Čtrnáct dní - doplněno

Autor

Tak tu máme další z frontálních útoků na naší vládu. Včera vytáhl Seznam novou politickou bombu - že prý Hamáček měl letět do Moskvy, aby Vrbětice vyhandloval s Rusy za milion dávek Sputniku. Hamajda to samozřejmě popřel, že nikdy nic takového neřekl, ale celá opozice se toho chytla jako jeden muž. Už se svolávají výbory pro dohled nad BIS, bezpečnostní výbory, Milka je patřičně zděšená a znechucená, Šafr na svém fóru už ví, že to tak stoprocentně bylo... 

A Hamáček čumí jak vrána, protože si myslel, že za Vrbětice bude pochválen. To on přece vyhostil ruské diplomaty. To on tvrdil, že celá cesta do Moskvy byla jen kamufláž. On se přece zachoval přesně podle představ parlamentních rusobijců. Čekal slávu, poklepání po rameni, čekal že se vládní akcí Vrbětice něco vyřeší... ale nevyřešilo se nic. Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. 

Na začátek mám dvě poznámky... 

1. Když se celá akce Vrbětice rozebíhala, jednou z prokydaných hypotéz bylo, že Andrejko s Hamáčkem předešli svojí tiskovkou vládní krizi. Že předešli připravené nové akci Vidkun či nečasovské kabelky. Že plánem byl pád vlády, protože bude obviněna, že nekonala, že je kolaborantská a musí okamžitě pryč a nejlépe do vězení. Babiš s Hamáčkem tomu čelili vyhoštěním ruských diplomatů, což pak někde mimo kamery rádoby urovnávali. Koneckonců Rusové pak po prvotním vyhošťování situaci nijak zásadně nehrotili a výsledek skončil podivným patem, kdy Česká republika mohla tvrdit, že se ruského medvěda nelekla a Rusové mohli tvrdit, že s námi vyjebali. Obojí je víceméně pravda a víceméně i lež. Prostě primárním účelem Vrbětické kauzy nebyl Rosatom a Nord Stream, ale obyčejná domácí zabíjačka v nečasovském stylu. 

2. Včera jsem psal, že čekám ještě něco. Že se mi zdá, že Vrbětice nemohou takhle skončit. Že za tím musí být něco navíc. Že tohle podle mě nemůže být výsledek.  Zdá se, že na mém tušení něco bylo. Ne, nevěděl jsem a stále nevím přesně, co za vším je. Ale hypotézu o domácí zabíjačce bude zapotřebí ještě jednou otevřít a přezkoumat. 

Když to zjednoduším... Hamáček chtěl vyměnit Vrbětice za Sputniky. To on o tom určitě věděl i prezident i premiér a chtěli se takhle "kolaborantsky a zbaběle" dostat k "nebezpečné" vakcíně, kterou EU neschválila a dělat s ní u nás experimenty na lidech. Takhle to teď vypadá na všech zpravodajských serverech i ve sněmovních kuloárech.  

Za to, že Babiš a Hamáček ustoupili, dostali další útok. Jejich vstřícnost byla pochopena jako slabost (a dost možná i slabostí je). Kolik času si Babiš svojí vrbětickou tiskovkou koupil? Kolik času Hamáček dostal za vyhoštění osmnácti diplomatů a nevratné škody na české ambasádě v Moskvě?  Čtrnáct dní... 

Psal jsem to v posledních dnech několikrát. Že si Babiš s Hamáčkem řežou větev a pracují plnou silou na vlastním sebezničení. Že svým příklonem k rusobijecké straně přišli o poslední zbytky podpory. Že se možná spoléhají na podporu z Langley, ale měli by si vzpomenout, jak dopadli všichni ti Shaddámové a ostatní - největší američtí kamarádi se pak stali nejhoršími nepřáteli. Američani se nezaobírají lůzry. 

A já čumím jak péro z gauče, že to starý Ještěr z Hradu zase odhadl a jak moudře a prozíravě teď vypadá jeho zdrženlivost. 

Vlastně to ani nemůže dopadnout jinak, než hlasováním o nedůvěře vládě, případně přímo hlasováním o rozpuštění sněmovny. Jestliže první útok Koudelky (a Respektu) vláda ještě ustála za cenu významných zahraničních škod našemu státu, druhý útok už ustojí jen těžko. A pokud ustojí, přijde další útok. Z nějakých důvodů není možné, aby Babiš dovládl. 

