Dovedu si představit...

Autor
Štítky

Dnes se krátce vrátíme k naší politické scéně a blížícím se volbám. Mílovými kroky se také blížíme k zřetelnému a zřejmému vyústění covidové pandemie, protože kompletně naočkovaných budou do konce týdne už nejspíš čtyři miliony lidí. Pokračují volební kampaně, vláda pokračuje v činnosti a pomaloučku polehoučku se nám stále více vyjasňuje situace. Dneska vám nabídnu zase jeden další z mnoha úhlů pohledu na letošní volby. Ne, není ani pravdivý ani zasvěcený. Je pouze představitelný... alespoň pro mě. A snad budete mít alespoň důvod se nad ním zamyslet. 

1. Od mé poslední předvolební analýzy se v  podstatě ve všech průzkumech potvrdilo, že Piráti ztrácejí. V toto případě je to jejich vlastní chyba, protože asi z nedočkavosti neudrželi šik a podobně jako Sirotci u Lipan vyrazili na mohutnou zteč, aniž by pochopili, že jejich soupeři ještě nejsou poraženi. Jsem ze srdce rád, že k jejich propadu jsem přispěl svým dílem.  Zaznamenal jsem docela dost lidí, kteří byli odhodláni Piráty volit, ale když si sami na pirátských fórech přečetli, co na ně jejich milovaní politici chystají, začali couvat. Inu, peníze jsou až na prvním místě. Od té odby Pirátská kampaň funguje systémem zveřejni a smaž. Příjemně mě překvapilo, že tento způsob žalostné sebeprezentace převzali i Starostové. Je to jak nákaza. Jedni s  tím začnou a místo aby je ostatní umravnili, začínají to dělat také. 

Podle mě se toho do voleb stane ještě víc... Volební lídři Pirátostanu teď musejí před voliči slibovat, že neudělají to, co udělat chtěli.  A členská základna na ně začíná bušit, protože to přece mělo vypadat celé jinak. Očekávám proto v té jejich koalici ještě zajímavé otřesy. 

2. Mám své zdroje, které říkají že vrchní Michprd Benjaminn Roll se vrací k teologii a od září nastoupí jako vikář (to je roční praxe v některém sboru, při které se má naučit dělat farářinu). Existuje slušná šance, že to bude sbor mého přítele JakuPa a pokud to dopadne, pozvu Rolla na zabijačku. Určitě se dozvím hodně zajímavého.... Každopádně z toho plyne, že finančně i materiálně nejvyfutrovanější aktivistická skupina to balí a do voleb zřejmě nezasáhne ani jako politická strana s Minářem, ani jako demonstrační cirkus s Rollem. 

3. Fiala je debil... a s ním i Pekarová Adamová i Jurečka... jako sláma z bot z jejich kampaně čouhá, že na jejich předvolební mítinky nikdo nechodí. Fiala se fotí, kterak osaměle brouzdá o vinicích a spolu se fotí na houpačkách... ale především kolem nich nikdo není. Ani noha. Já nevím jak vy, ale pro mě z toho plyne, že Spolukoaliční marketéři celkem správně odhadli, že ty tři není možné pustit mezi lidi, protože by jednak kecali nesmysly a jednak by brzy dostali nakládačku. 

4. Zato Šlachta je všude. Ale úplně všude. Dokonce i ve Vidlákově mám pocit že existují nejméně dvě šlachtovské skupiny které spolu snad dokonce soutěží. Nemine týden, abych jeho Přísahu netahal ze schránky. Fajsbůk mi ho vnucuje dnes a denně. Bilbórdy má také všude. Jeho plakáty tu visí po plotech a dělá to stejně jako kdysi Babiš. Lidi ať budete v Přísaze volit kohokoliv, volíte především Šlachtu. 

Jasně, na takovou kampaň si kluk vzal úvěr... Zajímalo by mě u které banky, protože tam chci taky. Zřejmě se tam na ksicht dají půjčit neuvěřitelné deseti, možná i stamiliony korun. 

