Nebylo zrovna na výběr

Autor

Dnes máme opět to výročí, které se v posledních letech moc nehodí. Máme přece  hentu prozápadní orientaci... a 70% našeho průmyslu je napojeno na Německo. A naši západní bratři nám kážou plivat na východ a moc nezdůrazňují, že to stejně nerozlišují a že jsme pro ně stejný póvl jako Rusové. A tak nám tu vznikly i příslušné ústavy, které narovnávají dějiny, ba dokonce i BISka má obavy z učení proruského narativu v učebnicích a vyrojilo se mnoho vykladačů dějin, kteří podpořeni správnými granty ukazují všechna válečná negativa výhradně na straně SSSR a všechna válečná pozitiva výhradně na straně protektorátu. 

Smůla dnešních vykladačů dějin je ovšem v tom, že za osvobození naší vlasti zaplatilo životem 140 tisíc "Rusáků" a skoro žádný Američan. Smůla dnešních vykladačů je v tom, že jsme byli osvobozeni od jha, které nás mělo vyhladit. Zcela a absolutně. Náš německý pán nás chtěl pracovně vyzužitkovat do mrtě a pak se s námi vypořádat podle již vyzkoušených vzorů z Draslovky Kolín. Smůla dnešních vykladčů dějin je v tom, že celé naše dějiny po roce 1945 jsou z tohoto hlediska jednoduché a křišťálově průhledné. V roce 1945 jsme byli osvobozeni od vyhlazení. Tečka. 

Další smůla dnešních vykladačů je v tom, že jsme se sice našemu osvobození snažili pomoci, ale ve skutečnosti jsme pomohli asi tolik, jako myška v té pohádce o řepě. Osvobozování naší vlasti stálo hodně české krve a hodně českých životů. Nevykašlali jsme se na to. Ale je nepopiratelnou skutečností, že bez těch dalších sto čtyřiceti tisíc životů jiných mladých kluků z ruských stepí, bychom si neosvobodili ani ždibec a bez krve milionu ruských kluků by Patton musel projevit sakra genialitu, kdyby se měl probíjet do Německa a v cestě by mu stálo těch 80% německých vojsk, které se na východě staraly, aby Rusové padli za svou vlast. 

Ono se to dá okecávat celkem libovolně, ale ve skutečnosti jsou to strašně jednoduché počty a snadný výběr. Naši předci byli nuceni žít pod pánem, který měl připravené likvidační plány, měl vymyšlené postupy, měl na to i technická řešení a jen ho zdržela poněkud náročná válka a tak bylo zapotřebí chvíli počkat. Podlidi museli dělat v továrnách. Ale... osud byl jasně daný. Až podlidi dodělají svou práci, budou zlikvidováni. A podlidi neměli žádnou možnost na tomto osudu něco změnit. Podlidi zůstali podlidmi i když uměli německy. Zůstali podlidi i když kolaborovali a udávali. Zůstali podlidi i když byli chytří, vzdělaní, i když měli zlaté ruce. Podlidi mohli jedině zůstat podlidmi. Rasové zákony nic jiného nepřipouštěly. 

A pak tu byl druhý osud. Mít nové pány, kteří si při osvobozování znásilní nějaké holky, ukradnou nějaké vysavače, jízdní kola, budou se místy chovat neurvale - prostě budou to normální soldáti, co čtyři roky nasazují krky. Budou tu rabovat pod hrozbou trestu smrti. Některé za to i popraví, jiným to projde. Prostě válka... 

Kromě vyhlazení jsme měli jen možnost mít nové pány, co budou chtít změnit strukturu ekonomiky, co zasáhnou do vlastnických vztahů, co tu nastolí svůj dělnicko rolnický režim, kteří budou vystupovat proti bohatým, budou vystupovat proti intelektuálům, tu a tam někoho oběsí vlastně bezdůvodně, tu a tam někoho zavřou do Jáchymova... 

Ale... Češi pro ně nebyli podlidi. Češi se museli přizpůsobit, držet hubu a krok, ale.... mohli žít. Nebyli určeni k celonárodní likvidaci. K likvidaci jsou určeni ti, kdo nepochopili nové pořádky a vystupují proti nim. Ale ostatní... ti mohou žít. Ne v ráji. Ale mohou žít. Kapitalističtí synkové se mohou zříct svých tatíků, mohou vstoupit do strany a udělat komunistickou kariéru. Farářští synkové mohou ve škole recitovat poemu Stalin... a dostanou posudek na studia. Kulacké dcerky mohou vstoupit do Pionýra, angažovat se... a tu a tam jet na dovolenou v Jugošce. Tisíce, desetitisíce lidí to tak udělali...

A ti ostatní, pokud byli ticho a nedělali bordel, tak si jezdili na chalupy a co roce 89 měli čím cinkat. Ty klíče byly od domů, bytů, aut, chatiček, motorek... 

Ve skutečnosti dějiny nabízely jen dvě cesty. Chcípnout pod Hitlerem a nebo žít pod Stalinem. A pro každého, kdo si zkusil pobyt v koncentráku, kdo věděl, jak na tom z hlediska nacistické ideologie je, tak ten měl svůj výběr strašně snadný. Češi měli za protektorátu jediný úkol - uvolnit prostor.  Za SSSR už měli za úkol chcípnout "jen" ti, co nepochopili situaci. Z nacistického osudu se nedalo vykoupit žádným podpisem anticharty, podpisem poučení z krizového vývoje ani udáním spolustudenta, že není dost nadšeným komunistou. Nedalo se dělat nic, protože jsme pro nácky nebyli lidi. 

O těchto cestách se nerozhodlo v Praze. Češi na tomto rozhodování neměli od začátku žádnou účast. Celá ta zasraná válka začala rozhodováním o nás bez nás a také rozhodováním o nás bez nás skončila. My jsme neměli co kecat ani do Mnichovské zrady ani do Jaltské konference.