Je za tím jen touha opozice po moci? Prostě se tak nemohou dočkat, že Babiše potřebují shodit za každou cenu?  Není možné riskovat, že by lidi svojí volbou do všeho hodili vidle? Nebo je zapotřebí shodit vládu dřív než vejde v platnost nový volební zákon, aby konečně přišli k veslu ti správní Zastrčilové?  

Má Veľký Bocián ještě alespoň trochu kontrolu nad situací? Koupil si Vrběticemi čas na nějaký protitah, nebo už jen zoufale hasí požáry, které se mu vymykají z rukou? 

Sledujeme v přímém přenosu český Majdan? Nebo platí, co jsem tvrdil včera a předevčírem, že se tu o moc pere proamerická s proněmeckou klikou a jde o Nord Stream? A my všichni jsme už dávno jen stafáží - kulisou, aby to všechny vypadalo ještě demokraticky? 

Článek budu postupně doplňovat... 

 

Doplněno 18.00: 

Zdá se, že opozice ani nechce vyslechnout zpravodajce nebo někoho jiného. Chtějí jen Hamáčkovu hlavu. Uzavřené jednání je přerušeno a dnes už pokračovat nebude.  Do voleb je pět měsíců... ale něco je ve vzduchu. Něco se musí stihnout. A kdyby tohle Hamajda náhodou ustál, za pár dní přijde něco jiného. 

Babiš prý na uzavřeném jednání nevystoupil, ale vzal si čas na rozmyšlenou. Zdá se, že se od Ještěra něco naučil. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (100 hlasů)

Komentáře

Máte naprostou pravdu. Těžce jsem prožíval okupaci v roce 1968, ve škole jsem se nechtěl učit ruštinu, ale člověk věkem zmoudří. Letos poprvé půjdu položit květinu k pomníku padlých rudoarmějců, protože naprosto nesnáším xenofobii. A jinak nemohu nazvat to, co tu předvádí Pekarová Adamová, Langšádlová, Bartošek, Rakušan, Farský a vůbec ta celá jejich banda. Děsí mě to, protože mi to připomíná protipolskou, protičeskou a protižidovskou hysterii v předválečném Německu.
Takže z mé strany to bude demonstrace mých občanských postojů.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

"D

Průměrný počet slepic: 3.3 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Jsme po nosní dírky ve sračkách, které dál stoupají a nikde žádná větev, za kterou by se člověk mohl chytit a vytáhnout.
Potřebuju nějaký pozitivní impuls, protože prostředí, které nás obklopuje (politické zejména), přestává být k žití. Hlavně proto, že s tím nemůžeme nic dělat.
Nikde po ruce žádné mírové hnutí, nikde nikdo, koho by zajímaly životy obyčejných lidí. Pokud se někdo o něco z uvedeného pokusí, média ho zničí natošup. A když ne média, tak politická policie už se postará. "Sociální sítě" jsou cenzurované a slouží establishmentu a do sdělovacích prostředků se slušný člověk nedostane. Hodnoty jsou zpopřevracené naruby.
Pokud nás někdo chce pozabíjet nebo si nás podmanit, tak to udělá.

Rozpadl se systém, který sežral sám sebe. Opravit nejde, ale místo něj není jiný.
Co s tím, bych věděl, ale je to nerealizovatelné.

Asi je fakt nejlepší zalézt na zahrádku, "řešit" se sousedy ředkvičky a rajčata a před vnějším světem se zamknout na sto západů.

Vidláku, co střecha? Dobrý?

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

D

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

Věříte Občane, že košile je bližší než kabát a tak mi strach o oplachtění mé střechy dává zabrat mnohem víc než strach z vazalství a zničení české státnosti. Možná je to dobře. V poslední době se do optimismu musím vysloveně nutit. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Nás to čeká příští rok. Prachy už máme našetřené, tak do toho můžem vlítnout.

