Čtrnáct dní - doplněno

Autor

Tak tu máme další z frontálních útoků na naší vládu. Včera vytáhl Seznam novou politickou bombu - že prý Hamáček měl letět do Moskvy, aby Vrbětice vyhandloval s Rusy za milion dávek Sputniku. Hamajda to samozřejmě popřel, že nikdy nic takového neřekl, ale celá opozice se toho chytla jako jeden muž. Už se svolávají výbory pro dohled nad BIS, bezpečnostní výbory, Milka je patřičně zděšená a znechucená, Šafr na svém fóru už ví, že to tak stoprocentně bylo... 

A Hamáček čumí jak vrána, protože si myslel, že za Vrbětice bude pochválen. To on přece vyhostil ruské diplomaty. To on tvrdil, že celá cesta do Moskvy byla jen kamufláž. On se přece zachoval přesně podle představ parlamentních rusobijců. Čekal slávu, poklepání po rameni, čekal že se vládní akcí Vrbětice něco vyřeší... ale nevyřešilo se nic. Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. 

Na začátek mám dvě poznámky... 

1. Když se celá akce Vrbětice rozebíhala, jednou z prokydaných hypotéz bylo, že Andrejko s Hamáčkem předešli svojí tiskovkou vládní krizi. Že předešli připravené nové akci Vidkun či nečasovské kabelky. Že plánem byl pád vlády, protože bude obviněna, že nekonala, že je kolaborantská a musí okamžitě pryč a nejlépe do vězení. Babiš s Hamáčkem tomu čelili vyhoštěním ruských diplomatů, což pak někde mimo kamery rádoby urovnávali. Koneckonců Rusové pak po prvotním vyhošťování situaci nijak zásadně nehrotili a výsledek skončil podivným patem, kdy Česká republika mohla tvrdit, že se ruského medvěda nelekla a Rusové mohli tvrdit, že s námi vyjebali. Obojí je víceméně pravda a víceméně i lež. Prostě primárním účelem Vrbětické kauzy nebyl Rosatom a Nord Stream, ale obyčejná domácí zabíjačka v nečasovském stylu. 

2. Včera jsem psal, že čekám ještě něco. Že se mi zdá, že Vrbětice nemohou takhle skončit. Že za tím musí být něco navíc. Že tohle podle mě nemůže být výsledek.  Zdá se, že na mém tušení něco bylo. Ne, nevěděl jsem a stále nevím přesně, co za vším je. Ale hypotézu o domácí zabíjačce bude zapotřebí ještě jednou otevřít a přezkoumat. 

Když to zjednoduším... Hamáček chtěl vyměnit Vrbětice za Sputniky. To on o tom určitě věděl i prezident i premiér a chtěli se takhle "kolaborantsky a zbaběle" dostat k "nebezpečné" vakcíně, kterou EU neschválila a dělat s ní u nás experimenty na lidech. Takhle to teď vypadá na všech zpravodajských serverech i ve sněmovních kuloárech.  

Za to, že Babiš a Hamáček ustoupili, dostali další útok. Jejich vstřícnost byla pochopena jako slabost (a dost možná i slabostí je). Kolik času si Babiš svojí vrbětickou tiskovkou koupil? Kolik času Hamáček dostal za vyhoštění osmnácti diplomatů a nevratné škody na české ambasádě v Moskvě?  Čtrnáct dní... 

Psal jsem to v posledních dnech několikrát. Že si Babiš s Hamáčkem řežou větev a pracují plnou silou na vlastním sebezničení. Že svým příklonem k rusobijecké straně přišli o poslední zbytky podpory. Že se možná spoléhají na podporu z Langley, ale měli by si vzpomenout, jak dopadli všichni ti Shaddámové a ostatní - největší američtí kamarádi se pak stali nejhoršími nepřáteli. Američani se nezaobírají lůzry. 

A já čumím jak péro z gauče, že to starý Ještěr z Hradu zase odhadl a jak moudře a prozíravě teď vypadá jeho zdrženlivost. 

Vlastně to ani nemůže dopadnout jinak, než hlasováním o nedůvěře vládě, případně přímo hlasováním o rozpuštění sněmovny. Jestliže první útok Koudelky (a Respektu) vláda ještě ustála za cenu významných zahraničních škod našemu státu, druhý útok už ustojí jen těžko. A pokud ustojí, přijde další útok. Z nějakých důvodů není možné, aby Babiš dovládl. 

