.... a mohl bych ty dotace vidět?

Autor
Štítky

Krátký Volnobloklý úvodník: 

Tak nám včera proběhla ta demonstrace před sněmovnou proti covid pasům. V hlavní roli Volný blok a Trikolóra. Zpívá Ilona Czáková... Demonstrující vytvořili uličku hanby pro poslance a zaměstnance sněmovny. Pokřikovali, dělali bordel... 

Hamáčkovo gestapo připravené k zásahu (jak upozorňoval Vlastimil) nezasáhlo. 

Bezděky se mi nabízí srovnání s demonstracemi Michprdů. Ti svolávali "statisíce" lidí proti Babišovi a Zemanovi. A nic z toho. Policie je nechala křepčit dle libosti. Proč by to teď v případě pseudoboje proti covid pasům mělo být jinak?  Vlastně jo, jedna věc byla jiná. Když demonstrovali chlívkaři, ani jejich největší nepřítel nemohl říct, že dělali bordel. Protože ho nedělali. Dokonce po sobě i uklidili. Minář na to měl dost peněz. 

 Po Volného demonstrantech zbude trochu pachuti. Když jsem viděl příslušné reportáže, vzpomněl jsem si na demonstrace při zasedání MMF.

U nás se demonstrace dělají s holýma rukama. Jakmile se při projevování občanské nespokojenosti objeví trochu víc nenávisti než obvykle, mlčící většina se od toho distancuje.... 

Ale když si Volný (i Vlastimil) myslí, že se takhle pracuje pro vlast... je jim přáno. 

 

A teď k dnešnímu tématu:

Jistě jste si všichni povšimli, že naše mateřská EU ústy ojroparlamentu odhlasovala nezávaznou rezoluci odsuzující našeho Andreje za pobírání dotací. Ojroparlament rezoluci odklepl se slušnou většinou a apeloval na Evropskou komisi a české úřady, aby to s Andrejem nenechali usnout. 

Hned se ozval vrchní bonzák. Bukanýr Peksa, který si právě tohle dal jako leitmotiv svého politického působení. Dozvěděli jsme se, že je to hrozná ostuda, že se ojrópě nemůžeme podívat do očí, že jsme přišli o poslední zbytky mezinárodního renomé a tak podobně. 

Já k tomu mám Vidlácky několik poznámek: 

1. Žasnu, kolik toho renomé v Evropě pořád ještě máme. Pokud vím, o renomé jsme přišli díky instalaci výstavy Entropa od Černého, potom jsme o renomé přišli díky Paroubkovu shození vlády v době předsednictví EU, také jsme o renomé přišli podporou americké invaze do Iráku, hodně našemu renomé uškodil Topolánkův penis v Berlousconiho vile, o renomé jsme přišli díky odmítnutí migrantů, pak jsme o renomé přišli díky zavírání/otevírání hranic v době covidové v jiné době než chtěla Leyenová, pak jsme tu měli na návštěvě Sitting Pinga, to se také nesmí... 

Takže bych řekl, že evropského renomé máme obrovskou zásobu a jedna další ztráta se snese. 

2. Strašně by mě zajímalo, o jaké dotace to vlastně jde?  Neví to někdo? Nekoluje někde po internetu zaručeně pravá tabulka, kterou získal Kudra od BISky? Slýchám termín "sporné dotace", ale vůbec nevím, co to je. Nebo jako si je Agrofert přiděluje sám? Není někde nějaký úředník, nějaký stanovený postup, žádosti, schvalovací řízení a teprve po popsání kvant papíru dojde na přiklepnutí peněz? 

Nemohl by to prosím někdo vyčíslit? Vrchní bonzák Peksa má totiž hrozně krátkou paměť a tu mluví o sto milionech, tu o dvaceti miliardách... jiní mluví o dalších různých částkách a jeden Vidlák si z toho vezme jediné - melou hovna. Vůbec nevědí o čem mluví.  

Já dodnes nezjistil, jestli jde o dotace na hektar polností, jestli jde o dotace na pořízení nových technologií nebo jiné dotace třeba na snížení míry rizika, likvidaci starých ekologických zátěží a podobně. Ty dvě poslední jmenované jsem totiž za Agrofert vyřizoval taky. Musel jsem po Bohuníru Radovi zlikvidovat několik olejových lagun a jednu kontaminovanou panelovou plochu. 