5. Babiš si stále jede svou... očkovat, očkovat, očkovat. Za každou cenu, jakýmikoliv prostředky, s marketingem, soutěžemi, s čímkoliv. Říkejte si co chcete, ale on to na těch zhruba sedm milionů očkovaných dotáhne. Koncem týdne nejspíš překročíme čtyři miliony plně naočkovaných a první dávku má v sobě přes pět milionů lidí. V posledních dnech sice klesl zájem o první dávku, ale neklesl k nule. Jen se zpomalil. A stačilo vyrukovat s možností očkování bez registrace - pro náhodného kolemjdoucího, lidí se našlo dost. Samozřejmě to nevím jistě, ale koncem září bych to viděl na 6.850.524 naočkovaných. K tomuto číslu jsem se dopracoval trojčlenkou a bral jsem do úvahy kontinuální pokles zájemců. Z osobních zdrojů z firmy jsem stále přesvědčený, že v září přijde velké snímání okovů po vzoru Velké Británie. 

6. ČSSD se do sněmovny nedostane a podle mě se tam nedostanou ani komunisti. Stejně tak neuspěje ani Trikolóra, protože bez Klause je prázdná a neuspěje ani Volný, protože ty demonstrace na jeho podporu jsou poněkud malé. A je mi líto, že to musím říct takhle natvrdo, ale víte, mám řadu podřízených v práci a znám se prakticky se všemi lidmi, co u nás mají co do činění s obilím. Nálepku s Volného blokem mají na autech spolehlivě ti největší lemplové, ulejváci a nemakačenkové. V mé osobní sociální bublině je Volný blok doménou těch, které bych osobně nejraději už dávno vyhodil z práce, ale... nejsou lidi. Nevím jak je to jinde, nemíním to paušalizovat, ale pochybuju, že právě tyto typy lidí jsou schopni ve svém volném čase udělat nějakou dobrou politickou kampaň. Militantnost není v naší zemi dobrým základem pro politickou kariéru. 

7. Okamura je na svém, určitě neztratí, spíše získá. Nejspíš se k němu vrátí většina těch, co teď ještě jsou ochotni volit Volného i Majerovou Zahradníkovou, až se chvíli před volbami ukáže, že hlasy pro ně jsou spláchnuté do záchoda. Zároveň to Okamurovi hodí i leckdo od ČSSD nebo komunistů. Pokud náš polojaponec neudělá nějakou hloupou chybu, posílí. Ale dovedu si představit, že bude pokračovat ve své tradici... do sněmovny se v jeho hnutí dostanou strašní kreténi a Okamura bude zakládat třetí stranu. 

Víte jaký dojem to na mě všechno dělá? 

Že premiérem bude Šlachta...  Koneckonců stejně mu kampaň platí Andrejko. 

Babiš, Šlachta a Okamura dají dohromady malou většinu. Pirátostan a Spolukoalice dají dohromady možná 90 - 95 mandátů, ale nepostačí to. Podle mě budou pokračovat v pozvolném pádu a nakonec na tom nebudou o moc lépe než dneska. 

Okamura je ten nejlevnější a možná ani nebude muset s Andrejem dělat koalici. Stačí, když pro všechny svoje věrné dostane dobře placené pozice náměstků, což mu Babiš rád splní, protože Okamurovo vedení strany se vejde do výtahu. Šlachta je nový a jde mu hlavně o tu korupci a vyšetřování... co kdyby mu Andrej dal premiérské křeslo a sám si nechal většinu ministerstev? Na vládě pak ANO vždycky Přísahu přehlasuje, Andrejko půjde na finance, Schillerová na místní rozvoj a v krajním případě by možná mohli dát Okamurovi ministerstvo práce. On by se tam bavil škrtáním dávek pro nepřizpůsobivé a ukázalo by se, že škrtá hlavně chudým bílým, co ho volí, takže by mu tahle hra mohla vystačit celé volební období. 