Je za tím jen touha opozice po moci? Prostě se tak nemohou dočkat, že Babiše potřebují shodit za každou cenu?  Není možné riskovat, že by lidi svojí volbou do všeho hodili vidle? Nebo je zapotřebí shodit vládu dřív než vejde v platnost nový volební zákon, aby konečně přišli k veslu ti správní Zastrčilové?  

Má Veľký Bocián ještě alespoň trochu kontrolu nad situací? Koupil si Vrběticemi čas na nějaký protitah, nebo už jen zoufale hasí požáry, které se mu vymykají z rukou? 

Sledujeme v přímém přenosu český Majdan? Nebo platí, co jsem tvrdil včera a předevčírem, že se tu o moc pere proamerická s proněmeckou klikou a jde o Nord Stream? A my všichni jsme už dávno jen stafáží - kulisou, aby to všechny vypadalo ještě demokraticky? 

Článek budu postupně doplňovat... 

 

Doplněno 18.00: 

Zdá se, že opozice ani nechce vyslechnout zpravodajce nebo někoho jiného. Chtějí jen Hamáčkovu hlavu. Uzavřené jednání je přerušeno a dnes už pokračovat nebude.  Do voleb je pět měsíců... ale něco je ve vzduchu. Něco se musí stihnout. A kdyby tohle Hamajda náhodou ustál, za pár dní přijde něco jiného. 

Babiš prý na uzavřeném jednání nevystoupil, ale vzal si čas na rozmyšlenou. Zdá se, že se od Ještěra něco naučil. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (100 hlasů)

Komentáře

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Poche, Petříčka & pražské skupiny. Vsadím boty.

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

In reply to by liška (neověřeno)

Trvalý odkaz

se utěšeně rozšiřují. Včera si posvítil na pandemický zákon, schválený za 4 hodiny v příšeří nouzového stavu. A upozornil na zodpovědnost neznámých osob za dvacet tisíc obětí českého kovidu a vyzval k vyšetřování tohoto zločinu.

https://www.youtube.com/watch?v=x72lmUVv7AY

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně se líbí návrh, abychom se v kadeřnictvích i jinde všichni ohlašovali jménem Petr Arenberger, ženy Monika Arenbergerová, mobil 608 444 444, což je mobil tiskové mluvčí ministerstva zdravotnictví. :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale já budu radši Prymula. To je jinej sekáč. Ten se nezakecá. A když, tak jedině na Vyšehradě.

Vyzkouším to, až bude hezky. Zatím při té třeskuté zimě mi ta deka na hlavě, co mi od listopadu vyrostla, až tak nevadí.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

K

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Kdo zastrčil, ten byl skandalizován ?
Potřebovali bychom aby zastrčila i Tokarová, ta ale nemá co. Chybička se vloudí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Tweet
Jiří Kubík
@jiri_kubik
Informace, které dnes ráno přinesly
@SeznamZpravy
, potvrdili přímí účastníci schůzky s Janem Hamáčkem. Zdroje přislíbily, že to potvrdí i při vyšetřování. Tolik k Hamáčkovým výrokům o "šokujících lžích".

Průměrný počet slepic: 3.1 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Místo kličkování kolem cesty do Moskvy mohl Hamáček jasně říct: "Před sedmi lety se na našem území stala neakceptovatelná událost, kdy ruská rozvědka zaútočila na zbrojní materiál a způsobila tak významné škody a ztrátu dvou nevinných životů. Jelikož ale nešlo o útok namířený cíleně proti našemu státu ani našim lidem, naskýtá se nám prostor pro nové nastavení vzájemných vztahů s výhledem do budoucna. Můžeme tuto naději v korektní a férové vztahy kvůli této sedm let staré události zahodit. Můžeme poslat našich třicet tanků a deset Gripenů (pokud nám to švédská strana dovolí) zaútočit na Ruskou Federaci. Já volím cestu rozvahy. Ano, měl jsem v plánu s ruskou stranou o náhradě škod a její podobě jednat. Trvám na vyhoštění XY rozvědčíků maskovaných za diplomatické pracovníky. Není v zájmu naší země eskalovat konflikt, jenž sedm let neexistoval. V zájmu naší země je dosáhnout spravedlnosti a zajistit, aby se nic podobného neopakovalo. Za tímto rozhodnutím si stojím a stát budu."