Moc prosím všechny Scallopy, Kartouze a jiné šmejdy, aby zapátrali a dodali nějaký sumář. Když je ten Andrej takový hajzl, tak by to měli mít někde sepsané ne? Slibuju na svou vidláckou čest že nesmažu žádný příspěvek, kde bude odkaz na konkrétní "spornou dotaci".  Takže elfíci šupu šup, udělejte něco pro tento národ a vytáhněte tabulku sporných dotací. Jsem dost zvědavý, jestli v tom figurují i žádosti, co jsem podával osobně. 

3. Moc a moc Andrejovi přeju, aby na ojroparlament vztyčil prostředníček. Už jen proto, že nejdřív má proběhnout nějaký soud, který udělá to, po čem volám v předchozím odstavci. Vyčíslí to, sečte to, zhodnotí to a vydá pravomocný rozsudek. Ještě pořád máme demokracii a i ten největší hajzl má právo na obhájce. Stejně jako se zákony nedělají na ulici, tak se nesoudí v parlamentu.  Na takovéto rezoluce by měla od nás existovat jen jedna odpověď: "nasrat". 

4. Já nevím, jestli to těm pirátským a TOPáckým bonzákům dochází, ale nebude se tohle používat pořád? Někomu se něco nebude líbit a hned poběží žalovat do Brusele. A tam si něco odhlasují a tady se z toho stane posvátný spisek díky kterému přicházíme o poslední zbytky renomé a tak by se to dalo použít třeba na ČEZ ne? Máme moc uhelných elektráren. Třeba by se dala udělat podobná rezoluce proti Temelínu ne? Bude to rychlé a jednoduché. Neproběhnou žádné soudy, obhajoba nedostane prostor, šup - vypněte reaktory. Odporují nějakému novému ojrozákonu.  Tohle se pak dá použít na jakoukoliv českou firmu, stačí mít kamarády v ojroparlamentu, co tam budou tak dlouho otravovat, až to prostě odhlasují. 

5. Na druhou stranu, když vidím za co jsou dneska schopni odsoudit Waltera Krafta i jiné, po jakých nevhodných slovech se slídí a na základě jakých formulací se lidi posílají do basy, tak se vlastně vůbec nedivím. Babiš si za to může tak trochu sám, protože nikdy se nikoho v podobné situaci nezastal, nic pro to ve vládě neudělal, tak se to prostě obrací proti němu. Ale může být klidný, až po něm přijdou Piráti, bude to použito hladce i proti nim. 

Abych to nějak shrnul... 

Přimlouval bych se za to, aby žalobníčci dodali nám občanům kompletní text žaloby a shodli se konečně na nějaké částce, kterou Andrej Babiš ukradl nám chudákům daňovým poplatníkům. Dále bych se přimlouval, aby proběhl nějaký soud. Aby tam bylo hodně kamer, aby to běželo v přímém přenosu a my si mohli udělat sami představu, co nám to Andrej provedl. 

A dokud tohle všechno neproběhne, poslat ojrobonzáky i celým ojroparlamentem do ojroprdele. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (150 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

... ale v rámci EU nevládne žádná demokracie, ani ta libodemo, ale triumvirát zvaný Evropská komise. Akorát jich je aktuálně dvacet sedm, ne tři. Takže zákonodárce, vládce i soudce v jednom instantním komisařském balení.

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)

pharmacie ouverte 11 novembre annecy medicaments en psychiatrie act therapy for anxiety , pharmacie leclerc thiers therapies cognitivo-comportementales depression , pharmacie de garde wattrelos pharmacie lafayette valence pharmacie amiens moins cher Comprar Adobe Acrobat XI Pro, Adobe Acrobat XI Pro venta PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/#]Adobe Acrobat XI Pro precio PerГє[/url] Adobe Acrobat XI Pro donde comprar en PerГє Adobe Acrobat XI Pro precio PerГє. therapies to counselling traitement thermique 3DS Max 2017 por internet, 3DS Max 2017 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34504#]3DS Max 2017 por internet[/url] Compra 3DS Max 2017 a precios mГЎs bajos 3DS Max 2017 precio Argentina. pharmacie auchan macon pharmacie lafayette l'union horaires , pharmacie auchan petite foret pharmacie la bailly amiens Pixologic ZBrush barato, Pixologic ZBrush barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34660#]Comprar Pixologic ZBrush[/url] Pixologic ZBrush venta Ecuador Comprar Pixologic ZBrush. pharmacie halles avignon pharmacie beauvais lesigny .