Je to nejvíc win-win dohoda. Andrejko nepůjde od válu, Šlachtův čestný a neokoukaný ksicht bude budit důvěru, budou si hrát na nějaké vyšetřování, které nikam nepovede a za další rok bude Andrejko kandidovat na prezidenta a hladce vyhraje...  Všichni dostanou to svoje. 

A národ nakonec bude také rád... že covid skončil, že Piráti nedostali šanci na svoje experimenty, že Fialu vyhodili první den po volbách... Andrejko dostane šanci ukázat, jak je to doopravdy s naším zadlužením, Schillerová bude schvalovat projekty pro obce, což je hodně volebních hlasů napříště, Okamura bude mít šanci mě přesvědčit že není tlučhuba... a než budou další volby, budeme mít už úplně jiné problémy, které si dneska ještě ani neumíme představit. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (114 hlasů)

Komentáře

Je krasne se krmit na krmelci, ktery plni nekdo jiny!

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Že nás stále krmí a nic nechce.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

A já tu opakovaně tvrdím, že si půjčujeme hrozně málo. Uznávám jen dvě varianty. Buď mít vyrovnaný rozpočet a tedy si nepůjčovat a nedlužit nic (vzor Husákovo ČSSR) nebo si půjčovat 100x víc než dnes (vzor dnešní Řecko či Itálie či Francie) a prachy nějak, pokud možno legálně, rozpustit mezi obyvatele. A až nám již nikdo nepůjčí, tak natáhnout ruku k EU, vždyť to vždy zařídila. Kdo miliony od státu neprožere, tak si jako ti Řeci koupí nemovitosti v Berlíně či je bude mít ve Švýcarsku na účtu vedeném v novozélandských dolarech.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Dneska se rozšoupnem, zítřek nějak dopadne - to není můj problém, já už mám nasosáno.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Ty otravný Koniášův/Kartousův pohůnku! kolik ti za to platí?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

že v jednu ráno vybublali už tři referenti, něco na tom bude. Nicméně:
1) odhaduji, že komunisti se těsně, ale dostanou
2) už teď jsou v záloze aspoň dvě další Kubiceho zprávy
3) Neradno podceňovat fakt, že volební výsledky jsou jedna věc a jejich schválení Vendulkou Moravec je věc úplně jiná

Průměrný počet slepic: 4.8 (30 hlasů)

KSČM po 30 letech vymírají voliči a noví nepřichází v takovém počtu, aby nahradili úmrtí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Že by nakonec mohly, ty údaje z té tabulky o 6mio přeživších českých blboňů, být nakonec reálné?

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Vidláku, vy stále věříte, že nějakého popaláša zajímají vaše potřeby? Zkusme třeba, aby to nebylo furt o parlamentní tlamentárně, tipnout soudruha Haška z Moravy, co stíhá dvacet placených funkcí za pré dvě mega za měsíc, esli ví něco o vašich potřebách. Nebo třeba malej Benda, co myslíte?

Průměrný počet slepic: 3.8 (21 hlas)

točím automaticky kolečkem krysy, aniž čtu text vámi vyklábosený.

Nyní se ale zastavím. Můžete zde vypsat těch dvacet placených funkcí Haška, které právě stíhá současně za 2 mega měsíčně?
Blábolíte jako obvykle. Že?

Pokud těch dvacet funkcí zde vyjmenujete, které dnes současně Hašek zastává, okamžitě se vám omluvím.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

PŘEDEVŠÍM jsou starého data 2012 a 2013. Vy jste napsal dnes v přítomném čase, takže ne před osmi léty, na které platí vámi uvedené odkazy toto: "tipnout soudruha Haška z Moravy, co stíhá dvacet placených funkcí za pré dvě mega za měsíc."
Takže určitě v současnosti pan Hašek nemá vámi uvedených 20 funkcí. Výčet funkcí je pouze v jednom z odkazů, v tom reflexovém z roku 2013. ne z 13. 7. 2021, kdy byl Hašek poslancem i ve vedení ČSSD.