Demodebilové jej stejně nikdy volit nebudou. Střízlivé voliče by nemusel ztratit. Ale to kličkování je jen důkaz slabosti a psi cítěj krev. A pro Babiše platí totéž. Je neuvěřitelné, co se dneska děje. Je další na ráně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

dělo by se totéž co se děje teď jen o čtrnáct dní dříve. A co se týče Rusů, tak se dmnívám, že velice dobře vědí o co tady kráčí a pokud něvěděli před časem, tak se to dozvěděli nejpozději když se jim vrátili ti vypovězení diplomaté (agenti), kteří jako zástupci kterékoliv země (nás nevyjímaje) v kterémkoliv státě maji přehled o (nejen) domácí politické scéně. A proto tam také jsou.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

Ano. Téměř jistě by se spustilo totéž. Ale do další bitvy by šel jako chlap a ne jako uštvaná nevěrohodná kličkující onuce. Protože kdo bude nakonec volit onuci?

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Jenom připodotýkám, že to by platilo, pokud by to tak skutečně zamýšlel - pokud ne, tak je samozřejmě nesmysl aby cokoliv "přiznával".

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

Takhle nějak by to snad mohl říci, jenže by tam musela být jistota, že RF skutečně něco provedla. No a to díky Starému Ještěrovi víme, že na to nejsou důkazy. No a tak jsem rád, že ten blb Al Hamáček to odskákal. Prostě prověřuj a pak teprve důvěřuj a ne naopak.
Jo a jak začal nasazovat na RF svině jedna červenomikinová.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

zřejmě jsme totiž ve stejnou dobu došli ke stejnému závěru.

Napsal uživatel Anna2 (neověřeno) dne Út, 04. 05. 2021, 15:38
Trvalý odkaz
Další díl seriálu?

Schyluje se k uzavřené schůzi Sněmovny. V budově už je šéf BIS
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamackova-vrbeticka-afera-otrasa-ces
Jenom se vrátím na začátek kauzy (dokonce i před ni....sjezd ČSSD,Petříček a spol., Hamáček, Zaorálek) i když už jsem to tady před časem zmínila jako konspirační teorii, tak nějak upadlo v zapomnění, že to celé vypadalo i jako start majdanu vedoucího k převratu.
Možná první část byla přibržděna tím jak Babiš s Hamáčkem okamžitě ostře zareagovali, což nemuselo být tak úplně očekávané, možná se spíš čekalo, že se neodhodlají k diplomatické válce s RF. Situace se však zkonsolidovala, částečných cílů bylo dosaženo a teď dochází postupně na další, který sice zůstal poněkud ukryt, ale mohl být i jedním z hlavních. Vždyť přece když shodí vládu, nejlépe způsobem takovým kdy B ani H do konce života ani nepomyslí na návrat do politiky, tak se otevře možnost, že vše o čem sní tak nějak přijde samo. Ne Sputnik, Dukovany, zničené dipl. vztahy s RF a Ano případně základně. Pátá kolona včetně služeb, které by měly sloužit vládě a státu bude mít na co si vzpomene. Vždyť o co jiného se pokouší opozice celé čtyři roky a až dosud neúspěšně.?

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

ted uslysite mega tajne informace, verte nam vzdy mluvime pravdu a nic nez pravdu jsme rozvedka, ktera nikdy nelze ( a kdyz tak jen spravne abychom prechytracili cizi agenty)

--------
16:08
Novináři nesmí do předsálí
Před kávovarem v předsálí se tvoří fronta - poslanci se zásobí před uzavřeným jednáním. Policisté v civilu vyvádějí novináře, který do těchto prostor za normálním okolností přístup mají. Zaměstnanci Sněmovny vypnuli poslaneckou wi-fi síť.

15:56
15 minut na nachystání sálu
Poslanci dostali 15 minut, během kterých si mají odnést všechnu techniku. Mezitím proběhne kontrola jednacího sálu, nesmí v něm zůstat například tašky, ve kterých by mohlo být nahrávací zařízení ukryté. Po návratu poslanců do sálu by pravděpodobně měla následovat další kontrola. Předsedkyně výboru pro obranu Jana Černochová (ODS) upozornila, že porušení pravidel by znamenalo trestný čin.

