - všímáte si že strýček Joe mluví úplně stejně jako Donald? Že se sice vyměnil prezident, ale rétorika zůstala stejná? 

K tomu si přidejte Evropu. Papírově silná francouzská armáda, která ale zbraně vždycky raději odhazuje než z nich střílí, německý Bundeswehr, který Uršulka zdecimovala lépe než Žukov s Pattonem dohromady... vlastně poslední evropané s chutí útočit do ruských stepí, jsou Poláci. Jenže...  do Ruska je daleko a ukrajinská zkušenost, jaké to je bojovat za amerikány, ta je ještě hodně živá. 

Další věcí je, že případná vojna mezi USA a Ruskem se nedá dělat na moři. Tady nepostačí těch deset letadlových lodí, aby uzavřely vzdušný prostor. Tady nemohou vysoko lítat drony a střílet rakety na civilisty dole. Rusko je sice také placka podobně jako Irák, ale je to úplně jiná placka. Hranice mezi Čínou a Ruskem nestojí na jedné železniční trati ani na jedné trubce, ani na jedné silnici. Rusko není možné obtáhnout blokádou a nepostačí srabácky nad ním lítat s bombardéry. 

Možná už dneska Bidenovi někdo opatrně vysvětluje, že Rusko má dneska víc kamarádů a spojenců než USA. Že Rusko má sice svoje problémy, ale USA má větší. Že běžný Rus možná nemá takový životní standart, ale za svojí Matku Vlast život klidně položí. A komu se nebude chtít, tomu pomohou zajišťovací jednotky. Že ruský mužik žije bědný život plný tvrdé práce a strádání, ale že díky tomu se obejde bez elektřiny i bez supermarketů. 

Možná už Bidenovi někdo ukazuje na mapě, jak Rusko doopravdy vypadá, jak se z něj dá snadno dostat do Indie, Číny, Mongolska, Afghanistánu, Íránu... Že ruské radary vidí půlku středozemního moře a že Turecko už možná vůbec není v NATO. Koneckonců, po vítězné válce bude všude dost území amerických spojenců, na kterém by se Turek mohl s ruským požehnáním odškodnit. 

Bidenův projev nebyl hlas mocného císaře, který si dle libosti může dělat co chce. Byl to hlas Jakeše, který si stěžuje, že zůstal jako kůl v plotě. Kterého poslouchá už jen klika hujerů, kteří mu ale s bojem proti Rusku nemohou pomoci jinak, než nadšením. Kejvalové už byli liberálně demokraticky vysáti, průmysl kejvalů byl demokraticky outsorcován nepříteli (ano i tomuhle kejvalové tleskali), hujeři byli už dávno obráni o peníze, vliv i sílu... a z almužny od panského stolu se válka ve jménu americké demokracie vést nedá.

Každým rokem je Putin méně a méně závislý na Západu... a více a více závislý na Číně. Povolání velvyslance ke konzultacím je přesně důsledek této stále větší nezávislosti na vůli liberální demokracie. Nebudu psát, že Rusko zvedlo hlavu, to už se stalo dávno.

Takže... až jednoho dne Navalný natočí ve svém fešáckém koncentráku video o tom, aby se USA nevměšovaly do Ruska a strana Němcovových pohrobků vydá prohlášení o obraně matičky Rusi, ruští vedoucí amerických neziskovek zmizí beze stopy a letadla z Moskvy budou plná zahraničních diplomatů, pak začne jít do tuhého. Do té doby jsou to jen žvásty amerického dědka, který už zítra začne američany nasírat zvyšováním daní a dalších poplatků. Nepochybuju o tom, že daně se nejvíc zvednou těm dole se všemi důsledky z toho plynoucími. 

Ostatně - z té skvělé sluníčkové Kalifornie se už dneska lidi stehují do té hnusné odporné jižanské Tennesee. Vadí jim prý navoněná bída a výpadky proudu... tak daleko se v USA dopracovali. Ano, Biden musí odklánět pozornost naštvaných lidí směrem k Rusku. Ale s materiálem, který v USA za poslední desetiletí vzniknul, s tím žádnou válku nevyhraje i kdyby Pentagonu rozpočet zdvojnásobil. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (114 hlasů)