Korektní by bylo, pokud byste napsal:

"co takhle tipnout soudruha Haška z Moravy, co STÍHAL dvacet placených funkcí KDYSI V ROCE 2013" , ale to by nikoho nezajímalo a váš nefér kopanec do Haška by neměl ty správné grády. Mimochodem členové ČSSD si neříkají soudruhu, ale příteli, pokud jsem to zaznamenal správně.

Rozmontoval jsem krysu a pořádně namazal kolečko pro eliminaci příštích kravin Sasina.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

No tak jen v upadlé společnosti se takové chování obhajuje. Gdo chtěl pochopil a gdo ne tak nepochopil. Hotové

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska už sou schopní oligarchové a papaláši vás naočkovat rovnou v obchodě nebo na nádraží.
Myslím si, že ta ubohost už nestojí za komentáře. Kokoti vymřou, no a?

Průměrný počet slepic: 3.3 (16 hlasů)

No nezoufejte pane Sasine, ono dojde i na vás, jen to chce si počkat ... z tohoto života na zemi ještě nikdo "živý" nevyvázl ...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera jsem si pustila záznam ze sněmovny po hooodně letech a to toho poslanca Volného, bo jak o něm furt se píše, tož jsem chtěla vědět co je zač.
Tož ostravský tlučhuba to je, ale má bohužel pravdu. To že nepřizpůsobiví nejsou zrovna chudí, se přece ví dávno a ten obchod s údajnou chudobou tu zavedly ty strany před érou Andreja.
V Hyundai jsem robila 7 let, kromě karpálů jsem si odnesla slušné peníze, výlet do Jižní Koreje a poznatky, které se shodují s vyprávěním pana Volného.
Ty baráky s byty se daly při jakesi americké dražbě koupit levně a jeden kolega si chtěl od taty půjčit 400 000 a už plánoval jak tam nechá bydlet tmavší svobodnou mamu s šesti harantama. Doslova to měl spočítané, že mu ta jedna rodinka vynese slušný balík.
Tohle začalo nějak okolo roku 2010 a už za 3 roky chodili Karviňáci nasrani a hlavně nevyspání, bo tam hnědí vyřvavali do tří do rána.
Ti Romové, co chodili do práce, byli nasrani taky a hlavně se všetci neustále stěhovali. Spali většinou až když začalo mrznout a na jaře už byli zase mrzutí, že banda bude vyřvávat do rána. Kdy chodili do školy, nevím.
Praktikovalo se to i v RPG bytech, ale to se nemluví, bo Bakala je ten dobrý.
Nedávno jsem četla, že se zase vytáhla kauza nedobrovolné sterilizace žen a že se bude platit odškodnění. Přitom už zaplaceno dostaly. Pochopitelně je to musí hrozně štvát, kvůli jakých si doktorů nemají love.

Průměrný počet slepic: 4.5 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Není ani tak důležité, kdo vyhraje volby.
Jde o to, jakou stranu pověří sestavením vlády Zeman.

A ten se už opakovaně vyjádřil, že žádný "slepenec" pověřovat nebude.

Průměrný počet slepic: 3.4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

paskvilu vzpomněl na Vlkovu akci na Kose pro volbu jeho kamaráda do EP? Tváří se to jako nestranný bůh a při tom mu jde jen a jen o prosazení svých potřeb, vůbec ne Sasinovských, tedy většiny.
Ale proč se divím?
Zkrátka další věřící křesťan z Moravy ... takových hřibů hořců nám už otrávilo Prahu .....

Průměrný počet slepic: 2.7 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Si děláš prdel ne?

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Petrpavel

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Jeden z nejskvělejších článků od Vidláka pojednávající o stavovském povstání Pravý prostor nakonec nepřevzal. Zřejmě se v něm redaktoři poznali.....

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Piráti jen brzy prozradili,co nás čeká i když vyhraje i Babiš,neco demoblok.
Babiš chce za každou cenu vyhrát,ovlivňovat dotace,ale i daně pro Agrofert.
Asi budu volit volně Volného.
Šlacha je koněm Babiše,jeho cílem je odebrat protestující voliče ze všech stran,táboru,jak levice,tak pravice.