Vždycky když někdo dává rovnítko mezi nacismus a komunismus, tak mu říkám tohle - Pro Stalina náš národ nebyl určen k vyvraždění ani k přesídlení, pro Hitlera ano. Pro Stalina jsme nebyli určeni k otrocké práci, nezavřel nám vysoké školy. Hitler ano.  Stalin chtěl, abychom byli ruští bratři, abychom milovali Moskvu, abychom milovali komunismus. Hitlerovi to bylo úplně jedno. Ten chtěl, abychom pracovali a pak zdechli. 

Tohle z dějin nevymaže ani deset Berndtů Possetů, ani dvacet Herrmanů, ani sto ústavů pro dokumentaci totalitních režimů. Tohle z dějin nevymažou ani všechny hříchy, kterých se u nás Sovětský svaz dopustil. A že jich nebylo málo. Nacistické Německo totiž nebylo nějaký tuctový okupant. Nacistické německo nebylo tuctovou velmocí, která si jela svojí velkou politiku bez ohledu na ty malé. Nacistická ideologie nebyla tuctovou ideologií, která touží lidi získat na svojí stranu a vzbudit v nich lásku k sobě. Všechny excesy, kterých se tady dopustili stalinovi pohůnci a jejich čeští poskoci totiž nejsou dost velké na osud, který nám naplánoval Hitler a jeho kamarádi. 

Tuctové okupanty jsme měli až po Hitlerovi a máme je i teď. I když.... v poslední době mám pocit, že už zase vzniká učení podle kterého jsou někteří určeni k podřadnosti a nemohou se z toho nijak vykoupit. Koneckonců i ti muslimové vás nechají žít, když přijmete Islám. Máte možnost, jak přežít. Nenutím nikoho, aby takovou možnost přijal, ale u nácků vůbec neexistovala. Nemohli jste odříkat přísahu a stát se tak árijcem. 

Neposlouchám dnešní nářky nad tím, že jsme v roce 48 mohli něco udělat jinak. Nebo že jsme mohli něco udělat jinak v 68. Že stačilo je trochu a mohli jsme být jako západní Německo. Ne nemohli jsme být nic jiného než co jsme. Neměli jsme na výběr. Neexistovaly jiné síly ke kterým jsme se mohli přidat a naše dějiny mohly ubíhat jinudy. Mohli jsme tenkrát udělat jedinou věc a tu jsme také udělali. Vítali jsme Rudou armádu jako osvoboditele. Protože to bylo mnohem lepší, než si přát pokračování Protektorátu. Žádné jiné možnosti jsme na výběr neměli. Kde bude demarkační linie, na to se nás nikdo neptal.

Ani tenkrát ani teď jsme nežili jak jsme chtěli. Svět se netočí kolem České republiky.  Ale žili jsme a žijeme alespoň tak, jak to jde. A mezi námi... na to v jakém prostoru žijeme a co se na nás tlačí, neděláme to úplně špatně. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (285 hlasů)

Komentáře

In reply to by Sokolí Oko (neověřeno)

Trvalý odkaz

chcu taky pět kur!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

Moje svědomí je čisté, dnes jsem Vám těch kur přidělil dohromady aspoň 25, navíc níže jednu básničku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

pharmacie de garde marseille maintenant therapie zen pharmacie kremlin bicetre , medicaments naturels pharmacie annecy vieille ville , pharmacie a bailly romainvilliers pharmacie auchan fleury sur orne pharmacie en ligne reims Comprar Albuterol 2 mg sin receta, Albuterol precio Venezuela <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-albuterol-2-mg… Albuterol nombre generico</a> Albuterol precio sin receta Comprar Albuterol 2 mg genГ©rico. therapies list pharmacie lafayette tassin Compra Retin-A a precios mГЎs bajos, Comprar Retin-A crema genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… precio sin receta</a> Retin-A barato en la farmacia Retin-A precio sin receta. therapies the grocery pharmacie de garde orleans , pharmacie en ligne quissac pharmacie leader argenteuil Medicamento Calan nombre generico, Calan precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/calan-barato-en-la-far… barato en la farmacia</a> Comprar Calan genГ©rico Medicamento Calan nombre generico. pharmacie lafayette oxymetre pharmacie wissous auchan .

Zatím bez slepic

therapie magnetique pharmacie auchan amiens pharmacie des weppes auchan englos , medicaments homeopathiques pharmacie annesse et beaulieu , pharmacie auchan dieppe horaires pharmacie tranchant amiens pharmacie auchan fax Windows 11 Pro por internet, Comprar Windows 11 Pro <a href=https://publiclab.org/notes/print/34775#>Comprar Windows 11 Pro</a> Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos Windows 11 Pro por internet. pharmacie en ligne dakar pharmacie barbiere avignon Prednisone bon marchГ©, Prednisone sans ordonnance prix <a href=https://faithlife.com/prednisoneenpharmaciecanada#>Prednisone en pharmacie Canada, Prednisone bon marchГ©</a> Prednisone pharmacie Canada Prednisone bon marchГ©. therapie de couple brest pharmacie de garde marseille panier , pharmacie ouverte woluwe saint lambert pharmacie de garde korhogo aujourd'hui Medicamento Calcihills 500 nombre generico, Comprar Calcihills 500 sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-calcihills… Calcihills 500 a precios mГЎs bajos</a> Calcihills 500 barato en la farmacia Compra Calcihills 500 a precios mГЎs bajos. traitement invisalign pharmacie thierry beauvais .