Jsem rád za tu práci s dětmi. Sice jsou to příšery, ale pak se nám s nimi něco povede a je z čeho mít radost.
A přišla za mnou naše vietnamská sousedka, jestli bych jí pomohl připravit synka do první třídy. Tak jsem se vrhnul do dobrodružství :o)

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

Střechy, ředkvičky, malá obyčejná dobrodružství - díky za ně, ještě je někde normální život.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

ale u nás, tedy kus nad Prahou, fouká už druhý den dost silný vítr. Občas sprchne, ale to není tak kritické. Snad to divoké povětří ze západu cestou k vám zeslábne.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Mít novou měděnou střechu na dalších 100 let bývalo dobré rozhodnutí. Ale až vyhrají voly piráti a nastaví koeficienty na cenu nemovitosti a z ní odváděné daně, tak aby Vám to nezvedlo cenu domu o mega. Potom platit ročně navíc 30 tisíc bude drahé, Jestli by jste neměl tam udělat navíc nad mědí ještě občas nějaké pohledové záplaty a tvrdit, že střecha je jen záplatovaná a zralá na opravu.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

pro nového zaměstnance JZD. Rozhodli se, že ho ubytují v některém rodinném domku Pražáků, co se do obce jezdili rekreovat.
My naštěstí měli chatu vedenou jako rekreační domek, ale sousedi měli rodinný domek (ten soused postavil v 60. letech pro svou maminku, aby ji měl blízku Prahy a aby tu měla zahrádku, slepice a tak).
Maminka byla dávno po smrti, ale on si chytře do domu nezavedl vodu (resp. ji měl, ale v jiné části domu, tajně). Návštěvě z NV ukázal WC, kam se musela na spláchnutí napumpovat voda ze studny do kýblu, kamna na uhlí - budoucího nájemníka to nezaujalo, takže bylo po starosti.
Kdo by si pomyslel, že tak brzy se bude doba opakovat?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

K

Průměrný počet slepic: 2.1 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já preferuji Jamese Bonda, ale taky by nemusili ho dávat tak často, stačilo by tak ze dvakrát do roka - rozuměj celý seriál, nebo řadu, chcete-li.

Tajnoslužebný manifest.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

J

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

ce

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty vole, to je úspěch!! Tady ti nechal Vidlák dokonce 2 celý písmenka...
To se večer jistě vožereš štěstím do němoty, co trolí blbe?

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

P

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne škebloni. Dávám najevo netoleranci k tobě, ať máš jakékoliv názory. 

Průměrný počet slepic: 3.8 (17 hlasů)

J

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nadační fond nezávislé žurnalistiky vypracoval kádrové posudky na 12 kandidátů do Rady ČT.

Je to fakt, můj pocit nebo názor?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

....i kvůli....

Budoucnost přepsat nejde až tak důkladně jako minulost. Také paradox.
Však i Protagora uvrhli do vyhnanství. Dnes to bezejmená individua, avšak tehdy velmi mocná, s plným vědomím athenského lidu. Svobodným ale zůstal on, jenže ze svobody se nenajíš, ani nenapiješ, ani nenabydlíš.... a s tím tito delikventi počítají ...a vychází jim to.
Stejně je ale furt budete volit, prý že menší zlo. Já bych to viděl že ne menší zlo, ale efektivnější rozklad - pomaloučku, polehoučku, vaření žáby.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

to "i" tam mělo být.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)
Trvalý odkaz

novinář Holec si právě zajistil
že jej nebudou zvát do našívaší -
nevěří Seznamu

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

In reply to by Tony (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chci ještě ukázat, kromě lži prefabrikujícího Kroupy, ještě na smutný obrázek spolupracující veřejnoprávní ČT. Po vystoupení Jana Hamáčka na tiskové konferenci (úterý 4. 5. v 12:00) byl do ČT povolán, tak jako často v podobných případech, známý protivládní politolog L. Valeš
(
Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770202

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

K Paroubkovi je málo co dodat. Jestli nemá úplnou pravdu, je jí hodně blízko. Myslím jen, že taktně opomíjí zájmy našich zahraničních přátel zastupované v této kauze Bellingcatem.

Sledujeme pokus o státní převrat v přímém přenosu. Nikdy jsem si nemyslel, že TAK hluboko to u nás půjde dolu, že nám budou vládnout plukovníci jako nějaké banánové republice.