Průměrný počet slepic: 3.9 (23 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jak se říkalo o těch vránách co k sobě sedají.

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

Právo volit je zaručeno ústavou, takže pane zemědělec i Laco G. Mlynář si mohou zvolit, koho uznají za vhodné, třeba Volného, Babiše, nebo někoho jiného. Ostatní se mohou volbě jen podivit, ale to je tak všechno. Tak respektujme i odlišný názor, je to demokratické.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale nemám dojem, že by LGM jeho volbu a názor nerespektoval.

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)

Pane Laco G.
Podobně to platí i o Vás.
Také se říká i něco jiného,to Vám napíši až po volbách.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

člověka s IQ tykve. Vás jsem cenil výš. Ale přece jenom ty vrány si hledají jiné, se kterými si sednou vedle sebe.
Být stejná vrána jako Babiš bych považoval u sebe za nezasloužené vyznamenání.
Nashle 9. 10. 2021.

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

než budete volit Volného, požádejte Občana aby zjistil není-li Volný Žid.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

1) Je to vznikající partaj, která navíc nemá vůbec žádné zkušenosti z řízení krajů a obcí.
Lidé v jejím vedení mají omeznou nebo žádnou zkušenost s vedením jiných lidí.
2) Její program je až na některé detaily nereálný; zejména ve finanční oblasti.
3) Sice to asi myslí upřímně a jdou do toho s uvěřitelným nadšením, ale mají slušně našlápnuto k tomu, aby se stali obětí politických predátorů.
4) Program Přísahy je velmi podobný programu Pirátů.
5) Je to středopravá partaj, jakých už naší politikou prosvištěla slušná řádka a i nyní se jich na scéně přetlačuje několik. K čemu tedy další?

Proto za mne NE.
Ať zkusí komunální volby, uspějí a příště se třeba znovu zamyslím.

Průměrný počet slepic: 3.8 (20 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak boj je o řízení státu, tedy zkušenost z obce je stejně dobrá je k ničemu, to už lepší je zkušenost z řízení celerepublikového oddělení u policie, tedy cchceš něco co je k ničemu na pozici řízení země...

Jako že policajti z vedoucích pozic nemaji zkusenost z vedenim lidi? To je vtip?

Program v úrovni scifi má každá strana, nebo existovala nějaká co po roce 89 něco splnila, že bych připustil, že chtít toto po Šlachtovi a ne po ostatních není divné?

úpřimně, to říkají, ale je to tak? Úpřímně to myslí i piráti, proto se odkopali dřív a dredař to neukočíroval. Takže se ukázalo, že predátoři žerou všechni, v ODS, v ANo, u komunistí, ukazuje se i u Piríáttů, tedy opět, že by bylo překvapivé, že požerou pár někoho od Šlachty jako překvapivé?

Nevím o programu pirátů nic ani přísahy, protože se vždy dívám na činy, u Šlachty mám pouze pracovní=něco už v řživotě dokázal i když ne v politice, u pirítů mám kecálisty a když ukázali co umí Brno/Praha tak se děsím, že protože je to opak toho co říkají a mají v programu, takže fakt řešit podobnsot , když se pak stane něco jiného?

Jj, a proletí další a další, když se ČSSD nedostane do parlamentu, a následně se nezbaví "pražáků a těch sobotkovců", tak nemá šanci se vrátit, takže bude další strana co ju nahradí ;) Stejně jako byla ODA, a následovali další a další, tedy jak levice, tak pravice, tak strany středu...