Komentáře

Určitě za dobrou věc a nastoupí Kamala a její sbor černých lesbiček.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Naštuduj, kdo naplánoval 6(slovy šest) válek za pětiletku (převzato ze sochosp). A uvědom si, idiote, že to byly státy, které nechtěly obchodovat ropu za dolar! Žádné biologické zbraně hromadného ničení v Iráku! Žádný chemický útok v Sýrii. Jak by řekl Targus, meleš stejný hovna bez ideologického dopadu. Radši se koukni na na "Uloupené Kosovo" nebo "Obyčejný fašismus" a přestaň bigotně slinit. To je jen tvůj biologický odpad, který ekologii nepomůže!
Porovnávat, co způsobili demokraté z Jú Es Ej a Putin z KGB je to totiž ve světovém měřítku takřka nesrovnatelné. Už z hlediska, že Rusové se většinou z historického hlediska museli bránit, zatímco "irští přistěhovalci" vyhubili "indiánskou" populaci za účelem vlastní expanze.
Apropó, expanze je dána příčinou přemnožení na plochu a nedostatkem zdrojů nebo nějakou národní stagnací (např. Němci a WW2).
Časy se mění a Hegemon zparchantěl. Kdo bude Hegemon? Putin nebo Hedvábná stezka 22. století? Jeden prsten zatím vládne všem - obchod - peníze - korporátní moc nebo filozofická trpělivost? Čas to ukáže.
Ale buď v klidu. Připadám si tu často stejně mimo jako jsi ty, jen díky jinému úhlu pohledu :( A taky nezanechávám tak stříbroslinnou pěšinku....nestojí mi to za úsilovné slinění.

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

... vám nestojí za rozčilování. On (respektive oni, neb jde o kolektivní identitu) tu není kvůli nějaké racionální diskusi, ale kvůli rozeštvávání lidí, destrukci diskusí a domněle fungující metodě "zasévání semínek pravdy". Tedy té jejich "pravdy" placené Sorosem. Ta metoda spočívá v tom, zasít do jakékoli diskuse jejich překroucený pohled na svět, což má v součinnosti s tím, co předvádí naše hlavní média, vzbudit pocit, že na jejich straně je historická objektivní pravda. Takže pokud by sem zavítal náhodný pozorovatel, viděl by ta jejich "semínka pravdy", dal si to do souvislosti s tím, co viděl v ČT, četl na Aktuálně, Seznamu atd., no a nutně by pak přece musel dojít k závěru, že tady se lže a vytvářejí fake news a že nutně musí jít o jeden z těch proruských serverů na seznamu BIS.

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

...mi to stojí....teda za to, ale jen občas :)

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Před každým velkým konfliktem za posledních dvě staletí (kdy k tomu máme relevantní zdroje) se u budoucího agresora citelně zvedly náklady na armádu. Platí to vpodstatě pro všechny velké války od roku 1870.
Ani Rusko ani Státy tuto podmínku nesplňují. Amerika sype do ozbrojených sil stále stejně (i když mnoho) a i tak pomalu ustupuje ze slávy.
Rusko by zbrojilo jistě rádo, ale ekonomicky na to prostě nemá, takže v oblasti skutečně moderních zbraní (komplexních systémů) jsou nuceni zústávat u několika ks předsériovky maximálně jedou malovýrobu. Propagandisticky ty stroje ovšem využívají dokonale. Velkosériovka je vyhrazena zbraním na export.
Z výše uvedeného hladiska mne tedy jako geopolitika mnohem více znepokojuje armáda Číny a jako středoevropana armády Polska a Maďarska.
Rusko má mnohem větší strach z Číny než ze Států i když rusové s číňany úzce spolupracují. Je to i jeden z důvodů, proč ruská diplomacie na Bidenův štěkot vpodstatě nereaguje.

Průměrný počet slepic: 2.4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane vlku, tkahle zacina kazda ruska valecna epxanze: Kreml oznami, ze nekdo je naho zly a chce Rusku ublizit, nacez Rusko vyrazi do protiutoku a v sebeobrane kus souseda okupuje. Rusko se jen branilo utokem na Finsko a pobalti v roce 1940, rusko se jen branilo utoken na Afghanistan a Rusko se jen branilo utokem na ukrajinu pred par lety.

Normalizacni televize me podobnym zpusobem informovala o valecnych stvacich z USA jako ted Vy. Timhle clankem celkem pekne ukazujete, ze Vam nikdo na mape nic ukazovat nemusi, protoze by jste ho okamzite vyhodil - vidlakovi nikdo nebude dokazovat, ze zeme je kulata, protoze on vi naprosto presne, ze je to placka a Biden chce zautocit na USA.