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

jo reportaze to je moje

Janek Kroupa a Hamáček. Další výbuch Vrbětic: Pozadí, o němž se mlčí
04.05.2021

Českou politikou opět hýbe článek investigativce Janka Kroupy, opozice požaduje rezignaci Jana Hamáčka. Ovšem to, co Kroupa zjistí a co pak řekne soud či policie, se hned v několika případech liší. Investigativce obviňuje například advokátka Klára Samková, že o ní vytvořil v roce 2014 účelovou a lživou reportáž, vytvořenou navíc na vědomě ilegálně získaných informacích. Soud také nedávno shodil ze stolu obvinění z korupce, ve kterém Kroupa figuroval a jsou zde i starší případy. Nyní se ke Kroupovým obviněním vyjádřil bývalý premiér Topolánek, jenž doufá, že se jedná o další z Kroupových blamáží. „Když vedle sebe postavím Kroupu a Hamáčka, tak více nevěřím tomu prvnímu,“ míní.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Janek-Kroupa-a-Hamacek-Da…

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Když poslouchám, nebo čtu ty naše současné mladé titány (jako třeba například ty dva generátory náhodných slov Adamovou spolu s Pekarovou, nebo ty naprosté mimoně Fialu, Rakušana, Jurečku, Bartoše, ale taky představitelku zděšených starob Němcovou... atd., atd.,) musím konstatovat, že neustále platí to J.P. Sartreho „Kdo se nepoučil z dějin, musí je znova prožívat.“ Jen mě neobyčejně štve, že si to musím prožít spolu s nimi.

No... ale co bych se namáhal, pouhým štrejchnutím myší o internet sem dám tohle, abych vám přiblížil tu dobu, protože to tady už bylo minimálně jednou, tedy alespoň za mého života, kdy opravdu šlo některým o krk a taky někteří o ten krk skutečně přišli:

„... protože to tady bylo pomalu jako za války. Lidi si mezi sebou jen šeptali, neminul snad ani týden, aby nebyl někdo zatčen… Když večer zazvonil zvonek u dveří, každý zbledl. Nestraníci si teď trochu oddechli, zatýkání se soustředilo většinou na členy strany. Množily se sebevraždy, některé dosti záhadné, jiné zcela jasné.“

Poprvé jsem od svého tatínka slyšel, co jsem až mnohem později ve škole jakoby našel, když o těch
...“jedenácti špagátech a třech doživotích“(=Slánský a spol.)... řekl ... „tak je to vždycky, když revoluce začne požírat své děti...“
...nebo taky, jak píše dnešní Hampl:
„...obávám se ale, že Hamáček nic podobného nechystal. Místo toho se stal ilustrací základního a univerzálně platného pravidla současné západní společnosti: KDOKOLIV COKOLIV ROZBĚHNE, VYMKNE SE MU TO Z RUKOU. Hamáček roky podporoval průmysl výroby protičeských a protiruských lží, teď se psi obrátili proti němu.”

Co dodat, snad jen tohle:

Hamáčku, zrovna teď vám ten kdysi prožívaný strach malého dítěte o tátu i ty dnešní Hamplovy psy přeji a užívejte si jich vrchovatě, když jste druhé do těch vašich sraček nedobrovolně zatáhl/li, aniž byste se jich na něco ptal.

Průměrný počet slepic: 4.3 (26 hlasů)

Osobně Sociály považuji za vůbec největší zrůdy. Nejen ty naše přizdisráče, ale obecně. To oni jsou nositeli těch lepších, světlejších zítřků. To z myšlenek poválečných sociálních demokratů (ať už se jmenují Demokraté, Labouristé, nebo jakkoli jinak) vzešly všichni ti Zelení, Piráti, všechen ten městský liberalismus...Sociálové se postupem času obrátili proti svým voličům- lidem manuální práce. V této kritické době, je jedinou malou útěchou, že naší Sociálové se odeberou do věčných lovišť. Se všemi těmi Hamáčky, Petříčky, Maláčovými, Dinstbiery...

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

Adamova Pekarová...anebo Adamová, Pekarová....popř . snad Adamová Pekařova ?
Zmatek, to oni taky chtějí vyvolat. Nic než zmatek.
No, ještě že stále přechylujeme (občas i do té tolik opěvované polohy horizontální) , ostatně posuďme sami : Adam Pekar... anebo Adam Pekař...anebo snad Adam, Pekar (to kdyby se nějak daly zařídit nazúčtovatelné diety a další poživatiny na každé jméno)
To už by bylo jak v bondovce, to by snad vyžadovalo i zevrubnou prohlídku.