Zatím bez slepic

pharmacie rue de brest quimper hypnose et therapies breves abonnement king's college therapies , therapie de couple amiens therapie de couple montpellier , pharmacie ouverte pau pharmacie de garde ustaritz pharmacie songeon aix en provence Comprar Adobe Acrobat XI Pro, Compra Adobe Acrobat XI Pro a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/#]Compra Adobe Acrobat XI Pro a precios mГЎs bajos[/url] Adobe Acrobat XI Pro por internet Adobe Acrobat XI Pro precio PerГє. pharmacie de garde tours pharmacie annecy test covid Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 por internet, Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 venta PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34749#]Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 venta PerГє[/url] Compra Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 a precios mГЎs bajos Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 precio PerГє. pharmacie en ligne sans ordonnance pharmacie carrefour beaulieu , pharmacie de garde yvetot act therapy self help Adobe Photoshop CS5 Extended donde comprar en Colombia, Compra Adobe Photoshop CS5 Extended a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34244#]Adobe Photoshop CS5 Extended por internet[/url] Adobe Photoshop CS5 Extended donde comprar en Colombia Adobe Photoshop CS5 Extended venta Colombia. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador. Medicamento Gabapentina nombre generico Comprar Gabapentina 800 mg generico [url=https://form.jotform.com/222076566560862#]Comprar Gabapentina 800 mg generico[/url] pharmacie lafayette amiens commande en ligne act therapy nottingham .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde avignon intra muros horaire pharmacie gambetta beauvais pharmacie de garde marseille panier , pharmacie aix en provence cours gambetta pharmacie en ligne vaccin , pharmacie lafayette isere pharmacie lafayette saint raphael therapie de couple forum Solid Edge 2022 por internet, Solid Edge 2022 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34750#>Solid Edge 2022 venta Ecuador</a> Solid Edge 2022 barato Comprar Solid Edge 2022. traitement de texte gratuit pharmacie ouverte aujourd'hui AutoCAD LT 2020 barato, AutoCAD LT 2020 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34285#>Comprar AutoCAD LT 2020</a> AutoCAD LT 2020 donde comprar en EspaГ±a AutoCAD LT 2020 venta EspaГ±a. pharmacie place forbin aix en provence pharmacie bourges , les therapies comportementales et cognitives pour les nuls pdf pharmacie de garde aujourd'hui le mans CorelDRAW Graphics Suite 2019 barato, Compra CorelDRAW Graphics Suite 2019 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34485#>CorelDRAW Graphics Suite 2019 barato</a> CorelDRAW Graphics Suite 2019 precio Venezuela CorelDRAW Graphics Suite 2019 donde comprar en Venezuela. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta therapies humanistes definition pharmacie en ligne lille .