Průměrný počet slepic: 1.3 (41 hlas)

vidlak <--> vlk

Ale tuhle Kojzarovskou slataninu by sepsal i vlk :-)

Průměrný počet slepic: 1.8 (20 hlasů)

Kolik vás pod zn. “scallop” píše?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Fito (neověřeno)

Trvalý odkaz

Referent leží na jipce po mozkové příhode ze správ o Sputniku, a komentáře sem za něj píše encefalograf, který n.b. nemá žádnou práci a nudí se

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

"Referent leží na jipce po příhodě ..."

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Německo si podobně zabralo třeba nás a Churchill vážně uvažoval o tom, že by Británie zase zabrala Irsko.

USA si postupně zabírali francouzkou Louisianu, kusy Mexika, Hawai a Portoriko. Aljašku si koupili a nezaplatili. Jo a Indiáni by mohli vyprávět, kolik smluv s USA měli a jak to dopadlo.

Průměrný počet slepic: 4 (31 hlas)

Jasne - takze kdo se docasne ocitne za hranici Imperia, tak musi pocitat s tim, ze Imperium v sebeobrane brzy osvobodi od fasistu a navrati do vseobjimajiciho luna maticky rusi.

Presne kvuli temto vidlakovinam spechaly pobaltske staty do NATO.

Průměrný počet slepic: 2.3 (32 hlasů)

Že jo. Když se oddělila Konfederace, tak s ní taky Impérium vedlo válku.

Uzemí Israele bylo pod Babyloňany, Persií, Asyřany, Egyptem, Řeckem, Římem, Araby, Křižáky, Turky, Británií. - Každé Impérium zabere země na okraji a pak o ně přichází.

Pobaltské státy jsou jistě šťastné, že s rozpadem Sovětského svazu, kde byli nejrozvinutější kout, přišly o odbytiště do Ruska, zkrachovaly jim podniky, někdy mají tu čest žít pod potomky esesáků, co utekli na západ a pak se vrátili vládnout, a teď mají i privilegium prodávat Angličanům sandwiche a zametat jim ulice - dokud je tam po Brexitu nechají.

Až budou nástupním prostorem pro útok a cíl pro bombardování nástupních prostorů, jistě taky budou plakat štěstím.

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

Ovšem že by s USA sousedil Vietnam...nebo Irák , anebo Srbsko ?
To je divný zeměpis i na velkého hňupa.

Takže Kreml oznámil, že Hitler byl v létě 1941 zlý a proto scallopovic famílie musila se bránit protiútoku Ruska, obranným protiútokem na Moskvu. A když se to začlo obracet, tak se teda Rusko (SSSR ) mělo zeptat např. Churchilla, zda svou úpěnlivou prosbu, adresovanou Stalinovi (jestli by nemohl co nejdříve začít s ofenzívou na východní frontě) , z 6. ledna 1945 myslel vážně, zda nemělo by se urychleně stáhnout zpět za Ural a na trampoty Britů a USA s Němci se vysrat, nebo nějak se po scallopovsku z toho vykecat.

(

Průměrný počet slepic: 4.2 (27 hlasů)

vyhlásily samostatnost v době, kdy byly obsazeny Němci, resp. Brity, a jednalo se o loutkové státy, podobně jako Mandžukuo. Hranice těchto států byly dány hranicí fronty mezi Ruskem a Němci, resp. britským intervenčním vojskem, rozhodně se nejednalo ani o historické, ani o etnické hranice.

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Jestě jste zapomnel, pane Vidláku, na vrahy z Volstrytu.

Průměrný počet slepic: 1.4 (22 hlasů)

Ale vzdyt panu vidlakovi o svetovy mir, Ruskij mir a svetle zitrky naseho naroda. Vzdyt Jirinka Svorcova by jako to jako miss hnojnik nerekla lepe.

dojde i na mandelinku :-)

Průměrný počet slepic: 1.5 (24 hlasů)

Americky imperialisticky brouk
5 080 zhlédnutí•12. 12. 2014

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Myslíte na ty, co dali Trockému prachy na revoluci v Rusku?

No, to bylo svinstvo.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Sypou i voslintanýmu klitorisu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak Vam nevim, o vrazich z valstriiitu jsem jako dite v televizi slysel casto, ale o trockem tam nerikali nic. Nevite proc?