Hamáček, už nebude stačit ti jen bryndáček....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Chlop s koženou brašnou něsmi projit. Včil už je jasne, že idě o Majdan , jak cyp. Shodiť vladu za každou cenu, i kdyby jsme měli při tym pochcipať. Ve jmenu civilizace pochopitelně. Proč tak narychlo, včilek, je otázka. Takže mužeme začit špekulovat, koho volit. Za prve Velkokoblihu tym globalistyckym kreaturam natruc. Za druhe Samuraja, z teho sameho duvodu. Za třeti Komáry pro změnu, aby sme nasrali globalisticke, kolaborantske kreatury. Před časem sem uvažoval eště o Třech kolorach, než sem pochopil, že jabko zustalo u stomu a junior je stejny hňup jako fotr. Kobliha je mamlas. Japonec si to u mě dost posmolil tym idiotskym anticovidem a komanči...jsou komanči. Všecko na guvno. Jdu rozorať zahradu, bo Piratskych jedniček a nul se něnažerem.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Hamáček nemá nic ze své hlavy,někdo m tuto variantu musel nakukat a už vůbec nevěřím tomu,aby Rusko takto vykšeftovalo neprůkazné obvinění.Je možné i něco jiného,že skutečně Rusko chtělo zveřejnit ,zjištění o našem vývozu zakázané munice do Sýrie,tak honem rychle obvinit Rusko ze sabotáže ve Vrběticích.

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

In reply to by karel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víta Hassana si pamatuju, je to neuvěřitelnej kretén, před pár lety "bojoval" proti neonacismu a neonácek byl ten na koho tohle hovado ukázalo prstem. Ve svým boji se spojil s Hrebenárem (znalci jistě ocení)
Nakonec se dostal do kriminálu, protože jel na černo MHD a na revizora vzal nůž.

Oceňuju ironii dějin, statečný bojovník proti neonacismu narazil konečně na opravdový nácky.
Bude mít možnost porovnat svoje teorie s praxí.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

To muselo stat penez, takova usilovna snaha

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

In reply to by prox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejvtipnější je soukromé pozadí paní reportérky, jež je vyloženě "neutrální".

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

No teda. Já myslel, že jde dycky jen o ryze soukromý fenomen.
Doba letí kupředu jak sviňa po vařených erteplach, já su už hodně zaostalý.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by prox (neověřeno)

Trvalý odkaz

A vynikající je, že dali Hamáčkův mluvící portrét vedle velkých portrétů Čuka a Geka - abychom věděli, kam patří...

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

Tomu se říká novinařina...

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Já bych se na jeho místě asi neudržel a místo "paní redaktorko" bych místo "paní redaktorko" řekl "nechtěně": "paní Kolářová"...

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Ještě jsem o tom rozhovoru přemýšlel. Líbilo se mi Witowské: "A nehřešíte náhodou na to, že tam bylo tolik utajeného a tak se nikdy nemusíme dozvědět pravdu?". Tak nějak jsem čekal že Hamáček odpoví: "No, možná na to hřeší právě pan Kroupa."

Každopádně nemá "trpělivé vysvětlování" v rozhovorech v typu toho s Kolář...Witowskou žádný smysl, protože ta z toho s úsměvem udělá guláš, z něhož vyjde každý jako nevěrohodný blb. Tam má smysl jednině metoda zaseknuté desky. Dokolečka opakovat svoji ucelenou verzi a nesnažit se vysvětlovat jednotlivosti a marginálie. V nejhorším přejít do protiútoku (s vědomím další bouře o útoku na nezávislou ČT a o sprostotě vůči křehké nebohé ženě): "To máte těžké, paní redaktorko - jak máme my věřit vám, že nejste ve svých otázkách motivována postoji a zájmy svého životního partnera? Jediné co máme je také jen vaše slovo."

