Čtrnáct dní - doplněno

Autor

Tak tu máme další z frontálních útoků na naší vládu. Včera vytáhl Seznam novou politickou bombu - že prý Hamáček měl letět do Moskvy, aby Vrbětice vyhandloval s Rusy za milion dávek Sputniku. Hamajda to samozřejmě popřel, že nikdy nic takového neřekl, ale celá opozice se toho chytla jako jeden muž. Už se svolávají výbory pro dohled nad BIS, bezpečnostní výbory, Milka je patřičně zděšená a znechucená, Šafr na svém fóru už ví, že to tak stoprocentně bylo... 

A Hamáček čumí jak vrána, protože si myslel, že za Vrbětice bude pochválen. To on přece vyhostil ruské diplomaty. To on tvrdil, že celá cesta do Moskvy byla jen kamufláž. On se přece zachoval přesně podle představ parlamentních rusobijců. Čekal slávu, poklepání po rameni, čekal že se vládní akcí Vrbětice něco vyřeší... ale nevyřešilo se nic. Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. 

Na začátek mám dvě poznámky... 

1. Když se celá akce Vrbětice rozebíhala, jednou z prokydaných hypotéz bylo, že Andrejko s Hamáčkem předešli svojí tiskovkou vládní krizi. Že předešli připravené nové akci Vidkun či nečasovské kabelky. Že plánem byl pád vlády, protože bude obviněna, že nekonala, že je kolaborantská a musí okamžitě pryč a nejlépe do vězení. Babiš s Hamáčkem tomu čelili vyhoštěním ruských diplomatů, což pak někde mimo kamery rádoby urovnávali. Koneckonců Rusové pak po prvotním vyhošťování situaci nijak zásadně nehrotili a výsledek skončil podivným patem, kdy Česká republika mohla tvrdit, že se ruského medvěda nelekla a Rusové mohli tvrdit, že s námi vyjebali. Obojí je víceméně pravda a víceméně i lež. Prostě primárním účelem Vrbětické kauzy nebyl Rosatom a Nord Stream, ale obyčejná domácí zabíjačka v nečasovském stylu. 

2. Včera jsem psal, že čekám ještě něco. Že se mi zdá, že Vrbětice nemohou takhle skončit. Že za tím musí být něco navíc. Že tohle podle mě nemůže být výsledek.  Zdá se, že na mém tušení něco bylo. Ne, nevěděl jsem a stále nevím přesně, co za vším je. Ale hypotézu o domácí zabíjačce bude zapotřebí ještě jednou otevřít a přezkoumat. 

Když to zjednoduším... Hamáček chtěl vyměnit Vrbětice za Sputniky. To on o tom určitě věděl i prezident i premiér a chtěli se takhle "kolaborantsky a zbaběle" dostat k "nebezpečné" vakcíně, kterou EU neschválila a dělat s ní u nás experimenty na lidech. Takhle to teď vypadá na všech zpravodajských serverech i ve sněmovních kuloárech.  

Za to, že Babiš a Hamáček ustoupili, dostali další útok. Jejich vstřícnost byla pochopena jako slabost (a dost možná i slabostí je). Kolik času si Babiš svojí vrbětickou tiskovkou koupil? Kolik času Hamáček dostal za vyhoštění osmnácti diplomatů a nevratné škody na české ambasádě v Moskvě?  Čtrnáct dní... 

Psal jsem to v posledních dnech několikrát. Že si Babiš s Hamáčkem řežou větev a pracují plnou silou na vlastním sebezničení. Že svým příklonem k rusobijecké straně přišli o poslední zbytky podpory. Že se možná spoléhají na podporu z Langley, ale měli by si vzpomenout, jak dopadli všichni ti Shaddámové a ostatní - největší američtí kamarádi se pak stali nejhoršími nepřáteli. Američani se nezaobírají lůzry. 

A já čumím jak péro z gauče, že to starý Ještěr z Hradu zase odhadl a jak moudře a prozíravě teď vypadá jeho zdrženlivost. 

Vlastně to ani nemůže dopadnout jinak, než hlasováním o nedůvěře vládě, případně přímo hlasováním o rozpuštění sněmovny. Jestliže první útok Koudelky (a Respektu) vláda ještě ustála za cenu významných zahraničních škod našemu státu, druhý útok už ustojí jen těžko. A pokud ustojí, přijde další útok. Z nějakých důvodů není možné, aby Babiš dovládl. 