Zatím bez slepic

pharmacie avignon ouvert le dimanche pharmacie zemiro therapies for schizophrenia , pharmacie lafayette tolosane guide clinique de therapie comportementale et cognitive fontaine , pharmacie argenteuil simply pharmacie bordeaux ouverte dimanche therapies comportementales et cognitives angers Bonnisan barato en la farmacia, Compra Bonnisan a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bonnisan-barato-en-la-… </a> Comprar Bonnisan genГ©rico Bonnisan precio PerГє. pharmacie leclerc libourne pharmacie bellaiche annecy Brahmi barato en la farmacia, Comprar Brahmi genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/brahmi-barato-en-la-fa… barato en la farmacia, Brahmi precio sin receta</a> Medicamento Brahmi nombre generico Brahmi precio Chile. pharmacie fresneau brest pharmacie ouverte autour de chez moi , pharmacie lafayette roubaix pharmacie bailly paris orthopedie Medicamento Proventil nombre generico, Comprar Ventolin 100 mcg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ventolin-100-m… Ventolin nombre generico</a> Ventolin precio sin receta Comprar Ventolin 100 mcg genГ©rico. centre de therapies breves venissieux pharmacie bailly chaussures .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde aujourd'hui dans la vienne pharmacie de garde ajaccio pharmacie bordeaux test serologique , pharmacie uniprix jean beaulieu pharmacie zone auchan le pontet , pharmacie argenteuil de garde pharmacie amiens upjv therapie de couple utile ou pas Compra Amoxil a precios mГЎs bajos, Comprar Amoxil 250 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-amoxil-a-precio… precio Chile</a> Amoxil barato en la farmacia Amoxil precio Chile. pharmacie annecy le vieux pharmacie de garde marseille 11 novembre Amantadine precio sin receta, Symmetrel precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-symmetrel-100-… precio EspaГ±a</a> Symmetrel precio EspaГ±a Medicamento Symmetrel nombre generico. pharmacie auchan val de fontenay pharmacie bordeaux horaires , pharmacie pvc argenteuil therapies cognitivo comportementales et addictions Stromectol precio sin receta, Comprar Stromectol 3 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/stromectol-precio-sin-… Stromectol nombre generico</a> Compra Stromectol a precios mГЎs bajos Medicamento Stromectol nombre generico. pharmacie aix en provence allees provencales pharmacie auchan englos .

Zatím bez slepic

therapies comportementales et cognitives pharmacie poste argenteuil pharmacie bellaiche annecy , medicaments ballonnements pharmacie ouverte grenoble aujourd'hui , pharmacie de garde aujourd'hui gratuit pharmacie de garde aujourd'hui cherbourg pharmacie ouverte samedi bourges Compra Zyrtec a precios mГЎs bajos, Zyrtec barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-zyrtec-a-precio… precio sin receta[/url] Medicamento Zyrtec nombre generico Zyrtec precio PerГє. therapies breves et hypnose progressive therapy alternatives toledo ohio Compra Monurol a precios mГЎs bajos, Comprar Fosfomycin 3 g sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fosfomycin-precio-chil… barato en la farmacia[/url] Fosfomycin precio sin receta Medicamento Fosfomycin nombre generico. pharmacie bourges intermarche therapies journal , therapie cognitivo comportementale montpellier therapies york Medicamento Stromectol nombre generico, Stromectol precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-stromectol… Stromectol nombre generico[/url] Comprar Stromectol 3 mg genГ©rico Medicamento Stromectol nombre generico. pharmacie ouverte wavre pharmacie kennedy pontoise .

Zatím bez slepic

medicaments fervex pharmacie quiberon traitement fongicide , pharmacie beaulieu sur loire pharmacie bailly instagram , a therapie cognitivo-comportementale pharmacie leclerc amboise medicaments perimes Avodart precio sin receta, Comprar Dutasteride pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-dutasteride-a-p… barato en la farmacia</a> Medicamento Dutasteride nombre generico Comprar Dutasteride pastillas genГ©rico. pharmacie ouverte colombes therapies interpersonnelles CorelDRAW Graphics Suite 2021 venta PerГє, Compra CorelDRAW Graphics Suite 2021 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34769#>Compra CorelDRAW Graphics Suite 2021 a precios mГЎs bajos</a> Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021 barato. pharmacie gourmelon brest pharmacie moreau argenteuil , pharmacie de garde gap pharmacie de garde aujourd'hui 974 Comprar Champix 1 mg genГ©rico, Medicamento Champix nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-champix-1-mg-g… Champix a precios mГЎs bajos</a> Champix precio sin receta Compra Champix a precios mГЎs bajos. pharmacie boulogne billancourt marcel sembat pharmacie prado bourges horaires .

Zatím bez slepic

distributeur pharmacie Г  proximite pharmacie de garde quillan aujourd'hui pharmacie wattignies , pharmacie leclerc vitry pharmacie de garde bailly , pharmacie fogel angers therapie de couple villefranche sur saone act therapy gardendale Prozac barato en la farmacia, Comprar Fluoxetina 20 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-fluoxetina-a-pr… precio sin receta</a> Fluoxetina precio sin receta Fluoxetina barato en la farmacia. pharmacie issoire pharmacie poissy Monurol precio sin receta, Comprar Fosfomycin 3 g sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fosfomycin-precio-chil… precio sin receta</a> Fosfomycin precio Chile Fosfomycin precio sin receta. pharmacie de garde aujourd'hui dans la vienne pharmacie beaulieu toulon , pharmacie bordeaux saint augustin pharmacie caron beauvais horaires Mobic precio sin receta, Medicamento Mobic nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/mobic-precio-sin-recet… Mobic nombre generico</a> Compra Mobic a precios mГЎs bajos Comprar Mobic 15 mg genГ©rico. pharmacie marc brest pharmacie d'anjou angers .

Zatím bez slepic

In reply to by Sokolí Oko (neověřeno)

Trvalý odkaz

až zítra...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

...prapodivný, popůlnoční klid, tu panuje. Vidláku, bezva článek. Ano, na výběr někdy není a svět se netočí kolem nás. Nicméně.....ale nic. Dobře všem.