15:49
Sněmovna odhlasovala uzavřené jednání
Poslanci si odhlasovali uzavřené jednání o plánované cestě Jana Hamáčka do Moskvy. Z jednání se nebude pořizovat žádný záznam. Přítomen může být mimo poslanců pouze Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, policejní prezident Jan Švejdar, šéf BIS Michal Koudelka, šéf Vojenského zpravodajství Jan Beroun a ředitel rozvědky Marek Šimandl. Poslanci musí na dobu schůze nechat mimo sál veškerou elektroniku, na kterou by bylo možné jednání nahrát. Televizní přenos bude přerušen.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

Děti přeci nesmí také všechno vědět, a o všem přemýšlet. Také se musí v něčem řídit příkazy a zákazy dospělých, musí dodržovat určitá tabu.
Pravda, děti vesměs si dospělé za toto neplatí, nemakají na ně. To je vážná námitka.

Může být aktem státního terorismu (násilí v rovině duševní) , pokud by stát činil ze svých občanů děti ?
K čemu je vlastně stát ? Komu poskytuje servis ? A kdy jde ještě o službu (a třeba i tajnou)...a kdy už o přikazování a nařizování (diktát - od slova diktatura)?

Ale chápu ty břicháče a ty mužatky, kteří si na tom zakládají, že jsou něčím víc než ti, kterým mají sloužit..... že mají takové výsady, jakých se kdysi dostávalo např. jen kardinálům nebo satrapům. Musí to být velmi povznášející pocit, taková nadřazenost, tedy nerovnost.
No , v časech hybridní vojny je to zřejmě normální. Taková barbarizace civilizace.

Zejména bude zajímavé , jestli Pavel Zeman přehodnotí své tvrzení, že nešlo o akt státního terorismu, pod tíhou nepřímých důkazů....
:-D))))

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

uvidíme......

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

A výsledek? Na pány z tajných služeb se ani nedostalo. Pavel Zeman konstatoval: "Styděl jsem se za jednání sněmovny" a na otázku, zda by se znovu dostavil k jednání sněmovny o této věci znovu, konstatoval, že by o tom musel hodně přemýšlet...
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/sef-zalobcu-zeman-stydel-jsem-se-za-p…

Roman Onderka z těch, co jednání pojali jako divadlo, jmenoval poslance KDU-ČSL Jana Čižinského a Piráta Vojtěcha Pikala.
„Úplně se to vymklo z nějaké smysluplné diskuze,” řekl po jednání například lidovec Jan Bartošek.

Je fascinující, že s výjimkou Hamáčka nebylo dáno slovo žádnému z přítomných účastníků inkriminované schůzky... Kdyby to bylo VEŘEJNÉ divadlo, tak pochopím ty komedie u pultíku. Ale když tam byla ta poslanecká parta jenom sama mezi sebou + Zeman+šéfov tajných služeb, kteří jediní mohli říct co zaznělo a co ne? To mi už hlava nebere.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

že chtěl Hamáček v Rusku vyměnit milion vakcín za to, že skrečuje Vrbětice nevěřím ani omylem.
Proč by to dělal, když vše ohledně vakcín bylo vlastně už dojednané. Čekalo se na oficiální potvrzení buĎ SUKLem nebo EMOU. Pokud si vzpomínám mělo do zermě přijít podle příslibu 150 tisíc vakcín do konce března a každý další měsíc dalších 300 tisíc. Ten milion, který chtěl údajně vyhadlovat by tu byl coby dup.

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

In reply to by Anna2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

A co když si chtěl připsat zásluhy a tvrdit, že dodávku vakcín dohodl on, velký Honza, a porazil tak zlého draka COVID 19? Zřejmě moc uvěřil pohádkám, že hloupý Honza nakonec všem vytře zrak. A tak bylo vytřeno s ním.

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

přes SUKL atd. to věděl najisto i on. Co by si asi tak počal s dovezenými vakcínami když tady nebylo nikoho kdo by je povolil použít. Nemluvě o tom, že zajisté zaznamenal jak dopadl Matovič se svou partyzánštinou.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Milion Sputniku je tak za 200 mega v ceskejch max, jako kompenzace za Pata a Mata nic moc, spis nic nez moc.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Však kdyby to tak zamýšlel - a on tvrdí, že nikoliv - kdo říká, že by šlo o jedinou zobchodovatelnou položku? Pomineme-li, že vakcína sama nemá jen onu výrobně/tržní hodnotu ale i hodnotu schopnosti ochránit člověka, urychlit otevření ekonomiky atp...