Průměrný počet slepic: 2.6 (21 hlas)

já mám rád píču, ale nesmí to bejt chlap

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)

In reply to by fotrák (neověřeno)

Trvalý odkaz

za plže, mlž je to.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Putin nabízí Bidenovi pokračování telefonických rozhovorů. Chce je v přímém přenosu. (Asi ví proč)
Průběh :
- Prezidente Bidene, napřed vám chci jménem občanů Ruska pogratulovat ke zvolení!
- Ehm ... nevíte někdo, kdo to je?
- (to je prezident Ruska)
- Co je to Rusko?
.
.
-Prezidente Bidene ...
-Já jsem prezident?

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

😄

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Josif Goebelsovič Bajdenler samozřemě že bude taky skákat podle toho, jaké zájmy má např. na Ukrajině nadnárodní kapitál. A tak dlouho a tak vysoko, jak krátce a nízce bude působit mezinárodní mírové hnutí. Potažmo jak dlouho mu vydrží jeho tělesná schrána.
--------------------------------------------
Tak Karla Hankeho (poslední Reichsfuhrer SS, RfSS...předtím tuto funkci vykonával Himmler) zřejmě dle současného narativu různých pazgřivců také ubili zlotřilí a krvelační Češi....
Protože přeci po válce zde byli jen samí nevinní Němci (nevinné Němky prominou) , v počtu několika milionů. A ty mučili a ubíjeli Češi po stovkách , hrozné to bylo, měli by je hnát k soudu v Haagu..
Schellenberg uvažoval tak, že po uzavření míru s USA a spol. by např. Čechy a Morava, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko....že by získaly autonomii , ekonomicky však musely by záviset na Německu. Poláci by měli pracovat na Němce.
Ne vše se dosud podařilo. Je třeba ešče makat, krucinál, něgdě se ešče málo maká, takhle tu firmu neuřídíme, co se tak ksichtíte !!

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Nemá se na trolly reagovat, což tímto porušuji, ale mám pro ně zářivou perspektivu. Je konečně nutné dokopat kanál Dunaj-Odra. A zde potřebujeme každou pracovní sílu s minimální mechanizaci a vše řešit ekologicky, tj. vykopat kanál ručně. Již to trvá 400 let, snad to konečně dokončíme.
PS. Jsem velký zastánce kanálu a dělám vše proto, aby byl.

Průměrný počet slepic: 3.4 (21 hlas)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja Vam docela verim, ze tu miloskovu gigpitomost sam chcete. Tunely uz neleti, ted jsou in kanaly.

Průměrný počet slepic: 2.5 (16 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co děláš pro to, aby byl vykopán kanál Dunaj Odra??

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, dle dosavadních komentů jste místní referenty svým článkem zasáhl přímo na solar plexus (pro referenty: kopanec do koulí)

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

blahé pameti ZVP (neplést s VZP!) VÚ8525, který s oblibou říkaval: kopanec do koulí nahrazuje 2-3 hodiny PŠM

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Nejhorší na tom je, že až se kolo dějin pootočí a Východ začne být zase v módě, protože Západ bude v rozvalinách a přijde nový protektor, tak Scallop hladce přejde na adoraci Putina a ani se nezačervená. Já mezitím budu psát,že PAX Rusiana není o nic lepší než PAX Amerikána a on bude vyskakovat, že hnojník tomu nerozumí. 

Dějiny jdou tak rychle dopředu, že se toho do pár let dočkáme... 

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Kdo jde vždy s proudem, se skupinou, která vyhrává, ten neprodělá.
Karel Kryl si zachovával kritický odstup k oběma stranám.
Znám jednoho, co volil ODS. Pak to byl TOPkař a teď je u Pirátů.🤑☠️
☠️

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Litviněnko, Politkovská, Magnitskij, Němcov. Mrtví oponenti Putina

Průměrný počet slepic: 2.4 (17 hlasů)

Litviněnko - vyprefabrikovaná storka, Litviněnkův otec veřejně mluvil v TV, jak se celá věc měla. Seděl tam dokonce hned vedle onoho údajného "vraha", přičemž rovnou řekl, že nevěří, že to tento člověk udělal. Jako vždy celé story pro západní média práce MI5, totéž co Skripal.