Sám ho volit nebudu, ale argumnety co jsi dal proč ne, ani jededn neberu jako fakt, ale pouze dojmy přes slepecký brýle ;)

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

docela realisticky.
Bohužel pro "lidi práce". Tedy pro těch 70% řaďáků, pro něž je průměrná mzda čímsi z oblasti vlhkých snů. A protože se tři čtvrtiny života nějakým způsobem věnuji sociální práci, je mi jasné, že ty dole čekají hodně krušné časy. Ony už vlastně nastaly, protože ceny potravin letí vzhůru, postupně je následují i ceny energií, vody a PHM a nově i ceny stavebnin. To je pěkně kurevská kombinace :-(
Až budeme muset zatáhnout ještě různé povolební digitalizační, zelené, evropské a další experimenty, zbudou nám leda oči pro pláč. Přičemž to vypadá, že v politickém hokynářství nezbude ani jedna partaj, jež by alespoň pro forma dávala najevo, že ji osudy těch dole zajímají; a odbory jsou slabé jak dětský čajíček. To je ještě kurevštější kombinace.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

počkej povolenky zdražili, takže se "posereme" s cen, protože zdraží elektrika, půjde chleba a ostatní...

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

slusnych lidi prdel! Vyssi funkcionari odborovych svazu,potazmo zamesttnanci tamtez jsou na urovni organizovaneho zlocinu!!!

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

no co co, vzhlédli jsme se přeci u našeho vzoru USA, tam jsou odbory "rodinná záležitost"...

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Seděli v kanceláři a zaměstnanci je nezajímali.
I s tou údajnou divokou stávkou v Hyundai to tak bylo. Podle odborů nebyl důvod stávkovat. A chvíli jim trvalo než pochopili, že se fakt stávkovalo, vlastně byli poslední kdo to vzal na vědomí.
Pak se honem snažili, aby se to neopakovalo, bo by vyletěli jak špinavý hadr.
Před nedávnem, kdy se ještě dělaly přesčasy a byl odbyt aut, opět nic nedělali. Takto vyřešili opět zaměstnanci. Začali odcházet do Kvasin, Škodovka přeplácela. Tož vedení zvedlo platy.

Zatím bez slepic

má až komický průběh. Když jsem odevzdával práškové elektrolytické stříbro z ustalovačů do výkupu,platili mi tři koruny za gram. Včera jsem si koupil kousek pájky
60%Pb,40%Sn a gram vyjde na korunu sedmdesát.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

V ČR proběhl plukovnický převrat (Vrbětice) a zjištění, že nám vládnou plukovníci, pro mne podstatně snižuje hodnotu nadcházejících voleb.

Promne je tedy s tím vědomím důležité jen, aby z voleb pokud možno vyšli silné ty strany, které nebudou tleskat protektorům a jejich protagonistům. Takových stran na výběr moc není.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Pane Admirál.
I plukovníci pracují pro někoho jiného.
Dám sem toto,jaký je rozdíl mezi vyznamenáním prezidenta,židovským kongresem v USA,nebo vyznamenáním Koudelky tamtéž.
Takže si hrajeme na demokracii pod cizím deštníkem.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Jendo téma je nyní upozaděné, a tím je covid19. Co když v září Babišovo protivníci vytáhnou kartu, že tedy neustále buzeroval lidi kvůli koronaviru, nějaká pandemie se už nekoná, koronaviry mutují tak rychle, že nestíhají ani upravit vakcínu, česká vakcína v nedohlednu a že pokud jej lidi zvolí, čeká je znovu stejná buzerace, lockdowny, nucení k aplikaci podmíněně schválené chemické látky Pfizer, a především Více Evropy!, protože se Babiš v Bruselu vždy spolehlivě pos...? Klidně se může stát, že mu tím ubudou hlasy.
Takže přes prázdniny na covidové frontě klid, Adam Vojtěch bude hlásat svá moudra, na která nedojde, Babiš jej v září odvolá a svede na něj hněv voličů, a v září se dočkáme hezkého rozvolnění všech opatření covid necovid, protože budou volby!
Jinými slovy, kdo se chce nechat naočkovat, nechť tak učiní, ale účinnost očkování bude zhruba na úrovni modlitby v kostele, placebo, které díky příznivému psychickému stavu pacienta nastartuje jeho imunitní systém, aby si poradil sám.
Babiš sice otevírá očkovací centra v obchoďácích, které nejdříve dost drsně zavřel na dost dlouho, ale nikde není u žádného kostela. Většina mladých na očkování kašle, takže přesvědčit další lidi k Pfizeru zabere stále více práce a přesvědčování. Na podzim se nic hrozného konat nebude, protože koronavirus mezitím zmutuje.
Nás nechrání očkování, ale odstup od lidí, rouška nebo šátek přes ústa v místech koncentrace lidí a hlavně dobrý stav zdraví. Koho chtěl Covid zabít, už zabil. Zbytek přežije. Ovšem nevíme, jaké Covid19 způsobí následky a jaké následky způsobí experimentální vakcíny bez dlouhodobých testů.