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Ja si dovolim nabidnout dalsi historicke skutecnosti. Cesky narod byl jako jediny uznavany za vhodny k vetsinovemu ponemceni - likvidovani meli byt jen ti nevhodni. Kolik bylo tech nevhodnych ? 93 % Cechu melo protektoratni Kennkarte. Jakou mela vahu, o tom svedcilo treba to, ze ti co emigrovali do NSR v 1968 a meli to sebou, okamzite obdrzeli nemecke obcanstvi. Hyeydrich byl v pozadi cechofil. Mel na zamku cesky personal, ceskou milenku, a v soukromi vyhlasoval. ze Cesi jsou cesky mluvici Nemci. Timhle nevyjadruju sympatie k tehdejsimu nemeckemu rezimu - jen konstatuju, ze dejiny jaksi nejsou tak cernobile jako Vidlakuv dnesni clanek a Cesi nebyli zdaleka tak jednoduse a prvoplanove urceni k likvidaci.

Průměrný počet slepic: 2.2 (71 hlas)

Blábol

Průměrný počet slepic: 4.3 (43 hlasů)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

Taky nějaká samovzdělaná?

Němci to uznávali sice na půl huby a jen v soukromí, ale my se podobáme Němcům ze všech národů nejvíc. Příjedete ze vydálenější ciziny a jste v Německu, tak máte pocit, že jste doma. To v Německu si koupíte v pekařství koláč s drobenkou, to v Německu mají velký výběr salámů, to v Německu, mají stejné secesní baráky. Vždycky jsem se tam cejtil jak ve vypíglovanějších Čechách.

Rusové jsou většinově hodní lidé, zachránili nás před náckama, jsou to Slované jako my, domluvíme se s nimi bez většího úsilí, konzervativní hodnoty tam mají teď více než na západě, ale mají jiný pohled na svět. Pochopitelný, ale jiný.

No a náckům jsme podle jejich pomatených rasových věd dokonce vycházeli němečtějsí než Němci sami.

Průměrný počet slepic: 2.6 (49 hlasů)

Němci měli dost jasný plán na vyhlazení Čechů a Moravanů. Byli jsme na řadě hned po Židech. Jediné, co jim bránilo plán uskutečnit, byly buď chybějící devizy Říšské banky (koupě území v Patagonii) nebo chybějící prostor na Sibiři, kde jsme měli klučit les pro německé pány. K vysídlování a vyhlazování došlo, viz rozšiřování vojenských prostorů. Občas vysídlili pár vesnic.
Bránilo jim jen to, že potřebovali pracovní sílu do německých továren a asi 7 milionů lidí by jim najednou dost chybělo.
Můžeme relativizovat vztah Němců k Čechům, ale Sudetští Němci v 1938 většinově hlasovali pro Hitlera, byli velmi často příslušníky divizí SS a v 1938 vyhnali Čechy ze Sudet. Na to Berndt Posselt, Hermann nebo Krystlík nějak zapomínají.
A ten vztah se nějak nezměnil ani za 76 - 83 let. Pořád jsme jen pracovní síla vhodná k práci v německých továrnách a v původní části EU-15 jsme pořád bráni za podlidi z východu, co jsou ještě pod muslimy. Nebýt křesťanských tradic, byli bychom ideální masou k přeměně na muslimy.

Průměrný počet slepic: 4.9 (74 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak to souvisí s tím, že s Němci jíme podobný jídla, pijeme podobná piva a máme velice podobnou kulturu.

Čeští komunisté se podobali českým kapitalistům ještě více než Češi Němcům a stejně je likvidovali.

Když se mluví o koze, debatujte o koze a nevyjmenovávejte vše, co jste kdy slyšel o vozech.

Blízkost kultur se nijak nevylučuje s bojem na život a na smrt.

Černoši v Africe proti sobě vedli vyhlazovací války dříve než se na pobřeží objevili Evropané, aby kupovali zajatce od vítězů (protože do vnitrozemí si netroufli) stejně jako severoameričtí indiáni se mezi sebou brutálně masakrovali ještě když Kolumbus chcal do plínek a samozřejmě dávno před tím.

Když Cortéz dobýval Mexiko, tak ho nedobyl úplně přesně jen s 15 stovkama Španělů lišících se diametrálně kulturou od Aztéků. Dobil ho ještě se 100 000 až 200 000 Tlaxcaltéků, kteří se Aztékům v mnoha směrech velice podobali, byť byli jejich zapřísáhlí nepřátelé.

To jsou paradoxy, že.

Průměrný počet slepic: 2 (26 hlasů)

Čmoude, půlka rodiny(sice vyženěná) žila v sudetech, babička "němka co mohla zůstat" vykládala co říkal její otec aktivní němec o češích a moravanech...

Takže si své pohádky nech pro někoho, kdo neví z rodinného vyprávění jaké byli plány němců podle reálných zážitků, ne tlachání u piva o tom co co máš ty ;)

A ten Cortéz? co dodat jak to bylo jako celek, že to byli zotročené národy, které "osvobodili španělé", stejně jako němec ukrajinu nebo nás... Takže poloviční pravda co píšeš, je jedna velká lež. Cortéz prakticky stejně využil jedny indiány proti druhým a pak se odvděčil, přesně jako to chtěl udělat Hitler, takže tvůj příklad krásně ukazuje, že Vidlák měl pravdu a ty máš pouze pohádky ve stylu Poselta...

To jsou paradoxi, furt píšeš, jak Herman apod politici lžou a sám v něčem máš stejné lži jako oni ;)

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Jestli váš vyženěný dědeček ze Sudet něco blbýho mektal o Češích, tak to nebyl v první řadě skutečný Němec, ale poddruh Němce zvaný Sudeťák.