Němcov 😂😂 Tak určitě. Čečenský vrah na mostě, Němcov pochybné styky kdoví s kým, až po paty namočený v ruské obdobě kupónovky a plná asistence u zrodu ruských oligarchů... No ale zcela jistě ho má na svědomí Voloďa v Kremlu jako vždy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta pohádka o Litviněnkovi a poloniu trochu připomíná tvorbu bratří Grimů. Jak se to jedovaté polonium sypalo z toho natrženého vrahova pytlíku z restaurace, kde Litviněnka otrávil přes letadlo, kterým přiletěl až do Putinovi kanceláře.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady je jeden z rozhovorů s Litviněnkovým otcem. Není to ten původní, který jsem viděl, ten nějak "záhadně" nemůžu na YT ani jinde dohledat. Ale i tady si člověk může udělat obrázek:
https://www.youtube.com/watch?v=JryHtKxff04

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Pane vrchní, ještě jeden novičok!"
"Už ne, pane, už máte dost, ještě někde zkolabujete..." :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Zkoušeli na mě novičok, vysvětlil Rokytka kolaps na oslavě Zemana
2021-03-17

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

https://topdocumentaryfilms.com/russian-godfathers/

Tohle je starej dokument BBC o ruskejch kmotrech. Je tam taky Berezovskyj. To je právě ten, co tu frašku s Litviněnkem celou zorganizoval (až rok po odvysílání toho dokumentu).

Takový jako ty, Litviněnko a další jste obětovatelní a klidně vás zabijou, aby pak nad vašima hrobama, mohli ronit obrovské slzy a hrozit směrem k Rusku.

Skripalem to neskončilo.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

by si mel zjistit, co znamena pojem "sakralni obet" :-D

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Šmíd měl štěstí že obživl.
Teď už se nehrají komedie,ale natvrdo s mrtvými a co jich bylo jen na Ukrajině.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

... jen na Rusko? Co Clinton Body Count, co? Ale to je přece hoax, protože to řekly Sorosem placené agentury na vyvracení fake news, že. Ono je vůbec fascinující už jen to, co jako odkazy na zadaný dotaz k tématu začne Google vyhazovat jako první. To vůbec, ale vůbec není schválně. A to nemluvím o slavné Pizzagate, to je přece hoax největší, žádní mocní nikdy neměli pedofilní choutky a všechny ty zvěsti o podivných prodejích nábytku a tak podobně, to jsou jen nebezpečné fake news, jejichž šiřitele musíme zabásnout. Že si pak občas některý brutálně vezme život jako Epstein... no to je život. Hlavně žádné fake news nebo hoaxy, na to máme nejrůznějšími agenturami zaplevelený internet, aby podobné fámy vyvrátily. A to v nejrůznějších jazykových mutacích, sichr je sichr.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

Dej si vyhledat v gůglu The Clinton Kill List. Zatím tam napočítali pod padesát obětí "nehod", včetne 12-ti (!) bodygardů (čeho tak asi byli svědky...)

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

že těch obětí Clintonovic famiglie, má být přes 70...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Scallop zase dneska válí, až je mně ho líto. Vyčítá Vidlákovi, že používá klišé a sám je ze sebe chrlí jako kulomet. S Vámi, pane,
bych si chtěl jednou popovídat. Víte, koho mi svými výroky připomínáte? Jehovisty se svými naučenými frázemi. S těmi jsem si také jednou popovídal, věnoval jsem tomu svůj čas tak dlouho, až jim došly argumenty, protože oni se zmohli jenom na ty naučené fráze.
Je mi Vás pan Scallope opravdu líto, ale co se dá dělat, Vy už lepší nebudete.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Jehovista jsem jeste nebyl :-)))

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

by se hodil k Jílkový.
To by byl CHOVNEJ PÁREČEK, přímo na výstavu CHOVATELSKÝCH ÚSPĚCHŮ.
Z tý NANYNKY ( všímáte si jak jsem jemnej?) včera taky padala jedna PERLA za druhou.
U mě tedy silně "zabodovala", když prohlásila:

TÍM, ŽE U NÁS ODMÍTÁME VAKCINU SPUTNIK V, TAK CHRÁNÍME POTENCIÁLNÍ MRTVÉ V RUSKU!!!

Tak jen dumám, kdy se přihlásí o medaili za HUMANITÁRNÍ POMOC RUSKÉ FEDERACI.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Ale stojí to za zopakování.

Z úst enteligenta Fischera jsme se včera v pořadu u Jílkové dozvěděli, že studie Sputniku zveřejněná v The Lancet se prováděla ve Venezuele, kde je diktátorský režim a takové studii on tedy nemůže věřit. Gratuluji všem jeho voličům, zejména těm, kteří ho chtěli za prezidenta.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)