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

že chtěl vydírat. buďto nebo. Nesmyslně si myslel on nebo jeho loutkovodiči , že se rusové leknou a budou poslouchat je. Hmm vůbec jim nedošlo, že nás rusové nepotřebují, že jsme jen ubohá nejvýš desátá liga, bez jakékoliv moci a významu a že mezi ruskem a námi už je ukradina a slovensko... takže zase, leda zástupní prostor. A pokud si pamatuji, ten byl co by zázemí, vždycky likvidován první, aby nemohl dodávat další a další... NJN ten nedostatek vzdělání posledních 20ti let je poznat. Pořád žijí v tom co bylo a ne v tom co je. Ty drobečky z evropského stolu co by se mohli dozvědět se dozví přímo od autorů, bez jakéhokoliv zkreslení dutými hlavami. a levněji
No a že to zároveň zavařili i těm druhým , to jim podle řevu pražské galérky ještě pořád nedochází. Pořád si ještě myslej, že jsou pupek světa.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

že chtěl vydírat. buďto nebo. Nesmyslně si myslel on nebo jeho loutkovodiči , že se rusové leknou a budou poslouchat je. Hmm vůbec jim nedošlo, že nás rusové nepotřebují, že jsme jen ubohá nejvýš desátá liga, bez jakékoliv moci a významu a že mezi ruskem a námi už je ukradina a slovensko... takže zase, leda zástupní prostor. A pokud si pamatuji, ten byl co by zázemí, vždycky likvidován první, aby nemohl dodávat další a další... NJN ten nedostatek vzdělání posledních 20ti let je poznat. Pořád žijí v tom co bylo a ne v tom co je. Ty drobečky z evropského stolu co by se mohli dozvědět se dozví přímo od autorů, bez jakéhokoliv zkreslení dutými hlavami. a levněji
No a že to zároveň zavařili i těm druhým , to jim podle řevu pražské galérky ještě pořád nedochází. Pořád si ještě myslej, že jsou pupek světa.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

In reply to by Anna2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

A to já bych si to i představit uměl, zakopaný pes je v interpretaci takového jednání. Když si nechá Hamáček vnutit výklad, že je to zlovolná tajná protistátní konspirace, tak se to zlovolnou tajnou protistátní konspirací stane. A ČR nebude mít nic, jen velká hysterická slova a zničené vztahy s RF, protože ta se samozřejmě nikdy nepřizná.

Kdyby dokázal uvést do hry interpretaci, že Rusko tím neoficiálně uznává svou účast a ty vakcíny jsou v podstatě součást jakési "pokuty", či "omluvy", předvede alespoň Hamáček trochu racionality uprostřed všeho toho bordelu a neztratí ty, kteří nejedou tu apriorní protiruskou hysterii.

Průměrný počet slepic: 4.2 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

vzal vítr z plachet demosebrance, protože zveřejnil výsledek zkoumání - havárii způsobila společnost Energoaqua, a.s. Rožnov p/Radhoštěm. Což má za prokázané.
Společnost patří holdingu Prosperita Holding, a.s., jenž patří triu Vladimír Kurka, Miroslav Kurka a Oldřich Havelka.
Ti samozřejmě nikdy před soudem nestanou. Odnese to nějaký subalterní strejda v modrákách.

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)

rybko, akvárium nebude!
1/ Vyústění z bývalé Tesly je čisté.
2/ Otrava ryb započala několik km pod vyústěním kanalizace z Tesly
3/ Energoaqua se provozuje obyč ČOV, nic více a nic méně.

Samozřejmě by mohla připadat v úvahu nějaká nehoda, např prasknutí trubek nebo nádrže. Jenže doposud nikdo nic nenašel.
Takže rybí Vrbětice...

Průměrný počet slepic: 2.9 (9 hlasů)

na moznost "nahodneho" nalezeni prazdne lahvicky se zbytky Novicoku.