Po 28 říjnu najednou ztratili statut vládnoucí národnosti, tak si honili triko, co nejsou jen proto, že jsou Němci. Mysleli si, že se s Mnichovem a Protektorátem nějak dostanou nahoru za věrné zásluhy a ostrouhali. Přeskočili je skuteční Němci z Říše a Sudeťáci zas utřeli.

Když píšu Němci, tak Sudeťáky fakt nemyslím.

Jednou jsem viděl v jednom dokumentu jakéhosi starého, snědého středoasiata s vlasama obarveným na žluto a několika hnědými zuby v puse. Kdosi s ním nadhazoval konverzaci, myslíc, že příslušník toho národa, po kterém měla republika jméno. On se trošku našponoval, že je přeci Němec a řekl cosi s místním přízvukem, cože měla být jeho němčina. Naši Sudeťáci jsou něco podobného. V Německu by působili jak pěst na oko.

Plány Němců byli takové i onaké.

O tom Cortézovi jsem psal, protože to ukazuje, že příbuznost a podobnost ještě nevylučují nenávist a nepřátelství.

Poselt a vy potřebujete dokazovat, jak moc se lišíme.

Hádejte co? Když byla aféra s Matiční ulicí, tak cizinci ze západu měli problémy rozpoznávat rozdíly mezi jedněmi a druhými. Tak zanedbaní a líní jim připadali na jedné i druhé straně.

Průměrný počet slepic: 1.1 (7 hlasů)

Byl to excht nemec, zakozoval svým dětem kamaradit se s cechama, takze si nevymyslej blbosti co si vymyslis ;)

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Jestli byl ze Sudet tak nebyl echt Němec. Byl to Sudeťák.

Echt Němci jsou v Německu.

To ví i každej syrskej migrant.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

pharmacie de garde joue les tours therapies for ocd act therapy images , therapie viceland streaming pharmacie auchan l'ilo , pharmacie lafayette ivry medicaments izalgi pharmacie carrefour beaulieu nantes Compra Ashampoo Core Tuner 2 a precios mГЎs bajos, Ashampoo Core Tuner 2 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34302#>Ashampoo Core Tuner 2 precio Guatemala</a> Ashampoo Core Tuner 2 donde comprar en Guatemala Ashampoo Core Tuner 2 precio Guatemala. traitement rgo pharmacie ouverte wasquehal Autodesk Revit 2021 por internet, Autodesk Revit 2021 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34243#>Autodesk Revit 2021 precio Colombia, Autodesk Revit 2021 por internet</a> Autodesk Revit 2021 venta Colombia Autodesk Revit 2021 precio Colombia. therapie comportementale et cognitive rodez pharmacie beauvais route de calais , pharmacie de garde evry traitement verrue plantaire Visual Studio Premium 2012 precio EspaГ±a, Visual Studio Premium 2012 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34606#>Visual Studio Premium 2012 venta EspaГ±a</a> Visual Studio Premium 2012 donde comprar en EspaГ±a Visual Studio Premium 2012 venta EspaГ±a. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie auchan saint jean de la ruelle pharmacie lafayette reims .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette tarbes pharmacie en ligne rennes pharmacie de garde annecy numero , medicament wystamm pharmacie ouverte jusqu'Г  20h , pharmacie intermarche amiens pharmacie hamiot avignon pharmacie de garde marseille 2 juin 2020 Cherche Meloxicam moins cher, Meloxicam livraison Canada <a href=https://faithlife.com/cherchemeloxicammoinscher#>Acheter Meloxicam en pharmacie Canada</a> Meloxicam prix sans ordonnance Meloxicam sans ordonnance Canada. act therapy with couples hypnose sophrologie therapies breves valerie peltier saint-remy-de-provence Compra Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 a precios mГЎs bajos, Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34749#>Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 por internet, Compra Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 a precios mГЎs bajos</a> Compra Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 a precios mГЎs bajos Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 precio PerГє. pharmacie boulogne billancourt rue du point du jour pharmacie ouverture aix en provence , pharmacie bordeaux fondaudege pharmacie leclerc joue les tours Ou acheter Microsoft Visio Standard 2021 au meilleur prix, Acheter Microsoft Visio Standard 2021 en ligne <a href=https://faithlife.com/ouacheterdumicrosoftvisiostandard2021#>Achetez la Microsoft Visio Standard 2021 moins chГЁre</a> Ou acheter Microsoft Visio Standard 2021 au meilleur prix Microsoft Visio Standard 2021 prix France. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie avenue jean dalmas aix en provence pharmacie de garde haut rhin .