Je za tím jen touha opozice po moci? Prostě se tak nemohou dočkat, že Babiše potřebují shodit za každou cenu?  Není možné riskovat, že by lidi svojí volbou do všeho hodili vidle? Nebo je zapotřebí shodit vládu dřív než vejde v platnost nový volební zákon, aby konečně přišli k veslu ti správní Zastrčilové?  

Má Veľký Bocián ještě alespoň trochu kontrolu nad situací? Koupil si Vrběticemi čas na nějaký protitah, nebo už jen zoufale hasí požáry, které se mu vymykají z rukou? 

Sledujeme v přímém přenosu český Majdan? Nebo platí, co jsem tvrdil včera a předevčírem, že se tu o moc pere proamerická s proněmeckou klikou a jde o Nord Stream? A my všichni jsme už dávno jen stafáží - kulisou, aby to všechny vypadalo ještě demokraticky? 

Článek budu postupně doplňovat... 

 

Doplněno 18.00: 

Zdá se, že opozice ani nechce vyslechnout zpravodajce nebo někoho jiného. Chtějí jen Hamáčkovu hlavu. Uzavřené jednání je přerušeno a dnes už pokračovat nebude.  Do voleb je pět měsíců... ale něco je ve vzduchu. Něco se musí stihnout. A kdyby tohle Hamajda náhodou ustál, za pár dní přijde něco jiného. 

Babiš prý na uzavřeném jednání nevystoupil, ale vzal si čas na rozmyšlenou. Zdá se, že se od Ještěra něco naučil. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (100 hlasů)

Komentáře

"Koudelka je placeným lobbyistou Westinghausu a že všecnny ty akce, které spoluorganizuje mají jen jeden cíl - směnit je za provize z Westinghouse.".
No, Koudelka, asi slušnej oddíl.

Já bych taky jednou konspirací přispěl, schválně, která za pár let se stane skutečností.

ČR je dnes vývozcem el. energie.
Ale! Zelený úděl. Budeme muset odstavovat uhelné elektrárny, jelikož jsou fuj. Ony jsou sice zhruba stejně špatné, pokud se vezme v potaz těžba, doprava a spalování, jako plynové, ale vypadají lépe. Takže si zde zrušíme hlavní zdroj energie, sem tam postavímě nějaký větrník a osadíme panel solární, ale bude nám kapacita ubývat.
Uvažujeme o JE. Jenomže ta ještě zakázaná není, ale jsou proti ní výhrady. A hlavně, postavit takovou JE, to je krapet jinčí kafe, než vidlákova rozestavěná střecha s řemeslníkem v karanténě.
A přijde okamžik, kdy celý svět si bude ekonomicky fungovat celkem v pohodě, ale my zde v Evropě si tu větev pod sebou tak ořežeme, že ČR najednou zjistí, že energii už nedokáže vyvážet, že jí naopak bude muset začít kupovat.
Odkud?
Což takhle Německo? To bude napojené velkou trubkou na ruský plyn, na to se postavěj ekologické plynové elektrárny, páč ten neekologický průser z tohoto bude někde jinde a není moc vidět
Molotov - Ribbentrov v novém hávu.

Já jen, aby vám při držkování nad jedním významnějším detailem, neunikl daleko větší průser, který se na vás chystá.

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

No a na špek těm výplodům šílenců (Vitassskova včas vycouvává, asi by ji nepřidalo kdyby zůstávala na straně šílenců a možná i alkoholiků) skočili zřejmě i zástupci moci lidu, zástupkyně prominou.

A stejně je zas lidi zvolí si za své zástupce (zástupkyně atd atd.)!!
Toto je obrovská záhada.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

je, prosím, ročník 1963. Tomu se ani věřit nechce. Obrácený Dorian Gray v přímém přenosu?