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

Díky za upozornění a za link. Witovská je fakt úplně šílená štěkna, to bylo neuvěřitelné. A pokud si dobře pamatuji, tak Witovská na podzim v ČT skončila, dlouze se tehdy loučila, dnes ráno jsem dokonce někde četla upoutávku na její první vystoupení asi na DVTV, v názvu bylo "snad vám to tu nepokazím, nebo neudělám ostudu...", nebo jinak v tomhle smyslu, ale už to nemůžu najít.
Já se těm politikům divím, vždyť jde i o jejich důstojnost, když ho nenechá domluvit ani jedinou větu a snaží se ho přeječet. Vážím si lidí, kteří se umí alespoň ohradit, jenže je jich opravdu málo. Mne by k takovým moderátorům/kám už víckrát nikdo nedostal. Politici ještě poníženě děkují za pozvání k výslechu, to je fakt na hlavu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

To nebylo pozvání k výslechu, ale k veřejné popravě. Také ho nechápu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

Hamáček prokázal nekonečnou trpělivost a sebeovládání. To se mu musí nechat !

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by prox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jejich problém je, že jsou hrozně ustrašení. Měli si zajistit záda. Již dávno se měli zbavit plukovníka Koudelky. Bylo by to snadné, dát mu ultimátu vyšetření úniků ze spisů. Prostě do dvou měsíců chceme na stole zdokumentováno, kdo vynáší z tajných služeb utajované skutečnosti. Nedodal jsi? Tak nejsi schopným šéfem a jsi odvolán. Jak prosté.
Stejné to je s naší, vaší Českou televizí. Stačilo si pozvat pana generálního a dát mu nůž na krk. Buď bude televize dodržovat svůj vlastní kodex, nebo půjde od válu. Stačil by bývalo začít rozkrývat nějaké ty tunely, které nepochybně v ČT jsou.
Včerejší interview Hamáčka s paní Witovskou připomínalo výslech u gestapa. Witovská v disciplíně skok do řeči a vynucování přiznání trestného činu překonala i mistry Moravce, Wolnera a Drtinovou. Je to důkazem naprosté ztráty sebereflexe u odborářů České televize, kteří si stále myslí, že Česká televize patří těm, kteří v ní pracují. Nejlepší je na konci, jak se Witovská směje, jak to tomu Hamáčkovi natřela. Ne, že by si to nezasloužil, ale takový přístup patří do bulváru a nikoliv do veřejnoprávního média.

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Mám svou verzi, svou pravdu...a pokud mi ji, ty parchante, nepotvrdíš, tak jsi proruský troll a vlastizrádce. A ještě uvidíš !!

A že prý u Urválka se učila ta...no Válková.

Průměrný počet slepic: 4.4 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Nechoď, Honzo, s pány na led: Kdo s čím zachází, s tím také schází. Slouha covidismu a člen Aspen institutu Jan Hamáček obětí své vlastní hry. Kavárna přece žádnou vděčnost nezná. Mouřenín posloužil, a může jít …

https://www.protiproud.cz/politika/5782-nechod-honzo-s-pany-na-led-kdo-… ...

Průměrný počet slepic: 4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

kam jdou zbrane z jak ?

České, slovenské a československé zbraně v syrské válce
Další dodávky českých zbraní do syrské války
Analýza letů – dodávky zbraní na Blízký východ

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/05/04/otazky-kolem-vrbetic-vii/

Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak si říkám, není tím spouštěčem pouze evidentní konec covidu u nás? Konečně možnost být tím, kdo všechno rozvolní, všechny proočkuje (už je čím) a všechnen marast svede na předchozí vládu? Prostě optimální nástupní pozice?

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Někdy bych si nejradši nafackoval za to, že mám pravdu.
Na začátku kauzy jsem tu psal, že sledujeme státní převrat v přímém přenosu a brzy uvidíme, jestli se ho AB podařilo odrazit. Chvíli to vypadalo, že snad uhrál aspoň remízu, ale teď to vypadá, že nepřítel se nezastaví před ničím a posílá do útoku všechno co má bez ohledu na následky. S obránci to vypadá špatně.
Otázka je, jak píše Vidlák, co je důvodem takového tlaku 5 měsíců před volbami. Mám dojem, že současná dějinná etapa bude určující na dlouhá desetiletí dopředu a to ne jen z důvodu koroňáka. A budu fakt dožranej, jestli budu mít zase pravdu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)