Zatím bez slepic

pharmacie barres bourges therapies kidney pharmacie principale bordeaux , therapies esseniennes pharmacie quissac , therapies used for depression therapies of depression pharmacie avenue d'annecy chambery Acheter Sony Sound Forge 2 MAC en Suisse, Vente Sony Sound Forge 2 MAC sur internet <a href=https://faithlife.com/achetersonysoundforge2macensuisse#>Sony Sound Forge 2 MAC </a> Logiciel Sony Sound Forge 2 MAC Г  vendre Logiciel Sony Sound Forge 2 MAC au meilleur prix. pharmacie ouverte caen la pharmacie Г  proximite Compra Adobe InCopy CS4 a precios mГЎs bajos, Adobe InCopy CS4 venta Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34309#>Adobe InCopy CS4 barato</a> Adobe InCopy CS4 por internet Adobe InCopy CS4 barato. medicaments pour dormir incendie pharmacie amiens , pharmacie massy pharmacie bordeaux de Comprar SketchUp Pro 2021, Compra SketchUp Pro 2021 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34498#>Compra SketchUp Pro 2021 a precios mГЎs bajos</a> SketchUp Pro 2021 precio Venezuela SketchUp Pro 2021 donde comprar en Venezuela. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie boulogne billancourt rue du point du jour therapie cognitivo comportementale france .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde jean jaures act therapy leaves on a stream pharmacie rue d'argenteuil saint gratien , pharmacie de garde aujourd'hui cherbourg pharmacie bordeaux dimanche , pharmacie ouverte hyeres pharmacie de garde aujourd'hui issy les moulineaux medicaments mal de dos Recherche Windows Vista Business moins cher, Acheter Windows Vista Business en France <a href=https://faithlife.com/recherchewindowsvistabusinessmoinscher#>Achat Windows Vista Business pas cher</a> Windows Vista Business vente en ligne Ou acheter Windows Vista Business au meilleur prix. pharmacie brest ouverte entre 12h et 14h therapie cognitivo-comportementale quebec Comprar Norton PartitionMagic 8.0, Norton PartitionMagic 8.0 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34657#>Comprar Norton PartitionMagic 8.0</a> Norton PartitionMagic 8.0 barato Comprar Norton PartitionMagic 8.0. pharmacie de garde ivry sur seine pharmacie brest port , pharmacie bourges chancellerie pharmacie en ligne sans ordonnance Logiciel CorelDRAW Graphics Suite 2020 Г  vendre, CorelDRAW Graphics Suite 2020 bon marchГ© <a href=https://faithlife.com/841112a7b5ef43c3a145b57e0d909e24#>CorelDRAW Graphics Suite 2020 bon marchГ©</a> CorelDRAW Graphics Suite 2020 achat en ligne France Acheter CorelDRAW Graphics Suite 2020 en ligne. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie prefecture annecy pharmacie valcros aix en provence .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne jean coutu pharmacie thermale aix en provence pharmacie auchan roncq test covid , pharmacie achard angers pharmacie fauquet amiens , Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie ermont traitement zona ophtalmique la pharmacie Г  proximite Comprar Fluoxetine genГ©rico, Fluoxetine barato en la farmacia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34168#>Fluoxetine barato en la farmacia</a> Fluoxetine precio PerГє Medicamento Fluoxetine nombre generico. therapie de couple marseille therapie comportementale et cognitive dijon Compra Visual Studio Professional 2013 a precios mГЎs bajos, Visual Studio Professional 2013 donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34371#>Visual Studio Professional 2013 barato</a> Visual Studio Professional 2013 por internet Compra Visual Studio Professional 2013 a precios mГЎs bajos. pharmacie centrale boulogne billancourt horaires act therapy online training , pharmacie leclerc beauvais pharmacie forbin aix en provence Compra Adobe Photoshop Lightroom CC 2018 a precios mГЎs bajos, Adobe Photoshop Lightroom CC 2018 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34343#>Adobe Photoshop Lightroom CC 2018 precio PerГє</a> Adobe Photoshop Lightroom CC 2018 precio PerГє Adobe Photoshop Lightroom CC 2018 venta PerГє. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta therapie de couple qui consulter pharmacie en ligne zur rose .

Zatím bez slepic

progressive therapy alternatives maumee ohio therapie comportementale et cognitive valence therapie de couple youtube , therapies reiki therapie comportementale et cognitive namur , Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie des estelles avignon therapie cognitivo comportementale dijon pharmacie ivry sur seine Avid Media Composer 8 por internet, Avid Media Composer 8 donde comprar en Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34541#>Avid Media Composer 8 donde comprar en Guatemala</a> Comprar Avid Media Composer 8 Avid Media Composer 8 barato. pharmacie de garde marseille dimanche 23 aout pharmacie bordeaux fac Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio PerГє, Autodesk Factory Design Suite Ultimate venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34644#>Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio PerГє, Autodesk Factory Design Suite Ultimate barato</a> Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio PerГє Autodesk Factory Design Suite Ultimate por internet. therapies interpersonnelles medicaments xarelto , pharmacie beaulieu trois pistoles pharmacie saint quentin beauvais Ou acheter du Medrol 16mg, Acheter Medrol en Belgique <a href=https://faithlife.com/medrolsansordonnanceprix#>Medrol sans ordonnance prix</a> Cherche Medrol moins cher Medrol achat en ligne Belgique. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie lafayette nantes therapies breves lille .

Zatím bez slepic

therapies comportementales et cognitives application pharmacie beaulieu saint etienne pharmacie en ligne beziers , medicaments xanax surdosage effet horaires pharmacie bailly st lazare , therapie de couple exercices therapie de couple bordeaux therapies breves Intuit QuickBooks Desktop por internet, Comprar Intuit QuickBooks Desktop <a href=https://publiclab.org/notes/print/34760#>Intuit QuickBooks Desktop precio Miami, Intuit QuickBooks Desktop por internet</a> Compra Intuit QuickBooks Desktop a precios mГЎs bajos Intuit QuickBooks Desktop venta Miami. pharmacie auchan domerat pharmacie ouverte uzemain Adobe Dreamweaver CC donde comprar en Ecuador, Adobe Dreamweaver CC por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34456#>Adobe Dreamweaver CC venta Ecuador</a> Adobe Dreamweaver CC precio Ecuador Adobe Dreamweaver CC donde comprar en Ecuador. medicaments anti stress pharmacie lafayette nouvelle longwy , les therapies comportementales cognitives et emotionnelles en 150 fiches pharmacie carrefour nice lingostiere Vente Modafinil sans ordonnance, Modafinil livraison Suisse <a href=https://faithlife.com/ventemodafinilsansordonnance-h#>Modafinil Provigil comprimГ©</a> Modafinil sans ordonnance Suisse Modafinil en pharmacie Suisse. act therapy in a nutshell therapie kalash criminel .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia, Medicamento Naprosyn nombre generico</a> therapies with dementia act therapie acceptation engagement .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie fauquet etouvie amiens therapies breves bordeaux .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> pharmacie en ligne nimes therapie comportementale et cognitive niort .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico</a> therapies breves livre pharmacie bordeaux test covid 19 .