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Ano, to je LIDOVEC, strážce hodnot. Velký kamarád s Vepřovou hlavou. Z mé strany je to s ním stejné, jako s Halíkem. Stále přemýšlím, kde ten chlap ukrývá rohy, je plešatej, začesat to nejde.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Tyhle rohy rostou zevnitř - prorůstají dutinou lebeční. proto je navenek nevidíme.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

http://www.novarepublika.cz/2021/05/vrbetice-srdce-lasky.html#more
Plusy a přínosy kauzy Vrbětice pro národ český.
Zvláště pak bod 10 jistě ocení každy dobrý Čech.
"10. A poslední, avšak nikoliv nevýznamnou dobrou zprávou je, že ať v této zemí vládne Habsburk, Hitler, Brežněv nebo Biden, naše česká mediální, kulturní a politická reprezentace zcela jasně ukazuje, že svou pílí, rozhodností, statečností a mazaností dokáže vést bezpečně celý národ za vynikající obživou a dobrým bydlem s neomylností tasemnice do jakékoliv prdele. "

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

https://zpravy.tiscali.cz/byznys-se-smrti-s-expertem-o-nelegalnim-a-pol…

V rozhovoru , je snad ještě na Youtube, místní občan bydlící nedaleko Vrbětic v roce 2014 říká, že arabáci přijeli a jen ukazovali na bedny, které si chtějí koupit a odvézt. Zda si je odvezli a kam - to měl vědět Koudelka. Už tehdy, ne v roce 2021.
Ten byl ale zřejmě zaneprázdněn odhalováním ruských agentů.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

In reply to by liška (neověřeno)

Trvalý odkaz

.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

zajimavy clanek o deni generalu ve francii
------
https://ouk4vsxrgc7dc3oxbqibvdb7qe-jj2cvlaia66be-aftershock-news.transl…

cituji kratky nazor na rozdil o vychove deti v Rusku a ve Francii

Zdá se, že Rusko znovu získalo určitou národní hrdost. Neexistuje riziko, že to povede k nadměrnému nacionalismu?

- Rozdíl oproti Francii je následující: v Rusku dochází ke skutečnému obnovení morálních, občanských, vlasteneckých a duchovních hodnot. Malí Rusové se učí být hrdí na to, že jsou Rusové. Rusům se říká o Rusku, jeho velikosti, bohatém dědictví, jeho euroasijském vlivu.

Co my řekneme mladým Francouzům? Že je Francie škoda, že Francouzi jsou rasisté a že vlastenectví je špatné. Rusko má větší svobodu projevu než my. Jak předpověděl Philip Muret, zavřeli jsme se do klece s „foby“: islámofoby, xenofoby, eurofoby, homofoby. Už se nikdo nehne! A máme sendvičovanou, vyčištěnou, mikrovlnnou politickou třídu, která žehná dělbě práce mezi sekularisty. (bojovníci za oddělení lidí od víry pod záminkou boje za oddělení církve od státu - pozn. a názor redakce) a islamisté, kteří ve dvou zaplňují duchovní prázdnotu

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

být teď v současné bídě i lidovci. Propánakrista!

To si vybrali toho pravého. Ještě se nadějeme věcí... :
https://www.lidovky.cz/domov/lichtenstejnsko-i-pres-vlekle-spory-zridi-…

JJ

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Může za to Putin. Podstrčil Kroupovi falešné důkazy o tom, že Hamáček chtěl udělat s Ruskem handl, čímž zesměšnil českou zahraniční politiku. No a Kroupa jen využil příležitosti.
Ano, Putin je borec ! :)

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Ono to není tak jednoznačné, ale bylo to uvedeno jako možná alternativa.

Absurdita nemá hranice !

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Jsou jen 2 možnosti:

- Kroupa je úplně blbej, naivní, utekl asi z psychiatrického léčení,
- Hamáček je úplně blbej, naivní, utekl asi psychiatrického léčení.

Pokud by se Putinovi, tomu arciďáblovi, podařilo něco takového Kroupovi podstrčit, tak klobouk dolu. Až se to provalí, Milka bude ZDĚŠENÁ!

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Těch možností je hodně.
3) blbí sou všichni co je poslouchají. 😁

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

je přeceda Senátu.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pozor na dnešní "malou" zprávu: Lichtenštejnsko otevírá konzulát v ČR - místo Brno - honorární konzul - bývalý ministr Herman. Nátlak na prolomení Benešových dekretů bude pokračovat skrze zrádce Hermana!

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

In reply to by kulajda (neověřeno)

Trvalý odkaz

No tak temu Lichtenštejnovi by stačilo jednou pěstí do držky a už by sem nigdy nepřijel. Hotové

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

In reply to by kulajda (neověřeno)

Trvalý odkaz

A přitom to ještě nedávno vypadalo, že nás prodá Berndu Posseltovi za milion marek.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebudete volit svoje potřeby? Ne? Tak budete volit potřeby vašich řezníků a pudete na hnůj. Hotové

Zopakuji hlášení.