Zatím bez slepic

pharmacie a proximite de moi pharmacie univers amiens pharmacie de garde aujourd'hui hirson , pharmacie bordeaux test serologique therapie de couple dijon , pharmacie lafayette lyon pharmacie en ligne espagne levothyrox act therapy vs cbt Microsoft Excel 2021 donde comprar en Venezuela, Microsoft Excel 2021 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34623#>Microsoft Excel 2021 precio Venezuela</a> Microsoft Excel 2021 venta Venezuela Compra Microsoft Excel 2021 a precios mГЎs bajos. therapies comportementales et cognitives toulon therapies breves lyon Ou acheter du Zebeta 5mg, Acheter Zebeta en Suisse <a href=https://faithlife.com/ouacheterduzebeta5mg#>Zebeta prix sans ordonnance</a> Vente Zebeta sans ordonnance Zebeta prix sans ordonnance. traitement urticaire traitement mononucleose , pharmacie en ligne marseille pharmacie de garde annecy Comprar MS Office 2011 Home Business, Compra MS Office 2011 Home Business a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34344#>Compra MS Office 2011 Home Business a precios mГЎs bajos</a> Comprar MS Office 2011 Home Business MS Office 2011 Home Business por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie guinard bourges pharmacie lafayette gambetta .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne gants jetables keto pharmacie lafayette therapie de couple repentigny , medicaments diarrhee therapie comportementale et cognitive perpignan , therapies transpersonnelles pharmacie angers place du lycee pharmacie ouverte samedi bourges Microsoft SQL Server 2017 Standard precio Colombia, Microsoft SQL Server 2017 Standard donde comprar en Colombia [url=https://publiclab.org/notes/print/34638#]Comprar Microsoft SQL Server 2017 Standard[/url] Microsoft SQL Server 2017 Standard venta Colombia Microsoft SQL Server 2017 Standard barato. pharmacie champagne argenteuil pharmacie de garde marseille 20 juillet CorelDRAW Graphics Suite 2019 venta EspaГ±a, Compra CorelDRAW Graphics Suite 2019 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34259#]CorelDRAW Graphics Suite 2019 venta EspaГ±a, CorelDRAW Graphics Suite 2019 barato[/url] CorelDRAW Graphics Suite 2019 barato CorelDRAW Graphics Suite 2019 por internet. therapies non medicamenteuses act therapy grief and loss , pharmacie de garde marseille st barthelemy therapie cognitivo comportementale montreal Autodesk Revit 2023 barato, Autodesk Revit 2023 venta Chile [url=https://publiclab.org/notes/print/34231#]Compra Autodesk Revit 2023 a precios mГЎs bajos[/url] Compra Autodesk Revit 2023 a precios mГЎs bajos Autodesk Revit 2023 precio Chile. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie aix-en-provence pharmacie homeopathie angers .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde marseille 14eme pharmacie de garde avignon ouverte aujourd'hui act therapy chronic pain , pharmacie lafayette avignon pharmacie avignon nord , pharmacie ouverte marseille pharmacie lafayette cahors pharmacie bel orme bordeaux Adobe Photoshop Lightroom 5 venta PerГє, Adobe Photoshop Lightroom 5 venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34287#>Adobe Photoshop Lightroom 5 </a> Adobe Photoshop Lightroom 5 precio PerГє Comprar Adobe Photoshop Lightroom 5. therapie cognitivo comportementale moselle pharmacie avignon les clayes sous bois Logiciel Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection au meilleur prix, Recherche Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection moins cher <a href=https://faithlife.com/fc8900e175a043b987620af0406635b5#>Acheter licence Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection</a> Prix des licences Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection Acheter licence Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection. act therapy concepts pharmacie en ligne quissac , pharmacie ouverte niort traitement de texte en ligne Revit 2023 donde comprar en Venezuela, Compra Revit 2023 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34730#>Compra Revit 2023 a precios mГЎs bajos</a> Revit 2023 venta Venezuela Revit 2023 por internet. parapharmacie leclerc quaedypre therapie comportementale et cognitive vaucluse .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico</a> therapies comportementales et cognitives ain pharmacie rue lapparent bourges .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paxil pastillas</a> pharmacie bailly instagram therapie de couple fontainebleau .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico</a> pharmacie en ligne dakar pharmacie juvignac .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> medicaments laxatifs act therapy tools .