Zatím bez slepic

Čmoude,
Vy možná vidíte podobnost mezi Čechy a Němci, ale Němci to vidí zcela jinak. Pro ně jsme prostě scheisse Tschechen, jak vlastně potvrzujete níže ve větách o Matiční ulici.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Taky jak vůči jakýmu Čechovi.

Jak si představujete, jak bude machrovat německej pekař na českýho zubaře? Že má na to, se vytahovat, že dělá lepší pečivo než českej zubař plomby?

Ta historka o Matiční nebyla z Německa, ale to je fuk.

Ono to chce taky někdy trochu sebeupřímnosti.

Pohlreich vykládal, jak vyjel tuším do Holandska, najednou zjistil, že umí korektně tu českou klasiku a dál nic, že to je málo a že musí sakra máknout, aby to dohnal.

Když někomu řeknete, že by něco mohl dělat líp a on to vezme jak osobní urážku, místo aby se nad tím zamyslel, tak pak těžko zapůsobíte.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

act therapy body image pharmacie bordeaux avenue thiers act therapy adhd , pharmacie kembs hypnose - therapies breves - guerin - avignon , pharmacie argenteuil coteaux pharmacie de garde essonne ysomega pharmacie en ligne Photoshop Lightroom CC Classic precio Guatemala, Photoshop Lightroom CC Classic por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/#>Compra Photoshop Lightroom CC Classic a precios mГЎs bajos</a> Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Guatemala Comprar Photoshop Lightroom CC Classic. pharmacie brest ouverte samedi pharmacie en ligne serieuse GRAHL PDF Annotator 3 donde comprar en Chile, Comprar GRAHL PDF Annotator 3 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34522#>GRAHL PDF Annotator 3 precio Chile</a> GRAHL PDF Annotator 3 precio Chile GRAHL PDF Annotator 3 donde comprar en Chile. pharmacie aix en provence pont de l'arc traitement mycose pied , therapies revue pharmacie deroo bailly romainvilliers Nero 10 Burning ROM venta Chile, Nero 10 Burning ROM donde comprar en Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34601#>Nero 10 Burning ROM por internet, Nero 10 Burning ROM venta Chile</a> Nero 10 Burning ROM venta Chile Nero 10 Burning ROM barato. pharmacie en ligne suisse pharmacie en ligne canada .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie boulogne billancourt de garde pharmacie leclerc joue les tours .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> pharmacie en ligne clermont ferrand pharmacie universite .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico, Comprar Suprax 100 mg sin receta</a> pharmacie ouverte brest pharmacie annecy parmelan .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> traitement synonyme pharmacie en ligne colmar .

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

act therapy harris pharmacie permanence annecy pharmacie polygone , pharmacie fontenaille aix en provence medicaments perimes , pharmacie pasteur aix en provence horaires pharmacie auchan epinay sur seine traitement jaunisse Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium barato, Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium venta Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34582#]Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium venta Guatemala[/url] Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium por internet Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium donde comprar en Guatemala. pharmacie rue lapparent bourges pharmacie avignon tgv Prednisolone livraison France, Prednisolone livraison France [url=https://faithlife.com/prednisolonelivraisonfrance#]Cherche Prednisolone moins cher[/url] Prednisolone sans ordonnance prix Vente Prednisolone sans ordonnance. pharmacie a proximite france act therapy online resources , pharmacie de garde uzerche aujourd'hui therapies comportementales et cognitives CorelCAD 2021 precio Ecuador, CorelCAD 2021 venta Ecuador [url=https://publiclab.org/notes/print/34706#]CorelCAD 2021 barato[/url] CorelCAD 2021 precio Ecuador CorelCAD 2021 por internet. pharmacie avignon ouverte act therapy wiki .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia[/url] pharmacie bourges ouverte pharmacie annecy bonlieu .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio sin receta[/url] pharmacie en ligne nord therapies with alzheimers .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador[/url] pharmacie beaulieu therapies breves grenoble .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos[/url] traitement uv piscine pharmacie en ligne livraison rapide .

Zatím bez slepic

Lidice, 10. června 1942
Ležáky, 24. června 1942
Životice, 6. srpna 1944
Zákřov, 18.-20. dubna 1945
Ploština, 19. dubna 1945
Prlov, 23. dubna 1945
Přestavlky, 1. května 1945
Vařákovy paseky, 2. května 1945
Javoříčko, 5. května 1945
Leskovice, 5. a 6. května 1945
Konětopy, 8. května 1945
Lejčkov, 9. květen 1945

Průměrný počet slepic: 4.9 (64 hlasů)

In reply to by Kirk (neověřeno)

Trvalý odkaz

nadpis.
Třeba něco jako:
"Seznam přátelských setkání soudruhů čechofilů, neboli Parteigenosse domorodými nevzdělanci, spojených s veselou grilovačkou a kratochvilným ohňostrojem.

Z toho důvodu vás hodnotím, jako soudruha škůdce s nárokem na pouhou jednu kuru.

Kdo neví, jak se dojčersky velí k hromadné salvě (po česku Pal!), tak to kouzelné slovíčko zní, asi jako české Fojó! (Feuer!)

Průměrný počet slepic: 4.3 (27 hlasů)

Ještě na sobě budu muset zapracovat. Jdu se stydět a ta kura půjde do zupy. Hezký den, Targusi a nenechte si jej od hňupů zkazit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

Já jsem Heydricha za čechofila nikdy neoznačil, takže jen vyrážíte otevřené dveře (obrazně, abyste se mi tu nezačal zaklínat, že jste nikdy žádné dveře nevyrazil) jen jsem upozornil na to, že s Němci máme velice podobnou kulturu a sami náckové neochotně na půl huby uznávali, že se je jim podobáme nejvíce a poněmčení u nás půjde nejrychleji. (A výsledky jejich pomatených rasových testů jim k dovršení všeho ukazovaly, že jsme čistější Germáni než oni sami, což stavělo do velmi divného světla jak celou jejich rasovou pavědu, stejně jako jejich povídání o rasové nadřazenosti).