Průměrný počet slepic: 5 (18 hlasů)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Homer.
Určitě se po delší době zjistí,že to udělali ti Rusové,co udělali Vrbětice.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Chápu, že máte tendenci mluvit do všeho. Ale téhle věci nerozumíte ani za mák.
ad 1) Kyanid je bezbarvý. Zcela nepochybně se jednalo o jednorázovou otravu, kdy Bečvou prošla vysoká koncentrace toxické látky. Kdyby tomu tak nebylo, nehynuly by ryby na tak dlouhém úseku řeky. Takže vzhled výpusti v této věci nehraje žádnou roli.
ad 2) Znalec provedl test, kdy obarvil řeku neškodnou barvou, aby ověřil rozptyl látek ve vodě. Přišel na to, co mi bylo jasné již od samého začátku. V upraveném, širokém a mělkém korytě Bečvy se nepromýchá celý profil ihned a vedle sebe tekl proud znečištěný s proudem neznečištěným. Ryby unikaly do neznečištěného proudu, dokud mohly. Naprosto stejně probíhala před lety otrava kyanidem v Kolíně.
ad 3) Na ČOV se často likvidují též kyanidové lázně z galvanoven. Je jedno, jestli tam odpadní vody dotečou trubkou nebo je tam přiveze cisterna. Kyanidová pokovovací lázeň se likviduje velice snadno oxidací v zásaditém prostředí. Jedná se o naprosto rutinní operaci. Ovšem může se stát, že obsluha je nedbalá, oxidace neproběhne nebo se nezavře nějaký kohout a havárie je na světě...

Pokud znalec uzavřel znalecký posudek s tím, že označil viníka, tak nepochybně něco našel.
Je ovšem zajímavé, že znalec tvrdí, že se závěry vyšetřování nikoho neseznámil, policie tvrdí, že ji posudek dosud nepřišel a přitom jsou závěry posudku propírány v tisku.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

Je veliké štěstí, že Bečva neprotéká Vrběticemi. To by byl teprve výzvědný "masakr"!

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

že se brzy nenajde e-mail, ve kterém si Čuk a Gek objednávají loďku ve ValMezu?

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)

Vlastně by se tam měly zřídit Valašské Lurdy.
Snad ne každý poutník by hned sahal po valašském penicilínu, i na kyanidem svěcenou vodu by snad došlo.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

to je hlavna otazka.
Ak sluzi niekomu inemu ako vlade CR - tak je to velky problem.
Kubiceho sprava odstrelila CSSD (i ked to nebolo BIS). A nic zo spravy sa nepotvrdilo...
Koudelka urobil to iste. Predpokladam, ze sa nic nepotvrdi. A aj toto je prisne tajne.

Stale plati otazka - kto je zadavatelom ulohy?
Zatial je to bez odpovede - a ak to nevie ani AB - potom je v tazkych srackach az po krk, bo moze len cakat.
Po odstraneni AB pride k moci kto? Zelensky(UA)/Matovic(SK) v ceskom vydani? To vam panboskopomahaj....

Průměrný počet slepic: 4.8 (30 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

slouží:
1.
Sama sobě.
2.
Havloidům.
3.
CIA,

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

"....Ak sluzi niekomu inemu ako vlade CR - tak je to velky problem..."

Tak já tedy bych považoval právě že za velký problém, kdyby sloužili právě že jen vládě (což jsou v tomto případě zejména reprezentanti politických stran, které však určitě nereprezentují všechen lid, všechno občanstvo - ba někdy, snad i většinou, reprezentují ani ne jejich polovinu , někdy ani ne třetinu), která je pouze momentální konstelací jednoho mocenského pilíře právnického státu.