Nebudete volit svoje potřeby? Ne? Tak budete volit potřeby vašich řezníků a pudete na hnůj. Hotové

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Okamura to Soukupovi " objevil "

opozice potřebovala oddálit volbu do rady ČT

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

"Polovina zemí EU včetně Česka navrhuje vytvoření společné vojenské síly rychlé reakce"
****************

(...) Čtrnáct zemí Evropské unie (EU) včetně České republiky navrhuje vytvoření společné vojenské síly rychlé reakce EU, která by zasahovala při mezinárodních krizích, uvedla agentura Reuters. Pokus o vytvoření podobné jednotky proběhl už před dvaadvaceti lety.

Navrhovatelé se shodují, že by EU měla vytvořit jednotku o zhruba pěti tisících vojácích, k dispozici by měla mít lodě i letadla, která by pomohla demokratickým zahraničním vládám, které naléhavě potřebují pomoc. Agentuře Reuters to prozradil nejmenovaný vysoký úředník EU.

Ministři obrany EU se tímto nápadem budou zabývat na čtvrtečním zasedání, které povede šéf zahraniční politiky sedmadvacítky Josep Borrell. Ten unii kritizoval za neochotu více zasahovat ve skomírajících státech jako Libye.

Mezi čtrnáct navrhujících zemí patří kromě České republiky ještě Rakousko, Belgie, Kypr, Německo, Řecko, Francie, Irsko, Lucembursko, Nizozemsko, Portugalsko, Slovinsko a Španělsko.

O vytvoření podobné jednotky se v Evropské unii poprvé hovořilo v roce 1999, v roce 2007 připravila unie systém bojových skupin o 1500 vojácích, kteří by reagovali na mezinárodní krize. Tento systém ale nikdy nebyl realizován. (...)

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/polovina-zemi-eu-vcetne…

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

😎Nevím co vám je, ale stále serete mimo mísu. Dokud nebudete volit jen a jen svoje potřeby, tak vás ti psychopati, co ste porodili, a mnozí Havla ani nezažili na balkoně, vás vyžerou a prodaj až do morku kosti. Nevěříte?

Furt nechápu k čemu se tady vyjadřujete, co řešíte a jak se k temu stavíte. jako vemena z ryby. Totálanálfekál humus. A eště ty kydy z demográtické žumpy. Něco jako že nemůžeš přes svoji bublinu vypadnout, páč by ses vloupal do druhé bubliny. Bubliňáci počmáraný. A je vás tady dost kmetů. a co z vás vypadlo? Nechcu se teho dotýkat. Musel bych se zas dezinfikovat a to je fakt votrava. Muheeeeeee

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dycky byl první předek a pak až byl zadek. Předek rozhodoval co vysere zadek. Neznám jinej biologickej postup. Dneska zadek tozhoduje o tom, co má dělat a co bude platit předek. Vám to kokoti plesnivý dává smysl? Mě ne. Hotové

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zítra se narodí nosáčovi kokůtek s desátým pohlavím a pozítří bude zvolen vámi, panským rezidentem. Harpagondechujci vám vymažou nuly z účtů, zvýšej prostřednictvím zaprodaného předsedajícího oligarchické daně a vy budete patlat a matlat bláboly o bublinkách a co si myslej kokoti v Prahe.. Neuvěřitelné, fantastické. Muheeeeeee

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">french bulldogs</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie puppies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">french bulldog puppies near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">frenchie puppies for sale</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">baby bulldog price</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">buy french bulldog near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">blue french bulldog puppies for sale near me</a>
<a href="https://akcfrenchbulldogsforsale.com/&quot; rel="dofollow">mini frenchies for sale near me</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">xanax</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">yellow xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">white xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">green xanax bars</a>
<a href="https://xanaxbarspharm.com/&quot; rel="dofollow">blue xanaxa bars</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">feminized cannabis seeds</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">buy og kush online</a>
<a href="https://https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">golden ticket marijuana strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/"rel="dofollow">champagne strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">obama runtz</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">blueberry cookies pre-roll</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">mac strain</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">runtz carts</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">thc syrup</a>
<a href="https://420ganjashoppe.com/&quot; rel="dofollow">trix cereal carts</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)