Ano, Němci odhadovali že naše poněmčení půjde díky podobnosti kultur daleko rychleji než u druhého národa v řadě, totiž teoreticky rasově lepších Holanďanů. Byl jste někdy v Holandsku? To je ten pomatený národ z druhé strany Německa, známý svým workaholsimem, keťasením a tím, že nemají v oknech záclony, aby sousedi viděli, že nemají, co skrývat.

Nemusíte vést svůj boj jak zuřivý býk plný hormonů a útočící na každé zachvění mulety a zatřepotání motýlích křídel. Můžete napřed v poklidu vše zvážit.

Chcete se dozvědět o paradoxu?

Targusovi příbuzní vojenského věku sloužili u Wermachu a ti vzdálenější i u SS. Klidně uznám, že to byli ti, jimž se ve Francii říká "Malgré nous."

Jen u nás vůbec nikdo a někteří navíc byli u partizánů, vyhazovali Němcům mosty, nechávali se od nich vyslýchat na gestapu a občas i chlastali se sovětskýma paragánama, co jim se jim tam snesli z nebes a dělali poradce na partizánskou válku.

Jinak to samý, co říkám já, říkal i český pilot v Británii, který to do nácků šil z kulometů už v době, kdy Sovětský Svaz ještě dodával nacistickému Německu vlaky paliva a politruci vysvětlovali soudruhům, že Němci v podstatě bojují proti stejnému kapitalismu jako Sovětský Svaz, což tedy svým způsobem dělali. - Až tu zas vyskočí bláznivý Kant, tak to hned odepíše, jako svědectví z druhé ruky, protože to mám od jeho vdovy a Kant furt dělá, že svět je jeden veliký soud a co neplatí u soudu neplatí nikde.

Bléééé svazáku pomatená.

Průměrný počet slepic: 1.9 (26 hlasů)

Napsal člověk s nickem po německých tancích po tom, co jsem si dovolil ocitovat pilota, který do nich šil z kulometů.

Až si Targus najde terapeuta, poproste ho o číslo. Samoterapie zjevně nefunguje.

Sliboval jste ignoraci a pořád vám to nejde. Zapracovat na vůli a přejmenujte se na T34.

Průměrný počet slepic: 1.4 (11 hlasů)

Já mám nick po technice která zasluhuje respekt, vy po černých kterých se bojíte. Není nutné rozvádět kdo z nás dvou trpí schizofrenií.
Přejmenování se nekoná. A zase jednou těžce fabulujete, ignoraci jsem Vám ani nikomu jinému opravdu a skutečně nesliboval, to jste si vymyslel.
Vy zkrátka s oblibou natvrdo lžete, viďte čmoude? Dušička pookřává když ze sebe vysypete nějaký nesmysl, něco z vnitřního rozporu se uvolní.. tak?

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Že zrovna po technice která byla zneužita pro největší zvěrstva. To nějakou českou techniku která zasluhuje respekt neznáte?

Průměrný počet slepic: 1.8 (10 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

To víte, němečtí předci, německé jméno, německý tank..
nic v tom není, jen nemíšící se nick. V malevičově černém čtvercu také uvidíte to co v něm vidět chcete a ono v tom v podstatě nic není.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

němečtí předci, německé jméno, německý tank
--
a zrovna vy budete někoho přirovnávat k náckům
--

Pomatenče jeden.

Průměrný počet slepic: 1.7 (12 hlasů)

Čmoude, národnost = politické vyznání? Fakt? Takže ty, jsi byl a jsi podle ttéto logiky komunista, protože před rokem 89 si žil, a všichni v ČSSR byli komunisté :D

Čmoude, v poslední době začínáš být nějaký divný, měl si předtím ostrý jazyk a slovní zásoba hrubá, ale psal jsi názory, se kterýma člověk nemusel souhlasit, ale diskutoval jsi obsahem, ale v poslední době, je to jenom čirý slovní průjem :(

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Jo, jen nemám nick BVP. V tom bude asi zakopaný pes.

Tady máte argumentační fauly,
https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta%C4%8Dn%C3%AD_klam

vemte si jeho posty a rozebírejte si to sám. Pak múžete napsat článek o struktuře jeho argumentace.

Uvidíte sám, co je to za chaos. Myslím, že to dělá zčásti schválně a nikdy nepřestane. Proto mu odpovídám už jen krátce - ale nemám nic proti tomu, abyste si vy dva povídali.

Průměrný počet slepic: 1 (5 hlasů)

To bylo slabý, čmoude. Tady totiž jsou myslící lidé, s touto argumentací Vám tu pšenka nepokvete.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já tu argumentaci právě vidím.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Vy tu právě ukázkové argumentační fauly předvádíte. Díky za to, nemusím se s vámi srát.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sám jste mistra argumentačních faulů.

Na ně reaguju.

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

prokazujete svou neznalost. Panzerkampfwagen je kus bojové techniky který vskutku zasluhuje respektu. Pokud nemáte protitankovou výbavu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

To i sovětské, americké, anglické a všechny jiné tanky.

Ale ukazuje to, kam se řadíte.

Průměrný počet slepic: 1.6 (7 hlasů)

čmoude, a kam patřím já? Obdivuju SU-34,a le stejně obdivuju tank Tiger a stejně tak i Vz58, co podel toho vyčteš kam se řadím? :D Proč rovnou nenapíšeš "nemám tě rád" místo těch hovadin o řazení člověka podle toho, že zrovna koupil lopatu made in germany, místo made in china...?

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)