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1994-153#f1566397

Píše se tam ale také , že " Za činnost zpravodajských služeb odpovídá a koordinuje ji vláda" a že " Spolupráci se zpravodajskými službami cizí moci mohou zpravodajské služby uskutečňovat pouze se souhlasem vlády.". Tady naopak je to vláda, která je odpovědná za to, kdyby tyto služby spolupracovaly s cizí mocí, tedy i včetně toho, jakým způsobem by spolupracovaly, s jakými cíli. Jak se děje zpětná vazba či kalibrace této spolupráce v její podstatě i kvalitě a zda náhodou nevychází pouze z těch popisů, které vytváří v exkluzivním modu panství nějaké momentální ideologie, bez ohledu na to, zda je tato odrazem přání lidu a je v souladu s jeho zájmy (ty jsou vpravdě dány těmi Sasínovými potřebami) , právě že " pouhé" úkolování tajné služby vládou (a teď kterou, že...pokud jedna vláda a její tajné služby jsou vládou a tajnými službami malého státu - a druhá vláda a její tajné služby jsou vládou a tajnými službami nesouměřitelně mocnějšími), to je spíše záhadou, onou KONSPIRACÍ, kterou paradoxně , coby fenomen , zesměšňují ti, kteří k takové konspiraci vzhlížejí takřka jako ke zlatému teleti, totemu, tabu, s velkou úctou a touhou nadít se také aspoň něčeho mála z pompy takové konspirace. Přiznejme si to, že jde o záhadu. O nejistotu. Ale i o závislost na takovéto záhadě, a tedy i o nesvobodu (ta může přerůst až v nesmírné zotročení, pokud by z takovéto ZÁHADY vyplynulo např. rozhodnutí o nahnání lidí na jatka)..

Např. soudy také nemají pracovat jen pro vládu.
Ani parlamenty.
Ba ani masmedia, tedy další pilíř moci údajně to demokratické.

Instituce (což nemusí být jen organizace, institucí je např. i ústavnost dělby moci ve státě) bez etosu autenticky proobčanského a lidského...jsou institucemi chátrajícími, mohou být i nebezpečnými. Velmi nebezpečnými. To pokud se urvou z řetězu a začnou odnímat moc jiným institucím, ovládat je, včetně vlády, včetně její tvorby a destrukce.

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Sledujeme v přímém přenosu český Majdan?

ano, poprve se to nepovedlo pres respekt (novinare) tentokrat jsme lepe pripraveni a neustoji to (naivni Babis si myslel ze sliby USA plati, nepochopil ze jen plneni z jeho strany)

a celkove to pomuze opet zakryt neco co nema byt videt

Průměrný počet slepic: 4.2 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

lhář Kroupa, tak by měl pro blbost opravdu skončit. Moc nevěřím, že by byl až tak blbý.
Ale potom jsem si prohlédl foto té jeho nové metresy a popadly mě pochyby.
Chlap, který se nechá řídit ptákem většinou nedopadne dobře (viz. Nečas a Paroubek), stačí když mu dáma udělá v posteli pomyšlení a táhne mu na padesát a má nějaké peníze.
Tož uvidíme, řekl slepý.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

ale skutečnost je nejspíše někde ve hvězdách. Faktem asi bude, že si Hamáček s Babišem z nějakého důvodu sami pod sebou přeřezali větev (větve?). Na hromadnou sebevraždu to ale nevidím, Kroupa článek je taky založený jenom na spekulacích.

Průměrný počet slepic: 3.6 (13 hlasů)

Už to známe z ne tak dávné historie, to když všecku špínu jedna nejmenovaná " koalice" snažila se hodit na nejmenovaného koaličního " partnera" , také před volbami.
Normálka boj o moc.

Hamáček je sice jen gymnasialního vzdělání, ale není hlupák. CO by měl konkretně zobchodovat ? A JAK ? Když se o tom bavilo skorem půl Evropy ? Jedině že by to celé byl hoax a Hamáček měl možnost předložit důkazy - že v tom Rusko nejede. Pak by měl nějaký obchodní artikl...ale takhle ? Tomu snad může uvěřit jen kokot nebo naprosto zdevastovaná mužatka.
Ovšem vyhrožování či vydírání může mnohé změnit, včetně eventualního přiznání nevinného....vyšetřování skončilo, zapomeňte.
Je to rozjeté z mnoha stran. Včetně toho, že si možná Putin vystřelil jak z tajných služeb, tak z politiků....

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

On ty důkazy má. Při prvním výbuchu se 3 pracovníci zachránili. Do rána na policii zpívali, co tam vlastně dělali a proč začalo hořet. S odstupem 7 let se samozřejmě, i když byli zavázáni mlčenlivostí, v příslušné komunitě ví všechno. A Rusi v tom prsty neměli. Stačí předložit protokoly z výslechů. Ty jsou dnes samozřejmě přísně tajné.