Zatím bez slepic

medicaments generiques therapie comportementale et cognitive charente maritime traitement zinc acne , pharmacie ouverte jusqu'Г  20h pharmacie khun , pharmacie lafayette brest pharmacie massillargues avignon therapie de couple musulman Glyburide 2,5 mg pas cher, Glyburide en pharmacie Belgique <a href=https://faithlife.com/acheterglyburideenpharmaciebelgique#>Glyburide 2,5 mg pas cher</a> Glyburide prix sans ordonnance Glyburide 2,5 mg pas cher. yoga therapies beausoleil therapies breves definition Autodesk AutoCAD MEP 2021 por internet, Autodesk AutoCAD MEP 2021 venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34352#>Autodesk AutoCAD MEP 2021 precio Argentina</a> Comprar Autodesk AutoCAD MEP 2021 Autodesk AutoCAD MEP 2021 precio Argentina. therapie jean lapointe pharmacie intermarche nord beauvais , pharmacie lafayette niort horaires pharmacie yssingeaux Avid Media Composer 8 precio Ecuador, Comprar Avid Media Composer 8 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34315#>Avid Media Composer 8 donde comprar en Ecuador</a> Avid Media Composer 8 precio Ecuador Avid Media Composer 8 donde comprar en Ecuador. ouverture pharmacie boulogne billancourt pharmacie ouverte issy les moulineaux .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico</a> pharmacie leclerc le luc pharmacie auchan epinay sur seine .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie de garde besancon pharmacie de garde evreux .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador</a> medicaments orphelins pharmacie de garde marseille quartier nord .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos</a> pharmacie lafayette bordeaux pharmacie auchan petite foret .

Zatím bez slepic

therapie de couple rembourse therapie de couple doctolib act therapy social phobia , pharmacie homeopathie amiens ketoprofene pharmacie en ligne , pharmacie beauvais rue de paris pharmacie de garde marseille 1er pharmacie bailly site officiel Autodesk Building Design Suite Premium 2017 venta Ecuador, Autodesk Building Design Suite Premium 2017 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34324#>Autodesk Building Design Suite Premium 2017 precio Ecuador</a> Autodesk Building Design Suite Premium 2017 precio Ecuador Autodesk Building Design Suite Premium 2017 venta Ecuador. pharmacie dans beauvais therapies psychodynamiques Comprar Autodesk Inventor Professional 2017, Autodesk Inventor Professional 2017 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34238#>Autodesk Inventor Professional 2017 venta Argentina</a> Comprar Autodesk Inventor Professional 2017 Autodesk Inventor Professional 2017 venta Argentina. therapie cognitivo-comportementale rabat therapie comportementale et cognitive versailles , pharmacie de garde aujourd'hui tarn pharmacie avignon mistral 7 Compra Autodesk Inventor Professional 2017 a precios mГЎs bajos, Autodesk Inventor Professional 2017 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34238#>Autodesk Inventor Professional 2017 venta Argentina</a> Comprar Autodesk Inventor Professional 2017 Autodesk Inventor Professional 2017 venta Argentina. therapies familiales pharmacie angers .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia</a> medicaments perimes pharmacie lafayette poitiers .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio sin receta</a> therapies breves plurielles pharmacie Г  proximite de moi .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… barato en la farmacia</a> pharmacie boulogne billancourt avenue pierre grenier pharmacie soleil annecy .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico</a> therapies cognitivo-comportementales traitement grippe .

Zatím bez slepic

pharmacie hubert beaulieu sur loire pharmacie angers doutre act therapy certification , therapie de couple tours pharmacie saint quentin beauvais , medicaments japon therapies breves principes outils pratiques master pharmacie industrielle bordeaux Vente Modafinil sans ordonnance, Modafinil livraison Suisse <a href=https://faithlife.com/ventemodafinilsansordonnance-h#>Modafinil livraison Suisse</a> Modafinil sans ordonnance Suisse Modafinil en pharmacie Suisse. pharmacie lerouge boulogne billancourt pharmacie auchan okabe CorelDRAW Technical Suite 2022 por internet, CorelDRAW Technical Suite 2022 precio PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34666#>CorelDRAW Technical Suite 2022 por internet, CorelDRAW Technical Suite 2022 venta PerГє</a> CorelDRAW Technical Suite 2022 barato CorelDRAW Technical Suite 2022 donde comprar en PerГє. therapie cognitivo comportementale le mans therapies psychodynamiques , therapies with cancer pharmacie de garde beauvais 60 Micromat TechTool Pro 9 donde comprar en Miami, Micromat TechTool Pro 9 venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34622#>Micromat TechTool Pro 9 </a> Comprar Micromat TechTool Pro 9 Micromat TechTool Pro 9 por internet. traitement fibrome therapies breves lausanne .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia, Medicamento Naprosyn nombre generico</a> therapies psychodynamiques pharmacie bordeaux st clair .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> therapies cognitivo-comportementales (tcc) pharmacie beaulieu reunion .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> pharmacie bordeaux grand parc pharmacie de garde yvelines 78 .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> pharmacie lafayette amiens auchan pharmacie bailly salouel .