Průměrný počet slepic: 4.1 (20 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

podivej se na slovensko, tam "čobolácký piráti" už jsou, mají hlavní korzára Čaputovou a jak se vesele zavírá, vyhrožuje očkováním, dvojíma občanskýma právama očkovaní/neočkovaní...

O covidu, pokud nebude někdo blbec z jedné i druhé strany budou držet pusu, protože se připravují, že po vobách by začali "přemýšlet" nad povinným očkováním apod.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

A co když se covidovou hysterií vine vedlejší motiv, a tím je rozdělit obyvatelstvo na ty poslušné a poddajné, co se nechají očkovat, zavírat a omezovat svobodu, a na ty neposlušné?
A ti blbci, kteří neumí držet ústa, se nakonec najdou v každé straně. Teď se projevují především u pirátů, kteří si mysleli, že mají vítězství v kapse.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Adam Vojtěch mne připadá,jak zní ta hláška,udržujte oheň,než přijdou hasiči,tak on bude udržovat pozitivní Covidem až do doby,než vypadne z ministerstva.

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé na webu , pojdme místo toho proč nějakou stranu NE volit, psát spíš o tom proč nějakou stranu volit. Všude se dočtu co je kde špatně a fakt teda všude něco je - pro mě by byla podnětná diskuze o těch pozitivech očekávaných od jednotlivých stran. Tedy pokud nenastane jedno velké ticho -pozitiva 0.
Ps: Vidláku,co je to "vyústění covidové pandemie" s horkem nějak ztrácím fantazii ,šlo by upřesnit.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

O tom marně přemejšlím už třetí volební období.

Nic, nikde nic.

Zůstalo mi jen jedno - volit menší zlo.

Je to k blití.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

Volba menšího zla je pořád volbou zla. Tudy cesta nevede.

Pokud půjdete voli ANO, víte jak jednali v tomto údobí a dá se očekávat, že další údobí nebude jiné. Vyhovuje vám takové jednání a není to volba menšího zla, ale jen stagnace stávajících pořádků.
Pokud Spolu, je to ta samé co ANO s tím rozdílem, že víme jakou pohromou byli v minulosti.
U Pirstanu je to trošku složitější, neb úmysly Pirátů se můžeme jen domnívat, leč jejich dosavadní projevy nejsou volbou menšího zla, ale volbou naprosté blbosti.

Máte ve své podstatě jako vždy jen dvě možnosti, vybrat si stranu a věřit, že to bude k lepšímu, nebo nevolit, čímž sice rozprostřete svůj hlas do celého politického spektra, ale oslabíte legitimitu a můžete mít dobrý pocit, že jste té pakáži nedali příležitost.

ALE, máme jinou možnost. Zkusit si "vymodelovat" body podpory a tímto prismatem poměřit jednotlivé uchazeče o váš hlas a tomu, to s nadějí lepších zítřků, hodit.

Již jsem minule psal, pokud půjdu volit, zvolím Šlachtu. Dokonce nebudu ani číst jejich program. Mým prizmatem poměření je možnost???? uvedení změny do pohybu, anžto se stávající politickými předáky je cesta jen ke stagnaci v mezích mírného nepokroku.

Průměrný počet slepic: 2 (5 hlasů)

Minule byl v televizi.

Zatím bez slepic