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jestli se to znovu vyšetřuje (jakožto se tvrdí že ano - pouze ambiciozní plukovníci a jejich kumpáni a jejich oběti mají jasno už teď) , tak tím by se zlikvidoval spolehlivě.
Kdyby tlačil na to, ať mu dodají fakta z živých spisů.

Prostě neměl CO vyměnit, a v podstatě ani ZA CO, protože Sputnik musí přejít přes celou mašinerii regulací, což je ale správné (leda bychom spolehlivě a přesně věděli, že vývoj, testování a výroba této vakciny jsou zcela hamronizovány s našimi, respektive eurounijními normami, předpisy , nařízeními atd,).
V tento obchod může věřit jen kokot nebo zoufalá mužatka.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych si tipnul že za tímhle vším divadlem je Pfizer nebo některá z big-pharma firem co se u nás snaží udat tyhle CV19 "vakciny."
Kdyby se bývalo povedlo koupit od Rusů tak by měli po kšeftu.
Nebyli bychom první s kým takhle vyje??vají. V Indii jdou po Modim, v Argentině chtěli do zástavy vojenské základny.
Ve Státech tyhle "vakciny" už skoro nikdo nechce, rozdává se to na počkání komukoliv kdo přijde a v Čechách už lidi taky váhají. Prý že covid-pasy mají lidi přesvědčit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

In reply to by jan.řádek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rozjezdová Covid kampaň po celým světě s neodklizenejma mrtvolama mezi pacienty v nemocničních
čekárnách ve Wu-chanu z důvodu, že odklízení nestíhaj (v tý době cca 28 mrtvejch). Nebo záběry na desítky
rejpadej na ploše většího stadionu který se pomalu ani nemůžou otočit jak jsou na sebe nahňácaný (každej,
kdo se jen lehce šmrncnul kolem skutečnejch zemních prací ví jaká to je kokotina) ..... A od tý doby už
se ve všech zemích v hlavních médiích pořád dokola a dokola pomalu žádný jiný slovo než Covid a "opatření"
neskloňovalo.
Co z toho vzniklo a ještě bude každej vidíme jinak. Jedni to viděj jako samovolnej epidemickej proces, jiní jako
umělej náhubkovej doposud neukončenej proces.

A ty máš za to, že je to práce Pfizeru nebo některý z big-pharma firem ????? Máš za to, že nějaká soukromá¨
firma má pod palcem všechny hlavní média a potentáty ve svěťě (třeba i tý Číny) ??????

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Viděl jsem kdysi schema, kde byla znázorněna podřízenosti jednotlivých firem, či značek.
Bohužel to končilo na úrovni korporací. U koho si půjčují korporace peníze? U bank Kdo tedy vlastní korporace? Banky. Kdo má také půjčky u bank? No přece státy. Kdo vlastní banky? Kdo tedy vlastní státy?
Už asi blbnu, ale přesto se zeptám: kdo vlastní zeměkouli? Není to nakonec taky soukromý podnik?

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

soukromej podnik není, zatím jsou něco jako skorovětšinoví akcionáři, který si zatím nemůžou
dělat úplně co chtěj. A aby to dotáhli k obrazu svýmu (tj. aby si mohli dělat úplně co chtěj ),
dál vysávaj zeměkouli ekonomicky stále strmější geometrickou řadou a začínaj nasazovat
i neekonomický páky ....

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

tomu, že tento týden je výročí osvobození Československa Rudou armádou.

Jde o to DEFINITIVNĚ A PROVŽDY vymazat povědomí/fakt o zásluze tehdejšího Sovětského svazu na osvobození naší země od Hitlera/německé okupace.
Akce Vrbětice slouží k překrytí a přepsání historie.

Patří to do agendy "přepisování významných dat/přidělování jiného významu datům, která jsou pro lidi v daném státě důležitá".
Vždyť to není nic nového, dělají to tak pořád a pořád.
Vzpomeňte si jenom na 17. listopad. A co s ním udělali...

Do soboty/neděle bude to šílenství natolik našlehané, že položit kytičku k pomníčku padlých rudoarmějců bude "vo hubu" a rovno vlastizradě.
Před pár lety někdo z kovaných "vlastenců a demokratů" prohlásil, že Rusové nás v květnu 1945 napadli a obsadili.
Odteď už to bude "prokázaný fakt"... A ti, co budou tvrdit "něco jiného"...

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)