Zatím bez slepic

pharmacie neuville olivier amiens therapies humanistes pharmacie aix en provence dimanche , youtube therapies pharmacie verdun argenteuil , therapie comportementale et cognitive pdf pharmacie de garde zarzis therapie genique mucoviscidose Comprar Proventil inhalador sin receta, Comprar Ventolin inhalador sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ventolin-precio-colomb… precio Colombia</a> Ventolin barato en la farmacia Medicamento Ventolin nombre generico. pharmacie ouverte villejuif pharmacie de garde aujourd'hui france Prednisone en pharmacie Canada, Prednisone sans ordonnance prix <a href=https://faithlife.com/prednisoneenpharmaciecanada#>Acheter Prednisone en Canada</a> Cherche Prednisone moins cher Prednisone bon marchГ©. pharmacie orleans pharmacie en ligne masque , pharmacie lafayette epinal du therapies breves lyon Boostwin precio PerГє, Comprar Boostwin sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/boostwin-precio-peru-b… precio PerГє, Boostwin precio sin receta</a> Boostwin barato en la farmacia Boostwin precio PerГє. pharmacie bailly neuvy sur loire pharmacie leclerc mareuil les meaux .

Zatím bez slepic

pharmacie schwab angers pharmacie bordeaux achard pharmacie quincampoix , zensory therapies pharmacie.leclerc , medicaments en espagnol pharmacie bordeaux palais de justice pharmacie de garde toulon Comprar Ivermectina pastillas genГ©rico, Medicamento Ivermectina nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ivermectina-pa… precio Chile</a> Ivermectina precio Chile Compra Ivermectina a precios mГЎs bajos. pharmacie leclerc thiers pharmacie becker monteux horaire Comprar HydroxyChloroquina 400 mg sin receta, Compra Plaquenil a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/plaquenil-barato-en-la… Plaquenil a precios mГЎs bajos</a> Plaquenil precio sin receta Plaquenil barato en la farmacia. pharmacie a proximite de garde therapie comportementale et cognitive la rochelle , pharmacie ugine therapie cognitivo-comportementale objectif Calmhills precio sin receta, Calmhills precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/calmhills-precio-sin-r… precio Ecuador</a> Calmhills precio sin receta Comprar Calmhills sin receta. pharmacie lafayette mont de marsan pharmacie leclerc en ligne .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Evropě je již dlouhá léta běžné, že se rozhodne - samozřejmě jednomyslně - a pak se potichoučku přizná/nepřizná, že jaksi tak nějak to byl omýlek, omýleček.
Od Rusů chceme miliardu za Vrbětice, Irák jsme rozflákali za ZHN, které neměl. Libyi zničili za nedostatek demokracie a zatlačili o generace zpět. Od Číny chceme prach za kovid a nevíme kolik. Vesměs se píše bilion a nekouká se na řád a na angličtinu. Srbsko jsme rozbombardovali, protože jsme si to přáli.
Každý si najde další přehršel podobných případů samozvaných rozhodnutí. Bělorusko, Ukrajina, ricin, novičok ........

Průměrný počet slepic: 4.9 (81 hlas)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na takovéto rezoluce by měla od nás existovat jen jedna odpověď: "nasrat".
=======
jenže od rána to rozmazávaj v bedně jak když ho maj na botě

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

druhý mu je dává. Jako u úplatku. Obě strany jsou na tom stejně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

A

Průměrný počet slepic: 1.2 (19 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víš hovno a víš to! Vrkni číslo (kolik míčů dotací dostal neoprávněně), nebo drž hubu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dej čísla, řeči "někdo odhlasoval, komise řekla" bez dokladů kolik a za co jsou jenom a pouze řeči, řeči a ty se vedou a voda plyne...

Máš přesná čísla nebo jenom řeči? Mě připomínáš přesně lidi ze kterých si dělal tento týden Kraus ve své šou "já mám názor, tak to je pravda a vy ostatní držte huby" :D
Takže máš čísla?

Průměrný počet slepic: 5 (24 hlasů)

A

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)